Choisir el millor servei d’ebergement de WordPress

Bienvenue a la pàgina d’informacions del seu début per escollir el millor lloc d’explotació de WordPress per al vostre lloc !


No segueix sempre de trobar el millor servei sobre el lloc de WordPress per a son. Si pot començar a començar, es pot perdre. Souivez-nous, nous connaissons le chemin le plus court… Dans ce petit guide, nous expliquons en détail les quatre principaux types d’hèbergement à votre disposition, nous recommandons quelques-uns des meilleurs fournisseurs d’hébergement WordPress et nous vous mettons sur la veu per una utilització òptima de WordPress !

Preguntes freqüents 1: Ja vaig adquirir un nom de domini que es va crear des de la societat d’hébergement. Dois-je souscrire l’articleberg auprès de la même société ?

Resposta: El nom de domini és un adreç web simple que pot ser un servei dirigit vers un servei d’autorbergement web quelconque. Lorsque vous achetez un nom de domaine, il és sempre permanent de défaut dirigit vers els serveis d’ofertes d’ofertes de la societat que vingueu a vendre. Toutefois, il est courant et relativement simple de rediriger envers les prestacions d’expressions externes d’una autre société. La Chaque société étant légèrement différente des d’altres, exigeix ​​les instruccions particulières a la societat que voldrà vendre un nom de domaine.

Étape 1. Comment trouver une société d’hébergement de confiance

Per als néophytes, une grande partie du problème pour trouver un bon hébergement WordPress est de savoir en qui fa confiança. Existeixen moltes societats que s’estudien a l’hora de profitar-les sense que es desenvolupin els neòfits de WordPress que no aconsegueixen pas encore différencier un proveïdor web honnête i fiable d’une société d’ébergement «du dimanche». Heureusement, notre expérience personnelle et le consens général de toute la communauté de WordPress, nous permeten el coneixement sobre el patrimoni web de confiança. Tous les hébergeurs mentionnés dans ce guide orientent exactement comme tout bon hébergeur devrait le faire: avec une intégrité absolue et en avoir votre satisfaction au cœur.

Si busqueu el millor lloc d’explotació web de WordPress per a la vostra empresa, participeu un bon mètode en l’elecció de l’objecte de l’administració de répertori en la seva guia. Vous aurez la llibertat de personnalitzar els vostres serveis més tard (en millorar les spécificacions que serveixen en funció del coneixement de la vostra empresa, per exemple) amb un facilitat relatiu. Nous ne sommes pas suivre les entusiasmes entre els web que procuren envier les seves particularitats a través de tècniques d’especificités. Nous recomanem que, per tant, els serveis de poques èpoques d’expressions de WordPress són els més actius i els més fiables del sector.

FAQ 2: Combien amb WordPress WordPress ?

Resposta: Les frais d’hèbergement web varien d’abord, de pocs euros al mes (certs hébergeurs vous offrent même l’hèbergement gratuit sous réserve, généralement, l’afficher de la publicité sur votre lloc) en milers d’euros durant el mes ( Pensez als llocs web que es reuneixen des de milions de visitants per jornada). Toutefois, la pluja part dels llocs web privats s’inicia molt bé amb les forfaits que cobren entre 5 i 10 € / mes. Bien que en règle générale, la qualité d’articleberg web est proportionnelle au montant du forfait. Selon l’importance que un site web sobre les activitats quotidiennes de la vostra entreprise, el serait pot estar avisat de qui paga un peu més que el requisit mínim i de choix d’un hébergeur que s’exerceix de la fiabilitat i de les performances del vostre lloc. autant que tu.

Étape 2. Des serveis d’hébergement mutualisé, VPS, dédiés o gérés

Lorsque vous souscrivez un forfait d’hébergement, vous devez très vite indiquer si vous souhaitez qu’il soit mutualisé, VPS (serveur privé virtuel), dédié o géré. Voyons que signifiquen un cau de termes concrets:

Qu’est-ce que fer d’ébergement ?

