45 Beste WordPress-themabedrijven / -winkels (2020)

WordPress aanbiedingen


In de wereld van WordPress bepaalt het door u gekozen thema hoe uw website eruitziet – en tot op zekere hoogte hoe het werkt. Alle stijl van uw site – de lay-out, de afbeeldingen en de typografie – komt uit de code van uw thema. Daarom is het kiezen van de juiste WordPress-themaprovider een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen.

Geen druk dan.

En om het nog erger te maken, het kiezen van een thema is niet zo eenvoudig als het kiezen van je favoriete ontwerp – er komt veel meer bij kijken dan dat. Er is eigenlijk nogal wat te overwegen: de kwaliteit van de code, de ingebouwde functionaliteiten, hoe gemakkelijk het thema is in te stellen, is het geoptimaliseerd voor snelheid en SEO, kun je het integreren met je favoriete plug-ins van derden , is er ondersteuning, etc, etc, etc.

Laten we eerst al het slechte nieuws uit de weg ruimen. Besluiteloze gebruikers, kijk nu weg: er zijn honderden, misschien wel duizenden, goede thema-ontwikkelaars die er zijn.

Natuurlijk zijn niet alle themaproviders gelijk gemaakt, en dat is waar een beetje inzicht kan helpen, en dat is precies waarom we hier vandaag zijn: om 45 van de allerbeste WordPress-themabedrijven op een rij te zetten.

Gekozen op basis van kwaliteit, reputatie, populariteit, levensduur, grootte en een klein beetje sentiment. Hier gaat…

(vermeld in willekeurige volgorde)

1. Elegante thema’s

Laten we beginnen met een van de meest populaire WordPress-themawinkels: elegante thema’s (let op: lees onze volledige recensie.

Elegant Themes, opgericht in 2008, heeft maar liefst 350.000 klanten aangetrokken met zijn verzameling van 87 thema’s – evenals een paar marktleidende plug-ins die voor een goede prijs zijn gebruikt. Het vlaggenschipthema is natuurlijk Divi, een episch multifunctioneel thema met tonnen functionaliteiten en bijna eindeloze veelzijdigheid.

De hele collectie Elegante Thema’s is beschikbaar via een enkel lidmaatschap, met prijzen vanaf $ 69 / jaar – dat is minder dan 0,80 ¢ per thema!

Officiële website – Zie aanbiedingen

2. StudioPress

StudioPress (let op: lees onze volledige recensie is het ontwerpteam achter het beroemde Genesis-framework – de basis voor meer dan 500.000 websites.) Het Genesis-framework brengt een strak ontwerp, aangepaste lay-outs en krachtige beveiliging aan tafel.

StudioPress biedt ook een aantal nieuwe innovaties: gehoste WordPress-sites. Dat betekent dat u zich niet hoeft aan te melden voor een persoonlijk hostingaccount; u laat StudioPress gewoon alles regelen. De infrastructuur is ook van topklasse, waardoor het een van de meest schaalbare opties is die er zijn. Bovendien heb je het deskundige StudioPress-ondersteuningsteam dag en nacht paraat, voor het geval er iets misgaat.

Gehoste websiteplannen beginnen bij $ 24 / maand en bevatten 20 thema’s van topkwaliteit.

Officiële website

3. WPMU DEV

Weinig namen in de WordPress-sfeer zijn groter dan WPMU Dev. Het interne team van ontwikkelaars heeft een van de meest fascinerende WordPress-clubs samengesteld, boordevol coole functies die u helpen het absolute maximum te halen uit ‘s werelds favoriete CMS.

Dit omvat het uitstekende Upfront-thema, dat wordt geleverd met realtime front-end bewerking, tonnen krachtige paginabuilder-modules en acht startersjablonen om u aan de slag te helpen. Het biedt ook slepen en neerzetten in de ware zin van het woord – u kunt het formaat van elk element wijzigen door het naar het gewenste formaat te slepen, zoals u een afbeelding in Microsoft Word zou doen.

Prijzen beginnen bij $ 49 / maand, waarbij leden ook genieten van meer dan honderd premium plug-ins. In feite bevat de lijst speciale plug-ins voor snelheidsoptimalisatie, SEO, e-commerce en websitebeveiliging – eigenlijk alles wat u nodig zou kunnen hebben.

Officiële website

4. Grafiekpapierpers

Graph Paper Press is een WordPress themawinkel gericht op kunstenaars en fotografen. De thema’s hebben verbluffende minimale ontwerpen en bieden een overzichtelijk platform waarmee uw werk het woord kan voeren.

Er zijn 38 premium-thema’s beschikbaar, met bulk-toegangsprijzen vanaf $ 99 / jaar.

Het echte plezier begint echter wanneer je de Graph Paper Press-thema’s combineert met de plug-in Sell Media. Opnieuw gericht op artiesten en fotografen, laat de plug-in je prachtige galerijen bouwen om je kunst te laten zien en uiteindelijk te verkopen – in digitale formaten of fysieke prints. Het combineren van een jaarlijkse Sell Media-licentie met de 38 thema’s kost slechts $ 149 / jaar.

