WP Rocket Review – Kuinka paljon se voi nopeuttaa WordPressiä?

WordPress-tarjoukset


Jos haluat nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi, välimuistin laajennuksen asentaminen on yksi parhaista tavoista parantaa sen latausaikoja. Joidenkin millisekuntien leikkaamisella latausajoilta voi olla positiivinen vaikutus muuntokursseihin ja hakukoneiden sijoituksiin.

Jos olet ajatellut WordPress-verkkosivustosi nopeuttamista välimuistin laajennuksella, WP Rocket on yksi nimi, jonka olet todennäköisesti törmännyt. Se on laajennus, jonka tiedetään tuottavan hyviä tuloksia erittäin pienellä vaivalla. Mutta onko se oikea sivusi välimuistin laajennus sivustollesi?

Tähän kysymykseen autamme vastaamaan tässä arvostelussa. Tutkimalla ominaisuuksia, tutkimalla käyttökokemusta ja jakamalla tuloksia tämän laajennuksen asentamisesta testisivustoillemme, annamme sinulle kaiken tarvittavan tietoisen päätöksen tekemiseksi siitä, onko WP Rocket paras tapa sallia välimuistin tallentaminen WordPress-verkkosivusto.

Aloitetaan…

Mikä on WordPress-välimuisti?

Jos olet kuullut, että WP Rocket voi nopeuttaa WordPress-verkkosivustosi, mutta et ole aivan varma, kuinka tämä tapahtuu, tarkistuksen osa antaa sinulle nopeuden. Jos olet jo perehtynyt WordPress-välimuistin käsitteeseen tai et ole kiinnostunut sen toiminnasta, siirry vapaasti seuraavaan osaan.

Lyhyesti sanottuna, joka kerta kun joku vierailee verkkosivustosi sivulla, palvelimen, WordPress-ohjelmiston ja WordPress-tietokannan välillä välitetään paljon tietoa edestakaisin, jotta käyttäjän pyytämä verkkosivu luodaan dynaamisesti. Kuten todennäköisesti voitte kuvitella, tämä hidastaa asioita – varsinkin jos käytät edullisia budjettihotelleja.

Asioiden nopeuttamiseksi välimuistilla voidaan luoda staattiset versiot sivustostasi ja sen sisällöstä. Aina kun joku vierailee sivustossa, staattinen sisältö näytetään sen sijaan, että sitä luodaan dynaamisesti. Koska sisällön staattisen version näyttäminen vie vähemmän aikaa, kävijöiden tulisi kokea nopeammat latausajat.

Parannetun sivustonopeuden lisäksi vierailijoiden ei tulisi huomata mitään muita eroja dynaamisen sisällön ja välimuistissa olevan staattisen sisällön välillä. Jos teet muutoksia verkkosivustollesi, kuten julkaiset uutta sisältöä tai muokaat mallia, parhaat välimuistin laajennukset päivittävät välimuistitiedostot automaattisesti varmistaaksesi, että sisällön staattiset versiot ovat täysin ajan tasalla.

Jos haluat tietää enemmän, verkkosivustojen välimuistiin liittyvä opas selittää tätä käsitettä perusteellisemmin.

Kuinka otat välimuistin käyttöön WordPress-verkkosivustolla?

Välimuistin käytön kannalta WordPress-verkkosivustolla kaksi päävaihtoehtoa ovat Web-isäntä, joka tarjoaa tämän ominaisuuden osana isännöintisuunnitelmaansa, tai välimuistin laajennuksen asentaminen. Web-isäntäsi valinnasta riippuen saatat pystyä käyttämään valittua välimuistin laajennusta heidän talon sisäisen välimuistin tekniikan rinnalla sivuston maksimaalisen nopeuden saavuttamiseksi.

