Преглед на WPExplorer: Преглед на темата за „WordPress“ на WPExplorer – и други предложения…

Сделки с WordPress


Ако сте прекарали време за четене или използване на WordPress, WPExplorer е име, с което трябва да сте запознати. Освен че поддържат един от най-големите блогове за WordPress, те създадоха и една от най-популярните многофункционални теми на WordPress на пазара.

Тази тема е тотална и в този преглед на WPExplorer ще разгледаме тази тема и ще разгледаме предисторията на WPExplorer. Ще разгледаме и какво още могат да предложат, включително техните други теми и шаблони за създаване на блогове и магазини за електронна търговия с WordPress.

Да започваме…

Произходът на WPExplorer

Блогът на WPExplorer е започнат от човек, наречен AJ Clarke, още когато беше в колеж и току-що започна да създава уебсайтове с WordPress. След като публикува различни съвети, новини и отзиви за WordPress в блога на сайта, AJ повиши уменията си за кодиране и започна да произвежда и продава свои теми в WordPress на сайтове като Mojo Marketplace, а по-късно и на ThemeForest. (Забележка: За повече информация вижте нашето Ръководство за закупуване на теми в ThemeForest.)

WPExplorer на ThemeForest

Авторският профил на WPExplorer на пазара ThemeForest.

След няколко ранни тематични издания, AJ стартира многоцелевата тема Total WordPress през 2013 г., която оттогава се превърна в най-продаван в бранша. Както и редовното актуализиране на Total – включително добавяне на нови функции и демонстрации на уебсайтове – други теми, като блогове, списания и електронна търговия, също са пуснати от WPExplorer оттогава.

Обща тема в ThemeForest

Популярната многофункционална WordPress тема от WPExplorer беше пусната през 2013 г..

С течение на годините блогът WPExplorer се превърна в един от най-големите и популярни уебсайтове за WordPress наоколо. Работейки с множество писатели (включително и аз) за публикуване на постоянен поток от съдържание, AJ и съпругата му Kyla изградиха една от най-известните марки в екосистемата WordPress.

Според екипа има „няколко готини проекта“, които WPExplorer има в работата, което ги прави тези, които да гледат през 2018 г..

WPExplorer Key Details

 • Член на ThemeForest от 2009 г..
 • Рейтинг на автора на ThemeForest от 4,5 от 5 звезди въз основа на 3 736 оценки.
 • 21 WordPress теми за продажба.
 • 56,040 тематични продажби до момента на пазара ThemeForest.

Тъй като голяма част от тези продажби бяха генерирани от Total, нека разгледаме тази популярна тема, за да ви помогнем да решите дали това е правилният избор за вашия уебсайт.

Общ многофункционален преглед на темата за WordPress

Както споменахме, Total е най-популярната тема на WordPress от екипа на WPExplorer. Всъщност това е тема, която разгледахме подробно преди в блога. В този преглед Кевин Малдун намери Total за „удобен за потребителя и добре проектиран“. Въпреки че можете да разберете всичко, което трябва да знаете за Total в неговия преглед, ако искате бърз преглед на това, което може да направи тази тема, ето кратко резюме.

Обща популярност на темата и оценка на потребителите

С повече от 31 000 продажби и 4,85 от 5-звездна средна оценка от потребителите, Total определено е изпитана тема на WordPress с положителна репутация. Той също така се актуализира редовно от първоначалното му пускане през 2013 г. и продължава да бъде основният фокус на екипа на WPExplorer, като за тази година са предвидени още нови функции и подобрения..

Общи демонстрации на уебсайтове на тема

Това, което обикновено отделя многоцелевата тема от обикновената тема, е нейният избор и разнообразие от демонстрации на уебсайтове – и Total не е изключение. С 46 демонстрации, от които можете да избирате, обхващайки всичко – от уебсайтове на агенции и корпоративни домашни страници до фитнес сайтове и онлайн портфейли, Total наистина може да се използва за бързо създаване на почти всеки тип уебсайт с WordPress.

Общо демонстрация на основна тема

Основната демо демонстрация е пълна с полезни функции и шаблони на страници.

Основната демо демонстрация върши чудесна работа, като показва всичко, което тази тема може да предложи. Идеален за уебсайтове на агенции или бизнес, основната демонстрация на Total включва плъзгач с пълна ширина, както и откъси от портфолио и електронна търговия на началната страница. Освен това е пълен с шаблони за всички страници, които е вероятно да се нуждае от вашия сайт, включително услуги, препоръки и страници за контакти.

Общо демонстрация на уебсайт за фитнес зала

За създаването на уебсайт за фитнес зала или за популяризиране на вашите лични тренировъчни услуги, демонстрацията на Total gym може определено да помогне.

Ако искате да създадете уебсайт за фитнес с WordPress, Total има демонстрация, която е готова да започне. Подходящ за фитнес, личен треньор и други уебсайтове, свързани с фитнес, това Total demo има полезни функции, като таблица за сравнение на ценови пакети, форма за контакт, профили на членове на екипа и плъзгач на цял екран на началната страница.

