Flywheel je upravljao WordPress hostingom – prvi dojmovi!

Hosting zamašnjaka - isprobajte besplatno!


Jeste li čuli šapat? Glasine o novoj * upravljanoj usluzi WordPress hosting s gotovo nultim iskustvom klijenata s nečim manje od dobrog za reći o njima? Glasine o upravljanom host-u za WordPress koji prelazi normu u nastojanju da sve ispravi ?! Znam da imam… i nakon gotovo šest mjeseci gledanja s ruba strane da vidim hoće li pogriješiti – a čini se da nisu usput – shvatila sam da je sada pravo vrijeme da vidim šta sve buka je oko! Predstavljamo Flywheel: specijalizirani WordPress hosting poslužitelj koji stvari čini i malo drugačije i izuzetno dobro!

Pogledajmo, napravimo potpuno novu web stranicu i napravimo malo testiranje …

Ažuriranje (16. studenog 2018.) – za najnoviji, detaljni pregled usluga Flywheel hosting usluge, pogledajte naš najnoviji post na Flywheel ovdje.

O usluzi

Pozicionirajući se kao vrhunska WordPress hosting tvrtka koja je stvorena posebno za dizajnere, freelancere i kreativne agencije, Flywheel ima LOT za ponuditi koju, barem koliko znam, ne mogu naći drugdje. Govorimo o stvarima poput mogućnosti stvaranja besplatnih demo web lokacija, niza zgodnih alata koji omogućuju više dizajnera da rade na istoj web lokaciji prije nego što je pokrenuta i – možda najbolje od svega: prijenos računa klijenta. To je u redu – možete stvoriti web lokaciju za nekog drugog na vlastitom računu i zatim, kad god ste spremni, prenijeti račun / račun za web lokaciju na klijenta.!

Glavne značajke

 • Podešen za WordPress (kao što biste očekivali), uz predmemoriranje na strani poslužitelja saznajte više
 • Lijepo dizajnirano sučelje
 • Besplatne migracije saznaju više
 • Nginx kao standard (inherentno brži od Apachea)
 • Svi klijenti su na VPS – ne dijele – poslužiteljima!
 • Nema dodatnih troškova
 • Klijentov prijenos računa
 • Web lokacije za insceniranje jednim klikom
 • Besplatne demo web stranice (plaćajte samo kada web stranice žive uživo!)
 • Čvrsta sigurnost & nadzor zlonamjernog softvera
 • Sjajnu izvedbu pogledajte u nastavku
 • Noćne sigurnosne kopije pohranjene izvan mjesta i jednim klikom se obnavlja
 • Jednostavne CDN integracije
 • Dojmljivo produženje rada pogledajte u nastavku
 • Nadogradnja, planovi nadogradnje u bilo kojem trenutku
 • Prerađeni SFTP saznajte više
 • Jednostavni alati za suradnju
 • Jedna nadzorna ploča
 • Ugrađena statistika web lokacije saznajte više
 • Izbor deset lokacija poslužitelja saznajte više
 • Besplatno Sigurnosni certifikati web lokacije Encrypt saznajte više
 • Plaća se PayPalom (nije potrebna kreditna kartica)

Kako to izgleda i kako se osjeća?

Korisničko sučelje letača je, jednom riječju, “lijepo”. Štoviše, korisničko iskustvo je jedno od najboljih što sam vidio od hosting tvrtke. Ima sve što želite, sve su važne postavke lako dostupne, pa čak su i otišle čak do odgovora na nekoliko često postavljenih pitanja (kao što je IP adresa poslužitelja) s dodatnim isječcima informacija u Bočna! Kape dolje!

Snimka zaslona pomoćne upravljačke ploče:

Zaslon nadzorne nadzorne ploče hostinga s volanskim mehanizmom

Kako je jednostavno postaviti?

Ukratko, čak ni neki vodeći pružatelji usluga WordPress hostinga ne olakšavaju postavljanje stvari. Vola, ipak! Ne mogu jamčiti za njihove besplatne usluge migracije (jednostavno zato što ih još nisam koristio), ali ako su negdje u blizini jednako lagani za rad kao i tijek rada za uspostavljanje nove web stranice, budi poprilično impresivan! Od početka do kraja uopće nisam imao problema kada je bilo u pitanju postavljanje potpuno nove stranice i pripremanje i pokretanje svega! Budući da Flywheel ne prodaje imena domena, morat ćete imati registrirano ime domene kod drugog davatelja usluge, na primjer GoDaddy ili, moj osobni favorit, DreamHost (za registriranje imena domena), ali stvari su prilično jednostavne. Jednostavno dodajte novi DNS zapis u svoju domenu kako biste osigurali da upućuje na vaš novi poslužitelj zamašnjaka (kao što je to slučaj s bilo kojim drugim domaćinom koji nije registar domena), a zatim recite Flywheelu o domeni u postavkama vaše nove web lokacije..