Officiële website – Zie aanbiedingen

5. MyThemeShop

Met slechts 350.000 klanten is MyThemeShop (let op: lees onze volledige recensie een van de best gevestigde thema-ontwikkelaars in de WordPress-wereld.

De thema’s zijn gebouwd met het oog op prestaties, wat zorgt voor razendsnelle laadtijden en de best mogelijke front-end gebruikerservaring. Er zijn echter ook tal van back-endfuncties, waaronder een van de meest uitgebreide en veelzijdige optiepanelen die er zijn. Vanuit dit paneel kunt u zelfs dummy-inhoud importeren om de demo van het thema binnen enkele seconden te repliceren – een bevolkte site als deze geeft u het kader dat u nodig heeft om de site met uw eigen inhoud op te bouwen.

De verzameling van 91 premiumthema’s van MyThemeShop is toegankelijk voor slechts $ 87 / jaar, of u kunt individuele thema’s kopen voor tussen $ 29 en $ 59.

Officiële website

6. iThemes

iThemes (let op: lees onze volledige recensie zijn een van de grootste namen in de WordPress-wereld, voornamelijk dankzij de toonaangevende beveiligings- en back-upplug-ins – iThemes Security en BackupBuddy. Zoals de bedrijfsnaam echter aangeeft, zijn thema’s nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Om te beginnen heeft iThemes 100+ thema’s samengesteld als onderdeel van het Builder-assortiment. Builder-thema’s bieden de mogelijkheid om innovatieve aangepaste lay-outs te produceren, waardoor u de kans krijgt om uw creatieve spieren te buigen. Er zijn ook meer dan 30 eCommerce-thema’s, die ideaal zijn voor iedereen die zijn winkel aanstuurt met de iThemes Exchange-plug-in.

Naast de Builder-thema’s heeft iThemes een Classic- en Allure-assortiment op voorraad. In totaal komt dit overeen met een oogstrelende 200+ thema’s. Geniet van alles met een toegangspas voor slechts $ 197 / jaar.

Officiële website

7. Themify

Themify (let op: lees onze volledige recensie is de WordPress themaspecialist met slepen en neerzetten.

Elk van de meer dan 40 thema’s wordt geleverd met de beroemde functionaliteit voor het maken van pagina’s met slepen en neerzetten. Dat betekent dat je elk Themify-thema eindeloos van boven naar beneden kunt aanpassen, waardoor je het platform hebt om je droomsite te maken.

Met thema’s gericht op tijdschriftwebsites, eCommerce-winkels en bloggers – om er maar een paar te noemen – biedt een Themify-lidmaatschap ook voor elk wat wils. Prijzen beginnen bij slechts $ 59 / jaar.

Officiële website – Zie aanbiedingen

8. TeslaThemes

Van alle WordPress-themaclubs is TeslaThemes misschien wel degene die de beste waarde vertegenwoordigt. Het is een themacollectie van 66 personen, met een prijskaartje van slechts $ 59 / jaar.

Tesla is trots op de kwaliteit van de ontwerpen, die mooi schoon blijven en toch tal van geavanceerde functionaliteiten bevatten. De thema’s zijn ook van constante hoge kwaliteit, dus het is de moeite waard om wat tijd door te brengen met het bekijken van de demo’s.

Als je liever één thema koopt, kun je dat doen voor $ 48. Met 65 extra thema’s voor slechts $ 11 meer is het clublidmaatschap voor mij echter een goed idee!

Officiële website – Zie aanbiedingen

9. CSSIgniter

Wilt u met een minimum aan gedoe een prachtige website bouwen? CSSIgniter kan dan een van uw beste weddenschappen zijn.

De thema’s van CSSIgniter worden geleverd met een super gestroomlijnd installatieproces, en u kunt zoveel of zo weinig dummy-inhoud installeren als uw site nodig heeft. De collectie van 81 premium-thema’s is er ook in alle soorten en maten, dus het is niet moeilijk om een ​​lay-out te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Je hebt toegang tot alle 81 thema’s voor slechts $ 79 / jaar – dat is minder dan $ 1 per thema!

Officiële website – Zie aanbiedingen

10. WPZOOM

WPZOOM is gespecialiseerd in het bouwen van professionele kwaliteit WordPress-thema’s, waarvan er tot nu toe 36 zijn gepubliceerd. De thema’s zijn gedurende acht jaar in gebruik geweest bij veel direct herkenbare merken: UNICEF, Bloomberg, Citroën en Groupon. Geen slechte namen om op de klantenlijst te hebben, hè?

De thema’s zijn ook gemaakt voor gebruikers van alle ervaringsniveaus. Als zodanig worden ze geleverd met een intuïtief en gestroomlijnd installatieproces – compleet met installatie van demo-inhoud met één klik – en een eersteklas ondersteuningsteam, zoals gegarandeerd door 97% van de gebruikers. Mocht u problemen ondervinden, wees gerust, WPZOOM zal er alles aan doen om u weer op het goede pad te brengen.

