Преглед на Zerif Pro: Превъзходна тема за една страница WordPress от ThemeIsle

Сделки с WordPress


Zerif Pro е изключително успешна – и много гъвкава – WordPress тема от ThemeIsle, която е специално създадена да ви помогне да създадете стилен уебсайт с една страница, за да популяризирате вашия онлайн бизнес или услуга.

В този преглед ще разгледаме характеристиките на Zerif Pro и ще проучим колко добре се съберат заедно като цяло.

Да започваме.

Функции на тема Zerif Pro WordPress

Zerif Pro се таксува като тема на WordPress на една страница за изграждане на уебсайтове за творчески агенции.

Раздел за функции на Zerif Pro

Той има всички раздели на началната страница, от които един проект може да се нуждае, включително:

 • Голяма заглавна площ
 • Раздел функции
 • Зона за обаждане до действие
 • Съдържание на портфейл
 • Относно раздел, допълнен с графики на уменията
 • Витрина на логото на клиента
 • Профили за членове на екипа, допълнени с връзки в социалните медии
 • Таблица с цени, раздел за сравнение на пакети
 • Формуляр за бюлетин
 • Отзиви на клиенти
 • Раздел Google Maps
 • Форма за контакти
 • Последни новини от емисията на блога

Поставете ги заедно и Zerif Pro обхваща всички секции, от които ще се нуждае всяко добро оформление на една страница, допълнени с още луксозни елементи, които можете да използвате за подобряване на уебсайта си. Всеки раздел е незадължителен – можете лесно да включите или изключите всеки един от тях с натискане на бутон.

Секция за портфолио на Zerif Pro

Тъй като темата Zerif Pro изцяло обхваща инструмента за персонализиране на WordPress, цялата подредба на началната страница и нейното съдържание се управлява чрез интуитивен потребителски интерфейс на инструмента. Това ви дава жив предварителен преглед на началната страница на вашия уебсайт, което опростява и опростява процеса на превръщане на Zerif Pro в свой собствен.

Поръчка за секция Zerif Pro

Други забележителни функции на Zerif Pro включват неограничени опции за персонализирана конфигурация, напълно мобилно адаптивно оформление, визуално динамично превъртане на паралакс и съвместимост с WooCommerce за тези, които искат да продават продукти и услуги директно от своя уебсайт.

Тази тема е създадена, за да се възползват от безплатните WP Product Review и Revive Old Post плъгини, които по случайност също са от ThemeIsle. След активиране на Zerif Pro на уебсайта си, ще бъдете подканени да инсталирате тези две плъгини, които ви позволяват да публикувате професионално изглеждащи отзиви на уебсайта си и да автоматизирате маркетинга си в социалните медии.

Като цяло Zerif Pro разполага с всички функции, от които някога може да се наложи да изградите уебсайт, за да популяризирате вашия бизнес, агенция или услуги – всичко това е обгърнато в атрактивен модерен дизайн.

Както при всяка тема, обаче, колко добре е всъщност се свежда отчасти до това колко лесно е да се използва. Имайки това предвид, нека разгледаме зад кулисите, за да видим как работи задният край на Zerif Pro.

Използване на Zerif Pro за изграждане на уебсайт за WordPress с една страница

След като купите темата Zerif Pro, получавате достъп до примерното съдържание. Използването на примерно съдържание ви дава бърз и лесен начин да пресъздадете уебсайта, използван от ThemeIsle като демо версия.

Демо версия на Zerif Pro

Ако решите да импортирате това примерно съдържание, тогава можете да имате скелетна рамка за уебсайта си, която работи и работи само с няколко кликвания. Трябва да кажа обаче, че се сблъсках с някои проблеми, причинени от факта, че двата персонализирани типа публикации, използвани от извадковото съдържание, не присъстваха на моя сайт. Освен това останалата част от вноса протичаше гладко и имах работеща версия на темата, която да използвам като база за моя уебсайт.

Персонализирани джаджи за начална страница

Тъй като Zerif Pro е проектиран да се използва във формат на една страница, добавянето на съдържание към началната страница е малко по-различно от това, което може да направите за „обикновена“ тема. Вместо да редактирате стандартна WordPress публикация или страница, съдържанието за началната страница е съхранявани в персонализирани джаджи.

Читателите, които са използвали някоя от съвременните теми за деца Genesis Framework от StudioPress, трябва да са запознати с този подход за управление на съдържанието на началната страница, но не се притеснявайте, ако не сте – ще го покрием в известна дълбочина.

Zidf Pro Widgets

След като изпробвах много различни теми на една страница през годините, открих, че има няколко начина, по които разработчиците могат да създадат „една страница с множество секции“ да търсят началните си страници с една страница.

От наличните опции – които включват персонализирани контролни панели за опции за тема, инструменти за създаване на страници, къси кодове и персонализирани полета – подходът на персонализирана джаджа, използван от Zerif Pro, работи особено добре. Това е особено вярно сега, когато е възможно да се работи с джаджи чрез инструмента за персонализиране на WordPress.

