Najbolje VPS i usluge hostinga za oblak za WordPress, u usporedbi (2020)

Ponude za WordPress


Ako vaša web lokacija nadmašuje vaš aranžman za hosting ili želite pokrenuti novu web lokaciju na najboljim mogućim osnovama, WordPress VPS i cloud hosting očit su izbor.

Kao što smo vidjeli prilikom testiranja nekih od najpopularnijih zajedničkih domaćina, nije potrebno mnogo istodobnih posjetitelja da web stranicu postave na koljena.

Stoga, iako se najbolji VPS i cloud hosting paketi za WordPress mogu činiti skupim u usporedbi s niskobudžetnim paketima dijeljenja hostinga za ulaznu razinu, novac se dobro troši ako želite da se vaša web stranica brzo učita i, što je još važnije, ostanite na mreži kad više više od 20 korisnika pristupa vašoj web lokaciji odjednom.

Dakle, imajući to na umu, pogledajmo planove za ulaznu razinu najboljih VPS i cloud hosting kompanija kako bismo vam pomogli u pronalaženju sigurnog i visokog učinka kuće za svoju web stranicu WordPress.

No prvo, kratko objašnjenje zašto biste trebali razmotriti VPS i hosting u oblaku te kako funkcioniraju ove vrste usluga.

Contents

Zašto VPS i cloud hosting za WordPress?

Kao što je spomenuto, dijeljenje hostinga na ulaznoj razini može biti jeftino, ali svakako ima svojih nedostataka. Polako učitavanje i razdoblja nedostupnosti dva su glavna razloga za odlazak od hostinga proračuna – ali to nije sve.

Odabirom jednog od planova iz ovog vodiča i nadogradnjom na najbolji oblak i virtualni privatni poslužitelj (VPS) hosting za WordPress, također ćete dobiti pristup korisnim značajkama, kao što su automatsko sigurnosno kopiranje web mjesta, poboljšana sigurnost i stručno osoblje za podršku..

Što su VPS i Cloud hosting?

Najbolji VPS i sve popularnije usluge hostinga u oblaku za WordPress dodijeljuju vašoj web lokaciji izdašniji dio poslužitelja, u usporedbi s hostingom na ulaznoj razini ili, u slučaju cloud hostinga, vlastiti spremnik.

Manje dijeljenje resursa

Iako se nalaze na istom fizičkom poslužitelju, ti spremnici – ili virtualni privatni poslužitelji – ne dijele nikakve resurse jedan s drugim. Zahvaljujući tome, ako jedna web lokacija na poslužitelju počne trošiti više resursa, to neće negativno utjecati na performanse ostalih web lokacija na istom poslužitelju. Web mjesto također neće riskirati da će hosting tvrtka biti izvan mreže kao preventivna mjera – kao što je slučaj s jeftinim dijeljenim hostingom. Nedostatak dijeljenja između web lokacija i kupaca pruža i sigurnosne prednosti.

Visoko skalabilno

Prednosti hostinga u oblaku su još veće. Zahvaljujući skalabilnosti računalstva u oblaku, brz i jednostavan pristup više resursa poslužitelja nije udaljen više od klika. Neki domaćini oblaka, poput Kinsta, čak imaju automatsko skaliranje koje osigurava da vaša web lokacija uvijek može podnijeti neočekivane skokove prometa.

Sposobnost za rukovanje šiljcima u prometu

Uz najbolji WordPress hosting hosting u oblaku, vaša će web stranica imati pristup svim resursima koji su joj potrebni ako iznenada doživi nalet prometa. Nadalje, ako vaša publika trajno raste, nema potrebe premještati web mjesto na novi poslužitelj višeg nivoa ili planirati unutar iste tvrtke. Resurse koji su na raspolaganju vašem spremniku u oblaku mogu se jednostavno povećati u skladu s vašim novim zahtjevima.

Nema više borbe za resurse

Bez obzira odaberete li tradicionalniji VPS hosting ili hosting u oblaku u nastajanju, pomoći ćete svojoj web lokaciji odstupanjem od zajedničkog hostinga na ulaznoj razini. Vaša web lokacija više neće biti domaćin u okruženju u kojem je što više web lokacija napunjeno na jednom poslužitelju. Dani dijeljenja resursa i borbe za opstanak na poslužitelju s proračunskim dijelom bit će gotovi.

Brzina, otpornost i podrška

Brže vrijeme učitavanja, mogućnost rukovanja s većim brojem posjetitelja i poboljšani produžetak samo su neke od prednosti koje čekaju one koji odaberu VPS i hosting u oblaku za svoju web stranicu WordPress..

Sada znamo zašto biste trebali razmotriti ovu vrstu hostinga, otkrijmo tko nudi najbolje WordPress VPS i cloud hosting planove.

