Tekući web WordPress hosting hosting – ima li dobro? Trebate li ga koristiti?

Ponude za WordPress


Tekući web dobro je uspostavljen i popularan WordPress hosting hosting usluga s nekoliko atraktivnih planova. Ali jesu li to prava opcija za vas i vaše web mjesto?

Da bi vam pomogao da odgovorite na to pitanje, ovaj pregled uključuje rezultate različitih testova performansi naišli smo na naše WordPress web stranice s domaćinima s tekućim mrežama.

Uz korištenje podataka s plaćenih alata kako bi vam dao ideju o brzini učitavanja vaše web stranice i koliko je dobro mogao podnijeti porast prometa, ovaj pregled također razbija glavne značajke – nadilazeći prodajni sadržaj da biste saznali što je to zapravo volite biti Liquid Web kupac.

Na površini se čini da tekući web izgleda upravljani WordPress web domaćin kao i svaki drugi. Ali kad pročitate ovaj pregled, točno ćete znati gdje su bolji od konkurencije, kao i područja u kojima ima mjesta za napredak.

Ako tražite najboljeg domaćina za svoju web lokaciju, tekući web definitivno bi trebao biti u vašem užem izboru. Ali, naoružani informacijama iz ovog pregleda, vrlo brzo ćete znati ispunjavaju li vaše zahtjeve ili se potraga treba nastaviti.

Započnimo…

O tekućem web hostingu

Liquid Web privatna je tvrtka sa sjedištem u Michiganu, u SAD-u, a za razliku od mnogih drugih WordPress hosting tvrtki kojima upravlja, oni također u potpunosti posjeduju podatkovne centre u kojima se nalaze web stranice njihovih kupaca. Stoga, ako tražite web domaćina koji ima kontrolu nad cijelom mrežom, Liquid Web trebao bi biti posebno privlačan.

Tekuća snimka web stranice

Tekući web specijaliziran je za high-end hosting, uključujući i upravljanje WordPress hostingom.

Kako biste dobili predodžbu o veličini ove tvrtke, evo nekoliko brzih statistika o tekućem webu:

 • Milion mjesta pod upravljanjem.
 • Preko 30 000 kupaca u više od 130 zemalja.
 • Preko 500 hosting profesionalaca zaposleno za pružanje usluga.
 • Oni su web mjesta za velike marke, uključujući National Geographic, FedEx i Motorolu.
 • Neto promotor ocjena tekućeg weba svrstava ga u jedan od najomiljenijih svjetskih brendova.

Prije nekoliko godina Liquid Web prestao je nuditi zajednički hosting, tako da bi se mogli usredotočiti na pružanje vrhunskog hostinga za vlasnike web stranica i trgovina sa složenijim potrebama. Ovo je dobra vijest za sve koji traže upravljani WordPress hosting i traže tvrtku koja ulaže sve svoje resurse u nude premium hostinga, umjesto da troši vrijeme i trud pokušavajući se natjecati u svijetu jeftinog zajedničkog web hostinga.

Dizajn web stranice Tekuće ponekad je zbunjujući i neodoljiv, s puno informacija za probavu.

Međutim, kad završite s pregledom, imat ćete sve što vam je potrebno da odlučite je li Liquid Web pravi domaćin za vaš projekt.

Što razlikuje tekući web?

Kao što je spomenuto, za razliku od nekih uglednih web-domaćina, kao što su SiteGround, Bluehost i GoDaddy, Liquid Web ne nudi zajednički hosting. Umjesto toga, oni se usredotočuju na pružanje vrhunskih hosting rješenja.

Međutim, oni nisu hosting tvrtka samo za WordPress, s VPS-om, cloudom i namjenskim hosting paketima u svom portfelju.

Jedna od prednosti toga je što se tekuće web osoblje i resursi ne troše hvatanjem i podrškom osnovnih vlasnika web stranica. Umjesto toga, oni mogu uložiti više svog vremena i energije u pružanje vrhunske usluge onima sa složenijim hosting zahtjevima i zahtjevnim očekivanjima.

Još jedna potencijalna prednost izbora tekućeg weba je ta što, za razliku od kada se prijavljujete s tvrtkom koja pruža samo upravljanje WordPress hostingom, trebate dobiti pristup osoblju sa širokim rasponom znanja, pokrivajući širok izbor vrhunskih usluga i rješenja hostinga – ne samo uspio WordPress hosting.

Zbog toga, ako zaposlenici Liquid Weba vide da vašu WordPress web lokaciju možda bolje služi namjenski ili cloud hosting, trebali bi im moći preporučiti prikladniji plan iz svog portfelja, bez da se brinu hoćete li negdje drugdje pronaći takav proizvod.

