Themify’s ‘Ultra’-thema – een krachtig nieuw Page Builder-thema voor WordPress

WordPress aanbiedingen


Eerder dit jaar kondigde de WordPress-themawinkel Themify de release aan van Ultra, een flexibel en responsief WordPress-thema dat u de mogelijkheid geeft om een ​​onbeperkt aantal lay-outs te creëren met behulp van een gebruiksvriendelijke interface voor het bouwen en slepen van pagina’s.

Het aantal van dit soort “alles-in-één” -stijl WordPress-thema’s is de afgelopen twee jaar sterk toegenomen – en het is gemakkelijk te begrijpen waarom: omdat ze iedereen in staat stellen, ongeacht hun technische ervaring, om professionele op zoek naar website-ontwerpen.

Laten we Ultra eens nader bekijken om te zien wat deze nieuwe alles-in-één oplossing kan doen.

Het Ultra instellingen gebied

Zodra je Ultra hebt geactiveerd, wordt je gevraagd de WordPress-plug-in Themify Portfolio Posts te installeren. U gaat dan verder naar het instellingengebied – hier realiseert u zich hoeveel opties Ultra u daadwerkelijk biedt.

Het gebied met algemene instellingen ziet er geweldig uit en is onderverdeeld in negen verschillende categorieën: Algemeen, Standaardlay-outs, Portfoliolay-outs, Thema-instellingen, Afbeeldingsscript, Sociale links, Themify Builder, Twitter-instellingen en Hook Content.

In het gebied Algemene instellingen kunt u een favicon toevoegen (het sitepictogram dat op het browsertabblad verschijnt) en aangepaste code in uw koptekst en voettekst invoegen. Met de categorie Standaardlay-outs kunt u uw zijbalk links of rechts positioneren of helemaal verwijderen.

Een van de beste opties op dit gebied is de berichtlay-out. U kunt blogberichten weergeven in een lijst, in drie verschillende soorten berichtrasters of in een berichtschuifregelaar.

Alles over uw berichten en pagina’s kan hier worden aangepast – functies zoals metadata, paginering en aanbevolen afbeeldingen. De pagina Portfolio-indelingen heeft ook vergelijkbare opties.

Standaard lay-outinstellingen

De categorie Thema-instellingen biedt veel mogelijkheden om het ontwerp van uw website aan te passen. Bovenaan de pagina is een optie om het responsieve ontwerp en de galerie-lightbox uit te schakelen. Hieronder vind je veel handige opties met betrekking tot het uiterlijk van je thema.

U kunt kiezen uit 16 kleurenschema’s, 5 soorten typografie en 9 verschillende koptekstontwerpen (inclusief koptekstblok, linkerpaneel en boxed compact, samen met een optie om de koptekst te verwijderen). Koptekstelementen kunnen ook worden uitgeschakeld; er zijn opties om zaken als het zoekformulier, het sitelogo en menunavigatie uit te schakelen.

U kunt ook maximaal vier widgets toevoegen aan het koptekstgebied. De voettekst van de website kan op dezelfde manier worden gewijzigd als de koptekst – u kunt kiezen uit meerdere voettekstontwerpen, voettekstelementen uitschakelen en definiëren hoeveel widgets worden weergegeven.

Op de pagina Thema-instellingen kunt u ook afbeeldingsfilters, geanimeerde achtergrondkleuren, paginanavigatie en voettekst definiëren.

Ultra Thema-instellingen

Out of the box, Ultra heeft ondersteuning voor sociale media voor Twitter, Facebook, Google Plus, YouTube en Pinterest; er kunnen handmatig aanvullende sociale-mediaservices worden toegevoegd. U kunt de naam, URL, pictogram, pictogramkleur en achtergrond van sociale media aanpassen. Je kunt ook een afbeelding gebruiken in plaats van een pictogram.

