Колекция от най-добрите теми за преглед на WordPress за 2017 г. и извън нея

Къде да купя WordPress теми


Преди да купят продукт, повечето потребители се насочват онлайн, за да проучат потенциалната си покупка. Интересното е, че мнозина биха признали, че са подкладени от безпристрастни прегледи, когато оценяват достойнствата (и слабостите) на продукта.

Това поведение означава преглед на уебсайтове е голям бизнес в наши дни. Независимо дали искате да популяризирате вашите собствени артикули или да печелите партньорски комисионни, като препоръчвате продукти на други хора, има възможност да спечелите добри пари.

Рентабилността на онлайн ревютата е видяла много уебмастъри, оборудващи своите уебсайтове с функционалност за преглед. По-специално потребителите на WordPress са разглезени за избор: Те могат да добавят отзиви към своя уебсайт, използвайки безброй качествени теми или плъгини. (Забележка: Вече разгледахме някои от най-добрите приставки за преглед на WordPress, налични в по-ранна публикация.

В тази публикация се фокусираме върху темите на WordPress. Както съм сигурен, че сте наясно, темите са предназначени основно за стила на вашия уебсайт. Въпреки това повечето топ теми имат някои полезни вградени функционалности и всички включени днес теми поддържат стилни рецензии.

Така че, без допълнително преклонение и без конкретен ред, ви представям някои от най-добрите теми за преглед на WordPress, достъпни до момента:

калибър

Нека да започнем нещата с Gauge – мощна, многоцелева тема за преглед. Въпреки че е достатъчно универсален, за да бъде използван в повечето ниши, привлекателният дизайн на Gauge е най-подходящ за уебсайтове за технологии, филми и игри.

Екранна снимка

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от GhostPool

Сега, нека бъде ясно: Gauge е специализирана тема за преглед и като такава може да се похвали с впечатляваща функционалност за преглед. Най-добрият пример за това са хъбовете на Gauge. Центровете ви позволяват да централизирате цялото си съдържание, свързано с конкретен елемент. Това включва преглед, последните новини, изображения и, разбира се, рецензии. Посетителите могат да мигат между това съдържание, като кликнат върху раздели в горната част на всеки център.

Отделните отзиви изглеждат зашеметяващо с резюмета на рецензии в пълна ширина в края на публикацията. Това включва плюсове / минуси и общ резултат, разделен между персонализирани критерии. Тази цялостна оценка се добавя и като значка към миниатюрните изображения на началната страница. Посетителите могат да добавят „рейтинг на общността“, за да подобрят и доверието в рецензията.

С Visual Composer (на стойност $ 34) в пакет, мега менюта, BuddyPress / WooCommerce интеграция и демо инсталация с едно кликване, Gauge е просто една от най-добрите теми за преглед.

Вземете хостинг

изричен

На следващо място, поразителната и визуално зашеметяваща Изрична тема. Освен много привлекателни миниатюри, Explicit също прави навигацията полъх. Това се постига с помощта на красиви плъзгачи с ярки, цветни анимации на курсора. Посетителите също могат да филтрират съдържанието ви по брой гледания, коментари или рейтинг – има общо осем филтъра.

Изрична тема WordPress

Цена: $ 64 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от IndustrialThemes

Всяка публикация включва полезна таблица със съдържание, позволяваща на посетителите да прескочат направо към преглед, резюме на рецензията, раздел с коментари или друга точка, посочена в публикацията (обикновено използвайки заглавен маркер). С персонализирани фонови изображения отзивите са лесни за окото, плюс темата поддържа четири рейтингови системи. И авторът, и читателите могат да оставят своята оценка, която може да бъде разделена между неограничен брой критерии.

Фантастична, богата на функции тема, Explicit определено е един от любимите ми!

Вземете хостинг

Валенти

Валенти със сигурност е една от най-впечатляващите визуални теми в днешния списък. С ефектно фоново изображение на цяла страница; впечатляващи паралакс ефекти; и красиви, динамични мега менюта, Валенти е една от най-добрите теми на списанията наоколо.

Тема на Валенти WordPress

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от Cubell

В основата си Валенти е тема за преглед и се предлага с невероятна функционалност за преглед. Това включва стилни кутии за преглед, като посетителите могат да добавят свои собствени оценки. Общите резултати се показват и на вашите миниатюрни изображения.

Valenti поддържа широк спектър от оформления, плюс безкрайни опции за персонализиране. Оформленията се контролират чрез интуитивен екран за настройки, плюс можете да създадете своя собствена с помощта на аплодирания конструктор за плъзгане и пускане на Валенти. Хвърлете съвместимостта на WooCommerce и много полезни (и страхотно изглеждащи) персонализирани джаджи, и вие имате една от най-добрите теми за преглед на WordPress на ръце!

