Десетте най-добри приставки за социални медии за WordPress (2020)

Сделки с WordPress


Без съмнение социалните медии направиха революция в начина, по който потребителите на интернет споделят информация онлайн. Когато за първи път започнах да правя блогове, беше обичайно читателите да се абонират за блогове, използващи RSS. В днешно време обаче е по-често хората да се абонират за Twitter или Facebook страница на уебсайт, за да бъдат уведомявани за ново съдържание.

Социалните медии станаха неразделна част от интернет, че за повечето уебсайтове това е вторият най-висок източник на трафик!

Като собственик на уебсайт можете да се възползвате от тези промени, като правите възможно най-лесно хората да споделят вашето съдържание – което означава включване на бутони за социални медии на вашия уебсайт.

Нека разгледаме десет от най-добрите плъгини (включително безплатни и премиум опции) за показване на ленти и бутони за споделяне в социални медии в публикации и страници на WordPress …

Бърза дума за използването на приставки за WordPress за социални медии

Всеки път, когато активирате нов приставка за WordPress, обикновено увеличавате общия размер на уеб страниците си – и следователно увеличавате пъти за зареждане на страници.

Значението на това увеличение може, разбира се, да бъде намалено чрез оптимизиране на уебсайта ви с приставка за кеширане на WordPress и използване на мрежа за доставка на съдържание за разпространение на статични копия на вашия уебсайт по целия свят.

Трябва обаче да знаете, че WordPress плъгините в социалните медии могат да бъдат особено вредни за работата на уебсайта.

Моят съвет е първо да тествате скоростта на уебсайта си, като използвате услугите за сравнителна оценка, като GTmetrix и теста за скоростта на уебсайта на Pingdom, и след това отново стартирайте тестовете, след като инсталирате някой плъгин за социални медии.

Показването на броя акции в Twitter или Facebook харесва дадена страница е показало популярността на статия, но имайте предвид, че показването на официалния брой на дялове в социалните медии на страница също увеличава пъти за зареждане на страницата. Някои бутони и стилове на икони в социалните медии могат допълнително да забавят страницата, така че играйте с настройките на приставката, за да постигнете добър баланс между стил и производителност.

1. Монарх – част от елегантното членство в теми

Създаден от Elegant Themes през 2014 г., Monarch бързо се превърна в един от най-популярните социални медии WordPress плъгини на пазара. И е лесно да разберем защо.

Monarch е удобно за потребителите решение, което ви позволява да показвате великолепни бутони за споделяне на социални медии. Бутоните за споделяне могат да се показват над и под съдържанието, като плаваща странична лента или като автоматичен изскачащ прозорец, или вградени в изображения и видеоклипове, или в полето за вграждане, което се плъзга върху страницата. Ето цял куп примери на живо, за да проверите!

Примерни бутони за елегантни теми за монарх

Поддържат се над 20 мрежи за социални медии и има много опции за персонализиране, които ви позволяват да определите кога се показват изскачащите или полета за споделяне. Например, можете да показвате бутони за споделяне, след като потребителят е оставил коментар върху дадена статия или е закупил артикул от вашия магазин или след като е преминал до определена точка на страницата.

Монархът е включен като част от членството в елегантни теми. Членството им на дребно е 87 долара годишно или като еднократна такса от 249 долара. Регистрацията не само ще ви позволи да изтеглите Monarch, но и ще ви предостави достъп до 87 премиум теми WordPress, тяхната електронна поща за плъгин Bloom и тяхната добавка за създател на страници Divi. Това е фантастично съотношение цена / качество.

Официален уебсайт

2. Лесни бутони за социални споделяния – 20 долара

Easy Social Share Buttons непрекъснато се усъвършенства от пускането си през 2013 г. Това му помогна да запази титлата на най-продавания плъгин за социални медии в CodeCanyon, където продава на достъпни цени за $ 20.