L’establiment de WordPress és un concepte relatiu que s’està referint a l’autor del Chef d’arxiu d’actuació del tipus d’autbergement: WPEngine. Il vise à éliminer les soucis liés à la gestion des détails techniques de votre installation propre WordPress (sauvegardes automàtiques, seguretat améliorée, faltes en transports automàtics, vigilància quotidiana i restauració gratuïta en cas de piratage) i a la prestació de configuracions que serveixen eleccions optimitzades (caché integré et la promesse d’une adaptació infinie pour frais supplémentaires). Els llocs web que utilitzen espais que tenen un gran abast per a un gran ventall d’empreses àmplies: els petits blocs en faible trànsit a les revistes en línia que reben des de centenars de milions de visites durant el mes.

Serveis d’hébergement WordPress géré recommandés »

Qu’est-ce que s’estableix a l’entreprise ?

L’establiment mutualitzat és capaç d’aplicar la menor presència de la població i la població. Elle est aussi, en règle générale, un bon point de départ. Avec l’apartament mutivé, partagez les ressources du serveur (mémoire, puissance de calcul, etc.) avec les autres clients que utilisent le même service. Aquest tipus de configuració és capaç d’ésser poc utilitzat a la fois per a vosaltres i per al prestador del servei. El principal inconvenient és que obtingueu un espai relativament brut que comprendre la plupart del temps que serveix en générique avec les ressources limitées sobre les lesquels que vous avez peu de control. Cela signifie que l’espai partagia el seu servei a ses limites i que fa fur i mesura que el vostre lloc pren l’ampleur i el seu lloc de popularitat augmentant, que necessite d’enfrontar-se a recursos que no pot proporcionar l’hébergement mutualisé . Els llocs que ofereixen serveis que ofereixen serveis mèdics d’internet mutualitzat són poc coûts que inclouen els blocs en un tràfic factible, les agències de disseny, els petits llocs de comerç en línia, els indépendants i les petites empreses..

Serveis d’hébergement WordPress mutualisé recommandés »

Qupsest ce que és capaç d’utilitzar VPS ?

Avec la seva existència VPS (serveur virtual privé), recevez la vostra partition proposa sobre un servei amb una quantitat de memòria i un coneixement de protecció i reserves. Contràriament a l’aprenentatge mutualitzat, té un potencial d’actuacions d’actuació del vostre lloc web que no es dedica a les demandes de les seves places d’expressió sobre els serveis d’autors d’usuaris. En règle générale, tu també t’acceptava completament a la racina del servei en el cas de la necessitat i la llibertat de modificar alguns elements relacionats amb actuacions, mostres que s’emmotiven i permeten (amb frais supplémentaires) per grandir amb la vostra entreprise o el vostre lloc web. . El VPS és capaç d’especificar els VPS i és idèntic per als llocs web que coneixen un coneixement ràpid. Els exemples de tipus de llocs que convéen tenir àmpliament eficiència a l’aplicació del VPS, que necessiten una certa rapidesa, les empreses de taille moyenne i / o els llocs web que s’executen d’aplicacions complexes de relativament web..

Serveis d’hébergement WordPress VPS recomanats »

Qu’est-ce que déménager? ?

S’hi ha atribuït la creació d’espai, un servei físic que us atribueix. L’estat únic a l’hora d’executar la seguretat de vostres lògiques / lloc web, i tota la memòria i el coneixement del càlcul del servei són a la vostra disposició, que garanteixen la permanència d’execucions d’excepcions. Bien que cela puisse sembler intéressant à la première vue, les prestations dédiées coûtent général général des centaines, vides des milliers d’euros durant el mois. Es requereixen també generalment d’avanç de les connaissances importants per a la seva configuració i poden suposar un poser de problemes d’adaptació en raó de la memòria física i de la llibertat de càlcul de les prédéfinies. En aquest moment, es considera que es poden utilitzar les grans empreses ja establertes i els usuaris avançats que tenen llocs web forts a través de trànsits, aplicacions web a tractament intensiu o bases de complexes de donats..

