Къде да купя WordPress App / Теми за приложения

Сделки с WordPress


Особен тип тема на WordPress, която демонстрира колко невероятно гъвкав е WordPress, са „Теми за приложения“. Темите на приложенията (съкратено за Темите на приложението) ви позволяват да създавате уникални уебсайтове с разширена функционалност, специфична за определена – обикновено ниша – идея, като уебсайтове на директории, работни дъски, услуги за управление на проекти, системи за резервации и т.н..

За много типове сайтове, разбира се, можете да използвате по-обща тема, съчетана с редица високоспециализирани плъгини, за да получите почти същия ефект. Въпреки това, не винаги е лесно да получите несвързани теми и приставки, за да гелирате заедно и да създадете желания ефект. Далеч по-добре е, за някои сайтове (като тези, които искат да станат и работят с минимална суматоха), да се търси готово решение “всичко в едно”.

Но къде можете да закупите тези видове високо специализирани теми за приложения? Ето списък на основните играчи на пазара на теми за WordPress приложения …

AppThemes

AppThemes

AppThemes са едни от най-признатите разработчици на теми за приложение на WordPress в бизнеса – и наскоро отпразнуваха шестата си година от продажбата на WordPress теми. внушителен!

AppThemes продават шест свои собствени теми за приложения и допълнителни 233 теми и приставки чрез все по-популярен AppThemes Marketplace. Темите включват клон Fiverr, пазар на свободна практика, услуга за управление на талони, борд за работа и други.

Личният ми любим е Качествен контрол – тема, която ви позволява да конвертирате WordPress в система за проследяване. Контролът на качеството позволява на потребителите да създават билети, да определят статуси, да определят категории и много, много повече.

Цените в AppThemes започват от 99 долара за една тема с 12-месечна поддръжка и актуализации.

Достъпът до всички дизайни на AppThemes, както и до всички елементи на пазара, изградени от 20+ AppThemes, струва 199 долара.

Официален уебсайт

Templatic

Templatic

Templatic предлага 87 теми на WordPress – огромни 53 от които са класифицирани като теми за приложения.

Те имат теми за приложения за директории, уебсайтове за недвижими имоти, ресторанти, уебсайтове за ежедневни сделки, системи за резервации на хотели и други уебсайтове за резервации, но един дизайн, който ми се струва особено интересен е Publisher – тема, която е създадена, за да ви помогне да настроите онлайн магазин, който да продава цифрови продукти, като електронни книги.

Издателят се захранва от цифрови изтегляния и Tevolution плъгини на Templatic – и двете са включени в темата – и можете да интегрирате магазина си с eJunkie или да свържете директно към страницата за продажби в Amazon. Има и система за купони, която ще ви помогне да популяризирате продуктите си, а в задната част можете да управлявате поръчки и да генерирате отчети за продажбите.

Един-единствен лиценз за дизайн на Templatic се продава на стойност 65 долара и предлага една година поддръжка и актуализации, докато стъпването до $ 99 ще ви предостави достъп до оригиналните файлове на Photoshop. Последната опция е да се присъедините към тематичния клуб Templatic срещу еднократна такса от 299 долара, което ще ви даде достъп до всички 73 шаблона на шаблони и ще премахне необходимостта от плащане на годишни такси за подновяване.

Официален уебсайт

EngineThemes

EngineThemes

EngineThemes постигат напредък в тематичния пазар на WordPress, тъй като за първи път стартираха преди почти три години и половина. В момента те предлагат колекция от 13 теми за приложение, всички от които изглеждат абсолютно зашеметяващи.

Те имат теми за приложения, които могат да превърнат уебсайта ви в работен съвет, дискусионен форум, система за резервации в хотели и други. За мен обаче темата, която се откроява най-много, е FreelanceEngine – професионално проектирана тематика на пазара, която ще ви помогне лесно да създадете свой собствен пазар на свободна практика.

FreelanceEngine ви позволява да таксите потребителите да качват списъци – на базата на единична такса или чрез създаване на пакетни планове. Допълнителни такси могат да бъдат начислени и за извършване на обяви „представени“ (т.е. направени да изпъкват).

Всички теми и разширения на EngineThemes могат да бъдат закупени отделно. Като алтернатива те предлагат и три клубни пакета – от 199 до 689 долара, в зависимост от това кои теми и разширения искате да получите достъп.

Актуализация: За повече информация за EngineThemes, вижте нашия нов задълбочен преглед на EngineThemes!

Официален уебсайт

SiteMile

SiteMile

Друг дългогодишен доставчик на теми за приложения, SiteMile, се занимава с бизнеса толкова дълго, колкото AppThemes, и предлага 12 теми за приложение – включително тема за обяви, теми на пазара, тема на директория и съвет за работа.