Плъгинът поддържа повече от 50 мрежи за социални медии и ви позволява автоматично да показвате бутони за споделяне на повече от 30 позиции. Много от позициите, като изскачащи прозорци, входове и плаващи ленти, могат да бъдат задействани от събития като време, прекарано на страница, закупуване на артикул или процент от страницата, която е превъртена.

Лесни бутони за социално споделяне за WordPress

Плъгинът е „Одобрен от производителността“ от прегледания WP Rocket преглед на кеширания WordPress плъгин, който подчертава колко добре се счита за оптимизирането му и не влияе върху производителността на уебсайта.

Универсалността на Easy Social Share Buttons и броят на красивите бутони, които са достъпни за потребителите, го прави лесно решение.

Страница за продажби | Официален уебсайт

3. Социална война – БЕЗПЛАТНО / 29 долара

Приставката за WordPress Social Warfare от Warfare Plugins ви позволява автоматично или ръчно да вмъквате големи и смели бутони за споделяне на социални медии във вашето съдържание.

В безплатната версия се поддържат шест социални мрежи: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn и StumbleUpon. Бутоните за споделяне могат да се показват над областта на съдържанието, под областта на съдържанието или и двете.

Плъгинът включва притурка за WordPress „популярни публикации“, която изброява статии с миниатюри в зависимост от броя на споделянията им в социалните медии.

Социална война

Професионалната версия на Social Warfare добавя поддръжка за още няколко социални медийни мрежи, пинов бутон за изображения и възможност за персонализиране на начина, по който се показва вашето съдържание с помощта на протокола Open Graph.

Професионалният лиценз струва $ 29 за един уебсайт, $ 89 за до пет уебсайта, $ 139 за до десет уебсайта и $ 349 за неограничен брой уебсайтове.

Безплатна версия | Pro версия

4. Jetpack – БЕЗПЛАТНО

Ако търсите просто решение за споделяне на социални медии, може да искате да разгледате модула за споделяне в приставката за Jetpack на Automattic. Той има повече от 5 милиона активни инсталации, така че дори може да сте активирали плъгина.

Модулът за споделяне ви позволява да показвате прости бутони за споделяне за повечето популярни мрежи на социалните медии. Можете да изберете да показвате икони с текст, само икони или само текст или официалните бутони за споделяне. Бих посъветвал да не избирате официалните бутони за споделяне на социални медии, тъй като това ще забави значително вашите страници.

Настройки на Jetpack

Jetpack има няколко възможности за персонализиране, но се интегрира под вашето съдържание безпроблемно и изглежда добре под статии (според мен).

Освен това, ако показвате връзки за споделяне само чрез текст, Jetpack не добавя допълнителна тежест към вашата страница.

Официален уебсайт | Страница за изтегляне на приставки

5. Социален мопс – БЕЗПЛАТНО / 29 долара

Social Pug е страхотно изглеждащо решение за социални медии, което ви позволява да показвате кръгли, правоъгълни или кръгли бутони.

Безплатната версия на приставката поддържа пет социални медийни мрежи: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest и LinkedIn. Тези бутони могат да се показват над и под зоната на съдържанието ви или като плаваща странична лента от лявата или дясната страна на страницата ви.

Социален мопс

Надграждането до професионалната версия на Social Pug добавя още 11 мрежи за споделяне, както и опции като имейл и печат. Също така ви позволява да персонализирате това, което се споделя от читателите, а функцията „Кликнете върху туит“ ви помага да създавате съдържание с възможност за споделяне и споделяне.

Професионалната версия също добавя опция за показване на бутони за споделяне чрез изскачащ прозорец, което може да бъде предизвикано от редица различни събития. Има и лепкава лента за социални медии за мобилни потребители и поддръжка за Google Analytics и Bitly.

Лицензът за професионалната версия се продава на цена от 29 долара за един уебсайт, 59 долара за до пет уебсайта и 129 долара за неограничен брой уебсайтове.

