WP Simple Pay Review – paras raitamaksulaajennus WordPressille?

WordPress-tarjoukset


WP Simple Pay on WordPress-maksujen laajennus, jonka avulla voit hyväksyä kertaluonteisia ja toistuvia maksuja verkkosivustosi kautta ja suunniteltu toimimaan erityisesti Stripe-maksupalvelun kanssa..

Se elää nimensä mukaisena tarjoamalla käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, ja vaikka WooCommerce-kaltaisten ratkaisujen kanssa on monia määrittämisvaihtoehtoja, WP Simple Pay -palvelun kautta maksujen asettaminen on suhteellisen yksinkertaista.

WP Simple Pay -sovelluksen ilmainen versio ei rajoita käyttöä, mutta avaa paljon muita ominaisuuksia, jos päätät päivittää täysversioon.

Käytitpä sitten pientä blogia, paikallista klubia, suurta jäsensivustoa tai suuren liikenteen verkkokauppaa, voit käyttää WP Simple Pay -sovellusta hyväksyäksesi raitamaksut. Tässä artikkelissa haluaisin näyttää sinulle, mitä se voi tehdä.

Mitä WP Simple Pay voi tehdä?

Phil Derksen käynnisti WP Simple Pay -palvelun vuonna 2014 tapaksi hyväksyä Stripe-maksuja WordPress-verkkosivustoilla. Vuonna 2018 yritys yhdisti voimansa Pippin Williamsonin Sandhills Development -sivuston kanssa..

Phil puhui tästä muutoksesta blogi-viestissä, miksi yhdistin kannattavan yksinpelissä toimivan ohjelmistoyritykseni suurempaan pelaajaan..

WP Yksinkertainen Pay-kotisivu

Sandhills Development on takana monia suosittuja WordPress-laajennuksia.

Lippulaajennettavan Easy Digital Downloads -sovelluksen lisäksi se on myös AffiliateWP: n, Restric Content Pro: n, Sokerikalenterin, WP Simple Pay -palvelun ja Sellbirdin takana..

Yksi WP Simple Pay -palvelun tärkeimmistä ominaisuuksista on, että prosessi on suoraviivainen sekä verkkosivustojen omistajille että asiakkaille. Kehittäjät ovat yksinkertaistaneet maksujen hyväksymisprosessia – olipa kyse sitten yhtenäismaksusta tai tilauksesta.

Kuten odotit, se on optimoitu tablet-laitteille ja mobiililaitteille, ja matkaviestinkävijät voivat myös maksaa Apple- ja Google Pay -sovellusten avulla.

Huomaa kuitenkin, että WP Simple Pay -palvelulla on tarkoituksella rajoitetut vaihtoehdot, joten siitä ei tule turvotusta, kuten moniin vaihtoehtoisiin ratkaisuihin. Siksi kaikki asiakas- ja maksutiedot tallennetaan Stripe-tiliisi, ei WordPress-verkkosivustoosi.

WP Simple Pay -ominaisuudet

Maksulomakkeet luodaan käyttämällä käyttäjäystävällistä vetämällä ja pudottamalla -muodonmuodostajaa, ja lomaketyyppejä on kolme: upotettu lomakkeenäyttö, peittokuvienäyttö ja raita kassalla.

Valintaruudut, tekstikentät ja painikkeet ovat kaikki käytettävissä, mutta myös räätälöityjä kenttiä voidaan luoda, joten voit määrittää tarkalleen, mitä tietoja tarvitset asiakkailta ostaessasi sinulta.

WP Simple Pay -ominaisuudet

Hyväntekeväisyysjärjestöt arvostavat sitä tosiasiaa, että WP Simple Pay tukee asiakkaita syöttämään mukautettuja arvoja. Tämä on hyödyllistä, jos hyväksyt lahjoituksia verkkosivustollasi ja haluat käyttäjien päättävän, kuinka paljon he lähettävät.

Siinä on myös kuponkikoodit ja se tukee 14 kieltä, yli 30 maata ja yli 135 maailman valuuttaa.

Katso WP Simple Pay -ominaisuussivulta yksityiskohtainen luettelo laajennuksen toiminnoista.

Uskomattomia käyttöliittymiä

Yksi WP Simple Payin houkuttelevimmista ominaisuuksista on kauniit maksumuodot, joiden avulla voit luoda.

Näytön tyyppejä on kolme eri tyyppiä: Upotettu, peittokuva ja Stripe-kassat.

Upotettu muoto on tavallinen muoto, joka voidaan upottaa verkkosivustosi viesteihin ja sivuille.

