Koji su najbolji hosting planovi za Enterprise na nivou za WordPress?

Ponude za WordPress


Kamo otići kada za WordPress trebate ozbiljno hosting najviše razine kvalitete poduzeća za WordPress? Kada imate web stranicu s potencijalno milionima mjesečnih posjetitelja i tvrtku, jednostavno si ne možete priuštiti da ugostite bilo šta osim najbolje tvrtke u industriji, kamo biste se trebali obratiti?

Vjerojatno ste već čuli za nekoliko izuzetno sposobnih domaćina, kao što su WordPress VIP, Pagely i WP Engine, ali po čemu se ti domaćini razlikuju? Što oni imaju za ponuditi i postoje li još neki vrijedni razmatranja?

Evo temeljnog pogleda na svijet WordPress hostinga na razini poduzeća i usporedba najboljih trenutno dostupnih rješenja.

Idemo produbiti…

TL; DR: Tabela sažetka:

Glavni planovi hostinga na razini poduzeća za WordPress

Društvo
Cijena / m
Posjeta / m
Prostor na disku
Širina pojasa
Dopuštena su web mjesta
Av. Resp. Vrijeme *
Pagely$ 2.500Neograničen150GB2TB400259 ms
WordPress VIP$ od 5.000NeograničenNeograničenNeograničen5108 ms
Kinsta$ od 6001 milijun80GBNeograničen60417 ms
Panteon$ 830Neograničen100 GB-plusNeograničen33154 ms
prešane$ 7505 milijunaNeograničenNeograničen100484 ms
Medijski hram$ 2500Neograničen1TB1.5TB5
WP motorPrilagođeno (600 do 40 000 dolara)5 milijuna400 GB – 1TBNeograničen100509 ms
Zamašnjak$ 2.5001 milijun50GB5 TB1

* PregledSignalni podaci 1, 2.

Što je hosting na nivou poduzeća?

Jednostavno rečeno, hosting za WordPress na razini poduzeća svodi se na nekoliko čimbenika:

 1. Infrastruktura poslužitelja.
 2. Skalabilnost i moguće opterećenje koje poslužitelj može podnijeti.
 3. Kvaliteta alata za razvojne programere.
 4. Služba za korisnike – faktor ‘ručne rukavice’, ako hoćete.

Prije svega, kao što očekujete, kvalitetna hosting platforma na razini poduzeća mora vam dati pristup infrastrukturi koja je vrlo optimizirana i spremna preuzeti ozbiljno opterećenje.

Ljudi koji dobivaju poduzeća za hosting za WordPress rade puno razvoja – i to redovito – a neki će od tih razvojnih programa vjerojatno napredovati na način na koji koristi WordPress platformu. Stvari mogu poći po zlu, a ponekad se dogode, zbog čega treba postojati okruženje / testiranje i optimizirana podešavanja koja mogu podnijeti napor..

To u osnovi ograničava mogućnosti na nekolicinu arhitektura:

 • Namjenski poslužitelji.
 • Optimizirane postavke VPS-a.
 • Napredne postavke hostinga u oblaku (najčešće od Googlea ili Amazona).

Bilo kako bilo, hosting na razini poduzeća udaljen je od klasičnih mogućih postavki zajedničkog hostinga.

 • Dijeljeni domaćin = postava koja se ne nalazi na uobičajenoj mreži – jedna veličina odgovara svima.
 • Domaćin na nivou poduzeća = prilagođeno postavljanje koje je izgrađeno posebno za vas i spremno je za podnošenje bilo kakvog opterećenja.

Ključni aspekt toga je taj ne dijelite resurse s drugim kupcima ili web lokacijama, tako da niste osjetljivi na problem “bučnih susjeda”.

Pored toga, svaka platforma koja sebe naziva nivou poduzeća treba biti u mogućnosti da se premaši ono što se očekuje od normalnih domaćina – posebno kada se dogodi bilo kakav neplanirani promet.