S velikim timom usredotočenim isključivo na pružanje premium hostinga, postoji dobra šansa da će vaše web mjesto brinuti osoblje s višim nivoom znanja i stručnosti nego što biste mogli dobiti u tvrtkama koje nude i hosting na donjem kraju tržišta..

I ne samo to – kako ćete to saznati, postoji nekoliko drugih područja zbog kojih se Liquid Web razlikuje od konkurencije …

Tečni web upravljani planovi za WordPress hosting

Iako Liquid Web ima niz usluga i proizvoda za hosting, uključujući VPS hosting u oblaku i namjenske poslužitelje, za ovaj pregled smo se fokusirali na njihov upravljani WordPress hosting uslugu.

WordPress hosting programi s tekućim mrežnim mrežama počinju od 19 USD mjesečno ili 190 USD godišnje ako se odlučite plaćati godišnje, a svi planovi uključuju mjesečnu naknadu od 5 TB:

 • Iskra: 19 USD mjesečno za jednu WordPress web stranicu i 15 GB SSD prostora.
 • Za izradu: 79 USD mjesečno za do pet WordPress web stranica i 40 GB SSD-a.
 • Builder: 149 dolara mjesečno za do 25 WordPress web stranica i 100 GB SSD prostora.
 • Proizvođač: 299 dolara mjesečno za do 50 WordPress web stranica i 300 GB SSD prostora.
 • Izvršni: 549 USD mjesečno za do 100 WordPress web stranica i 500 GB SSD prostora.
 • Enterprise: 999 USD mjesečno za do 250 WordPress web stranica i 800 GB SSD prostora.

Kao i upravljanim WordPress hosting planovima, Liquid Web je također upravljao WooCommerce hostingom (pročitajte naš posvećeni pregled za sve koji stvaraju internetske trgovine s WordPressom. Dok na uobičajene planove za vođenje hostinga možete instalirati WooCommerce i ostale dodatke za e-trgovinu, glavno prodajno mjesto WooCommerce planovi su da su optimizirani posebno za trgovine e-trgovine i njihove često velike knjižnice proizvoda, istovremeno uključujući i nekoliko dodatnih značajki povezanih s e-trgovinom..

Za sve WordPress planove dostupan je popust za one koji se odluče plaćati godišnje umjesto mjesečno, što zapravo znači da plaćate deset mjeseci umjesto 12 prilikom plaćanja za godinu dana unaprijed hostinga.

Preostale naknade

Iako nema ograničenja pregleda posjetitelja ili stranice, na svakom je planu dopuštena širina pojasa od 5 TB. No, tekući web ne naplaćuje prekomjerne naknade, a ovaj dodatak je tu samo da zaustavi zlouporabu. Ako premašite taj iznos, u većini slučajeva, prema riječima pomoćnog osoblja, ništa se neće dogoditi.

Sažetak planova hostinga

Upravljani WordPress hosting planovi s Liquid Weba cijene su u skladu s planovima drugih davatelja usluga na ovom prostoru. Međutim, kad je u pitanju odabir kuće za vašu web lokaciju, cijena nije sve. Značajke, performanse i korisnička usluga jednako su važna područja koja treba uzeti u obzir.

Dakle, kako bismo vam pomogli da odlučite je li to prava opcija za vašu web stranicu, ostatak ovog pregleda, uključujući kasnije detalje o tehničkim detaljima, obuhvaća upravo ono što biste dobili s tim planovima. Ali, sumiram, pružanje CDN pristupa, besplatni automatski omogućeni SSL certifikati i 24/7 live chat i telefonska podrška čine Liquid Web konkurentnom opcijom.

Glavne značajke

Sada kada imamo pregled upravljanih WordPress planova za hosting, uključujući i koliko koštaju, vrijeme je da istražimo točno koje značajke dobivate pristup i kako su implementirane.

Započnimo kratkim pregledom okruženja hostinga i značajkama koje će vam pomoći da učinkovitije upravljate svojom web stranicom.

WordPress optimizirani poslužitelji

WordPress hosting okruženje posebno je izgrađeno i konfigurirano za pružanje brze i pouzdane usluge za web stranice kreirane ovim softverom. Korištenjem Nginx-a, PHP-a 7, prilagođenog rješenja za predmemoriranje i kompresije slika, Tečni web se nada da je stvorio stabilnu platformu usmjerenu na performanse za sve vrste WordPress web stranica. Saznat ćemo je li to stvarno slučaj u odjeljku za testiranje performansi.