WP: n yksinkertainen Pay-upotettu lomake

Sitä vastoin peittokuvakkeen kanssa käyttäjän on napsautettava osta-painiketta. Lomake näkyy sitten läpinäkyvällä taustalla sivullasi.

WP: n yksinkertainen palkkakerroslomake

Stripe Checkout -lomakkeen tyyppi näyttää muutama kentä sivullasi, mutta näyttää muut Stripe Checkout -lomakkeessa (jota isännöi Stripe)

Kuten myöhemmin näet, voit sisällyttää lomakkeisiisi monia erilaisia ​​kenttiä, kuten nimi, osoite, kuponkikoodit ja muut. Valintaruutuja ja pudotusvalikoita voidaan käyttää myös toimintoihin, kuten kokeiluihin ja tilauksiin.

WP: n yksinkertainen maksumääräyslomake

Tutustu WP Simple Pay -palvelun esittelyalueeseen nähdäksesi lisää esimerkkejä laajennuksesta toiminnassa.

WP Simple Pay: Lite vs Pro

WP Simple Pay Lite on itsessään fantastinen maksuratkaisu – se on täydellinen yksinkertaisiin maksusuorituksiin, eikä sillä ole mitään rajoituksia luotavien lomakkeiden lukumäärälle..

WP Simple Pay Pro tarjoaa tietysti enemmän ominaisuuksia, mutta suosittelen testaamaan ensin lite-versiota nähdäksesi kuinka WP Simple Pay toimii.

Käytettävyyden kannalta molemmat laajennukset toimivat samalla tavalla.

WP Simple Pay admin -valikossa on linkit olemassa oleviin maksulomakkeisiin, uuteen maksulomakesivulle, asetuksiin ja järjestelmäraportteihin. WP Simple Pay Lite -palvelussa on lisälinkki, joka ohjaa sinut Lite vs Pro -ominaisuuksien vertailusivulle.

WP Simple Pay WordPress -valikko

Seuraavassa osiossa esittelen sinulle, kuinka voit määrittää maksulomakkeet WP Simple Pay Pron avulla.

Lomakkeiden luomisprosessi on identtinen lite-versiossa, mutta premium-ominaisuudet ovat piilotetut ja korvattu WP Simple Pay Pron promootiosanomalla..

Maksulomake

Ensiluokkaisten ominaisuuksien asetuksia ei näytetä lite-versiossa, mutta näet muistutuksen siitä, mitä pro-versio tarjoaa.

WP Simple Pay Lite -asetukset

WP Simple Pay Lite vs Pro -sivu sisältää lisätietoja WP Simple Pay Prossa käytettävissä olevista ominaisuuksista.

Tähän sisältyy mukautettuja kenttiä, kuponkikoodeja, tilauksia, kokeiluja, Apply Pay- ja Google Pay -tukea ja paljon muuta.

WP yksinkertainen palkka - Lite vs.

Uskon, että Sandhills Development on ollut erittäin antelias ominaisuuksista, jotka sisältyvät WP Simple Pay -palvelun Lite-versioon, mutta varmasti on monia hienoja ominaisuuksia, jotka rohkaisevat verkkosivustojen omistajia päivittämään.

Suosittelen, että asennat laajennuksen ilmaisen version nähdäksesi tarvitaanko jotain premium-ominaisuuksista maksuasetusta varten.

Raitamaksulomakkeen luominen

Kun ensin aktivoit WP Simple Pay -sovelluksen WordPressissä, WordPress-hallintapalkissa näkyy painike, jossa lukee ”Simple Pay Test Mode Active”.

Tämä painike muistuttaa sinua siitä, että laajennus on edelleen testitilassa. Kun olet määrittänyt maksulomakkeesi, sinun tulee varmistaa, että testitila on myös käytössä Stripe-hallintapaneelissa, jotta voit käsitellä joitain testimaksuja.

Kun olet onnellinen siitä, että kaikki on asetettu oikein, voit poistaa testitilan käytöstä asetusalueesi Stripe Setup -sivulla.

Yksinkertainen palkkatesti aktiivinen

Aktivoinnin jälkeen näet myös viestin, joka yhdistää Stripeen. Tämä tarkoittaa kirjautumista Stripe-tilillesi WP Simple Pay -oikeuden saamiseksi.

Yhdistä raidalla

* Huomaa: Joitakin tässä mainittuja asetuksia ei ole saatavana WP Simple Pay Lite -ohjelmassa.

Maksulomake on jaettu neljään asetusvälilehteen: Maksuvaihtoehdot, Lomakkeen näyttöasetukset, Mukautetut lomakekentät ja Tilausasetukset.

