Преглед на темата на OceanWP WordPress: Бързо, персонализирано и създаване на страница!

Сделки с WordPress


OceanWP е бързо зареждаща се WordPress тема, която има чудесна поддръжка за добавки и създатели на страници с плъзгане и пускане на трети страни.

Нещо повече, демонстрационната му система за теми ви позволява да трансформирате уебсайта си с едно натискане на бутон.

OceanWP предлага много страхотна функционалност извън кутията, а нейните функции могат да бъдат подобрени и от множество безплатни и премиум разширения за приставки. Предлагат се и повече тематични дизайни, ако надстроите до пакета CoreWP Core Extensions.

Тогава не е изненада, че дизайнът е изключително популярен. Безплатната версия на темата се активира в повече от 300 000 уебсайта и има почти перфектна петзвездна оценка в WordPress.org.

В тази статия ще ви покажа какво може да предложи OceanWP и как можете да го използвате за създаване на професионален уебсайт.

Многоцелевата тема на WordPress

OceanWP е модерен дизайн на WordPress – той е отзивчив и може да поддържа няколко езика.

Тема на OceanWP WordPress - Начална страница

Интеграцията с WooCommerce е фантастична, с много ощипвания на WooCommerce, вградени директно в уебсайта – например дизайнът има изскачащ кош за пазаруване и плаващ бар. Има и режим на бърз преглед, който позволява на клиента да види продукт, без да напуска страницата.

Причини за любовта OceanWP

Често срещан проблем за не-дизайнерите (като мен) е, че може да е трудно да се промени тема на WordPress извън първоначалния му дизайн. Разбира се, промяната на цветовете и шрифтовете е доста проста, но темите на WordPress не винаги улесняват промяната на цялостната структура.

Това не е проблем с OceanWP. Можете да избирате от много професионални дизайни на WordPress, които могат да бъдат импортирани в уебсайта ви, като използвате демонстрационната система за тема.

Творчески демонстрации

Качеството на тематичните демонстрации е високо.

Въпреки че всички дизайни могат да се използват за различни типове уебсайтове, повечето са създадени с конкретна цел, като онлайн магазин или корпоративен уебсайт.

Демо демо тема

Налични са повече от 20 разширения за плъгини за OceanWP и те могат да се използват за добавяне на повече опции за стилизиране, допълнителни джаджи за създателите на страници, нови персонализирани типове публикации и други.

Премиум разширенията могат да бъдат закупени като пакет или сами по 9,99 долара годишно.

Разширете функционалността с разширения за приставки

Ако използвате по-стара тема на WordPress, може да намерите стилните страници, които сте създали с помощта на конструктор на страници с плъзгане и пускане, като Divi, да бъдат нарязани на малко платно в средата на страницата.

За щастие, OceanWP е създаден с създателите на страници.

На всяка страница можете да определите дали страничните ленти, заглавките и колонтитулите се показват. Можете също да контролирате други важни настройки на страницата, като логото и полетата.

Това ниво на контрол означава, че можете да персонализирате съответно всяка страница и да гарантирате, че структурата и съдържанието на уебсайта са в хармония.

Поддръжка за създаване на страници

Въпреки че за OceanWP са налични 13 премиум разширения за приставки, има и богат набор от функции, които са безплатни.

Инсталиране на OceanWP & Препоръчителни приставки

OceanWP можете да изтеглите от WordPress.org или директно от страницата с теми в секцията за външен вид на WordPress.

Тема на OceanWP WordPress

След като активирате OceanWP, ще видите съобщение, което препоръчва да инсталирате три WordPress плъгини: Elementor, Ocean Extra и WP Forms.

Разработчиците трябва наистина да подчертаят, че Ocean Extra е задължителен плъгин, а не препоръчителен плъгин. Жизнените функционални теми, като контролния панел на OceanWP, няма да се показват, освен ако не е активиран Ocean Extra.

Препоръчителни приставки

Сега е обичайно разработчиците на плъгини да отвеждат потребителите на страница за пръскане след активиране или да показват приветствено съобщение в горната част на всяка страница.

Оценявам защо разработчиците правят това, но когато се активират множество WordPress плъгини наведнъж, това може да бъде огромно.

Установих, че това е така с OceanWP, когато активирах Elementor, Ocean Extra и WP Forms едновременно.

Първи стъпки с WP форми

След активирането на препоръчаните плъгини бях пренасочен към страницата за стартиране на WP Forms. Приветствената страница на WP Forms приведе страницата да изглежда малко объркана.

