Äärimmäinen opas WordPress-laajennuksen Jetpackiin – katsaus (2020)

WordPress-tarjoukset


Luonut Automattic – WordPress.com-yrityksen takana oleva yritys ja yksi suurimmista WordPress-avoimen lähdekoodin ohjelmistojen avustajista – WordPress.comin Jetpack on yksi WordPress-arkiston vaikutusvaltaisimmista ja ominaisuuksiltaan rikkaimmista laajennuksista..

Tässä oppaassa katsotaan joitain Jetpackin parhaimmista moduuleista ja osoitamme sinulle, kuinka ne voisivat hyödyttää WordPress-verkkosivustoasi.

Jetpack for WordPress: Primer

Jetpack-laajennus on antanut alusta lähtien a tonni hyödyllisiä ominaisuuksia ilmaiseksi. Näitä ovat muun muassa sisällönjakeluverkko (CDN), siihen liittyvät viestit ja laiska lataus kuvia.

Vuosien mittaan Jetpackista on tullut all-in-one-laajennus, joka koskettaa melkein kaikkia WordPress-sivuston ylläpidon näkökohtia. Ne vaihtelevat suorituskyvyn optimoinnista ja vierailijoiden sitoutumisesta varmuuskopiointiin ja turvallisuuteen sekä teeman mukauttamiseen.

Kuten useimmissa aktiivisen kehitystyön alla olevissa laajennuksissa, Jetpack toimii freemium-mallissa tarjoamalla samalla “ikuisesti ilmaisen” suunnitelman. Maksetut suunnitelmat sisältävät lisäominaisuuksia – joista suurimman osan voi hankkia ilmaiseksi asentamalla muita laajennuksia.

Miksi Jetpack-laajennus WordPressille?

Kun käynnistät WordPress-sivuston, sinun on tehtävä paljon asioita. Ensinnäkin sinun on lähetettävä blogi hakukoneille, luotava yhteyslomake ja varmistettava, että ensisijaiset turvallisuustoimenpiteet täyttyvät.

Jetpackista on helppo huolehtia näistä näkökohdista saman katon alla, SEO: sta ja tietoturvasta sosiaalisen median jakamiseen ja yhteystietoihin. Sinun ei tarvitse asentaa useita laajennuksia jokaiselle ominaisuudelle – kaikki on saatavana yhdessä laajennuksessa. Se on Jetpackin ainutlaatuinen myyntipiste.

Aloitetaan nyt ominaisuuksista!

Jetpack-laajennuksen ominaisuudet

Jetpack tarjoaa WordPress-sivustollesi yli 30 ominaisuutta, jotka olemme ryhmitelty aiheellisiin luokkiin ja lueteltu alla:

 1. Räätälöinti
 2. Sitoumus
 3. Analytics & SEO
 4. Suorituskyvyn optimointi
 5. turvallisuus
 6. Varmuuskopiointi ja palautus
 7. kustannustoiminta
 8. ansioita

Jetpack for WordPress -sovelluksen aloittaminen

Kuten kaikki lisäosat, aloitat Jetpackin asentamisen ja aktivoinnin WordPress-sivustollesi. Kun se on aktivoitu, sinun on kytkettävä WordPress-sivustosi WordPress.com-sivustoon. Ja kyllä, tämä tarkoittaa, että sinun on luotava WordPress.com-tili, jotta voit hyödyntää Jetpackin kaikkia etuja.

Jetpackin ylläpitämä WordPress.com-hallintapaneeli

WordPress.com-bloginhallinnan hallintapaneeli.

Useissa seuraavassa näkemissämme ominaisuuksissa on edistyneet mukautus- ja määritysasetukset tallennettu WordPress.com-hallintapaneeliin.

WordPress.com-tilin luominen on täysin ilmaista, ja siinä on paljon ominaisuuksia ja etuja. Sen avulla voit seurata kaikki linkitetyistä sivustoistasi, julkaise viestejä, päivitä laajennuksia, tarkastele sivuston tilastoja ja paljon muuta – kaikki yhdestä hallintapaneelista.

Aloitetaan!

WordPress & Teeman mukauttamisominaisuudet Jetpackilta

Jetpack tarjoaa joukon mukautusvaihtoehtoja premium-teemoista ehdollisiin widgetteihin. Katsotaanpa näitä kaikkia:

Jetpackin WordPress-teemat

Ilmaisia ​​valokuvausteemoja Jetpackilta

Ilmaisia ​​valokuvausteemoja Jetpackilta (WordPress.com).

