Waar kunt u WordPress app- / applicatie-thema’s kopen

WordPress aanbiedingen


Een bepaald type WordPress-thema dat laat zien hoe ongelooflijk flexibel WordPress is geworden, zijn “App-thema’s”. Met app-thema’s (een afkorting van applicatiethema’s) kunt u unieke websites maken met geavanceerde functionaliteit die specifiek is voor een bepaald – meestal niche – idee, zoals directorywebsites, vacaturesites, projectbeheerservices, boekingssystemen, enzovoort.

Voor veel soorten sites kunt u natuurlijk een algemener thema gebruiken in combinatie met een aantal zeer gespecialiseerde plug-ins om hetzelfde effect te krijgen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om niet-verwante thema’s en plug-ins samen te laten geleren en het gewenste effect te creëren. Veel beter dan dat sommige sites (zoals sites die met een minimum aan poespas aan de slag willen) voor een kant-en-klare alles-in-één oplossing gaan.

Maar waar kun je dit soort zeer specialistische app-thema’s kopen? Hier is een lijst met de belangrijkste spelers in de markt voor WordPress-appthema’s …

AppThemes

AppThemes

AppThemes is een van de meest erkende ontwikkelaars van WordPress-toepassingsthema’s in het bedrijf – en hebben onlangs hun zesde jaar van het verkopen van WordPress-thema’s gevierd. Indrukwekkend!

AppThemes verkoopt zes eigen gespecialiseerde app-thema’s en 233 extra thema’s en plug-ins via een steeds populairder wordende AppThemes Marketplace. Thema’s zijn onder meer een Fiverr-kloon, een freelancermarkt, een service voor couponbeheer, een vacaturebank en meer.

Mijn persoonlijke favoriet is Quality Control – een thema waarmee je WordPress kunt omzetten in een volgsysteem. Met kwaliteitscontrole kunnen gebruikers tickets maken, statussen toewijzen, categorieën definiëren en nog veel meer.

Prijzen bij AppThemes beginnen vanaf $ 99 voor een enkel thema met 12 maanden ondersteuning en updates.

Toegang tot alle ontwerpen van AppThemes, evenals alle 20+ door AppThemes gebouwde marktplaatsitems, kost $ 199.

Officiële website

Templatic

Templatic

Templatic biedt 87 WordPress-thema’s – maar liefst 53 zijn geclassificeerd als app-thema’s.

Ze hebben app-thema’s voor mappen, vastgoedwebsites, restaurants, dagelijkse dealwebsites, hotelreserveringssystemen en andere boekingswebsites, maar een ontwerp dat ik bijzonder interessant vind, is Publisher – een thema dat is gemaakt om u te helpen bij het opzetten van een online winkel om te verkopen digitale producten, zoals eBoeken.

Publisher wordt mogelijk gemaakt door Templatic’s Digital Downloads en Tevolution-plug-ins – die beide bij het thema zijn inbegrepen – en u kunt uw winkel integreren met eJunkie of rechtstreeks linken naar een verkooppagina op Amazon. Er is ook een couponsysteem om u te helpen uw producten te promoten, en aan de achterkant kunt u bestellingen beheren en rapporten over verkopen genereren.

Een enkele licentie voor een Templatic-ontwerp kost $ 65 en biedt een jaar ondersteuning en updates, terwijl u naar $ 99 gaat, krijgt u toegang tot de originele Photoshop-bestanden. De laatste optie is om lid te worden van de Templatic-themaclub voor een eenmalige vergoeding van $ 299, waarmee u toegang krijgt tot alle 73 Templatic-sjablonen en u geen jaarlijkse verlengingskosten meer hoeft te betalen.

Officiële website

Motorthema’s

Motorthema's

EngineThemes hebben vooruitgang geboekt op de WordPress-themamarkt sinds ze bijna drie en een half jaar geleden voor het eerst werden gelanceerd. Ze bieden momenteel een verzameling van 13 applicatiethema’s, die er allemaal absoluut schitterend uitzien.

Ze hebben app-thema’s die uw website kunnen omzetten in een vacaturesite, een discussieforum, een hotelreserveringssysteem en meer. Maar voor mij is het thema dat het meest opvalt FreelanceEngine – een professioneel ontworpen marktplaatsthema waarmee je gemakkelijk je eigen freelancemarkt kunt creëren.

Met FreelanceEngine kunt u gebruikers kosten in rekening brengen voor het uploaden van vermeldingen – hetzij tegen betaling, hetzij door pakketplannen te maken. Er kunnen ook extra kosten in rekening worden gebracht voor het ‘vermelden’ van vermeldingen (d.w.z. gemaakt om op te vallen).

Alle thema’s en extensies van EngineThemes kunnen afzonderlijk worden gekocht. Als alternatief bieden ze ook drie clubpakketten aan – variërend van $ 199 tot $ 689, afhankelijk van de thema’s en extensies waartoe je toegang wilt krijgen.

Update: voor meer informatie over EngineThemes, bekijk onze nieuwe diepgaande EngineThemes Review!

Officiële website

SiteMile

SiteMile

Een andere al lang bestaande leverancier van app-thema’s, SiteMile, is al zo lang actief als AppThemes en heeft 12 app-thema’s aangeboden, waaronder een advertentiethema, marktplaatsthema’s, een directorythema en een vacaturesite.