Една от най-популярните им теми е DealPress – вдъхновен от услугата за групова продажба на Groupon, тя ви позволява да създавате ежедневна сделка или уебсайт за групово купуване.

Плащанията на клиенти могат да се приемат с помощта на PayPal, а също така можете да интегрирате Google Карти в списъците си за сделки, докато потребителите могат да качват свои собствени сделки и да получават известия по имейл, когато някой е закупил нещо от тях.

Единен лиценз за тема на SiteMile започва от $ 69 и стига до $ 199, ако се нуждаете от допълнителни опции за програмисти и приоритетна поддръжка. Достъпът до всички теми започва от 199 долара, като годишната такса за подновяване е 39 долара.

Официален уебсайт

PremiumPress

PremiumPress

Друг изключително популярен доставчик на теми за приложения (в момента се гордее с повече от 30 000 клиенти), PremiumPress предлага 13 специализирани теми – включително тема на директория, тема за микроработа и тема за обяви.

Индивидуална тема от PremiumPress ще ви върне $ 79 или, ако предпочитате, те предлагат VIP Club, предоставящ незабавен достъп до всичките им теми и продукти за $ 599 (в момента намален до $ 249).

Официален уебсайт

Елегантни теми

Елегантни теми

Елегантните теми са една от най-уважаваните дизайнерски компании в общността на WordPress. Техният магазин има 87 теми на WordPress – десет от които са теми за приложения.

Елегантни теми - Теми за приложения

Има много разнообразие в категорията на темите за приложенията им, вариращи от опростена тема за визитни картички до по-напреднали теми – като темата им за преглед, InReview и темата им за недвижими имоти, ElegantEstate.

Любимата ми тема на групата е Explorable – дизайн, създаден за пътуващи блогове, директории и ръководства, който ви позволява да присвоите местоположение на всичките си блог публикации и след това да ги показвате на карта, базирана на местоположение.

Темите им за приложения са включени в плановете за членство в ElegantThemes; личен план за ElegantThemes се продава на 69 долара годишно и ви предоставя достъп до всички 87 теми.

Планът за разработчици струва само 89 долара годишно и освен че ще ви предостави достъп до всички 87 теми, той ще ви предостави и всички оригинални многопластови файлове на Photoshop и достъп до всички приставки за Elegant Themes – като техния превъзходен плъгин за оптимизиране на имейл , Блум; изключително популярен плъгин за споделяне на социални медии на име Monarch; и техният сравнително нов плъгин за създаване на страници на WordPress, Divi Builder.

Достъпът през целия живот до всички теми и плъгини може да бъде закупен с еднократна такса от 249 долара.

Официален уебсайт

ThemeForest

ThemeForest

Не е изненада, че в допълнение към абсолютно огромен набор от редовни теми за WordPress, ThemeForest (най-големият пазар за онлайн теми) предлага и специфична колекция от теми за приложение на WordPress. Понастоящем те могат да се похвалят с колекция от повече от 20 специализирани теми в категорията си теми за приложения (въпреки че, трябва да бъде казано истината, те имат и стотици други теми, приписани на други категории, които може да се окажат свободно класифицирани като теми за приложение).

ThemeForest - Теми за приложения

Едно от предимствата на дизайнерските пазари е, че темите идват от голямо разнообразие от дизайнери, като се гарантира, че в рамките на всяка категория има голям набор от дизайни и функционалност. В категорията теми за приложения има теми за често задавани въпроси, дъски за работа, системи за резервации, теми за запознанства и други.

Една от най-уникалните теми за приложение, налична тук, е Rescue – тема, създадена от основата за приюти за животни.

С опростен, но изключително функционален дизайн, Rescue предлага страхотна поддръжка за снимки и възможност за интегрирането му с услугата за осиновяване на домашни любимци Petfinder. Той също така поддържа всички същите животни като Petfinder: кучета, котки, птици, животни, конете, прасетата, дребните и космати и влечуги.

Цените на различните теми за приложения варират – Rescue например струва 53 долара.

Официален уебсайт

Заключителни мисли

Ако търсите нишова тема с вградена група от специализирани функционалности, темата за приложението може да осигури точно това, което търсите с един кратък опит!

Алтернативата на използването на тема на приложението е да съберете нещата заедно, като използвате редица различни плъгини и / или персонализиран код – и ако имате нужди, които не могат да бъдат посрещнати по друг начин, тогава това може би е единственият ви избор.

Вероятно също така си струва да споменем, че дори да не можете да намерите точно това, което търсите, от рафта, ако можете да намерите нещо, близко до това, което ви трябва, може да е възможно да го използвате като отправна точка, на която за изграждане.

В крайна сметка обаче решението дали да използвате или не тема на приложението се свежда до вашите индивидуални нужди. Късмет!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map