Вземете хостинг

JMagz

JMagz е стилна новина и технологична тема с вградена функционалност за преглед. За посетители, които обичат да имат пръсти върху пулса, JMagz поддържа AJAX-захранвана най-нова странична лента за новини, плюс прекъсвач за новини, закотвен в горната част на страницата. Ценовият етикет включва и плъгин за създаване на страници Visual Composer, който ви осигурява пълна гъвкавост на оформлението.

Тема на JMagz WordPress

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от jegtheme

Функционалността на прегледа е особено мощна, включително страхотно поле за резюме на преглед. Посетителите могат да търсят конкретен преглед, използвайки функция за разширено търсене, плюс можете директно да вграждате цени и връзки (в комплект с партньорски кодове) в мнения за преглед.

За да направи JMagz по-лесен за използване, разработчикът е включил също така функция за инсталиране на демонстрационно съдържание с едно щракване, два стила на заглавието, плюс шест предварително изградени цветови схеми – обаче можете да създадете своя собствена цветова схема, ако предпочитате.

Вземете хостинг

PowerMag

PowerMag е красиво стилна тема, вдъхновена от списанието WordPress. Записан като „най-мускулестата тема за списание / преглед“, PowerMag подкрепя това твърдение с много мощни функции. Различните секции на вашия уеб сайт слот заедно в стилни решетки, допълнени с плъзгач на изображението, цветова координация и ефект на задържане.

Тема на PowerMag WordPress

Цена: $ 64 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от djwd

Отзивите изглеждат страхотно благодарение на великолепните обобщения на рецензиите. Те могат да бъдат оформени с персонализирани цветове, звезда или процентна оценка и до шест персонализирани критерия. Потребителите също могат да оставят свои собствени оценки и PowerMag автоматично добавя съответната надценка на схемата, която задвижва богати фрагменти.

За допълнително усъвършенстване на стила, PowerMag поддържа бокс или широко оформление, няколко оформления на блогове и начална страница с widgetized. Ако това не беше достатъчно, тя включва и премиум приставки на стойност 44 долара, включително най-продавания Visual Composer.

Вземете хостинг

ReviewIt

ReviewIt е чиста, проста и управлявана от общността тема за преглед, с директна интеграция с BuddyPress. Тази интеграция на BuddyPress означава, че вашите посетители могат да се регистрират за вашия уебсайт и да започнат дискусии в специален форум.

Тема за преглед на WordPress

Цена: $ 64 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от GhostPool

Страниците за преглед са прости, което ви дава възможност да обобщите важните детайли / спецификации. ReviewIt използва система за оценяване на звезди, като авторите могат да оценят продукта по редица критерии в горната част на всеки преглед. След това можете да отворите думата на вашата общност, като всеки посетител може да остави свои собствени оценки за всеки критерий. Посетителите могат да оставят своите оценки и чрез секцията за коментари.

ReviewIt предлага две кожи (светли и тъмни), седем персонализирани джунджурии и страници за регистрация от предния край.

* Към темата няма да бъдат добавени нови функции, обаче авторът ще продължи да коригира грешки.

Вземете хостинг

MagXP

MagXP е великолепна тема с вградени възможности за преглед. Дизайнът му също е много гъвкав, с четири различни оформления на началната страница, гарантирайки, че темата може да обслужва различни ниши – просто проверете демонстрациите на темата, ако се нуждаете от доказателство! За по-нататъшен контрол над оформлението на вашия сайт, MagXP също поддържа създател на начална страница с плъзгане и пускане, допълнен с координация на цвета на категорията и неограничени странични ленти.

MagXP WordPress Тема

Цена: $ 64 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от MyThemeShop

Функционалността на прегледа е чиста и поради персонализираната цветова схема ви позволява да изграждате поразителни обобщения. Темата също поддържа три рейтингови системи – звезди (/ 5), проценти (/ 100) и оценки (/ 10).

Наистина красива тема, MagXP е оптимизиран за SEO, скорост и мобилност.

Вземете хостинг

Вход

Входът е красива, минимална тема на списание WordPress. Той използва много бяло пространство, което наистина позволява вашето съдържание да излезе на преден план – независимо дали това е снимки, публикации в блогове или отзиви.

Тема за вход WordPress

Цена: $ 49 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от gawibowo

Функционалността на прегледа е сравнително рационализирана, но това гарантира, че се вписва в минималистичния дизайн на темата. Можете да поставите резюме на рецензията в долната част на публикациите в блога си, заедно с обща оценка от пет и индивидуални оценки въз основа на персонализирани критерии. Отзивите използват система за оценка на звезди, а темата поддържа джаджа за най-новите отзиви.

