Разгледайте темата за преглед – по-подробно разглеждане на една от най-продаваните теми за WordPress за 2015 г.

Сделки с WordPress


В момента има почти 75 000 продажби на ThemeForest и почти перфектна 5-звездна оценка, Enfold е една от най-популярните теми на WordPress на пазара.

Създаден от Kriesi (доставчик на теми, който вече е натрупан над абсолютно огромен 140 000 общи продажби на ThemeForest), Enfold има какво да хареса за него: напълно отзивчив, напълно съвместим с WooCommerce, има огромен набор от впечатляващи демонстрации на теми – всички с особено лесен за инсталиране на предварително определено съдържание – и добре: доста повече …

Нека разгледаме подробно какво точно може да предложи тази тема за най-продавани:

Предварително определени проекти и оформления

В момента Enfold се предлага с шестнадесет готови демонстрации / оформления, които могат да бъдат използвани като начална база за вашия собствен дизайн и инсталирани само с няколко кликвания.

Тема за сгъване - екранна снимка

За да инсталирате демонстрация, всичко, което трябва да направите, е да отидете в секцията „Импортиране на демо“ на темата (намира се в панела „Опции на темата“) и щракнете върху демонстрацията, която искате да импортирате. След няколко минути демонстрацията ще бъде инсталирана и вие ще можете да преминете през и редактирате различните страници, които съдържа, както желаете – по този начин ще спестите много време и в двете) а) да излезете със собствен дизайн, и б) реално създаване и работа на нов сайт!

Няколко примера …

Ето няколко основни примера за готовите демонстрации / оформления, които се предлагат в комплект с темата:

Пример 1.

Сгъване на демонстрация по подразбиране - екранна снимка

Пример 2.

Разгънете демонстрация на магазин - екранна снимка

Пример 3.

Разгънете демографско портфолио Демо - Снимка

Не е зле! Това, разбира се, са само начални точки и след като инсталирате такава, скоро ще искате да започнете да персонализирате нещата чрез различни настройки …

Основни функции

Хубавите дизайни обаче не са всичко, което тази тема може да предложи – защото Enfold се предлага с много функции:

отзивчив

Вероятно вече знаете за Mobilegeddon на Google. Ако не, основният процес е, че Google ефективно ще санкционира вашия сайт (до известна степен), освен ако не коригира оформлението си, за да изглежда добре на мобилни устройства.

Ето защо е наложително сайтът ви да коригира подредбата и размера на текста си и т.н., в зависимост от размера на екрана – нещо активирано чрез отговор на тема WordPress.

За щастие екипът, който стои зад Enfold, гарантира, че темата им е едновременно отзивчива и като допълнителен бонус, също готова за ретина (като по този начин гарантира, че изображенията ще изглеждат ясни и остри както на екраните с ниска, така и с висока разделителна способност).

The Avia Layout Builder

Една от по-интригуващите характеристики на Enfold е създателят на страници, наречен Avia.

Разгънете Avia Layout Builder

Въпреки че може би не е толкова удобен за потребителя, колкото някои други плъгини за създаване на страници, Avia Layout Builder е повече от способен да ви помогне да създадете свой собствен уникален дизайн – всичко това е след лека крива на обучение.

Като пример: цялата начална страница на демонстрацията на Enfold One Page Restaurant (показана по-долу) всъщност е построена с помощта на този конструктор на много страници.

Сгънете демонстрация на класически ресторант - екранна снимка

Списъкът с елементи, които можете да използвате тук, също е доста поразителен. Ето няколко примера, от които можете да избирате:

 • Колони с различна ширина.
 • Галерия на бутони
 • Tabs
 • Превключва
 • Акордеони
 • Таблици с цени и данни
 • Бутони за обаждане към действие
 • Отзиви
 • Анимирани преброявания
 • Видео
 • Google Maps

Създателят на страници е сравнително лесен за използване, но отнема малко време, за да се почувствате наистина. Най-добрият ви залог тук вероятно е да започнете с инсталирането на един от демонстрациите, за да помогнете да разберете как работи всеки от елементите, преди да се опитате да създадете свой собствен дизайн от нулата..

За бърз преглед на видео въвеждането на Enfold Advanced Layout Builder (а също и на няколко други удобни видеоклипове) щракнете тук.

Впечатляващ плъзгач на слой

Слоевете за плъзгачи са чудесен начин да добавите личност към уебсайт.

