Voisiko sosiaalisen jakamisen painikkeiden näyttäminen viestien yläosassa vahingoittaa hakukoneoptimoijaasi?

WordPress-tarjoukset


Tiedän, tiedän, mikä on outo idea oikein: ”että sosiaalisen jakamisen painikkeiden näyttäminen voi vahingoittaa hakukoneoptimoijaasi”! … sallikaa minun selittää: me kaikki tiedämme, että hakukoneet (kuten Google) ovat nyt kyse semanttisesta hausta ja semanttinen haku on kirjan, jonka olen juuri lopettanut lukemisen, ainakin osittain vaikuttaa siihen, kuinka paljon positiivista reaktiota sisältösi luo sosiaalisen median kanavilla, ts. mitä enemmän sisältöäsi pidetään, jaetaan ja kommentoidaan jne., sitä parempi – koska nämä kaikki voivat toimia positiivisina indikaattoreina, että sisältösi on mielenkiintoista, tärkeä ja vaikutusvaltainen; ja sen vuoksi ansaitsee kunnollisen sijoituksen SERP: issä. Entä jos näytät sosiaalisen jakamisen painikkeet kunkin viestin yläosassa sanomalla uudessa verkkosivustossa, jolla on vain muutama suhteellisen vaikuttumaton * kävijä joka päivä?

Teoria

Mietin, voivatko nämä sosiaalisen jakamisen painikkeet (jokaisen viestin yläreunassa) sen sijaan, että auttaisivat hakukoneoptimoijaasi, tällä haitallisella käytöllä sen sijaan, että auttaisit hakukoneoptimoijaasi … Koska nämä sosiaalisen jakamisen painikkeet näyttävät todennäköisesti vain hyvin pienen määrän osakkeita (kiitos sillä, että sivustollesi on tullut vain suhteellisen pieni määrä vierailijoita), joka voi sitten toimia sammutuksena kenelle tahansa, joka vierailee verkkosivustolla ensimmäistä kertaa (ts. kenellekään, joka ei vielä tiedä kuinka suuri sisältösi todella on) . Oletetaan esimerkiksi, että olet juuri julkaissut melko kunnollisen viestin, joka alkaa sijoittua SERP: issä (ehkä muutaman taitava avainsanan sijoittelun ansiosta jne.). Muutaman päivän kuluttua (muista, että puhumme täällä suhteellisen tuntemattomista verkkosivustoista – joita todennäköisesti ei vain indeksoida päivittäin tai parissa parhaiten) viesti alkaa houkutella aivan uusia kävijöitä sivustoon. Jos näet näille aivan uusille vierailijoille ensimmäisenä rivin sosiaalisen jakamisen painikkeita, joissa näytetään erittäin pieni määrä tweetejä, tykkäämiä, Google + 1: eitä jne., Mitä sanot vahingossa näille uusille vierailijoille, on **: ‘viesti, jonka lähetät “Juuri löydettysi ei ole kovin suosittua, ja siksi siitä ei todennäköisesti kannata huolehtia”, joka saattaa sitten työntää nämä ansaitut uudet vierailijat suoraan takaisin SERP: iin etsimään uutta artikkelia, joka joko ei sisällä tällaisia ​​tietoja tai, mikä vielä parempaa, näyttää kasaroita tweettejä, tykkäyksiä, + 1-merkintöjä jne., jotka osoittaisivat Googlelle, että kävijä ei ollut tyytyväinen siihen, mitä he löysivät sivustoltasi – mikä todennäköisesti johtaisi siihen, että Google antaisi sisältöllesi alhaisemman sijainnin semanttisissa SERP: issä. ! au!!

Vielä pahempaa (ikään kuin se ei ole tarpeeksi huono), ei vain, että sisältösi putoaa SERP-ohjelmissa, sisältösi menettää edelleen potentiaalisia osakkeita, jotka ovat saattaneet tulla ihmisiltä, ​​jotka olisivat lukeneet sisältöä, ellei niin näkyvästi alhainen määrä osakkeita ole heikentänyt niitä – mikä (olettaen, että Google todella asettaa kunnollisen määrän painoa sosiaalisten osuuksien jne. määrälle, jonka viesti saa) estää sisältöäsi saamasta mahdollisia lisäyksiä SERP: issä, joita se saattaa johtaa ovat saaneet sen, jos nämä ihmiset ovat jakaneet sen muille. Loppujen lopuksi aiheuta samanlaista sisältöä kuin sinun, jonka julkaisevat ehkä heikompilaatuiset sivustot, jo jo useat ihmiset käyvät usein, jotka jakavat sisältöä säännöllisesti – joskus edes lukematta sitä – SERP-suosioissasi korkeammalle! Tupla-ou!!!

Ongelmaa ei tietenkään voida soveltaa sivustoon, joka on jo vakiintunut ja jolla on suuri seuranta. Koska tällaiset suuret seurannat sisältävät sivustot, esimerkiksi www.webdesignerdepot.com tai moz.com/blog, eivät yleensä julkaise koskaan viestiä (melkein riippumatta viestin sisällöstä tai sen laadusta ***), jota ei saada vähintään sata (joskus muutama tuhat) osakkeita ensimmäisen tai kahden päivän sisällä yksinkertaisesti siksi, että niillä on jo niin suuri määrä vakiintunutta liikennettä!

Käännettävä puoli

Tietenkin on olemassa muutamia ilmeisiä syitä pitää tällaiset sosiaaliset painikkeet viestien yläosassa (vaikka niissä olisi vain hyvin vähän osakkeiden lukumääriä), esimerkiksi: jos sosiaalisten jakamispainikkeiden merkitseminen viestien yläosassa helpottaa näiden viestien jakamista ( soveltuu suurelta osin ihmisille, jotka eivät pääse riittävän pitkälle sivulle viestien alaosassa olevien sosiaalisten jakamispainikkeiden saavuttamiseksi), ja jos sivustossasi olisi useita viestejä, jotka jostain syystä onnistuvat saamaan kokonaisen kassa osakkeita, niin nämä näkyvät suuret määrät sosiaalisia osakkeita rohkaisevat tietyssä määrin ensimmäisellä kerralla kävijöitä lukemaan edelleen – ts. osittain näkemään, mitä kaikessa hälinässä on kyse.

Kysymys

Ihmettelen, ottaako Google tällaisen asian jotenkin huomioon ?! Toivon vilpittömästi niin … lähitulevaisuudessa näytämme kuitenkin vain sosiaalisen jakamisen painikkeet viestien alaosassa (koska tämä ei vielä ole sivusto, jolla on vielä paljon seuraavia)!

* tarkoitan kävijöitä, joilla ei vielä ole sosiaalista ulottuvuutta / vaikutusvaltaa.

** varsinkin jos nämä uudet vierailijat näkevät (postituspäivän kautta), että kyseinen viesti on jo viikko tai kaksi vanha.

*** Huomaa, että sekä WebDesignerDepot että Moz julkaisevat yleensä vain erinomaista sisältöä ja ovat tehneet hyviä vuosia (kauan ennen semanttisen haun aloittamista).

Joko Googlen asiantuntijat haluavat kommentoida? Ehkä vastaus on näyttää sosiaalisen jakamisen painikkeet vain viestien yläosassa, joissa ei näytetä osakkeiden lukumäärää?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map