Najbolji VPS i Cloud hosting za WordPress web stranice

Ovaj vodič posebno će obuhvatiti planove za ulaznu razinu od najboljih VPS i cloud hosting kompanija. Međutim, svi oni nude veće specifikacione planove za one s većim potrebama.

WP motor

WP Engine Upravljani WordPress hosting

WP Engine najveće je ime hostinga za WordPress i pionir je u ovom sektoru hosting industrije. Iako WP Engine sada pruža web stranice za vrlo impresivne klijente, uključujući Yelp, Ticketmaster i Soundcloud, oni i dalje rado rade s vlasnicima web stranica WordPress sa skromnijom publikom.

Sada koristeći virtualizirano okruženje u oblaku (umjesto tradicionalne konfiguracije VPS-a), planovi WP Engine uključuju SSL certifikat, pristup globalnoj mreži za dostavu sadržaja (CDN) i besplatnu migraciju web mjesta. Poput Flywheel-a, WP Engine pored agencija ima WordPress web hosting i poslovne planove, prilagođavajući se kupcima svih oblika i veličina.

Nadzorna ploča korisnika WP motora

Snimka zaslona nadzorne ploče web stranice WP Engine.

Ključni detalji WP motora u oblaku

 • Prilagođena upravljačka ploča za upravljanje web stranicama WordPress.
 • Paketi prilagođeni pojedincima, agencijama, programerima i poduzećima.
 • Upravljane sigurnosne kopije i ažuriranja softvera za upravljane WordPress web stranice.
 • Tri lokacije u datacentru, s dodatnim trima na raspolaganju uz doplatu.
 • Alati za brzo stvaranje okruženja za postavljanje i kloniranje web lokacija.
 • Sposobnost sigurnog dijeljenja pristupa računu s članovima tima i klijentima.
 • Besplatna migracija web stranica WordPress na WP Engine.
 • Korisnici WP Engine uključuju AMD, My Fitness Pal i Banana Republic.

Informacije o planu ulaska na WP Engine

WP Engine ima iskustva u hostingu WordPress web stranica svih veličina, a njihov početni plan uključuje:

 • Jedna WordPress instalacija s tri okruženja (razvoj, postavljanje i proizvodnja).
 • 25.000 mjesečnih posjeta.
 • 10 GB prostora na disku.
 • Propusni opseg od 50 GB.
 • Manje naknade od 1 USD za svakih 1.000 posjetitelja iznad vašeg ograničenja.
 • Besplatni SSL certifikat.
 • CDN je uključen.
 • 20 dolara mjesečno naplaćuje se (350 dolara godišnje) ili 35 dolara mjesečno.

Iako su planovi navedeni kao zajednički hosting na web mjestu WP Engine, ovaj se način zajedničkog hostinga ne bi trebao uspoređivati ​​s jeftinim dijeljenim hostingom od kompanija poput Bluehost, GoDaddy ili HostGator.

Ako usporedite WP Engine s vrhunskim zajedničkim hostingom iz SiteGround-a, prednosti performansi virtualiziranih hosting okruženja WP Engine-a optimiziranih za WordPress..

Detaljne detalje o cjenovnim planovima WP Engine možete pogledati ovdje.

Misli na WP Engine

Iako WP Engine nije jeftin – barem u usporedbi s jeftinim dijeljenim hostingom – ako su vam brzina i performanse web mjesta važni, njihovi planovi mogli bi imati financijski smisao. Dodatne značajke, poput upravljanih sigurnosnih kopija i ažuriranja, kao i jednostavno postavljanje, pomažu da WP Engine postane i atraktivniji.

Službena stranica

Zamašnjak

Hosting zamašnjaka VPS

Flywheel nudi zanimljiv skup WordPress VPS hosting paketa i paketa za upravljanje web stranicama. Ovi planovi usmjereni su na dizajnere i agencije kojima je potrebna pouzdana i vrlo uspješna web stranica – bez brige o bilo kojem tehničkom detalju.

Osim što posjeduje jedan od atraktivnijih nadzornih ploča računa VPS i cloud hosting računa, Flywheel također ima mnoštvo značajki koje pomažu u pojednostavljivanju procesa pokretanja i upravljanja WordPress web stranicama.

Usluga zamašnjaka s uslugom bijelih etiketa

Flywheel nudi opcionalnu značajku White Label za naplatu svojim klijentima.

Također, ako gostujete web stranice za svoje klijente, Flywheel ima značajke i pakete koji bi trebali biti privlačni. Na primjer, nova izborna značajka Bijele oznake omogućuje vam da naplatite klijentima usluge hostinga i drugih usluga koristeći vlastitu markiranje i cijene putem mrežne nadzorne ploče koja je okrenuta klijentima. Pomoću Flywheel-a također dobivate dobru kontrolu nad razinom pristupa vaših klijenata na web lokacijama koje im pružate hosting..