Jetpackin ilmaisella versiolla voit valita satojen ilmaisten WordPress-teemojen joukosta, kun taas maksettu versio (Professional Plan) tarjoaa sinulle laajemman valikoiman 200 plus premium-teemoja WordPress-arkistosta..

Teemat ovat olennainen osa WordPress-verkkosivustojen kokemusta. He ovat kuitenkin alttiita huonoille koodauskäytännöille, tietoturvaloukkoille ja suorituskykyongelmille.

Hyvä uutinen on WordPress.com-sivustossa saatavilla olevat teemat (ts. Ne, jotka saat Jetpackista) läpikäymällä tiukat turvallisuus- ja suorituskykytestit varmistaakseen, että ne ovat tyhjästä. Ainoastaan ​​Automattic-henkilökunnan hyväksymät teemat ovat saatavilla WordPress.com-sivustossa.

Lisäksi WordPress.com-teemat tehdään yhteensopiviksi Jetpackin lisäominaisuuksien kanssa, kuten laiska lataus, ilmainen CDN ja niin edelleen.

Kaikkia verrattuna, jos olet vasta aloittamassa, teeman hankkiminen WordPress.comista Jetpackin kautta on hyvä alku.

Kuvagalleria

Esimerkki Jetpackin luomasta kuvagalleriasta

Esimerkki Jetpackin avulla luodusta kuvagalleriasta.

Jetpackin avulla on erittäin helppo luoda kauniita kuvagallerioita WordPress-sivustolle. Se tukee erilaisia ​​asetteluita, mukaan lukien laatat, karusellit, neliön tai suorakaiteen muotoiset mosaiikit ja pyöreät ristikot. Lisäksi voit luoda koko näytön kuvagalleria tarjotakseen kiehtovan kokemuksen sivustosi kävijöille.

Jetpack Media (Kuvagalleria) -asetukset

Jetpack Media (kuvagalleria) -asetukset.

Voit aktivoida tämän moduulin tiedotusvälineet asettamalla alle WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > Kirjoittaminen.

Paras osa? Kaikkia näitä käyttää ilmainen Photon CDN (lisää tästä myöhemmin).

Portfolios ja suosittelut

Olitpa freelance-suunnittelija tai copywriter, portfoliosi ja sivustosi suosittelut ovat pitkä matka kestävän auktoriteetin luomiseksi ja uusien asiakkaiden voittamiseksi.

Jetpack antaa sinulle kaksi uutta mukautettua postityyppiä – portfolion ja suosittelut -, jotta voit näyttää työsi saadaksesi ansaitsemasi huomion.

Kuinka ottaa käyttöön mukautettu postityyppimoduuli Jetpackissa

Kuinka ottaa mukautetun postityyppimoduuli käyttöön Jetpackissa.

Tämä moduuli on valinnainen, ja se on aktivoitava Muokattu sisältötyyppi asetus Kirjoittaminen-välilehti Jetpack-asetusten alla. Voit käyttää sitä osoitteesta: WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > Kirjoittaminen.

Muokattavat widgetit sivupalkissa

Muokatut widgetit Jetpackissa

Muokatut widgetit Jetpackissa.

Jetpackissa on loistava kokoelma hyödyllisiä WordPress-widgettejä, jotka vaihtelevat sosiaalisesta mediasta evästeiden käyttöilmoituksiin.

Ehdolliset widgetit: Voit käyttää ehdollista logiikkaa myös kunkin widgetin sisällä saadaksesi sen näkymään tietylle sivulle, viestille, tunnisteelle tai luokalle.

Muokatut widgetit Jetpackissa

Ehdolliset widgetit Jetpackissa.

Ulkoisen sisällön upottaminen WordPressiin

Esimerkki Jetpackin media-upotuksista

Esimerkki Jetpackin upottamista mediaan.

YouTube-videoiden, Instagram-viestien, tweetsien, live-koodinpätkien tai podcastien upottaminen SoundCloudista ei ole koskaan ollut näin helppoa Jetpackin avulla.

Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää linkki WordPress-editoriin – lopusta huolehtii Jetpack.

Pidän tätä moduulia erittäin hyödyllisenä YouTube-videoiden upottamisessa blogeihini.

Upota ulkoinen sisältö WordPress Editoriin Jetpackilla

Voit upottaa ulkoista sisältöä WordPress-editoriin Jetpackilla.

Tutustu Jetpackin virallisiin ohjeisiin saadaksesi lisätietoja tukitietotyyppien upotuksista.

