Elegant Themes Review 2020 – Wat bieden ze en is het de moeite waard om mee te doen?

WordPress aanbiedingen


Als u op zoek bent naar een nieuw WordPress-thema, is een naam die u vrijwel zeker zult tegenkomen Elegante thema’s. Met zijn enorm populaire Divi Theme, een paar krachtige plug-ins en een actieve gebruikersgemeenschap, is Elegant Themes een van de grootste namen in het WordPress-ecosysteem.

Op papier verdienen elegante thema’s zeker een plaats op uw shortlist als het gaat om winkelen voor thema’s en plug-ins. Maar zijn de producten wel de juiste keuze voor uw website? Moet u zich aanmelden bij deze WordPress steunpilaar of uw zoektocht voortzetten? Tegen het einde van dit bericht heb je hopelijk alles wat je nodig hebt om een ​​weloverwogen, weloverwogen beslissing te nemen.

Laten we beginnen.

Over elegante thema’s

Elegant Themes bestaat 11 jaar en heeft tot nu toe meer dan 600.000 klanten bediend. Inmiddels zijn er meer dan 80 werknemers in verschillende landen bijgekomen – verre van het bescheiden begin van het studentenappartement van oprichter Nick Roach..

Afbeelding van Elegant Themes Website

Elegant Themes heeft in de loop der jaren ongeveer 87 WordPress-thema’s uitgebracht, evenals een aantal plug-ins. Het heeft echter onlangs zijn inspanningen opnieuw geconcentreerd op alleen de twee nieuwste thema’s, Divi en Extra, evenals het e-mailoptin-formulier van Bloom en Monarch-plug-ins voor sociale media. De WordPress-paginabuilder die het Divi-thema zo populair heeft gemaakt, is nu ook beschikbaar als een stand-alone plug-in in de vorm van Divi Builder.

Naast de hoogwaardige producten is een andere reden waarom Elegant Themes zo populair is, de prijsplannen. Voor slechts $ 89 per jaar krijg je toegang tot al zijn thema’s (inclusief het vlaggenschip ‘Divi’ thema – meer hierover hieronder) en plug-ins, waardoor het zeer scherp geprijsd is. Als u echter van plan bent zijn producten voor meerdere jaren te gebruiken, is het iets duurdere ‘Lifetime Access’ -plan eigenlijk de beste waarde, waardoor u toegang krijgt tot alle bestaande en toekomstige producten voor een eenmalige vergoeding van $ 249. Er is ook een niet-gestelde 30 dagen geld-terug-garantie op alle aankopen, dus u kunt de thema’s en plug-ins zonder risico proberen.

Hoewel de focus van Elegant Themes nu ligt op de twee hoofdthema’s, Divi en Extra, krijg je voorlopig nog steeds toegang tot de oudere thema’s. Deze thema’s zien er nu echter behoorlijk verouderd uit en gaan naar verluidt met pensioen, dus u kunt ze het beste negeren wanneer u besluit al dan niet lid te worden.

Elegante thema's Prijsinformatie

Hoewel toegang krijgen tot alles voor $ 89 een goede deal lijkt, is Elegant Themes de juiste keuze voor uw project? Laten wij het uitzoeken.

WordPress-thema’s

Laten we beginnen met een blik op de WordPress-thema’s voordat we verder gaan met de plug-ins.

Zoals eerder vermeld, geeft aanmelden bij Elegant Themes je wel toegang tot 87 WordPress-thema’s voor de prijs die je zou kunnen betalen voor slechts één thema elders. Er zijn echter eigenlijk maar twee thema’s. Sinds de komst van Divi in ​​2013 lag de focus van Elegant Themes op het maken van dit het beste WordPress-thema dat beschikbaar is. Extra volgde kort daarna en samen zijn ze de hoogtepunten geworden van het Elegant Themes-portfolio. Zoals gezegd gaan de oudere thema’s met pensioen.

Divi Multipurpose WordPress Theme

Divi is het vlaggenschipthema en is echt multifunctioneel en biedt de mogelijkheid om vrijwel elk type website te maken.