Отвъд рецензиите, входът може да се похвали с две отделни оформления, удобен за потребителя тема за персонализиране и четири предварително зададени оформления на блог. Можете също така да стилизирате публикациите си в блога според вашите специфични изисквания, предоставени от любезния създател на съдържание с влачене и пускане.

Вземете хостинг

Newscode

Newscode е изключително универсална тема на списанието, която се зарежда с функционалност на сайта за преглед. Той поддържа плъзгач в стил решетка, като използва миниатюрни изображения, за да озари наистина началната страница. Можете също да оцветите кода на категориите си, за да изглежда сайтът ви красив и можете да използвате фоново изображение, цвят или шаблон за добавен стил.

NewsCode WordPress Тема

Цена: $ 49 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от BBOSA-Themes

Обобщените резюмета също изглеждат страхотно с общ резултат от 100 плюс неограничени персонализирани критерии за оценка на даден артикул. Можете също да избирате цветовете, плюс необходимата маркировка за схема автоматично се добавя към рецензиите – надписът на схемата е отговорен за Google Rich Snippets.

Newscode също поддържа обширни опции за типография (600+ шрифта), седем отличителни оформления и светла и тъмна кожа.

Вземете хостинг

SwagMag

SwagMag е тема в стил списание, която използва интересна концепция: тя по същество ви позволява да разделите уебсайта си на неограничен брой „мини-сайтове“. Това ви позволява да съхранявате свързано съдържание на едно място – чудесно за организация – и също да създавате уникален външен вид и усещане за всеки раздел.

Тема за SwagMag WordPress

Цена: $ 54 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от IndustrialThemes

След това SwagMag изтегля най-новото съдържание от всеки мини-сайтове и го събира заедно на първа страница. Предната страница (и всяка първа страница на мини-сайта) изглежда страхотно, с колекция от въртележки и плъзгачи, които правят вашия сайт супер лесен за навигация. Можете напълно да персонализирате всяка страница с персонализирани цветове, светли / тъмни заглавки и фонови изображения – SwagMag включва близо 50 стокови изображения, които могат да се използват като фон на цяла страница или можете да качите своя собствена.

Темата включва също функционалност за преглед, с отделни полета за преглед на преглед (плюсове / минуси, основни функции, обобщение и т.н.) и обща оценка въз основа на вашите зададени критерии.

Вземете хостинг

схема

Както трябва да подсказва името на темата, схемата е силно оптимизирана за SEO – тя следва всички най-добри практики за SEO, включва всички съответни надценки на търсачките и светкавично бързо. Освен това е страхотна тема също с две различни оформления. Единият разполага с големи миниатюрни изображения, докато другият пропуска миниатюрите за по-минималистичен дизайн.

Тема WordPress Тема

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от MyThemeShop

Схемата включва също вградена система за преглед, която ви позволява да подобрите вашите отзиви със специални оформления и обобщения. Посетителите могат да преглеждат и вашите публикации в коментарите, така че да разберете по-добре съдържанието, което публиката ви радва.

Искам още? Темата също така поддържа неограничени фонове, целия каталог на шрифтове в Google и 350+ икони. Той добавя и съответните богати фрагменти към вашите публикации, което ще повиши вашия CTR от търсачките.

Вземете хостинг

Прегледът

Прегледът е стилна и многостранна тема на WordPress. Със своя дизайн в стил списание можете да създадете уебсайт за най-различни цели. Например, можете безпроблемно да комбинирате уебсайт, обхващащ игри, музика, филми и технологии. И благодарение на интеграцията Visual Composer можете да създавате и свои собствени оформления.

Темата за преглед на WordPress

Цена: $ 49 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от GhostPool

Можете да изградите централен концентратор за всеки предмет, покрит, допълнен с представено изображение в пълна ширина – можете също да включите видео на негово място, ако предпочитате. Тези центрове улесняват посетителите наистина да навигират до свързано съдържание, като например отзиви, новини, изображения и видеоклипове на артикула.

С име като The Review, можете да сте сигурни, че темата поддържа най-високата функционалност за преглед. Съобщенията за преглед идват с оценки на редактора и потребителя, а оценките се показват на миниатюрното изображение на публикацията. За подобрен стил можете също така да добавяте фонови изображения на цяла страница и поразителни блокчети към всяка публикация.