Maksuvaihtoehdot-välilehdessä voit määrittää, onko maksu kiinteä vai mukautettu summa. Muokattu määrä -kenttä on palkkio-ominaisuus, josta on apua lahjoitussivustoilla, joissa sinun on annettava käyttäjälle asettaa maksettavan summan.

Tämän alueen avulla voit myös määrittää, mihin käyttäjät ohjataan takaisin maksun suorittamisen jälkeen.

Muista tutustua WP Simple Pay -asiakirja-alueeseen, koska siinä on lueteltu monia mallimerkkejä, joita voit käyttää mukautetulla maksun vahvistussivulla.

Maksuvaihtoehdot

Seuraavassa välilehdessä voit valita, onko lomakkeesi upotettu, peitto- tai raidakassalomake.

Myös lomakkeen nimi ja kuvaus määritetään tässä.

Muodonäyttötyypit

Muokatut lomakekentät -välilehti on kohta, johon maksamuoto muodostetaan.

Kaikkiaan käytettävissä on 19 kenttää: neljä mukautettua kenttää, yhdeksän asiakaskenttää ja kuusi vakiokenttää. WP Simple Pay rajoittaa ymmärrettävästi jotkin kentät yhteen esiintymään. Esimerkiksi kassalle-painike.

Valitse kenttä

Kun olet lisännyt kentän lomakkeeseen, voit vetää ja pudottaa sen mihin tahansa haluamaasi sijaintiin ja säätää sen jälkeen asetuksia. Se on ilo käyttää.

Muokatut lomakekentät

Tilaukset voidaan määrittää viimeisellä välilehdellä. Voit valita yhden tilaussuunnitelman tai muokattavan käyttäjän valitseman tilauksen välillä.

Tässä voidaan määritellä joukko kenttiä, kuten liittymäkustannus, perustamismaksu, tilauksen sallitut enimmäismaksut ja muut.

Tilausvaihtoehdot

Maksulomakkeet voidaan tallentaa sivun oikealle puolelle, ja tämä ruutu merkitsee myös lomakkeen lyhytkoodi.

WP Simple Pay Shortcode

Sinun on kopioitava tämä lyhyt koodi viestiin tai sivulle, johon haluat lisätä lomakkeen.

Lomakkeesi näytetään sitten.

Esimerkki WP: n yksinkertaisesta maksulomakkeesta

Olen suuri WP Simple Pay -palvelun fani, mutta mielestäni puuttuu joitain hyödyllisiä vaihtoehtoja – jotka parantaisivat käytettävyyttä vaikuttamatta yksinkertaisuuden periaatteeseen.

Esimerkiksi, vaikka voit poistaa lomakekenttiä, kenttiä ei voida kopioida.

Aloittelijat arvostavat myös muita tapoja lisätä lomakkeita verkkosivustoilleen. Tällä hetkellä WordPress-editorissa ei ole WP Simple Pay -painiketta, jonka avulla voit valita lomakkeen ja lisätä sen viestiin tai sivulle. Lisäksi sinun on asennettava WordPress-laajennus, kuten Shortcode -widget, jotta lomake näkyy sivupalkin alueella, koska WP Simple Pay -widget ei ole käytettävissä..

Kehittäjät ovat kuitenkin toimittaneet pitkän luettelon kokeneille käyttäjille toimista ja suodatuskoukkuista, jotka antavat sinulle täyden hallinnan maksulomakkeissa ja lähetyksissä.

Ehkä suurin huomaamatta jättäminen oli muotoilu.

Tulevassa versiossa pidän mielelläni ennalta määritettyjä värimaailmia, väripyörää ja CSS-laatikkoa räätälöityjen tyyliluokkien varten. Tällä hetkellä lomakkeet perivät tyylinsä verkkosivustosi aktivoidulta WordPress-teemalta.

WP Simple Pay Payment -asetusten määrittäminen

Sinun on vietettävä vähän aikaa WP Simple Pay -palvelun määrittämiseen varmistaaksesi, että maksusi käsitellään oikein.

WP Simple Pay Prossa sinun on annettava lisenssiavaimesi ensimmäiselle asetussivulle. Tämän tekeminen varmistaa, että laajennus voidaan päivittää automaattisesti WordPressissä.

WP Simple Pay License -asetukset

Stripe-asetussivu vahvistaa, onko WP Simple Pay kytketty Stripe-tiliisi onnistuneesti. Tällä sivulla voit myös ottaa testitilan käyttöön ja poistaa sen käytöstä.

Tällä sivulla määrität myös tilisi maan, Stripe-kassan sijainnin, korttikentän sijainnin ja webhookit.

WP Simple Pay Stripe -asetukset

Yleisten asetusten alueelta löydät monia tärkeitä asetuksia, kuten maksun vahvistus- ja epäonnistumissivu, päivämäärämuoto, haluamasi valuutta, valuutan sijainti, veroprosentti ja erottimet.

