Pregledni pritisak – jedna od najbolje upravljanih uslugama WordPress hostinga?

Ponude za WordPress


Pressable su jedan od originalnih pružatelja usluga upravljanog WordPress hostinga, pa ako tražite novi dom za postojeću web lokaciju ili želite pokrenuti novu WordPress web stranicu s visokokvalitetnim hostom, pročitajte na.

Da bismo vam pomogli da odlučite odgovara li Pressable za vas, istaknut ćemo njihove najbolje karakteristike, ukazati na neke od njihovih slabosti, a također podijeliti rezultate iz niza testova performansi – uključujući testiranje Pingdom i Load Impact (vidi dolje za Više detalja).

Uz toliko mnogo opcija vani, odabir domaćina može biti težak, ali dok ste završili s čitanjem ove recenzije, trebali biste znati je li Pressable prava tvrtka kojoj možete vjerovati s vaše web stranice..

Zaronimo u…

O web hostingu koji se može pritisnuti

Pressable su osnovani 2010. godine, što ih čini jednim od najpriznatijih igrača u upravljanom prostoru za WordPress, zajedno sa Pagely i WP Engine.

Internetska web stranica s pritiskom

Nakon nekoliko godina uspješnog hostinga WordPress web stranica, nabavila ih je Automattic, tvrtka koju je osnovao Matt Mullenweg, suosnivač softvera WordPress. Automattic je također stvorio (i posjeduje) druge projekte vezane uz WordPress, uključujući WordPress.com i WooCommerce. Dakle, ako tražite dobro uspostavljenu hosting tvrtku koja je čvrsto vezana za WordPress projekt Pressable svakako potvrdite te okvire.

Zajedno s njihovim dugogodišnjim poslovanjem, Pressable samo domaćin web-lokacijama WordPressa, tako da, ako se prijavite za jedan od njihovih planova, surađivat ćete s tvrtkom koja ima iskusnih iskustava u pružanju podrške WordPress korisnicima i zadovoljavanju njihovih potreba..

Upravljani hosting optimiziran za WordPress

Kao dio usluge, vaša web stranica bit će domaćin infrastrukturom koja je optimizirana za softver WordPress kako bi se nadamo da će se brzo isporučiti i omogućiti vašoj web stranici mogućnost da obrađuje više posjetitelja odjednom bez ikakvih skupih zastoja..

Rezultati ispitivanja, o kojima ćemo govoriti kasnije, otkrit će da li je to zaista slučaj, ali bez davanja previše odlaganja, ako su brzina i otpornost prioritet, Pressable bi definitivno trebao biti u vašem užem izboru.

Što čini pritiskom drugačijim?

S tako mnogo drugih web hostinga usmjerenih na WordPress, zašto biste trebali razmotriti Pressable?

Pressable se zapravo bavi ovom točkom na svojoj web stranici, navodeći kako upravljani WordPress domaćini nude istu osnovnu uslugu, ali da se imaju cilj razlikovati od konkurencije pružanjem izvanredne usluge.

Istražit ćemo je li to istina ili ne, ali, kako bismo vam brzo uvidjeli, oni imaju nekoliko funkcija koje bi vam mogle pomoći da pokrenete i pokrenete web mjesto, poput besplatnih migracija i concierge pristupa brizi o kupcima..

Prije nego što dođemo do rezultata naših testova performansi i pogledamo neke od najboljih Pressableovih najboljih karakteristika – i neke od njihovih nedostataka – evo kratkog pregleda njihovih planova hostinga.

Planovi hostinga

Pressable imaju dobar izbor hosting planova za odabir, što ih čini pogodnim za širok spektar vlasnika web stranica.

Planovi cijena hostinga za upravljanje pod pritiskom

Pressable imaju devet planova za odabir, plus prilagođenu opciju.

Zanimljivo je da za razliku od mnogih drugih upravljanih WordPress domaćina, svi njihovi planovi uključuju neograničeno SD pohranu:

 • Osobno: 25 USD mjesečno za jednu instalaciju WordPressa i do 60.000 pregleda stranica.
 • Starter: 45 USD mjesečno za do deset instaliranja WordPressa i do 200.000 pregleda stranica.
 • Pro: 90 USD mjesečno za do 20 instalacija WordPressa i do 400 000 pregleda stranica.
 • Agencija: 135 USD mjesečno za do 30 instaliranja WordPressa i do 600.000 pregleda stranica.
 • Agencija 2: 180 dolara mjesečno za do 40 instaliranja WordPress-a i do 800 000 pregleda stranica.
 • Agencija 3: 225 USD mjesečno za do 50 instaliranja WordPress-a i do milijun pregleda stranica.

Oni također imaju neke VIP planove, počevši od 750 USD mjesečno, koji podržavaju do 150 instalacija programa WordPress i 10 milijuna pregleda stranica – a mogu kreirati i prilagođene planove ukoliko te naknade nisu dovoljno izdašne..

Svi njihovi planovi uključuju i pretplatu na Premium plan tvrtke Jetpack iz tvrtke Automattic, vrijedan 99 dolara godišnje, bez dodatnih troškova. Pojasnit ćemo točno što to znači, ali, ukratko, to je definitivno paket alata kojem vrijedi pristupiti.

