Top 4 najbolje Bluehost alternative za WordPress hosting – u usporedbi (2020)

Ponude za WordPress


U potrazi za najboljim Bluehost alternativama?

Bluehost su jedan od najpopularnijih web domaćina. Odlično rade tako što čine postupak pokretanja web stranice što je jednostavnije moguće, što je i dio zašto su je uvrstili na naš popis preporučenih dijeljenih hostinga.

No iako su Bluehost definitivno jedan od najpopularnijih domaćina, oni nisu uvijek najbolja opcija kada je riječ o performansama i podršci, o čemu ću raspravljati u sekundi.

Ako imate problema sa Bluehostom, ili ako samo želite vidjeti koje su vaše mogućnosti, postoje neke izvrsne alternative koje se mogu poboljšati na Bluehostovim slabim bodovima oko iste cijene..

U ovom postu ću istražiti četiri najbolje Bluehost alternative – dvije čine dobru alternativu za Bluehostove jeftine zajedničke planove, dok su druga dva dobra opcija za prelazak sa WordPress planova kojima upravlja Bluehost (WP Pro).

Zašto razmotriti alternative Bluehosta?

Prije nego što započnemo s nedostacima, razgovarajmo o tome što Bluehost radi dobro.

Bluehost ima sjajnu nadzornu nadzornu ploču i također čini puno za pojednostavljenje procesa izrade web stranice WordPress. Ako ste početnik, Bluehost omogućuje što jednostavniju izradu web stranica, što je fantastično.

Bluehost se također dobro snalazi u dodavanju vrijednosti, čak i na jeftinim zajedničkim planovima. Na primjer, dobit ćete značajke kao što su:

 • besplatni SSL certifikati
 • automatska ažuriranja za WordPress
 • ugrađeno predmemoriranje
 • mjesta za priređivanje.

Neki od njih, posebno scenski, nisu uobičajeni na planovima sličnih cijena.

Međutim…

Nakon što prođete kroz proces pokretanja vaše web stranice i pogledate izvan tih značajki, možda ćete početi primjećivati ​​neka područja u kojima Bluehost nije tako jak.

Izvođenje

Prvo, puno ljudi prijavljuje suboptimalna vremena učitavanja stranica u usporedbi s nekim drugim Bluehost alternativama na ovom popisu. Na primjer, u referentnim mjerilima performanse ReviewSignala za 2018. godinu (prošle godine u kojoj je sudjelovao Bluehost) Bluehost je loše pokazao bateriju testova koje ReviewSignal pokreće.

S druge strane, mnoge su se alternative na ovom popisu pokazale prilično dobro u tim testovima.

Dakle, ako cijenite vrijeme učitavanja stranica, vjerojatno možete bolje za svoj novac.

podrška

Drugo, mnogi korisnici imaju problema s Bluehostovom podrškom. U istraživanju CodeinWP-a za 2018. godinu s više od 830 WordPress korisnika, Bluehost je postigao samo 3,2 (od pet) kada je u pitanju ukupna podrška. Njihova kvaliteta podrške za WordPress nije bila puno bolja, prema 3,4.

Opet možete pronaći domaćine po sličnim cjenovima koji nude bolju podršku, kako u cjelini tako i za WordPress.

cijena

I na kraju, iako su cijene Bluehosta uglavnom prilično konkurentne, oni zahtijevaju da se prijavite na duže uvjete ako želite dobiti najbolje ponude. Zapravo, za apsolutno najnižu cijenu trebate izdvojiti tri godine istovremeno. Ako vam se to ne sviđa, većina ovih alternativa omogućuje vam mjesečno plaćanje bez velikog povećanja cijene.

Koju vrstu alternativa Bluehost trebate?

Ako ste korisnik WordPress-a, Bluehost nudi dva plana koja bi vas mogla zanimati.

Prvo, imate jeftine zajedničke WordPress planove za hosting, koji počinju ispod 5 dolara mjesečno. Ovi zajednički planovi biraju ono što većina Bluehost korisnika odabere.

Ako vam treba malo više energije, možda biste koristili i razmotrili Bluehost-ov cjenovni program za WordPress koji upravlja WP Pro, koji planira. Ovi planovi počinju malo više (oko 20 USD mjesečno s promotivnim cijenama), ali nude poboljšane performanse i više mogućnosti, uključujući automatska ažuriranja.

Dijelit ću alternative za oboje.

Dvije najbolje alternative za jeftini zajednički hosting Bluehost

Ako koristite ili razmišljate o jeftinom zajedničkom hostingu Bluehosta, ovo su dvije najbolje alternative za vas …

1. SiteGround

SiteGround

SiteGround su jedna od najboljih opcija za zajednički WordPress hosting. Uspijevaju postići dobru ravnotežu:

 • brza vremena učitavanja stranica
 • kvalitetna podrška
 • prilagođena nadzorna nadzorna ploča
 • korisne značajke.