De WPZOOM-thema’s zijn verkrijgbaar voor $ 69 per stuk, of u kunt het kavel kopen voor $ 99.

Officiële website

11. Themezilla

Themezilla heeft enkele van de mooiste thema’s gemaakt die je in de WordPress-wereld kunt vinden. Dit wordt bereikt dankzij de filosofie in het hart van het ontwerpteam: geef prioriteit aan een schoon ontwerp en veel witruimte. Het resultaat? Professioneel ogende sites die gegarandeerd een stap verder gaan dan de concurrentie.

Themezilla is ook een pionier in een nieuwe eCommerce-service genaamd Zillacommerce. In wezen combineert het de kracht van WordPress en Spotify – gebruik WordPress om uw site te bouwen, terwijl u de Shopify-functionaliteit gebruikt om uw etalage te versterken. Het is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een WooCommerce-alternatief.

Single Themezilla-licenties kosten $ 59. De meer voorzichtige onder jullie zullen echter de voorkeur geven aan het Themezilla-lidmaatschap van $ 199, inclusief de volledige aanvulling van 27 thema’s.

Officiële website

12. Geweldige thema’s

Themes Awesome heeft een prachtige verzameling beginnersvriendelijke WordPress-thema’s geproduceerd. Elk thema kan in slechts enkele minuten worden geïnstalleerd en geconfigureerd, met aanpassingen die met een paar simpele muisklikken worden gemaakt.

Afgezien van de eenvoud, zien de thema’s er ook goed uit. Elk maakt gebruik van schone en moderne ontwerpen, met speciale thema’s voor scholen, bouw, apps en websites voor muzikanten.

Losse licenties kunnen worden gekocht voor $ 39 per stuk. Je kunt het echter proberen voordat je het koopt met Lite-versies van verschillende Theme Awesome-producten die beschikbaar zijn in de officiële WordPress-repository.

Officiële website

13. ThemeFuse

ThemeFuse is een van de meest veelzijdige WordPress-themaclubs die er zijn, met thema’s die voor vrijwel elk doel geschikt zijn: restaurants, bedrijfs- en tijdschriftthema’s om er maar een paar te noemen.

Het meest populaire product is The Core, dat de recente trend volgt naar krachtige multifunctionele thema’s. Het bevat een intuïtieve visuele paginabuilder plus eindeloze aanpassingen met één klik op de knop. Het thema wordt ook geleverd met 20 demosjablonen die u kunt importeren, met demo’s die zijn gebouwd voor bruiloften, bakkerijen, liefdadigheidsinstellingen, universiteiten en architectenbureaus.

Het clublidmaatschap begint bij $ 195 per jaar voor meer dan 45 thema’s. De ontwikkelaars vragen clubleden ook om een ​​actieve rol te spelen bij het bepalen van de stijl van het thema dat ze vervolgens produceren.

Officiële website – Zie aanbiedingen

14. Druk op 75

Press75 heeft enkele van de meest visueel verbluffende thema’s in de WordPress-ruimte gemaakt. De professionele ontwerpen maken gebruik van strakke lijnen en veel witruimte, waardoor een zeer gedenkwaardige uitstraling ontstaat. En door het elimineren van onnodige ontwerpelementen die als afleiding dienen, staat uw inhoud centraal.

Hoewel Press75 zijn thema’s heeft ontworpen met het oog op bruikbaarheid, hebben we allemaal van tijd tot tijd een helpende hand nodig. Elk thema wordt geleverd met uitgebreide documentatie en eenvoudig te volgen video-walkthroughs. Voor die extra moeilijke plekken kunt u ook contact opnemen met het bekwame ondersteunend personeel dat hun best zal doen om u weer op het goede spoor te krijgen.

Press75 heeft tot nu toe 21 thema’s uitgebracht en een “All Themes Pack” geprijsd voor slechts $ 99 – een echt koopje in mijn ogen.

Officiële website

15. Themetrie

Themetry factureert zichzelf als een anti-ThemeForest WordPress-winkel. In plaats van de thema’s te overspoelen met onnodige opties, is elk Themetry-product gebouwd met het oog op eenvoud.

De Themetry-ervaring is ontworpen om zo pijnloos mogelijk te zijn, met supereenvoudige installatie, veel tutorials en een bekwaam ondersteuningsteam bij de hand. De thema’s zijn ook prachtig, gebouwd door meester-vakmensen in volledige overeenstemming met de nieuwste WordPress-normen.

Themetry heeft tot nu toe acht thema’s uitgebracht en u kunt toegang krijgen tot het kavel voor slechts $ 99 / jaar.

Officiële website

16. Pixelgrade

Pixelgrade is iets van een verborgen juweeltje, met een aantal adembenemende ontwerpen die bezoekers gegarandeerd zullen haken.

