Themify’s ‘Ultra’ Theme – Мощна нова тема за създаване на страници за WordPress

Сделки с WordPress


По-рано през годината тематичният магазин на WordPress Themify обяви излизането на Ultra, гъвкава и отзивчива тема на WordPress, която ви дава силата да създавате неограничен брой оформления, използвайки удобен за потребителя интерфейс за изграждане на страници за плъзгане и пускане.

През последните две години рязко се увеличи броят на тези типове теми „всичко в едно“ в WordPress – и е лесно да се разбере защо: тъй като те дават право на всеки, независимо от техния технически опит, да създава професионални -изглеждане на дизайни на уебсайтове.

Нека разгледаме по-подробно Ultra, за да ви видим какво може да направи това ново решение „всичко в едно“.

Зоната за ултра настройки

След като активирате Ultra, ще бъдете подканени да инсталирате приставката Themify Portfolio Posts WordPress. След това ще преминете към областта с настройки – там ще разберете колко опции ви дава Ultra всъщност.

Областта с общи настройки изглежда страхотно и е разделена на девет различни категории: Общи, Оформление по подразбиране, Оформление на портфолио, Настройки на тема, Скрипт на изображения, Социални връзки, Темифилд, Настройки на Twitter и Съдържание на куката.

В областта Общи настройки можете да добавите фавикон (иконата на сайта, която се показва в раздела на браузъра) и да вмъкнете персонализиран код в заглавката и долния си колонтитул. Категорията подредби Ви позволява да позиционирате страничната лента вляво или вдясно или да я премахнете напълно.

Една от най-добрите опции в тази област е оформлението за пост. Можете да показвате публикации в блогове в списък, в три различни типа мрежови съобщения или в плъзгача за публикации.

Всичко за вашите публикации и страници може да се коригира тук – функции като метаданни, страници и представени изображения. Страницата за оформление на портфейл също има подобни опции.

Настройки за оформление по подразбиране

Категорията Настройки на темата предлага много възможности за персонализиране на дизайна на вашия уебсайт. В горната част на страницата има опция за деактивиране на адаптивния дизайн и лайтбокс. Отдолу ще намерите много удобни опции, свързани с появата на вашата тема.

Можете да избирате от 16 цветови схеми, 5 вида типография и 9 различни дизайни на заглавия (включително блок заглавие, лев панел и компактна кутия, заедно с опция за премахване на заглавката). Елементите на заглавките също могат да бъдат деактивирани; има опции за деактивиране на неща като формата за търсене, логото на сайта и навигацията по менюто.

Можете също да добавите до четири джаджа в областта на заглавката. Футърът на уебсайта може да се променя по същия начин като заглавката – можете да избирате от множество дизайни на долен колонтитул, да деактивирате елементите на долния колонтитул и да определите колко джаджи се показват.

Страницата „Настройки на темата“ ви позволява също да дефинирате филтри за изображения, анимирани цветове на фона, навигация по страницата и текст на долния колонтитул.

Настройки на ултра темата

Извън кутията Ultra има поддръжка в социалните медии за Twitter, Facebook, Google Plus, YouTube и Pinterest; допълнителни социални медийни услуги могат да се добавят ръчно. Можете да персонализирате името на социалните медии, URL адреса, иконата, цвета на иконата и фона. Освен това можете да използвате изображение вместо икона.

Ултра социални връзки

В зоната на основните настройки има опции за деактивиране на скрипта за изображение, който автоматично генерира миниатюри, настройки на Themify Builder, настройки за API на Twitter и съдържание на куката. Съдържанието на куката ви позволява да вмъквате код във всяка област на вашия уеб сайт, като включите в предварително определени места в дизайна на уебсайта си. Това е функция, която опознах и обичам в рамките на Битие.

Предлагат се опции за експортиране и импортиране на настройки за теми. Демо съдържание може да се импортира във вашия уебсайт, за да ви помогне да видите какво е възможно с Ultra. Ако не сте сигурни откъде да започнете, препоръчвам да импортирате малко демо съдържание, така че да разберете какво може да се постигне с помощта на тази тема.

Ще намерите няколко оформления на офертата за Themify Builder: новини, портфолио, списание и целеви страници на продукти.

Темизирайте оформлението на строителя

Оформленията могат да бъдат визуализирани, за да видите как ще изглежда оформлението на вашия уебсайт на живо.

Пример за оформление на новини

Ultra също поддържа персонализатора на тема WordPress. С това можете да вмъквате приспособления, да избирате теми за кожи и да променяте стила на тялото на уебсайта, заглавката, страничната лента, долния колонтитул и много други. Тя ви дава пълен контрол върху външния вид на вашия уебсайт. Можете да променяте цветове, полета, шрифтове, структури и други.

WordPress тема за персонализиране

Въпреки че Themify не насърчава факта, че поддържат WordPress персонализатора, открих, че това е една от любимите ми функции на темата. Това е толкова полезен начин да оформите дизайна на уебсайта си и да видите промените да се правят автоматично.

Themify персонализиран панел & Themify Builder

Една от най-добрите характеристики на Ultra е способността да персонализирате всяка отделна страница на вашия уебсайт по уникален начин. Под публикации и страници ще видите персонализирания панел Themify. В публикациите ще видите опции за публикацията, появата на тема и Themify Builder. Страниците имат допълнителни раздели за публикации на заявки и портфейли на заявки.