Вземете хостинг

NanoMag

NanoMag прекрасно използва цвета и естетиката на миниатюрните изображения на вашите публикации с впечатляващи резултати. С изобилие от различни дизайнерски характеристики – 14 страници за създаване на страници, четири стила на заглавката, четири стила на мегамену, две оформления и неограничени цветове – възможностите наистина са безкрайни.

NanoMag WordPress Тема

Цена: $ 49 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от желе

Темата NanoMag също се зарежда с функции. Те включват библиотека с функционални функции за къси кодове, неограничени странични ленти и рецензии за публикации. Отзивите изглеждат страхотно, със стилни обобщени кутии (с неограничени персонализирани критерии), поставени във вашия избор на цветове.

Не ви стига? Е, NanoMag също поддържа управление на реклами, публикуване на плъзгачи и бутони за споделяне на социални медии. Той също е съвместим с WooCommerce и BuddyPress.

Вземете хостинг

Гонзо

Gonzo трябва да бъде една от любимите ми теми за преглед на WordPress, с красиво изчистен дизайн и логична организация. Той се предлага с два стила на блогове или можете да изградите персонализирано оформление, като използвате пет компонента на оформлението. Това ви позволява да създавате сравнително сложни дизайни, но по темата на списанието, Gonzo успява да остане незатрупан с много бяло пространство.

Тема на Gonzo WordPress

Цена: $ 49 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от OllieMcCarthy

Рецензиите в полето са сравнително малко, но ви позволяват да добавите свои собствени критерии и цветова схема. Те изглеждат страхотно и могат да бъдат добавени в горната или долната част на вашите публикации. Gonzo също поддържа две рейтингови системи – процент и звезди. Мненията за преглед споделят същата таксономия като обикновените публикации в WordPress, така че можете да изберете да създадете отделна категория за преглед или да ги смесите с обичайното си съдържание.

Визуално зашеметяваща тема, горещо препоръчвам да проверите демонстрацията!

Вземете хостинг

15Zine

15Zine е друга красива тема, построена от Cubell, разработчиците на Valenti. Той е създаден „за 2015 г.“ и като такъв интегрира множество съвременни дизайнерски тенденции. Началната страница е добре организирана, с много различни модули, разположени заедно, за да създадете сложни оформления, но без да изглеждате затрупани. Разработчиците са се справили изключително добре в комбинирането на тонове изображения (любезност на миниатюрите) с много празно пространство. Резултатите ще ви уау!

15Zine WordPress Тема

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от Cubell

Постовете изглеждат еднакво зашеметяващо. Можете да добавите множество изображения с пълна ширина и дори да добавите паралакс ефекти – тези красиви дизайнерски елементи дават на темата впечатляващи възможности за разказване на истории. Типографията, използвана навсякъде, е различна, а темата може да се похвали с множество други страхотни функции – тенденция на мегамен, търсене на живо в Ajax и вградена реклама, за да назовем само няколко.

Що се отнася до функционалността за преглед, отзивите изглеждат прости, но стилни, с напълно адаптивен шрифт – въпреки че предпочитам отделната опция по подразбиране. 15Zine поддържа два вида преглед (половин ширина и пълна ширина), плюс няколко готини джаджа за преглед.

Вземете хостинг

вкус

Ароматът е мощен, подобрен от AJAX тема на списанията. Темата ви позволява да създадете серия от мини-сайтове, което ви позволява да отделяте, да насочвате и маркирате различните секции на вашия сайт. Тези мини-сайтове могат да бъдат взаимосвързани и също да бъдат събрани на началната страница.

Тема WordPress Тема

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от IndustrialThemes

По-специално функционалността за преглед е изключително изчерпателна. Всеки преглед се предлага с отделни раздели за подробности, резюмета и резултати, които ви позволяват да нарисувате цялостна картина за вашата аудитория. Прегледите са изчистени и предлагат неограничени критерии и отделни оценки на редактора и потребителите – потребителите могат да оценяват даден артикул и чрез напълно различен набор от критерии. И за да насърчи дискусията, системата за преглед е вградена в системата за коментари.

Ароматът е зареден и с готини функционалности – от мощни шорткодове до персонализирани джаджи. Той също така поддържа демонстрационна инсталация с едно щракване, за да ви стартира и работи по-бързо.

Вземете хостинг

пъзели

На следващо място, Пъзели – ярки, смели и цветни поемат темата на списанието. Новите публикации се добавят към мрежата на началната страница, като няма две решетки едно и също. Това е така, защото всеки елемент от мрежата поддържа осем оформления и неограничени цветове за фона на надписите. Можете да поддържате всеки елемент униформен и организиран или можете да смесвате и съвпадате за еклектична мрежа с страхотни резултати – вижте демонстрационната екранна снимка, за да видите колко ефективно изглежда това! Освен това има анимирани ефекти на задържане на всеки елемент, което кара вашия сайт да се чувства динамичен и жив.