Napunjeni troškovi

Kako svaki plan ima ograničenje pregleda stranice, možda se pitate što će se dogoditi ako pređete ovaj dodatak. Pa, dobre vijesti su da Pressable neće automatski naplatiti prekoračenje ograničenja prometa na vašem planu – barem prema riječima jednog od njihovih agenata za usluge kupcima..

Međutim, nude dodatni prikazi stranica po potrebi. To sugerira da vam može biti naplaćeno prekoračenje ograničenja, ali to također znači da možete odlučiti za plaćanje da biste povećali doplatu za vrijeme užurbanih razdoblja – recimo, ako predviđate sezonski porast prometa – umjesto da pređete na skuplji plan.

Sažetak planova hostinga

Kao što prikazuju detalji gornjih hosting planova, Pressable je jednako usmjeren na pomoć onima s jednom ili dvije WordPress web stranice kao i onima s velikim portfeljima stranica. Dakle, bez obzira na proračun ili zahtjeve, vjerojatno postoji plan koji se može pritisnuti i koji će se dobro poklapati.

Međutim, ako je 25 USD mjesečno previše, niža specifikacija, jeftiniji hosting usluga može biti prikladnija opcija.

Budući da svi Pressable planovi dolaze s neograničenim prostorom za pohranu, glavne točke koje treba uzeti u obzir pri odabiru jednog od njihovih upravljanih WordPress planova za hosting su broj web stranica koje želite ugostiti na vašem računu i broj prikaza stranica koje ćete primati.

Ključne značajke WordPress hostinga koji se mogu pritiskati

Osim neograničenog prostora za pohranu, tu su, naravno, i druge značajke kojima korisnici mogu pristupiti. Evo kratkog pregleda tih značajki i kako djeluju.

Prilagođeni brod

Svi planovi uključuju besplatne migracije web stranica WordPress, tako da ako već budete jedan ili više web mjesta negdje drugdje, možete ih prebaciti na Pressable nakon što se prijavite. Oni također imaju svoj dodatak za migraciju WordPressa za pojednostavljenje procesa ručnog premještanja web mjesta na njihove poslužitelje.

Kada se prijavite za Pressable, kao dio njihove obveze pružanja visokokvalitetne korisničke podrške, imenovali ste člana osoblja koji će vam pomoći u postavljanju računa, pokretanju nove web lokacije ili upravljanju migracijom.

Korisnici također imaju pristup vrhunskim video tutoriali iz WP101 koji pokrivaju kako koristiti WordPress. Više o tim vodičima možete saznati u našem pregledu WP101, ali ako želite pristup visokokvalitetnim, pripovijedanim video tutorijalima koji pokrivaju sve aspekte korištenja WordPressa, cijenit ćete ovu dodatnu.

Kako su Pressable usmjereni na pružanje izvrsne usluge kupcima, to je jedan od načina na koji se razlikuju od konkurencije. Dakle, ako ste novi u WordPressu ili općenito u izradi web stranica, to bi mogao biti atraktivan aspekt.

Upravljanje web stranicama WordPress

Osim povećanih performansi i bržeg učitavanja, jedan od glavnih razloga odabira vođenog WordPress hostinga zbog jeftinijih alternativa je taj što se za vas brine mnogi zadaci u brizi o vašoj web stranici..

S pritiskom, to znači da se WordPress softver za vašu web stranicu ažurira u vaše ime kada je dostupno stabilno izdanje. Oni će također izraditi sigurnosnu kopiju vaše web stranice WordPress svaki dan (više o tome kako to kasnije radi).

Nekim drugim zadacima bavi se Pressable, poput proaktivnog održavanja web mjesta i analize performansi, ali to je samo ako odaberete jedan od njihovih Enterprise planova. Iako, budući da ovi planovi počinju od 750 USD mjesečno i podržavaju stotinu WordPress instalacija ili više, možda će biti pretjerano za potrebe nekih čitatelja.

Upravljanje dodacima za Jetpack

Dodaci iz WordPress.org imenika mogu se postaviti tako da se automatski ažuriraju putem Jetpack integracije.

Iako su ažuriranja dodataka i tema odgovorna za većinu planova, zahvaljujući pretplati na Jetpack Premium koja je dostupna svim klijentima koji se mogu pritisnuti, možete omogućiti automatska ažuriranja instaliranih dodataka koji su dostupni iz WordPress.org imenika.

Automatske sigurnosne kopije web stranica WordPress

Pressable će automatski sigurnosno kopirati web mjesto svaki dan u sklopu usluge upravljanja WordPress hostingom, no preporučuje se da omogućite i Jetpack sigurnosnu kopiju alata kojem svi kupci dobiju pristup.

Nakon što omogućite značajku izrade sigurnosnih kopija Jetpack Premium, ova će web stranica automatski automatski sigurnosno kopirati svaki dan. No, za razliku od usluge Pressable daily backup, značajka sigurnosne kopije Jetpack Premium omogućava vam jednostavno vraćanje tih sigurnosnih kopija putem web-nadzorne ploče. Možete i sami preuzeti sigurnosne kopije Jetpacka – nešto što ne možete napraviti sa standardnim sustavom Pressable.

