Преглед на MyThemeShop – Превъзходен тематичен клуб за WordPress!

Сделки с WordPress


Когато търсят тема или плъгин, потребителите на WordPress се развалят за избор. С официалното хранилище, специализирани пазари и различни магазини на WordPress има хиляди опции – всъщност толкова много, че твърде лесно може да ви бъде трудно да вземете решение.

Правилният избор е от решаващо значение за успеха на вашия сайт – затова не трябва да се приема леко. В крайна сметка темата на вашия сайт ще определи дизайна, показан на посетителите ви, а вашите приставки ще добавят повечето от неговите функционалности.

За да ви помогна да вземете информирано решение, ще разгледам задълбочено едно от най-добрите места за закупуване на теми и приставки за WordPress: MyThemeShop. Освен като цяло ще разгледам MyThemeShop, аз също ще разгледам основните му характеристики, преглед на няколко от най-добрите му продукти и споделяне на съвети за бъдещи купувачи.

Да започваме!

Какво е MyThemeShop?

С име като MyThemeShop бихте сметнали, че отговорът ще бъде ясен. В действителност MyThemeShop заема средно място някъде между тематичния магазин на WordPress и WordPress „club“. Въпреки това, поради своята ценова политика, той вероятно се навежда повече към клуб.

Началната страница на MyThemeShop

Това е така, защото въпреки че всичките му продукти (MyThemeShop разработва теми и плъгини) са достъпни за закупуване поотделно, той също има опция за членство, която дава на потребителите пълен достъп до цялата му продуктова гама.

Вярвате или не, MyThemeShop е един от най-големите WordPress клубове наоколо, който може да се похвали с огромни доволни клиенти от 600 000 и комбиниран каталог от повече от сто теми и плъгини. По-конкретно 87 безплатни и премиум теми и 22 безплатни и премиум приставки.

Цени за MyThemeShop

С толкова много конкуренти, как се подреждат темата и цените на приставките на MyThemeShop? Нека разгледаме цените на продуктите.

Освен че предлага редица безплатни продукти, MyThemeShop е доста конкурентен с цените си за отделни продукти. Повечето премиум теми струват $ 45, като няколко цени са само $ 29. Това е по-достъпно от много други магазини с премиум тема. Например средната тема на ThemeForest е около $ 60.

Приставките се определят индивидуално, вариращи от $ 29 до $ 77 в зависимост от приставката. Отново това е конкурентно на това, което виждате от други разработчици на плъгини, като тези в CodeCanyon.

Ако искате достъп до всичко от темите и плъгините чрез клуба MyThemeShop, ще плащате различни суми в зависимост от това колко сайтове искате да използвате продуктите на:

 • Един сайт – 99,47 долара годишно
 • Три обекта – 197 долара годишно
 • Неограничени сайтове – 420 долара годишно

Ако искате да използвате темите и плъгините на MyThemeShop в неограничени сайтове, клубът е малко скъп, особено в сравнение с подобни клубове. Някои точки за сравнение са:

 • ElegantThemes – от $ 89 годишно за неограничен брой сайтове.
 • Themify – от $ 89 годишно за неограничени сайтове.
 • TeslaThemes – от 99 долара годишно за неограничен брой сайтове.
 • ThemeIsle – от $ 129 годишно за до три сайта.
 • WPMU Dev – от $ 588 годишно за неограничени сайтове
 • StudioPress – от $ 499 годишно за неограничени сайтове.

Едно хубаво нещо за клуба на MyThemeShop е, че можете да го използвате на клиентски сайтове и ще получите подкрепа. Така че, ако създавате клиентски сайтове за прехрана, това е причина да помислите за неограниченото членство.

Ще получите достъп и до всички нови продукти, които MyThemeShop пуска, докато сте активен член.

MyThemeShop WordPress теми

Сега, към важните неща: Качеството и селекцията на неговите продукти. Ще започнем с разглеждане на основната продуктова гама на MyThemeShop: теми на WordPress.

Колекцията се състои от 87 теми до момента – 71 премиум теми и 16 безплатни.

Характеристики на темата

Темите на MyThemeShop са проектирани с оглед на използваемостта и всяка от тях се доставя със специален панел с опции за тема, от който можете да контролирате настройките на темата, да персонализирате дизайна си и да импортирате манекен съдържание (за да може уебсайтът ви да изглежда като демонстрацията, която сте виждали, когато сте купили тема).

Струва си да отделите малко време, за да обсъдите пълния обхват на тези опции за персонализиране, които правят темите много гъвкави.