Ubrzati…

Do sad, valjda svi znamo koliko je važna brzina: Brzina je bitna! To je važno za vaše korisnike, vaše pretvorbe, pa čak i SEO. Kada je u pitanju upravljani WordPress hosting, brzina je često presudan faktor! Uostalom, ako ćete platiti vrhunski dolar za svoj hosting, trebat ćete – i trebali biste dobiti – najbolju izvedbu koju vaš novac može kupiti!

Dakle, koliko je brzo?

Izvođenje nekoliko testova brzine na potpuno neispunjenom mjestu (tj. Potpuno nova instalacija za WordPress bez promjene bilo koje postavke, bez dodatnih dodataka i ništa osim zadane dvadeset petnaest tema instaliranih) puta učitavanja (za naslovnica) su negdje između 0,3 i 0,6 sekundi***! Ovo je gotovo testno web mjesto koje je gotovo potpuno dostupno, ako želite da ga pokrenete recimo za GTMetrix ili Pingdom za sebe: http://webhostingspeedchecks-flywhl.com (imajte na umu da će ovo web mjesto ostati uživo – za potrebe ovog bloga – do 31. prosinca).

Izvještaj GTmetrix:

Izvještaj zamašnjaka GTMetrix

Prokletstvo, to je brzo; U stvari, to je najbrži rezultat koji sam ikad vidio na ovakvom testu – a učinio sam ih dosta u svoje vrijeme!

Uptime

Iako Flywheel zapravo ne nudi nikakav oblik jamstva za produženje rada (ali u redu, ionako je dosta jamstava za produženje rada malo farsa), čini se da nude nevjerojatne rezultate. Mi ćemo to pratiti u budućnosti (još nemamo rezultata jer smo s njima tek stvorili web lokaciju), ali prema web lokacijama poput Izvješća o performansama web hostinga ti dečki vode na terenu (uz trenutačni produžetak) 100% rezultati i “vijek trajanja” od 99,99%.

(Ažuriraj: devet mjeseci u – Sada mogu potvrditi da naša probna stranica radi punih devet mjeseci s nultim stankama = 100% produženja!)

Performanse pod opterećenjem

Kada je u pitanju testiranje performansi web mjesta pod opterećenjem, sigurno ne postoji bolji alat od Load Impact. Za one koji još nisu svjesni, to što ovaj alat omogućuje vam mapiranje efekta slanja sve većeg broja virtualnih korisnika na web mjesto u unaprijed definiranom vremenskom okviru, simulirajući kako se smanjuje učinkovitost web lokacije s povećanim opterećenjem. Upotreba ovog alata za slanje od 1 do 50 istodobnih korisnika na našu testnu stranicu (detaljno gore) tijekom 10 minuta pokazuje rezultate koji dokazuju koliko je Flywheel uspostavio svoje usluge. Neću vas dosaditi detaljima, ali dovoljno je reći da je naš test imao u biti nema učinka na mjestu – s tim da su naša virtualna vremena opterećenja znatno ispod zapanjujućih 50 ms! Za one koji su zanimljivi u stvarnim rezultatima našeg testa, evo ih (napomena: ako sumnjate u to koliko su dobri ovi rezultati, pokušajte sami pokrenuti sličan test na bilo kojoj drugoj web lokaciji koju volite).

Zaključak

Ako ste dizajner, programer ili agencija koja postavlja web-lokacije za – i radite s više klijenata (ili čak samo nekoga tko traži izvanrednog domaćina za svoju web stranicu), to bi mogla biti hosting usluga koja vrijedi težina zlata: ne samo da nudi niz vrhunskih značajki koje nema niti jedan domaćin, već je i on zapanjujuće brzo i hvali se oboje izvanredna pouzdanost i rock solidna izvedba pod opterećenjem! Zapravo, ići ću dotle da kažem da će sljedeće komercijalno mjesto koje stvorim gotovo sigurno biti domaćin tim momcima!

Više informacija

Posjetite službenu web stranicu Flywheel na https://getflywheel.com/

Pogledajte hrpu korisnih službenih videozapisa sa volanom na https://getflywheel.com/design-and-wordpress-resources/videos/

* Vjerovali ili ne, iako se mnogima još uvijek čini novim i uzbudljivim, Flywheel postoji već gotovo pet godina i ima desetine tisuća klijenata!

** Korištenje svih zadanih postavki GTMetrix-a i testiranje iz Dallasa, a ne zadani Vancouver (budući da je poslužitelj web lokacije fizički smješten u New Yorku, a ne u Kanadi).

*** Doslovno sve što smo napravili je da isključimo sve komentare i pingback-e (da izbjegnemo neželjene komentare i zadržite stvari u potpunosti kao standardne).

Napomena: Uz besplatne migracije web mjesta, Flywheel nudi i lijep posao s hostingom za one koji se prijave / uplate unaprijed za godinu dana hostovanja unaprijed!

Jesmo li nešto propustili? misli?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me