Ennakko: WPMU DEV – Ensimmäiset vaikutelmat

Mistä ostaa WordPress-teemoja


Kahden viime vuoden aikana olemme nähneet, että koko joukko WordPress-teemakauppoja alkaa keskittyä melkein kaikki energiansa yksittäisten lippulaivateemojen edistämiseen ja kehittämiseen – ilmeisin esimerkki tästä on ehkä tyylikkäät teemat ja niiden vetäminen ja pudottaminen sivurakennus WordPress-teema Divi.

Perinteisemmin WordPress-teemayritykset ovat kuitenkin luoneet puitteita, joita käytetään sitten vanhemmina kaikkiin muihin malleihin sen sijaan, että ne keskittäisivät suurimman osan energiastaan ​​yhden teeman kehittämiseen. Noin paras esimerkki kokeneemmasta lähestymistavasta on tietysti StudioPressin Genesis-kehys.

Tämän toisen lähestymistavan mukaisesti yksi WordPressin suurimmista nimistä, WPMU DEV, on juuri julkaissut aivan uuden kehyksen: nimeltään Upfront.

Pohjimmiltaan vanhemman teema / kehys kaikille WPMU DEV: n uusille malleille (joista esimerkkejä ovat Fixer, Scribe ja Spirit, Upfront) voit mukauttaa verkkosivustojasi äskettäin kehitetyn – ja melko innostavan – vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymän avulla.

Katsotaanpa mitä Upfront tarjoaa.

Nopeuden saaminen:

Testasin Upfrontia WPMU DEV: n Spirit-teeman avulla. Kun olet asentanut teeman, napsautin Ulkoasu-valikon Mukauta-linkkiä viedäkseni Upfront-visuaaliseen editoriin. Olin aluksi yllättynyt siitä, että Upfront korvaa itse WordPress-oletussovelluksen, mutta arvostan kuitenkin, että WordPress-muokkain on hiukan tarpeeton, jos Upfront on aktivoitu.

Upfront-visuaalinen editori on erittäin helppo käyttää. Sivun vasemmassa reunassa näet vaihtoehdot lisätä uusi viesti, uusi sivu, kommentit ja media.

Alla huomaat kuusitoista sisältöelementtiä. Ne voidaan vetää ja pudottaa verkkosivustosuunnitteluun, joka näkyy Upfront-käyttöliittymän oikealla puolella. Alueen alapuolella on typografian ja värien teema-asetukset.

Alustava käyttöliittymä

Vasemman sarakkeen alaosassa on hyödyllisiä kumoa- ja uudelleenvalintapainikkeita sekä mahdollisuus näyttää ruudukkoviivat suunnittelusi päällä.

On myös vaihtoehto, jonka avulla voit nähdä, miltä verkkosivustosi näyttää mobiililaitteilla. Sen avulla voit tarkastella verkkosivustoasi neljällä resoluutiolla: mobiili (315 pikseliä), tabletti (570 pikseliä), iso tabletti (810 pikseliä) ja oletus (1080 pikseliä). Tämä on tervetullut lisäys Upfrontiin, koska WordPress-käyttäjien on yleensä käytettävä palvelua, kuten BrowserStack, tarkistaakseen, kuinka verkkosivusto näyttää eri laitteilla..

Sivumalleja voidaan myös muokata asettelupainikkeella, joka näkyy Yläosa-valikon yläosassa.

Responsiivinen alkuosarajapinta

Yksi sivunrakentajan päätavoitteista on yksinkertaisesti luoda ja muotoilla sivuja ja sisältöä. Tältä osin Upfront näyttää saaneen tasapainon melkein oikein.

Vakiintuneet sivurakennusratkaisut, kuten Visual Composer, tarjoavat yli 45 sisältöelementtiä. Sitä vastoin Upfrontilla on vain kuusitoista, mutta kyky lisätä widgettejä sivulle tarkoittaa, että lisätoimintoja voidaan lisätä Upfrontiin asentamalla widget-tuetut laajennukset.

Kuusitoista sisältöelementtiä ovat: Teksti, Kuva, Galleria, Kartta, Kuten laatikko, Välilehdet, YouTube, Widget, Sisäänkirjautuminen, Koodi, Yhteystiedot, Harmonikka, Valikko, Painike, Viestit ja Liukusäädin.