Ultra sociale links

Het gebied met de belangrijkste instellingen heeft opties voor het uitschakelen van het afbeeldingscript dat automatisch miniaturen, Themify Builder-instellingen, Twitter API-instellingen en hook-inhoud genereert. Met Hook-inhoud kunt u code in elk deel van uw website invoegen door deze op vooraf gedefinieerde locaties in uw website-ontwerp aan te sluiten. Het is een functie die ik heb leren kennen en waarderen via het Genesis-framework.

Er zijn opties beschikbaar voor het exporteren en importeren van thema-instellingen. Demo-inhoud kan ook in uw website worden geïmporteerd om u te helpen zien wat er mogelijk is met Ultra. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, raad ik aan om wat demo-inhoud te importeren, zodat je begrijpt wat er kan worden bereikt met dit thema.

U vindt verschillende lay-outs voor de Themify Builder: nieuws, portfolio, tijdschrift en productlandingspagina’s.

Themify Builder-lay-outs

Lay-outs kunnen worden bekeken om u te helpen zien hoe de lay-out eruit zal zien op uw live website.

Voorbeeld van nieuwslay-out

Ultra ondersteunt ook de WordPress-thema-aanpasser. Hiermee kunt u widgets invoegen, themaskins kiezen en de vormgeving van uw website, koptekst, zijbalk, voettekst en nog veel meer wijzigen. Het geeft u volledige controle over het uiterlijk van uw website. U kunt kleuren, marges, lettertypen, structuren en meer wijzigen.

WordPress Theme Customizer

Hoewel Themify niet promoot dat ze de WordPress-aanpasser ondersteunen, vond ik het een van mijn favoriete functies van het thema. Het is zo’n handige manier om het ontwerp van uw website vorm te geven en de wijzigingen automatisch door te voeren.

Themify Custom Panel & Themify Builder

Een van de beste eigenschappen van Ultra is de mogelijkheid om elke afzonderlijke pagina op uw website op een unieke manier aan te passen. Onder berichten en pagina’s zie je het Themify Custom Panel. In posts zie je opties voor de post, het uiterlijk van het thema en de Themify Builder. Pagina’s hebben extra tabbladen voor queryberichten en queryportfolio’s.

Als u de opties in dit gebied wijzigt, overschrijven ze de instellingen die u in het gebied met hoofdthema-opties hebt gedefinieerd. Op het tabblad Berichtopties kunt u veel ontwerpfuncties wijzigen, waaronder de zijbalk, inhoudsbreedte, aanbevolen afbeelding, afbeeldingsfilter en meer.

Post opties

Ik vind het geweldig dat ik elke pagina van mijn website kan aanpassen. Dit is handig om bepaalde delen van een website op een andere manier vorm te geven, of het nu tutorials, contactpagina’s, over pagina’s … of wat dan ook zijn.

Alle opties op het tabblad Thema-uiterlijk helpen u bij het vormgeven van uw berichten en pagina’s. Alles uit het gebied met hoofdthema-instellingen is aanwezig. U kunt kleuren, typografie, koptekstontwerp, achtergronden, tekstkleuren en nog veel meer wijzigen.

Thema uiterlijk

De paginabuilder van Themify staat op het laatste tabblad. Het biedt 17 verschillende modules. Modules zijn onder meer accordeon, galerij, kaart, video en een widgetgebied. Andere oplossingen voor het maken van pagina’s bieden meestal een grotere verscheidenheid aan modules, maar alle belangrijke modules die u nodig heeft, zijn aanwezig. Bovendien opent de toevoeging van widgets de paginabuilder voor veel verschillende mogelijkheden.

Themify Builder Backend

Het enige dat u hoeft te doen, is een van deze modules naar het canvasgebied hieronder slepen. Wanneer u dat doet, verschijnt er een pop-upvenster waarin u de instellingen van die module kunt wijzigen. Zoals je zou verwachten, zijn de beschikbare opties per module verschillend. Sommige modules bieden meer opties dan andere, maar ik was onder de indruk dat zulke eenvoudige modules als paginaverdelers nog steeds veel stylingmogelijkheden boden.