Ključni detalji hostinga na zamašnjaku

 • Pojednostavljena nadzorna ploča za upravljanje računima i web mjestima.
 • Skup razvojnih alata za brzo pokretanje i kloniranje web stranica.
 • Izborni bijeli hosting i prilagođena usluga naplate.
 • Područje za inscenaciju za siguran rad na prilagodbi mjesta.
 • Nightly sigurnosne kopije web mjesta WordPress.
 • Alati za upravljanje projektima i suradnju s kontroliranim dijeljenjem pristupa računu.
 • Besplatna migracija web mjesta WordPress na Flywheel.

Podaci o planu na zamašnjaku

Flywheel nudi brojne cjenovne planove, uključujući početni plan Tiny VPS, koji ima sljedeće specifikacije:

 • Jedna WordPress instalacija.
 • 5.000 mjesečnih posjeta.
 • 5 GB prostora na disku.
 • Propusni opseg od 25 GB.
 • Nema dodatnih troškova.
 • Besplatni SSL certifikat.
 • Izborni CDN (za dodatnih 10 USD mjesečno).
 • Pristup većini značajki zamašnjaka.
 • 14 dolara mjesečno naplaćuje se (165 dolara godišnje) ili 15 dolara mjesečno.

Ovdje možete pogledati sve detalje o planovima zamašnjaka.

Misli na volanu

Ako su vaše vještine više usredotočene na dizajn i marketing, a ne na upravljanje web stranicama, usluga Flywheel VPS prilagođena je kako bi osigurala da vaše web stranice – i one vaših klijenata – budu sigurno smještene na poslužiteljima optimiziranim za WordPress. Dodatni alati i značajke Flywheel također pomažu ovoj usluzi hostinga da se istakne od konkurencije, posebno ako stvarate web stranice za klijente.

Uz $ 14 mjesečno, Flywheel nudi i jednu od najpovoljnijih WordPress VPS usluga za hosting. Iako su neke specifikacije niže od većine ostalih planova za ulaznu razinu.

Službena stranica

Pagely

Stranicaly Upravljani VPS i Cloud WordPress hosting

Kao i WP Engine, Pagely su dobro uspostavljeno ime u upravljanom prostoru za WordPress hosting. U prošlosti su nudili planove redovitim vlasnicima web stranica WordPressa, ali s cijenama koje sada počinju od 299 USD mjesečno, Pagely su se fokusirali na poduzeća i tržišta javnog sektora, kao i sve druge koji imaju ozbiljne zahtjeve za hostingom.

Klijenti web hostinga

Neki od poznatih klijenata koji su surađivali sa Pagely.

S klijentima, uključujući Visa, Comcast i Disney, odabir Pagely će vas stvoriti u dobrom društvu. Međutim, njihove bi usluge mogle biti pretjerane za vašu web lokaciju, pogotovo ako tek započinjete ili ne ostvarujete veliki prihod.

Pagely VPS hosting ključni detalji

 • Skladišni oblak WordPress hosting paket izgrađen na Amazon Web Services.
 • Prilagođena upravljačka ploča za upravljanje web stranicama WordPress.
 • Usluga optimizacije slike.
 • Alati za reviziju, testiranje i analitiku web stranica WordPress.
 • Upravljane sigurnosne kopije i ažuriranja softvera za upravljane WordPress web stranice.
 • Alati za postavljanje i sinkronizaciju web mjesta, s podrškom za verzije.
 • Uloge računa temeljene na tim za sigurno dijeljenje pristupa.
 • Dvije besplatne migracije WordPress web stranica na Pagely.

Informacije o planu na nivou entiteta

Kao što je spomenuto, od pokretanja 2006. godine, Pagely su se pozicionirali dalje od donjeg kraja spektra upravljanog WordPress hostinga, a planovi se kreću u rasponu od 299 do 2249 dolara mjesečno i više.

Iako nude VPS hosting optimiziran za WordPress, on ipak dolazi po cijeni, čak i s planom ulazne razine VBURST-2:

 • Do deset instaliranja WordPress-a.
 • Neograničene mjesečne posjete.
 • 30 GB prostora na disku.
 • Propusni opseg od 50 GB.
 • Unaprijed definirane cijene širine pojasa i proširenja diska.
 • Besplatni SSL certifikat.
 • CDN je uključen.
 • 284 USD mjesečno naplaćuje (3.408 USD godišnje) ili 299 USD mjesečno.