Välimuisti on suosittu ja todistettu tapa tehdä WordPressistä nopeampaa, mutta onko WP Rocket oikea vaihtoehto sivustollesi? Otetaan nyt selvää …

Tietoja WP Rocketista

WP Rocket on laajennus, joka mahdollistaa välimuistin tallentamisen WordPress-verkkosivustoille tavoitteena parantaa niiden latausaikoja. Välimuistin tallennuksen lisäksi WP Rocketilla on myös joitain muita ominaisuuksia, jotka voivat nopeuttaa verkkosivustoja, joita tutkimme tässä katsauksessa.

WP Rocketin kotisivu

Vaikka siellä on hienoja ilmaisia ​​WordPress-välimuistin laajennuksia, WP Rocket on maksullinen vaihtoehto, hinnat alkavat 49 dollarista. Kun olet lukenut tämän arvion, tiedät kuitenkin, kannattaako sijoittaa WP Rocketiin vai ei.

Voiko WP Rocket todella nopeuttaa WordPress-verkkosivustoja?

Ennen kuin tutkimme, mitä tämä laajennus voi tehdä ja miten se toimii, jos kiinnostaa vain se, nopeuttaako WP Rocket todennäköisesti verkkosivustosi kokemuksemme perusteella, lyhyt vastaus on kyllä.

Asennettuaan tämän laajennuksen kolmeen sivustoon, kaikissa nähtiin nopeuden lisääntyminen 480 millisekunnista 1,18 sekunniin tai paranemiseen 27–69 prosenttia. Voit nähdä testien yksityiskohdat myöhemmin tässä katsauksessa, mutta nopea yleiskatsaus tässä on yhden testin tulokset:

WP-raketti ennen ja jälkeen

Yhden WP Rocketin testaaman sivuston latausaika parani 1,1 sekunnilla eli 69%.

Kuten mainittiin, on saatavana ilmaisia ​​välimuistin laajennuksia. Kun verrattiin WP Rockettia WP Super Cacheen ja W3 Total Cacheen – kahteen suosituimpaan ilmaiseen WordPress-välimuistin laajennukseen – testitietojen perusteella, WP Rocket antoi parhaat tulokset.

Siksi, jos rahaa ei ole, WP Rocketin ostaminen on todennäköisesti oikea valinta. Kaikille muille tämä katsaus auttaa kuitenkin sinua päättämään, onko tämän premium-välimuistin laajennuksen ostaminen hyvä sijoitus vai pitäisikö säästää rahaa ja etsiä muualta.

WP Rocketin parhaat ominaisuudet auttavat sinua päätöksenteossa.

WP-raketin parhaat ominaisuudet

Välimuistin laajennuksen valitsemisen WordPress-verkkosivustollesi ratkaiseva tekijä on todennäköisesti se, lyhentääkö sivustosi latausaikoja vai ei..

Sivuston nopeuden mahdollisten parannusten lisäksi on myös tärkeää tietää, pystytkö todella määrittämään laajennuksen oikein saadaksesi siitä parhaat tulokset.

Joten ottaen huomioon tämä, aloitetaan katsomalla WP Rocket -käyttökokemusta ennen kuin tutkimme sen tärkeimpiä ominaisuuksia.

Helppokäyttöisyys

Erottuakseen väkijoukosta WP Rocket on rakennettu tekemään välimuistista mahdollisimman tyhjäkäyttöinen, jotta jokainen voi aloittaa WordPress-verkkosivustonsa nopeuttamisen teknisistä kyvyistään riippumatta.

Samalla WP Rocket pyrkii vetoamaan myös energian käyttäjiin tarjoamalla heille tarpeeksi vaihtoehtoja ja asetuksia välimuistin mahdollistamiseksi verkkosivustollaan haluamallaan tavalla..

Yksi tapa WP Rocket yksinkertaistaa välimuistin käyttöönottoa ja hallintaa WordPress-verkkosivustoilla on käyttäjäystävällisen kojetaulun kautta. Lisäksi heti kun laajennus on aktivoitu, se alkaa tallentaa välimuisti sivustosi parantaaksesi latausaikoja.