Sustav sigurnosne kopije Jetpack

Svi Pressable planovi uključuju automatske dnevne sigurnosne kopije putem Jetpack Premium plana.

Pomoću sigurnosnih sigurnosnih kopija morate zatražiti osoblje za podršku da vam napravi sigurnosnu kopiju, što možda nije prikladno ako trebate brzo obaviti (možda nakon što nešto pokvarite na svojoj web lokaciji).

Druga mogućnost sigurnosne kopije s Pressablea je da se prijavite na plaćeni Amazon S3 ili Rackspace Cloud Files internetska rješenja za pohranu i povežete ih sa svojim Pressable računom. Uspostavljanje veze između dva vašeg računa nije jednostavno, ali to morate učiniti samo jednom, a nakon toga će se sigurnosna kopija datoteka vaše web stranice i baze podataka svaki dan automatski prenijeti na vaš račun za internetsku pohranu.

Sigurnosne kopije Amazon S3

Pritisak može poslati sigurnosne kopije vaše web lokacije na račun Amazon S3 (na slici) ili Rackspace Cloud Files račun.

Prednost prenošenja sigurnosnih kopija iz Pressablea je što će se vaše datoteke pohraniti na sigurno mjesto i čuvati onoliko dugo koliko vam trebaju, u usporedbi s 30 dana koliko ih čuvaju s sigurnosnim sigurnosnim sigurnosnim rješenjima Pressable i Jetpack Premium (iako možete preuzmite sigurnosne kopije Jetpack-a za sigurno čuvanje).

Vrijedi spomenuti da ako želite vratiti sigurnosnu kopiju koja je poslana na Amazon S3 ili Rackspace, trebat ćete to ručno učiniti putem FTP-a i phpMyAdmin-a.

Upotreba dodatnog dodatka za izradu sigurnosnih kopija WordPress-a druga je opcija, iako ako Pressable otkrije da vaš odabir dodatka za sigurnosnu kopiju izaziva probleme s performansama ili resursima, bit će onemogućen i uklonjen.

Općenito, Pressable sigurnosna kopija radi. No, neki drugi domaćini pružaju bolja sigurnosna rješenja, poput poslovnog plana WordPress.com koji uključuje pristup vrhunskom alatu za sigurnosno kopiranje VaultPress..

Upravljanje računom i web stranicama

U skladu s njihovom predanošću da svojim klijentima pomažu u postizanju uspjeha, područje računa Pressablea vrlo je jednostavno za korištenje. Za početak, izrada nove web stranice za WordPress na vašem računu vrlo je jednostavna: jednostavno unesite naziv svoje nove web lokacije i bit će spremna za nekoliko sekundi.

Nadzorna ploča koja se može pritisnuti

Dizajn ploče s pritiskom je čist i lagan za kretanje.

Nakon što je spreman, možete konfigurirati neke postavke web mjesta putem nadzorne ploče koja se može pritisnuti ili preko brze veze preskočite ravno do administratorskog područja WordPressa. Ako želite premjestiti postojeću WordPress web stranicu na Pressable, postupak možete pokrenuti i s ovog zaslona.

Ne nude uslugu registracije domena pa ćete morati sami dogovarati kako osigurati domenu za svoju web lokaciju. Međutim, to je prilično jednostavno. Sve dok ne budete spremni da svoju domenu usmjerite na novu web lokaciju, ona će biti domaćin na poddomeni koju se može pritisnuti i zadržavat će se u načinu privatnog razvoja sve dok ne dođe vrijeme uživo.

Postavke web stranice

Postavke web mjesta na preklopnoj ploči nadzorne ploče omogućuju pretplatu na Jetpack Premium, pročišćavanje predmemorije, omogućavanje besplatnog šifriranog SSL certifikata Let’s Encrypt i još nekoliko opcija. Možete konfigurirati vezu na Amazon S3 ili Rackspace koja omogućuje sigurnosno kopiranje web mjesta na vašem oblačnom računu.

Postavke računa pod pritiskom

Definitivno vas ne bi trebali preplaviti nadzorna ploča Pressable i njezine postavke.

Nadzorna ploča programa WordPress

Pritisnuti ne mijenjaju zadani WordPress doživljaj, s instaliranim samo dodatcima Akismet, Classic Editor i Jetpack. Za razliku od nekih domaćina, kao što je pokazano u našem nedavnom pregledu SiteGround-a, u zadanom postupku instalacije WordPress-a ne provode se nikakve izmjene, poput dodavanja čarobnjaka za postavljanje web mjesta ili povezivanje u dodatne teme i dodatke drugih proizvođača.

Nadzorna ploča za instalaciju WordPressa koji se može pritiskati

Pritisak pojednostavljuje stvari pomoću WordPress instalacije koja je vrlo blizu zadanog iskustva s instaliranim Jetpackom.

Budući da ćete vjerojatno koristiti Jetpack da biste iskoristili značajke Premium plana kojem pristupate kao klijent koji može biti pritisnut, možete upravljati i svojom web stranicom WordPress putem nadzorne ploče WordPress.com.