Divi WordPress-thema

Divi is het vlaggenschipthema van Elegant Themes.

Van blogs en zakelijke sites tot e-commerce winkels en alles daartussenin, Divi is ongetwijfeld een veelzijdige tool voor het bouwen van websites.

Divi E-commerce sjablonen

Divi heeft een volledige set e-commercesjablonen voor het maken van online winkels.

Het is ook ideaal voor nieuwe WordPress-gebruikers die aangepaste websites willen maken zonder ooit naar een enkele regel code te hoeven kijken. Dit krachtige thema is echter ook een populaire keuze geworden bij professionele webontwerpers die op zoek zijn naar een tool die het bouwen van sites voor hun klanten efficiënter kan maken.

Divi Layout Voorbeeld

Met Divi kunt u eenvoudig aangepaste inhoudslay-outs maken.

Enkele van de redenen waarom zowel ervaren als onervaren webdesigners voor Divi kiezen, zijn de handige set sjablonen van hoge kwaliteit en de krachtige tool voor het maken van pagina’s met slepen en neerzetten. Het importeren van een van de Divi-websitepakketten geeft u een snelle manier om uw project te starten, en de nieuwe en verbeterde Divi Builder kan worden gebruikt om de sjablonen aan te passen via een intuïtieve WYSIWYG-gebruikersinterface met slepen en neerzetten. Het maken van uw op maat ontwerpen vanuit het niets is geen probleem.

Divi Builder-teksteditor

De nieuwe en verbeterde front-end Divi-paginabuilder-tool.

Ongeacht uw vaardigheidsniveau, Divi doet er goed aan om webdesign te democratiseren. Degenen die nieuw zijn bij WordPress, kunnen de Divi-lay-outs gebruiken in combinatie met de aanwijzen-en-klikken-interface van de bouwer om aangepaste paginaontwerpen te maken. Meer ervaren ontwerpers kunnen doen wat ze altijd hebben gedaan – alleen veel sneller.

Divi Builder-modules

U kunt met de Divi Builder aangepaste lay-outs maken en deze vullen met een selectie van modules.

Een ander kenmerk van dit thema dat het vermelden waard is, is de Divi Leads-tool. Met Divi Leads kunt u tests splitsen om het ontwerp en de inhoud van uw site te optimaliseren. Als u zich ooit heeft afgevraagd op welke kop of kleurenschema uw bezoekers het beste zullen reageren, neemt Divi Leads het giswerk weg.

Optimalisatie van Divi Leads ook

Divi Leads helpt u om uw inhoud te optimaliseren door meerdere versies van uw website te vergelijken.

Divi Leads maakt het gemakkelijk om meerdere varianten van uw website en de inhoud ervan weer te geven, terwijl u achterover leunt en wacht op de resultaten. Als u websites moet maken die converteren tegen hun doelen – – voor uzelf of voor uw klanten – – Divi Leads zal een waardevolle aanvulling zijn op uw toolkit.

Divi Theme Layout-pakketten

Het Elegant Themes-team voegt regelmatig nieuwe lay-outpakketten voor websites toe aan Divi.

Een gebied waar Divi sinds de lancering is verbeterd, is de bibliotheek met vooraf gebouwde websitepakketten die nu beschikbaar zijn voor dit thema. Op het moment van schrijven waren er meer dan honderd complete websitepakketten die u in WordPress kon importeren en vervolgens via de visuele builder kon bewerken om uw eigen unieke site te creëren. U kunt niet alleen een compleet websitepakket importeren dat een of meer startpagina-indelingen en sjablonen voor de binnenpagina’s van uw site bevat, maar u kunt ook kiezen uit de bibliotheek met meer dan 800 afzonderlijke paginasjablonen.

Voorbeeld van een lay-outpakket

Elk lay-outpakket bevat een selectie sjablonen voor de pagina’s van uw website.