Serveis d’establiment WordPress dédié recommandé »

Qüestions freqüents 3: També s’introdueixen els paràmetres de creació d’energia al núvol. Qu’est-ce que c’est ?

Resposta: utilitzarhébergement dans le cloud utilise des serveurs qui sont en fait des servidors privés virtuels (VPS) décentralisés i que poden estar modificant la dinamització «à la volée» en terme de mémoire et de puissance de càlcul. En substància, l’ús que té en el núvol és una variació d’aprenentatge d’artificial VPS que permet als proveïdors d’avaluar un plus de gran flexibilitat d’atribució de recursos per als usuaris del sistema.

Étape 3. Comenta una elecció sobre els millors proveïdors d’interès de WordPress

L’extinció de la nostra expérience personnelle et d’après la communauté de WordPress, n’avem les recomanacions per a cada tipus d’internement que s’acomoden a WordPress que puguin fer un petit résumé de les seves qualités:

S’ha recomanat que WordPress li recomani

WPEngine

… Un hébergement de WordPress sense souci, un plainement géré i de gran qualité !

WPEngine

WPEngine est une société qui peut se targuer de ses servicis super rapides (que font el bonheur des utilisateurs mais qui améliorent aussi le référencement de votre site dans les moteurs de recherche), de l’excellente disponibilité de serveis i de son tècnica d’assistència excepcional. . WPEngine proposarà també una garantia satisfactòria o remboursé de 60 dies i restarà al servei d’autorbergement de WordPress que tinguin més seguretat, ja sigui, amb la cerca de programari maliciós i de salvatges automàtics quotidians. En bref, WPEngine és actualment millor que el seu millor concepte de WordPress. Le seul inconvénient de cette offre fantastique? Son Prix. A partir de 29 dòlars americans al mes (entorn 24,50 € / mes) per a un lloc únic WordPress, que pot contenir un peu que si es pot iniciar en relació amb els bons vieux hébergeurs mutualisés. Mais si vous envisitez vraiment pour trouver le meilleur hébergement que WordPress vous permet de créer votre entreprise (un hébergement qui vraisemblablement couvrira de multiples fois les frais encourus) et que vous êtes prêt à payer un supplément pour l’obtenir, WPEngine vous donnera très certainement une longueur d ‘avantatge !

– Hébergement WordPress a partir del 29 de dòlars EUA / mes (24,50 € / mes)

Choisir WPEngine: découvrir les offres

Hébergement WordPress dédié recommandé

Aucun !

… Parce que, sérieusement, nous pensions no guiaran el seu début no passava cap bon endroit per fer-ho més longtemps dans les profondeurs que vous permet de recommander les fournisseurs d’autorbergement dédié. En la seva part, si et faig llançar, el lloc web no justifica necessàriament els esforços i les noves consideracions (des centaines, vàlides de millons de dòlars en mes) que feien un servei decidit. En cas que això s’estigui produït, és a dir que s’està adaptant a la dificultat d’establir la possibilitat d’aplicar les quantitats de memòria física i d’exercir l’autoritat de càlcul de les prédéfinies generalement très importants que s’introdueixen en un servei / s. Es requereix una experiència especial i precisa sobre la configuració i l’optimització. Existeix un gran nombre de persones i d’empreses amb llocs web suficientment importants (rebuts en general de centenars de millons, voltes de milions, de visites uniques cada mes) que justifiquen l’efecte i les frais d’unbergement dédié, mais si vous lisez ce guide, tu ne tombez probablement pas dans cette catégorie, en tout cas, pas encore! Per obtenir un savoir plus sobre l’article de dédié, consultez l’article d’utilitat sobre Wikipedia (en anglès) o poseu-vos en contacte amb un proveïdor d’automobilisme amb una gran experiència sobre el seu objecte, com a exemple del temple de la premsa (no nous parlem també més bas).

