Topp 25 WordPress-plugins for sidefelt og widgets (2020)

WordPress-tilbud


Da de ble introdusert, i WordPress versjon 2.2, var widgets en absolutt spillskifter. Siden den gang har de blitt en stift i WordPress-verdenen. Nesten hvert WordPress-tema du kan bry deg om å laste ned, kan skryte av widgetert plass – og med god grunn.

Kort sagt, widgets lar WordPress-brukere vise nyttige, iøynefallende og / eller funksjonelle funksjoner på en webside. Ting som en søkefunksjon, koblinger til beslektede innlegg og bloggarkiver kan alle plasseres ved hjelp av widgeter.

Vil du se widgets i aksjon? Bare se til høyre på denne siden. Du vil se en lang liste over dem i sidefeltområdet, som alle er ment for ett formål: Å trekke oppmerksomhet til viktige deler av nettstedet.

WordPress 4.8 brakte en stor oppgradering til widgets, og WordPress leverer nå med 17 standardwidgets – inkludert arkiv-, kalender-, video- og tekstwidgets. Imidlertid er dette fortsatt bare toppen av isfjellet om hva du kan gjøre med dem.

Nå kommer WordPress widget-plugins i to smaker: Dedikerte widget-plugins og generelle WordPress-plugins med støtte for widgets. I dagens liste vil vi blande og matche 25 gratis plugins og premium plugins fra begge kategoriene, mens vi løper ned beste WordPress-plugins for å legge til nye widgeter og forbedre sidefelt.

Og i motsetning til mange widget-roundups, vil vi bare ta med en plugin for hver funksjonalitet – og dermed gi deg mest mulig utbytte for pengene dine når det gjelder ideer til den viktige widgeten / sidefeltet.

La oss dykke ned i plugins, i ingen spesiell rekkefølge …

1. SiteOrigin Widgets Bundle (GRATIS)

SiteOrigin Widgets Bundle

La oss sparke ting med en utmerket alt-i-ett-widget-plugin – SiteOrigin Widgets Bundle.

Plugin-enheten introduserer all widget-funksjonaliteten du muligens kan be om, med dedikerte widgeter med 22 pluss tilgjengelig. Her er et utvalg av noen av widgetene som er inkludert i boksen:

 • Oppfordringsknapper
 • Kontakt skjema
 • Google Kart
 • Prisbord
 • Uttalelser
 • Bilde glidebryter

Widgets kan også tilpasses fullt ut, med støtte for uendelige farger og mer enn 1500 ikoner.

Offesiell nettside

2. Innholdsbevisste sidefelt (GRATIS)

Innholdsbevisste sidefelt

Content Aware Sidebars er en kraftig plugin som lar deg vise forskjellige widgeter og sidefelt for forskjellig innhold. Du kan for eksempel vise ett sett widgets for innlegg i en kategori og et annet sett widgets for innlegg i en annen kategori.

Med denne muligheten kan du lage en mer personlig, målrettet sidefelt.

Du vil kunne sette opp de betingede logiske sidefeltene ved hjelp av et enkelt grensesnitt, og du får 13 pluss alternativer for å vise sidefelt, inkludert posttype, taksonomi, forfatter, mal og mer.

Offesiell nettside

3. Relevanssi (GRATIS)

Relevanssi

Out-of-the-box WordPress leveres med en innebygd søkefunksjon og widget. Dessverre anser de fleste brukere det som ganske dårlig på jobben sin.

Hvis du vil hjelpe besøkende med å finne nyttig innhold enklere, kan du vurdere å oppgradere standardsøkfunksjonen med Relevanssi (som brukt på nettopp dette nettstedet. Plugin-enheten er i stand til å samsvare delvis med den besøkende søkesøket, pluss at det er bedre til sortering etter relevans enn standardalternativet.

Når plugin-en er installert, må du fortsatt bruke WordPress standard widget. Bak kulissene er imidlertid widgeten drevet av Relevanssi.

Offesiell nettside

4. Ninja Forms (GRATIS)

Ninja Forms

Sidefeltet er et utmerket sted å plassere et kontaktskjema, slik at de besøkende kan nå deg.

Ikke alle kontaktskjema-pluginene har imidlertid en dedikert widget. Hvis du vil ha en som gjør det, er Ninja Forms et av de beste gratis alternativene – det er superenkelt å bruke og kommer med mange tilpasninger og avanserte felt.