За начало всяка тема има поддръжка за неограничени цветове и поддръжка за Google Fonts. Може би по-важното е, че всички теми предлагат неограничени опции за фон, включително разнообразие от вградени модели на фона, гореспоменатите неограничени цветове и опцията за качване на персонализирано фоново изображение.

Темите са доста богати на функции също. Има вградено управление за реклами, стилни и леки бутони за социално споделяне и функционалност на формата за контакти, включени във всяка тема. Всички теми също се предлагат с поддръжка за цялата колекция от къси кодове MyThemeShop, което ви позволява да добавяте привлекателни дизайнерски елементи към вашия сайт с лекота.

Най-важното е обаче, че под всичко това стои чист, лек и здрав код и отзивчив дизайн.

Избор на теми

Темите са разделени в четири категории:

 • Теми на списанията (24 налични).
 • Теми на блога (40 налични).
 • Теми за електронна търговия (шест налични).
 • Бизнес теми (21 на разположение).

Търсенето на тема е лесно и уебсайтът MyThemeShop има много функции, за да ви помогне. Като начало можете да търсите теми във всяка от четирите категории, които току-що изброихме, плюс има отделна категория за безплатни и популярни теми. Или, ако предпочитате, можете да започнете с търсене на ключова дума с помощта на функцията за търсене.

Страница за търсене на тема MyThemeShop

Всички теми включват визуализация, за да ви помогне да добиете представа за дизайна. Тези визуализации са подредени по три реда по подразбиране, но ако предпочитате малко по-голям преглед, можете да изберете изглед на списък.

Може би най-полезно от всичко е обаче, че MyThemeShop ви позволява да избирате кои функции искате във вашата тема. Можете да изберете функции от падащ списък, а всяка тема, която не отговаря на критериите ви, се отпада от страницата за търсене. Има девет опции (и можете да изберете повече от една):

 • Две колони
 • Три колони
 • AdSense оптимизиран
 • Фиксирана заглавка
 • Пълна ширина
 • HTML5 / CSS3
 • отзивчив
 • Slider
 • Преводът е готов

Когато откриете тема, която харесвате външния вид, можете да кликнете върху нейната продуктова страница. Тук ще можете да прочетете повече за основните функции на темата, плюс ще получите представа за нейната популярност – всяка тема включва оценка на общността от пет.

Страница с продуктови теми на схемата

Както бихте очаквали от един от най-добрите продавачи на теми, всяка тема също се предлага със собствена демонстрация (или демонстрации).

Преди да купите тема, горещо препоръчвам да отделите няколко минути за проучване на демонстрацията. Ще можете да изпробвате нейните оформления, да изпробвате различните опции за персонализиране и да получите обща представа за това как изглежда и работи темата.

Най-популярни теми MyThemeShop

За да усетите визуалното качество на темите, нека отделим малко време, за да разгледаме няколко от най-доброто, което може да предложи. Не са предоставени данни за продажбите, така че тук се доверяваме на функцията за търсене „популярност“. (Забележка: Щракнете върху екранна снимка, за да бъдете направени директно към демонстрационната страница на темата.)

Всички цени, които ще изброя, са за лиценз за един сайт. Можете също така да закупите лицензи за няколко сайта за малко повече пари.

1. Схема (тема за блог / електронна търговия)

От социалните медии до търсачките, Schema е тема, пригодена за доминиращи SERPs – постигната от внимателно проектирано, SEO-оптимизирано оформление. Темата също е светкавично бърза, като скоростта на сайта е важен фактор за класиране. Сайтът използва стилен и същевременно опростен дизайн, плюс той се предлага с функционалност за преглед и управление на рекламите. За тема, фокусирана върху SEO, наречена Schema, темата, разбира се, добавя необходимата маркировка на Schema, която дава право на богати фрагменти от Google.

И накрая, схемата идва с три различни предварително изградени демонстрации – Default, Minimal и Shop.

Демонстрационна тема на схемата

Цена: $ 45 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Оценка: 5 звезди (322 отзива).

2. SocialViral (Тема на списания / блогове)

Социалният трафик непрекъснато нараства и цели уебсайтове изскочиха, захранвайки почти изключително социалния трафик. Ако търсите да създадете вирусен социален уебсайт, SocialViral е създаден за вас – темата може да се похвали с разнообразни функции за увеличаване на социалните акции, а също и за трафика на вируса. Това означава уебсайт с много социални бутони, приспособления за актуални публикации и с едно око за осигуряване на приходи, разширена оптимизация на AdSense.