Automatizirani balansi opterećenja uobičajeni su u ovom području jer mogu preusmjeriti resurse preko platforme tamo gdje su najviše potrebni. Kontejnerska arhitektura također je sve popularnija u ovom svijetu jer općenito omogućuje glatkije skaliranje od virtualnih računala ili namjenskih poslužitelja.

Zatim dolazimo do teme usluge kupcima ili, kako sam ga ranije nazvao, faktora „ruka u rukavicu”. Na primjer, prilikom prijave za postavljanje poslovnog hostinga često vam se dodjeljuje račun voditelj osobnog računa kome je zadatak pomoći da postignete svoju platformu i tko vas često kontaktira. U osnovi, hosting na razini poduzeća samo je stvar u pružanju usluga prilagodbe po kupcu.

U tu svrhu, te platforme vam obično daju pristup odvojeno okruženje ‘dev’, ‘test’ i ‘live’, koji su ključni za napredne razvojne tokove u razvoju. Drugi je važan aspekt da bi sva okruženja trebala imati istu arhitekturu, jer se u protivnom mogu pojaviti problemi s kopiranjem rezultata vašeg testa na web stranicu “uživo”.

Imajući sve gore navedeno na umu, pogledajmo pojedine igrače na hosting tržištu za WordPress na razini poduzeća:

Top 8 najboljih usluga hostinga na razini Enterprise za WordPress

Prečaci: Pagely | WordPress VIP | Kinsta | Panteon | Pritisak | Medijski hram | WP motor | Zamašnjak

Pagely

Enterprise WordPress hosting by Pagely

Pagely su jedna od poznatijih premium hosting kompanija u WordPress ekosustavu. Oni su jedan od rijetkih domaćina koji sami po sebi ne nude plan ulazne razine, već se više fokusiraju na naprednije postavke za koje je potrebna dodatna moć obrade i skalabilnost. Kao što Pagely sami priznaju, oni se uglavnom brinu za B2B tržište.

Na strani poduzeća u svom spektru hostinga, oni nude moćnu infrastrukturu koja radi na Amazon Web Services (AWS).

Korisnici mogu koristiti Git, SVN, SFTP ili usluge kao što su BeanStalk i DeployHQ, a osim toga mogu se implementirati u 11 globalnih podatkovnih centara ili geo kopirati u svim regijama. Oni također mogu svoje radove slobodno gurnuti u razvoj, montažu i proizvodnju, a ako im zatreba, dostupna je i usluga pregleda koda nakon implementacije..

Cijena & parametri

Pagely nude dvije razine u njihovoj poslovnoj liniji WordPress hostinga: unaprijed konfigurirani planovi i prilagođeni klasteri.

planski planovi

Što jeftinije, 2.500 dolara mjesečno plan vam daje neograničeni posjeti, 150 GB prostora na disku, 2TB propusnosti (CDN uključen) i do Instalira se 400 (!) WordPress-a.

Dvojica dvostruko skupljeg plana od 5000 dolara mjesečno pruža vam dodatnu podršku za ElasticSearch / ElasticCache, proizvodnju / QA / postavljanje okruženja, oporavak u više regija, do pet robova baze podataka i geo cache.

Nema naknada za postavljanje.

prozodija
kontra
 • Vrlo zapaženi klijenti, uključujući tvrtke poput Visa, Disney, eBay, Virgin Atlantic, Comcast i drugih.
 • Neograničena posjeta; dopušteno je do 400 mjesta.
 • Može podnijeti milijarde mjesečnih zahtjeva.
 • Fleksibilna primjena koda.
 • Pregled koda nakon implementacije dostupan je samo na najskupljim planovima – 20.000 USD mjesečno.
 • Nema telefonske podrške uopće.

Službena stranica.

WordPress VIP

WordPress vip

WordPress VIP izdanje je WordPress.com platforme na razini poduzeća. Da, isti WordPress.com koji vam nudi potpuno besplatne blogove, također ima neke od najskupljih i najsloženijih postavki za hosting poduzeća na tržištu..

VIP platforma usmjerena je na izdavače s visokim profilom / prometom i nudi im dodatne prednosti i mogućnosti koje je teško pronaći bilo gdje drugdje.

