Isprobano i testirano Kinsta Upravljano WordPress hostingom – Je li zaista sve tako dobro?

Ponude za WordPress


Tražite li najbržeg WordPress web domaćina? Želite li da se netko pobrine za to da vaša web stranica WordPress bude zaštićena i sigurnosna kopija?

U tom slučaju, Kinsta bi mogao biti samo upravljani WordPress web domaćin kojeg ste tražili. Ali još se ne prijavite!

U ovom pregledu ne samo da objašnjavamo točno različite značajke do kojih imate pristup, već otkrivamo i vrijeme učitavanja naših testnih WordPress web stranica koje hostira Kinsta. Povrh toga, također dijelimo kako utječu na vrijeme učitavanja kada više posjetitelja istovremeno pristupi web mjestima u našim testovima simulacije korisnika. Da bismo dodatno ocijenili kvalitetu Kinsta, također objavljujemo rezultate naših testova za nadzor prekida rada.

Za razliku od nekih drugih Kinsta recenzija – i ostalih recenzija web hostinga općenito – nepoznatih za Kinsta, neovisno smo platili testove koji su naše WordPress web lokacije koje posjeduje Kinsta postavili svojim tempom, koristeći premium usluge kao što su Pingdom i Load Impact za prikupljanje značajnih podataka i otkriti cijelu priču koja stoji iza Kinstaovih marketinških tvrdnji. Ako niste tip osobe na koju lako vladaju fantastični marketing i moderne web stranice tvrtke, tada će vam podaci u ovom pregledu pomoći da donesete informiranu odluku o tome je li Kinsta najbolji za vašu web lokaciju..

Dakle, ako tražite najbolji WordPress hosting ili ste samo zainteresirani otkriti što vrhunski web hostingi poput Kinsta mogu ponuditi, ovaj je pregled za vas.

Zaronimo u…

O web-hostingu Kinsta WordPress

Otkako su osnovani 2013. godine, Kinsta radi na tome da postane hosting pružatelj izbora za korisnike WordPressa koji su spremni gledati dalje od marketinških kampanja i niskih cijena kako bi pronašli brzi i sigurni dom za svoju web stranicu.

Kinsta WordPress hosting stranica

To ne znači da plan ulazne razine u iznosu od 30 USD mjesečno od Kinsta nije konkurentan u usporedbi s ostalim domaćinima WordPressa koji se upravlja premijom, to jednostavno nije jeftin hosting proračun.

Ono što dobivate za svoj novac upravlja WordPress hostingom. To znači da se Kinsta ne samo brine za neke aspekte upravljanja WordPress web mjestu za vas, već je i domaćin vaše web lokacije u okruženju koje je optimizirano za WordPress web stranice.

Zahvaljujući tome, zadaci kao što su osiguranje, spremanje i spremanje sigurnosne kopije vaše WordPress web stranice uklanjaju se s vaše ruke. To ne samo da vam štedi vrijeme, već smanjuje rizik da nešto pođe po zlu ako niste upoznati s načinom rada WordPress-a.

S WinPress hostingom kojim upravlja Kinsta možete očekivati ​​brže vrijeme učitavanja web stranica, kao i manje zastoja i manje problema s performansama u usporedbi s generičkim web hostingom.

Nadalje, budući da Kinsta nudi samo hosting za WordPress web stranice, sve njihovo osoblje za podršku ima veliko iskustvo u pružanju pomoći WordPress korisnicima, a ujedno su i stručnjaci za rješavanje problema povezanih s ovim softverom. Neki od pomoćnog osoblja čak doprinose WordPress softveru.

Iako sada postoji mnogo tvrtki koje nude upravljani WordPress hosting, kao što ćemo istražiti u ovom pregledu, Kinsta ima nekoliko razlika od ostalih domaćina koji posluju u ovom prostoru.

Što dobivate s Kinstom?

Ako je ideja bržeg učitavanja, manje zadataka upravljanja web-lokacijama i manje vremena zabrinutosti zbog zvukova privlačnih, Kinsta bi mogao biti pravi web domaćin za vas. Da biste vidjeli je li to točno, provjerite što točno dobivate kad se prijavite s njima.

Korištenje Google Cloud Platform

Lokacije poslužitelja Google Cloud Platform

Korištenjem Google Cloud Platforma, Kinsta može ponuditi 20 lokacija poslužitelja za hosting vašeg web mjesta.