Primjer nadzorne ploče WordPress.com

Dodatak Jetpack pruža vam mogućnost upravljanja vašom web stranicom putem nadzorne ploče WordPress.com.

Neki čitatelji možda radije upravljaju svojom web stranicom putem nadzorne ploče WordPress.com – posebno ako prelaze s usluge WordPress.com s hostom na svoje web mjesto s Pressableom.

Izrada web stranice za priređivanje

Stvaranje klona vaše web stranice kako bi se stvorilo testno ili razvojno okruženje u kojem možete bezbrižno isprobati nove dodatke, teme i druge promjene na web mjestu, jednostavno je pomoću Pressablea.

Stvaranje klona web lokacije

Stvaranje klona vaše web stranice je jednostavno.

Međutim, prilično iznenađujuće, nema značajke za vraćanje klonirane web-lokacije na web mjesto uživo iz kojeg je stvoreno – niti je gurnete negdje drugdje po tom pitanju..

Stranica s značajkama pod pritiskom

Stranica sa značajkama spominje mjesta namještanja, ali možda neće funkcionirati na način na koji očekujete.

Iako se na stranici značajki spominje stvaranje web lokacija za pozornice, nakon detaljnijeg pregleda ovo se odnosi na postupak izrade početnog razvojnog web mjesta na kojem možete raditi privatno dok ne bude spremno za pokretanje. Nema mogućnosti za brzi prijenos sadržaja web lokacije između različitih okruženja kao što je to slučaj s nekim drugim domaćinima, poput Kinsta i SiteGround. Jedan od načina da se to zaobiđe jest brisanje aktivne web lokacije, zatim preimenovanje ili stvaranje klona testne stranice, ali to nije najprikladniji radni tijek.

Pristup datotekama i bazama web mjesta

Kao što je slučaj s mnogim web domaćinima, ako trebate pristupiti bazi podataka svoje web stranice WordPress, postoji brza veza koja to čini dostupnim putem phpMyAdmin.

Pritisak phpMyAdmin pristup bazi podataka

Pritisak pruža pristup vašoj bazi podataka web stranica WordPress putem phpMyAdmin.

Nažalost, ne postoji internetski upravitelj datoteka utemeljen na pregledniku, ali možete pristupiti svom prostoru poslužitelja putem SFTP-a i klijenta softvera za prijenos datoteka po izboru.

Informacije o tome kako sve možete pronaći u korisnoj internetskoj bazi znanja Pressable.

Općenito, stil korisničkog sučelja nadzorne ploče neće osvajati nagrade, ali njegov nedostatak čini dovoljno jednostavno pronaći ono što tražite. Ako biste više voljeli web domaćina s vizualno privlačnim korisničkim sučeljem, teško je pobijediti nadzornu ploču zamašnjaka..

Četiri podatkovna centra i CDN

Nova PressableEdge infrastruktura Pressablea koristi četiri podatkovna centra plus CDN. Pristup CDN-u uključen je u svaki plan putem vlastitog internog CDN-a! Zahvaljujući tome, sadržaj vaše web stranice sprema se širom svijeta kako bi se omogućila brža vremena učitavanja vašoj globalnoj publici.

Podrška za web stranice i račune WordPressa

Kao što je već spomenuto, jedan od načina da se Pressable odvoje od konkurencije, je kroz opredjeljenje za podršku svojim korisnicima i pružanje izvrsne brige o kupcima..

Dakle, imajući to na umu, pomalo je razočaravajuće vidjeti da osobni plan za 25 dolara mjesečno ne uključuje pristup 24/7 kanalu za razgovor uživo. Umjesto toga, kupci na ulaznom planu mogu se obratiti osoblju za pomoć putem kanala za prodaju ulaznica putem e-pošte koji ima 24/7 osoblje. Telefonska podrška rezervirana je za one koji su na planu VIP 1 od 750 USD mjesečno i više.

Opcije podrške pod pritiskom

Za razliku od nekih natjecanja, podrška putem chata uživo nije dostupna na ulaznom planu.

Za usporedbu, početni planovi volanskog mehanizma, Kinsta i WP Engine upravljaju hosting hosting planovima koji uključuju 24/7 live chat podršku. Dakle, ako više volite razgovarati s osobljem službe za pomoć u stvarnom vremenu, možda biste trebali razmotriti jednog od tih domaćina ili umjesto toga potražiti neki od planova višeg nivoa, kao što je Starter plan 45 mjesečno.

Dobra vijest je da, ako dobijete pristup kanalu za razgovor uživo, trebali biste se moći brzo povezati s osobljem službe za pomoć – barem na temelju naših iskustava koja su istraživala ovaj pregled. Tim je također bio od velike pomoći prilikom odgovaranja na pitanja i rješavanja problema.

Osim opcija za podršku, kontaktiranje stručnog osoblja za podršku WordPress.com putem prioritetnog kanala e-pošte je još jedan način dobivanja pomoći za vaše web mjesto, zahvaljujući pristupu Jetpack Premium.