Deze websitepakketten omvatten een breed scala aan projecten – van bureausites en gezondheidsblogs tot homepages van bedrijven en e-commerce winkels, om er maar een paar te noemen. Om het maken van een website met Divi nog eenvoudiger te maken dan voorheen, kunnen deze pakketten en sjablonen worden bekeken en geïmporteerd vanuit uw WordPress-dashboard.

Website layout bibliotheek

De Elegant Themes-websitepakketten en sjablonen zijn beschikbaar vanuit de Divi Builder-editor.

In het verleden was het niet eenvoudig om de koptekstgebieden van websites te verbergen of aan te passen met Divi. Hierdoor was het gemakkelijk om een ​​site te zien die met Divi was gebouwd, omdat de meeste dezelfde bovenste navigatiebalken hadden. Dat is nu verleden tijd, omdat u het koptekstgebied gemakkelijk kunt verbergen met de sjabloon over de volledige breedte, of uw eigen aangepaste ontwerp kunt maken met de koptekstmodule of instellingen voor thema-aanpassing..

Over het algemeen is Divi een uitstekende keuze voor creatievelingen die ongeacht hun technische mogelijkheden een aangepaste WordPress-website willen bouwen. Hoewel Divi met zoveel voorgebouwde websitepakketten en individuele sjablonen ook goed zou moeten werken voor iedereen die op zoek is naar een kant-en-klaar ontwerp dat klaar is voor gebruik.

Extra Magazine WordPress Theme

Elegante thema's Extra themademo

Extra is ideaal voor het maken van blogs, online tijdschriften en andere inhoudrijke sites.

De live-demo Extra Theme View, gelanceerd na Divi, bevat veel van de beste functies. Hoewel Divi een multifunctioneel thema is, is Extra ontworpen voor blogs, online tijdschriften en andere inhoudrijke websites.

Voorbeeld van extra kolommen lay-outs

Een van de inhoudselementen die u aan uw pagina’s kunt toevoegen.

De standaard homepaginalay-out is perfect voor het maken van een nieuws- of tijdschriftwebsite en door dit ontwerp te gebruiken, kunt u uw beste of meest recente inhoud weergeven in een stijlvol rasterformaat. U kunt postcarrousels, gebieden met tabbladen, schuifregelaars voor mini-artikelen en aangepaste widgets gebruiken om voorbeelden van uw inhoud weer te geven.

Extra thema-inhoudsmodule

Nog een van de Extra-inhoudsmodules voor het weergeven van artikelen.

Extra bevat ook een op afbeeldingen gerichte startpagina-indeling die de aanbevolen afbeeldingen uit uw artikelen gebruikt om de aandacht op uw inhoud te vestigen. Het ontwerp van dit thema is erop gericht uw bezoekers te verleiden door te klikken naar meer van uw artikelen.

Extra voorbeeld beeldlay-out

Een gedeelte van de op afbeeldingen gerichte Extra homepage-layout.

Omdat Extra de krachtige Divi Builder-tool bevat, kunt u alle sjablonen van het thema aanpassen via een front-end gebruikersinterface met slepen en neerzetten. Niet alleen dat, maar u kunt de bouwer en de bibliotheek van modules gebruiken om aangepaste ontwerpen maken voor elk artikel dat u publiceren op uw site. Als u wilt dat uw blog of online tijdschrift overeenkomt met de presentatiekwaliteit van toonaangevende nieuwsmedia-websites, heeft u nu een krachtige tool die u kan helpen.

Extra voorbeeld aangepaste pagina-indeling

Een voorbeeld van het type lay-outs dat u kunt maken met Extra en de tool voor paginabuilder.

Met Extra en het Divi Builder, kunt u het ontwerp aangepaste pagina-indelingen die overlay afbeeldingen met tekst bevatten fotocollages, gebruik pull citaten, voorzien van meerdere kolommen, en ook andere beproefde en geteste inhoud elementen om uw website te upgraden van een basic blog een professioneel ogende online publicatie. U kunt ook alle websitepakketten en afzonderlijke paginasjablonen importeren die beschikbaar zijn voor gebruikers van het Divi-thema.