Međutim, WordPress VIP nije nešto što možete kupiti upravo tako. Svakog kupca treba odobriti prije nego što počne s radom sa VIP platformom.

Ono što WordPress VIP zaista razlikuje je razina podrške koju pruža.

Prije svega, a ovo se može smatrati nedostatkom nekih scenarija, vaš kôd mora ručno pregledati stručnjak tvrtke prije nego što ga se može primijeniti. To uključuje teme, dodatke i sve druge ručne izmjene.

Izvori kažu da ti pregledi kodova obično mogu trajati od deset do 15 radnih dana. Sam proces je osmišljen oko Gita, pa ga možete činiti dijelom svog radnog tijeka.

Što to također znači je da možda nećete moći koristiti neke dodatke, pogotovo ako su prilično nejasni ili su vaše kreacije. Evo popisa trenutno odobrenih dodataka.

Što se tiče interakcije s ekosustavom WordPress VIP, tim stalno nadzire obrasce prometa na vašoj web lokaciji i rukuje hardverskim dodavanjima, optimizacijama i algoritmima za skaliranje koji prilagođavaju performanse po potrebi.

Cijena & parametri

WordPress VIP najcenija je opcija na ovom popisu za početak. Štoviše, postoji Naknada za postavljanje 15.000 dolara. Nakon toga vaš će mjesečni račun biti barem $ od 5.000 (do 20 000 USD).

Iako na ovom planu možete izgraditi samo do pet web lokacija, dobra vijest je da je sve ostalo neograničeno:

 • neograničen broj posjeta mjesečno,
 • neograničen prostor na disku,
 • neograničena propusnost.

Iako je naljepnica „neograničena“ uobičajena stvar koju možete vidjeti u jeftinom WordPress hosting području (3 dolara mjesečno ili tako nešto), s WordPress VIP-om, uistinu nema ograničenja.

WordPress VIP nudi vam 20 podatkovnih centara širom svijeta, prilagođenu kontejnersku infrastrukturu, podršku 24 sata dnevno, satne sigurnosne kopije sa suvišnim pohranom datoteka i automatskim sigurnosnim zakrpama, te središnji tim koji stalno nadzire performanse.

Infrastruktura koju nudi WordPress VIP mješavina je mogućnosti hostinga u oblaku i namjenskih poslužitelja. Specifična arhitektura nije nešto što tvrtka puno oglašava.

prozodija
kontra
 • Neograničeno sve bez dodatnih naknada ili prekomjernih naknada.
 • Impresivan portfelj klijenata, uključujući tvrtke kao što su Facebook, Getty Images, UPS, Spotify i Quartz.
 • Može podnijeti bilo koje opterećenje i razmjere rada.
 • Pregledi kodova koji osiguravaju da vaše web mjesto nema greške, sigurno i optimizirano.
 • Poznato kao go-to rješenje za high-end poduzeća za hosting za WordPress.
 • Dobivate onu poznatu traku WordPress.com na vrhu stranice, kao i obaveznu ‘Powered by WordPress.com VIP’ u podnožju.
 • Pregledi kodova mogu potrajati i usporiti vaš razvojni proces.
 • Ograničeni broj odobrenih dodataka i tema.
 • Instalira se samo do pet WordPress-a.

Službena stranica.

Kinsta

kinsta

Kinsta su relativno novi igrači na WordPress tržištu hostinga (osnovan 2013). Ipak, već su uspjeli zaraditi ime, zbog atraktivnih cijena u razini ulaznih razina i velikog općeg testiranja performansi. Njihov portfelj klijenata također je impresivan, opslužujući tvrtke poput Ubisoft, Ricoh, General Electric, Workforce i Intuit.

Kinsta nude brojne hosting planove, ovisno o vašim potrebama, i dva od njih na nivou poduzeća.

