DreamPost Upravljani WordPressom DreamPress 2 – prvi dojmovi

Upravljani WordPress hosting velika je stvar – stoga ne čudi što gotovo svaka hosting kompanija koja nudi ove vrste usluga nastavlja ponavljati i poboljšavati ih kako bi pokušala nadmašiti svoje konkurente. Jedan od takvih pružatelja usluga hostinga – jedan od najvećih u stvarnosti u poslu – je DreamHost.


DreamHost se prvi put upustio na upravljano tržište hostinga za WordPress sredinom 2013. godine, a usluga je nazvana DreamPress. Međutim, do trenutka službenog pokretanja DreamPressa, neki od njegovih rivala već su pomalo nadmašili i čini se da nikada nije poprimio toliko pažnje koliko je možda zaslužio.

Ovog puta, DreamHost se vratio s DreamPress 2 – mnogo jačim proizvodom koji se može pohvaliti nizom značajki od znatnog interesa: kao što su samo VPS serveri, PHP 5.5, OpCache i opcijski HHVM (trenutno u beta verziji).

Upalimo jedan od tih novih sustava, napravimo potpuno novu web lokaciju i napravimo malo testiranje …

O usluzi

DreamHost je u funkciji od 1997. godine jedna od najdugovječnijih i najpoznatijih hosting tvrtki u okolini – čak i prije početnog izdanja DreamPressa, već su stekli mnoštvo iskustva vezanih uz WordPress putem već dobro uspostavljenog zajedničkog VPS-a ( usluga koja je dobila novi zakup života prošlog studenog i posvećene usluge. U svjetlu ovoga, prilično je razumno očekivati ​​da će ovo, njihov drugi pokušaj, biti nešto stvarno dobro! Pogledajmo:

Glavne značajke

 • Posebno dizajniran za WordPress sa predmemoriranjem na strani poslužitelja saznajte više
 • Do 2,1 milijuna posjetitelja mjesečno vidi dolje
 • Svi klijenti na VPS – ne dijele – poslužitelje
 • Automatsko skaliranje RAM-a
 • Nema dodatnih troškova
 • PHP 5.5 s OpCache-om
 • Izborni HHVM (beta)
 • Sjajnu izvedbu pogledajte u nastavku
 • Neograničene adrese e-pošte
 • Potpuna ljuska (SSH) s Gitom na raspolaganju
 • Podrška za chat uživo 24/7 *
 • Automatske dnevne sigurnosne kopije
 • 100 USD Google AdWords kredita
 • Easy CloudFlare integracija saznajte više
 • Vrlo jeftino (s obzirom na mjesečne dozvole za promet)!
 • Nema ograničenja dodataka
 • SSL certifikati (+ 15 USD godišnje)

Kako to izgleda i kako se osjeća?

Sučelje za novu uslugu DreamPress 2 krajnje je jednostavno. Zapravo je to samo dodatna stranica s nekoliko podizbornika s privitkom DreamHost-ove nadzorne ploče korisnika web hostinga – koja nije ni lijepa ni osobito jednostavna za navigaciju (iako je ipak malo bolja od uobičajenih sučelja cPanel-a koje koriste mnoge druge hosting tvrtke ** ). U usporedbi s, recimo, Media Templeom ili Flywheel-om, stvarno je sve manje estetski privlačno iskustvo. Međutim, ipak radi, posao koji je bio zamišljen – iako bez puno preciznosti.

Zaslon:

Snimak zaslona nadzorne ploče DreamPress 2

… Hmmm. Ipak, na sreću, ovo nije sučelje koje će vam trebati da biste koristili sve tako često. Umjesto toga, najvažnije sučelje je stvarna WordPress nadzorna ploča – što uglavnom nije povezano. Pa idemo dalje.

Kako je jednostavno postaviti?

Za razliku od većine specijaliziranih WordPress hosting pružatelja usluga, DreamHost je također registar domena – što znači da možete obojicu registrirati domenu kod njih i imati ih kao svoje web mjesto. To čini postavljanje potpuno nove web stranice (s potpuno novom domenom) s njima apsolutni povjetarac! Štoviše, DreamPress 2 također dolazi s neograničenim brojem računa e-pošte – tako da se i o ovome vodi računa.!