Дори след преместването на друга страница в моя уебсайт все още ме бомбардираха със съобщения. Препоръчаха ми да стартирате съветника за настройка, да изтеглите разширението Ocean Sticky Header, да се включите в анонимно събиране на данни за плъгини за Elementor и да оставите рейтинг на WordPress.org за OceanWP.

Както казах, беше непосилно.

Съобщения за препоръчителни приставки

Напълно поддържам функционалност като създаване на страници и формуляри за контакти, които се добавят към тема чрез използването на приставки. Не е необходимо да преоткривате колелото, така че подобряването на функционалността чрез плъгини почти винаги е най-добрият маршрут.

Вярвам обаче, че разработчиците на OceanWP трябва да подобрят тази част от инсталационния опит в полза на новите потребители на WordPress.

Настройка на вашия уебсайт

Съветникът за настройка на OceanWP ви помага да започнете с темата.

Безплатното разширение на Ocean Extra трябва да бъде активирано, за да бъде наличен съветникът за настройка.

Приготвяме се да започнем

Можете да изберете дизайн на уебсайт на следващата страница.

Всички 13 безплатни демонстрации могат да бъдат визуализирани и след това инсталирани от тази страница. Ако предпочитате, можете да пропуснете тази стъпка.

Изберете демонстрационен шаблон

Избрах да импортирам демонстрацията на пътувания.

След това ме посъветваха да импортирам съдържание в свежа инсталация на WordPress. Можете да изчистите вашата база данни с помощта на приставка за нулиране на базата данни на WordPress, като WP нулиране, разширено нулиране на WordPress или нулиране на WP.

Няколко плъгина бяха маркирани, както се изисква и на тази страница. В допълнение към препоръчаните приставки, които бях активирал по-рано, ми казаха също да инсталирам безплатни плъгини Персонализирана странична лента и социално споделяне.

Странно, две премиум приставки, Sticky Header и Elementor Widgets, също бяха маркирани като необходими. Бях изненадан от това, тъй като демонстрацията за пътуване беше свободна за инсталиране.

Тези две плъгини на дребно по 9,99 долара всяка година. Те не са скъпи, но не вярвам, че всеки безплатен демонстрационен дизайн трябва да изисква първокласен плъгин, за да работи правилно. Той се среща като подъл начин да принуди потребителите да надграждат.

За щастие, можете да преминете към следващата стъпка, без да ги инсталирате. Това обаче означава, че крайният резултат няма да съответства на визуализацията на темата.

В края на тази страница можете също да потвърдите какви данни искате да импортирате. Всички опции се проверяват по подразбиране.

Импортиране на демо съдържание

На следващата страница можете да персонализирате основни настройки за вашия уебсайт, като лого, заглавие на уебсайта и лого.

Персонализирайте OceanWP

Тази страница също ви позволява да изберете цветовете по подразбиране за вашия уеб сайт дизайн и връзки.

По подразбиране всички цветове са оцветени, така че ще трябва да изберете всеки от цветовете за избор. На този етап бих искал да видя предварително зададени цветови схеми, така че недизайнерите да имат начална точка.

Персонализирайте OceanWP

На следващата страница ще бъдете помолени да се регистрирате в имейл списъка на OceanWP в замяна на бонусно видео. Можете да пропуснете това и да посетите вашия нов дизайн на уебсайт.

Вашият уебсайт е готов

Първоначално бях впечатлен от това колко добре изглеждаше уебсайтът ми след импортирането на демонстрацията, но когато се задълбочих малко по-дълбоко, бях малко раздразнен.

Първото нещо, което забелязах, беше, че менюто за навигация на уебсайта ми не остана фиксирано, защото не бях закупил първокласното разширено Sticky Header.

Демонстрация на пътуване

При по-внимателна проверка началната страница на уебсайта ми беше най-вече гола, защото не бях инсталирал разширението за премиум Elementor.

Празно съдържание на OceanWP

Добавката на Elementor Widgets включва приспособление за мрежова мрежа за показване на публикации. Без достъп до тази функционалност не успях да публикувам публикациите си във формата на мрежата, който ми хареса в демонстрацията за пътуване.

Блог Gidget

Като цяло вярвам, че съветникът за настройка е добро нещо. Начинаещите ще намерят голяма помощ при първоначалното създаване на уебсайта си с OceanWP.