Pretplata na Jetpack Premium

Kao što je spomenuto ranije, svi planovi ovog domaćina uključuju pretplatu na Jetpack Premium plan. Ne samo da vam ovo omogućava pristup nekim doista korisnim značajkama, nego ako biste se sami prijavili za Jetpack Professional, koštalo bi vas 99 dolara godišnje.

Planovi pretplate na Jetpack

Svi Pressable planovi uključuju pretplatu na 99-godišnji plan Jetpack Premium.

Iako Premium plan ne uključuje pristup svim značajkama Jetpack – za to vam treba profesionalna pretplata – nudi vam neke korisne alate i dodatke, uključujući:

 • dnevno automatizirane sigurnosne kopije web stranica koje se čuvaju 30 dana
 • brute force zaštita od napada
 • vrijeme praćenja stanke
 • automatizirano skeniranje zlonamjernog softvera
 • automatske sigurnosne ispravke
 • neograničen hosting i video hosting
 • prioritetna podrška e-pošte od stručnjaka za WordPress.com
 • plus još.

Sveukupno, pretplata na Jetpack Premium predstavlja izvrstan dodatak gotovo svim WordPress web stranicama, pomažući u održavanju vaše web stranice sigurno, sigurno i nesmetano funkcionirati. Za više informacija, potpuni pregled ovog alata možete dobiti u našem sveobuhvatnom pregledu dodataka Jetpack.

No pritisnuti nisu jedini upravljani domaćin WordPress-a koji u svoj plan uključuje pretplatu Jetpack. Poslovni plan za WordPress.com od 25 mjeseci u mjesecu uključuje plan Jetpack Professional s bogatim značajkama, kao i plan DreamPress Plus od 24,95 dolara iz tvrtke DreamHost. Glavne prednosti Profesionalnog plana u odnosu na jeftiniji Premium plan su odabir više od 200 premium WordPress tema i upotreba VaultPress-a, vjerojatno najboljeg sigurnosnog sustava za WordPress.

Nedostaci pritiska

Puno je dobrih razloga za prijavu kod ovog domaćina. Od neograničene naknade za pohranu do 99-godišnje godišnje pretplate na Jetpack Premium, da ne spominjemo impresivna vremena učitavanja s kojima ćemo stići, Pressable je zasigurno konkurentno WordPress rješenje za hosting.

No, postoji nekoliko nedostataka u usluzi zbog kojih možete pauzirati, ovisno o vašim zahtjevima i željama. Dakle, prije nego što dođemo do rezultata našeg testiranja učinkovitosti, evo nekoliko potencijalnih nedostataka.

Nema pristupa Premium WordPress temama

Iako postoji bezbroj stilskih besplatnih WordPress tema za odabir, premium teme često imaju bolji dizajn, više predložaka i duži popis značajki.

Kako bi privukli više kupaca, neki domaćini sada nude pristup vrhunskim WordPress temama kao dio svojih planova. Tu se ubrajaju WP Engine i visokokvalitetne tematike StudioPress-a, kao i premium teme sa WordPress.com-a koje DreamPress Plus i BusinessPress.com poslovni planovi uključuju.

Ograničeni interni sigurnosni sustav

Istina je da će Pressable svakog dana automatski izrađivati ​​sigurnosnu kopiju vaše WordPress web stranice. Međutim, kao što je spomenuto, ako želite vratiti sigurnosnu kopiju, morat ćete se obratiti službi za pomoć i zatražiti da to učini za vas.

Ako želite da vratite sigurnosnu kopiju, možda nakon što nešto nije u redu s vašom web lokacijom, ovo bi vas moglo dovesti do usporavanja nedostatka pristupa kanalu za podršku uživo.

Mnogi drugi domaćini s premijskim upravljanjem, poput Kinsta i WP Engine-a, čine sigurnosne kopije web mjesta dostupnim i djelotvornim iz nadzorne ploče korisničkog računa..

Postupak vraćanja sigurnosne kopije koji se može pritisnuti i Jetpack

Svoju web stranicu možete lako vratiti na dnevnu točku vraćanja koju je stvorio sigurnosni sustav Jetpack.

Srećom, Jetpack Premium plan koji dolazi s planovima Pressable ima vlastiti dnevni sigurnosni sustav koji pomaže u prevladavanju ovog problema, kao i vašu mogućnost instaliranja vlastitog dodatnog WordPress dodatka po izboru.

Nema pretplate na Jetpack Professional

Dok se pretplata na Jetpack Premium cijeni, pretplata na skuplji i bogata značajka Jetpack Professional plana bila bi bolja. Sigurnosne kopije koje se automatski stvaraju u stvarnom vremenu kad god se izvrši promjena na vašoj web lokaciji, a čuvaju se u neograničeno vrijeme umjesto 30 dana, kao i pristup tematskim WordPressovim temama od 200 plus koji bi imali na raspolaganju cijenili bi većina vlasnika web stranica.

U ovom je slučaju pretplata na Jetpack Premium još uvijek dobra značajka Pressablea.