Za razliku od većine najboljih VPS-a i hostinga oblaka za WordPress, nema ograničenja na mjesečnim posjetama ili prikazima stranica. Međutim, dopuštena širina pojasa jednaka je WP Engineu, iako je cijena blizu deset puta veća, tako da je jasno da se Pagely odnose na rad web mjesta i kvalitetnu podršku. To pokazuju i planovi na razini entiteta sa značajkama koje uključuju CDN pristup, predmemoriranje i ostale dodatke za performanse i sigurnost, kao i podršku bez sloja..

Sve detalje planova cijena Pagely možete pogledati ovdje.

Misli na Pagely

Kao što vidite iz cijena, Pagely nisu za slučajne vlasnike web stranica WordPress. Ali ako cijenite vrhunske performanse, skalabilnost, pouzdanost i podršku samo za stručnjake iznad svega, mogli biste upasti u demografsku kategoriju Pagely ciljanog kupca.

Službena stranica

Kinsta

Kinsta Google Cloud Platform WordPress hosting

Za razliku od Pagely-ja, planovi za hosting za oblake Kinsta oglašavani su kao za sve – male ili velike. Budući da planovi kreću od 30 USD mjesečno, zasigurno imaju veće cijene prema pristupačnom kraju WordPress VPS i cloud hosting spektra.

Međutim, to ne znači da Kinstaovi planovi nemaju obilježja. Ručne i automatske sigurnosne kopije uključene su u ulazni plan, kao što je predmemoriranje i dodatak CDN. Ovi planovi hostirani na moćnoj Google Cloud platformi mogu se prilagoditi zahtjevima najpopularnijih web lokacija.

Postoji i jamstvo koje osigurava da će Kinsta popraviti vašu web lokaciju ako dođe do hakiranja. Tvrtke poput Ubisoft, Asos i Ricoh koriste Kinsta, a zanimljive studije slučaja na kojima su istaknute prednosti prelaska u Kinsta na njihovoj web stranici.

Nadzorna ploča upravljanja računa Kinsta

Demo prikaz nadzorne ploče za upravljanje računima Kinsta.

Kinsta Cloud Hosting Ključni detalji

 • WordPress optimiziran hosting izgrađen na infrastrukturi Google Cloud Platform.
 • Pojednostavljeno prilagođena nadzorna ploča s više web mjesta.
 • 21 mjesto poslužitelja, s četiri regije koje možete izabrati.
 • Brza i jednostavna montaža web stranica.
 • Nightly sigurnosne kopije web mjesta WordPress.
 • Automatska ažuriranja softvera WordPress.
 • Neobavezno plaćene nadogradnje za dopunu glavnih planova.

Podaci o planu na nivou Kinsta

Klijenti dobivaju pristup svim značajkama Kinsta hostinga i osnovnoj infrastrukturi, bez obzira na njihov plan, uključujući plan početnog oblaka za početni oblak:

 • Jedna WordPress instalacija.
 • 20.000 mjesečnih posjeta.
 • 10 GB prostora na disku.
 • Nema ograničenja širine pojasa.
 • Manje naknade od 1 USD za svakih 1.000 posjetitelja iznad vašeg ograničenja.
 • Besplatni SSL certifikat.
 • CDN je uključen.
 • 25 dolara mjesečno naplaćuje se (300 dolara godišnje) ili 30 dolara mjesečno.

Sve detalje Kinsta planova cijena možete pogledati ovdje.

Misli na Kinsta

Odabirom Google Cloud platforme za njihovu infrastrukturu, Kinsta je mogla ponuditi svojim klijentima visoke razine performansi i skalabilnosti. Izbjegavanjem spuštanja zajedničke VPS hosting rute i umjesto da svako WordPress web mjesto domaćin u svom pojedinačnom spremniku, nećete morati brinuti zbog šiljaka prometa koji uzrokuju usporavanje ili čak zastoj web mjesta s Kinstaom.

Kao i njihov standardni upravljani WordPress hosting, Kinsta također nudi hosting optimiziran za WooCommerce za sve koji pokreću internetsku trgovinu s WordPressom i ovim popularnim dodatkom za e-trgovinu..

Službena stranica

Medijski hram

Hosting tvrtke za upravljanje medijskim hramom WordPress

Ponuda Media Temple-a kojom se upravlja WordPress hostingom, kao i niz VPS opcija među njihovim uslugama. Iako upravljani WordPress hosting uključuje puno značajki vlasnika web stranica WordPress smatrat će se korisnima, zajednički je hosting. Dakle, ako tražite pravi VPS hosting za svoju web stranicu WordPress, sljedeći nivo od WordPressa kojim upravlja Media Media hram je za vas.

Ako odaberete plan hostinga za Temple VPS, moći ćete, naravno, na svom računu ugostiti WordPress web stranice. Međutim, kako VPS plan Media Temple VPS na početnoj razini uključuje korijenski pristup poslužitelju, mogućnost instaliranja drugog softvera ako je potrebno i veće mogućnosti konfiguracije poslužitelja, dobivate više slobode, zajedno s povećanjem performansi koje pruža VPS hosting.