Целта на съветника за настройка е да опрости процеса на стартиране. Вярвам, че съветникът за настройка трябваше да е вграден в самата тема на OceanWP, а не да изисква активирането на приставката OceanWP, тъй като това би подобрило процеса на инсталиране за начинаещи. Разработчиците биха могли да препоръчат WordPress плъгини и през тази фаза, за да обяснят по-добре предимствата на всеки плъгин. Би било по-разумно да го направите по този начин, тъй като съветникът за настройка вече има страница, която изисква да се инсталират плъгини.

По-голям проблем е, че демонстрациите на безплатни теми изискват разширения за премиум, за да функционират правилно. Това трябва да се промени.

След като импортирахте демонстрацията за пътуване, проверих изискванията за плъгини на другите дизайни и установих, че всички безплатни дизайни на тема изискват премиум приставки, за да работят правилно. Всеки един. За много тематични демонстрации са необходими четири премия за разширения на плъгини, за да се активира потребителят, за да пресъздаде дизайна, който визуализира.

За някои дизайни всичко, което ще загубите е функционалността да използвате лепкаво навигационно меню, но за други ще загубите важни елементи на тема.

Бих искал да видя как разработчиците да се занимават с този проблем и да променят демонстрациите на безплатна тема, така че да са 100% свободни за използване.

Персонализиране на вашия уебсайт OceanWP

След като се активира Ocean Extra, менюто на тематичния панел за OceanWP ще се покаже във вашето административно меню. Нарича се „Тематичен панел“ – въпреки че смятам, че „OceanWP“ би бил по-подходящ.

На страницата на основния панел за теми можете да активирате и деактивирате секции от персонализатора на теми WordPress. Най-вероятно ще запазите всички секции активирани.

Отдолу ще намерите връзки към важни настройки в персонализатора, като например качване на вашето лого и промяна на заглавката ви.

Съветникът за настройка също може да се стартира отново от тази страница.

Функции на тематичния панел

Интеграциите с услуги на трети страни могат да бъдат намерени в раздела за интеграции.

Ако не се активират разширения за приставки, ще видите само опции за интеграция за MailChimp.

Интеграции на тематичен панел

OceanWP има собствена система за шаблониране. Можете да създадете нови шаблони с помощта на визуалния редактор на WordPress и да ги използвате отново по всяко време, използвайки кратък код.

Това е полезно, ако често добавяте едно и също съдържание към публикации и страници.

Например, ако сте създали шаблон за промоция, можете да добавите офертата към нови публикации и страници, като просто използвате краткия код. Това може да бъде изключително полезно, тъй като означава, че често използваното съдържание може да бъде променяно в едно централно местоположение и използвано за актуализиране на стотици страници.

Библиотека с шаблони на OceanWP

Една от по-малко известните функции на OceanWP също е една от любимите ми.

На страницата за скриптове и стилове можете да активирате и деактивирате десетки Javascript и CSS елементи. Деактивирането на функции, които не използвате, ще ви помогне да намалите общия размер на вашите страници, което от своя страна ускорява времето за зареждане на страницата ви.

Панел за скриптове и стилове

Всички настройки на темите могат да бъдат експортирани във..

OceanWP Вносител и износител

Опциите за стилизиране и настройките на уебсайта, които се конфигурират чрез съветника за настройка, могат да бъдат променяни чрез персонализатора на тема WordPress.

Преди това потребителите трябваше да инсталират приставката за демо импортиране за импортиране, за да импортират демонстрации в своя уебсайт. Тази функционалност вече е прехвърлена в Ocean Extra на страницата „Инсталиране на демонстрации“.

„Всички безплатни демонстрации са включени в най-новата версия на приставката Ocean Extra, така че приставката за импортиране на Ocean Demo може да бъде премахната от уебсайта ви.“

Процесът е идентичен: Ще видите списък с „безплатни“ демонстрации, които са достъпни за инсталиране; има предварителен преглед за всяка демонстрация и щракването върху дизайн ще ви покаже какви плъгини са необходими за него.

Инсталиране на демонстрации

Общо OceanWP предлага 13 безплатни демонстрации и 21 професионални демонстрации.

Качеството на тези дизайни не може да се отрече: всички – безплатни и първокласни – са създадени с висок стандарт. Без съмнение, това е една от най-добрите характеристики на OceanWP, тъй като ви позволява да трансформирате уебсайта си в нещо специално.

Моля, разгледайте основната демонстрационна страница на OceanWP, за да постигнете по-добро усещане за стандарта на демонстрационните дизайни на OceanWP.