Jetpackin vierailijoiden sitouttamisominaisuudet

Sivustosi kävijöiden sitouttaminen on tärkeä osa minkä tahansa blogin pitkäaikaista menestystä. Jetpack antaa sinulle tarvittavat sitoutumismoduulit muuntoprosentin parantamiseksi ja poistumisprosentin alentamiseksi.

Niihin kuuluvat monipuoliset kommenttiosastot, sähköpostimarkkinointi, ääretön vieritys, niihin liittyvät viestit ja sosiaalisen median automatisointi, kuten näemme alla:

Jetpack-kommentit

Jetpack Kommentit-asetukset

Kommenttien asetukset Jetpackissa.

Kaikissa WordPress-teemoissa ei ole parasta kommenttijärjestelmää.

Jetpack ratkaisee ongelman antamalla ihmisille mahdollisuuden jättää kommentti sosiaalisen median tileillä tai WordPress.com-tilillä.

Se tarjoaa myös mukautusvaihtoehtoja, kuten Markdown-tuki kommentteissa, kommenttipelejä ja ponnahdusikkunoiden käyntikortteja. Ne ovat täysin valinnaisia, ja niitä voidaan mukauttaa sivustosi tyyppiin.

Voit ottaa Jetpack Comments -moduulin käyttöön Kommentit asetus, joka sijaitsee alla WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > keskustelu.

Sähköpostitilaus Jetpackilta

Sähköpostitilauksen asetukset Jetpackissa

Sähköpostitilauksen asetukset Jetpackissa.

Tämä on yksi suosikkiominaisuuksistani Jetpack-laajennuksessa.

Kun otat tämän ominaisuuden käyttöön, rakennat lähinnä sähköpostilistasi.

seuraa blogia-Vaihtoehto tilaa käyttäjän tilaamiseksi sähköpostiluetteloosi, ja kun uusi viesti julkaistaan, kaikille tilaamillesi seuraajille lähetetään sähköposti. Se on luettelorakennus 101.

Katso lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista ja WordPressin aloittamisesta MailChimpillä koskevista artikkeleistamme.

Seuraava vaihtoehto – ‘seuraa kommentteja‘- on myös henkilökohtainen suosikki. Se ilmoittaa sinulle kaikista kommentteista ja seuranneista viesteistä, jotka auttavat pitämään keskustelua jatkuvana ja kasvattamaan sivustosi tilaajia.

Loputon selaus

Rajattomat vieritysasetukset Jetpackissa

Ääretön vieritysasetukset Jetpackissa.

Tämä ominaisuus lataa seuraavan viestin automaattisesti, kun lukija lähestyy (vierittää alaspäin) sivun alaosaan. Jetpackilla voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

 1. Lataa sisältö automaattisesti.
 2. Luo Lataa lisää -painike, joka napsauttamisen yhteydessä lataa seuraavan artikkelin.

Toinen ominaisuus on erityisen hyödyllinen, koska se antaa ohjauksen loppukäyttäjälle.

Voit käyttää ääretöntä vieritysominaisuutta Jetpackissa Teeman parannukset asetus löytyi kohdasta WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > Kirjoittaminen.

Aiheeseen liittyvät viestit WordPressissä Jetpackin avulla

Esimerkki liittyvistä toiminnoista

Esimerkki toiminnassa olevista liittyvistä viesteistä.

Aiheeseen liittyvät viestit on tehokas ominaisuus, jota käytetään pitämään kävijät sitoutuneina verkkosivustoosi pidempään.

Moduuli poimii pohjimmiltaan aiemmin julkaistut viestit samoista kategorioista ja tunnisteista (siis termiin liittyvät) ja näyttää ne kunkin viestin alareunassa. Lukija napsauttaa todennäköisesti kyseistä sisältöä, koska se liittyy lukemaansa alkuperäiseen artikkeliin.

Aiheeseen liittyvien viestien laskeminen vie kuitenkin paljon palvelinresursseja – ja tämä tehostuu, kun sinulla on useita viestejä, sivuja, luokkia ja tunnisteita.

Lisäksi, jos käytät jaettua hosting-palvelua, tilisi voidaan jäädyttää prosessorin käytön piikkien takia – vaikka sinulla ei olisi liian paljon vierailijoita.

Aiheeseen liittyvät viestit-moduuli Jetpackissa

Liittyvät viestit -moduuli Jetpackissa.

Jetpack ratkaisee tämän ongelman lataamalla laskennan pilveen heidän palvelimia. Sitten se vain liittää nämä tulokset (eli niihin liittyvät viestit) sisältösi pohjaan.

Web-isäntäsi resursseja ei käytetä, ja lopulta voitat enemmän sivun katseluja!

