TemplateMonster Review: een WordPress-thema voor elk project?

WordPress aanbiedingen


Je kunt meer dan 1.400 WordPress-thema’s vinden op TemplateMonster. Dat is een indrukwekkend aantal thema’s, maar zijn ze goed? In deze TemplateMonster-recensie bekijken we enkele van hun beste WordPress-thema’s, de andere services die ze aanbieden en of ze waar voor hun geld bieden.

Als u op zoek bent naar een nieuw WordPress-thema, dan zal deze recensie u helpen beslissen of het bladeren door de grote bibliotheek van TemplateMonster de moeite waard is, of dat u in plaats daarvan uw aandacht ergens anders op moet richten.

Laten we beginnen…

Over TemplateMonster

WordPress-thema's van Template Monster

TemplateMonster heeft een groeiende bibliotheek met WordPress-thema’s.

TemplateMonster werd gelanceerd in 2002 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste websitesjabloonmarktplaatsen in de branche. WordPress-thema’s werden in 2006 aan de markt toegevoegd en er zijn er nu meer dan 1.400. Elk is exclusief verkrijgbaar bij TemplateMonster en is gemaakt door een team van interne ontwerpers. Deze thema’s vind je nergens anders.

Thema's van Template Monster-ontwikkelaar Delta

De TemplateMonster WordPress-thema’s worden gemaakt door een team van interne ontwerpers.

We zullen later in deze recensie dieper ingaan op de prijsdetails, maar hun populairste WordPress-thema’s zijn op individuele basis te koop voor ongeveer $ 75. Optionele upgrades zijn beschikbaar voor elke thema-aankoop, inclusief thema-installatie en webhosting. Op het moment van schrijven bood TemplateMonster geen lidmaatschapsoptie of themaclub die je toegang zou geven tot al hun producten voor één prijs.

Naast de standaardlicenties biedt TemplateMonster een buyout-licentie waarmee je een thema van de markt kunt halen en ervoor kunt zorgen dat je de laatste persoon bent die het downloadt – iets dat je misschien wilt overwegen als je op zoek bent naar een uniek ontwerp voor uw WordPress-website.

KeyMonster Key Details

Hier is wat belangrijke informatie over TemplateMonster:

 • Gelanceerd in 2002.
 • Biedt 1.422 WordPress-thema’s (plus meer dan 25.000 sjablonen voor andere platforms).
 • Thema’s omvatten meerdere categorieën, waaronder blogs, portfolio’s, zakelijke websites, e-commerce winkels en meer.
 • Biedt een kleine verzameling WordPress-plug-ins.
 • WordPress-thema’s kosten doorgaans $ 75.
 • Extra services, waaronder thema-installatie, plug-in-pakketten, website- en thema-aanpassing en stockfoto’s, zijn beschikbaar, evenals webhosting die wordt aangeboden via een samenwerking met InMotion Hosting.

Typische TemplateMonster WordPress-themafuncties

Het hulpprogramma Power Builder-paginabuilder.

Veel TemplateMonster WordPress-thema’s bevatten hun PowerBuilder-tool voor paginabuilder.

Met zoveel beschikbare thema’s is het moeilijk om te generaliseren bij het beschrijven van de TemplateMonster WordPress-thema’s. Hun nieuwste thema’s hebben echter enkele overeenkomsten. Doorgaans omvat een modern thema van TemplateMonster:

 • het PowerBuilder-hulpprogramma voor het slepen en neerzetten van WordPress-pagina’s
 • ondersteuning voor de WordPress Customizer, zodat u veel aspecten van uw website kunt personaliseren
 • licenties onder GPLv3, zodat u het thema zonder beperkingen kunt gebruiken op een willekeurig aantal projecten van u of uw klanten
 • 24/7 klantenondersteuning.
 • een volledige set online documentatie voor elk thema
 • probeer online admin-demo’s voor thema’s en plug-ins.

Hoewel de WordPress-thema’s van TemplateMonster zijn gemaakt door een team van interne ontwerpers, variëren hun uiterlijk en omvatten ze een breed scala aan stijlen.

De thema's aanpassen met WordPress Customizer

Met de meeste TemplateMonster-thema’s kunt u uw website in verschillende mate personaliseren via de WordPress Customizer.

De bovenstaande informatie over wat u kunt verwachten van een TemplateMonster-thema mag alleen als algemene richtlijn worden gebruikt. De exacte details kunnen van product tot product verschillen, dus het wordt ten zeerste aanbevolen dat u precies controleert wat een bepaald thema inhoudt voordat u een aankoop doet.