WP Simple Pay -asetukset

Hyväksytyt tyylit -vaihtoehto soveltaa WP Simple Pay Pro -tyylejä automaattisesti maksulomakekenttiin ja -painikkeisiin, kun taas reCAPTCHA voidaan asettaa myös tälle sivulle.

Tällä sivulla on myös mahdollisuus poistaa kaikki WP Simple Pay -tiedot WordPress-verkkosivustolta, kun laajennus on poistettu.

WP Simple Pay -asetukset

Viimeisellä asetussivulla voit mukauttaa maksun vahvistusviestejä kertaluonteisiin maksuihin, tilauksiin ilman kokeiluversioita ja tilauksiin ilmaisilla kokeiluilla.

Saatavana on useita mallimerkintöjä, joiden avulla voit muokata näitä vahvistusviestejä.

WP: n yksinkertaiset maksusuoritusvahvistusasetukset

Kuten ehkä muistat, WP Simple Pay -järjestelmänvalikko linkittää myös järjestelmäraporttisivulle.

Tällä sivulla on täydellinen raportti WordPress-asennuksesta, lisäosien asetuksista ja palvelinympäristöstä. Suosittelen tarkistamaan se lomakkeiden luomisen jälkeen varmistaaksesi, että hosting-asetukset on optimoitu WP Simple Pay -palvelua varten.

Järjestelmäraportti

Kaiken kaikkiaan WP Simple Pay -palvelun asetusalueella on helppo liikkua, koska mukautettavia tärkeitä asetuksia on vain muutama.

WP Yksinkertainen palkkahinnoittelu

WP Simple Pay Lite on 100% ilmainen käyttää, ja sen avulla voit luoda rajoittamattoman määrän maksulomakkeita.

Jos päivität täysversioon, saat pääsyn moniin lisäominaisuuksiin, kuten vetämällä ja pudottamalla -säätimen hallintalaitteisiin, mukautettuihin kenttiin, kuponkikoodeihin ja Apple Pay- ja Google Pay -tukeen..

Henkilökohtainen lisenssi maksaa 99 dollaria vuodessa, ja se antaa sinulle tukea ja päivityksiä yhdelle verkkosivustolle. Jos päivität plus-lisenssiin 149 dollarilla vuodessa, lisäät verkkosivustojen käyttöä kolmeen verkkosivustoon. Lisäät myös tuki liittymämaksuille ja eräsuunnitelmille.

249 dollaria vuodessa koskevassa ammattisuunnitelmassa on samat ominaisuudet kuin plus-lisenssillä, mutta se poistaa verkkosivuston käyttörajoitukset. Voit myös poistaa vuosittaiset uusimiskustannukset ostamalla WP Simple Pay -palvelun 499 dollarin kertaluontoisella maksulla.

WP yksinkertainen palkkahinnoittelu

WP Simple Pay -palvelussa on hyödyllinen dokumentaatioalue, joka selittää, kuinka käytät laajennusta, mutta kaikki premium-WP Simple Pay -asiakkaat saavat ensisijaisen tuen sähköpostitse..

Kaikissa premium-suunnitelmissa on 30 päivän 100%: n rahojen palautustakuu. Siksi, jos huomaat myöhemmin, että WP Simple Pay ei voi tehdä juuri sitä mitä tarvitset, voit saada täyden hyvityksen.

WP: n yksinkertainen maksaman rahat takaisin -takuu

149 dollarin plus lisenssi avaa kaikki WP Simple Pay -palvelun ominaisuudet, mutta jos tilaukset eivät ole sinulle tärkeitä, voit ostaa vain 99 dollarin henkilökohtaisen lisenssin..

Mene halvemmalla 99 dollarin suunnitelmalla, jos et ole varma, koska voit päivittää lisenssisi tilialueelta milloin tahansa ja maksaa vain eron.

Lopulliset ajatukset

Kehittäjät ovat suurimmaksi osaksi tehneet fantastista työtä löytääkseen sopivan tasapainon yksinkertaisuuden ja toimivuuden välillä. Voit luoda laajennuksen avulla Stripe-maksulomakkeita muutamassa minuutissa, mutta muutama lisävaihtoehto täällä ja siellä olisi tervetullut.

WP Simple Pro Lite -sovelluksen pitäisi olla riittävä niille, jotka haluavat vain yksinkertaisen raitamaksuratkaisun verkkosivustollesi.

WP Simple Pay Pro avaa monia muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan monimutkaisempia lomakkeita ja ammattimaisia ​​maksujärjestelmiä, jotka tarjoavat tilauksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map