Aktivoi moduuli siirtymällä kohtaan WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > liikenne.

Bonus: Voit myös mukauttaa, kuinka kukin liittyvä viesti näkyy viestin alla, käyttämällä WordPressin oletusarvoista mukautinta. Siirry osoitteeseen WordPress-hallintapaneeli > Ulkomuoto > Muokkaa > Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Liittyvien viestien asettelun mukauttaminen Jetpackissa

Liittyvien viestien asettelun mukauttaminen Jetpackissa.

Muokattavat jakamispainikkeet

Sosiaalisen jakamisen asetukset Jetpackissa

Sosiaalisen jakamisen asetukset Jetpackissa.

Jetpackin avulla voit lisätä muokattavia like / share-painikkeita jokaisen viestin jälkeen. Nämä asetukset ovat käytettävissä Jakamispainike asetukset, kohdassa WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > jakaminen.

Jetpackin jakamispainikkeiden mukauttaminen

Jakamispainikkeiden mukauttaminen Jetpackissa.

Bonus: Voit mukauttaa jakamispainikkeiden ulkoasua ja valita uudempia, kuten Pocket ja WhatsApp.

Sosiaalisen median automaatio

Muokattavissa olevien jakamispainikkeiden lisäksi Jetpack mahdollistaa myös automaattisen postituksen liitettyihin sosiaalisen median verkkoihin aina, kun viesti julkaistaan. Tämän ominaisuuden nimi on Publicise.

Julkaise moduuli Jetpackista

Julkaise moduuli Jetpackista.

Voit ottaa tämän moduulin käyttöön Julkaise yhteydet asettamalla alle WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > jakaminen.

Tuetut sosiaalisen median verkot automaattiseen lähettämiseen Jetpack Publicize -moduulilla

Tuetut sosiaalisen median verkot Jetpackin Publicise-moduulissa.

Tuettuihin sosiaalisen median verkkoihin kuuluvat Facebook, Twitter, Google+, Facebook, Tumblr ja Path, ja aina kun julkaiset viestin, se jaetaan automaattisesti kaikissa yhdistetyissä sosiaalisen median profiileissa. (Alla olevassa kuvakaappauksessa en ole muodostanut yhteyttä mihinkään verkkoon.)

Jetpack-yhteyslomake

Kuinka lisätä yhteyshenkilö WordPress Editoriin Jetpackin avulla

Yhteyslomakkeen lisääminen WordPress Editoriin Jetpackin avulla.

Vaikka WordPressille on paljon loistavia yhteyslomakelaajennuksia (sekä ilmaisia ​​että maksettuja), Jetpack tarjoaa sinulle yksinkertaisen, joka voidaan lisätä mihin tahansa viestiin tai sivulle.

Tässä on yhteyslomake toiminnassa:

Esimerkki Jetpackin luomasta yhteyslomakkeesta

Jetpackin luoma yhteyslomake.

Analytics- ja SEO-ominaisuudet Jetpackissa

Jetpackin keskeinen lähtökohta on tuoda kourallinen WordPress-sivuston tärkeimmistä ominaisuuksista saman katon alle. Vaikka tämä lähestymistapa on toistaiseksi ollut loistava, suosittelemme muutamia vaihtoehtoisia laajennuksia käytettävissä olevien Jetpack-moduulien sijaan.

Jetpack-sivustotilastot

Esimerkki Jetpack-sivustotilastoista

Esimerkki Jetpack-sivustotilastoista

Jetpack-sivustotilastot antavat sinulle lintuperspektiivin verkkosivustosi kävijöistä.

Jos kuitenkin haluat tarkastella tarkemmin, on suositeltavaa seurata Google Analyticsia ja ymmärtää välittäjäkonseptit, kuten poistumisprosentti, istunnot käyntiä kohti ja enemmän.

Sivuston varmennus

Jetpackin hakukoneiden moduulin verkkosivujen varmennus

Jetpackin hakukoneiden moduulin verkkosivuston varmennus.

Vaikka tämä on valinnainen ominaisuus, on aina suositeltavaa varmistaa sivustosi omistajuus useilla hakukoneilla, kuten Google, Bing, Yandex, Yahoo ja niin edelleen. Tämä antaa sinulle pääsyn heidän verkkovastaavan työkaluihin, mikä on hyödyllistä SEO-pyrkimysten seuraamiseksi.

Suosittelemme, että ensin vahvistetaan WordPress-sivustosi Googlella ja Bingillä. Kun sinulla on vahvistuskoodit, kopioi ja liitä ne asianomaisiin kenttiin ja sinulla on hyvä mennä!