Cijena & parametri

Kinsta je s polica najjeftiniji WordPress hosting na razini poduzeća na ovom popisu. Na raspolaganju su četiri mogućnosti:

 • Poduzeće 1: 600 USD mjesečno, 60 instaliranja WordPress-a, do milijun posjeta, 100 GB prostora na disku, neograničena propusnost.
 • Enterprise 2: 900 dolara mjesečno, 80 instalacija, 1,5 milijuna posjeta, 150 GB prostora na disku.
 • Enterprise 3: 1200 dolara mjesečno, 120 instalacija, 2 milijuna posjeta, 200 GB prostora na disku.
 • Enterprise 4: 1500 dolara mjesečno, 150 instalacija, 3 milijuna posjeta, 250 GB prostora na disku.

Kinsta se pod haubom pokreće na Google Cloud platformi, a vi možete birati između jedne od 21 lokacije podatkovnih centara.

Također dobivate automatsku skalabilnost, multiregionalnu implementaciju i ono što oni nazivaju vrhunskom sigurnošću (web mjesta se prate svake minute radi produženog vremena, DDoS napada i zlonamjernog koda). Povrh toga možete testirati dodatke, teme i drugi kôd pomoću okruženja za postavljanje jednim klikom.

Konačno, ali ne najmanje bitno, možete birati između niza dodataka, poput Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, dodatnih sigurnosnih kopija, skaliranja posjeta i CDN mogućnosti.

prozodija
kontra
 • Prava podrška 24/7 s brzim vremenima odziva.
 • Atraktivna cijena i dobri parametri poslužitelja.
 • Uključeno je pet besplatnih migracija ‘bijele rukavice’ – bez naknada za postavljanje.
 • Izvrsne performanse prema nezavisnim testovima.
 • Još uvijek se morate nositi s prekomjernim troškovima.

Službena stranica.

Panteon

Panteon

Pantheon su na ovom tržištu od 2010. godine, a za to vrijeme izgradili su impresivan portfelj klijenata, uključujući kompanije poput Nvidia, IBM, Cisco, Boston Herald, Dell i mnogih drugih.

Njihova rješenja na razini poduzeća tvrde da su tamo najbrže i najzastupljivije postavke hostinga. To je zbog činjenice da je Pantheon usluga multi-stanara kao usluga, a sve klijentske web lokacije rade na istoj platformi putem Google Cloud Platforma (bez obzira na promet).

Cijena & parametri

Iako na prodajnoj stranici piše da možete dobiti Enterprise Pantheon hosting za 10.000 dolara godišnje, do te je brojke teško doći kad koristite njihov kalkulator cijena. Vidjet ćete da cijena s nagibom raste prilično brzo jer vam je potrebna veća snaga poslužitelja.

Svi poslovni planovi vam daju neograničen broj posjeta i širina pojasa, 33 instaliranja WordPress-a ili više, i 100 GB plus prostora na disku.

Jedna od glavnih prednosti Pantheona su njihovi „dev“, „test“ i „live“ okruženja i kako su postavljeni. Sve su povezane kontrolom verzija, a omogućuju vam i izravan razvoj. Također, svako okruženje ima iste arhitekture i karakteristike performansi, što je ogromno za izvođenje točnih testova i osiguravanje da će se koji god kôd koji želite implementirati ponašati isto kao “live” kao i na “testu” ili “dev-u” ‘.

Osim toga, sigurnosnom postavkom možete upravljati i tako što kontrolirate pristup svog tima i odlučujete kome je dopušteno uvesti “uživo”. Ovo je samo jedan primjer onoga što Pantheon ima u svom paketu profesionalnih alata za timove.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, Pantheon poslužuje ne samo WordPress stranice, već i Drupal. U stvari, prvo su stvoreni kako bi zadovoljili instalacije visokog nivoa Drupal.

prozodija
kontra
 • Bez prekomjernih naknada i bez postavljanja.
 • Odlično okruženje ‘dev’, ‘test’, ‘live’.
 • Pro razvojni alati za timski rad.
 • Cijene mogu biti strme kako vaše potrebe rastu.