Upravljanje web stranicama WordPress

Da biste dio tereta web stranice preuzeli sa svojih ruku, osnovni WordPress softver automatski se ažurira prema zadanim postavkama. Međutim, možete pauzirati ovu značajku ako želite veću kontrolu nad ažuriranjem, što vam daje priliku da testirate nova izdanja prije nego što ih primijenite na svoju web lokaciju. Tekući web ažurirat će i vaše dodatke, ali ne prije nego što smo ih testirali na kompatibilnost s ostatkom vaše web lokacije.

Automatske sigurnosne kopije web stranica WordPress

Još jedna značajka upravljanog hostinga usluge je automatsko dnevno sigurnosno kopiranje web mjesta. Ove sigurnosne kopije sigurno su pohranjene na tekućim web poslužiteljima, ali na području odvojenom od vaše web lokacije. Tamo se drže 30 dana, ali možete ih preuzeti za dugoročno čuvanje. Pristup i vraćanje sigurnosnih kopija vrlo je jednostavan: Jednostavno se prijavite na svoju tekuću nadzornu ploču, pomaknite se do odgovarajućeg područja i kliknite sigurnosnu kopiju koju želite vratiti..

Popis sigurnosnih kopija web mjesta

Web stranice automatski se sigurnosno kopiraju svakog dana, a datoteke se čuvaju 30 dana.

Ako jednu od sigurnosnih kopija preuzmete na svoje računalo, možete je izdvojiti i pristupiti pojedinačnim datotekama i bazama web stranica što vam omogućuje obnovu dijela web stranice, a ne čitave sigurnosne kopije..

Arhiva sigurnosne kopije web stranica

Preuzete sigurnosne kopije sadrže bazu podataka i pojedinačne datoteke koje čine vašu WordPress web stranicu.

Ako biste radije imali sigurnosno izrađen sigurnosni sustav, možda s sigurnosnim kopijama u stvarnom vremenu i mogućnošću djelomičnih vraćanja putem web sučelja, tada možete instalirati vlastiti izbor WordPress rješenja za sigurnosne kopije, poput premium VaultPress dodatka ili se pretplatite na plan Jetpack Professional.

Postrojenja za priređivanje

Korisna značajka je mogućnost kreiranja početne stranice ili kopije web lokacije uživo gdje možete testirati nove dodatke, teme i druge promjene. Tekući web uključuje ovu značajku u sve njihove upravljane WordPress planove hostinga, iako neki konkurentski domaćini, poput WP Engine-a, nude više inačica bogatih značajkama.

Gumb za kopiranje stranice za postavljanje

Jednostavno kliknite gumb da biste napravili kopiju svog web mjesta uživo u izvanrednom okruženju.

Stvaranje web mjesta za prikazivanje i kopiranje sadržaja web lokacije uživo u okruženje za testiranje dovoljno je jednostavno, ali kada je u pitanju kopiranje testnog mjesta u okruženje uživo, ne postoji pristup tipki. Umjesto toga, preporučena metoda je upotreba dodatka Migrate to Liquid Web – alata koji se temelji na popularnom migracijskom dodatku BlogVault..

Postavke dodatka za migraciju

Tekući web migracijski dodatak koristi se za kopiranje sadržaja postajnog mjesta na web mjesto uživo.

Šablone za web mjesto

Osim što možete stvoriti brzu kopiju vaše web stranice za potrebe ispitivanja koristeći značajku postavljanja, također možete stvoriti kopiju vaše web stranice koja će se koristiti kao početna točka novog projekta.

Možda vam se stvarno sviđa dizajn i konfiguracija vaše trenutne web stranice WordPress ili imate kombinaciju tema i dodataka koje želite koristiti kao temelj za nove web stranice. Bilo kako bilo, pomoću značajke stencils možete brzo stvoriti kopiju svoje web lokacije i prenijeti je na novu web lokaciju – sve kroz vizualno sučelje nadzorne ploče tekućeg web računa..

Značajka šablona stranice

Tekući web omogućuje vam izradu šablona koje se mogu koristiti kao temelj za nova web mjesta.

Ako planirate stvoriti više web stranica WordPress za sebe ili svoje klijente, tada bi vam značajka šablona mogla pomoći da uštedite vrijeme i trud prilikom pokretanja novog projekta.

iThemes Sync Pro

Kako biste još više pojednostavili postupak upravljanja jednom ili više web stranica WordPressa, upravljani WordPress planovi hostinga iznad plana Spark ulazne razine uključuju pristup iThemes Sync Pro, što bi vas inače koštalo 11 dolara mjesečno. Pomoću ovog alata koji se povezuje na vaše web stranice moguće je ažurirati teme i dodatke putem središnje nadzorne ploče iThemes Sync za sve web lokacije kojima upravljate.

iThemes Sync Pro nadzorna ploča

iThemes Sync Pro vam omogućuje upravljanje više WordPress web stranica putem središnje nadzorne ploče.