Pixelgrade hanteert een creatieve benadering bij het bouwen van thema’s die geschikt zijn voor specifieke doeleinden – bijvoorbeeld restaurant-, tijdschrift- of fotografiethema’s. Deze creatieve benadering komt duidelijk naar voren in al zijn werk, met enkele van de meer unieke lay-outs die u zult vinden.

Dergelijke gewaagde en verbluffende ontwerpen zijn echter niet goedkoop, aangezien elk Pixelgrade-thema $ 225 kost. Als u uw bedrijf serieus naar een hoger niveau wilt tillen, is de investering de moeite waard.

Officiële website

17. Obox-thema’s

Obox Themes bestaat al sinds 2009 en heeft in die tijd de business van meer dan 200.000 klanten verworven.

Obox Themes is vooral bekend als het team achter het uitstekende Layers Site Builder-thema. Met lagen kunt u verbluffende websites maken, helemaal opnieuw opgebouwd met behulp van widgets – dit betekent dat u uw site in realtime rechtstreeks vanuit de WordPress Customizer kunt bekijken. Het is misschien wel de meest eenvoudige WordPress-sitebouwer van allemaal.

Je kunt een individueel thema kopen vanaf $ 49, of de volledige collectie van 27 ophalen voor $ 299.

Officiële website – Zie aanbiedingen

18. Thema-oven

Theme Furnace werd in 2012 gelanceerd door Oliver Dale van WPLift en heeft een mooie club opgebouwd die bestaat uit hoogwaardige, professionele WordPress-thema’s.

Theme Furnace heeft onnodige toeters en bellen gemeden ten gunste van gestroomlijnde, bloatvrije thema’s – en dat is geweldig nieuws voor sitesnelheid en SEO-prestaties. De thema’s vermijden ook complexe optiepanelen, maar gebruiken de WordPress Customizer voor het maken van live bewerkingen. En alsof dat nog niet genoeg was, wordt elk thema geleverd met de allerbeste documentatie, geschreven door de daadwerkelijke ontwikkelaars zelf.

Met 22 thema’s is lidmaatschap super betaalbaar voor slechts $ 49 / jaar.

Officiële website

19. Kikkerthema’s

Vervolgens FrogsThemes – vooral bekend als de ontwikkelaars achter het bestverkopende Avada-thema.

De thema’s kunnen het best worden omschreven als professionele, zakelijke stijl in hun ontwerp, met elk gebouwd bovenop het FT Options Framework. Er zijn ook veel krachtige functies en functionaliteiten, waaronder een paginabuilder, dynamische widgetruimten en een uitgebreide lettertypenbibliotheek.

Je kunt nu toegang tot 25+ Frogs-thema’s kopen als onderdeel van het clublidmaatschap. Prijzen beginnen bij $ 47 / jaar, met levenslang lidmaatschap en premium ondersteuning voor een vaste $ 147. Opmerking: Avada is niet verkrijgbaar met clublidmaatschap.

Officiële website – Zie aanbiedingen

20. Motorthema’s

Nu voor een van de meest innovatieve themabedrijven die u zult vinden: EngineThemes (let op: lees onze volledige recensie.

Elk thema is gebouwd voor een specifiek doel: denk aan directory, hotel, vacaturesite en websites voor onroerend goed. Er zijn ook meer algemene thema’s voor bloggen, freelancers en sites met één pagina. Elk thema wordt geleverd met alle vereiste functies voor de taak, plus verschillende meer algemene functies, zoals een paginabuilder en front-end bewerking.

Als je alle 13 thema’s koopt, krijg je $ 299 / jaar terug. Afhankelijk van de thema’s die u nodig heeft, is een slimline-pakket met vier van de meest populaire thema’s beschikbaar voor $ 199 / jaar.

Officiële website

21. Thema’s Koninkrijk

De levensduur van Themes Kingdom, die al in 2010 is gelanceerd, is niet verrassend. Simpel gezegd: de thema’s behoren tot de meest stijlvolle die u zult vinden, zoals blijkt uit het 100.000-koppige gebruikersbestand.

Thema’s Kingdom geeft voorrang aan kwantiteit boven kwaliteit, met een relatief kleine verzameling van slechts 11 thema’s. Met strakke en minimale ontwerpen kan het zich echter meer dan staande houden tegen de grotere clubs. Thema’s kosten elk $ 49 of slechts $ 89 / jaar voor volledige toegang.

En hoewel de thema’s supergemakkelijk te gebruiken zijn, heeft Themes Kingdom ook een beheerde WordPress-hostingservice, zodat uw website volledig veilig, online en in topvorm is. Het is iets anders en perfect voor alle gebruikers die een helpende hand nodig hebben.

Officiële website – Zie aanbiedingen

22. Anariel ontwerp

Anariel Design is een niche-thema-ontwikkelaar uit Duitsland. Het ethos is eenvoudig: “we bouwen unieke thema’s zodat u unieke websites kunt bouwen.” En tot nu toe werkt het echt.

