WordPress hosting hostinga u Media Templeu – prvi dojmovi!

Ponude za WordPress


Mislim da je pošteno reći da je više od nekolicine od nas to vidjelo … i eto, napokon, Media Temple napokon je najavio potpuno novu uslugu Upravljanog WordPress hostinga! Uz pomoć do tri WordPress instalacije kao standard, dvije zone snimanja po svakoj od ove tri instalacije, negdje u regiji do milijun pregleda stranica, potpuno novo tržište WordPress-tematike i performanse koje, kažu, trebaju biti bolji od bilo kojeg na tržištu do sad (više o tome u nadolazećem postu). Znam – wowzers !!! Pazi na WP Engine!

O usluzi:

Prema mom skromnom mišljenju, Media Temple mudro je odlučio pozicionirati ovu novu ponudu u gornji kraj upravljanih WordPress platformi za hosting, nadmećući se ne u cijeni, već u odnosu na vrijednost-novac, funkcionalnost i performanse. Štoviše, umjesto da nude razne različite pakete, odlučili su to učiniti jednostavnim nudeći samo jedan plan cijene 29 dolara. Krenimo dalje da vidimo što vas dobiva …

Ključne značajke uključuju:

  • Do tri WordPress se standardno instaliraju
  • Mjesečno ograničenje broja stranica negdje u području od milijun – dah!
  • Sve-u-jednom, upravljačka ploča jednostavna za kretanje
  • Dva okruženja u 1 kliku po instalaciji
  • Pristup jedinstvenom tržištu WordPress tema *
  • Visoko skalabilna infrastruktura oblaka sljedeće generacije
  • Ugrađeno je više slojeva za predmemoriranje kao standard
  • Integrirani pristup e-pošti s potpunom podrškom za IMAP
  • Automatske sigurnosne kopije, sigurnost i ažuriranja
  • Neograničena propusnost i 20 GB SSD prostora

Kako to izgleda / kako se osjeća?

Korisničko sučelje koje su vam pružili za ovu uslugu je, jednom riječju: ‘vrlo lijepo’ (da da – tada dvije riječi). Medijski hram očito je mnogo toga razmislio u stvaranju sučelja koje je istovremeno izuzetno jednostavno za kretanje i jako lijepo:

Snimka zaslona pomoćne upravljačke ploče:

Snimka ekrana s upravljačkim računom za medijski hram WordPress

Kako je jednostavno postaviti?

Možda ste primijetili da neki od trenutno vodenih pružatelja usluga WordPress hostinga stvari čine previše kompliciranim (uljudno rečeno). Nije tako s Media Templeom: ne postoje zbunjujuće komplicirane upute, nema polja koja trebate ispuniti koja nisu samorazumljiva i sve što trebate učiniti ako se domena koju želite koristiti s njima registrira kod drugog registrara jednostavno promijenite poslužitelje imena da ukažu na one iz Media Temple-a – osim toga, tu je i lako dostupna podrška za instant-chat koja radi non-stop, a koja će vam pomoći ako se zaglavite.

Ubrzati. . .

Jedno od glavnih prodajnih mjesta za ovu vrstu usluge je brzina. Brzina utječe ne samo na raspoloženje korisnika (a samim tim i stopu napuštanja početne stranice i konverzije itd.), Već i na SEO. Sigurnosne kopije, sigurnost i sve ostale pogodnosti su fantastične, ali pretpostavljam da je stvarna prodajna točka (faktor koji čini 29 dolara mjesečno zvuči jeftinije, a ne skupo) razlika koju ovakav način postavljanja može donijeti vrijeme učitavanja stranice.!

Dakle, koliko je brzo?

Naši početni testovi pokazuju da se izvan okvira (tj. Sa novom instalacijom, nijedna postavka nije promijenila, nisu instalirani dodatni dodaci i ništa osim zadane teme) vremena učitavanja (za naslovnicu) su negdje u području između 0,4 i 0,7 sekundi**! Evo našeg gotovo potpuno izdanog *** testnog mjesta, želite li ga pokrenuti recimo za GTMetrix ili Pingdom za sebe: http://webhostingspeedchecks-mtmwh.com/ (ažuriranje: web lokacija sada offline).

Izvještaj GTmetrix:

Izvještaj GTMetrix-a

pažnje:

Prema podršci, iako ne postoji trenutačna integracija za CDN-ove (mreže za isporuku sadržaja), tim aktivno ovo promatra i takva bi se funkcija, nadamo se, trebala staviti na raspolaganje kao dio ne previše udaljenog predstavljanja.

Zaključak:

Media Temple očito ima brendiranje, reputaciju i resurse da se ne samo natječu na ovom polju, već možda čak i nastaviti i voditi ga! Štoviše, sada kada su u njihovom vlasništvu (iako neovisno upravlja) GoDaddy, oni će također imati sve potrebne financije za rezervaciju i proširenje svojih ideja. Možda su još rani dani, ali čini se da je ova njihova nova usluga apsolutni pobjednik!

Više informacija:

Pročitajte službenu najavu na blogu Media Temple na http://mediatemple.net/blog/news/welcome-to-the-future-of-managed-wordpress-hosting/

Pogledajte https://plus.google.com/events/c00ghkimi9a4gehbujli904sv6c službenog WordPressa, kojim upravlja WordPress, koji održava Google Hangout, a koji domaćin domaćin pokretačkog tima

Pročitajte službeni pregled na službenom web mjestu Media Temple na http://mediatemple.net/webhosting/wordpress/

* s trenutno dostupnom samo jednom temom (više se može dodati kasnije, naravno).

** Korištenje zadanih postavki GTMetrix i Pingdom.

*** doslovno sve što smo učinili je isključiti sve komentare i pingback.

Jesmo li nešto propustili? misli?

(Ažuriraj – 19. ožujka – otkad smo napisali ovaj post, Medijski hram bili smo u kontaktu i ljubazno su nam pružili posebnu ponudu kod za popust što daje pravo čitateljima WinningWP na prilično velikodušno 30% popusta sve planove hostinga Media Temple, uključujući spomenutu novu upravljanu uslugu WordPress hostinga – pogledajte kupon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me