XML-sivustokartat

Jetpack-sivustokarttamoduuli

Jetpack-sivustokartat -moduuli.

Jälleen valinnainen ominaisuus, XML-sivustokartat auttavat hakukoneita indeksoimaan sivustosi paremmin, ja Jetpack luo automaattisesti sinulle yhden.

SEO ja Jetpack

SEO-räätälöinti on Jetpackin maksettu ominaisuus, ja se sisältää vaihtoehtoja, kuten otsikko- ja metakuvausten optimointi, Google Analytics -tilisi linkittäminen ja paljon muuta.

Vaihtoehtoisena suosittelen Yoast SEO -laajennuksen (jota nykyään käyttää yli viisi miljoonaa aktiivista verkkosivustoa) asentamista mille tahansa WordPress SEO: een liittyvälle. Se antaa sinulle kaikki ominaisuudet, koulutuksen ja suositukset, joita tarvitaan SEO-optimoidun WordPress-sivuston luomiseen.

Jetpackin WordPress-suorituskyvyn optimointiominaisuudet

Jetpack tarjoaa valtavan arvon suorituskyvyn optimointilaajennuksena (monien muiden ominaisuuksiensa) joukossa. Tässä osassa käsittelemme kuvan toimittamista ja optimointia, videoiden ylläpitoa ja seisokkien seurantaa.

Photon: ilmainen sisällönjakeluverkko Jetpackilta

Ilmainen CDN ja kuva 'laiska loading' Jetpackilta

Ilmainen CDN ja kuva ‘laiska loading’ Jetpackilta.

Tämä on todennäköisesti yksi Jetpack-laajennuksen hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Se antaa sinulle ilmaisen, rajoittamattoman pääsyn Photon-nimiseen sisällönjakeluverkkoon (CDN). Se on yksinkertainen, ilman johtoja sidottu kauppa, ja CDN: n käytöstä on useita etuja:

 1. Nopeus: Kuvia toimitetaan kävijöillesi maailmanlaajuisesti jaetusta verkosta, minimiviiveellä.
 2. Käyttäjäkokemus: Nopeampi sivusto vastaa parempaa käyttökokemusta.
 3. Säästä kaistanleveyskustannuksia: Koska kuvat toimitetaan Photon CDN: n kautta, säästät palvelinresursseja ja kaistanleveyttä.

Lyhyesti sanottuna saat kaikki CDN: n edut maksamatta siitä.

Lisäksi Photon-kehittäjäsovellusliittymän avulla voit hyödyntää ilmaista CDN: tä myös muiden staattisten tiedostojen ylläpitäjänä!

Fotoniasetukset ovat saatavissa Nopeuta sivustoasi -asetuksissa, jotka löytyvät kohdasta WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > Kirjoittaminen.

Laiska lataa kuvia

Tämä on ominaisuus, joka lataa kuvia vain, kun ne ovat selaimen näkymässä. Toisin sanoen, kun kuva on näkyvissä selaimessa (ts. Kun vierität alas), se ladataan tosiasiallisesti.

Kuvien laiska lataaminen WordPress-sivustoosi luo nopeammat latausajat siirtämällä kuvan lataamista tarvittavaan ajankohtaan.

Se säästää myös kaistanleveyttä molemmilta puolilta. Sinä – sivuston omistaja – tallennat palvelimen kaistanleveyden (tai CDN-kaistanleveyden), ja kävijät myös tallentavat kaistanleveyden!

Voit ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön Nopeuta sivustoasi asetukset, Photon-vaihtoehdon alapuolella.

Video hosting Jetpackilta

Esimerkki Jetpackin videoiden isännöinnistä

Esimerkki Jetpackin videoiden isännöinnistä.

Jetpackilla on myös oma maksettu, mainokseton videopalvelupalvelu nimeltään VideoPress. Jos haluat säilyttää kaikki videosi WordPress-verkkosivustollasi, VideoPress saattaa olla hyödyllinen palvelu. Saatavana on kuitenkin vaihtoehtoja, kuten YouTube (duh), Wistia ja Vimeo.

Jos etsit YouTube-vaihtoehtoa, sinun tulee harkita Wistiaa seuraavista syistä:

 • Ensinnäkin, Wista toimii freemiummallissa, kun taas VideoPress maksetaan, joten brownie osoittaa siitä!
 • Sekä Wistiassa että VideoPressissä on hieno sisäänrakennettu video-SEO.
 • Wistia organisaationa tekee kuitenkin vain omistautuneen juuri tämän – nopeaa, reagoivaa videoiden ylläpitoa kaikenlaisiin sivustoihin. He jopa sanovat, milloin ja milloin ei tule käyttää Wistaa (toisin kuin YouTube).