Alle thema’s hebben een persoonlijke kwaliteit, waarbij ontwikkelaars hun best doen om geen onnodige bloat te voorkomen. Dit garandeert snelle, SEO-geoptimaliseerde websites waar uw bezoekers dol op zullen zijn. En als u vastloopt, zet het team zich ook in om echt nuttige ondersteuning te bieden.

Met 22 thema’s tot nu toe begint een Anariel Design-lidmaatschap voor een betaalbare $ 59 voor zes maanden. Upgrade naar een lidmaatschap van 12 maanden voor $ 89 – of levenslang lidmaatschap voor $ 199 – en u ontvangt ook één gratis thema-instelling.

Officiële website

23. CR3ATIV

CR3ATIV heeft enkele van de meest verbluffende WordPress-thema’s geproduceerd die je kunt vinden. Naast de prachtige ontwerpen, zijn de ontwikkelaars trots op de kwaliteit van hun code, en willen ze vooral benadrukken dat deze ‘bloatvrij’ is. Dit is geweldig nieuws voor u: uw site wordt sneller geladen, scoort hoger en uw bezoekers zullen profiteren van een aangenamere allround ervaring.

De filosofie van de ontwikkelaars is simpel: thema’s zijn voor ontwerp, plug-ins zijn voor functionaliteit. Dit betekent dat CR3ATIV-thema’s alleen de kale functionaliteit bevatten die absoluut vereist is om het thema goed te laten functioneren. Dit brengt ons terug bij het ‘bloat free’-karakter van de thema’s – ze vervoeren minimale bagage en de laadtijden zijn dus razendsnel. Als je wilt dat de geavanceerde functionaliteiten de CR3ATIV-thema’s aanvullen, bekijk dan het assortiment plug-ins.

Er zijn 11 thema’s in de CR3ATIV-collectie, met thema’s die afzonderlijk zijn gekocht rond de $ 49.

Officiële website

24. Bluchic

Bluchic is de eerste op vrouwen gerichte WordPress-themawinkel in de lijst van vandaag. Het is gespecialiseerd in het produceren van thema’s gericht op vrouwelijke ondernemers en bloggers, die een professioneel ogende website willen die vrouwelijke kwaliteiten behoudt.

En omdat we allemaal een helpende hand kunnen gebruiken om meer bezoekers naar onze site te trekken, biedt Bluchic ook marketingkits aan – dit zijn in wezen sociale-mediasjablonen met de branding van uw gekozen thema.

Thema’s kosten elk $ 79, of je hebt toegang tot Bluchic’s collectie met 21 thema’s – ter waarde van meer dan $ 1400 – voor slechts $ 297 / jaar.

Officiële website

25. BizzThemes

BizzThemes is gespecialiseerd in het produceren van thema’s voor verhuur- en op afspraak gebaseerde bedrijven. Als zodanig is er een nauwe integratie met WooCommerce (voor het innen van betalingen) en ook Google Calendar Sync 2.0.

Omdat de thema’s relatief specialistische functionaliteit vereisen, heeft BizzThemes voor de klus zijn eigen “in-house” plug-ins ontwikkeld. Deze functionaliteit omvat het toevoegen van afspraakplanning aan de WooCommerce-kern en het introduceren van voorwaardelijke logica in menu’s en widgetgebieden.

Het clublidmaatschap kost $ 199, inclusief toegang tot 13 thema’s en de drie plug-ins, plus gebruik op onbeperkte domeinen.

Officiële website

26. ThemeZee

ThemeZee is een andere WordPress-thema-ontwikkelaar afkomstig uit Duitsland. Het is gespecialiseerd in het maken van tijdschriftthema’s – in feite produceert het alleen tijdschriftthema’s.

Tijdschriftthema’s staan ​​bekend om relatief complexe lay-outs, met op elk moment veel inhoud op het scherm. Als zodanig zul je blij zijn te horen dat ThemeZee-thema’s de WordPress Customizer gebruiken om je te helpen je inhoud te organiseren en je lay-out te configureren.

ThemeZee biedt clubleden 21 premium thema’s en zes tijdschriftgerichte plug-ins aan voor een prijs van € 59 / jaar. Indrukwekkend, het biedt ook een gratis versie van alle 21 thema’s op de officiële repository – deze gratis versies bevatten natuurlijk minder functies en aanpassingen.

Officiële website

27. Slocum-thema’s

Slocum Themes heeft een reputatie opgebouwd door het combineren van gebruiksvriendelijke thema’s met een superbehulpzaam ondersteuningsteam om u uit eventuele plakkerige plekken te helpen.

De thema’s zijn ook gebouwd om te integreren met veel van de toonaangevende plug-ins van WordPress ter wereld, waaronder WooCommerce, Gravity Forms en Easy Digital Downloads. Voeg veel aanpassingsopties toe en je hebt een verzameling prachtige thema’s die je naar jouw wensen kunt vormen.

Thema’s kosten elk $ 59 of $ 99 voor alle negen, en u kunt $ 99 extra betalen om het Slocum Themes-team uw site te laten opzetten.