Pojedinosti o planovima hostiranja za medijski hram

Pregled slojeva web hostinga za Media Temple.

Glavni nedostatak odabira VPS hostinga nad njihovim upravljanim WordPress hostingom je da ćete morati preuzeti praktičniju ulogu u održavanju i optimizaciji vaše WordPress web stranice, barem u usporedbi s uslugama koje nude tvrtke poput WP Engine i Kinsta.

Ključni detalji hosting hrama medija VPS

 • Programer (samoupravljač) i upravljani slojevi VPS hostinga.
 • Dobar raspon planova na svakom nivou VPS-a.
 • Jedan centar podataka, smješten u Virginiji, SAD.
 • Instalacija mnogih klikova, uključujući WordPress.
 • Sposobnost „provaljivanja izvan zagarantovanih resursa“ za upravljanje kružnim prometima.
 • Neobavezno plaćeni servis za migraciju web stranica WordPress na Media Temple.
 • Ostale neobavezne nadogradnje dostupne su kao nadopuna glavnih planova.
 • Klijenti Media Temple uključuju Adobe, CSS-Tricks.com i Samsung.

Informacije o planu na razini medija za hram

Planovi Media Temple VPS dolaze u tri glavne vrste, uključujući samoupravljane, upravljane i u potpunosti upravljane. Bez obzira koju vrstu odabrali, možete odmah skalirati gore ili dolje među VPS planovima Media Temple unutar vašeg nivoa kako se vaše potrebe mijenjaju.

VPS ponuda ulazne razine iz Media Temple-a je samoupravljani plan razine 1:

 • Neograničene WordPress instalacije (unutar prostora na disku).
 • 2TB propusnosti.
 • 20 GB prostora na disku.
 • Izdržavanje naknada od 0,15 USD po GB iznad vašeg ograničenja.
 • 25 dolara mjesečno naplaćuje se (300 dolara godišnje) ili 30 dolara mjesečno.

Ovdje možete pogledati detalje o cijenama Media Temple cijena ovdje.

Misli o medijskom hramu

Kao i WordPress hosting i VPS planovi kojima upravlja medijski predložak, oni nude i potpuno upravljanu uslugu Amazona u oblaku koja bi vas mogla zanimati. Cijene i podaci o oblaku dostupni su na zahtjev, tako da ćete im se morati obratiti kako bi ih pronašli više.

Službena stranica

Panteon

Pantheon WordPress web hosting

Pantheon nudi nešto malo drugačije od većine premijskih VPS i cloud hosting kompanija. Dakle, iako je plan ulazne razine Pantheona sličan u cijeni s ostalim opcijama u ovom vodiču, to zapravo nije VPS hosting ili hosting u oblaku.

Umjesto toga, pomoću Pantheona dobivate pristup izoliranom spremniku koji koristi zasebne instance za aplikaciju i njezine pouzdane usluge. Kao dio ovog pristupa, svaka web stranica WordPress i njegova baza podataka pohranjuju se u mini klaster, odvojeno od svih ostalih web lokacija koje se nalaze, uključujući i vaše vlastite testne stranice. Ovo sve pomaže u razlikovanju Panteona od tradicionalnog zajedničkog hostinga.

Dijagram skaliranja panteona

Ilustracija Pantheon sustava za skaliranje web hostinga.

Glavna prednost ovog pristupa je u tome što je raspodjela resursa jednostavna za brzo i nesmetano skaliranje, osiguravajući da su mjesta u stanju podnijeti porast prometa. Kao rezultat toga, poboljšava se ukupno produženje rada, dijelom i zato što nema potrebe za isključivanjem poslužitelja dok je veličina promijenjena. Možda je najbolje od svega, skaliranje je automatsko, pa će trebati samo nekoliko sekundi kako bi vaša web stranica imala pristup više resursa kako bi i dalje mogla pružati glatko korisničko iskustvo posjetiteljima.

Ključne pojedinosti o Pantheonu

 • Usluga upravljanja WordPress hostingom.
 • Automatske dnevne sigurnosne kopije pohranjene u inozemstvu.
 • Unaprijed konfigurirano razvoj, testiranje i okruženje web lokacija uživo.
 • Hosting za programere, s alatima naredbenog retka i implementacijama na temelju Gita.
 • Upravitelj uloga korisnika za sigurno pružanje pristupa vašem računu.
 • Jedinstveni podatkovni centar smješten u SAD-u, plus globalni CDN s više od 40 lokacija.
 • Alati za migraciju web stranica WordPress.
 • Besplatni račun programera za testiranje vaše web stranice na Pantheonu.
 • Klijenti Pantheona uključuju IBM, Dell i Mr. Money brkove.