Jos olet huolissasi siitä, onko sinulla teknisiä taitoja nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi välimuistilla, jos asennat ja aktivoit laajennuksen, voit aloittaa sivustosi optimoinnin WP Rocketilla.

WP-raketin kojelauta

WP Rocket -laajennuksen kojetaulussa on helppo navigoida ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Jos ja kun olet valmis jatkamaan WP-raketin käyttöä oletustilassaan, on videooppaita, jotka kattavat kaikki tämän laajennuksen ominaisuudet. Nämä oppaat eivät vain osoita sinulle kuinka käyttää näitä ominaisuuksia, vaan niiden pitäisi myös antaa sinulle parempi käsitys WP Rocketin toiminnasta ja siitä, mitä tämä laajennus voi tehdä.

Näitä videoita voi käyttää WordPress-hallintapaneelissa, ja niiden avulla selitetään, mitä WP Rocket oletusarvoisesti tekee ja kuinka parhaiten määrittää sivustosi laajennus..

Kun on kyse käytännönläheisimmästä lähestymistavasta verkkosivustosi optimoimiseen WP Rocketilla, kojetaulun asetukset ja hallintalaitteet on järjestetty hienosti, ja niihin liittyy selkeitä selityksiä, jotka näkyvät laajennuksen käyttöliittymässä. Siksi, jos haluat ottaa käyttöön lisäominaisuuksia, kuten mobiilivälimuistin tai HTML- ja CSS-tiedostojen minimoinnin, voit helposti selvittää, miten se tehdään.

WP-raketin asetukset

Kaikki asetukset ja vaihtoehdot ovat hyvin järjestettyjä, selityksineen ja linkkein asianmukaisille tukisivuille.

Kun tutkit WP Rocket -asetuksia ja -vaihtoehtoja, huomaat, että hyödyllisen tekstin mukana on myös linkkejä, jotka näyttävät asiaankuuluvan tukisisällön ponnahdusikkunan avustajapaneelissa. Tämän ansiosta on helppoa selvittää, onko WP Rocket -sovelluksen tiettyjen ominaisuuksien tai asetusten käyttö oikein sivustollesi.

WP-rakettiassistentti

Kojelaudan linkkien avulla on helppo löytää asiaankuuluvat asiakirjat asetusten tutkimiseksi.

Koska premium-tuki on toinen tapa, jolla WP Rocket erottaa itsensä ilmaisista WordPress-välimuistilinkkeistä, on hyvä nähdä, että voit lähettää viestin tukipalvelun henkilökunnalle WordPress-kojelaudan sisäpuolelta sen sijaan, että sinun pitäisi käydä laajennussivustolla..

Tukiviestien lähettäjä

Voit lähettää nopeasti viestin tukihenkilöstölle WordPress-kojelaudan sisällä.

Jos etsit laajennusta, joka alkaa tehdä verkkosivustostasi nopeampaa heti, kun se on aktivoitu, samalla kun tarjoat myös paljon apua aktiivisemman lähestymistavan parantamiseksi sivustosi nopeuttamiseen, WP Rocket on vaikea voittaa.

CDN-yhteensopivuus

Sisältöjakeluverkon (CDN) käyttö verkkosivustojen tiedostojen levittämiseen ympäri maailmaa on toinen tehokas tapa nopeuttaa verkkosivustosi. Tämän takia on hyvä huomata, että WP Rocket on yhteensopiva useimpien CDN-palveluntarjoajien kanssa.

Joten käytätkö CDN-palvelua, joka sisältyy osana isännöintisuunnitelmaa, tai oletko kirjautunut CDN: ään itsenäisesti, sinun pitäisi voida integroida se WP Rocketiin parantaaksesi sivustosi suorituskykyä entistä enemmän.

Median optimointi

Koska suuret kuvatiedostot voivat hidastaa verkkosivustoasi, WP Rocketilla on joitain ominaisuuksia tämän mahdollisen ongelman ratkaisemiseksi.