Разгънете съставителя на оформлението

Що се отнася до Enfold, този, който идва с него (LayerSlider WP), е един от най-добрите (т.е. по-малко лъскав), които лично съм тествал – и ви позволява да създавате доста зашеметяващи 2D и 3D анимации, които могат да се използват в рамките на всяка страница на вашия сайт.

Подобно на Layout Builder, и тук има малко крива на обучение – въпреки че да бъдем честни, същото може да се каже и за почти всички подобни плъзгачи на пазара …

Голям плюс: има широк набор от различни бутони и много елементи, от които да избирате – всички трябва да изминат дълъг път, за да ви помогнат да създадете страхотни плъзгачи: след като разберете как да продължите да кандидатствате всички, разбира се.

Готов за WooCommerce

Никога не знаете кога може да искате или трябва да направите скока в стартирането на онлайн магазин. Дори и да не планирате сега, най-добре е да изберете тема, която поддържа такива възможности.

За щастие, Enfold е готов за WooCommerce, така че опцията за стартиране на магазин е налице, когато имате нужда.

Опции за тема

Независимо дали го знаете или не, страхотните опции за теми наистина са основите, от които са изградени лесни за използване теми.

Сгънете опциите на темата - екранна снимка

Ако не сте опитен дизайнер или разработчик, тогава опциите, които улесняват настройването на външния вид на вашия сайт, ще направят настройката на сайта ви много по-лесна.

Enfold тук също не се проваля и всъщност може да се похвали с редица атрактивни опции за теми, които могат да помогнат за постигането на сделката, като например възможността да:

 • Изберете от повече от 20 предварително определени цветови схеми
 • Изберете от масив от атрактивни различни шрифтове
 • Редактирайте елементи като заглавия шрифт, размер и цвят и т.н..
 • Добавете между една и пет различни области на джаджа в долния колонтитул

Списъкът продължава и продължава …

Страхотна документация и поддръжка

Често едно от важните неща, които трябва да вземете предвид, преди да закупите тема, е видът на поддръжката и документацията, с която се предлага.

Ако не сте запознати с темата, която ще закупите, има вероятност да се натъкнете на нещо, което изисква малко помощ. Следователно е от съществено значение да имате достъп до полезна информация, когато имате нужда.

Enfold предлага не само видео разходки, които да ви помогнат да продължите, но и огромен форум за поддръжка, пълен с хора, задаващи (и отговарящи) точно такива въпроси, които вероятно ще имате.

Нови функции Наскоро добавени

Измина доста време, тъй като Enfold направи основна актуализация, но от 5 ноември 2015 г. имаше сравнително голяма, която доведе до доста нови функции, включително четири чисто нови предварително направени демонстрации / оформления:

 • Сгънете демонстрация на строителството
 • Сгънете демонстрация на лайфстайл блога
 • Сгънете минимална демонстрация на портфейл
 • Сгънете демонстрацията на целевата страница

Друга голяма функция, освободена с тази конкретна актуализация, е възможността Enfold вече да се свързва с MailChimp без използването на никакви приставки.

За пълен списък с нови функции се насочете тук.

…и още!

За пълен списък с функции, разгледайте страницата с функции на официалния уебсайт на Enfold.

Опаковане

И така: е Разгънете темата за вас?

Е, разбира се, не мога да направя избора за вас, но след като го изпробвам за себе си, мога да кажа със сигурност, че Enfold със сигурност има много за него. Едно нещо, което обаче трябва да се има предвид, е, че тъй като конструкторът на теми създава страници, използвайки къси кодове, може да е малко по-трудно от обикновено да променяте теми по-надолу по линията – тъй като, когато я деактивирате, тези късокодове ще създадат малко бъркотия. на определени страници, които всяка ще трябва да бъде върната ръчно, преди да продължите.

Това каза, че това не е проблем, уникален само за Enfold: много други популярни многоцелеви теми (като Divi by Elegant Themes и X Theme от Theme.co са създадени по същия начин).

Като цяло, самата тема е здрава, мощна и лесна за работа – и тези предварително опаковани дизайни и оформления изглеждат много добре!

О, и като допълнителен бонус: ако се интересувате да видите какво наистина може да направи Enfold, разгледайте по-ранен публикация от нашата демонстрация точно на това: „50+ зашеметяващи примера на Enfold – най-продаваната тема на WordPress на Kriesi – в действие“.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me