Tekst- en afbeeldingslay-out

Extra maakt het gemakkelijk om tekst en afbeeldingen te combineren om uw artikelen te upgraden.

Een indrukwekkend kenmerk van Extra dat niet in Divi te vinden is, is de categoriebouwer en de bijbehorende modules. Met deze functie kunt u aangepaste categoriepagina’s ontwerpen die bepalen hoe lijsten met blogposts en andere inhoud, zoals portfolio-items en e-commerceproducten, op uw site worden weergegeven.

Extra Category Builder Tool

Met de categoriebouwer van het Extra-thema kunt u aangepaste archief- en categoriepagina-indelingen maken.

Naast dat je meerdere lay-outs kunt maken, kun je ze ook gemakkelijk toewijzen aan verschillende soorten inhoud op je site, zoals specifieke blogcategorieën. Als u de controle wilt hebben over hoe inhoudslijsten worden weergegeven, kunt u met deze functie echt creatief worden.

Extra portfoliosjabloon

U kunt aangepaste portfolio archief lay-outs te maken, ook met de extra categorie bouwer.

Zelfs als je de geïntegreerde Divi Builder niet wilt gebruiken, is Extra nog steeds een goede keuze voor bloggers en online magazinesites. De bibliotheek met sjablonen maakt het eenvoudig om met weinig moeite belangrijke pagina’s aan uw site toe te voegen. Met sjablonen voor auteur, tijdlijn, portfolio en contactpagina’s inbegrepen, kunt u uzelf veel tijd besparen bij het opzetten van een nieuwe website.

Extra kan ook worden gebruikt om een ​​e-commerce winkel met WordPress te maken, dankzij de volledige ondersteuning voor de WooCommerce-plug-in. Als u een online winkel wilt bouwen of gewoon fysieke of digitale producten aan uw blog of tijdschrift wilt toevoegen, is Extra meer dan genoeg voor uw taak.

Terwijl Elegant Themes Divi heeft gemaakt met als doel het het beste thema voor elke WordPress-website te maken, is Extra gemaakt om het beste thema voor bloggers en online publicaties te zijn – en het doet het zeker goed. Extra is een competitieve thema dat elke blogger of tijdschrift-stijl site-eigenaar zou moeten overwegen.

De andere thema’s

Zoals gezegd, is de elegante thema meerdere thema’s door de jaren heen geproduceerd. Hoewel deze oudere thema’s nog steeds beschikbaar zijn als onderdeel van de levenslange pakketten van $ 89 per jaar of $ 249, beginnen ze er op hun leeftijd uit te zien, en aangezien ze op een gegeven moment met pensioen gaan, is het het beste om ze te negeren en focus je gewoon op Divi en Extra.

De elegante thema’s WordPress-plug-ins

Het Elegant Themes-team heeft ook een aantal hoogwaardige WordPress-plug-ins gemaakt die beschikbaar zijn in beide prijsplannen.

Laten we kijken.

Divi Builder WordPress Page Builder Plugin

Elegant Thema's Divi Plugin

De Divi-plug-in verandert de paginabuilder van het vlaggenschipthema van Elegant in een zelfstandige plug-in.

De Divi Builder-plug-in is de stand-alone versie van de tool voor paginabuilder die is opgenomen in de Divi en Extra-thema’s. De nieuwste versie van Divi Builder heeft een front-end gebruikersinterface, dus of u nu het Divi- of Extra-thema kiest of de plug-in installeert op een site met een ander thema, u kunt aangepaste pagina’s maken met behulp van een drag- en-drop visuele editor.

Divi Builder Visual Editor

De Divi Builder-plug-in heeft een WYSIWYG drag-and-drop visuele editor.

Met de front-end Divi Builder-interface kunt u modules naar hun plaats slepen en neerzetten, de grootte van pagina-elementen wijzigen en uw inhoud op veel verschillende manieren aanpassen. Met meer dan 40 aanpasbare inhoudsmodules om mee te werken, kunt u veel nuttige elementen aan uw pagina’s toevoegen.