Huomaa, että Wistian ilmainen suunnitelma on rajoitettu kolmeen videoon ja maksetut suunnitelmat alkavat 99 dollarista kuukaudessa, mikä on huomattavasti kalliimpaa kuin VideoPress.

Wistian videoiden isäntätekniikka on parempi kuin VideoPressin (heillä on vähän tekemistä tekemistä), joten suosittelen Wistiaa näistä kahdesta ensisijaisena YouTube-vaihtoehtona..

Jetpackin WordPress-sivuston seisokkien seuranta

Jetpackin lähettämät seisokkien valvonta-sähköpostit

Seisonta-ajan seuranta toiminnassa.

Toinen niistä erittäin hyödyllisistä ominaisuuksista, seisokkien tarkkailu on palvelu, joka seuraa säännöllisesti sivustoasi ja lähettää sinulle sähköpostia milloin tahansa offline-tilassa. Se lähettää sinulle myös muistutuksen, jos sivustosi on ollut offline-tilassa päivän ajan, ja ilmoittaa sinulle heti, kun sivustosi on jälleen verkossa.

Tässä on sarja sähköposteja, jotka sain ennen kuin päätin muuttaa palveluntarjoajani.

Jetpackin sivuston tarkkailupalvelun lähettämät sähköposti-ilmoitukset

Jetpackin sivuston seisokkien seurantamoduulin lähettämät sähköpostihälytykset.

Voit ottaa tämän moduulin käyttöön WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > turvallisuus.

Jetpack-seisonta-ajan seurantamoduuli

Seisonta-ajan valvonta-asetukset Jetpackissa.

Jetpackin pilvipohjainen joustava haku

Elastinen haku on maksettu ominaisuus, joka käyttää pilviä hakulausekkeiden laskemiseen.

‘Haku’ sinänsä on melko monimutkaista (meillä on joitain Googlen älykkäimpiä tutkijoita, jotka työskentelevät tämän parissa), ja oletus WordPress-haku ei ole kovin hyvä.

Elastinen haku on Jetpackin premium-ominaisuus (saatavana yhdessä yrityssuunnitelman kanssa), joka laskee pilvihakuja ja palauttaa osuvat tulokset sivustollesi.

Edut: Vierailijat saavat parempia (osuvampia) hakutuloksia, etkä käytä palvelinresursseja.

Elastinen haku on hyödyllisin sivustoille, joilla on paljon sisältöä, kuten uutis- / media-sivustoille, opetusohjelmiin suuntautuneille sivustoille ja muille.

Jetpackin WordPress-suojaustyökalut

Jetpack tarjoaa pari hyvää suojausominaisuutta laajennuksen ilmaisversiossa, mukaan lukien seuraavat:

Bruteforce-hyökkäysten ehkäiseminen Jetpackissa

Bruteforce Attack Protection -asetukset Jetpackissa.

Brute force Attack Protection: Tämä moduuli estää automaattisesti miljoonien tunnettujen haitallisten hyökkääjien pääsyn sivustoosi. Tämä moduuli on oletuksena käytössä.

Jetpackin WordPress-sisäänkirjautumisen suojausasetukset

WordPress Sisäänkirjautumisen suojausasetukset Jetpackissa.

Suojattu todennus moduulin avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään WordPress-sivustoosi WordPress.comin kirjautumisinfrastruktuurin avulla. Voit määrittää kirjautumisprosessin edelleen siten, että käyttäjän WordPress.com-sähköpostin on vastattava sitä, jota käytetään sisäänkirjautumiseen sivustoon.

Lisäksi voit vaatia käyttäjiä käyttämään kaksikerroista todennusta WordPress.com-palvelun kanssa.

Laajennusten automaattiset päivitykset Varmista, että kaikki laajennukset ovat ajan tasalla.

Jetpack ylläpitää myös tietoturvakirjastoa, jossa se havaitsee ja ilmoittaa tunnetuista turvallisuusongelmista useissa laajennuksissa, joita se etsii automaattisesti.

Suojausasetukset sijaitsevat alla: WordPress-hallintapaneeli > jetpack > asetukset > turvallisuus.

On olemassa pari premium-tietoturvamoduulit Jetpackin tarjoama maksullinen suunnitelma, joka sisältää haitallisen koodin skannauksen, asiantuntijan prioriteettituki ja roskapostisuodatuksen. Vaikka kaksi ensimmäistä voivat olla hyödyllisiä, voit aina saada ilmaisen roskapostinsuodatuksen Akismet-laajennuksen avulla.