Страница за изтегляне на приставки | Официален уебсайт

6. Swifty Bar – БЕЗПЛАТНО

Ако искате нещо малко по-различно, можете да помислите за Swifty Bar.

Плъгинът показва лента в долната част на страниците. Лентата показва категорията на публикацията, заглавието на публикацията, автора на публикацията и прогнозното време за четене на статията. Тази оценка се основава на колко думи в минута, които смятате, че посетителите ще прочетат (стойността може да се коригира в областта на настройките).

От дясната страна на лентата са бутоните за споделяне на социални медии за Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn и Pinterest. В края има и бутони за навигация след публикуване, които позволяват на посетителите бързо да преминат към други статии, което би трябвало да помогне на посетителите да останат по-дълго на вашия уебсайт.

Синята линия в горната част на Swifty Bar показва напредъка, който посетителят постигна на страницата. Това им помага да видят каква част от статията са прочели.

Swifty Bar

Swifty Bar изглежда добре и на мобилни устройства и в областта с настройки можете да промените използвания в лентата текст и да активирате и деактивирате социалните мрежи, които се предлагат на посетителите.

Ако търсите леко решение, което предоставя на посетителите много възможности, препоръчвам да го проверите.

Страница за изтегляне на приставки

7. Ultimate Social – 20 долара

Предлага се от CodeCanyon за 20 долара, Ultimate Social, известен преди като Ultimate Social Deux, е стилно решение за социални медии, което разполага с осем различни стила на бутони и опции за персонализиране на цветовете.

Бутоните за споделяне на социални медии могат да се показват над и под съдържанието. Освен това можете да плавате с бутони за споделяне в лявата част на страницата или в горната част на страницата.

Можете също да интегрирате бутони, като използвате къси кодове или WordPress джаджи. Мобилна лента може да се показва и на мобилни устройства.

Крайна социална

С поддръжка на над 25 мрежи за социални медии, много опции за конфигуриране на стилове и интеграция с Google Analytics, Ultimate Social е това, което трябва да проверите..

Страница за продажби | Официален уебсайт

8. Киви социален дял – БЕЗПЛАТНО / 29 долара

Kiwi Social Share е интересно решение за социални медии, което ви позволява да показвате бутони за споделяне над и под съдържание, или като плаваща лента от лявата, дясната или в долната част на страницата ви.

Безплатната версия на приставката поддържа Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+ и Flint.

На разположение са няколко различни форми на бутони, но това не е най-персонализираното решение за социални медии, достъпно от гледна точка на дизайна. Плъгинът има поддръжка на Google Analytics и разполага с персонализирани метабокси, щракнете, за да туитирате, туитирайте избрания текст и мениджъра на кратък код.

Plugin за социално споделяне

Kiwi Social Share всъщност предоставя повечето от функциите си в безплатната версия на приставката, въпреки че професионалната версия ви позволява да активирате функции за споделяне на различни типове публикации. Освен това добавя поддръжка за Reddit, Email, Telegram, WhatsApp, Skype и Mix. Може би по-важното е, че добавя още цветове на бутони и опции за персонализиране на бутоните – нещо, което е доста ограничено в безплатната версия.

Единичен лиценз за Kiwi Social Share Pro струва $ 29. Разширеният им лиценз от $ 79 позволява използване на до три уебсайта и предоставя достъп до всички дизайни на Macho Themes WordPress. Пълният лиценз за членство от $ 99 премахва ограниченията за използване на уебсайта.

Страница за изтегляне на приставки | Официален уебсайт

9. Социално споделяне от Дани – БЕЗПЛАТНО

Ако искате нещо леко и просто, разгледайте социалното споделяне от Дани. Плъгинът може да показва основни бутони за споделяне на социални медии в края на публикации, страници и медии.