Ensinnäkin, laajennus sisältää valinnaisen LazyLoading-ominaisuuden, joka viivyttää kuvien ja videoiden lataamista ja näyttämistä, kunnes käyttäjä on vierittänyt heidän sijaintiinsä sivulla. Tämä on toisin kuin kaikkien mediatiedostojen automaattinen lataaminen heti, kun sivu näytetään selaimessa.

LazyLoading-asetukset

LazyLoading estää kuvien ja muun sisällön lataamisen, kunnes kävijä on saavuttanut kyseisen sivun osan.

WP Rocket -sovelluksella sinulla on mahdollisuus ladata sisällön hymiöt vierailijan tietokoneelta sen sijaan, että lataat ne WordPress.org-sivustosta. WP Rocket -tiimi on myös luonut Imagify, kuvan optimoinnin laajennuksen ilmaisella suunnitelmalla, joka voi pakata verkkosivustosi kuvia vähentääksesi tiedostokokoja ja parantaaksesi latausaikoja.

Tietokannan optimointi

Ajan myötä WordPress-tietokanta kasvaa ja mahdollisuus hidastaa verkkosivustoasi. Tämän torjumiseksi WP Rocketilla on joitain tietokannan optimointiominaisuuksia, mukaan lukien kyky tyhjentää vanhat postitusversiot, luonnokset ja roskakorit sekä kommentit, jotka on poistettu tai merkitty roskapostiksi..

WP-raketti-tietokannan optimointiasetukset

WP Rocket voi puhdistaa ja optimoida tietokannan komennolla tai aikataulun mukaan.

Tietokantataulukoiden optimoinnin lisäksi komento, WP Rocket voidaan myös ajoittaa puhdistamaan tietokanta automaattisesti päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Vaikka siellä on omistettu WordPress-tietokannan optimointityökaluja, WP Rocketin huolehtiminen tästä on helpompaa ja toivottavasti tehokkaampaa kuin ylimääräisen lisäosan asentaminen.

kutistaminen

Aivan kuten WP Rocket voi auttaa pienentämään kuvatiedostojen kokoa, se voi myös pienentää muiden tiedostojen, kuten JavaScript-, CSS- ja HTML-tiedostojen, kokoa..

Valinnaisen pienennysominaisuuden avulla WP Rocket voi poistaa tarpeettoman välilyönnin, kommentit, rivinvaihdot ja ylimääräiset merkit koodista tiedostoista, jotka muodostavat verkkosivustosi.

Kun näiden tiedostojen kokoa on pienennetty, niiden pitäisi kuluttaa vähemmän kaistanleveyttä ja ladata nopeammin pyydettäessä, jolloin välimuistin lisäksi saat uuden tavan parantaa verkkosivustosi nopeutta..

Mobiili havaitseminen ja välimuisti

Kun yhä useammat Internet-käyttäjät pääsevät verkkosivustoille älypuhelimissa ja muissa mobiililaitteissa, on hyvä nähdä, että WP Rocket voi optimoida sivustosi tämän yleisöryhmän segmenteille..

Näiden asetusten avulla sinulla on mahdollisuus ottaa välimuisti välimuistiin mobiililaitteille ja luoda myös erillisiä välimuistitiedostoja mobiililaitteille nopeuttamaan älypuhelinten ja tablet-laitteiden käyttäjien latausaikoja.

Verkkokauppa ystävällinen

Jos käytät verkkokauppaa tai myyt muutamia tuotteita WordPress-verkkosivustoltasi, WP Rocketin tulisi toimia valitsemasi verkkokaupan liitännäisen kanssa.

WP Rocket sulkee automaattisesti pois välimuistista sivustosi ostoskorin ja kassasivut automaattisesti. Näin asiakkaat eivät saa kokea mitään ongelmia nopeuttaessasi sivustoasi..