Nedostatak podrške za live chat na nivou ulaznog plana

Ako je vaš željeni način kontaktiranja osoblja za podršku domaćina putem chata uživo, plan na razini ulaznog mjesta možda nije za vas. Starter plan za 45 dolara koji podržava deset instaliranja WordPress-a i 200 000 pregleda stranica mjesečno – i planovi iznad njega – uključuje 24/7 podršku za chat, ali osobni plan za ulazak na razini od 25 dolara mjesečno jedini opcija je putem kanala za podršku putem e-pošte.

Negativni aspekti Pressablea zasigurno neće biti zlostavljači za sve, ali svakako ih vrijede istaknuti kako bi vam pomogli da donesete informiranu odluku o tome želite li se prijaviti s ovim domaćinom ili ne.

Izbjegavši ​​ovo vrijeme, vrijeme je da se pogledaju razine performansi koje Pressable može pružiti.

Rezultati ispitivanja performansi hostinga

Kao što smo nedavno vidjeli, njihovi planovi uključuju neke korisne značajke koje će vam pomoći u stvaranju i upravljanju web stranicom WordPressa. No, nijedan pregled hostinga ne bi bio potpun bez pregleda vrste performansi koje možete očekivati ​​za vaše web mjesto.

Da bismo saznali kako djeluju na ovom području, koristili smo usluge Pingdom i Load Impact za mjerenje brzine i otpornosti naših testnih WordPress web stranica.

Za prvi set testova Pingdom je korišten za praćenje brzine naših stranica kako bi se pronašlo prosječno vrijeme učitavanja. Zatim se Load Impact koristio da se vidi kako je jedno od testnih mjesta istovremeno postupalo s više posjetitelja koji su mu pristupali i kakav je utjecaj imao na vrijeme odziva stranice.

Dostupnost web-lokacija također je nadgledala Pingdom kako bi vam dala predodžbu o tome kakve razine produženog vremena Pressable može postići.

Ako želite znati kako vaša web lokacija može funkcionirati ako odaberete ovog domaćina, ovaj odjeljak našeg pregleda pružit će vam dobru ideju.

Učitavanje rezultata ispitivanja vremena

Da bismo saznali koliko se brzo mogu učitati web mjesta s Pressableom, stvorili smo dvije WordPress web stranice i na jednom od njih instalirali laganu temu, a na drugu tešku temu.

Vremena učitavanja dvaju mjesta Pingdom bilježi tada svakih 30 minuta. Nakon sedam dana testiranja, imali smo prosječno vrijeme učitavanja za svaku web lokaciju. Evo rezultata…

Rezultati brzine stranice s laganom temom

Koristili smo laganu temu Dvadeset devetnaest – onu koja je trenutno omogućena prema zadanim postavkama na novim WordPress web stranicama – tako da svatko tko planira stvoriti osnovni blog ili jednostavnu web stranicu može steći dobru ideju o tome koliko brzo se može učitati njihova web stranica ako odabere Pressable kao svoju domaćin.

Primjer dvadeset devetnaest tema

Dvadeset devetnaest je besplatna i osnovna WordPress tema koja je idealna za blogove i jednostavne web stranice.

Nakon postavljanja probnog mjesta, stvorena je jednostavna stranica koja sadrži tekst i sliku. Nakon sedam dana snimanja brzine te stranice u intervalima od 30 minuta, prosječno vrijeme učitavanja bilo je 538 milisekundi.

Rezultati brzine stranice Pingdom Dvadeset devetnaest tema

Prosječno vrijeme učitavanja web mjesta pomoću lagane teme bilo je 538 milisekundi.

Da bismo vam dali do znanja koliko se Pressable uspoređuje s ostalim web domaćinima u istom cjenovnom rangu, naše prethodne recenzije pokazale su da je slična web lokacija koja se nalazi na DreamPress upravljanom planu hostinga iz tvrtke DreamHost učitana u 581 milisekundi, dok su rezultati s našeg WordPress.com Recenzija poslovnog hostinga bila je nešto sporija, 603 milisekunde.

Rezultati učitavanja vremena za tešku težinu

Avada je jedna od najprodavanijih dostupnih WordPress tema. Instaliranjem ove teške teme na našu drugu testnu stranicu i uvozom jednog od Avada demonstracija, trebali bismo dati mogućnost svima koji namjeravaju pokrenuti značajku bogatu web stranicu dobar pokazatelj koliko vremena učitavanja mogu očekivati ​​ako svoje web mjesto ugostiju Pressable.

Naslovna stranica agencije Avada

Avada je jedna od najvažnijih i najpopularnijih WordPress tema u prodaji danas.

Nakon instaliranja Avade i uvođenja i postavljanja demo agencije, Pingdom je zabilježio brzinu početne stranice svakih 30 minuta. Nakon sedam dana praćenja, prosječno vrijeme učitavanja bilo je 957 milisekundi.

Rezultati brzine stranice Pingdom Avada Tema

Početna stranica testnog mjesta koja koristi temu Avada i njezin demonstrator Agencije imali su prosječno vrijeme učitavanja od 957 milisekundi.

U usporedbi s vremenima učitavanja nekih drugih upravljanih WordPress hosting tvrtki koje smo testirali, Pressable se pokazao vrlo uspješnim kada je domaćin pružao veliku web stranicu pomoću Avada teme.

