Designmodon aivan uusi kehys WordPressille

Designmodo suunnittelukehys - 15% alennus!


Kun Designmodo julkaisi tämän vuoden helmikuussa innovatiivisen uuden verkkosivuston luomisjärjestelmän yhdistämällä valikoiman esisuunniteltuja (ja todella melko kauniita) HTML-lohkoja – joita kutsutaan ”suunnittelukehykseksi” – tämän vuoden helmikuussa, ne upotettiin kommentteihin kysymällä toimiiko se WordPressin kanssa? Mikä valitettavasti tuolloin sitä ei tehnyt. Kuuden kuukauden kuluttua Adrian ja hänen tiiminsä ovat kuitenkin vihdoin julkaissut version, joka ei ole vain yhteensopiva WordPressin kanssa, mutta positiivisesti rokkaa sen! Esittelyssä aivan uusi WordPress-kehys:

Mikä se on?

No, aloittaen siitä, mikä se ei ole: se ei ole vain uusi WordPress-perusteema! Lyhyesti sanottuna, se on käyttöliittymä, jonka avulla voit koota oman suunnittelusi kirjastosta, joka sisältää sata loistavasti suunniteltua teemapalloa (yhteysmuodoista, sisältöalueilta, liukusäätimiltä jne. Jne.), Jotka voidaan pinota yhteen (ajattele lego-tiiliä) innovatiivinen uusi vedä ja pudota -liitäntä! Lisäksi kun olet valinnut sivustosi käyttämäsi Design Framework -lohkot, voit muokata mainittuja lohkoja personoidaksesi asioita entistä paremmin!

Katso nopeasti katsaus ja esitys kehyksessä olevien erilaisten lohkojen käytöstä tutustumalla Designmodon julkaisemaan viralliseen videoon.

Kuinka se toimii:

Kun olet asentanut, WordPress-hallintapaneelissa näkyy uusi valikkokohta nimeltä “SFW Pages”, joka vie sinut editointialueelle, jolla on poistumaton iso-sininen linkki teeman innovatiiviseen uuteen visuaaliseen editoriin…

Valitessaan-a-header

… Jonka avulla voit alkaa koota uuden sivusi käytettävissä olevista useista kehyslohkoista ja tehdä helposti kaikenlaisia ​​yksinkertaisia ​​muokkauksia jokaiselle lohkolle kulkiessasi läpi – kuten esimerkiksi tekstin perusmuotoilu, linkkien luominen tai säätäminen, kuvien vaihtaminen, valikkojen määrittäminen ja sivun tallentaminen. Niin kuin:

editointi-the-otsikko

Voit sitten lisätä uusia lohkoja (kuten pääsisältöalueen ja alatunnisteen jne.), Järjestää estojasi, tarkistaa sivun esikatselun tai, jos haluat tehdä monimutkaisempia muokkauksia, napsauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa. teeman visuaalisen muokkausohjelman HTML-koodi HTML-koodin avaamiseksi ja muokkaamiseksi – huomautus: Voit myös lisätä oman CSS: n (vastaamaan tekemiäsi HTML-muutoksia) joko esiintymisiin → asetuksiin tai esiintymisiin → Muokkaa CSS: iin..

editointi-the-html-link

Lisätietoja tästä kehyksen / teeman muokkaamisesta!

Täysin reagoiva

Yksi niistä asioista, jotka liittyivät Designmodon alkuperäiseen suunnittelukehykseen (julkaistiin takaisin tämän vuoden helmikuussa), joka todella loisti läpi, oli se, että Designmodo meni valtavan määrän vaikeuksia varmistaakseen jokaiselle sen valtavasta sekoittamis- ja ottelu HTML-blokkivalinnoista näytti hyvältä kaikissa näytön kokoissa (mukaan lukien ne, joissa on verkkokaltinäyttö) … jotain, jonka he onneksi onnistuneet saavuttamaan uudelleen tällä täysin uudella WordPress-versiolla!

Yhteenvetona:

Siitä ei ole epäilystäkään: luotko aloitussivua, portfolion tai jopa sovellussivuston – Designmodon uudessa WordPress-kehysessä on jotain ainutlaatuista tarjottavana (lisäksi Designmodo tarjoaa myös melko runsas 20 päivän rahat takaisin -takuu) – jolloin voit kokeilla sitä tehokkaasti melkein kolme viikkoa riskittömästi), varsinkin jos lyö kiirettäsi sivustollesi upea malli ja / tai visuaalisen editorin kanssa!

– ainoa rutomme: klo $ 149 lisenssiä kohden vuodessa (jatkuvista päivityksistä vaaditaan vuosimaksu), se on kenties vähän kallis yksilöllisille / rentoille käyttäjille – sanoi, jos olet joko suunnittelutoimisto (huomautus: voit ostaa viisi lisenssiä kerralla kerrallaan $ 349) tai suunnittelet ansaitsevan kasa rahaa verkkosivustoltasi, toivottavasti pystyt ansaitsemaan kyseisen kulun takaisin nopeasti.!

Plus, ja me vihaamme sanoa sitä, mutta suhteellisen perustana olevien usein kysyttyjen kysymysten lisäksi ei näytä olevan julkaistu vielä tarpeeksi dokumentaatiota (oppaita / käyttöoppaita jne.): Toivottavasti nämä ovat pian valmis …

(päivittää: 1. lokakuuta – julkaistiin uusi video-opetusohjelma sivuston luomisesta Designmodon uuden WordPress-kehyksen avulla.

Jos et vielä ole, käy virallisella Designmodon verkkosivustolla oppiaksesi lisää! – Voi, ja lopuksi: älä unohda käyttää ainutlaatuista kuponkikoodiamme käteväksi 15% alennus tässä (tai muussa) Designmodo-tuotteessa!

Onko sillä vielä rakennettu uskomattomia uusia sivustoja? – jätä linkki kaikkeen mitä haluat esitellä kommentteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me