Een van hun meest populaire thema’s is DealPress – geïnspireerd door Groupon-service Groupon, waarmee u een dagelijkse deal of een website voor het kopen van groepen kunt maken.

Klant betalingen kunnen worden geaccepteerd via PayPal, en je kunt ook Google Maps integreren in uw deal listings, terwijl gebruikers hun eigen deals kunnen uploaden en krijg e-mail notificaties wanneer iemand iets heeft gekocht van hen.

Een enkele licentie voor een SiteMile-thema begint bij $ 69 en loopt op tot $ 199 als u extra ontwikkelaarsopties en prioriteitsondersteuning nodig heeft. Toegang tot alle thema’s begint bij $ 199, met een jaarlijkse verlengingskosten van $ 39.

Officiële website

PremiumPress

PremiumPress

Een andere enorm populaire app-themaprovider (momenteel met meer dan 30.000 klanten), PremiumPress biedt 13 specialistische thema’s – waaronder een directorythema, een microjob-thema en een advertentiethema.

Een individueel thema van PremiumPress brengt je $ 79 terug, of, als je dat liever hebt, ze bieden een VIP-club die direct toegang geeft tot al hun thema’s en producten voor $ 599 (momenteel verlaagd tot $ 249).

Officiële website

Elegante thema’s

Elegante thema's

Elegante thema’s zijn een van de meest gerespecteerde ontwerpbedrijven binnen de WordPress-community. Hun winkel heeft 87 WordPress-thema’s – waarvan tien app-thema’s.

Elegante thema's - App-thema's

Er is veel variatie in de categorie van hun app-thema’s, variërend van een eenvoudig visitekaartjethema tot geavanceerdere thema’s – zoals hun beoordelingsthema, InReview en hun onroerendgoedthema, ElegantEstate.

Mijn favoriete app-thema van het stel is Explorable – een ontwerp gemaakt voor reisblogs, mappen en gidsen waarmee je een locatie aan al je blogposts kunt toewijzen en ze vervolgens op een locatiegebaseerde kaart kunt weergeven.

Hun app-thema’s zijn allemaal opgenomen in de lidmaatschapsplannen van ElegantThemes; een persoonlijk abonnement voor ElegantThemes kost 69 dollar per jaar en geeft je toegang tot alle 87 thema’s.

Het ontwikkelaarsplan kost slechts $ 89 per jaar, en geeft je niet alleen toegang tot alle 87 thema’s, maar biedt je ook alle originele gelaagde Photoshop-bestanden en toegang tot alle Elegant Themes-plug-ins – zoals hun geweldige plug-in voor e-mailoptin , Bloom; een uiterst populaire plug-in voor het delen van sociale media genaamd Monarch; en hun relatief nieuwe plug-in voor WordPress-paginabuilder, Divi Builder.

Levenslange toegang tot alle thema’s en plug-ins kan worden gekocht tegen een eenmalige vergoeding van $ 249.

Officiële website

ThemeForest

ThemeForest

Het is geen verrassing dat ThemeForest, naast een absoluut enorm scala aan reguliere WordPress-thema’s, ook een specifieke verzameling WordPress-app-thema’s biedt. Ze beschikken momenteel over een verzameling van meer dan 20 specialistische thema’s in hun categorie met app-thema’s (hoewel ze eerlijk gezegd ook honderden andere thema’s hebben toegewezen aan andere categorieën die aantoonbaar losjes als toepassingsthema’s kunnen worden geclassificeerd).

ThemeForest - App-thema's

Een van de voordelen van ontwerpmarktplaatsen is dat de thema’s afkomstig zijn van een grote verscheidenheid aan ontwerpers, waardoor er binnen elke categorie een breed scala aan ontwerpen en functionaliteit beschikbaar is. In de categorie met app-thema’s zijn er FAQ-thema’s, vacaturesites, reserveringssystemen, dating-thema’s en meer.

Een van de meest unieke app-thema’s die hier beschikbaar is, is Rescue – een thema dat vanaf de basis is ontworpen voor dierenasielen.

Met een eenvoudig maar zeer functioneel ontwerp biedt Rescue geweldige ondersteuning voor foto’s en de mogelijkheid om het te integreren met Pet adoptieservice Petfinder. Het ondersteunt ook dezelfde dieren als Petfinder: honden, katten, vogels, boerendieren, paarden, varkens, kleine en harige dieren en reptielen.

De prijzen van de verschillende app-thema’s variëren – Rescue kost bijvoorbeeld $ 53.

Officiële website

Laatste gedachten

Als u op zoek bent naar een nichethema met een hoop gespecialiseerde functionaliteit ingebouwd, kan een app-thema in één klap precies bieden wat u zoekt!

Het alternatief voor het gebruik van een app-thema is om dingen zelf samen te voegen met behulp van een reeks verschillende plug-ins en / of aangepaste code – en als je behoeften hebt die niet op een andere manier kunnen worden vervuld, dan is dit misschien wel je enige keuze.

Het is waarschijnlijk ook de moeite waard om te vermelden dat, zelfs als je niet precies kunt vinden wat je zoekt van de plank, als je iets kunt vinden dat dicht in de buurt komt van wat je nodig hebt, het misschien goed mogelijk is om dat als uitgangspunt te gebruiken waarop bouwen.

Uiteindelijk komt de beslissing om al dan niet een app-thema te gebruiken echter neer op uw individuele behoeften. Succes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map