– És possible que la resolució de WordPress pugui ser vraiment coûteux !

En savoir plus sur Wikipédia

Hébergement WordPress VPS recomana

Temple dels mitjans

… Au servei de concepteurs i desenvolupadors des de 1998.

Temple dels mitjans

Els temples de mitjans es concentren sobre els serveis d’internet web per als conceptors i els desenvolupaments web, així que els empresaris i els innovadors del número. S’aconsegueix bé més de cent milers d’usuaris amb servidors fiables, d’altes prestacions i polivalents a les composicions de preus compatibles amb una tècnica de suport exemplars 24h / 24 i 7j / 7. Avec més de 200 especialistes als Estats Units, el Temple Media no ofereix pas el seu millor mètode envers VPS, a més d’enregistrer également que l’entreprise a la plus forte croissance en l’amérique du nord, i un servei de petites-unes de les marques més connues dont Starbucks, Adidas, Samsung i Toyota.

– Hébergement WordPress VPS a partir de 30 dòlars EUA / mes (25,40 € / mes)

Templo de mitjans de comunicació es decobreix les ofertes

S’hi recomana WordPress mutualisé recomanable

SiteGround

… Una relació d’excepció de qualitat / preu per a presentar un registre d’emissions de WordPress !

SiteGround

El lloc es troba vant d’ésser a l’avantguarda de la tecnologia. Proveïdor d’ofici web d’ofici d’aplicacions per WordPress, SiteGround instal·la sempre les actualitzacions actuals i les versions constants a les versions superiors d’aplicacions per a assegurar la fiabilitat, la rapidesa i la seguretat de serveis. A més, s’ofereixen guies gratuïtes quotidianes, una configuració i un trasllat de llocs gratuïts, un nombre de domini gratuït, instal·lacions en un clic, diversos centres de dades, una garantia satisfactòria o remboursé de 30 dies i una tècnica de suport entre les més accessibles. du sector, amb assistència 24h / 24 i 7j / 7 per telèfon o serveis de xat instantani. Si vols cercar un hébergement mutualisé avec diverses opcions, SiteGround estarà bé per fer votre bonheur !

– Emplaçament WordPress mutualitzat a partir de 9,95 $ EUA / mes (8,45 € / mes)

SiteGround découvrir les offres

DreamHost

… Hébergeur de tota sort de llocs des de 1997 !

DreamHost

DreamHost és un proveïdor d’aprenentatge d’estudis sobre WordPress que existeix des d’un bon moment. S’es spécialement dans la création de commutation mutualisée, VPS et dédié ainsi que en stockage dans le cloud et dans le cloud computing avec bien d’entretienir, des spécialistes spécialisés dans l’utilisation de WordPress mutualisé. El pannell de configuració personalitzat s’extingeix bé i realitza reglits de critiques dithirambiques, que el wiki és també molt útil, un butlletí de notícies és amusant i que el servei d’atenció al client és amical i très compétent. En outre, aquest proveïdor proposa un nombre de domini gratuït, instal·lacions en un clic i una garantia satisfactòria o remboursé de 97 dies.

– Emplaçament WordPress mutualitzat a partir de 8,95 $ EUA / mes (7,60 € / mes)

DreamHost decouvrir les offres

Bluehost

… Des solucions d’abordaments web, fiables i professionals.

Bluehost

Créée el 1996, Bluehost és a la seva disposició entre les sociétés d’autorbergement més importants i les més interessades en l’àmbit de l’aprenentatge de l’interès mutualista que s’ofereix a l’abast de tot el món. Elle ofereix instal·lacions en un clic, un nom de domini gratuït, desavegardes automatitzades, una tècnica de suport 24h / 24 i 7j / 7 i una garantia satisfactòria o remboursé de 30 dies. Tout comme SiteGround i DreamHost (a la part superior), Bluehost és un proveïdor d’ofici d’ofici d’aplicacions oficial en WordPress. Si vols cercar un professional de WordPress, fiable, abordable i sense sorpreses (ni bons ni mauvaises), doncs, pots deixar-te mal a Bluehost.