Budući da nude veliki broj upravljanih značajki na svojim zajedničkim planovima, SiteGround može biti dobra alternativa i za jeftine zajedničke planove Bluehosta i za WP Pro planove.

Na primjer, imat ćete pristup značajkama kao što su:

 • besplatni SSL certifikati
 • mjesta za priređivanje
 • automatska ažuriranja za WordPress
 • ugrađeno predmemoriranje
 • besplatni dodatak za optimizaciju performansi za praćenje SG Optimizer
 • svakodnevne automatske sigurnosne kopije.

Planovi SiteGround počinju već od 3,95 USD uz promotivne cijene. Ali imajte na umu da će te cijene skočiti nakon vašeg prvog ciklusa naplate o kojem ću raspravljati u nastavku.

WebGround cijene

Naš cjeloviti pregled SiteGround ��

Što SiteGround čini boljim od Bluehosta

Prvo, iako Bluehost i SiteGround uglavnom imaju paritet značajki, SiteGround nudi neke značajke / prednosti koje Bluehost nema:

 • Automatsko i na zahtjev sigurnosno kopiranje – Bluehost ih nudi samo na svojim WP Pro planovima, a ne na zajedničkim planovima.
 • Slobodne migracije – Bluehost naplaćuje usluge migracije (možete to učiniti i sami besplatno).

SiteGround također ima bolju izvedbu. Stekli su status najbolje razine u referentnim vrijednostima Review Signala i nude arhitekturu optimiranu za performanse, uključujući Google Cloud infrastrukturu i Nginx Fast_CGI keširanje. Popratni dodatak SG Optimizer također vam pomaže u implementaciji puno najboljih radnih praksi.

Napokon, nudi SiteGround bolja podrška. U istom istraživanju CodeinWP, SiteGround je dobio 4,7 za ukupnu podršku i 4,5 za specifičnu podršku za WordPress, što je znatno iznad Bluehosta (3,2 i 3,4, respektivno).

Što SiteGround vrijedi više nego Bluehost

S izdanjem nove hosting hosting nadzorne ploče, mislim da nema očiglednih područja u kojima je SiteGround lošiji od Bluehosta kada su u pitanju značajke, performanse ili podrška.

No, jedan nedostatak SiteGround-a je određivanje cijena.

Prvo, iako SiteGround na vašim planovima višeg nivoa omogućuje posjedovanje neograničenih web stranica, oni vam ne daju neograničenu pohranu kao što to čini Bluehost. Ograničit ćete se na negdje između 10-30 GB prostora za pohranu.

Drugo, SiteGround su skuplji od Bluehosta kada idete obnoviti. I Bluehost i SiteGround nude slične promotivne cijene za vaš prvi ciklus naplate (što može biti i do tri godine). Ali jednom kad obnovite, skoči i cijena najjeftinijeg neograničenog plana SiteGround-a 19,95 USD mjesečno, dok je Bluehost pravi 12,99 USD mjesečno.

Ako razmišljate o SiteGroundu, toplo bih vam preporučio da platite tri godine unaprijed ako je moguće da promotivne cijene zaključate što je dulje moguće.

2. DreamHost

Dreamhost

DreamHost su jedan od starijih nezavisnih domaćina tamo, pokrenut još 1996. godine.

Oni nude pristupačne dijeljene planove koji se povoljno uspoređuju s zajedničkim planovima Bluehosta, kao i pristupačnu upravljanu WordPress uslugu nazvanu DreamPress koja se dobro slaže s Bluehostovom WP Pro uslugom..

U ovom smo se dijelu ipak usredotočili na jeftine zajedničke planove tvrtke DreamHost. S mjesečnim cijenama koje počinju od samo 4,95 USD mjesečno, DreamHost zajednički planovi i dalje nude značajke kao što su:

 • neograničena propusnost
 • besplatni SSL certifikati
 • slobodne migracije
 • automatske sigurnosne kopije
 • prilagođena nadzorna ploča za hosting.

DreamHost nudi i mjesečne naplate koje većina jeftinih zajedničkih domaćina ne dopušta. Evo kako izgleda cijena:

 • Jedna web stranica – 4,95 USD mjesečno (mjesec u mjesec) ili 2,59 USD mjesečno (trogodišnja obveza).
 • Neograničene web stranice – 10,95 USD mjesečno (mjesec u mjesec) ili 3,95 USD mjesečno (trogodišnja obveza).