Beste WordPress-thema’s van TemplateMonster

Om u te helpen de beste WordPress-thema’s van TemplateMonster te vinden, volgen hier enkele van de meest indrukwekkende opties die vandaag beschikbaar zijn.

Monstroid 2 Multipurpose WordPress Theme

Monstroid 2 is de verbeterde en verbeterde versie van het originele Monstroid-vlaggenschipthema van TemplateMonster. Net als zijn voorganger is het zeker een populaire keuze die lovende kritieken heeft ontvangen van blogs over de WordPress-community en van klanten die het thema hebben gekocht.

Monstroid 2 WordPress Thema

Monstroid 2 bouwt voort op de functies die het originele Monstroid-thema tot een succes maakten. Als u dit thema kiest, krijgt u toegang tot een groeiende bibliotheek met onderliggende thema’s die zijn gebouwd voor het maken van specifieke soorten websites, en er is ook een selectie van plug-ins in het pakket die nuttige functionaliteit aan uw WordPress-website toevoegen. Er worden ook volledige aanpassingsopties aangeboden, inclusief een tool voor paginabuilder.

Andere hoogtepunten van Monstroid 2 zijn:

 • een thema-installatiewizard
 • 29 onderliggende thema’s voor een reeks verschillende websites
 • meerdere homepage demo’s
 • een grote bibliotheek met binnenpagina-sjablonen en lay-outs
 • volledige e-commerce ondersteuning voor het online verkopen van producten en diensten.

Monstroid zou u moeten kunnen helpen bij het maken van bijna elk type website met WordPress. Als u echter op zoek bent naar een meer gericht, speciaal gebouwd thema, zijn er nog veel meer opties om uit te kiezen in de TemplateMonster-bibliotheek.

Prijs: Vanaf $ 75

Details – Demo

Magisch multifunctioneel creatief WordPress-thema

Magic is gebouwd voor creatieve projecten en helpt u bij het lanceren van een WordPress-website voor uw persoonlijke blog, online portfolio, ontwerpbureau of fotogalerij. Dankzij de volledige e-commerceondersteuning heeft u, ongeacht welke Magic-demo u kiest, de mogelijkheid om producten en services via uw website te verkopen.

Magisch creatief WordPress-thema

De demo’s van de Magic-website maken goed gebruik van schuifregelaars, schermvullende lay-outs en opvallende kleurencombinaties. Omdat dit thema echter vol zit met aanpassingsopties, zou het geen probleem moeten zijn om het ontwerp aan te passen aan uw visie.

Andere hoogtepunten van Magic zijn:

 • zeven verschillende homepages en vier kleuren skins
 • een tool voor het maken van pagina’s met slepen en neerzetten
 • de Slider Revolution slideshow builder plugin
 • gedetailleerde aanpassingsopties en instellingen
 • de thema-installatiewizard.

Hoewel magie een multifunctioneel thema is, heeft het een sterke focus op creatieve websites, dankzij de bibliotheek met sjablonen en het kleurrijke en levendige ontwerp.

Prijs: Vanaf $ 75

Details – Demo

Ascendio Zakelijk en zakelijk WordPress-thema

Heeft u een serieuze, no-nonsense website nodig voor uw bedrijf? Ascendio kan helpen. De standaard lay-out en het ontwerp van de startpagina hebben alles wat u nodig heeft om uw boodschap over te brengen aan uw bezoekers en hen hopelijk te overtuigen actie te ondernemen en contact op te nemen. Van de lijst met kernservices en het gedeelte met de showcase van voltooide projecten tot de getuigenissen en het bedrijfsprofiel, uw startpagina kan alle vragen beantwoorden die uw publiek kan hebben bij aankomst op uw site.

Ascendio WordPress Thema

Alles is aanpasbaar met Ascendio. Of u nu de inhoudslay-outs met het slepen-en-neerzetten-hulpprogramma voor het maken van pagina’s opnieuw wilt ontwerpen, of gewoon het kleurenschema wilt wijzigen, u zou uw website moeten kunnen laten zien zoals u dat wilt met Ascendio.

Andere hoogtepunten van Ascendio zijn:

 • een assortiment vooraf gemaakte sjablonen voor de essentiële pagina’s van uw site
 • een bibliotheek met inhoudsmodules om uw pagina’s te verbeteren
 • een selectie van aangepaste widgets voor de zijbalken van uw site
 • een schat aan opties en instellingen voor het aanpassen van thema’s
 • blog en portfolio secties voor het delen van nieuws en voltooide projecten.