Također možete nadzirati stanke, instalirati nove teme i dodatke te obavljati neke druge zadatke administratora na više web mjesta, pojedinačno ili odjednom, putem iThemes Sync nadzorne ploče. Postoje i neke značajke za optimizaciju baze podataka koje mogu pomoći vašim web lokacijama da se nesmetanije prikazuju.

iThemes Security Pro

Budući da je Liquid Web kupio iThemes, iThemes Security Pro također je uključen u sve upravljane WordPress planove za hosting iznad plana Spark na ulaznoj razini. Besplatna verzija ovog dodatka vrlo je popularna, a Pro verzija se temelji na uspjehu tog alata dodavanjem još više načina zaštite vaše web lokacije.

iThemes Security Pro nadzorna ploča

iThemes Security Pro ima puno korisnih značajki koje pomažu u očuvanju i sigurnosti vaše web stranice.

Dakle, ako želite omogućiti dvofaktorsku provjeru autentičnosti, automatsko skeniranje zlonamjernog softvera i nadzor datotečnog sustava na vašoj web lokaciji, ove značajke i više dostupne su kao dio većine upravljanih planova hostinga putem iThemes Security Pro.

Pristup ostalim Premium dodatcima

Kao i pristup alatima iThemes koji su dostupni na nekim od Liquid Web upravljanih planova hostinga, kupci također mogu dobiti izbor drugih premium dodataka. Zahvaljujući tome, bez dodatnog troška, ​​bez dodatnog troška, ​​možete koristiti vrhunski dodatak za izradu stranica Beaver Builder Lite (u vrijednosti od 99 dolara godišnje) i vrhunski dodatak za izradu internetskih obrazaca WPForms Lite (vrijedan 79 dolara godišnje), kao dio paketa WordPress s tekućim mrežama koji se mrežno upravlja..

Tekuće korisničko iskustvo

Kada je u pitanju pridruživanje Tečnom webu, prijava i pokretanje nove WordPress web stranice vrlo je jednostavno. Stoga, ako tražite domaćina koji će vam omogućiti da vašu novu web lokaciju pokrenete i pokrenete bez odlaganja, tekući web udovoljava tim kriterijima.

Ako već nemate naziv domene za svoju web lokaciju, možete je registrirati kod Enom putem nadzorne ploče s tekućim web-mjestima. Iako se naplaćuje 30 USD za jednogodišnju registraciju .com domena, vani su jeftinije opcije.

Korisnički račun i upravljanje web stranicama

Tekuća nadzorna ploča web računa

Nadzorna ploča računa Tekući web račun lako se kreće.

Nakon što se prijavite, možete upravljati svojim računom putem nadzorne ploče na njihovoj web lokaciji. Pojedinostima vaših web lokacija može se pristupiti putem nadzorne ploče, zajedno s postavkama za svaku web lokaciju.

Podaci o web mjestu

Informacije o vašoj web lokaciji i veze do drugih usluga mogu se naći na nadzornoj ploči računa.

Neke postavke web mjesta koje možete konfigurirati putem nadzorne ploče računa uključuju omogućavanje ili onemogućavanje automatskog ažuriranja, uključivanje zaštite lozinkom za vaše web mjesto i čišćenje predmemorije, kao i uključivanje i isključivanje.

Prebacivanje PHP verzija je još jedna kontrola kojoj dobivate pristup, a možete i preuzeti nekoliko zapisnika za svoju web lokaciju – uključujući dnevnik pristupa i zapisnike o pogreškama Nginx i PHP.

Postavke web mjesta

Nekim kontrolama vaše web lokacije može se pristupiti putem nadzorne ploče vašeg računa.

Jedna lijepa značajka je da možete jednostavno stvoriti dodatne korisničke račune kako biste ostalim ljudima omogućili pristup vašoj nadzornoj ploči. Ako radite kao dio tima ili ste angažirali ljude koji će pomoći vašim web mjestima, ovo bi moglo biti korisno.

Iako nadzorna ploča računa za tekući web račun ima neke korisne postavke i kontrole, poput većine, ako ne i svih, upravljanih WordPress hostova, neće vam dopustiti da upravljate svojim računom putem upravljačke ploče kao što je cPanel. Stoga, ako želite mogućnost da na svoj račun instalirate drugi softver, kreirate cron poslove ili sami postavite preusmjeravanje URL-ova, tekući web i općenito upravljani WordPress hosting, možda nisu za vas.