Mukautetun välimuistin elinikä

Vaikka WP Rocket tyhjentää välimuistin, kun uutta sisältöä julkaistaan ​​verkkosivustollasi tai kun muokkaat sivustoasi jollain muulla tavalla, jotta kävijät saavat aina päivitetyn version, voit myös tyhjentää välimuistin tai asettaa plugin poistaa välimuistitiedostot säännöllisin väliajoin.

Välimuistin eliniän asetukset

Voit asettaa välimuistin vanhenemaan varmistaaksesi, että välimuistitiedostot ovat aina ajan tasalla.

Asettamalla välimuistin elinikä useita minuutteja, tunteja tai päiviä, voit ryhtyä toimiin varmistaaksesi, että kävijöidesi näkemä verkkosivustosi versio on mahdollisimman tuore.

Muiden välimuisti-asetusten avulla voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä välimuistin kirjautuneille käyttäjille – mikä voi olla hyödyllistä, jos käytät jäsensivustoa tai muun tyyppistä projektia, jossa kirjautuneet käyttäjät näkevät erilaista sisältöä kuin tavalliset. vierailijat.

Sulje sisältö välimuistista

Joitakin WordPress-verkkosivuston osia, kuten kirjautumissivua tai ostoskoria, ei pidä tallentaa välimuistiin. Vaikka WP Rocket sulkee nämä URL-osoitteet automaattisesti välimuististaan, voit määrittää myös kaikki muut URL-osoitteet, joita et halua välimuistiin.

Kirjoita vain viestien, sivujen ja muun sisällön osoite, jota ei koskaan pidä tallentaa välimuistiin, laajennuksen kojetaulun asianmukaiseen kohtaan, ja WP Rocket hoitaa loput. Voit myös käyttää säännöllisiä lausekkeita, jos haluat sulkea sivuryhmän välimuistista kerralla.

URL-välimuistin asetukset

WP Rocket -välimuistista on helppo sulkea pois verkkosivustosi osia.

Voit myös sulkea sisällön osan välimuistista WP-rakettivalinnat-paneelin kautta, jonka laajennus lisää WordPress-editorin näyttöön..

Välimuistin asetukset

Voit helposti määrittää, pitäisikö WP Rocket -välimuisti tallentaa viestin tai sivun, tai soveltaa siihen muita ominaisuuksia.

WP Rocketilla on myös mahdollista sulkea pois tietyt selaimet tai käyttäjäagentit välimuistisisällön näkemisestä.

Web-hosting-yhteensopivuus

WP Rocketin toiminta verkkosivustollasi voi riippua käyttämästäsi web-isännästä. Koska monilla isäntäillä on oma sisäinen välimuistijärjestelmä, jotkut WP Rocket -ominaisuudet voidaan poistaa käytöstä automaattisesti, jotta voidaan varmistaa yhteensopivuus tavan kanssa, jolla isäntä välimuistiin verkkosivustollesi.

Mielenkiintoista on, että WP Rocket on ainoa välimuistilaajennus, jonka WP Engine sallii, ja kokeissamme havaitsimme, että WP-raketin käytöstä WP-moottorin kanssa oli hyötyä. Löysimme tämän olevan tilanne myös käytettäessä WP Rockettia GoDaddy: n ja SiteGroundin kanssa.

Joten vaikka isäntäsuunnitelmasi sisältyy välimuisti, WP-raketin käytöstä voi silti olla joitain etuja, kuten laiskaa lataamista, tietokannan optimointia, minimointia ja muita laajennuksen ominaisuuksia.

Jos haluat nähdä, kuinka WP Rocketin ominaisuudet pinottuvat suhteessa joihinkin muihin WordPressin tärkeimpiin välimuistivelkeisiin, WP Rocket -sivustolla on informatiivinen vertailutaulukko. Muista kuitenkin, että koska tämän taulukon on luonut WP Rocket -tiimi, se ei välttämättä kerro tarinaa kaikkien muiden laajennusten avulla..