Officiële website

28. Gabfire-thema’s

Gabfire Themes bestaat uit een klein team van hooggekwalificeerde ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars hebben zich tot het uiterste ingespannen om de best mogelijke gebruikerservaring voor u te creëren, met websites die moeiteloos kunnen worden opgezet en gemakkelijk te begrijpen zijn.

Dit is nog indrukwekkender als je kijkt naar de relatief complexe ontwerpen in tijdschriftstijl van de thema’s. En als je iets niet zelf kunt bedenken, stuur dan een e-mail naar het ondersteunend personeel dat hun best zal doen om je te helpen – of ga naar de uitgebreide documentatie en video-tutorials die bij elk thema zijn inbegrepen.

Thema’s zijn beschikbaar op de Gabfire-website voor $ 59 per stuk.

Officiële website

29. Thema

ThemeIsle is een andere geliefde WordPress-themawinkel, bekend om zijn prachtige ontwerpen en codering van topkwaliteit.

Ondanks dat het een belangrijke speler is in de premium themamarkt, is ThemeIsle ook geschikt voor meer prijsbewuste gebruikers. Tot op heden heeft het 37 gratis WordPress-thema’s uitgebracht in de officiële directory – het is een van de manieren waarop ThemeIsle teruggeeft aan de WordPress-community.

Je kunt de meer dan 20 premium ThemeIsle-thema’s downloaden door meer dan $ 99 / jaar te vragen. Dit prijskaartje bevat ook ondersteuning, gratis WordPress-instructievideo’s en een jaar lang gratis gedeelde hosting.

Officiële website – Zie aanbiedingen

30. InkThemes

Met tot nu toe meer dan 500 thema’s moet InkThemes de meest uitgebreide selectie WordPress-thema’s ter wereld hebben.

Binnen deze enorme collectie vind je enkele van de ‘nichest’ WordPress-thema’s die er zijn. Dus, als je een gelato-maker bent, een professionele stierenruiter of in de bouw van hondenhokken, er is een kant-en-klaar thema speciaal voor jou.

Thema’s kunnen afzonderlijk worden gekocht, of u kunt zich abonneren op een lidmaatschap om 47 van InkThemes ‘beste te ontgrendelen voor $ 147 / jaar.

Officiële website

31. Het thema gieterij

The Theme Foundry in bedrijf is geweest voor negen jaar, waardoor het een van de meer gevestigde thema winkels in de huidige lijst. Als zodanig is het een naam die u kunt vertrouwen.

Het bedrijf staat bekend om de kwaliteit van de code, de moderne ontwerpen en de handige videozelfstudies. Meer recentelijk heeft het Typekit-lettertypen van professionele kwaliteit geïntegreerd met zijn thema’s, waardoor de tekst op uw site er vet, scherp en opvallend uitziet..

Je kunt alle 11 Theme Foundry-thema’s kopen voor slechts $ 79.

Officiële website

32. Crocoblock

Crocoblock is een snelgroeiende WordPress-club – het brengt elke maand een indrukwekkende twee thema’s uit, dus er is altijd iets nieuws beschikbaar. Crocoblock neemt zijn ondersteuningsverplichtingen ook serieus, met live chat die onmiddellijke resoluties biedt – het is moeilijk te verslaan.

De meest populaire thema’s vallen onder de eCommerce-categorie, met Crocoblock-thema’s die WooCommerce- of Jigoshop-integraties bieden. De thema’s komen met veel aan te passen, ook met tal van unieke lay-outs beschikbaar zijn in slechts een paar klikken.

Het snelle release-schema betekent dat Crocoblock nu 137 thema’s biedt, met een all-inclusive lidmaatschap dat slechts $ 69 kost. Dat komt neer op ongeveer 50 ¢ een thema – serieuze waarde.

Officiële website

33. ThemaTrust

Als je op zoek bent naar tijdloze ontwerpen, zoek dan niet verder dan ThemeTrust voor je volgende WordPress-thema. Het maakt gebruik van prachtig schoon en minimalistische ontwerpen, die indrukwekkend stijlvol uitzien.

Zonder al te flitsende ontwerpelementen die om aandacht strijden, stelt deze filosofie uw inhoud centraal – of het nu gaat om geschreven woorden of prachtige afbeeldingen.

ThemeTrust heeft tot nu toe 19 thema’s uitgebracht, die voor $ 49 per stuk kunnen worden gekocht.

Officiële website

34. GretaThemes

Als themawinkel is GretaThemes relatief klein met slechts vier thema’s tot nu toe. De kwaliteit van de ontwerpen is echter indrukwekkend, met een superslanke stijl die echt opvalt.

De thema’s combineren een eenvoudige installatie met tal van aanpassingsopties. Door demo-inhoud te importeren en met het configuratiescherm te spelen, kunt u zelfs binnen enkele minuten een prachtig ogende website opzetten..