Met slechts één website-demo kan Ascendio in uw WordPress-site worden geïmporteerd en is het met slechts een paar klikken klaar voor gebruik.

Prijs: Vanaf $ 75

Details – Demo

Gusto Café en Restaurant WordPress Theme

Gusto is gebouwd om u in staat te stellen een café- of restaurantwebsite te maken met WordPress. Om dit te bereiken, heeft Gusto alle sjablonen die nodig zijn om meerdere menu’s voor eten en drinken op uw website te publiceren, plus alle andere belangrijke pagina’s die een goede café- of restaurantwebsite nodig heeft.

Gusto WordPress-thema

Gusto heeft zelfs de mogelijkheid om online reserveringen te accepteren als u die service wilt aanbieden. U krijgt ook een goede selectie van vooraf gebouwde website-elementen om mee te werken, zodat u ze kunt combineren om het juiste ontwerp voor uw site te maken.

Andere hoogtepunten van Gusto zijn onder meer:

 • zeven verschillende koplay-outs
 • een pagina-editor met slepen en neerzetten
 • een volledige set opties voor het aanpassen van websites
 • aangepaste widgets voor het weergeven van interactieve inhoud
 • een online tool voor het beheren van afspraken en boekingen.

Gusto zou elke café- of restauranteigenaar moeten kunnen helpen bij het lanceren van een stijlvolle en nuttige website voor hun bedrijf.

Prijs: Vanaf $ 75

Details – Demo

Trendomania Lifestyle- en modeblog WordPress-thema

Als u uw blog een make-over wilt geven of vanaf het begin een stijlvol ontwerp wilt hebben, kan het Trendomania-thema een goede optie zijn. Het algehele ontwerp is minimaal, hoewel de lijst met functies dat zeker niet is. Aangepaste widgets en een gevarieerde reeks thema-opties geven u veel controle over het uiterlijk van uw site.

Trendomaina WordPress-thema

Afhankelijk van hoe je het thema configureert, kan je blog een mobielvriendelijke inhoudsschuifregelaar op de startpagina bevatten, gevolgd door fragmenten uit je meest populaire berichten. Je kunt ook gewoon een meer traditionele bloglay-out gebruiken en je laatste berichten op de startpagina weergeven. Trendomania is een flexibel thema.

Andere hoogtepunten van Trendomania zijn:

 • zes websitekoplay-outs
 • gedetailleerde besturingselementen voor het aanpassen van thema’s
 • een beheerprogramma voor meerdere zijbalken
 • een nieuwsbrief-inschrijfformulier
 • een bibliotheek met postformaten en bloglay-outs.

Trendomania moet u helpen bij het maken van een stijlvolle blog met alle functies die nodig zijn om uw bezoekers zo lang mogelijk op de site te houden.

Prijs: Vanaf $ 45

Details – Demo

Laraway SEO & Digitaal marketingbureau WordPress Theme

De Laraway-themademo is opgezet om u te helpen bij het maken van een SEO- en digitale marketingbureau-website met WordPress. Elk bedrijf of individu dat online diensten aanbiedt, moet echter goed gebruik kunnen maken van Laraway.

Laraway SEO WordPress-thema

Laraway maakt het gemakkelijk om informatie weer te geven over klanten waarmee je hebt gewerkt en projecten die je hebt voltooid. U kunt ook de blogsjablonen gebruiken om het laatste nieuws van uw bedrijf te delen.

Andere hoogtepunten van Laraway zijn onder meer:

 • een tool voor het maken van pagina’s met slepen en neerzetten
 • een volledige set van aanpassingsopties
 • een teamlid profieluitgever
 • project showcase-sjablonen voor het publiceren van casestudy’s
 • een bibliotheek met sjablonen voor belangrijke pagina’s en blogposts.

Laraway heeft alle vooraf gebouwde inhoud en aanpassingsfuncties die u nodig heeft om een ​​unieke website voor uw bedrijf te maken.

Prijs: Vanaf $ 75

Details – Demo

TemplateMonster WordPress-plug-ins

Sjabloon Monster-plug-ins

TemplateMonster verkoopt ook een aantal WordPress-plug-ins.