Nadzorna ploča programa WordPress

Ovisno o vašem planu, nove web stranice kreirane na upravljanim WordPress planovima hostinga dolaze s nekoliko unaprijed instaliranih dodataka, uključujući iThemes Security Pro, iThemes Sync, WPMerge i nekoliko besplatnih proširenja kompresije i optimizacije slike. Međutim, svi se oni po potrebi mogu ukloniti.

Jedina neobavezna izmjena WordPress nadzorne ploče je prazan predmemorirani gumb na alatnoj traci administratora koji čisti Liquid Web Varnish cache.

Prazan gumb predmemorije

WordPress softver se ne mijenja, osim korisnog gumba Prazni predmemorija.

Za razliku od nekih domaćina, kao što su SiteGround ili WordPress.com, ne postoji čarobnjak koji bi vam mogao pomoći u postavljanju nove web lokacije. Iako želite pristup značajki poput ove, možete instalirati Jetpack dodatak.

Korisnička podrška

Jedan od načina na koji se Tekući web želi razlikovati od ostalih naprednih i upravljanih WordPress hosting tvrtki je fokusiranje na pružanje izvrsne usluge kupcima. Kao što je spomenuto ranije, čini se da se to isplati – barem na temelju visokog neto promocijskog broja njihove marke.

Tekući web Net promotor ocjena

U odnosu na ostale vrhunske marke, Liquid Web ima visoku ocjenu lojalnosti kupaca na temelju njihove neto promocijske ocjene.

Iako tvrde da će postići dodatni kilometar za svoje kupce, oni postaju sve češći među upravljanim domaćinima WordPressa, a tvrtke poput Pressable stavljaju veliki naglasak na pomaganje svojim kupcima da dobiju maksimum od svojih web stranica, Liquid Web odustaje od potraživanja njihove značajke povezane s podrškom.

Podrška za chat, telefon i e-poštu

Svi upravljani WordPress hosting hosting planovi uključuju 24/7/365 pristup live chat, telefonskim i kanalima za podršku putem e-pošte. I ne samo to, već vam jamče vrijeme odziva ili (neki) povrat novca. Ovo je pravilo opisano u njihovoj licenci za ugovor o suradnji, ali ako niste povezani sa pomoćnim osobljem putem live chat-a ili telefona u roku od 59 sekundi ili na vaš e-mail nije odgovoreno u roku od 59 minuta, imate pravo na djelomični povrat povrata naknade za hosting. Na snazi ​​je i 100-postotna garancija produžetka.

Dok su koristili uslugu za ovaj pregled, osoblje za podršku Tekućeg weba bilo je lako doći i bili su od velike pomoći kada su kontaktirali putem e-pošte i live chat.

Nedostaci tekuće mreže

Jedna stvar koja vas može odvratiti od isprobavanja Tekuće mreže je dizajn njihove web stranice. Iako s tim nema ništa pogrešno, nije tako gladak kao neki drugi domaćini vani. Međutim, web mjesto ima puno korisnog sadržaja, tako da ako želite temeljito istraživanje prije nego što odaberete domaćina, postoji puno informacija koje treba prosijati.

Opcije lokacije ograničenog podatkovnog centra

Još jedno područje gdje Tekući web zaostaje za nekim od konkurencije je raspon lokacija na kojima možete postaviti svoju web lokaciju. Tekući web nudi samo tri lokacije podataka (dva u SAD-u i jedno u Europi), dok domaćini poput Kinsta i WP Engine nude mnogo više mogućnosti koje se nalaze širom svijeta. Iako, za razliku od većine domaćina, Liquid Web posjeduje te podatkovne centre, a ne iznajmljuje servere u njima.

To kaže, kako svi planovi za tekuće web stranice uključuju korištenje CDN-a, sadržaj vaše web stranice distribuirat će se na lokacije koje su (nadamo se) u blizini vaših posjetitelja.

Relativno osnovni sigurnosni sustav

Vaša će se web stranica automatski sigurnosno kopirati svaki dan, ali, kao što je prethodno opisano, vaše mogućnosti za obnavljanje tih sigurnosnih kopija nisu toliko bogate kao kod nekih drugih domaćina, uključujući DreamPress planove iz DreamHosta i poslovnog plana WordPress.com.

UKLJUČENE TEME ZA RAD

Neki domaćini sada u svoje planove uključuju pristup vrhunskim WordPress temama, kao što su WP Engine i tematike StudioPress koje njihovi korisnici mogu koristiti. Svi planovi koji uključuju pretplatu na Jetpack Professional također pružaju korisnicima više od 200 premium tema.

Iako planovi hostinga za Liquid Web WooCommerce uključuju premium Astra Pro temu – jednu od najbržih tema izgrađenih za e-trgovinu – redovni upravljani planovi hostinga ne omogućuju vam pristup bilo kojoj WordPress temi.