Bez obzira je li vaša domena registrirana kod njih ili ne, nema ništa komplicirano u tome da započnemo s DreamPress 2. WordPress se automatski instalira na svaki novi plan i treba vam oko 40-45 minuta da bude u potpunosti pokrenut na vašem računu. Lako!

Ubrzati…

Brzina je jedan od kritičnijih čimbenika uspješne web stranice. Natjecanje posjetitelja da čekaju više od nekoliko sekundi kako bi vidjeli vaš sadržaj stvarno ne-ne! Ovo je dijelom tamo gdje dolazi do izražaja prava vrijednost upravljanog WordPress hostinga, a ovaj rezultat DreamPress 2 ne razočara..

Koliko je brzo?

Izvođenje brojnih testova brzine na potpuno neisporučenoj web lokaciji (tj. Potpuno nova WordPress instalacija bez promjene bilo koje postavke, bez dodatnih dodataka i ništa osim zadane dvadeset petnaest tema instaliranih) vremena učitavanja za naslovnica izlazi negdje u regiji od oko između 0,5 i 1,2 sekunde*** sa prosječnom brzinom učitavanja stranice od 0,8 sekundi (prema našim testovima)! Ovo je gotovo testno web mjesto koje je gotovo potpuno dostupno **** – želite li ga pokrenuti, recimo za sebe GTMetrix ili Pingdom: http://webhostingspeedchecks-drmprs2.com (ažuriranje: web lokacija sada offline).

Tipično GTMetrix izvješće:

DreamPress 2 GTMetrix izvješće

… Što je zapravo otprilike jednako brzo koliko sam vidio da se bilo koja slična usluga obavlja do danas!

sigurnosti

Nažalost, jedini pravi test sigurnosti je da li neka web lokacija (a u stvari i sama hosting tvrtka) stoji do dobro orkestriranog napada. DreamHost piše:

„Pored automatskog ažuriranja jezgre WordPressa i dnevnog sigurnosnog kopiranja, imamo WordPress podešeni vatrozid web aplikacije (WAF), Fail2ban za zaštitu od brzih prijava, DDoS automatsko ublažavanje i izravno radimo sa sigurnosnim timom WordPressa da proaktivno zaštitimo vaš WordPress web mjesto protiv novih prijetnji. “

… što je vrlo ohrabrujuće. Izgleda dobro DreamPress 2!

Uptime

Budući da sam na DreamPress-u 2 tek postavio samo novu stranicu i bez ikakvog drugog izvora podataka za rad, još ne mogu komentirati produženje rada. No pratit ću to tijekom sljedećeg mjeseca ili tako nešto i ažurirat ću to tako da odražava ono što nađem … budite u toku!

(ažuriranje: moji rezultati produžetka = 99,7% putem Pingdom i Uptime Robot praćenja)

Performanse pod opterećenjem

Kada je u pitanju testiranje performansi web mjesta pod opterećenjem, sigurno ne postoji bolji alat od Load Impact. Za one koji još nisu svjesni, ono što ovaj alat omogućuje omogućuje mapiranje efekta slanja sve većeg broja virtualnih korisnika na web mjesto u unaprijed definiranom vremenskom okviru, simulirajući kako izvedba web mjesta varira s povećanim opterećenjem. Upotreba ovog alata za slanje od 1 do 250 istodobnih korisnika na gore spomenuto testno mjesto tijekom 10 minuta daje impresivne rezultate (iako je, doduše, naša testna stranica približno toliko osnovna koliko može biti i web mjesto koje koristi WordPress). Neću vas dosaditi detaljima, ali dovoljno je reći da je naš test imao u biti nema učinka na mjestu – s tim da su naša virtualna vremena učitavanja znatno ispod samo 75 ms tijekom cijele faze (nakon početne faze keširanja – pogledajte ovdje za cjelovite rezultate! Napomena: Ako sumnjate u to koliko su dobri ovi rezultati, pokušajte sami pokrenuti sličan test. bilo koje drugo web mjesto koje biste voljeli.

Do 2,1 milijuna posjeta mjesečno?!