Podaci o planu na nivou Panteona

Pantheon ima šest glavnih planova podijeljenih na tri razine hostinga, počevši od osnovnog plana ulazne razine:

 • Maksimalno tri domene.
 • 25.000 mjesečnih posjeta / 125.000 stranica.
 • 20 GB prostora na disku.
 • Besplatni SSL certifikat.
 • Brzo uključen CDN.
 • Nadoplaćene naknade od 2,50 USD za 1.000 posjeta iznad vašeg ograničenja.
 • 50 dolara mjesečno naplaćuje se.

Sve detalje Pantheonovih planova cijena možete pogledati ovdje.

Misli na Panteon

Ako ideja trenutne skalabilne raspodjele resursa, bez zastoja tijekom procesa, zvuči privlačno, Pantheon bi mogao biti dobra opcija. Nisu jedini domaćin koji nudi ovakvu vrstu hostinga, iako, primjerice, Kinsta pruža usporedivo iskustvo. No, Pantheon bi definitivno trebao biti u vašem užem izboru.

Također, mogućnost prijave na besplatni račun razvojnog programera pruža vam dobru priliku da vidite koja poboljšanja ova vrsta hostinga može učiniti na vašoj web stranici. Zahvaljujući alatu uvoznika, samo je nekoliko klikova potrebno za premještanje WordPress web stranice na Pantheon.

Službena stranica

prešane

WordPress hosting upravljan Pressabe VPS

Pritisni se razlikuju od konkurencije tako da nemaju ograničenje propusnosti ili ograničenja pohrane ili memorijsku kvotu. Umjesto toga, odabrali biste plan ovisno o tome koliko web lokacija želite ugostiti.

Postoje dozvole za prikaz stranice, ali ako pređete navedeni iznos, umjesto da vam se naplati, vodit ćete razgovor sa svojim posvećenim upraviteljem računa kako biste razgovarali o vašim zahtjevima i ako je potrebno restrukturiranje..

Kako su Pressable web-domaćini sa fokusom na WordPress-u, mogu vam pomoći s vašom web stranicom WordPress-a i davati preporuke u odabiru tema i dodataka. Uključene su i druge mogućnosti upravljanja WordPress hostingom.

 • Paketi usmjereni na agencije i programere, trgovce i poduzeća.
 • Plan web stranica o upravljanoj e-trgovini WooCommerce.
 • Upravljane sigurnosne kopije i ažuriranja softvera za upravljane WordPress web stranice.
 • Jedan centar podataka u Teksasu, SAD.
 • Sposobnost da se suradnicima lako omogući pristup vašim web mjestima.
 • Hosting planovi izgrađeni tako da omoguće obradu 20 x dnevnog prometa na zahtjev.
 • Alati za brzo stvaranje okruženja za postavljanje i kloniranje web lokacija.
 • Besplatan pristup Jetpack Premium.
 • Besplatna migracija web stranice WordPress na pet web stranica na Pressable.
 • Klijenti pod pritiskom uključuju Estée Lauder, Whirlpool i Smijeh lignje.

Informacije o planu na razini ulaznog nivoa

Plan za početnike na razini ulaznog pritiska cijene su konkurentne, a dobra je opcija za one sa nekoliko web lokacija:

 • Do pet instalacija WordPressa.
 • 60.000 mjesečnih posjeta.
 • Nema ograničenja za pohranu ili propusnost ili previsokih troškova.
 • Besplatni SSL certifikat.
 • CDN je uključen.
 • 15-dnevno besplatno probno razdoblje.
 • 20,83 USD mjesečno naplaćuje (250 USD godišnje) ili 25 USD mjesečno.

Ovdje možete pogledati detalje svih planova cijena.

Misli na Pritisak

Hosting pod pritiskom nije standardni VPS hosting. Vaša web lokacija nalazi se na grupi poslužitelja s namjenskim resursima, koji sjede iza alata za uravnoteživanje opterećenja kako bi se osiguralo da vaša web stranica uvijek bude gurnuta na poslužitelj s najmanjom količinom opterećenja. Prednost ovoga je u tome što bi vaše web mjesto uvijek trebalo raditi s optimalnom brzinom.

Zahvaljujući nedostatku propusne širine i ograničenja za pohranu, kao i bez dodatnih troškova, Pressable i njegov WordPress hosting s niskim cijenama ulazne razine dobro je razmotriti.

Službena stranica

LiquidWeb

LiquidWeb WordPress VPS i Cloud hosting

LiquidWeb nudi niz hosting usluga, uključujući vođeni WordPress hosting, namjenski hosting u oblaku i njihov paket Cloud Sites. Međutim, LiquidWeb oblak VPS hostinga je opcija koju tražimo u ovom članku, jer je to njihov plan ulazne razine i prikladan izbor za one koji traže nadogradnju s dijeljenim proračunom s hostingom.