Kao što vidite, postoji nekoliko područja na kojima bi tekući web mogao pružiti bolju uslugu, ali sve u svemu, značajke koje dobivate pristup, ne najmanje 24/7 pristup live chatu, telefonu i podršci putem e-pošte, čine ih konkurentna opcija.

Rezultati ispitivanja performansi hostinga

Kako biste vam pomogli da steknete ideju o brzini učitavanja vaše web stranice ako je hostirate na Tekućem webu, kao i o tome koje ste razine produženog vremena mogli doživjeti, ovaj odjeljak našeg pregleda daje rezultate naših testova.

Učitavanje rezultata ispitivanja vremena

Kako bismo otkrili koliko su brze naše testne stranice koje hostira Liquid Web, koristili smo premium Pingdom uslugu za praćenje vremena učitavanja tijekom sedam dana. Tijekom testiranja bilježi se brzina stranica svakih 30 minuta radi pronalaženja prosječnog vremena učitavanja.

Rezultati brzine stranice s laganom temom

Za prvo probno mjesto koristili smo laganu temu Dvadeset devetnaest koja je na novim WordPress web stranicama omogućena prema zadanim postavkama. Rezultati ovog testa trebali bi biti posebno važni za one koji planiraju stvoriti osnovni blog ili jednostavnu web stranicu koristeći laganu temu.

Dvadeset devetnaest WordPress tema

Dvadeset devetnaest dobar je primjer besplatne i lagane teme WordPressa.

Na testnom mjestu izrađena je ogledna stranica koja sadrži sliku i tekst. Brzinu te stranice nadgledao je Pingdom, a zabilježeno je prosječno vrijeme učitavanja od 358 milisekundi.

Dvadeset devetnaest rezultata brzine stranice

Naše probno mjesto na laganoj temi imalo je prosječno vrijeme učitavanja od 358 milisekundi.

358 milisekundi je impresivno vrijeme učitavanja za web mjesto ove veličine. Za kontekst, neka vremena ostalih upravljanih host računala WordPress koje smo testirali u ovom cjenovnom razredu uključuju: Pritisak, sa 538 milisekundi; DreamPress uspio plan hostinga iz tvrtke DreamHost, sa 581 milisekundi; i plan poslovnog hostinga s WordPress.com, koji je bio 603 milisekunde.

Rezultati učitavanja vremena za tešku težinu

Ako želite stvoriti web lokaciju bogatije značajkama, tada je višenamjenska tema poput Avada možda bolja opcija.

Avada WordPress tema web stranice agencije

Avada je dobar izbor ako izrađujete web lokaciju bogatu značajkama.

Za naš drugi test instalirali smo najprodavaniju temu Avada i potrebne dodatke te uvezli demo web stranice Agencije. Nakon sedam dana praćenja, Pingdom je zabilježio prosječno vrijeme učitavanja početne stranice ove web stranice kao 959 milisekundi.

Rezultati brzine stranice Avada na početnoj stranici

Početna stranica testnog mjesta koja koristi tešku Avada temu imala je prosječno vrijeme učitavanja od 959 milisekundi.

Ovo prosječno vrijeme učitavanja od 959 milisekundi usporedivo je sa brzinom iste stranice koju je domaćin Pressable, a prosječno je vrijeme učitavanja iznosilo 958 milisekundi, i web mjesta hostiranog WordPress.com poslovnog plana koja se učitala u 1,06 sekundi.

Međutim, početna stranica web mjesta Liquid Web bila je brža od nekih drugih domaćina koje smo pregledali u ovom cjenovnom rangu, uključujući web lokaciju koju je organizirao Kinsta, a koja se učitala u 1,25 sekundi; web mjesto s WP Engine-om koje se učitalo u 1,43 sekunde; i web mjesto s DreamPressom, koje se učitalo u 1,89 sekundi.

Za one koji planiraju koristiti tematiku bogatu značajkama kao što je Avada, ali ne instalirati nijednu njezinu unaprijed izgrađenu početnu stranicu, također smo testirali vrijeme učitavanja bloga na našem drugom testnom mjestu.

Predložak bloga Teme teme teme Avada Agency WordPress

Post u blogu na testnom mjestu koristeći temu Avada i demonstracijsku web stranicu Agencije.

Nakon sedam dana praćenja, prosječno učitavanje posta na blogu bilo je 974 milisekundi.