Službena stranica.

prešane

utisnuti

Pressable su hosting tvrtka specifična za WordPress, osnovana 2010. godine u San Antoniju u Teksasu. Ponosni su što je njihova platforma sigurna, skalabilna i pružaju izvrsne performanse.

Na kraju spektra na razini poduzeća (budući da imaju i postavke na ulaznoj razini) njihovi su planovi hostinga potpuno prilagodljivi, omogućujući svakom kupcu da izgradi svoje vlastito hosting rješenje ovisno o svojim potrebama.

Cijena & parametri

Planovi na razini poduzeća u Pressableu počinju u 750 dolara mjesečno, za koje možete primiti do 5 milijuna posjeta mjesečno, s neograničenim prostorom na disku i širinom pojasa. Možete pokrenuti do Instalira se WordPress 100, isto.

Pritisak se može pohvaliti svojim fizičkim razdvajanjem hardvera i zatvorenim korisničkim okruženjima, koji dodaju još jedan sloj sigurnosti.

Svakom kupcu dodijeljen je i an upravitelj računa, tko će im pomoći da izgrade točno postavljanje koje im je potrebno i prilagodi sve.

prozodija
kontra
 • Dobar omjer cijene i snage prema poslužitelju.
 • Upravitelj računa za svaki račun.
 • Oni koriste svoje podatkovne centre, ako je to ono što volite.
 • Još uvijek relativno mala tvrtka u usporedbi s ostalim na ovoj listi. Iako, to ne mora biti stvarna mana za mnoge.

Službena stranica.

Medijski hram

MediaTemple

Media Temple, iako je poznata hosting tvrtka po bilo kojem standardu, relativno je novi igrač u hosting prostoru za WordPress na razini poduzeća. Do sada su poznati uglavnom po klasičnoj ponudi hostinga, uključujući zajednički hosting, VPS i upravljani hosting za WordPress.

Njihov novonastali poslovni sloj izgrađen je na vrhu AWS-ove platforme Amazon i postavljen je da korisnicima prije svega pruži mir..

Cijena & parametri

Medijski hram uredno sjedite u sredini raspona hostinga na razini poduzeća za WordPress, na 2.500 dolara mjesečno.

Za to možete graditi do pet web lokacija, nabavite 1TB pohrane u oblaku i 1,5TB propusnosti uz neograničene posjete. Postavku možete prilagoditi na 10 EC2 primjera i dobiti podršku za Amazonovu RDS bazu podataka.

Svako postavljanje poduzeća dobiva namjenski voditelj računa koji će pomoći u rješavanju bilo kakvih problema i također proaktivno raditi s korisnicima. Ovo je dio ponude jednog (Media) hrama Media Temple-a. Ideja je da uvijek dobijete jedan telefonski broj s istom osobom na drugom kraju svaki put.

Pored toga, svim instalacijama također kontinuirano upravlja CloudTech tim Media Temple.

prozodija
kontra
 • (mt) Jedna uključena.
 • Neograničena posjeta.
 • Instalira se samo do pet WordPress-a.

Službena stranica.

WP motor

wpengine

WP Engine jedna je od onih tvrtki koje vam zasigurno ne trebam predstavljati. Tijekom godina dokazali su se među vrlo top tvrtkama koje nude optimizirane planove za WordPress web stranice svih veličina. Trenutno su jedna od najboljih platformi koje idu na WordPress hosting.

Ne iznenađuje da WP Engine također nudi mnogo toga u razini poduzeća.

Cijena & parametri

Dostupne cijene cijena nisu nešto što se WP Engine oglašava na njihovoj web lokaciji, i, da budemo iskreni, teško je to izvući iz njih čak i tijekom razgovora.

Na kraju dana započinje njihov nivo na razini poduzeća 600 dolara mjesečno i ide sve do 40 000 dolara mjesečno.

Njihova infrastruktura radi na GCP i AWS (ovisno o potrebama klijenta), a to je posvećeno klasterirano okruženje s viškom podatkovnih centara, raspoloživošću više zona i uravnoteženjem opterećenja.