WP-raketin nopeuden testaustulokset

Jotta voisit päättää, onko WP Rocket paras välimuistin laajennus nopeuttamaan sivustoasi, mittasimme muutaman eri WordPress-verkkosivuston suorituskykyä nähdäksemme, paransivatko niiden latausajat tämän laajennuksen aktivoinnin jälkeen.

Vaikka WP Rocket alkaa optimoida verkkosivustoja heti, kun laajennus on aktivoitu, otimme myös käyttöön joitain sen lisäominaisuuksista, kuten tiedostojen ja kuvien optimointi käyttäjäystävällisen kojelaudan kautta – johon kaikki WordPressin käyttäjät kykenevät. Kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten CDN-integrointi ja Heartbeat API -toiminnan hallinta, ei käytetty.

Testisivusto # 1

Ensimmäisessä WP Rocket -sivustossa testattiin WordPressin uusi asennus. Asennuksen jälkeen WordPress, myydyin Avada-teema aktivoitiin sivustolla ja sen Agency-demo tuotiin. Pingdom seurasi sivuston kotisivua, joka sisälsi videoita, animaatioita ja muita elementtejä 24 tunnin ajan keskimääräisen latausajansa määrittämiseksi, joka oli 1,78 sekuntia..

Kun keskimääräinen latausaika oli tallennettu, WP Rocket asennettiin ja aktivoitiin testisivustolle, ja jotkut sen ominaisuuksista otettiin käyttöön laajennuksen ohjauspaneelin kautta. Kotisivun nopeutta tarkkailtiin vielä 24 tuntia Pingdomissa nähdäkseen, mikä vaikutus WP Rocketilla oli keskimääräiseen latausaikaan.

Sivusto 1 ennen ja jälkeen

Ensimmäisen testipaikan latausaika parani 0,48 sekunnilla eli 27 prosentilla WP Rocketin asentamisen jälkeen.

Testipaikan # 1 keskimääräinen latausaika oli 1,3 sekuntia sen jälkeen, kun WP Rocket ja jotkut sen ominaisuudet oli otettu käyttöön – parannus 0,48 sekuntia, tai 27 prosenttia.

Testisivusto # 2

Toista testiä varten kevyt, pienyrityksille tarkoitettu WordPress-verkkosivusto, jossa oli vain muutama viesti ja sivu, optimoitiin ja välimuistiin WP Rocket -sovelluksen avulla. Ennen WP Rocketin asentamista sivuston keskimääräinen lastausaika 24 tunnin seurannan jälkeen Pingdomilla oli 1,65 sekuntia.

Sivusto 2 ennen ja jälkeen latausajat

Toisen testikohdan latausaika parani 1,12 sekunnilla eli 68 prosentilla WP Rocketin asentamisen jälkeen.

WP-raketin aktivoinnin ja joidenkin sen ominaisuuksien käyttöönoton jälkeen uusi keskimääräinen lastausaika oli 0,53 sekuntia – parannus 1,12 sekuntia, tai 68 prosenttia.

Testisivusto # 3

Sen jälkeen kun uusi testi oli testattu käyttämällä raskasta teemaa ja kevyttä yrityssivustoa, kolmannessa testissä mitattiin WordPressillä luodun viiden vuoden vanhan blogin suorituskykyä StudioPress-teeman avulla.

Testisivusto 3 ennen ja jälkeen latausajat

Kolmannen testipaikan latausaika parani 1,18 sekunnilla, tai 69 prosentilla WP Rocketin asentamisen jälkeen.

Sen jälkeen kun sivustoa oli tarkkailtu 24 tuntia, ilman WP Rocketin asentamista, keskimääräinen lastausaika oli 1,72 sekuntia. Kun WP Rocket aktivoitiin ja jotkut sen ominaisuuksista, mukaan lukien tietokantojen ja tiedostojen optimointi, otettiin käyttöön, uusi keskimääräinen latausaika oli 0,54 sekuntia – parannus 1,18 sekuntia, tai 69 prosenttia.