Общо демонстрация на кафе

Total може да ви помогне да стартирате уебсайт за кафе, бар или ресторант с WordPress.

С плъзгач на цял екран, който е идеален за популяризиране на най-добрите ви ястия или подчертаване на атмосферата на вашето място, демото на кафето Total предлага бърз начин за създаване на уебсайт за вашия бар, кафене или ресторант. Снимките на вашите ястия с подпис, както и подробности за работното ви време, могат да бъдат показани в плъзгача на началната страница, докато останалата част от оформлението на началната страница на кафенето има секции за вашето меню, фотогалерия, местоположение и информация за компанията.

Обща демонстрация на уебсайтове за пътувания

Демонстрацията на блога за пътуване е само един от предварително изградените дизайни на блогове в тематичния пакет Total.

Total има няколко стилни демонстрации на блогове, включително този дизайн за пътуващи блогъри. Опционалният плъзгач за начална страница работи добре за популяризиране на най-новите ви публикации в блога, докато персонализираните джунджурии могат да се използват за показване на съдържание от вашите акаунти в социалните медии, връзки към друго съдържание от вашия блог и вашия потребителски профил.

Демо демонстрация на уебсайт за модна тема

Демо демонстрацията на модния магазин Total е предназначена за продажба на дрехи и аксесоари онлайн.

Демонстрацията на моден магазин улеснява стартирането на определен тип магазин за електронна търговия с WordPress. Тъй като Total има пълна поддръжка на приставката за създатели на онлайн магазини WooCommerce, всеки от демонстрациите може да се използва за продажба на физически и цифрови продукти, както и услуги.

Тотален демонстрационен инструмент за вносители

Прегледът и импортирането на демонстрации на уебсайтове е лесно и удобно с Total.

За щастие, импортирането на демо съдържание е много лесно с Total. Така че, независимо дали сте нов в WordPress или просто търсите бърз начин за стартиране на уебсайта си, Total и неговите предварително изградени демонстрации работят много добре. Освен това, тъй като Total е изключително гъвкава тема на WordPress, предварително изградените демонстрации могат лесно да бъдат персонализирани да работят за редица други проекти.

Най-добрите характеристики на общата тема

Освен предварително изграденото съдържание, Total има много впечатляващи функции, които да ви помогнат да създадете уебсайт с WordPress.

Изтегляне и пускане на страница

WPBakery Page Builder

Общо включва приставката за WPBakery Page Builder.

Сред функциите ще намерите редактор на съдържание с предна плъзгане и пускане, захранван от популярния плъгин WPBakery Page Builder WordPress. Благодарение на този впечатляващ инструмент можете да персонализирате цялото демо съдържание чрез интуитивен интерфейс.

Общо персонализирани елементи за създаване на страници

Освен стандартните елементи на WPBakery Page Builder, Total има свой набор от блокове от съдържание.

Можете също така да използвате създателя на страници и неговата библиотека от елементи, включително персонализираните елементи Total, за да създадете свои уникални дизайни на съдържание от нулата.

Избор на Premium добавки

В допълнение към приставката за WPBakery Page Builder, премиумните плъгини Templatera, Slider Revolution и Layer Slider са включени в пакета Total. Това не само ви спестява пари, но също така ви дава възможността да създавате свои собствени разширени слайдшоу и да редактирате предварително изградените плъзгачи, както и да управлявате дизайна на съдържанието на WPBakery Page Builder по-ефективно.

Общо е създадено и за работа с всички най-добрите WordPress плъгини на трети страни, което ви позволява да добавяте колкото се може повече допълнителни функции към вашия сайт, ако е необходимо.

WordPress интерфейс за персонализиране

Уебсайтовете, използващи Total, могат да бъдат персонализирани изключително с WordPress Customizer.

Други забележителни общи теми включват:

 • Поддръжка на WordPress Customizer.
 • В режим на изграждане.
 • Опции за оформление в бокс и пълна ширина.
 • Множество стилове на заглавия.
 • Вградено социално споделяне.
 • Напълно мобилен дизайн.
 • Библиотека с кодови фрагменти и филтри за теми.
 • Плюс още много.

Ако искате да видите какво друго може да направи тази тема или да получите малко вдъхновение за вашите собствени проекти, не забравяйте да разгледате тази колекция от примери на живо на Total в действие.

Обща поддръжка на теми

Въз основа на положителните отзиви от Total потребителите, честно е да се заключи, че WPExplorer върши добра работа в подкрепа на водещата си тема. Всъщност екипът на WPExplorer призна, че „наличието на солиден екип за поддръжка“ е един от най-важните поуки, извлечени от управлението на бизнеса им. Екипът поддържа връзка с клиентите, като проверява дали са забелязали грешки или имат предложения за това как темата може да бъде подобрена.