Op dit moment richt GretaThemes zich voornamelijk op de vrije markt, maar onlangs bracht het een eerste premiumthema uit, Bayn, dat $ 59 kost. Verwacht grote dingen van Greta in de niet al te verre toekomst!

Officiële website

35. Nimbus-thema’s

Nimbus-thema’s hebben misschien maar een klein aantal thema’s – tien tot nu toe – maar die thema’s hebben een serieuze mijlpaal behaald met slechts een miljoen downloads.

De reden voor het succes? Prachtig ontwerp en een voortdurende toewijding om ondersteuning van wereldklasse te bieden. Als je relatief onervaren bent met WordPress, zou het geen probleem moeten zijn om aan de slag te gaan dankzij de hulp van Nimbus Themes.

Losse thema’s kosten elk $ 39, terwijl een pas voor volledige toegang $ 99 kost. Vanwege de hoge-level support gegeven, plus de supersnelle responstijden, Nimbus Thema’s rekenen een extra bedrag van $ 15 / maand voor onbeperkte toegang tot een “best-in-class” support team.

Officiële website

36. Matrixthema’s

Array Themes speelt al sinds 2009 en had vanaf het begin een simpele filosofie: maak prachtig gecodeerde, goed ontworpen WordPress-thema’s.

De thema’s zijn altijd schoon en modern, vaak zonder de toeters en bellen die de thema’s van concurrenten te ingewikkeld maken. Dat laat u achter met een overzichtelijke, professionele website.

U kunt een clublidmaatschap kopen voor slechts $ 89 / jaar, waarmee u toegang krijgt tot alle 18 array-thema’s.

Officiële website

37. CyberChimps

Vervolgens hebben we CyberChimps. De thema’s zijn gespecialiseerd in het maken van eenvoudig te bouwen websites, met tal van handige ingebouwde functies – slepen en neerzetten, knoppen voor sociaal delen en aanpasbare lettertypen om een ​​klein voorbeeld te noemen. Dit maakt ze perfect voor minder ervaren blogbuilders, die zonder hoofdpijn een mooie website willen bouwen.

Er zijn 43 thema’s in de CymberChimps-collectie, plus zes plug-ins. Een clublidmaatschap kost slechts $ 49 / jaar.

Dit jaarlijkse lidmaatschap omvat ook het opzetten van een website zonder extra kosten. Maak gewoon een aankoop doet, dan achterover leunen en te ontspannen als het CyperChimps team installeert WordPress en sets up van uw site in de stijl van uw favoriete demo – een real-time-saver.

Officiële website

38. Vorm5

Shape5 is in de eerste plaats een Joomla-ontwikkelaar, maar heeft ook een mooie verzameling van 79 WordPress-thema’s samengesteld.

Met iets minder dan 300.000 klanten heeft Shape5 door de jaren heen veel feedback gekregen en streeft het er consequent naar om zijn groeiende gemeenschap de ontwerpen te geven waar om wordt gevraagd. Als zodanig ligt er een sterke nadruk op hoogwaardige ondersteuning en bruikbaarheid – u kunt binnen enkele minuten aan de slag met een gloednieuwe website, compleet met demo-inhoud.

Het jaarlijkse Shape5-lidmaatschap begint bij $ 99 / jaar, waardoor je onbeperkt toegang hebt tot het volledige scala aan thema’s en plug-ins.

Officiële website – Zie aanbiedingen

39. UpThemes

UpThemes biedt zijn 40-koppige themacollectie gebundeld met managed hosting voor 18 $ / maand. Aangezien de thema’s meer dan $ 1.000 waard zijn als ze afzonderlijk worden gekocht, is dat helemaal geen slechte waarde.

Dit maakt UpThemes een van de beste themabedrijven als u hoofdpijn wilt voorkomen – alles wordt namens u afgehandeld. De uitgebreide service omvat onbeperkte websitemigraties en een enkel hostingpaneel waarmee u toegang krijgt tot al uw WordPress-dashboards.

De thema’s zijn ook verbluffend, sijpelen stijl en bevatten veel unieke ontwerpen.

Officiële website

40. Gerestaureerd 316

Een volgende themawinkel voor vrouwelijke ondernemers is de volgende: gerestaureerd 316.

Als zodanig kunt u zeer professionele ontwerpen verwachten, maar met kleine vrouwelijke accenten die ervoor zorgen dat uw site zich onderscheidt van de massa en een beroep doet op uw doelgroep. Het bedrijf biedt ook veel begeleiding en een prachtige merk-business tracker, perfect voor het beheren en organiseren van alle offline dingen die met je website te maken hebben.

Er is tot nu toe geen clublidmaatschap beschikbaar, maar de 19 thema’s in de collectie Restored 316 kunnen voor $ 75 per stuk worden gekocht.

Officiële website

41. ThemeShift

ThemeShift is sinds 2009 in het spel. De filosofie geeft prioriteit aan kwaliteit boven kwantiteit, met een collectie van slechts twee thema’s. Echter, deze thema’s zijn stijlvol en veelzijdig, en geschikt voor zowat elk doel.