Cijena zajedničkog plana tvrtke DreamHost

Naš cjeloviti DreamHost pregled ��

Što DreamHost čini boljim od Bluehosta

U pogledu cijena, Bluehost i DreamHost imaju slične početne cijene. Međutim, DreamHost ima prednost u činjenici da možete plaćati mjesečno, što Bluehost ne nudi. Minimalno na Bluehostu je jedna godina, a to također povećava cijene.

DreamHost također nudi neke značajke / prednosti koje Bluehost ne nudi, poput:

 • automatske dnevne sigurnosne kopije
 • besplatne migracije web stranica (s DreamHost-ovim posvećenim dodatkom).

Konačno, DreamHost nudi bolju podršku od Bluehosta. U spomenutom CodeinWP istraživanju, DreamHost je postigao 4,0 za ukupnu podršku i 3,9 za specifičnu WordPress podršku, što je znatno iznad Bluehosta.

Što je DreamHost lošiji od Bluehosta

Iako je ukupna kvaliteta DreamHosta solidna, oni nemaju toliko dostupnosti kao Bluehost. S Bluehostom možete pristupiti svim kanalima podrške 24/7.

S DreamHostom dobivate 24/7 podršku putem e-pošte / ulaznica. Međutim, nemate nikakvu telefonsku podršku (što nudi Bluehost) i chat uživo dostupan je samo od 05:30 do 21:30, što bi moglo predstavljati problem ako ta vremenska zona nije prikladna za vas.

Osim podrške, postoje i neke značajne razlike u značajkama:

 • DreamHost ne nudi inscenaciju svojih jeftinih zajedničkih planova, dok Bluehost to čini.
 • DreamHost ne uključuje hosting e-pošte na najjeftinijoj razini – to košta dodatnih 1,67 USD mjesečno. Ako nadogradite na neograničen zajednički sloj, ipak je uključeno hosting hostinga.

Dvije najbolje alternative za WordPress hosting koji se upravlja Bluehost-om (WP Pro)

Ako koristite ili razmišljate o WordPress planovima za upravljanje WordPressom tvrtke Bluehost, ovo su dvije najbolje mogućnosti za vas …

1. Zamašnjak

Početna stranica zamašnjaka

Flywheel je pravi upravljani WordPress domaćin koji se također jednostavno dogodio da budemo domaćin koji ovdje koristimo na WinningWP.

Infrastruktura letača izgrađena je na Google Cloudu, a značajke za povećanje performansi poput predmemoriranja na razini poslužitelja i ugrađene mreže za dostavu sadržaja (CDN) dodane su na vrhu.

Dobivate i izvrsno korisničku nadzornu nadzornu ploču, izvrsnu podršku i praktične WordPress hosting hosting funkcije kao što su:

 • mjesta za priređivanje
 • besplatni SSL certifikati
 • automatske dnevne sigurnosne kopije
 • prilagođena sigurnosna pravila i garancija za hack fix
 • automatska ažuriranja za WordPress
 • slobodne migracije.

Planovi Flywheela kreću se od 13 USD mjesečno za jednu web lokaciju s niskim prometom ili 25 USD mjesečno za veća ograničenja prometa.

Cijene zamašnjaka

Naš cjeloviti pregled letača ��

Što zamašnjak radi bolje nego Bluehost

Kao prvo, iako mislim da je korisnička nadzorna ploča Bluehosta prilično dobra, Flywheel ima jednu od najboljih hosting nadzornih ploča bilo kojeg domaćina – zaista je rado koristiti.

Flywheel će također pomoći vašoj web lokaciji brže učitavanje zbog njihove infrastrukture optimizirane za performanse koja uključuje značajke kao što su:

 • Google Cloud infrastruktura
 • prilagođeno rješenje za predmemoriranje
 • ugrađeni CDN pogon Brzo.

Oni također nude bolja podrška nego Bluehost. Vraćajući se CodeinWP istraživanju, Flywheel je dobio 4,6 za ukupnu podršku i 4,8 za podršku za WordPress, što je znatno iznad Bluehosta.

Konačno, ako ste kreativac koji stvara web mjesta za druge ljude, Flywheel također ima jedno od najboljih iskustava za bilo kojeg WordPress domaćina, sa značajkama kao što je prijenos naplate.

Što je zamašnjak lošiji od Bluehosta

Zamašnjak gubi na Bluehostu kada su u pitanju ograničenja upotrebe.

Za svoje planove WP Pro Bluehost oglašava neograničene web stranice, pohranu i propusnost.

To nije slučaj s volanom. Flywheel nudi dva plana koja su konkurentna Bluehostovim cijenama od 13 do 25 dolara mjesečno. Međutim, oba ova plana planiraju samo da ugostite jedno WordPress web mjesto i imate ograničenja na prostor za pohranu i propusnost.

Iz tog razloga Flywheel vjerojatno nije dobra alternativa ako ste planirali ugostiti više web lokacija, osim ako niste spremni platiti znatno više od Bluehosta.