Демонстрационни демонстрации

Последната страница в тематичния панел е промоция за премиум разширения на OceanWP.

OceanWP Premium Extensions

Област за настройки на OceanWP може да се намери под визуалния редактор на WordPress за всички публикации, страници и персонализирани типове публикации. Всички настройки, дефинирани тук, са специфични за въпросната страница и няма да се прилагат към други страници на вашия уебсайт.

Броят на наличните опции в това поле за настройки е фантастичен.

Както бе отбелязано по-рано, можете да деактивирате части от дизайна, като заглавката, долния колонтитул и страничните ленти. Можете също да промените стила на заглавката.

Кратките кодове могат да се добавят преди и след ключови части от страниците ви и можете да промените логото и навигационното меню, които се използват.

Тези настройки могат да бъдат полезни, когато маркирате конкретни области на вашия уебсайт. Например, ако в уебсайта си имате зона за документация, можете да качите лого с различна марка и връзка към ключова документация директно от главното меню.

Настройки на главната страница

Заглавията могат да бъдат напълно променени. Можете да промените заглавието, подзаглавието и стила на заглавието. Освен това можете да го деактивирате напълно. Можете да персонализирате галета и футера си по подобен начин.

Предлагат се и уникални опции за формат на публикации за аудио, видео, връзки, оферти и други.

Настройки на заглавната страница

Това, че можете да персонализирате всяка страница на вашия уебсайт, както искате, прави OceanWP много мощна. Възможностите са безгранични.

Използване на инструмента за персонализиране на теми

По-голямата част от настройките и опциите за стилизиране могат да бъдат намерени в персонализатора на тема WordPress.

Всички промени, които направите тук, могат да бъдат визуализирани в реално време за настолни компютри, таблети и смартфони.

Разделът с общи настройки е мястото, където можете да намерите много важни настройки на уебсайта. От тук можете да промените стила на дизайна на вашия уебсайт и стила на оформление за основните области на вашия уебсайт, както и да контролирате страници.

Типографията може да бъде променена за всеки елемент от вашия уебсайт, но областта, която се откроява за мен, е секцията на заглавката.

Повечето тематични демонстрации имат няколко стила на заглавието. Цветовете, подплънките, полетата и други могат да се променят с лекота. Големи банери за изображения и видео могат да бъдат качени за заглавката ви, за да изпъкнат вашия уебсайт.

WordPress тема за персонализиране

Предлаганите опции за вашия блог също са фантастични. Можете да използвате големи изображения, миниатюри или оформление на мрежата, а блоговите елементи могат да бъдат активирани и деактивирани с едно натискане на бутон.

Разделът на долния колонтитул ви дава възможност да определите дали се показва на таблети и смартфони и можете да създадете свое собствено съобщение за авторски права с помощта на къси кодове.

Настройки на блога

Виждаме все повече и повече разработчици на теми да приемат персонализатора на тема WordPress, вместо да използват традиционна страница с опции, захранвана от панел с опции, като Redux Framework. Това ми подхожда просто добре.

Персонализаторът на теми не винаги е най-бързият начин за извършване на промени в уебсайта, но е малка цена, която трябва да платите за възможността да виждате модификации, докато ги правите.

Основни разширения на OceanWP

Основната функционалност на OceanWP може да бъде разширена чрез използването на разширения за приставки. По време на писането имаше 20 разширения за плъгини и седем от тях бяха безплатни за изтегляне. Уебсайтът на OceanWP все още изброява вече несъществуващото разширение за демо импортиране, поради което казва, че има 21 разширения за приставки.

Седемте безплатни разширения са: Stick Anything; Модален прозорец; Пощенски плъзгач; Персонализирана странична лента; Споделяне на продукти; Социално споделяне и разбира се, Ocean Extra. Всички тези приставки могат да бъдат изтеглени от WordPress.org или директно от вашия администратор на WordPress.

Вече ще сте запознати с Ocean Extra Това разширение е необходимо за импортиране на демонстрации на теми, тематичен панел, скриптове и стилове и други. Тя трябва да бъде определена според изискванията или функционалността трябва да бъде вградена директно в OceanWP.

Stick Anything е прост плъгин, който ви позволява да залепите определен CSS елемент към вашата страница. Това може да се използва за лога, формуляри и други.

Modal Window може да се използва за добавяне на съдържание към модален прозорец и показване на бутона където искате.