Glavna stvar koja Kinsta odvaja od većine ostalih upravljanih pružatelja WordPress hostinga je njihova upotreba Google Cloud Platform. To znači da se web stranice WordPressa nalaze na infrastrukturi koju je stvorio i održava Google, a koriste ga kompanije poput Spotify, Snapchat, HTC, Best Buy, Philips i Coca-Cola, da nabroje samo nekoliko.

Budući da je partner Google Cloud Platform-a omogućuje Kinsta-u da ugosti vašu web stranicu na vrhunskoj infrastrukturi s izborom 21 lokacije globalnog poslužitelja – i još mnogo toga (uskoro stižu i Hong Kong i Švicarska). Visoko skalabilni hardver Google Cloud Platform osigurava da vaša web stranica uvijek ima pristup resursima koji su joj potrebni za nesmetano korisničko iskustvo za vaše posjetitelje. Na primjer, ako vaša web lokacija postane viralna, automatsko skaliranje osigurava da će vaša web lokacija moći podnijeti svaki porast prometa.

Automatske sigurnosne kopije web stranica WordPress

Kao što je spomenuto, automatske dnevne sigurnosne kopije web stranica WordPress dio su usluge u Kinstau. Automatske sigurnosne kopije čuvaju se najmanje 14 dana na početnim planovima, a duže na višim planovima. Vraćanje sigurnosnih kopija jednostavno je, s mogućnošću njihova raspoređivanja na vašu web lokaciju uživo ili u testno okruženje.

Kinsta Voditelj sigurnosnih kopija

Rezervne kopije web stranica WordPressa lako se upravljaju putem nadzorne ploče računa Kinsta.

Kao i dnevne sigurnosne kopije, možete nadograditi na šestosatne i satne sigurnosne kopije za dodatnu mjesečnu naknadu. Možete i ručno stvoriti cjelovite sigurnosne kopije web mjesta jednim pritiskom gumba, prema potrebi. Također imate mogućnost preuzimanja sigurnosnih kopija na sigurno.

WordPress servis za postavljanje web stranica

Kinsta Upravitelj internetskih stranica

Pomoću web mjesta za prikazivanje koji je uključen u sve planove Kinsta hostinga možete isprobati sve promjene prije kopiranja na svoju web lokaciju uživo.

Svi planovi Kinsta hostinga uključuju pristup inscenaciji na kojoj možete testirati nove dodatke, prilagodbe web mjesta i izmjene koda prije nego što ih pritisnete na svoju web lokaciju uživo samo jednim klikom.

Kinsta Alati za programere

Kinsta ima nekoliko lako dostupnih alata koji programerima mogu biti korisni.

Programeri bi također trebali cijeniti sposobnost prebacivanja između različitih PHP verzija, lako ponovno pokretanje PHP motora i pristup New Relic PHP nadzornom alatu. Tu je i značajka pretraživanja i zamjene koja je dostupna na nadzornoj ploči Kinsta za izmjene sadržaja baze podataka web mjesta WordPress.

Tehnički detalji Kinsta Upravljanog WordPress hostingom

Ovaj odjeljak našeg pregleda Kinsta trebao bi odgovoriti na sva vaša pitanja o detaljnijim točkama i tehničkim detaljima ove usluge prije nego što pređemo na rezultate ispitivanja brzine, produženja i performansi web mjesta:

 • Keširanje web mjesta: Četiri vrste predmemoriranja na mjestu, uključujući predmemoriranje na razini poslužitelja i interni WordPress dodatak za predmemoriranje.
 • Mreža isporuke sadržaja (CDN): 50 GB upotrebe KeyCDN mjesečno na ulaznom planu Kinsta; više o višim planovima.
 • PHP: Prelazite između PHP 5.6, 7, 7.1, 7.2, 7.3 i 7.4 jednim pritiskom na tipku.
 • HTTP / 2.0: Koristi se na poslužiteljima i CDN-u.
 • SSL: Nabavite besplatni SSL certifikat od tvrtke Let’s Encrypt ili instalirajte vlastiti.
 • SFTP: Osigurajte FTP pristup vašem web prostoru za prijenos i uređivanje datoteka.
 • Upravitelj datoteka poslužitelja: Nema mrežnog upravitelja datoteka; samo FTP pristup poslužiteljskom prostoru.
 • Pristup bazi podataka: phpMyAdmin koristi se za pristup bazi podataka WordPress web stranice putem preglednika.
 • Usluga e-pošte: Nema usluge e-pošte na bilo kojem od Kinsta planova; G Suite je preporučena opcija.
 • Upravljanje web stranicama WordPress: Mogućnost ažuriranja dodataka putem nadzorne ploče računa My Kinsta, ali bez automatskog dodatka ili ažuriranja jezgre softvera WordPress.
 • Ograničenja dodataka: Postoji popis zabranjenih dodataka, uključujući neke dodatke za predmemoriranje, sigurnost i optimizaciju koji mogu utjecati na izvedbu web mjesta.
 • Sigurnosne mjere: Mnogo je mjera kako bi se web mjesto zaštitilo, uključujući blokiranje GeoIP-a, skeniranje DDoS-a, proaktivno zaustavljanje uranjanja zlonamjernog koda u mrežu, samoizlječenje PHP-a, GCP vatrozida i još više.
 • Usluge čišćenja nakon haka: Ako je vaša web lokacija hakirana dok je Kinsta domaćin, popravit će je besplatno.
 • Lokacije podatkovnog centra: 21 poslužiteljsko mjesto koje možete odabrati, uključujući opcije u Australiji i Južnoj Americi, kao i više lokacija u SAD-u, Europi i Aziji.
 • Mjesta organiziranja: Svi planovi uključuju pristup web mjestu za postavljanje s jednim klikom do web mjesta uživo.
 • Migracija WordPress web stranica: Dostupno besplatno na svim hosting planovima.
 • Analitika posjetitelja: Pregledajte podatke o prometu vaše web stranice putem nadzorne ploče My Kinsta.
 • Kontrole neispravnosti: Status vaše web stranice provjerava se svakih pet minuta kako bi tim za podršku mogao reagirati na otkrivene slučajeve zastoja.
 • Kanali podrške: 24/7 kanal za razgovor uživo i sustav ulaznica, ali bez telefonske podrške.

Više informacija možete pronaći na stranici sa značajkama na web mjestu Kinsta.

Nadzorna ploča upravljanja računa Kinsta

Kada je u pitanju upravljanje vašim računom, Kinsta je kreirao vlastitu prilagođenu nadzornu ploču. My Kinsta portalom vrlo je jednostavno za kretanje i omogućuje vam izvršavanje zadataka poput stvaranja novih web mjesta WordPress, ažuriranja dodataka koje ste instalirali na vašoj web lokaciji i upravljanja sigurnosnim kopijama.

Moja nadzorna ploča za upravljanje računima Kinsta

Kinsta koristi prilagođenu nadzornu ploču za upravljanje računima i web stranicama.

Možete pregledati statistiku upotrebe resursa da biste vidjeli koliko izdvajate svoj plan, a također možete pregledati analitiku posjetitelja web stranice putem nadzorne ploče..

Instaliranje WordPress-a

Nakon što se prijavite s Kinsta, možete se prijaviti na prilagođenu upravljačku ploču i stvoriti WordPress web mjesto. Proces je vrlo jednostavan, a u samo nekoliko klikova imat ćete potpuno novu WordPress instalaciju i spremnu za pokretanje.

Izradite novu web stranicu WordPress

Stvaranje nove instalacije za WordPress zahtijeva samo nekoliko klikova s ​​Kinstaom.

Ako hostujete više web lokacija s Kinsta putem jednog računa, tim web lokacijama može se upravljati putem iste nadzorne ploče.

Upravljačka ploča web stranice Kinsta

Više web stranica WordPress može se upravljati putem istog računa nadzorne ploče.

Nakon što se prijavite na nadzornu ploču vašeg Kinsta računa, možete se obratiti i osoblju za podršku putem chat chat 24/7 uživo. Iako Kinsta ne nudi telefonsku podršku, možete poslati kartu ili pomoću glasnika doći do službe za pomoć.

Performanse Kinsta web hostinga

Kao što je spomenuto ranije u ovom pregledu Kinsta, jedan od glavnih razloga odabira premium upravljanja WordPress hostingom je brže vrijeme učitavanja web stranica koje možete očekivati. No, s toliko mnogo web hosting tvrtki koje sada nude usluge optimizirane za WordPress, jednostavno odabir plana koji se prodaje kao upravljani WordPress hosting ne jamči impresivnu brzinu web mjesta.

Da bismo vam pomogli da odlučite hoće li Kinsta pružiti razine performansi koje tražite, izveli smo neke testove. Oni su pokazali koliko se brzo WordPress web stranica učitala, koliko je prekida rada nastalo u zadanom periodu i koliko je uspješno obrađeno više istodobnih posjetitelja.