Ако промените опциите в тази област, те ще отменят настройките, които сте дефинирали в областта с основни теми. Разделът „Опции за публикуване“ ви позволява да промените много дизайнерски функции, включително страничната лента, широчината на съдържанието, представеното изображение, филтъра за изображения и други.

Опции за публикация

Обичам идеята, че мога да персонализирам всяка страница от моя уебсайт. Това е полезно за оформяне на определени области на уебсайт по различен начин, било то уроци, страници за контакти, страници … или каквото и да е.

Всички опции в раздела Тема Външен вид ви помагат да оформите вашите публикации и страници. Всичко от областта за основни настройки на темата е налице. Можете да променяте цветове, типография, дизайн на заглавки, фонове, цветове на текста и много други.

Тематичен външен вид

Създателят на страницата на Themify е в последния раздел. Предлага 17 различни модула. Модулите включват пост акордеон, галерия, карта, видео и зона с джаджи. Други решения за изграждане на страници обикновено предлагат по-голямо разнообразие от модули, но всички основни модули, от които се нуждаете, са там. В допълнение, включването на джаджи отваря създателя на страници до много различни възможности.

Тематичен бекенд на Builder

Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете един от тези модули в областта на платното отдолу. Когато го направите, ще се появи изскачащо поле, което ви позволява да променяте настройките на този модул. Както бихте очаквали, наличните опции са различни за всеки модул. Някои модули предлагат повече опции от други, но ми направи впечатление, че такива прости модули като разделители на страници предлагат много възможности за стилизиране.

Променете модула за създаване на теми

След като промените настройките на модула, можете да го поставите в нова колона или ред. Интерфейсът е ветрец. След като сте избрали структурата си, можете да местите модули наоколо, както сметнете за добре.

Поставяне на модули в колони и редове

Повечето създатели на страници с плъзгане и пускане ви принуждават да използвате или предния или задния край. Themify Builder ви позволява да правите и двете. Всъщност открих, че задният край е по-бърз и практичен начин за създаване и структуриране на публикации и страници, но предният край е достъпен за всеки, който предпочита да види промените, които прави в реално време.

Themify Builder Frontend

Themify Builder също ви позволява бързо да дублирате страници. Това е полезно, ако искате да копирате създадените от вас страници в други области на вашия уебсайт. Можете също да създадете части от оформление и след това да го вмъкнете в публикации и страници.

Ценообразуване

Стандартен лиценз за Ultra дребно на цена $ 49. Ако имате нужда от оригиналните файлове на Photoshop, има лиценз за разработчици на разположение за 69 долара. И двата лиценза предлагат едногодишна поддръжка и актуализации и могат да се използват в неограничен брой уебсайтове.

Ако купите тема от Themify, ще получите безплатно втора тема. Тематичният клуб на Themify обаче предлага по-добра стойност за парите ви. Стандартното им членско клубно членство се продава на цена от $ 79 / година, докато тяхното членство в разработчиците се продава на 99 $ годишно. Тези членове ви предоставят достъп до всички 39 текущи теми Themify и до всички нови, които са пуснати по време на вашето членство.

Цени за клуб Themify

Themify също така продава премиум WordPress плъгини като Post Type Builder, Themify Builder, Tiles Builder, лента за обяви (прочетете нашия преглед тук и условни менюта. Серия от добавки също са достъпни за Themify Builder. Колективно тези приставки и добавки он-лайн се продават за $ 175, но членството в основния клуб, включително тези продукти, се предлага за $ 139 / годишно. Тази опция за членство е по същество членство в програмист с добавяне на всички плъгини и добавки, но струва само $ 40 – вместо $ 175 – още. Добър вариант е, ако се интересувате от някой от тези плъгини.

Достъпът през целия живот до основния клуб е достъпен за $ 279. Той предлага същите продукти като плана за членство в основния клуб. Единствената разлика е, че няма годишни такси. Ако смятате, че ще подновите членството си в основния клуб за втора година, планът за членство в целия живот е най-добрият начин.

Заключителни мисли

Ultra със сигурност изживя своето име като мощна и гъвкава тема. Той се предлага в комплект с над 32 оформления, които могат да се използват като отправна точка и след това да бъдат променени съответно, лесен за използване плъзгач за създаване на страници, който може да се използва в предния и задния край, и фантастична поддръжка за WordPress персонализатор. Всичко това означава, че Ultra е гъвкаво решение, което отговаря на безброй цели.

Ultra има собствена поддръжка за шрифтове на Google, многоезичен Plugin за WordPress и WooCommerce. Темата е оптимизирана и за търсачките.

Ако търсите универсална тема на WordPress, която може да се използва за лесно създаване на професионални уебсайтове, препоръчвам да проверите Ultra. Има много страхотни функции, лесен е за употреба и е със скъпи цени.

И най-накрая, ако се интересувате от даване на Ultra на въртене, не забравяйте, че феновете на WinningWP могат да получат красив 20% отстъпка за всеки продукт на Themify чрез удобната ни сделка Themify. Наслади се!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map