Пост плъзгач ви позволява да показвате публикациите в блога си в красиви слайдове. Вие имате пълен контрол върху размера на използваните миниатюрни изображения, броя на слайдовете и скоростта им. Можете също да ограничите слайдовете до публикации само от една категория.

Плъзгач на Ocean Posts

Персонализираната странична лента ви позволява да създавате неограничен брой странични ленти. Има много други плъгини на страничната лента, достъпни за WordPress, но може да искате да опитате този, тъй като ви позволява да управлявате страничните ленти директно от тематичния панел на OceanWP.

Плъгинът за споделяне на продукти позволява на потребителите на WooCommerce да показват бутони за споделяне на социални медии под продукти.

Ако искате да добавите бутони за споделяне под публикациите в блога, трябва да използвате Social Sharing. Плъгинът поддържа няколко социални медийни услуги, включително Twitter, Facebook, LinkedIn и Pinterest. Бях приятно изненадан от това колко хубави са бутоните за споделяне в този плъгин.

Ocean Social Sharing

Безплатните разширения за плъгини, които са налични за OceanWP, са добре, но освен за OceanWP Extra, те не са особено специфични за OceanWP.

Ето защо, ако искате да добавите слайдове, персонализирани странични ленти или бутони за споделяне в социални медии, може да искате да разгледате алтернативите.

OceanWP Premium Extensions

За OceanWP са налични тринадесет премиум разширения за приставки.

Разширенията са: Цял екран; Известие за бисквитки; Вход за изскачащи съобщения; Instagram; Бял етикет; Портфолио; Woo Popup; Лепкав футър; Океански куки; Elementor Widgets; Страничен панел; Залепваща глава и колонтитул.

Разработчиците са оценили конкурентните разширения конкурентно, като всеки от тях е на дребно само 9,99 долара годишно.

Ако добавите разширение в кошницата си, ще бъдете насърчени да се възползвате от основния пакет за разширения на OceanWP, който включва всички премиум разширения, при оферта на цена $ 34.99. Личният лиценз за този пакет обикновено струва $ 39,99 на година, така че не забравяйте да кликнете, за да си купите разширение самостоятелно, за да получите достъп до офертата и да спестите 5 долара.

Задръж за малко

В допълнение към всички основни разширения, пакетът ви дава достъп до 12-месечна поддръжка и актуализации и достъп до 21 професионални демонстрации.

И трите опции за лиценз ви дават достъп до едно и също съдържание. Употребата обаче се увеличава, когато харчите повече. Бизнес лицензът от $ 79,99 на година дава поддръжка и актуализации за три уебсайта, а неограниченият лиценз от $ 129,99 на година напълно премахва ограниченията за използване.

Основен пакет за разширения

Премиум разширенията могат да ви помогнат да направите много различни неща.

Цялостният екран ви позволява да създадете уебсайт на цял екран за превъртане и можете да настроите скоростта на превъртане и цвета на навигацията, за да ви помогне да показвате съдържанието си по желания от вас начин. Трябва да активирате Elementor, за да използвате това разширение.

Известието за бисквитките ще информира посетителите на уебсайта за факта, че използвате бисквитки, за да се съобразите с разпоредбите на GDPR на закона за бисквитките на ЕС. Той се предлага с два стила и можете да промените текста, който се показва на потребителите.

Фотографите, които използват Instagram, ще оценят приставката за Instagram, която изтегля изображения от вашия акаунт. Ако обаче искате да покажете изображения на уебсайта си, може също да искате да разгледате Портфолио.

Разширението на приставката за портфолио ви помага да показвате портфолио от изображения с помощта на шаблон на страница или кратък код. Можете да променяте стила и типографията на портфолиото и да филтрирате съдържанието по категории, маркери и др.

Разширение за приставки за портфолио

Разработчиците ще обичат разширението Ocean Hooks. Можете да използвате този плъгин, за да вмъкнете PHP код и къси кодове във всяка област на вашия уебсайт.

Куките могат да се активират на страница по страница и да се контролират чрез полето за настройки на OceanWP. Налични са няколко фантастични функции за него, като например ограничаване на куките чрез условна логика и потребителски роли.

Друг, който разработчиците трябва да разгледат, е White Label, който ви позволява да замените всички марки на OceanWP със свои.

Докато OceanWP играе добре с всички създатели на WordPress страници, интеграцията му с Elementor е малко по-усъвършенствана. Ако използвате Elementor с OceanWP, Elementor Widgets е полезна покупка.