Пъзели WordPress Тема

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от ThemeREX

Функционалността на прегледа изглежда страхотно, с цветно координирана кутия с неограничени критерии за преглед и система за оценка на звезди. Читателите могат да кликнат върху двата раздела в горната част, за да превключват между авторски и потребителски оценки.

Пъзелът включва и разширени опции за персонализиране, функция за странично меню и стилни плъзгачи за изображения.

Вземете хостинг

Newsmag

Newsmag е модерна тема във вестникарски стил. Той може да се похвали с над 60 комбинации за оформление, 22 персонализирани джаджа и множество персонализиране, което ви дава платформата за изграждане на вашия перфектен уебсайт. Много сайтове показват едни и същи връзки отново и отново, а Newsmag има иновативно решение за това: „Уникална система от статии“, която не позволява дадена статия да бъде посочена повече от веднъж на началната страница.

NewsMag WordPress Тема

Цена: $ 49 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от tagDIV

Има вградена функционалност за преглед, включена извън кутията, с три отделни системи за оценка – звезди, процент и точки. Маркирането на схемата се добавя автоматично за преглед на публикации, така че вашето съдържание ще съдържа богати фрагменти в SERP.

Newsmag предлага инсталиране на демо съдържание с едно кликване с шест уникални демонстрации за избор. Освен това той се доставя с подходяща за вестника функционалност за къс код, удобен за плъзгач мобилен телефон и интеграция на реклами с Google AdSense.

Вземете хостинг

OldPaper

OldPaper е друга от любимите ми теми за преглед заради класическия си стил. Както подсказва името, разработчиците са избрали дизайн за „стар стил“ с много бяло пространство. Той се предлага със седем предварително конфигурирани цветови схеми, въпреки че можете да създадете своя собствена.

OldPaper WordPress Тема

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от гръмотевични теми

Системите за преглед изглеждат фантастично и можете да добавяте отзиви към всяка публикация, страница или потребителски тип публикация. Рецензиите могат да бъдат оформени с вашия избор на цвят, критерии и типография. Съществуват и три рейтингови системи. Освен че добавяте отзиви към публикациите си, има и три персонализирани джаджа за показване на вашите отзиви във всяко пространство на джаджи.

OldPaper също така поддържа три уникални стила на заглавията, два от които са на видно място рекламни банери – сигурен начин за увеличаване на приходите от реклама.

Вземете хостинг

Интерактивен

Interactive е тема за блогове и списания, професионално изглеждащи. Тя има красива черта за публикация в горната част на страницата, като големите миниатюрни изображения са важен дизайнерски елемент – мрежата също подпомага навигацията. Той се предлага с три оформления на началната страница и много персонализирани джаджи, така че да можете да пакетирате много връзки.

Интерактивна WordPress тема

Цена: $ 59 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от MyThemeShop

В рецензиите има ярко оцветена кутия. Без елегантните дизайнерски елементи, това поддържа фокуса на посетителите върху вашето съдържание. Според мен обаче смелият цвят, оценките на звездите и минималният дизайн изглеждат чисти и лесно се смилат.

Темата също е пълна с функции, включително неограничен фонове, 600+ шрифтове в Google, интеграция в AdSense, облаци от тагове, етикет за новини и мегамену.

Вземете хостинг

двигател

Двигателят е високопроизводителна, супер стилна тема на списанието. Основната продажна тема на темата е нейната цялостна функция за плъзгане и пускане – без ограничение. Ако можете да го мислите, можете да го направите с Engine и това ви дава почти неограничени възможности за оформление.

Тема на WordPress на двигателя

Цена: $ 64 | Демонстрация на живо | Пълна информация | от IndustrialThemes

Engine също така ви позволява да създавате специални мини-сайтове, ефективен начин за разделяне на вашия сайт. Можете да посветите мини-сайт на всяка категория и всеки мини-сайт дава възможност за уникално оформление, лого, фоново изображение, цветова схема и типография.

Функционалността за преглед на темата също е доста страхотна. Има отделни полета за обобщение за преглед и оценка и всяка от тях позволява персонализирано фоново изображение. Повечето функционалности за преглед позволяват персонализирани критерии, но Engine признава, че не всички критерии са еднакво важни. Като такъв, можете да претегляте критериите си, когато изчислявате общата оценка – приятно докосване.

Вземете хостинг

Заключителни мисли

С това завършваме общата ни група с най-добрите теми за преглед на WordPress за 2017 г.. Знаете за всякакви други теми за преглед на качеството?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map