Beide thema’s zitten boordevol functies, waaronder WooCommerce-integratie, aangepaste widgets en verbluffende parallax-achtergronden. U kunt de thema’s ook uitgebreid aanpassen.

Thema’s kunnen afzonderlijk worden gekocht voor $ 39 of als een paar voor $ 99 – het laatste prijskaartje is gerechtvaardigd door een licentie op te nemen voor onbeperkte domeinen en toegang tot onbeperkte ondersteuning.

Officiële website – Zie aanbiedingen

42. Mint Themes

Mint-thema’s zijn gespecialiseerd in het bouwen van handgemaakte thema’s voor specifieke doeleinden – bijvoorbeeld kerk, landschapsarchitectuur of muziekwebsites.

Natuurlijk willen alle gebruikers hun website hun eigen maken, dus Mint Themes wordt geleverd met tal van intuïtieve aanpassingen. Het enige dat nodig is, zijn een paar muisklikken om uw eigen kleurenschema te creëren, de lay-out aan te passen en het ontwerp aan te passen.

Elk thema kan afzonderlijk worden gekocht voor $ 79. Koopjesjagers geven echter de voorkeur aan het pakket van $ 169 dat alle 11 Mint-thema’s ontgrendelt.

Officiële website – Zie aanbiedingen

43. RocketTheme

Hoewel het in de eerste plaats een Joomla-sjabloonclub is, heeft RocketTheme ook een flink aantal hoogwaardige WordPress-thema’s in voorraad – meer dan 100 in feite.

De thema’s zijn gebouwd bovenop het baanbrekende Gantry 5-framework, dat alle Joomla- en WordPress- en meer recent Grav-thema’s ondersteunt. Dit framework biedt een robuust platform dat ervoor zorgt dat alle RocketThemes gebruiksvriendelijk, zeer aanpasbaar en compatibel zijn met alle top plug-ins van derden.

Thema’s kunnen afzonderlijk worden gekocht rond de $ 49, – of als een job-lot, met een clublidmaatschap dat $ 99 / jaar kost – kortere lidmaatschappen zijn ook beschikbaar.

Officiële website

44. Thema Junkie

Theme Junkie is sinds 2009 online en heeft in die tijd meer dan 50 thema’s aan de catalogus toegevoegd.

Het team van ontwikkelaars zijn belast met het creëren van unieke thema’s die spelen op een minimalistisch design concepten. De thema’s hebben echter ook een multifunctioneel element, elk met veelzijdige roosters en een reeks lay-outs. En om u zo snel mogelijk op weg te helpen, wordt elk thema geleverd met dummy-contentimport met één klik.

Individuele thema’s kosten $ 39, of u kunt $ 49 voor het lot betalen.

Officiële website

45. Thema’s door bavotasan.com

We sluiten de lijst van vandaag af met thema’s van bavotasan.com.

De thema’s gebruiken een aantal echt opvallende ontwerpen met gedurfde kleuren en intrigerende lay-outs. Je krijgt ook heel veel ingebouwde animaties en tal van aanpassingskeuzes, die allemaal bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van je site. Je kunt de thema’s ook aanvullen met enkele van de meest populaire plug-ins van derden – top-plug-ins zoals BuddyPress, WooCommerce en WPML integreren naadloos.

Losse licenties kosten elk $ 69, of u kunt van alle 16 thema’s genieten voor $ 99 / jaar. Thema’s door bavotasan bieden ook een op maat-gratis versie van elk van zijn thema’s kosteloos op de officiële WordPress directory – dit geeft je de mogelijkheid om ze te nemen voor een test draai.

Officiële website

Laatste gedachten

Vergeet niet: voor de aankoop van een WordPress theme, er is genoeg te wegen.

Natuurlijk is een winnend ontwerp altijd een topprioriteit, maar er gebeurt veel onder de motorkap en achter de schermen waar u op moet letten. Zaken als codekwaliteit, ingebouwde functies, eenvoudige installatie, sitesnelheid, SEO, ondersteuningskwaliteit en plug-inintegraties van derden moeten allemaal meewegen in de koopbeslissing.

Het andere waar u rekening mee moet houden, is de prijs. Veel WordPress-clubs prijzen hun lidmaatschap op een niveau dat is ontworpen om je te verleiden – bijvoorbeeld 50 thema’s voor de prijs van drie.

Terwijl dat soort promoties uitzonderlijke waarde vertegenwoordigen voor je geld – echt, ze doen! – je moet jezelf afvragen, moet je echt het volledige lidmaatschap betalen? Even de beste waarde opzij zetten, als je maar één thema nodig hebt, nou, dan heb je maar één thema nodig! Zo kunt u geld besparen door te kiezen voor de individuele licentie.

Met andere woorden, alvorens te kopen, test de demo uitgebreid, kijk welke extra diensten van de verkoper is het aanbieden met het thema, en bepalen hoeveel u echt nodig hebt om te besteden.

Veel succes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me