Rezultati brzine stranice Avada Blog Post

Sažetak vremena učitavanja

Prema našem Pingdomu, oba naša testna mjesta imala su impresivna prosječna vremena učitavanja. Zbog toga, bilo da planirate stvoriti jednostavnu web stranicu ili veću težinu, Tekući web trebao bi biti prikladna opcija s obzirom na brzinu web mjesta. Nadalje, ta se vremena učitavanja dobro uspoređuju sa brzinom ostalih upravljanih WordPress hostova koje smo pregledali.

Sažetak brzine stranice Pingdom-a

Prosječno vrijeme učitavanja naših testnih WordPress web stranica koje hostira Liquid Web.

No, kako naše testne stranice ne ostvaruju promet, rezultati ne daju cjelovitu sliku izvedbe. Dakle, imajući to na umu, također smo napravili test kako bismo vidjeli koliko je dobro web mjesto koje hostira Liquid Web moglo istovremeno obraditi više virtualnih korisnika kojima pristupa..

Učitajte rezultate ispitivanja ispitivanja učinka

Da bismo saznali koliko dobro web mjesta koje hostira Liquid Web mogu podnijeti promet, koristili smo vrhunsku uslugu Load Impact da simuliramo više posjetitelja koji pristupaju našem testnom mjestu koristeći temu Avada istovremeno..

Za ovaj test, Load Impact postavljen je da poveća pet virtualnih korisnika koji pristupaju web mjestu s jednog korisnika na 200 tijekom pet minuta. Dok je test trajao, vrijeme reakcije web mjesta redovito se bilježilo kako bi se vidjelo kakav utjecaj imaju ovi virtualni korisnici na performanse.

U rezultatima ispod, plava linija predstavlja broj virtualnih korisnika (VU) koji pristupaju web mjestu, dok zelena linija prikazuje vrijeme odziva stranice koja se nadzire.

Učitajte rezultate ispitivanja utjecaja

Vrijeme reakcije bilo je stabilno dok oko 130 korisnika nije pristupilo web mjestu, a zatim se malo povećalo, a da ne postane neodgovorno.

Kao što možete vidjeti iz grafikona, broj istodobnih virtualnih korisnika koji pristupaju stranici imao je određeni utjecaj na vrijeme odziva web mjesta.

Međutim, nije bilo sve dok oko 130 korisnika nije pristupilo web mjestu u isto vrijeme kada se povećalo vrijeme odgovora. Čak i tada, testna stranica nikad nije reagirala, kao što je to bio slučaj u nekim našim testovima zajedničkog hostinga, gdje web stranice nisu mogle obraditi 50 istodobnih korisnika.

Sve detalje ovog testa, uključujući interaktivni grafikon, možete vidjeti na web mjestu Load Impact.

Iako je u mogućnosti istovremeno upravljati sa 200 virtualnih korisnika, usporediva je razina performansi zabilježena u našim pregledima drugih upravljanih domaćina sličnih cijena, uključujući DreamHost, Kinsta, Pressable, WP Engine i poslovni plan WordPress.com. Dakle, ako očekujete veliki broj posjetitelja ili nagle skokove u prometu, svi bi ti domaćini bili prikladne opcije.

Rezultati ispitivanja neispravnosti

Čini se da tečni web ozbiljno shvaća stanke jer jamče 100 posto produženog vremena, a na temelju našeg 12-dnevnog praćenja s Pingdomom, nisu pronađene nijedne stanke za nijednu od naše dvije web stranice.

Rezultati Uklanjanja vremena za Pingdom

Pingdom nije otkrio prekid rada nijedne od naše dvije testne web stranice.

Ako razine produžene usluge padnu ispod 100 posto, mogli biste biti u redu za povrat nekih od svojih hosting usluga, u skladu s sporazumom o razini tekuće web usluge.

Iako je 100 posto produženo vrijeme najviša moguća razina, tekući web nije jedini domaćin koji to postiže. Za razliku od nekih dijeljenih hosting hosting planova koje smo pregledali, većina upravljanih WordPress hostova koje smo testirali postigli su savršeni rezultat produžetka.

Općenito, naša testna mjesta doživjela su najbolja vremena učitavanja koje smo zabilježili do sada, kao i impresivne upravljivosti prometa i razine produženja. Stoga, ako tražite brzi i pouzdani web domaćin, tekući web sigurno zadovoljava te kriterije.