2. WP motor

Početna stranica WP motora

WP Engine jedan su od najpopularnijih WordPress hostova s ​​premium premium cijenama. Oni su velika tvrtka, a nedavno su u 2018. prikupili sredstva u iznosu od 250 milijuna dolara. Dijelom su taj novac iskoristili za kupnju Zamašnjaka (iako se njih dvoje i dalje vode odvojeno i imaju različite značajke / infrastrukturu).

Jedna od zapaženih stvari o WP Engine-u je da, pored istinski upravljanih značajki WordPress-a, nude i alate s dodanom vrijednošću, poput besplatnog pristupa okviru okvira Genesis i temama podređene StudioPressu.

Pored toga, dobivate i značajke poput:

 • automatska ažuriranja za WordPress
 • više okruženja
 • predmemoriranje na razini poslužitelja s Varnish i memcached
 • ugrađeni CDN
 • besplatni SSL certifikati
 • posebne alate WooCommerce.

Planovi WP Engine počinju od 25 USD mjesečno za jednu web lokaciju ili 22 USD ako možete pokvariti povremeni kupon:

Cijene WP motora

Naš puni pregled WP Engine ��

Što WP motor čini boljim od Bluehosta

Kao prvo, WP Engine nudi brže performanse nego Bluehost. Dobivate bolju infrastrukturu / resurse, kao i optimizirano predmemoriranje na razini poslužitelja. Dobivate i značajke za povećanje performansi koje Bluehost ne nudi kao što su:

 • PHP 7.4
 • ugrađeni CDN
 • alat za analizu performansi stranica.

Dobivate i mnogo bolju podršku – WP Engine je dobio 4,7 od 5 kako za ukupnu podršku, tako i za WordPress specifičnu podršku, što je puno više od Bluehosta.

Konačno, također imate prednost dodane vrijednosti pristupa okviru okvira Genesis i svim temama podrijetla StudioPress-a za djecu Genesis. To samo po sebi ne bi trebalo utjecati na vašu odluku, ali lijepo je imati.

Što WP motora čini lošije od Bluehosta

WP Engine ima isti nedostatak kao i Zamašnjak – morat ćete prihvatiti ograničenja upotrebe ako želite zadržati cijene oko onoga što naplaćuje Bluehost.

Uz 25 USD mjesečno, ulazni plan WP Engine-a konkurentan je BluePost ProP cijenama. Međutim, taj plan omogućuje vam samo hostiranje jedne web lokacije i sadrži ograničenja za pohranu i propusnost.

Kao i Flywheel, WP Engine vjerojatno nije dobra alternativa za hosting više web lokacija, osim ako niste spremni platiti više od Bluehosta.

Što ako trebate ugostiti više web stranica?

I Flywheel i WP Engine dijele isti nedostatak, pa što ako trebate hostirati više WordPress web mjesta, ali i dalje želite upravljane značajke poput WP Pro?

U tom slučaju vaša je najbolja opcija vjerojatno plan GoGeek SiteGround-a. Iako nije “istinski” upravljani WordPress hosting kao što su Flywheel i WP Engine, pruža vam puno upravljanih značajki i omogućuje vam hosting neograničenih web stranica (iako još uvijek s ograničenjem prostora za pohranu).

Koja je najbolja Bluehost alternativa za vaše potrebe?

Možda ste primijetili gornji trend – većina glavnih nedostataka svih ovih alternativa bavi se cijenama ili ograničenjima upotrebe.

Nažalost, teško je pronaći dobre alternative koje se mogu podudarati s Bluehostovim cijenama, posebno ako vam trebaju neograničene web stranice i prostora za pohranu.

Ako apsolutno ne možete platiti više od onoga što košta Bluehost, mislim da je vaša najbolja opklada DreamHost. Nude konkurentne cijene i mogućnosti, a istovremeno imaju bolju podršku.

Ako možete malo preći cijene Bluehosta, mislim da su vam općenito najbolje mogućnosti:

 • SiteGround – najbolja alternativa ako trebate ugostiti više / neograničenih web stranica. SiteGround također nudi slične cijene ako možete zaključati promo cijene za tri godine unaprijed.
 • Zamašnjak – najpristupačniji istinski upravljani WordPress domaćin ako samo trebate ugostiti jednu web stranicu.
 • WP Engine – malo jeftinije od Flywheel-a, ali još uvijek u dometu Bluehostovih WP Pro planova. Još jedna sjajna opcija ako samo trebate ugostiti jednu web stranicu.

Ako želite saznati više o tome kako se sve ove opcije međusobno spajaju, pogledajte naše usporedbe:

 • Bluehost vs DreamHost vs Flywheel vs SiteGround
 • WP Engine vs Bluehost
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me