Плъгинът добавя повече от 40 уникални джаджа за съдържание на Elementor, което значително разширява това, което можете да създадете с помощта на Elementor в областта на платното.

Има джаджи за дизайнерски елементи, банери, изображения, формуляри, продукти на WooCommerce, публикации и други.

Елементи или джаджи

За OceanWP са налични два изскачащи приставки.

Woo Popup ще покаже съобщение на купувачите, когато кликнат за закупуване на артикул и ще ги посъветва, че продуктът е добавен в пазарската им количка. Плъгинът ви позволява да променяте размера, стила и съдържанието на изскачащите прозорци.

Popup Login ще зареди формуляр за създаване на акаунт, влизане и нулиране на парола.

Вход за изскачащи прозорци

Останалите разширения за приставки добавят допълнителна функционалност за дизайн.

Side Panel добавя отзивчив страничен панел отстрани на страницата ви, който може да бъде затворен от потребителите по всяко време. Вие определяте какви джаджи се показват тук и как панелът изглежда и работи.

Sticky Header, който е маркиран както се изисква в повечето безплатни демонстрации на теми на OceanWP, може да се използва, за да се запази заглавката в горната част на страницата. Плъгинът ви позволява да определите височината на лепкавия заглавие и дали се показва на мобилни устройства.

По подобен начин Sticky Footer може да се използва за прикрепване на долен колонтитул в долната част на всяка страница.

Последното разширение за премиум е Footer Callout. Това може да се използва за показване на видна лента над долния колонтитул. Стайлингът може да се променя лесно и може да бъде активиран или деактивиран за конкретни страници.

Промяна на долния колонтитул

Някои премиум разширения само добавят малко допълнителна функционалност към вашия уебсайт, но други, като Ocean Hooks и Elementor Widgets, са доста съществени.

При $ 9.99 всеки, нито един от тези плъгини не е скъп, но вярвам, че офертата от $ 34.99 за всички премиум разширения и професионални демонстрации е фантастично съотношение цена-качество.

Заключителни мисли

Тези от вас, които търсят добър безплатен дизайн на WordPress, ще оценят какво може да предложи OceanWP.

Темата поставя повечето опции за дизайн и стилизиране в персонализатора на тема WordPress, за да можете да видите как изглеждат модификациите в реално време. Начинаещите ще оценят колко много това помага при извършване на промени.

Допълнителните настройки, които се показват във визуалния редактор на WordPress, могат да бъдат използвани за уникално персонализиране на всяка отделна страница на вашия уебсайт. Това отваря неограничени възможности за това как да изградите своя уебсайт.

Създателите на страници също се поддържат добре, тъй като можете да деактивирате елементи на страница, като заглавието, долния колонтитул и страничните ленти, с едно натискане на бутон. Заслужава да се отбележи обаче, че OceanWP има по-добра интеграция с Elementor в сравнение с другите създатели на страници.

Считам, че разработчиците трябва да подобрят инсталационния процес на OceanWP за начинаещи и може би да добавят функционалността на Ocean Extra директно в самата тема. По-голямо притеснение обаче е прилагането на безплатните демонстрации на OceanWP.

Тематичната демонстрационна система несъмнено е една от най-добрите характеристики на OceanWP, тъй като дава на потребителите достъп до каталог с висококачествени дизайни. Тогава е разочароващо, че за да работи правилно всяка безплатна демо тема изисква първокласно разширение за приставки.

В това отношение пълната версия на OceanWP представлява по-добро представяне на това, което OceanWP може да направи. Всяко разширение за премиум приставки е на конкурентни цени от $ 9,99 на година, но личният лиценз, който е на разположение за $ 34,99, е по-добрата покупка.

С закупуването на основния пакет за разширения ще получите цяла година поддръжка и актуализации, достъп до всички премиум разширения на плъгини и достъп до всички демонстрационни теми на тема.

Ако искате да научите повече за OceanWP, препоръчвам да инсталирате безплатната версия, за да видите сами как тя работи. Можете да научите повече за темата, наличните демонстрации на теми и наличните разширения за плъгини на официалния уебсайт на OceanWP.

Освен това, ако се интересувате да разгледате някои примери за сайтове, които действително използват OceanWP, ето ви отлична витрина.

Вижте и обширната област за документация, която съдържа видео уроци и писмени уроци за всяка основна функция на OceanWP и обяснява как работи всяко разширение за плъгини.

Използван / използваш OceanWP? Мисли?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map