Заявките за поддръжка преди продажбите могат да бъдат изпращани чрез секцията Общи коментари, докато поддръжката на клиентите се предоставя чрез системата им за помощ.

Обща стойност на парите за темата

Към момента на писане, Total беше на разположение от пазара ThemeForest само за $ 29. Това е около половината от цената на други най-продавани многофункционални теми, което го прави чудесен продукт на цена-цена.

Тази цена включва доживотен достъп до бъдещи актуализации на теми и шест месеца поддръжка от WPExplorer. За малка такса периодът на подкрепа може да бъде удължен до 12 месеца. Допълнителна опция за покупка е да се регистрирате с услугата Envato Hosted, прочетете нашия преглед на Envato Hosted и да получите достъп до Total, услугата за настройка на теми и премиум WordPress хостинг за $ 19 на месец. Ако все още не сте избрали уеб хост на WordPress, това може да бъде удобен начин да получите своя сайт онлайн възможно най-бързо.

Други препоръчителни теми за WPExplorer WordPress

Както споменахме, WPExplorer имат 21 WordPress теми в своето портфолио в ThemeForest. Ето някои от акцентите.

Тема за Blogging и електронна търговия на WordPress Fashionista

WPExplorer Fashionista демонстрация на тема

Темата на Fashionista е създадена за създаване на блогове, онлайн магазини или комбинация от двете.

Fashionista редовно се актуализира след излизането си през 2012 г. и през годините генерира малък, но стабилен поток от продажби. Темата има класически вид, който е предназначен предимно за блогове и изброяване на продукти за продажба. Функционалността на електронната търговия се предоставя чрез поддръжката за водещия плъгин за създаване на онлайн магазини WooCommerce, който ви дава пълен контрол върху това как работи вашият магазин.

Chic Blogging и WooCommerce WordPress Тема

WPExplorer Chic демонстрация на тема

Chic работи добре както за блогърите, така и за собствениците на онлайн магазини.

Описан като стилна и стилна тема на WordPress, Chic е друга опция, насочена към блогъри и собственици на онлайн магазини. Независимо дали искате просто да споделите най-новите си мисли или да продавате продукти онлайн, Chic може да бъде добър избор. Подобно на много от другите теми за WPExplorer, Chic е съвместим с услугата Envato Hosted, която включва уебсайт WordPress, хостинг от компанията-майка ThemeForest.

Noir Персонализиращи се блогери Електронна търговия WordPress Тема

Демо тема на Noir

Плъзгачът на началната страница е само една от възможните опции за конфигуриране на темата за Noir.

Noir е друга гъвкава тема за блогове с добра поддръжка за електронна търговия. Рекламните петна предлагат допълнителен начин за генериране на пари от вашия уебсайт WordPress, докато опциите за персонализиране ви дават добър контрол върху дизайна на вашия сайт. Интеграцията в социалните медии е стандартна, като функции като социални влизания, коментари във Facebook и персонализирани джаджи в Instagram за захранване.

Ню Йорк минимален блог и магазин WordPress тема

Ню Йорк Тема Демо

Темата в Ню Йорк наскоро беше актуализирана за 2018 година.

Ню Йорк е най-новата тема от WPExplorer. Издаден е в края на 2016 г., но наскоро е актуализиран. С минимален дизайн, насочен към блогове и магазини за електронна търговия, Ню Йорк има оформление с пълна ширина, което може лесно да се персонализира чрез контролния панел за опции за теми. Персонализирани джунджурии, множество оформления на началната страница и напълно отзивчив дизайн са всички в списъка с тематични теми в Ню Йорк.

Total със сигурност е най-популярната тема от WPExplorer и след като проверите списъка с функции и подбора на предварително изградени демонстрации на уебсайтове, е лесно да разберете защо. Ако обаче търсите тема, създадена с конкретна цел, а не многофункционална опция, със сравнителна липса на функции, която помага да се осигури по-опростено потребителско изживяване, една от другите теми на WPExplorer може да бъде добър избор.

Заключителни мисли

WPExplorer свършиха впечатляваща работа за ръководенето на успешен тематичен бизнес, заедно с управлението на натоварен блог с много автори, който е добре четен и добре класиран от търсачките.

Разпознавайки потенциала на пазара ThemeForest и пускайки няколко еднозначни теми, преди да постигнат огромен успех с мощната многофункционална тема Total, WPExplorer успяха да карат вълната на популярност, на която софтуерът WordPress и неговата екосистема се радваха.

С повече проекти, планирани за тази година, WPExplorer със сигурност са тук за дълги разстояния. Така че, ако търсите тема за почти всеки тип уебсайт на WordPress, със сигурност ще намерите това, от което се нуждаете от Total, и в по-малка степен и другите им теми, докато съдържанието в блога ще ви помогне да стартирате вашия сайт и да го пренесете на следващото ниво.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map