Nopeustestauksen yhteenveto

Tässä on nopea yhteenveto tuloksista kolmella WordPress-verkkosivustolla, WP Rocket testattiin:

Sivuston numero
Ennen
Jälkeen
Ajan parantaminen
Parannus%
11,78 s1,3 s480 ms27%
21,65 s526 ms1,12 s68%
31,72 s540 ms1,18 s69%

Kuten voitte nähdä, WP Rocket paransi kaikkien kolmen testisivumme latausaikoja vaihtelevilla määrillä.

Osa tapaa, jolla WP Rocket optimoi WordPress-verkkosivustot, sisältää tiedostokokojen pienentämisen valinnaisten ominaisuuksien, kuten HTML- ja CSS-minimoinnin sekä kuvan optimoinnin, avulla. Siksi laajennuksen avulla välimuistin salliminen testisivustojen lisäksi pienensi mitattavien sivujen kokoa – kuten voidaan nähdä Pingdom-testitulosten kuvakaappauksissa.

Vaikka kaksi WordPress-verkkosivustoa ei ole identtisiä, yllä olevien tietojen pitäisi antaa sinulle käsityksen siitä, voisiko WP Rocket parantaa sivustosi nopeutta vai ei.

WP-rakettien hinnoittelu

Kuten mainittiin, WP Rocket on ensiluokkainen WordPress-välimuistin laajennus, ja ostovaihtoehtoja on kolme:

WPRocket-hinnoittelu

  • Sinkku: 49 dollaria yhden vuoden tuesta ja päivityksistä, jotka kattavat käytön yhdellä verkkosivustolla.
  • Plus: 99 dollaria yhden vuoden tuelta ja päivityksiltä, ​​jotka kattavat käytön kolmella verkkosivustolla.
  • Rajaton: 249 dollaria yhden vuoden tuelta ja päivityksiltä, ​​jotka kattavat käytön rajoittamattomalla määrällä verkkosivustoja.

Oletuksena lisenssisi uusitaan automaattisesti yhden vuoden kuluttua, ja hintaan sovelletaan 30 prosentin alennus. Voit kuitenkin poistaa automaattisen uusimisen helposti käytöstä tarvittaessa WP Rocket -sivuston tilialueesi kautta.

Koska käytössä on 14 päivän 100-prosenttinen rahat takaisin -perintäkäytäntö, voit ostaa WP Rocketin ja nähdä, miten sillä on vaikutusta sivustosi nopeuteen ilman taloudellista riskiä..

Lopulliset ajatukset

Tämä katsaus on paljastanut, että WP Rocket ei ole vain helppo käyttää, vaan se voi myös mitattavasti parantaa WordPress-verkkosivustojen nopeutta.

Vaikka WordPress-välimuistin laajennuksia on myös siellä, mukaan lukien joitain ilmaisia ​​vaihtoehtoja, niille, jotka haluavat ratkaisun, jota voidaan käyttää verkkosivuston nopeuttamiseen ilman teknistä tietämystä ja erittäin vähän vaivaa, WP Rocket on ehdottomasti sijoittamisen arvoinen. Aktivoi vain WP-raketti sivustossasi, ja sinun pitäisi alkaa nähdä parantuneet latausajat.

Plug-and-play -tekijän lisäksi WP Rocket sisältää myös paljon hyödyllisiä asiakirjoja, mukaan lukien video-oppaat, joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi latausaikoja entisestään. Käyttämällä laajennuksen välimuistin lisä- ja optimointiominaisuuksia saat WP Rocketista vielä parempia tuloksia. Reagoivan sähköpostituen käyttö on toinen syy harkita maksettua laajennusta, kuten WP Rocket, ilmaisten vaihtoehtojen yli.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä WordPress-verkkosivustoja hallitset, on olemassa suuri mahdollisuus, että WP Rocket auttaa sitä latautumaan nopeammin. 14 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta voit nähdä, kuinka tämä laajennus vaikuttaa sivustoosi riskittömästi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me