Tehnički detalji

Prije nego što završimo s pregledom, evo još nekoliko tehničkih detalja o upravljanom WordPress usluzi hostinga s Liquid Weba:

 • Keširanje web mjesta: Tekući web koristi predmemoriranje predmemoriranja, ali kupci ga mogu onemogućiti i koristiti vlastiti izbor dodatka ili usluge predmemoriranja.
 • Mreža isporuke sadržaja (CDN): Planovi za upravljanje WordPress hostingom uključuju pristup globalnom CDN-u putem integracije s Cloudflare-om.
 • PHP: PHP 7.2 je omogućen prema zadanim postavkama, ali korisnici se mogu prebaciti na 5,6, 7,0 i 7.1 putem nadzorne ploče.
 • HTTP / 2.0: HTTP / 2.0 i Nginx koriste se na svim upravljanim WordPress planovima hostinga.
 • SSL: Besplatni SSL certifikati tvrtke Let’s Encrypt automatski se primjenjuju na vašu web lokaciju ili možete upotrijebiti svoj SSL certifikat koji ste kupili drugdje.
 • SFTP & SSH: Prostoru vašeg poslužitelja možete pristupiti putem SFTP-a i SSH-a koristeći izbor softvera.
 • Upravitelj datoteka poslužitelja: Ne postoji upravitelj datoteka utemeljen na pregledniku za pristup poslužiteljskom prostoru i njegovim datotekama.
 • Pristup bazi podataka: WordPress web stranici podataka može se pristupiti putem phpMyAdmin-a.
 • Usluga e-pošte: Tekuća web ponuda nudi hosting hostinga kao plaćenu dodatnu uslugu, počevši od 1 USD mjesečno.
 • Upravljanje web stranicama WordPress: Kao dio upravljane usluge, WordPress softver i dodaci se automatski ažuriraju. To se po potrebi može isključiti putem tekuće nadzorne ploče.
 • Ograničenja dodataka: Za razliku od nekih drugih upravljanih host računala WordPress, nema dodataka koji su onemogućeni.
 • Sigurnosne mjere: Tekući web nadzire njihove poslužitelje radi sigurnosnih problema koristeći internu uslugu. Iako ne prate web stranice koje su domaćin, iThemes Security Pro, koji je uključen u sve planove iznad ulaznog plana Spark, ima ovu značajku.
 • Usluge čišćenja nakon haka: Tekući web izvršit će skeniranje web mjesta kako bi vam pomogao popraviti web mjesto ako se hakira, ali ne nude uslugu čišćenja.
 • Lokacije podatkovnog centra: Tekući web posjeduje podatkovne centre u kojima se nalaze web lokacije za korisnike s lokacijama u Phoenixu, AZ i Lansingu, MI, u SAD-u i Amsterdamu, NL, u Europi..
 • Mjesta organiziranja: Usluga organiziranja internetskih stranica dostupna je na svim upravljanim WordPress planovima hostinga.
 • Migracija WordPress web stranica: Tekući web besplatno će migrirati sve postojeće WordPress web stranice na njihove poslužitelje koristeći kombinaciju automatiziranih alata i prijenos ruke.
 • Nevremene provjere i jamstvo: Poslužitelji se prate za vrijeme zastoja, ali ne i web-lokacije koje hostiraju. Međutim, uključeni iThemes alati pružaju ovu uslugu ako odaberete plan iznad plana iskrenja na ulaznoj razini. Postoji 100-postotno jamstvo za produženje rada, uz otplatu novca ako se ta razina ne postigne.
 • Kanali podrške: Svi upravljani WordPress hosting hosting planovi uključuju pristup live chatu, podršci telefonu i e-pošti koja ima 24/7/365. U ugovoru o razini usluge navedeno je da se na zahtjeve za chat i telefonski razgovor treba odgovoriti u roku od 59 sekundi, a na zahtjeve e-pošte u roku od 59 minuta ili da kupci dobiju novac nazad.

Gore navedeni podaci trebali bi vam pomoći u donošenju informiranije odluke o tome želite li se prijaviti s ovim domaćinom ili ne.

Završne misli

Tekući web vrlo je uspješan u testovima brzine i učitavanja web mjesta, a ne smije se zanemariti ni 100-postotni produženi rad..

U stvari, sposobnost da se bave šiljama u prometu i nedostatak prekomjernih troškova znači da bi ovaj domaćin mogao biti dobar izbor za one koji se ne žele brinuti o tome što se može dogoditi ako njihova publika brzo poraste ili njihov sadržaj postane viralan.

Nedostatak pristupa vrhunskim temama nekima može biti neugodan, ali s obzirom da i najbolje WordPress teme obično koštaju manje od 100 USD, to vjerojatno ne bi trebao biti presudan faktor ako planirate ugostiti samo jednu ili dvije web stranice.

Općenito, planovi tekućih web stranica cijene se u istoj regiji kao i većina konkurencije, a uključuju gotovo sve značajke koje se nalaze drugdje. Zbog toga i rezultata rada na našim testovima, Tekući web definitivno zaslužuje mjesto u blizini ili na vrhu vašeg užeg izbora..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map