Rezultati ispitivanja vremena Kinsta učitavanja

Da bismo vam pomogli da bolje upoznate kakvo vrijeme učitavanja možete očekivati ​​od Kinsta, testirali smo brzinu web stranice s instaliranom laganom temom, kao i web mjesto koje koristi višenamjensku temu bogatu značajkama. Vrijeme učitavanja zabilježeno je u intervalima od 30 minuta tijekom razdoblja od sedam dana, koristeći uslugu nadzora Pingdom.

Rezultati Kinsta sedmodnevnih testova brzine s laganom temom

U vrijeme pisanja teksta Dvadeset sedamnaest je uključeno kao zadana tema s novim WordPress instalacijama. Ovo je lagana opcija koja nudi dovoljno da započnete s osnovnim blogom. Da biste dobili predodžbu o vremenima učitavanja koje biste mogli doživjeti pomoću ove teme ili slične opcije, evo rezultata koje je Pingdom zabilježio tijekom sedam dana:

Rezultati brzine stranice Kinsta Pingdom

Prosječno vrijeme učitavanja za web mjesto WordPress koristeći temu Dvadeset sedamnaest bilo je 307 milisekundi.

Sa učitavanjem stranica za manje od jedne trećine sekunde, rezultati su pokazali da se testno mjesto pomoću lagane teme Dvadeset sedamnaest vrlo brzo učitalo. U usporedbi s rezultatima našeg testiranja ulaznih planova Bluehost i HostGator koji dijele planove za hosting, Kinsta je bio puno brži (iako također skuplji).

Međutim, u slučaju da planirate koristiti WordPress više obogaćenu temu, pogledajmo kako se Kinsta ponaša s opcijom teže kategorije.

Rezultati Kinsta sedmodnevnog ispitivanja brzine s višenamjenskom temom

Avada je jedna od najpopularnijih WordPress tema koja je danas dostupna. Ne samo da se ova tema može koristiti za izradu gotovo bilo koje vrste web stranica, već dolazi i sa značajkama. No, zbog visoke razine funkcionalnosti koju nudi ova vrsta tema, web stranice koje koriste Avadu i druge slične višenamjenske teme imaju veće veličine datoteka što rezultira u sporijim vremenima učitavanja – posebno s jeftinim ulaznim dijeljenim hostingom.

Početna stranica Avada Tema

Demo početna stranica Avada Agency koristi se za testiranje vremena učitavanja Kinsta.

Da bismo saznali koliko je sposobna usluga upravljanja WordPress hostingom s vrhunskim upravljanjem Kinsta upravljala višenamjenskim temama, instalirali smo Avadu na testnu stranicu za WordPress i uveli jedan od njegovih unaprijed izrađenih demonstracijskih web stranica. Kao i prije, vremena učitavanja bilježila su se svakih 30 minuta tokom sedam dana, ali ovaj put, s obzirom na temu Avada, veličina datoteke na stranici koja se testira bila je mnogo veća.

Rezultati ispitivanja brzine teme teme Pingdom Kinsta Avada

Demo početna stranica Agencije Avada prosječno se učitavala u 1,25 sekundi u razdoblju od sedam dana.

Demo početna stranica agencije Avada učitala se za 1,25 sekundi jer je veličina datoteke bila mnogo veća od dvadeset sedamnaest početnih stranica, teških ogromnih 5,14 MB, u usporedbi s veličinom datoteke lagane teme od 265 KB.

Kako početna stranica vaše web stranice možda ne sadrži sve značajke demonstracijskog programa Agencije Avada, poput multimedijskog klizača, galerije portfelja, animacija i velikih slikovnih datoteka, također smo testirali i vrijeme učitavanja stranice najosnovnijeg bloga objavljenog pomoću ovog tema.

Avada Tema bloga Testiraj izgled posta

Stranica bloga agencije Avada koja je također testirana na Pingdomu.

Iako ima manju veličinu datoteke od 2,11 MB, u usporedbi s 5,14 MB demo stranice početne stranice Agencije Avada, vrijeme učitavanja neobično nije bilo brže, i to za 1,56 sekundi, u usporedbi s 1,25 sekundi početne stranice.

Rezultati ispitivanja brzine stranice Kinsta

Iako je veličina datoteke bila manja od one na početnoj stranici Avada, testni se blog ne učitava brže.