WordPress-varmuuskopiointi ja palautus Jetpackista

WordPress-sivustosi varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä tehtävistä. On kuitenkin yksi tekijä, jonka näyttää usein ohittavan, ja se on entisöinti bitti. Mitä tapahtuu, kun joudut tosiasiallisesti palauttamaan WordPress-sivuston aiempaan tilaan?

Näet, hallittujen palveluntarjoajien, kuten WP Engine, avulla sivuston palauttaminen yhdellä napsautuksella on erittäin helppoa.

Hyvä varmuuskopiolaajennus tekee varmuuskopiointiprosessista saumattoman ja myös palautusprosessin! Suosittuja laajennuksia ovat UpdraftPlus, BackupBuddy ja BackWPup.

Mutta tosiasia on, että siellä on aivan liian monta varmuuskopiolaajennusta, emmekä tiedä varmasti, kuinka monimutkainen kunkin laajennuksen palautusprosessi olisi..

Palautus yhdellä napsautuksella VaultPressistä

Palautus yhdellä napsautuksella VaultPressistä.

Hyvä uutinen on, että Jetpack antaa sinulle automaattisen varmuuskopion ja palauttaa sivuston yhdellä napsautuksella – ja se vain toimii.

Palvelun nimi on VaultPress, ja se vie päivittäin automatisoidut varmuuskopiot, ylläpitää 30 päivän varmuuskopioarkistoa ja tukee yhden napsautuksen palauttamista.

Julkaiseminen on helppoa Jetpackilla

Pidän oletus WordPress-editorista, mutta luulen, että Jetpack tuo lisäarvoa tukemalla Markdownia, yhden napsautuksen oikolukua ja muita kulissien takana olevia ominaisuuksia, kuten sisällön upotusominaisuutta, josta aiemmin keskustelimme..

Omistetut mobiili- (ja työpöytä!) -Sovellukset

WordPress -työpöytä- ja mobiilisovellukset

WordPressillä on myös omat Android- ja iOS-sovellukset sekä nyt omistettu työpöytäsovellus MacOS: lle ja Windows 10: lle.

Mobiilisovellukset tukevat julkaisua, sivustotilastot ja työilmoitukset, joten sinulle ilmoitetaan heti kommentteista. Lainataksesi aloitussivua “Ilmoituksista jakamisen työkaluihin, sinulla on koko WordPress-yhteisö taskussa”.

Sähköposti julkaisemiseen

Julkaise viestejä sähköpostitse WordPressissä Jetpackin avulla

Jetpackin avulla voit julkaista viestejä sähköpostitse WordPressissä.

Mielenkiintoista on, että voit myös julkaista uusia viestejä WordPress-sivustossasi yksinkertaisesti lähettämällä heille sähköpostia. Aiherivi olisi artikkelin otsikko ja itse blogitekstin sähköpostisisältö. Jetpack antaa sinulle erillisen sähköpostiosoitteen, johon voit lähettää sähköpostia lähettääksesi artikkeleitasi.

Voit myös lähettää sähköpostitse lisätietoja, kuten luokkia ja tunnisteita, näitä lyhyitä koodeja käyttämällä. Mielestäni postitse sähköpostitse -ominaisuus on erittäin hyödyllinen paikoissa, joissa verkkoyhteys on rajoitettu.

Kaupallistaminen on helppoa Jetpack-mainoksilla

Monet blogit käynnistetään tarkoituksenaan, että niistä tulee tulolähde, ja jotkut kasvavat lopulta jonkin verran ansaintamalliin. Vaikka WordPressissä on monia tapoja ansaita rahaa, keskitymme ansaitsemiseen rahaa kustantajana.

Sinä, verkkosivuston omistaja, olet julkaisija. Voit näyttää mainoksia verkkosivustollasi ansaitaksesi rahaa sivustosi kävijöiden määrän perusteella. Klassinen esimerkki on Google AdSense -sovelluksen käyttö.

Jetpack-mainokset: Tämä Jetpackin ansaitseminen mahdollistaa mainosten määrittämisen helposti WordPress-sivustossasi. Ne toimivat yhdessä mainosverkostojen kanssa varmistaakseen, että ne näyttävät sivustosi kapealle osuvimmat mainokset. Tämä voi toimia vaihtoehtona Google AdSenselle.

Maksujen vastaanottaminen PayPalin kautta: Kaupallistamismoduuli lisää myös hienon maksutoiminnon, jolla voit vastaanottaa maksuja PayPalin kautta yhdellä napsautuksella.