Na primjer, testno mjesto koje je koristilo Avadu iz našeg pregleda Kinsta imalo je prosječno vrijeme učitavanja 1,25 sekundi, dok je za isto mjesto iz našeg pregleda WP Engine vrijeme učitavanja 1,43 sekunde. Probno mjesto Avade iz našeg pregleda DreamPressa bilo je još sporije, s prosječnim vremenom učitavanja 1,89 sekundi, iako je poslovni plan programa WordPress.com učinio dobar posao hostiranja web stranice koja koristi Avadu u našem nedavnom pregledu, čime je najbliži Pressableu s prosječna brzina 1,06 sekundi u usporedbi s 957 milisekundi web mjesta s pritiskom.

Iako početna stranica demo stranice Agencije izgleda sjajno, neće biti prikladna za sve projekte. Dakle, imajući to na umu, praćen je post na blogu s testnog mjesta Avada kako bi vam dao ideju o brzini učitavanja vaše web lokacije ako upotrebljavate ovu temu bez uvoza jednog od njenih demonstracija. Nakon sedam dana testiranja, blog blog s manjom veličinom datoteke imao je prosječno vrijeme učitavanja 1,39 sekundi, što je dolazilo iznenađujuće sporije od brzine veće početne stranice.

Stranica s rezultatima brzine stranice Pingdom

Prosjek vremena učitavanja 1,39 sekundi bio je blog blog na web-lokaciji koji koristi temu Avada i Demo agencije.

Sažetak vremena učitavanja

Kao što se i očekivalo, web mjesto koje koristi laganu temu imalo je brže vrijeme učitavanja od web mjesta koje koristi temu teške težine. No, web lokacija koja koristi temu Avada i dalje je imala vrlo respektabilna vremena učitavanja, posebno početnu stranicu s velikom veličinom od 4,53 megabajta.

Sažetak brzine stranice za pregled s pritiskom

Prosječno vrijeme učitavanja web mjesta s Pressableom, kako je zabilježio Pingdom.

Kao što su pokazali rezultati brzine naših stranica, planirate li koristiti laganu temu poput Dvadeset devetnaest ili neku tešku opciju poput Avade, Pressable vrlo je sposoban web domaćin.

Učitajte rezultate ispitivanja ispitivanja učinka

Osim praćenja vremena učitavanja naših testnih web stranica s Pingdomom, također smo htjeli znati koliko je Pressable mogao ugostiti web mjesta koja su primila velik broj posjetitelja.

Da bismo to saznali, koristili smo uslugu Load Impact da simuliramo više korisnika koji pristupaju jednom od testnih mjesta u isto vrijeme. U našem testu performansi broj virtualnih korisnika koji pristupaju početnoj stranici web-mjesta pomoću Avada teme povećao se s jedne na 200 tijekom pet minuta. Tijekom tog razdoblja, redovna odziva stranice bilježila su se u pravilnim intervalima kako bi se vidjelo je li web mjesto ostalo stabilno.

Grafikon u nastavku prikazuje rezultate našeg testa opterećenja, plavom linijom koja predstavlja broj virtualnih korisnika (VU) koji istovremeno pristupaju mjestu, dok zelena linija prikazuje vrijeme odziva stranice koja se testira..

Opterećenje test performansi

Kako se broj virtualnih korisnika koji pristupaju web mjestu povećavao s jednog na 200, vrijeme odziva ostajalo je stabilno.

Kao što vidite iz gornjih rezultata, vrijeme odziva testnog URL-a nije utjecalo jer je broj virtualnih korisnika koji pristupaju web mjestu tijekom pet minuta povećao s jednog na 200. Ako želite znati više o ovom testu, rezultate možete vidjeti na web stranici Load Impact.

Na temelju ovih rezultata, ako tražite web-domaćina koji može podnijeti vrtove prometa ili više posjetitelja koji redovito pristupaju vašoj web lokaciji, Pressable su više nego sposobna opcija.

No, kako su ovi rezultati usporedivi s rezultatima naših testova drugih sličnih cijena vođenih WordPress planova za hosting od kompanija uključujući DreamHost, Kinsta, WP Engine i poslovni plan WordPress.com, Pressable nisu jedina tvrtka koja nudi ovu razinu performanse po ovoj cijeni.

Rezultati ispitivanja neispravnosti

Pritisak ima 100-postotno jamstvo za produženo vrijeme, a prema Pingdomu, naše dvije testne stranice nisu imale zastoja tijekom naših sedam dana praćenja.

Rezultati preglednog rezultata ispitivanja Pingdom Uptime

Prema Pingdomu, nijedno od naša dva web mjesta nije doživjelo prekid rada tijekom testiranja u trajanju od sedam dana.

Međutim, ako vaša web-lokacija ima stanke za vrijeme održavanja usluge Pressable ili, točnije, ako mreža podatkovnih centara koji se može pritisnuti nije dostupna, mogli biste ispuniti uvjete za povrat od 5 posto naknada za hosting za svakih 30 minuta prekida mreže. , do 100 posto naknade.

Međutim, naše web lokacije nisu imale stanke dok ih je Pingdom pratio.