Prijstabel Mobule

Prijstabellen zijn slechts een van de meer dan 40 aanpasbare inhoudsmodules die u aan uw inhoud kunt toevoegen.

Andere handige functies van de Divi Builder-plug-in zijn de mogelijkheid om snel elk pagina-element te dupliceren, kopiëren en plakken binnen de builder, onbeperkt ongedaan maken en opnieuw uitvoeren, en een gemakkelijke manier om aangepaste CSS aan uw pagina’s toe te voegen.

Divi Builder-bewerkingsgeschiedenis

De Divi Builder heeft een geschiedenispaneel waarmee u wijzigingen die u aan uw pagina hebt aangebracht, kunt terugdraaien.

De Divi Builder-plug-in maakt het nu gemakkelijk om elke lay-out, sectie of module op te slaan in uw bibliotheek voor hergebruik elders op uw site. Als u een van de bibliotheekitems bijwerkt, kunt u die wijzigingen selectief toepassen op elk exemplaar van het item op uw hele site.

Zelfs als u geen thema uit Elegante thema’s gebruikt, zou u Divi Builder moeten kunnen gebruiken om uw WordPress-website aan te passen. Daarom, als u liever een meer minimalistisch thema gebruikt (zoals die geproduceerd door StudioPress in plaats van Divi, maar u nog steeds de mogelijkheid wilt om aangepaste ontwerpen voor uw inhoud te maken, dan zou de Divi Builder-plug-in een goede keuze kunnen zijn).

Divi Builder gebruiken met StudioPress

De Divi Builder-plug-in zou moeten werken met alle WordPress-thema’s.

Divi Builder steekt gunstig af bij de andere plug-in plug-in voor het maken van paginabuilders voor WordPress, dus of u nu een thema van Elegant Themes of ergens anders wilt gebruiken, deze plug-in is een uitstekende keuze voor het toevoegen van een visuele editor aan uw website.

U kunt meer te weten komen over deze plug-in in onze hands-on Divi Builder-recensie.

Bloom Email Optin Form WordPress Plugin

Bloom-plug-in

Met de Bloom-plug-in kunt u eenvoudig e-mailoptin-formulieren toevoegen aan uw WordPress-website.

In staat zijn om e-mail uw publiek elke keer dat u een nieuw artikel te publiceren, lancering van een product of een aantal andere belangrijke aankondiging te maken heeft vele voordelen. Helaas is het niet eenvoudig om een ​​lijst met e-mailabonnees samen te stellen. Gelukkig is Bloom een ​​plug-in die je bezoekers kan aanmoedigen om zich aan te melden en hun e-mailadres over te dragen.

Bloom pop-up formulier

Een voorbeeld van een van de e-mailoptin-formuliersjablonen van Bloom.

Na het activeren van Bloom, kunt u beginnen met het toevoegen van een aantal aanmeldingsformulieren voor e-mail of aanmeldingsformulieren aan uw website. Formulieropties omvatten pop-up-, fly-in-, post-post-, inline- en widgetformulieren. Er is ook een vergrendeld inhoudsformulier waarvoor uw bezoekers hun e-mailadres moeten invoeren en zich op uw lijst moeten abonneren om toegang te krijgen tot een bepaald stuk inhoud.

Bloom Optin-typen

Bloom geeft je zes verschillende soorten optin-vormen om mee te werken.

Bloom bevat ook een goede selectie van sjablonen voor e-mailoptin-formulieren die kunnen worden aangepast via de editor van de plug-in.

Bloom Optin-sjablonen

Nadat u een sjabloon heeft geselecteerd, kunt u deze aanpassen en uw eigen inhoud toevoegen.

Naast de mogelijkheid om het uiterlijk van formulieren aan te passen, krijg je ook veel controle over hoe ze werken. U kunt een intro-animatie selecteren die bepaalt hoe het formulier wordt weergegeven, en u kunt ook een tijdsvertraging instellen die bepaalt wanneer het formulier wordt weergegeven. Aangepaste triggers kunnen ook worden gebruikt om de zichtbaarheid van het formulier en meer te bepalen.