Uusien sisältöelementtien lisääminen ja sivun rakentaminen vaikuttaa varmasti paljon nopeammalta ja intuitiivisemmalta kuin monet markkinoilla olevat sivunrakennusvaihtoehdot – kuten alla olevasta animaatiosta näet, sinun tarvitsee vain vetää elementti sivullesi ja aloita sitten sen muokkaaminen.

Upfront tekee siitä helpon

Kun jokin elementti on sivullasi, voit poistaa sen punaisella risti-kuvakkeella tai muokata sitä vihreällä asetuskuvakkeella. Asetusruutu on erilainen jokaiselle elementille. Peruselementit, kuten painikkeet, sallivat sinun muuttaa vain yksinkertaista asetusta, kuten kokoa. Elementit, kuten liukusäätimet, tarjoavat kuitenkin paljon enemmän vaihtoehtoja.

Elementin alkuasetukset

Mikä todella yllättyi täällä, oli Upfrontin tarjoama integraatiotaso. Voit silti luoda viestejä, luoda sivuja ja lähettää mediaa WordPress-hallinta-alueen kautta. Voit kuitenkin halutessasi lisätä sisältöä verkkosivustosi käyttöliittymän kautta käyttämällä Upfrontia. Tämän avulla voit nähdä tarkalleen miltä se näyttää julkaistaessa.

Uuden blogin lisääminen

Upfront on helppo muotoilla tekstiä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita pala tekstiä ja muotoilukenttä tulee näkyviin. Tämän jälkeen voit tehdä useita asioita, kuten muuntaa tekstin otsikkotunnisteiksi, tehdä tekstistä lihavoitua tai kursivoitua, luoda luetteloita, laittaa tekstin tarjoukseen ja muuntaa tekstin linkiksi.

Tekstin väri ja tekstin taustaväri voidaan molemmat muuttaa värinvalitsimen avulla. Nykyiset värit näytetään yhdessä teeman oletusvärien kanssa. Laaja valikoima kuvakkeita voidaan myös lisätä sisältöalueellesi tyylilaatikon kautta.

Tyyli-blogi-viestit

Yksi asia, joka tuli selväksi Upfrontin käytön jälkeen, on, että ei vie kauan ymmärtää kuinka Upfront-vedä ja pudota -rajapinta toimii. Epäilemättä; se on yksi käyttäjäystävällisimmistä vedä ja pudota -sivun rakennusratkaisuista, jotka ovat käytettävissä WordPressille, jonka olen tähän päivään nähnyt.!

Lopulliset ajatukset

Kun astut taaksepäin ja mietit asiaa, on järkevää, että vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostuksen toiminnot rakennetaan suoraan teemaan. Suurin osa sivurakennusratkaisuista on WordPress-laajennuksia: mikä tarkoittaa, että niiden on oltava yhteensopivia kaikenlaisten WordPress-teemojen kanssa. Upfront -sovelluksella WPMU DEV voi kuitenkin varmistaa, että jokainen heidän julkaisemansa malli on optimoitu sivun rakennusrajapintaan.

Lyhyesti: Olen todella vaikuttunut siitä, mitä Upfront voi tehdä. Pidän erityisesti siitä, miten Upfront käsittelee rivejä ja sarakkeita. Jotkut sivunrakentajat vaativat, että olet määrittänyt tietyn rivin sarakkeiden määrän etukäteen painikkeilla, kuten 1/4, 3/8, 1/2 jne. Painikkeilla Upfront sinun tarvitsee vain napsauttaa oikeaa alakulmaa. -sisältöelementin kädenurkka ja muuttaa sen kokoa. Sen jälkeen voit pudottaa toisen sisältöelementin lisätäksesi lisää sarakkeen. Tämä ominaisuus auttaa nopeuttamaan sivujen luomista ja sisällön muotoilua.

WPMU DEV: llä on tällä hetkellä vain kolme WordPress-teemaa, jotka hyödyntävät Upfrontia. Voin nähdä enemmän WordPress-käyttäjiä valitsevan WPMU Dev -mallin heti, kun he ovat julkaissut enemmän Upfront-lapsiteemoja. Epäilemättä WPMU Dev on menossa oikeaan suuntaan!

Jos haluat ottaa itse etukäteen koeajoa varten, tarkista heidän live-esittely – joka sisältää tärkeän vedä ja pudota -rajapinnan toimivan demon – täältä.

Katso lisätietoja Upfrontista katsomalla WPMU DEV: n virallista ilmoitusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map