Offesiell nettside

5. Testimonials Widget (GRATIS)

Testimonials Widget

Widget-plassen på nettstedet ditt er perfekt for å bygge sosialt bevis. Vurder å legge til noen attester, som forteller verden hvilken fantastisk jobb du gjør, rett fra munnen til virkelige kunder.

Testimonials Widget-plugin lar deg vise tekst-, bilde- eller videouttalelser i stilige glidebrytere. Du kan også skreddersy hvilke attester som vises basert på kategorien til et innlegg.

Den siste versjonen lar deg også vise porteføljeartikler i tillegg til attester, som er en annen flott måte å bygge opp ditt rykte på.

Offesiell nettside

6. Widget for siste innlegg utvidet (GRATIS)

Nylig innlegg Widget utvidet

De fleste besøkende forventer å se lenker til blogginnleggene dine i sidefeltet – de er avhengige av dette for navigering.

Nå, generelt sett, er det tre typer navigasjonswidgets: Nylige innlegg, populære innlegg og relaterte innlegg.

For en widget for nyere innlegg anbefaler jeg utvidet plugin for siste innlegg-widget. Den lar deg vise et miniatyrbilde og utdrag for hvert innlegg, og du kan også målrette mot nylige innlegg basert på kategori. Plugin-enheten lar deg bestille innleggene dine basert på publiseringsdato eller de nyeste kommentarene.

Offesiell nettside

7. Populære WordPress-innlegg (GRATIS)

WordPress Populære innlegg

Hvis du ikke har lyst på nylige innlegg, hva med de mest populære innleggene dine? Tross alt er disse innleggene populære av en grunn, ikke sant? De er sannsynligvis den best skrevne eller mest informative, så de gir enestående verdi for alle besøkende.

WordPress Populære innlegg er den beste plugin for jobben. Den viser innleggets miniatyrbilder, i tillegg til at du kan målrette mot de populære innleggene basert på kategori og tidsintervall. Du kan til og med ha flere populære innlegg-widgeter live samtidig, med forskjellige innstillinger.

For å definere hva “populært” betyr, kan du bruke forskjellige forhold som trafikk det siste døgnet, syv dager eller 30 dager.

Offesiell nettside

8. Innholdsrelaterte innlegg (GRATIS)

Innhold relatert til kontekst

En beslektet innlegg-widget er den mest sofistikerte navigasjonswidgeten – pluginen trenger tross alt en algoritme for å bestemme hvilke innlegg som er relatert.

Modulen Contextual Related Posts bruker både et innlegg og innhold for å oppdage relaterte innlegg. Du kan imidlertid utelate innlegg eller hele kategorier fra søket hvis du ønsker det. Beslektede innlegg kan vises med miniatyrbilder, pluss at innleggene blir bufret for å øke hastigheten på nettstedet.

Du kan også ta med tilpassede innleggstyper i de relaterte resultatene, noe som er nyttig for tilpassede nettsteder.

Offesiell nettside

9. Monarch (med elegante temaer medlemskap fra $ 89 per år)

Monarch

De fleste av oss legger allerede sosiale delingsknapper til blogginnleggene våre – hvis ikke, hvorfor ikke? Imidlertid er ikke nok bloggere klar over at sidepanelet er et flott sted å smelle på en masse sosiale følgeknapper.

Monarch er uten tvil den beste plug-in for sosiale medier, gifter seg med brukervennlighet, mange avanserte funksjoner og nydelig design.

Husk: Hvert innlegg du legger ut på sosiale medier når dine følgere. Bare det å fokusere på sosiale aksjer er en stor feil.

Offesiell nettside

10. Widget-alternativer (GRATIS)

Widget-alternativer

Widget-alternativer gir deg mange nyttige nye innstillinger for å kontrollere hvordan alle de andre widgetene dine fungerer. Den har noen likhetstrekk med plugin-modulen Content Aware Sidebars, ved at den betinget kan vise / skjule widgets for visse innlegg / sider – men det gjør også mye mer enn det.

For eksempel kan du vise / skjule widgets basert på en besøkende enhet, legge til tilpassede justeringer på widgets, skjule widgettitler og mye mer.