Прегледи на живо с персонализатора на WordPress

Да, това е правилно: персонализираните джаджи Zerif Pro, използвани за попълване на началната ви страница със съдържание, се управляват и контролират чрез инструмента за персонализиране на WordPress.

Zerif Pro Customizer Small

Зареждайки инструмента за персонализиране на WordPress, можете просто да отидете до секцията на началната страница, която искате да редактирате, и след това да въведете собственото си съдържание. Тъй като инструментът за персонализиране на теми ви дава преглед на живо на всички промени, които правите веднага след като ги направите, не е необходимо постоянно да превключвате раздели на браузъра или да опреснявате прозорци. Това не само ви спестява време, но прави целия процес много по-удобен за потребителя – и далеч по-малко разочароващ.

Цветове за персонализиране на Zerif Pro

Не само можете да попълнете началната си страница с персонализирано съдържание, като я добавите към джунджуриите (както току-що покрихме), но и можете да промените външния й вид чрез интерфейса на инструмента за персонализиране.

Друг хубав аспект на това е, че тъй като джаджите и инструментът за персонализиране са основни части на WordPress, няма интерфейс на трети страни, за да се научите: ако вече сте запознати с тези аспекти на WordPress, тогава не трябва да имате проблеми с настройката на това тема, за да изглежда по начина, по който искате. И ако не сте запознати с тях, всичко, което научите тук, може да се приложи към други теми – или поне към тези, които са приели инструмента за персонализиране на WordPress.

Zerif Pro Customizer Add Widget

Повечето от персонализираните джаджи се справят само с обикновен текст и HTML, така че, в зависимост от вашите способности, може да сте ограничени до това каква форма приема вашето съдържание. Може би с развитието на инструмента за персонализиране на WordPress това ще се превърне в минало, но засега това леко намалява потребителското изживяване.

Zerif Pro Widget Персонализирано съдържание

В голямата картина обаче това е само незначителна хватка – като цяло персонализираните джунджурии и подходът на персонализатора наистина работят добре. Всеки от секциите на началната ви страница може да бъде редактиран чрез инструмента за персонализиране, допълнен с визуализация на промените в реално време в реално време на промените ви.

Други аспекти на вашия уебсайт, които можете да контролирате чрез персонализатора, включват реда на секциите на началната страница, което позволява или деактивира ефекта на плавно превъртане, добавяне на вашето лого, въвеждане на връзки в профила ви в социалните медии и управление на менютата за навигация на сайта.

Секция Zerif Pro Show

Чрез интерфейса на персонализатора можете също да активирате или деактивирате някой от секциите с едно натискане на бутон, оставяйки ви свободен да изградите оформлението на началната страница, подходящо за вашия проект. Отстранявайки възможно най-голяма част от необходимостта да взаимодействате с административната област на WordPress, Zerif Pro си осигури репутация като много удобна за Word тема тема, с която да създадете сайт.

След като настроите уебсайта си чрез интерфейса на персонализатора, можете да създадете неговите вътрешни страници и незадължителни публикации в блога чрез стандартния администраторски интерфейс на WordPress. Ако добавите блог към уебсайта си, това съдържание може да бъде достъпно от навигационните менюта на вашия сайт или чрез последния раздел с новини на началната ви страница.

Секция блог на Zerif Pro

Опции за ценообразуване на Zerif Pro

Zerif Pro се предлага самостоятелно или като част от клубовете-членове на ThemeIsle:

 • Диамантен план (индивидуални теми), $ 67
 • План за скрин със съкровища всички теми, 99 долара
 • План за пиратски клуб (всички теми и плъгини, $ 199

Индивидуалните покупки на теми ви дават право на достъп до поддръжка и актуализации за една година, докато Планът за съкровища ви предоставя две години достъп, а Пиратският клуб ви осигурява достъп до цял живот за повече информация. Всички опции са налични с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Заключение за преглед на темата Zerif Pro

Zerif Pro не само изглежда страхотно, но е много лесно да настроите и конфигурирате. Толкова много теми на една страница грешат, когато става въпрос за управление на различните им раздели – въпреки че имат висококачествен външен вид, могат да бъдат много неприятни за работа с.

За щастие това не е така при Zerif Pro. Ако искате да създадете този тип уебсайт – независимо дали да промотирате своя бизнес или услуги или просто да подчертаете характеристиките и качествата на нещо на една страница – тази тема е силно препоръчителна.

Единствената област, в която леко липсва, са единичните шаблони за публикации в блога. Въпреки че няма нищо лошо в тях, те са малко по-малко интересни за гледане от останалата тема. Въпреки това, те разполагат с изображения с ширина почти 800 пиксела – което ги прави лесни за създаване на висококачествено визуално съдържание.

Ако търсите атрактивна тема на WordPress на една страница, която не само изглежда страхотно, но няма да ви създава проблеми, когато става въпрос за реално изграждането на уебсайта ви, Zerif Pro е солиден залог!

О, и да не забравяме, ние се обединихме с хората в ThemeIsle, за да предложим на феновете на WinningWP красиви 20% отстъпка при всяка покупка на ThemeIsle. Наслади се!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me