Ključne pojedinosti hostinga za LiquidWeb Cloud VPS

 • Resursi se lako mogu skalirati putem prilagođenog portala za upravljanje.
 • Tri lokacije podatkovnog centra, uključujući dvije u SAD-u i jedno u Europi.
 • Alati za brzo stvaranje okruženja za postavljanje i kloniranje web lokacija.
 • Besplatna migracija WordPress web stranice na LiquidWeb.
 • Dostupni su plaćeni dodaci, uključujući iThemes paket.

Informacije o planu VPS-a za tekući oblak tekuće mreže

Ako se prijavite za VPS plan oblaka LiquidWeb, bit će vam dodijeljen skup resursa u njihovom oblaku, s planom ulazne razine koji uključuje:

 • Neograničene WordPress instalacije (unutar prostora na disku i RAM-a).
 • 40 GB prostora na disku.
 • Širina opsega 5TB.
 • Izdržavanje naknada od 0,15 USD po GB iznad vašeg ograničenja.
 • Besplatni SSL certifikat za prvu godinu.
 • Izbor operativnog sustava upravljačke ploče.
 • CDN je uključen.
 • Prilagodljive konfiguracije i dopune poslužitelja.
 • Od 49 dolara mjesečno naplaćuje se.

Kao što je spomenuto, LiquidWeb također nudi upravljani WordPress hosting hosting plan koji opisuju kao VPS hosting. Međutim, to je malo skuplje od gornjih VPS planova za oblak ulazne razine, s manje prostora na disku. Dobivate pristup hosting okruženju optimiziranom za WordPress, automatiziranim sigurnosnim kopijama i potpunom pristupu poslužitelju – nešto što se ne viđa često s upravljanim WordPress hostingom, pa bi to mogla biti dobra alternativa njihovom standardnom VPS planu.

Detaljne detalje o cjenovnim planovima LiquidWeb možete pogledati ovdje.

Misli na tekućem webu

S LiquidWeb oblakom VPS hostinga i upravljanim WordPress VPS hosting planovima, imate mogućnost izbora između tradicionalnijeg višenamjenskog plana hostinga ili usluge usmjerene na WordPress.

Službena stranica

DigitalOcean

WordPress hosting za programere DigitalOcean

DigitalOcean namijenjeni su programerima kojima je potrebno robusno i skalabilno okruženje za vlastite projekte web stranica. Ta dodatna sloboda znači da dobivate praktičniju uslugu i ugovoreno hosting okruženje, posebno u usporedbi s najbolje upravljanim WordPress VPS-om i pružateljima usluga hostinga u oblaku.

Dakle, ako vam treba ovo okruženje prilagođeno programerima, DigitalOcean je tamo s najboljima.

Ključni detalji digitalnog oceanskog oblaka

 • Visoko fleksibilni i skalabilni planovi hostinga.
 • Visoka razina kontrole nad vašim virtualnim strojem.
 • Osam podatkovnih centara u tri regije.
 • Prozirne cijene po satu.
 • Timski računi i siguran zajednički pristup za suradnju.
 • Instalacija mnogih klikova, uključujući WordPress.
 • Mnogo podrške i značajki za programere.
 • Neobavezno plaćene nadogradnje za dopunu glavnih planova.
 • Klijenti uključuju TaskRabbit, jQuery i Ghost.

Informacije o ulaznom planu DigitalOcean

Kupci dobivaju pristup svim premium premium hosting značajkama DigitalOcean, bez obzira na njihov plan, uključujući i početni plan hostinga na početnoj razini:

 • 25 GB prostora na disku.
 • Širina pojasa od 1TB.
 • Naknade za prosječni iznos od 0,01 USD po dodatnom prenesenom GB.
 • 5 USD mjesečno naplaćuje se (naplaćuje sat), a dva mjeseca besplatno za nove kupce.

Detalje o ovom i ostalim planovima možete pogledati s DigitalOcean-a na njihovoj web stranici.

Misli na DigitalOcean

Kako DigitalOcean nudi visoko skalabilnu uslugu namijenjenu programerima, njihovi planovi počinju s niskom cijenom i razmjerno niskom specifikacijom. Relativno niska cijena DigitalOcean-a odražava nedostatak mnogih značajki koje dobivate uz usluge upravljanja WordPress hostingom, kao što su WP Engine ili Flywheel. Međutim, svoju kapljicu – ili virtualni stroj možete lako povećati kako biste pristupili većoj količini memorije, pohrane i širine pojasa, do impresivnih količina.