Svaki klijent također dobiva namjenski voditelj računa koji će vam pomoći oko ukrcavanja i stalnih usluga računa.

Možete računati da će ovaj preduzetnički plan moći podnijeti do 5 milijuna posjeta mjesečno, daje 400 GB do 1TB prostora na disku i neograničene propusnosti. Možete imati i do Instalira se WordPress 100.

prozodija
kontra
 • Veliki, nagrađivani tim za podršku, koji kraće vrijeme odziva. Uključene su neograničene eskalacije.
 • Namjenski upravitelj računa.
 • 24-satna telefonska podrška.
 • Izgrađen na AWS i GCP, ovisno o klijentu.
 • Nejasne cijene (uključujući stvari kao što su prekomjerne cijene).

Službena stranica.

Zamašnjak

zamašnjak

Flywheel je, iako poznata tvrtka iz svijeta hostinga WordPressa, novi igrač u hostingu na razini poduzeća. Njihov najviši sloj zove se Flywheel Blue, a obećava da će biti sve što možete očekivati ​​od platforme na razini poduzeća.

Volani se ponose time što će svojim klijentima pružiti snažne (ali jednostavne za upotrebu) razvojne alate i pristup stvarnim ljudima – stručnjacima – koji će biti u mogućnosti ponuditi stvarnu pomoć.

Flywheel je također uspio izgraditi impresivan portfelj klijenata, uključujući kompanije poput Forbesa, Lenova, University of Michigan i The Washington Post.

Cijena & parametri

Plavi zamašnjak započinje u 2.500 dolara mjesečno, i pruža vam postavke hostinga izgrađene na GCP i AWS (ovisno o vašim potrebama).

Ta postavka je ocijenjena za obradu do milijun posjeta mjesečno, dajući ti 50 GB prostora na disku i 5TB propusnosti. Međutim, možete samo jedna instanca u programu WordPress trčanje po njemu.

Postavljanje hostinga je WordPress klaster s automatskim skaliranjem s viškom i ugrađenim automatskim prebacivanjem. Svaki kupac također dobiva namjensko upravljanje računom, kartice s kvartalnim izvješćima (uptime sažeci, sigurnosne kopije podataka, zaustavljeni pokušaji hakiranja, itd.) i automatizirane sigurnosne kopije izvan web mjesta.

Kvaliteta korisničke podrške također je vrijedna spomena. Svaki korisnik dobiva prilagođenu adresu e-pošte za podršku koja je specifična za njih, a svaka ulaznica koju predaju premjestit će se ravno na prednju liniju.

prozodija
kontra
 • Izgrađen na AWS i GCP, ovisno o klijentu.
 • Prilagođena nadzorna ploča računara upravljačkog računa pojednostavljuje upravljanje web mjestima.
 • Trenutačno skaliranje prometa po potrebi.
 • Malo skupo ako želite pokrenuti više web stranica.

Službena stranica.

Koji od ovih WordPressa na razini poduzeća treba odabrati?

Na kraju dana, nije sasvim pošteno reći da je tvrtka A bolja od tvrtke B, jer nude, recimo, veću propusnost. Ili da dobijete više instaliranja WordPress-a i slično.

Uostalom, o poslu za WordPress na razini poduzeća o kojem ovdje govorimo, a svi planovi na ovom popisu su prilagodljivi, a svaka tvrtka želi prilagoditi stvari točno prema vašim potrebama..

Gornji popis daje vam temelje za započinjanje vlastitih istraživanja i dobar je pregled onoga što možete očekivati ​​od svake platforme. Na taj način možete suziti popis na tri do pet tvrtki i početi im se obraćati pojedinačno, obavještavajući ih o vašim potrebama i proračunu, dok ne uđete u onu koja vam daje najbolju ponudu.

Što se tiče performansi, svi su na istom mjestu. Kao što vidite, gotovo sve ove platforme nalaze se ili na Amazonovim poslužiteljima ili na Google Cloud Platformu. Ono na što se zapravo svodi je korisnička podrška, omjer cijene i količine i alati za razvojne programere koje donosi domaćin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me