Демонстрация на тема SocialViral

Цена: $ 45 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Оценка: 4,5 звезди (238 отзива).

3. Ad-Sense (тема за блог / реклама)

Както подсказва името, темата за Ad-Sense е специално създадена, за да ви помогне да оптимизирате приходите си от дисплейни реклами. За целта той предлага вградени функции за откриване на рекламен блок, управление на реклами и заключване на съдържание за хора, използващи рекламни блокери.

Ad-Sense предлага и десет различни демонстрационни сайтове за всичко – от рецепти до технологии, мода и бебешки блогове. По-долу можете да видите демонстрацията на Viral, която е един от любимите ми.

Демонстрационен тематичен сайт за Ad-Sense

Цена: $ 45 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Оценка: 4.3 звезди (142 отзива).

4. Купон (Тема на сайта / блог)

Купонът е страхотна тема, създадена специално за купонни фирми. Помага ви да покажете купони от различни магазини, като използвате лесен за навигация интерфейс. Най-добрата функция обаче е бутона „Показване на талон“, който изисква потребителите да кликнат, за да видят талон (точно както прави това на дребно). Това гарантира, че получавате това важно кликване за партньор, като същевременно създавате удобно за потребителя изживяване за купувачите.

Купонът се предлага със седем предварително изградени демо сайтове, включително специални опции за електронна търговия и блогове.

Демо сайт за тематични купони

Цена: $ 45 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Оценка: 4.6 звезди (162 отзива).

5. Корпоративен (Бизнес тема)

Корпоративното е многоцелева бизнес тема за агенции, корпорации, фирми и фрийлансъри. За да ви помогне да покажете бизнеса си в най-добра светлина, той включва специални секции за функции, членове на екипа, услуги, портфолио, препоръки, ценови планове и други.

Корпоративният включва две демонстрации – една за генеричен бизнес и друга за приложение.

Корпоративен тематичен демонстрационен сайт

Цена: $ 45 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Оценка: 4.6 звезди (240 отзива).

MyThemeShop приставки

Освен теми, MyThemeShop предлага и 22 WordPress плъгини, включително 18 премиум и четири безплатни опции.

Тези плъгини ви позволяват да добавяте много специфична функционалност към вашия уебсайт, като ленти за известия, прогнози за време за четене и скорошни страници.

Можете да търсите плъгини по същия начин като теми, но тъй като плъгините се различават по отношение на техните възможности, страниците с продукти с плъгини са най-важните места за търсене на каквито и да е подробности.

Всяка страница с приставки има дълъг списък с функциите на приставката, което ви дава ясен индикатор какво може (или не може) да направи. Ще видите и потребителска оценка плюс има удобна демонстрация за всяка приставка, така че да можете да видите всяка в действие.

Най-популярните MyThemeShop приставки

Тъй като има по-малко плъгини от темите, нека да пуснем надолу четирите MyThemeShop WordPress приставки. Ще предоставя и кратко обобщение на това, което може да направи всеки плъгин.

1. Ранг математика

Rank Math е пълният сервиз за WordPress SEO на MyThemeShop. Въпреки че е сравнително нов, той вече е активен в повече от 90 000 сайта на WordPress, като същевременно поддържа 4,8-звезден рейтинг на повече от 420 отзива в WordPress.org.

Rank Math е пълна алтернатива на популярните плъгини като Yoast SEO и All in One SEO Pack. Може да ви помогне да зададете вашите мета заглавия / описания, да добавите маркиране на схемата, да оптимизирате за ключови думи, да предложи вътрешни връзки и много, много повече.

MyThemeShop влага тона ресурси в Rank Math, поради което дори получава собствен специализиран уебсайт.

В момента Rank Math е 100% безплатен, но предполагам, че MyThemeShop има планове да го реализира в определен момент.

Уебсайт за математика с класация

Цена: Безплатно | Пълна информация

Оценка: 4,8 звезди (423 отзива в WordPress.org).

2. WP Review Pro

Както подсказва името, WP Review Pro добавя функционалност за преглед към всеки уебсайт на WordPress. Това ви позволява да оценявате продуктите със стил, като използвате редица рейтингови системи и опции за персонализиране. Плъгинът добавя и маркирането на схемата към вашите мнения за преглед, което засилва богатата функционалност на Google откъси. (Забележка: Той е включен в най-добрата ни приставка за преглед.)

WP Review Pro също така позволява на посетителите ви да представят оценки и коментари за преглед и можете да показвате оценките на потребителите като част от полето за преглед. Друга чиста характеристика е възможността да се създават сравнителни таблици за сравнение и сравнение на различни продукти.