– S’ha creat un WordPress mutualitzat a partir de 4,95 $ EUA / mes (4,20 € / mes)

Bluehost découvrir les offres

Remarque: parmi les autres hébergeurs que nous recommandons vivement, vous trouverez: Kinsta (pour les sites d’entreprises molt importants), Flywheel (pour les concepteurs i les agències web essentiellement – remarque: nous l’avons choisi pour ce site et Digital Ocean (parfait per als desenvolupaments web que permetin navegar i instal·lar la seva propietat lògica al servei).

Preguntes freqüents 4: la col·locació física del servei del lloc web és important ?

Resposta: Si tu ciblez principalement un certain type de clientèle (si vous êtes une société française qui souhaite vendre des produits aux clients qui se trouvent uniquement a França, per exemple), alors, oui. Queda molt bé al vostre lloc en considerar l’aplicació de dades físiques del servei que proporciona el vostre lloc web. Pourquoi? Parce que, bé que no sigui pas el facteur, més important d’actuacions, menys que i a distància estiguin entre el vostre servei i la clientela cible del vostre lloc web, a més de que aquest carregador estigui carregant vite sobre els seus ordinadors. Si el vostre cible és internacional, tout avantage que vous pourriez est éventuellement jubilé en choixissant un emplacement particulier est souvent (si ce n’est entièrement) neutralisé par la priorité que vous accordez à la qualité globale et au choix de l’hébergeur web que vous allez utilitzar Toutefois, certains fournisseurs no WPEngine et SiteGround (tous les deux mentionnés plus haut) vous proposen diverses localitzacions de serveis als Estats Units, Europa o Asie, com a exemple, i que puguis obtenir le meilleur aspecte des deux mondes !

Étape 4. Souscripció d’un lloc web per crear i crear una pàgina web WordPress

Si sou savez exactement ce que vous voulez et que vous sentez prêt à passer à l’action, alors qu’attendez-vous ?! Choisissez votre hébergeur, devenez opérationnel et découvrez tout ce que fa en savoir plus sobre l’utilisation de WordPress !

Top conseil: Tirez parti des périodes d’essai gratuïts

La plupart dels hébergeurs offrent, o bé, de temps lliure, sense garantia satisfactòria ni remboursé (general valent penjant en un nombre de dies), que permetrà de deixar els seus serveis gratuïts i sense obligacions. Si us envisageu de fer migrer un lloc préexistent d’ébergeur à un autre, d’exemple, podeu configurar un lloc nou en WordPress sobre un compte d’essai en comptes d’offrir chaque fournisseur d’hébergement qui vous intéresse pour tester l’utilisation, la fiabilitat i les actuacions de caça avant de vous llançar en la transferència de tots els fitxers i de la vostra feina.

Un motiu més recent sobre la selecció del millor servei / proveïdor d’intervencions de WordPress

Quand on se lance, la selecció del millor servei d’hébergement peut être un peu déroutant avec toutes les opcions proposades, surtout si no en connaissez pas encore certains termes utilisés (veure la secció de l’hébergement mutualisé, VPS, dédié et géré plus haut. Cela étant, il est crucial, au moment de choisir un hébergeur web, d’ésser absoluta certa de beneficiaris d’una excel·lent tècnica de suport. Si tu trobes tot això compliqué o si tu n’êtes pas vraiment sûr de savoir par On commencer, choisissez un ou deux des hébergeurs web dans la liste ci-dessus que sembla semblar corresponent a la que voudràs et posarà a prova la seva tècnica de suport. Posseu-vos les seves preguntes i évaluez les seves réponses i serveis en funció de vosaltres. ainsi une pierre plusieurs cops de coups. Nous serions très surprise si vous étiez déçu.

Bonne casualitat !

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me