Službena stranica

Linode

Linode VPS hosting prilagođen programerima

Poput DigitalOcean-a, Linode programerima nudi hosting za oblake. Dakle, još jednom, ako vam treba veća sloboda oko hosting okruženja i vrste aktivnosti s kojima se možete baviti na dodijeljenom prostoru poslužitelja, a ne trebate upravljani WordPress iskustvom, Linode bi mogao biti za vas.

Linodeove cijene vrlo su slične DigitalOcean-u, a prvi nude malo manje prostora za pohranu po svojim planovima. I opet, u pogledu pohrane i propusnosti, možete zaraditi više za svoj novac s Linode i DigitalOcean, u usporedbi s VPS-om usmjerenim na WordPress i uslugama hostinga u oblaku. No, nedostatak toga je nedostatak značajki upravljanja WordPress-om, kao što su automatsko sigurnosno kopiranje web stranica i ažuriranja softvera.

Linode Cloud Hosting Ključni detalji

 • Visoko fleksibilni i skalabilni planovi za hosting u oblaku.
 • Visoka razina kontrole nad vašim serverom.
 • Podrška za upravljanje softverom Linode manager i podrška za upravljanje naredbenim linijama.
 • Devet datacentra u tri regije.
 • Mnogo podrške i značajki za programere.
 • Neobavezno plaćene nadogradnje za dopunu glavnih planova.
 • Klijenti uključuju: Onion i AccuRadio.

Podaci o planu na nivou Linode

Cijene počinju nisko s Linodeom, ali ne uključuju značajke vezane uz WordPress koje se nalaze drugdje:

 • 20 GB prostora na disku.
 • Širina pojasa od 1TB.
 • Naknade za prosjek u iznosu od 0,02 USD za dodatni preneseni GB.
 • 5 USD mjesečno naplaćuje se (naplaćuje sat).

Misli na Linode

Zanimljivo je da je, poput DigitalOcean-a, Linode račun po satu. Kao što slobodno možete u bilo kojem trenutku prebacivati ​​planove, prema potrebi i po satu, naplata po satu osigurava naplatu sredstava za koje imate pristup tijekom mjeseca.

Ako tražite VPS koji je usmjeren na razvojne programere i usluge hostinga u oblaku za vaše web mjesto WordPress, onda su Linode i DigitalOcean vrijedni daljnjeg istraživanja..

Službena stranica

Što je sa željama HostGator, Bluehost i GoDaddy?

HostGator, Bluehost i GoDaddy neka su od najpoznatijih imena u web hostingu – uglavnom zbog velikih baza kupaca, niskih cijena i agresivnih promocija. Osim jeftinog zajedničkog hostinga, oni nude i VPS hosting povoljan, pa zašto ovdje nisu uključeni?

Glavni razlog je što ti domaćini nisu poznati po svojoj kvaliteti. Također, umjesto da nude usluge prilagođene specifičnim demografskim kategorijama, kao što su WordPress korisnici ili programeri, na primjer, oni uglavnom pružaju generički hosting.

Stoga, ako želite iskoristiti sve prednosti koje može pružiti najbolji VPS i cloud hosting, poput brzih učitavanja, stabilnih poslužitelja i izvrsne podrške, preporučujemo da odaberete jednu od tvrtki u ovom vodiču..

Završne misli

S cijenama već od 5 USD – iako je 30 USD realniji iznos – možete ubrzati brzinu svoje web stranice prelaskom na jedan od najboljih WordPress oblaka i VPS usluga hostinga spomenutih gore.

Ako su dostupne besplatne migracije web stranica, prelazak na bolji host uopće ne treba puno napora. Imati zadatke poput ažuriranja softvera, sigurnosti web mjesta i sigurnosnih kopija koje se skidaju s ruku pomaže vam da se ti planovi učine još privlačnijim.

Cloud hosting posebno je uzbudljiv razvoj upravljanja upravljanim prostorom za WordPress. Biti u mogućnosti iskoristiti infrastrukturu tehnoloških divova Amazon i Google putem web domaćina poput Pagely i Kinsta prije samo nekoliko godina. Sada svoju web stranicu možete pokrenuti istim dionicama kao i neke od najvećih svjetskih korporacija, i to sve po razumnoj mjesečnoj stopi.

Ako još uvijek niste sigurni da je ova vrsta hostinga za vas, neke tvrtke, poput Pantheona, nude besplatne račune poslužitelja za privremeni razvoj. Zahvaljujući tome možete migrirati postojeću WordPress web lokaciju u samo nekoliko klikova i vidjeti kako je izvedba na testnom poslužitelju. To sam učinio sa svojom web stranicom za portfelj i bio sam iznenađen kada je vidio koliko se brže učitava.

Koristite / koristite VPS ili Cloud hosting ili bilo koji od gore navedenih hostova? misli?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map