WP преглед Pro демонстрация

Цена: $ 77 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Рейтинг: 4.1 звезди (200 отзива).

3. WP Quiz Pro

WP Quiz Pro ви помага да изградите всички различни видове тестове за вашия WordPress сайт. Можете да създавате вирусни тестове в стил Buzzfeed или по-сериозни реализации, като анкети или онлайн изпити.

Отличното за WP Quiz Pro е, че включва функции за интелигентен маркетинг, които да ви помогнат да извлечете максимума от своите тестове. Например, можете да събирате имейл адреси, преди потребителят да започне теста или да види резултатите от тях, а също така можете да вмъквате реклами между въпроси.

Друга отлична функция е възможността да създавате интерактивни публикации в списъка, където вашите посетители могат да гласуват отделни опции в списъка нагоре или надолу.

Демонстрация на WP Quiz Pro

Цена: $ 67 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Оценка: 4.9 звезди (201 отзива).

4. WP Абонирайте се Pro

WP Subscribe Pro ви позволява да показвате стилни изскачащи прозорци и абонаментни кутии, за да разширите списъка си с имейли. Този плъгин може да се похвали с множество възможности за дизайн, с които да се играе, плюс поддръжка за технологията за намерение за излизане. Можете също така да интегрирате WP Subscribe Pro с най-популярните услуги за автоматично изпращане на имейл маркетинг, включително AWeber и, разбира се, Mailchimp.

WP Абонирайте се за демонстрация на Pro

Цена: $ 29 | Демонстрация на живо | Пълна информация

Оценка: 4.7 звезди (262 отзива).

Поддръжка на MyThemeShop

MyThemeShop предлага качествена, денонощна поддръжка за всички свои клиенти. Той се осъществява предимно на публично място в неговия форум за поддръжка, така че другите потребители могат да се учат от често срещаните проблеми.

Форумите са доста активни, с повече от 500 000 публикации в различните форуми (най-вече във форума за поддръжка на теми):

Форумът за поддръжка на MyThemeShop

Има специален раздел за теми и приставки, плюс разделяне между безплатни и премиум продукти. Просто публикувайте проблема си във форума и един от екипа за поддръжка на MyThemeShop ще отговори незабавно на вашето запитване – обикновено не повече от час.

Вместо да се концентрира само върху платени членове, MyThemeShop предлага чудесна поддръжка и за безплатни потребители, вярвайки, че подкрепата, която човек получава за даден продукт, не трябва да зависи от това дали е платила или не.

Форумът също така поддържа функция за търсене, така че можете да търсите съществуващи решения на даден проблем – обикновено най-бързият начин да намерите отговори. Решените заявки са обозначени със зелено Отговорено печат.

MyThemeShip също предлага колекция от 33 видео урока за WordPress 101, които преподават основите на WordPress. Можете също да намерите още видео уроци, посветени на конкретни теми и плъгини на MyThemeShop, а MyThemeShop има и друг набор от видеоклипове, посветен на коригирането на често срещани грешки в WordPress..

Така че, дори и да не сте клиент на MyThemeShop, все още можете да получите голяма стойност от техните предложения за поддръжка.

И накрая, докато MyThemeShop предлага поддръжка на билети както за своите безплатни, така и за премиум предложения, платените потребители получават приоритетна поддръжка, така че все още има стимул да отворите портфейла си.

Заключителни мисли

Като цяло MyThemeShop е почти сигурен един от най-добрите WordPress клубове наоколо – предлага впечатляваща гама от теми на достъпна цена. Хвърлете се в отлична, многостранна селекция от плъгини и постоянна поддръжка и не е трудно да разберете защо повече от 600 000 души са се хвърлили и са станали клиенти на MyThemeShop.

Може би се чудите дали да купувате теми поотделно или като партида за работа като част от абонамента за „клуб“. Разбира се, това зависи.

Ако създадете много уебсайтове – може би като програмист на свободна практика или като креативна агенция – тогава членството в клуба трябва да бъде най-привлекателният вариант. Този пакет ще ви даде достъп до почти сто теми, за да впечатлите клиентите си, плюс всяка от тях се зарежда с опции за персонализиране, така че можете да персонализирате уебсайт по желание на клиента.

Ако обаче сте човек, който изгражда един уебсайт, решението е малко по-трудно. От една страна, ще спестите пари, купувайки една тема; от друга страна, плащането на клубен абонамент ви позволява да тествате уебсайта си под различни прикрития, докато не намерите идеалния.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map