Maksujen vastaanottaminen PayPalin kautta Jetpackilla

Maksujen vastaanottaminen PayPalin kautta Jetpackilla.

Lisäksi voit määrittää näytön logon, kuvauksen, summan ja sähköpostiosoitteen, jotka näkyvät PayPalin maksusivulla.

PayPalin maksujärjestelmäasetukset Jetpackista

PayPal-maksun määritysvaihtoehdot Jetpackista.

Jetpack-kaupallistamismoduuli on maksullinen ominaisuus, joka on saatavana Premium- ja Professional-suunnitelmilla.

Jetpack-hinnoitteluvaihtoehdot

Jetpackin hinnoitteluvaihtoehdot 2018

Jetpack-hinnoitteluvaihtoehdot (heinäkuu 2018).

Jetpackin pääominaisuudet ovat vapaasti käytettäviä ja tulevat aina olemaan. Kuitenkin on muutamia siistiä ominaisuuksia, jotka kuuluvat maksetun suunnitelman piiriin – kuten heidän perustellusti pitäisi.

Seuraavassa taulukossa tarkastellaan kunkin hinnoitteluvaihtoehdon mukana tulevia ominaisuuksia ja suositellaan ilmaisia ​​vaihtoehtoja maksutetuille. Kuulostaa hyvältä? Nyt sitä mennään:

Jetpack FreeJetpack PersonalJetpack PremiumJetpack Professional
0 dollaria kuukaudessa3,5 dollaria kuukaudessa tai 39 dollaria vuodessa9 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa29 dollaria kuukaudessa tai 299 dollaria vuodessa
Ilmainen CDNKaikki ilmaiseksi, plusKaikki henkilökohtainen, plusKaikki henkilökohtainen, plus
Kuvien laiska latausPäivittäiset automatisoidut varmuuskopiot (Vaihtoehto:Rajoittamaton Video CDN VideoPressin kautta (Vaihtoehto: YouTube tai Wistia200 Plus Plus -teemoja (Vaihtoehto: ThemeForest
100 plus ilmaisia ​​teemoja30 päivän varmuuskopiohistoriaHaittaohjelmien tarkistus (Vaihtoehto: Wordfence-suojausReaaliaikaiset automatisoidut varmuuskopiot
Bruteforce-hyökkäysten ehkäisyRoskapostisuodatus (Vaihtoehto: AkismetAutomatisoidut suojauskorjauksetPremium-teeman tuki
Seisokkien seurantaEnsisijainen tukiSEO-työkalut ja Google Analytics -integraatio (Vaihtoehto: Yoast SEOElastinen haku -vetoinen haku
Sivustojen tilastotConcierge Jetpack -asennuspalvelu
Aiheeseen liittyvät julkaisutMainosverkoston hyväksyntä
SähköpostitukiHyväksy maksut PayPalin kautta (Vaihtoehto: PayPalin lahjoitukset

Suositus: Suosittelen henkilökohtaista suunnitelmaa 39 dollaria vuodessa, joka sisältyy pääosin VaultPressiin ja ensisijaiseen tukeen. Ajattele sitä tapana tukea kehittäjiä ja koko palvelua.

Jos kuitenkin ylläpidät mediablogia useiden avustajien kanssa, Premium- tai Professional-suunnitelman pitäisi olla hyödyllinen – erityisesti haittaohjelmien koodin tarkistusta, elastista hakua ja reaaliaikaisia ​​varmuuskopioita varten.

Käärimistä

Tässä on nopea yhteenveto.

Jetpack tarjoaa sinulle ilmaiseksi joukon teeman räätälöintiä, sitoutumista, analytiikkaa ja suorituskyvyn optimointia. Kaikista ilmaisista ja premium-luokan Jetpack-moduuleista suosittelen seuraavia:

 1. Suorituskyvyn optimointi: Photon CDN, laiska lataa kuvia, seisonta-ajan seuranta.
 2. Sitoutuminen: Jetpack-kommentit, sähköposti- ja kommenttitilaus, yhteyslomake, liittyvät viestit.
 3. Analytics: sivustotilastot.
 4. Varmuuskopio (maksettu).

Jetpackia kehitetään jatkuvasti, ja uusia ominaisuuksia lisätään jatkossakin koko vuoden 2018 ajan. Jo vaikka (kuten se on ollut jo pitkään), se on ehdottomasti plugin, joka kannattaa hyödyntää!

Käytetty / käyttää Jetpackia? Mitkä ovat eniten käytetyt ominaisuutesi? Mitä haluaisit kehittäjien lisäävän seuraavaksi? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map