Bloom Display Settings

Bloom geeft u veel controle over hoe, wanneer en waar elk optin-formulier wordt weergegeven.

Via de weergave-instellingen van het Bloom-formulier kunt u definiëren waar elk formulier op uw site actief zal zijn. Deze opties omvatten het activeren van het formulier voor uw hele site, de startpagina, individuele berichten en pagina’s en nog veel meer. Omdat u meerdere formulieren kunt maken en ze vervolgens op specifieke delen van uw site kunt weergeven, kunt u hun ontwerp en inhoud echt afstemmen op de artikelen waarop ze worden weergegeven.

Fly-in Optin Voorbeeld

Het maken van een aangepast aanmeldingsformulier is eenvoudig met Bloom.

Bloom bevat ook een split-testing tool die het gemakkelijk maakt om twee vormen te vergelijken om uit te vinden welke het beste werkt met uw publiek. Dankzij deze functies is Bloom goed te vergelijken met andere toonaangevende plug-ins voor e-mailoptin-formulieren, zoals OptinMonster en Thrive Leads.

Bloom Split Testing Tool

Bloom heeft een ingebouwde A / B-testtool om u te helpen uw formulieren te optimaliseren voor de meeste conversies.

Bijna elk type website kan profiteren van een lijst met e-mailabonnees en Bloom is een geschikt hulpmiddel dat u kan helpen uw lijst te laten groeien.

U kunt meer te weten komen over deze tool in onze Bloom WordPress plug-in review.

Monarch Social Sharing WordPress Plugin

Monarch Plugin

De Monarch-plug-in voegt sociale deelknoppen toe aan WordPress-websites.

De Monarch-plug-in helpt u het aantal keren dat uw inhoud wordt gedeeld op sociale media te vergroten. Sociale aandelen helpen niet alleen om meer verkeer naar uw site te leiden, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat uw inhoud prominenter voorkomt in zoekmachines zoals Google.

Monarch Sociale Pictogrammen Sharing

Monarch biedt u een aantal stijlen voor het delen van sociale knoppen om uit te kiezen.

Zodra Monarch live is, kunt u een reeks van social sharing knoppen weer te geven op uw website. Er worden meer dan 20 sociale netwerken ondersteund en u kunt de knoppen op vijf locaties weergeven, ook op afbeeldingen en video’s.

Monarch Image Sharing-knoppen

Monarch kan door zweven geactiveerde knoppen voor sociaal delen weergeven over afbeeldingen en video’s.

Naast het weergeven van zwevende, altijd zichtbare deelknoppen, kunt u met Monarch kiezen uit een reeks door triggers geactiveerde knoppen. Tijdvertragingen, de scrollpositie van de pagina, na commentaar of aankoop, en na een periode van inactiviteit kunnen allemaal worden gebruikt als triggers om te bepalen wanneer een pop-up of slide-in set social sharing-knoppen wordt gepresenteerd aan uw bezoekers.

Monarch locatie van de knoppen

Monarch biedt u een goede reeks opties waar u de knoppen en pictogrammen voor sociaal delen kunt weergeven.

U kunt Monarch ook gebruiken om links naar uw sociale media-profielen weer te geven, compleet met aantal volgers. Deze functie biedt u een snelle manier om sociaal bewijs aan uw website toe te voegen.

Net als de rest van de Elegant Themes-tools, geeft Monarch je veel controle over hoe je social media-knoppen en links worden weergegeven. Het aanpassingswerk vindt plaats via een gebruiksvriendelijke interface met veel opties en instellingen, zodat deze plug-in precies werkt zoals u dat wilt.

Monarch is een van de beste plug-ins voor sociale media voor WordPress, dus het is geweldig om er toegang toe te krijgen als onderdeel van je Elegant Themes-lidmaatschap.

Ondersteuning voor elegante thema’s

Enkele jaren geleden had Elegant Themes een beetje een reputatie voor het leveren van minder dan geweldige ondersteuning aan haar klanten. Nadat ik dit heb onderzocht en al een tijdje een tevreden klant ben, ben ik verheugd te kunnen melden dat Elegant Themes alle problemen lijkt te hebben opgelost die er zijn geweest.