Той поддържа Twitter, Facebook, Google+ и LinkedIn, а размерът на иконата може да бъде зададен на 16 × 16 пиксела, 32 × 32 пиксела или 64 × 64 пиксела. Иконите CSS и Javascript могат да бъдат заредени и можете да определите потребителското си име в Twitter, но опциите са малко и далеч между тях.

Социално споделяне от Дани

Social Sharing от Danny е идеалният избор за всеки, който иска просто решение за споделяне на социални медии, което не забавя страниците им.

Страница за изтегляне на приставки

10. Прости социални бутони – БЕЗПЛАТНО / 19 долара

Окончателното решение за споделяне на социални медии в нашия списък с десет е Simple Social Buttons.

Плъгинът има поддръжка на над дузина мрежи от социални медии. Бутоните могат да се показват над и под съдържанието и като плаваща лента отстрани на страницата.

Предлагат се няколко дизайна на икони на бутони и можете да изберете дали бутоните да се показват в категории, архиви, страници с маркери и страници с резултати от търсенето. Можете също да филтрирате, като използвате видове публикации.

Прости социални бутони

Премиум версията на Simple Social Buttons добавя функционалност за показване на бутони за споделяне в изскачащи прозорци, в медии и в полета за вграждане. Предлагат се и опции за персонализиране на цветовете.

Лиценз за Social Share Buttons Pro струва 19 долара за един уебсайт и 99 долара за до десет уебсайта. Лицензът за програмисти се продава на 199 долара и ви позволява да използвате приставката на толкова уебсайтове, колкото желаете.

Страница за изтегляне на приставки | Официален уебсайт

Уважаеми споменавания

Налични са хиляди плъгини за споделяне на социални медии за WordPress. Много от тези плъгини бяха елиминирани от нашия списък, защото бяха остарели или вече не се поддържат, а други бяха премахнати, когато ги тествахме и открихме грешки.

Както бихте очаквали, когато съставяте списък с най-добрите десет, много добри решения за съжаление не правят окончателното отрязване по една или друга причина. Например, в много случаи това е така, защото предлаганата функционалност беше подобна на друго решение в нашата топ десет.

В предишна версия на тази статия включихме Shareaholic, AddThis и MashShare. Всички те са многостранни решения за социални медии и ви съветвам да ги проверите.

Някои допълнителни приставки за проверка (ако – по някаква причина – никой от горните не отговаря на вашите точни нужди):

  • Sassy Social Share
  • Бутони за споделяне в социалните медии & Икони за социално споделяне
  • Бутони за споделяне на AddToAny
  • Персонализирани бутони за споделяне с плаваща странична лента
  • Социални медии летящи икони

Заключителни мисли

Що се отнася до споделянето в социалните медии, всеки има различни мнения за това какво е добро и кое не. Поради тази причина бих ви препоръчал да изпробвате няколко от изброените по-горе опции и в случай на премиум решения да прегледате подробно демонстрациите на всяка от тях.

Пазарувайте и обърнете внимание къде плъгинът ви позволява да показвате бутони за споделяне в публикации и страници, стиловете, които са на разположение, и включените в мрежите за споделяне на социални медии. В идеалния случай искате да изберете решение, което поддържа предпочитаните от вас мрежи, да се интегрира добре с дизайна на уебсайта ви и да не влияе отрицателно върху работата на уебсайта ви..

Дълги години превключвах между Jetpack и Social Sharing от Дани в моя собствен блог. Обичам простотата и минимализма на тези плъгини и факта, че те не добавят много време за зареждане на страниците на уебсайта.

През последните няколко години превключвах между бутоните Easy Social Share за WordPress и приставката за Monarch на Elegant Theme, но винаги съм отворен за идеята да променя настройката на бутоните си за споделяне на социални медии, когато се появят по-добри решения – и вие трябва да бъдете твърде.

Използвате някое от тях? Кое бихте казали, че е най-доброто? Не харесвате ли? Любими фаворити?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me