Bilo kako bilo, Kinsta su mogli isporučiti respektabilna vremena učitavanja, čak i koristeći Avada izlog demo prepun značajki i widgeta koji su gladni za resursima. U kontekstu možete vidjeti koliko se dugo trajala ista tema za učitavanje usluge upravljanja WordPress hosting od Envato u našem pregledu.

Sažetak testova brzine hostinga za Kinsta

Rezultati ispitivanja brzine Pingdom stranice na Kinsta stranici

Rezultati praćenja brzine stranice Pingdom sa tri testna mjesta Kinsta.

Kinsta su definitivno brzi domaćini. Kao što možete vidjeti iz rezultata ispitivanja, vaš odabir teme odredit će brzinu do koje se web mjesto zapravo učitava – s laganom temom Dvadeset sedamnaest učitavate se mnogo brže nego što je Avada bogata temom.

Ako planirate koristiti tematiku koja je malo uzbudljivija od Dvadeset sedamnaest, ali također nećete koristiti akcijski demo akcije Avada bez podešavanja, vjerojatno ćete doživjeti učitavanje negdje između dva rezultata koja su zabilježena. Uostalom, Avada demo su dizajnirani da prikažu mogućnosti ove teme, a ne da predstavljaju nešto što će većina ljudi koristiti kao što jest.

Mapa podatkovnog centra Kinsta i ispitnog centra Pingdom

Ispitna mjesta bila su smještena u podatkovnom centru Kinsta Oregon, a vremena učitavanja zabilježeno je s lokacije poslužitelja San Jose Pingdom.

Za testove je odabran Kinstaov podatkovni centar u Oregonu, zajedno s najbližom lokacijom servera Pingdom koja je bila u San Joseu. Ove su dvije lokacije relativno blizu jednakoj drugoj, tako da posjetitelji koji pristupaju vašoj web stranici iz daljine mogu doživjeti dulje vrijeme učitavanja stranica.

Osim predmemoriranja koje koristi Kinsta, ništa drugo nije učinjeno na optimiziranju testnih mjesta. Stoga ćete možda moći poboljšati brzinu svoje WordPress web stranice optimizacijom slika i baze podataka, komprimiranjem datoteka s temama i izvršavanjem drugih zadataka za brže vrijeme učitavanja.

Učitaj testiranje učinka

Osim praćenja vremena učitavanja stranice u razdoblju od sedam dana, također smo testirali i uspješnost web lokacije pod opterećenjem. Za ovaj test, usluga Load Impact korištena je za simuliranje više korisnika koji istovremeno pristupaju WordPress web mjestu s hostovima Kinsta..

Počevši od samo jednog korisnika koji pristupa web-lokaciji, dodatni virtualni korisnici (predstavljeni plavom linijom na donjem grafikonu) počeli su pristupati web mjestu u pravilnim razmacima u razdoblju od deset minuta, sve dok 250 virtualnih korisnika nije istovremeno pristupilo mjestu. Vrijeme učitavanja web mjesta služba je zabilježila tijekom ovog desetominutnog razdoblja testiranja kako bi utvrdila koliki je utjecaj sve veći broj istodobnih posjetitelja na performanse web mjesta.

Rezultati ispitivanja Kinsta opterećenja

Vremena učitavanja web stranice WordPress, koju je domaćin Kinsta, kada je do 250 virtualnih korisnika istovremeno pristupilo mjestu.

Grafikon iznad pokazuje da su vremena učitavanja web mjesta (predstavljena zelenom linijom) ostala dosljedna, čak i kada je 250 virtualnih korisnika istovremeno pristupalo web mjestu. Rezultate ovog testa možete sami vidjeti na web mjestu Load Impact.

Ako pogledate odjeljak Ispitivanje utjecaja performansi naše usporedbe Bluehost, GoDaddy i HostGator, vidjet ćete da su jeftini zajednički planovi ova tri domaćina patili od problema s performansama prije nego što je 50 virtualnih korisnika istovremeno pristupilo web mjestu.

Rezultati ispitivanja Kinsta Uptime

Drugi razlog za odabir premium vođenog WordPress hostinga zbog jeftinijih i nižih performansi je smanjenje razdoblja kada je vaše web mjesto na mreži ili nedostupno. Neki od najbržih dijeljenih domaćina nude 99,9% produženog vremena i, iako to na papiru izgleda sjajno, tijekom godinu dana, što je više od osam sati stanke,.

Nenamjenski izračuni

Kinsta jamči 99,9% produženog rada, što je nešto više od deset minuta stanke tjedno, ali na našim testovima zabilježeno je 100% produženog radnog vremena.