Evenals thema’s, TemplateMonster biedt ook een klein aantal WordPress plugins. Onder de opties vindt u de MotoPress Content Editor, een front-end drag-and-drop paginabuilder die de standaard WordPress Editor upgradet naar een point-and-click, WYSIWYG-websiteontwerptool.

MotoPress-plug-in

De MotoPress Content Editor-plug-in voegt een volledig functionele paginabuilder met slepen en neerzetten toe aan uw WordPress-website.

U kunt de Motopress Content Editor plugin op zijn eigen te kopen voor $ 29, of kies het als een betaalde add-on bij de aankoop van select thema’s uit TemplateMonster. Veel van de nieuwste WordPress-thema’s van TemplateMonster bevatten echter al hun interne PowerBuilder-tool voor het bouwen van backend-pagina’s, die vergelijkbare functionaliteit biedt.

Slider-plug-in

Met de MotoPress Slider-plug-in kunt u interactieve geanimeerde diavoorstellingen voor uw website maken.

Hoewel sommige TemplateMonster-thema’s een basishulpmiddel voor diavoorstellingen bevatten, verkopen ze ook de premium MotoPress Slider-plug-in. Voor $ 19 kun je beginnen met het toevoegen van geanimeerde diavoorstellingen met meerdere lagen aan je website met behulp van de slepen-en-neerzetten-interface van deze plug-in.

Een andere premium plug-in is de Hotel Booking Engine-tool, die kan worden gebruikt om reserveringen van uw hotel, pension of andere vergelijkbare soorten websites te accepteren.

Prijsinformatie van TemplateMonster

Upgrades van themaprijzen

TemplateMonster-thema’s kunnen worden gekocht met optionele upgrades.

De WordPress-thema’s van TemplateMonster zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Hoewel de prijzen variëren, worden de meeste van hun nieuwste thema’s vermeld voor ongeveer $ 75. Wanneer u een thema aanschaft, kunt u optionele upgrades toevoegen, zoals een pakket aanbevolen plug-ins, installatie en aanpassing van thema’s, stockafbeeldingen en webhosting via de TemplateMonster-samenwerking met InMotion Hosting.

Zoals eerder vermeld, biedt TemplateMonster ook een uitkoopoptie voor sommige van hun thema’s. Daarom, als u een thema zonder downloads vindt of een thema dat slechts een paar keer is gekocht, kunt u de extra vergoeding betalen en een thema beveiligen dat niet langer in de uitverkoop is.

Thema's zonder downloads

De TemplateMonster website maakt het gemakkelijk om thema’s die nog niet zijn gedownload vinden.

Prijzen variëren voor de buyout-licentie, afhankelijk van het thema – $ 5.000 lijkt een normaal bedrag te zijn voor thema’s zonder downloads – maar het is iets om te overwegen als u op zoek bent naar een uniek ontwerp voor uw website.

Laatste gedachten

Barbershop Thema

TemplateMonster heeft een goede selectie van niche WordPress-thema’s.

De best verkochte WordPress-thema’s van TemplateMonster zouden alle vakjes op de lijst met vereisten van de meeste mensen moeten aanvinken als het gaat om het kiezen van een nieuw thema. Ze bieden ook een goede selectie van nichethema’s, dus als u op zoek bent naar een thema voor uw kapperszaak of gazononderhoud, vindt u er waarschijnlijk een bij TemplateMonster.

De upgrade-opties van TemplateMonster kunnen zeker helpen om het lanceren van een WordPress-website gemakkelijker te maken. Door TemplateMonster te laten zorgen voor de thema-installatie, website-aanpassingen en hosting, wordt veel van de wrijving weggenomen die kan voorkomen dat u een werkende website krijgt waar u blij mee bent.

Er zijn echter veel andere WordPress-thema’s die kunnen concurreren met de beste producten van TemplateMonster. Divi from Elegant Themes is een indrukwekkende multifunctionele optie die voortdurend wordt verbeterd en kan worden gebruikt om elk type website met WordPress te maken. StudioPress Sites en Envato Hosted zijn slechts twee andere services die u alles kunnen bieden wat u nodig heeft om uw WordPress-website online te krijgen, inclusief een thema van hoge kwaliteit, ondersteuning en hosting.

Als je het leuk vindt wat je ziet, is er geen reden om geen WordPress-thema van TemplateMonster te kiezen. Omdat er echter zoveel andere plaatsen zijn om WordPress-thema’s van topkwaliteit te vinden, wilt u misschien een beetje rondkijken voordat u een definitieve beslissing neemt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me