Obećavanje do 2,1 milijuna posjetitelja mjesečno je nevjerojatno! DreamHost stanje:

“Ne ograničavamo posjetitelje vaše web lokacije niti imamo prevelike prometne troškove … … pogledali smo izvedbu DreamPressa 2 pomoću loader.io, neovisnog alata za usporedbu. Ova se procjena temelji na 50-100 ne-spremljenih posjetitelja u minuti (u prosjeku 3 pregleda stranice) na osnovnoj WordPress instalaciji ispunjenoj sadržajem. U većini slučajeva vaša će web lokacija biti u stanju održavati znatno veće razine prometa zahvaljujući sustavima za predmemoriranje više nivoa DreamPress 2. “

Omogućivanje korisnicima kapaciteta za do 2,1 milijuna mjesečnih posjetitelja njihovih web mjesta za samo 25 USD mjesečno nevjerojatno je s obzirom na WPEngine i Flywheel (dvije od trenutno vodećih usluga u upravljanom WordPress hosting poslu), na primjer, obje nude kapacitet za samo 25.000 posjetitelja mjesečno za 30 USD mjesečno! Je li takva vrsta obećanja previše dobra da bi bila istinita? Osobno sam već ranije vidio takva obećanja od nekih drugih web hosting tvrtki koje nisu ispunile njihovu riječ na način na koji biste očekivale – zanimalo me može li saznati više o tome radi li web mjesto koje pokreće DreamPress 2 mogu stvarno preuzeti tako velika prometna opterećenja, ali nemam način da to stvarno testiram sa sigurnošću …

Što ne nudi:

Neki od njegovih konkurenata nude nekoliko dodatnih prodajnih mjesta. Postupci poput znatno atraktivnijih i lakših za upotrebu korisničkih sučelja, mogućnosti postavljanja web stranica, besplatne migracije, potpuno integrirane CDN usluge, klijentovi računi za naplatu, besplatne demo stranice, automatizirane provjere zlonamjernog softvera i izbor mjesta na poslužitelju (imajte na umu da su svi DreamHost-ovi podatkovni centri su sa sjedištem u SAD-u). U skladu s tim, većina ovih “dodatnih” značajki više će se svidjeti programerima, a ne većini vlasnika web stranica: ja ih ovdje samo spominjem, jer je po mom mišljenju dobro znati što još ima (za slučaj ako već niste bili svjesni).

Zaključak

Čini se da DreamHost napokon može imati zaista vrlo konkurentan – i izuzetno brz – WordPress-specifičan paket kako bi ih stavio na mapu hostinga za upravljani WordPress. Kao takve, od sada ću ih budnije pratiti. Obećanje HHVM-a nešto je ispred krivulje (iako je doduše to još uvijek u beta verziji) i lijepo je vidjeti DreamHost još jednom kako pomiče granice. Sve u svemu, sve dok ne očekujete da će sjajno ili lijepo korisničko sučelje raditi i moći ćete bez nekoliko značajkijih koje su usmjerene na razvojne programere, a koje nude neki drugi vodeći pružatelji usluga WordPress hostinga (pogledajte gornji odlomak za nekoliko konkretnih primjera), čini se da DreamPress 2 djeluje prilično dobro. I ako se zaista ispuni obećanje da će čak i bilo gdje osigurati kapacitet za 2 milijuna posjetitelja mjesečno, onda bi se to moglo dokazati nevjerojatno dobra vrijednost za novac za mnoga srednja do čak relativno velika poduzeća!

Više informacija

Posjetite službenu stranicu DreamPress 2 na glavnoj web stranici DreamHost na http://www.dreamhost.com/hosting/wordpress/

Pročitajte početnu najavu izdanja na http://www.dreamhost.com/press/dreamhost-brings-ssds-and-other-enhancements-to-managed-wordpress/ (pun tipičnog DreamHost humora!)

* Prosječno vrijeme podrške za razgovor (u potpunosti zasnovano na vlastitom iskustvu) od približno 10 do 15 minuta.

**Po mom skromnom mišljenju.

*** Korištenje svih zadanih postavki GTMetrix-a i testiranje iz Dallasa, a ne zadani Vancouver (budući da je poslužitelj naše testne stranice fizički smješten u Virginijskom podatkovnom centru kompanije DreamHost – umjesto u Kanadi).

**** Bukvalno sve što smo napravili je da isključimo sve komentare i pingback-ove (da izbjegnemo neželjene komentare i zadržimo stvari u potpunosti kao standardne).

Koristite DreamPress 2 još? Imate li što dodati? Javite nam se u komentarima!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me