De vlaggenschipproducten worden regelmatig bijgewerkt en verbeterd en de online documentatie voor de thema’s en plug-ins is uitgebreid, inclusief walkthrough-video’s en tekst.

In het verleden was de enige manier om ondersteuning te krijgen het plaatsen van een bericht in de communityforums. Nu is er echter een ondersteuningskanaal voor live chats dat 24/7 geopend is. Tijdens het schrijven van deze recensie werd snel op chatberichten gereageerd. In het chatvenster wordt echter vaak een bericht weergegeven waarin staat dat het ondersteuningsteam doorgaans binnen een paar uur antwoordt.

U kunt niet alleen in realtime chatten met de ondersteuningsmedewerkers van Elegant Themes, maar u kunt ook ondersteuningsmails verzenden via het livechatkanaal en vervolgens op uw gemak terugkomen voor een reactie. De eerder genoemde forums worden nu niet langer gecontroleerd door de medewerkers van Elegant Themes, maar ze zijn nog steeds actief en kunnen een geweldige plek zijn om vragen te stellen aan de community en te communiceren met andere Elegant Themes-gebruikers.

The Elegant Themes Community

Met zo’n omvangrijk gebruikersbestand is het geen verrassing dat er een grote gemeenschap en ecosysteem is ontstaan ​​rond elegante thema’s en zijn producten. Naast een officiële Divi Users Facebook-groep met meer dan 40.000 leden, zijn er ook een aantal niet-officiële groepen en externe marktplaatsen die kinderthema’s verkopen, en blogs gewijd aan Divi. Naast de kans om online contact te leggen met andere Divi en Elegant Themes-gebruikers, vinden er ook persoonlijke Divi Meetups plaats over de hele wereld.

Divi Meetup Locatiekaart

Over de hele wereld worden regelmatig Divi-bijeenkomsten gehouden.

Elegant Themes heeft ook een van de drukste WordPress-blogs. Naast het publiceren van advies en tips voor webontwerpers en WordPress-gebruikers, deelt de blog vaak nieuwe paginalay-outs en andere extra’s voor Divi-gebruikers.

Laatste gedachten

Divi is ongetwijfeld een van de beste en meest populaire multifunctionele WordPress-thema’s die er zijn. Aangezien u Divi, Extra en een paar echt nuttige plug-ins kunt kopen voor $ 89, betekent aanmelden bij Elegant Themes waar voor uw geld.

De bijgewerkte Divi Builder, die een kernonderdeel is van het Divi-thema, is ook een van de beste WordPress-paginabuilders die vandaag beschikbaar zijn. Iedereen, van nieuwelingen tot het maken van websites tot ervaren webdesigners, kan profiteren van de kracht van de Divi Builder.

In het verleden konden Divi en Extra een beetje overweldigend zijn, vanwege de hoeveelheid creatieve controle die ze leverden en het onvermogen om complete websitepakketten of demo’s in uw site te importeren. Nu kant-en-klare websitepakketten en individuele sjablonen met een paar klikken rechtstreeks in uw WordPress-dashboard kunnen worden geïmporteerd, is het veel eenvoudiger om een ​​nieuwe site met deze thema’s te starten. Dat gezegd hebbende, de Divi Builder-interface wijkt sterk af van de WordPress-editor, dus u zult wat tijd moeten investeren in het leren van het nieuwe systeem. Als je het echter onder de knie krijgt, zal er niet veel zijn – of zoiets – dat je niet kunt aanpassen op je WordPress-website.

Of je nu op zoek bent naar een WordPress-thema dat kan worden gebruikt om elk type website te maken, of je hebt een plug-in nodig die je kan helpen je bestaande site te transformeren, meld je aan met Elegant Themes om toegang te krijgen tot Divi, Extra en de Divi Builder-plug-in is zeker logisch. De andere plug-ins – Bloom en Monarch – zijn ook erg handige tools.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me