Wijzig Theme Builder Module

Nadat u de instellingen van een module heeft gewijzigd, kunt u deze in een nieuwe kolom of rij plaatsen. De interface is een eitje. Nadat u uw structuur heeft geselecteerd, kunt u modules naar eigen inzicht verplaatsen.

Modules in kolommen en rijen plaatsen

De meeste paginabouwers met slepen en neerzetten dwingen u om de frontend of backend te gebruiken. Met Themify Builder kunt u beide doen. Ik vond de back-end eigenlijk een snellere en meer praktische manier om posts en pagina’s te maken en te structureren, maar de front-end is beschikbaar voor iedereen die liever de wijzigingen die ze aanbrengen in realtime wilt zien.

Themify Builder Frontend

Met de Themify Builder kunt u ook snel pagina’s dupliceren. Dit is handig als u pagina’s die u heeft gemaakt, wilt kopiëren naar andere delen van uw website. U kunt ook delen van een lay-out maken en deze vervolgens in berichten en pagina’s invoegen.

Prijzen

Een standaardlicentie voor Ultra kost $ 49. Als je de originele Photoshop-bestanden nodig hebt, is er een ontwikkelaarslicentie beschikbaar voor $ 69. Beide licenties bieden een jaar ondersteuning en updates en kunnen op een onbeperkt aantal websites worden gebruikt.

Als je een thema van Themify koopt, ontvang je gratis een tweede thema. De themaclub van Themify biedt echter meer waar voor uw geld. Hun standaard lidmaatschap van een themaclub kost $ 79 per jaar, terwijl hun lidmaatschap voor ontwikkelaars $ 99 per jaar kost. Deze lidmaatschappen geven u toegang tot alle 39 huidige Themify-thema’s en alle nieuwe die tijdens uw lidmaatschap worden vrijgegeven.

Themify Club-prijzen

Themify verkoopt ook premium WordPress-plug-ins zoals Post Type Builder, Themify Builder, Tiles Builder, Announcement Bar (lees hier onze recensie en voorwaardelijke menu’s. Er is ook een reeks add-ons beschikbaar voor Themify Builder. Samen vormen deze plug-ins en add-ons) ons worden verkocht voor $ 175, maar een lidmaatschap van een masterclub inclusief deze producten is beschikbaar voor $ 139 / jaar. Deze lidmaatschapsoptie is in wezen een ontwikkelaarslidmaatschap met toevoeging van alle plug-ins en add-ons, maar kost slechts $ 40 – in plaats van $ 175 – meer Het is een goede optie als u geïnteresseerd bent in een van deze plug-ins.

Levenslange toegang tot de masterclub is beschikbaar voor $ 279. Het biedt dezelfde producten als het lidmaatschap van de masterclub. Het enige verschil is dat er geen jaarlijkse kosten zijn. Als je denkt dat je je masterclub-lidmaatschap voor een tweede jaar verlengt, is het levenslange lidmaatschapsabonnement de beste keuze.

Laatste gedachten

Ultra deed zijn naam zeker eer aan als een krachtig en flexibel thema. Het wordt geleverd met meer dan 32 lay-outs die elk als startpunt kunnen worden gebruikt en vervolgens dienovereenkomstig worden aangepast, een eenvoudig te gebruiken paginabuilder met slepen en neerzetten die kan worden gebruikt aan de voorkant en achterkant, en fantastische ondersteuning voor de WordPress-aanpasser. Dit alles betekent dat Ultra een flexibele oplossing is die past bij talloze doeleinden.

Ultra heeft native ondersteuning voor Google-lettertypen, de WordPress Multilingual Plugin en WooCommerce. Het thema is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Als je op zoek bent naar een veelzijdig WordPress-thema dat kan worden gebruikt om eenvoudig professionele websites te maken, raad ik aan om Ultra te bekijken. Het heeft veel geweldige functies, is gemakkelijk te gebruiken en is redelijk geprijsd.

En tot slot, als je geïnteresseerd bent om Ultra een werveling te geven, onthoud dan dat WinningWP-fans een knappe kunnen krijgen 20% korting op elk Themify-product via onze handige Themify Deal. Genieten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map