Kinsta također ima 99,9% jamstva za produženi rad, uz novac koji trošite na računu ako produženi radni vijek padne ispod ove razine. Međutim, tijekom naših testova, Pingdom je zabilježio impresivno 100-godišnje vrijeme produženja tijekom razdoblja od sedam dana.

Rezultati ispitivanja kinsta Pingdom Uptime

Ispitne stranice ostale su na mreži i dostupne su 100% vremena u razdoblju od sedam dana ispitivanja.

Iako Kinsta ne jamči 100% produženog radnog vremena, nismo imali nikakvog zastoja tijekom testnog razdoblja. Isto se ne može reći za Bluehost, GoDaddy ili SiteGround u sličnim testovima koje smo prethodno obavili, gdje su ovi jeftiniji planovi hostinga imali nekoliko minuta zastoja svaki.

To obuhvaća naše testiranje poslužiteljske usluge WordPress tvrtke Kinsta. A sada, pogledajmo koliko morate platiti za hostovanje web mjesta s Kinstom.

Pojedinosti o cijenama hostinga za Kinsta

Kinsta cijene

Kinsta trenutno ima osam upravljanih WordPress planova za hosting.

Kinsta imaju Starter i Pro planove, kao i četiri poslovna i dva Enterprise plana. Evo njihovih ključnih detalja:

 • Starter: 30 dolara mjesečno za jednu instalaciju WordPressa, 20 000 posjeta i 10 GB diskovnog prostora.
 • Pro: 60 USD mjesečno za dvije instalacije programa WordPress, 40 000 posjeta i 20 GB prostora na disku.
 • Poslovni planovi: počevši od 100 USD mjesečno za tri instaliranja WordPressa, 100 000 posjeta i 30 GB prostora na disku.
 • Enterprise planovi: počevši od 600 USD mjesečno za 60 instalacija WordPressa, 1.000.000 posjeta i 100 GB prostora na disku.

Godišnje plaćanje dobiva vam dva mjeseca besplatno, a svi planovi uključuju besplatni SS-ov certifikat Let’s Encrypt, kao i CDN pristup. Postoji i 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve planove, tako da možete isprobati Kinsta bez financijskog rizika.

Svaki plan ima pristup istoj infrastrukturi koju pokreće Google Cloud Platform. To znači da nadogradnja samo povećava broj dozvoljenih WordPress instalacija i dopuštanja posjeta i pohrane, umjesto poboljšanja performansi web stranice, kao što je slučaj s nekim drugim web domaćinima.

Što je s prekomjernim naknadama?

Kada su u pitanju naknade za prekomjerne troškove, postoje dvije glavne vrste. Naknade za prekomjerne posjete iznose 1 USD na 1.000 posjeta, dok se CDN dodaci naplaćuju od 0,10 USD po GB. Naknade se odmah primjenjuju na vaš račun, a vaša web stranica održava se na mreži. Međutim, u slučaju onoga što Kinsta naziva ekstremnim nadimanjem, pridržavaju pravo privremenog ograničavanja pristupa vašoj web stranici dok se problem ne riješi..

Cjelovite detalje možete pogledati na stranici Kinsta planova.

Završne misli

Kao što vidite, Kinsta nudi brzo upravljani WordPress hosting s impresivnim razinama produženog rada i mogućnostima obrade više posjetitelja istovremeno..

Dobivate i pristup do zaista vrijednih značajki, kao što su automatsko sigurnosno kopiranje web stranice, nadzor sigurnosti i jednostavno postavljanje. Pomoćno osoblje je korisno i vrlo brzo reagiralo putem usluge 24/7 live chat.

Iako su cijene Kinsta usklađene s ostalim upravljanim WordPress hosting pružateljima, to nije jeftino u usporedbi s dijeljenim hostingom na razini ulazne razine. Međutim, na svim područjima Kinsta je golem korak od jeftinog web hostinga.

Dakle, ako tražite brži i pouzdaniji domaćin za svoju web stranicu WordPress ili ako želite pokrenuti novu web lokaciju na upravljanom WordPress hostingu, Kinsta vam se preporučuje.

Ako još uvijek niste sigurni, zahvaljujući 30-dnevnoj garanciji povrata novca, uvijek se možete prijaviti i premjestiti web mjesto u okruženje. Tada možete sami vidjeti kako se brzo učitava vaša web lokacija, s opcijom dobivanja povrata novca, ako niste zadovoljni rezultatima..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me