Tehnički detalji

Evo još nekih tehničkih detalja o Pressableu i njihovim upravljanim WordPress planovima za hosting koji će vam pomoći da odlučite jesu li oni pravi izbor za vašu web lokaciju:

 • Keširanje web mjesta: Pritisnuti imaju interni sustav za predmemoriranje koji pokriva predmemoriranje objekata, predmemoriranje stranica i statičko predmemoriranje imovine radi poboljšanja performansi web stranice..
 • Mreža isporuke sadržaja (CDN): Svi planovi za tisak uključuju pristup njihovom globalnom CDN-u.
 • PHP: Sve web stranice s hostom pod pritiskom izvode PHP 7.2.
 • HTTP / 2.0: HTTP / 2.0 omogućen je na svim Pressable planovima.
 • SSL: Na vašoj web lokaciji dostupni su besplatni SSL certifikati tvrtke Let’s Encrypt, a vlastite certifikate možete koristiti negdje drugdje.
 • SFTP: Prostoru vašeg poslužitelja možete pristupiti putem SFTP-a i po izboru klijenta.
 • Upravitelj datoteka poslužitelja: Ne postoji upravitelj datoteka utemeljen na pregledniku za pristup prostoru poslužitelja i njegovih datoteka.
 • Pristup bazi podataka: Bazama podataka WordPress web stranica može se pristupiti putem phpMyAdmin.
 • Usluga e-pošte: Planovi za tisak ne uključuju usluge e-pošte, ali preporučene opcije za domene s hostom Pressable su Rackspace, GoDaddy Workspace i G Suite.
 • Upravljanje web stranicama WordPress: Kao dio upravljane usluge, WordPress softver se automatski ažurira. Iako je ažuriranje dodataka odgovornost kupca, možete postaviti Jetpack za automatsko ažuriranje dodataka iz direktorija WordPress.org.
 • Ograničenja dodataka: Određeni dodaci nisu dopušteni, uključujući neka proširenja za predmemoriranje i optimizaciju.
 • Sigurnosne mjere: Pritisak kontinuirano prati web stranice na kojima se nalazi zbog sumnjivih aktivnosti. Jetpack Premium, koji je dostupan na svim planovima, pruža dodatne sigurnosne značajke.
 • Usluge čišćenja nakon haka: Pressable može pružiti pomoć u uklanjanju bilo kakvog zlonamjernog softvera ili vraćanju web lokacije u stanje prije hakiranja.
 • Lokacije podatkovnog centra: Pressable ima lokacije poslužitelja širom svijeta (Amsterdam, Burbank, Washington D.C., te Dallas / Fort Worth). Pristup CDN-a uključen u sve planove distribuirat će sadržaj vaše web stranice na globalnoj razini.
 • Mjesta organiziranja: Ograničena usluga organiziranja dostupna je na svim planovima.
 • Migracija WordPress web stranica: Planovi uključuju besplatne migracije koje provodi pomoćno osoblje. Tu je i interni dodatak za pomoć korisnicima da ručno migriraju svoje web stranice WordPress.
 • Nevremene provjere i jamstvo: Oni kontinuirano prate ažuriranje web mjesta i jamče da će njihova mreža podataka biti dostupna 100% vremena u određenom mjesecu, bez planiranog održavanja, s povratima ako to ne postigne.
 • Kanali podrške: Svi planovi uključuju 24/7 podršku za ulaznice, a svi planovi, osim osobnog plana ulazne razine, uključuju 24/7 podršku za chat. Oni koji žive na VIP planovima imaju pristup telefonskoj podršci i posebnom Slack kanalu. Plan Jetpack Premium koji dobivaju svi korisnici Pressablea uključuje i uslugu podrške putem e-pošte.

Nadamo se da će odgovoriti na sva preostala pitanja o usluzi.

Završne misli

Dakle, trebate li se prijaviti za Pressable?

S cijenama koje počinju od razumnih (za najmanje uspijenog WordPress hostinga) 25 USD mjesečno i impresivnih vremena učitavanja uz mogućnost obrade višestrukih simultanih posjetitelja, Pressable bi trebao biti ozbiljan kandidat za sve koji traže hosting visoke performanse.

Postoji nekoliko područja u kojima nisu jaki kao neki od konkurencije, poput pomalo inferiornog sigurnosnog sustava, nedostatka potpuno aktivnog alata za postavljanje i nedostatka podrške za chat uživo na planu ulazne razine.

Budući da ove značajke možete dobiti, ako ne i sve, od vrhunskih upravljanih računala, uključujući zamašnjak, Kinsta i WP Engine, možda ćete htjeti kupovati ako su vam bitne.

Međutim, ako su vam podrška e-pošte i savršeno adekvatan alat za izradu sigurnosnih kopija Jetpack dovoljno dobri i ne trebate vam mogućnost pritiska na sadržaj između različitih okruženja pritiskom na gumb, Pressable bi mogao biti odličan dom za vašu WordPress web stranicu. Za referencu, ako je 24/7 podrška za razgovor uživo neophodna, možete je otključati nadogradnjom na Starter plan na deset dolara mjesečno, putem deset stranica.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me