Offesiell nettside

11. Smash Balloon Social Photo Feed (GRATIS)

Smash Balloon Social Photo Feed

I stedet for mediebiblioteket ditt, kanskje du foretrekker å trekke bildene dine direkte fra Instagram. I så fall trenger du Smash Balloon Social Photo Feed-plugin (tidligere kjent som Instagram Feed, før et varemerkeproblem tvang utvikleren til å endre navnet). Den er aktiv på 900 000 pluss nettsteder, og har fått en perfekt 5/5 rangering på mer enn 2400 anmeldelser, noe som er ganske imponerende.

Plugin-enheten lar deg vise miniatyrbilder, mellomstore og bilder i full størrelse, og du kan også blande og matche flere Instagram-kontoer. Bildene trenger heller ikke være fra kontoen din – du kan vise bilder fra en hvilken som helst ikke-privat konto. Og hvis besøkende liker det de ser, kan de velge å laste inn flere bilder ved å klikke på Last inn mer-knappen.

Offesiell nettside

12. Slider Revolution ($ 26)

Slider Revolution

Hvis du leter etter mer dynamiske sidefeltbilder, kan det være lurt å vurdere en glidebrygg-plugin.

Med et kraftig funksjonssett og rimelig prislapp ble Slider Revolution nylig utnevnt av WinningWP til den beste glideplugin-pluggen for WordPress. Den leveres med en dedikert skyve-widget, slik at du kan plassere rullebilder i et hvilket som helst widget-område.

Offesiell nettside

13. Kompaktarkiv (GRATIS)

Kompaktarkiv

Et arkiv med bloggeinnholdet ditt er en flott måte å oppmuntre besøkende til å lese eldre, ‘eviggrønne’ innhold. Hvis du imidlertid har publisert flere års blogginnlegg, kan WordPress-kjernens standardarkivwidget bli rotete – det tar mye plass.

Hvis du vil at bloggens tilbake-katalog med innhold vil bli kondensert, må du ikke se lenger enn Compact Archives-pluginen. Den tilbyr flere formateringsalternativer for å sikre at bloggens arkiv passer pent på widget-plassen.

Offesiell nettside

14. Meks Smart Author Widget (GRATIS)

Meks Smart Forfatter Widget

Meks Smart Author Widget lar deg vise stilige forfatterbioer på nettstedets widget-plass. Programtillegget bruker både blogger med flere forfattere og én person.

For blogger med flere forfattere oppdager pluginen forfatteren til et bestemt innlegg, og viser deretter relevant biograf.

Hvis du er den eneste bidragsyteren til bloggen din, kan du ganske enkelt vise din personlige biografikk på hver side – bruk dette som en “Om meg” widget. Ved å avsløre informasjon om deg selv, blir du mer relatert til leserne.

Offesiell nettside

15. Thrive Leads (fra $ 67)

Trives leder

De fleste WordPress-temaer viser en sidefelt på hver side. Dette gjør sidepanelet til førsteklasses plass for visning av et opt-in-skjema for å utvide e-postlisten din.

Det beste plug-in-plugin for opt-in-form er et spørsmål for uendelig debatt – klikk her for WinningWPs vurdering av de tre store aktørene.

Imidlertid vil jeg anbefale Thrive Leads for dette innlegget. Plugin-enheten leveres med en dedikert opt-in widget, pluss at den kommer med mange flotte maler og designalternativer for å maksimere konverteringer.

Offesiell nettside

16. Taqyeem ($ 29)

Taqyeem

Hvis du publiserer anmeldelser på bloggen din, vil du kanskje lenke til noen av disse vurderingene i sidefeltet. Dette lar besøkende øyeblikkelig vurdere om et produkt er verdig sin tid.

Etter min mening er Taqyeem den flinkeste plugin-en for gjennomgang. Den har et nydelig design, med tilpassbare farger, skrifter og gjennomgangsstiler.

Taqyeem støtter også tre typer widget: Beste, nyeste og tilfeldige anmeldelser. Du kan like velge mellom tre forskjellige vurderingsstiler – stjerner, poeng og prosent.

Offesiell nettside

17. Kontakt widgets (GRATIS)

Kontakt widgets

Contact Widgets er en enkel widget fra GoDaddy som hjelper deg å vise kontaktinformasjonen din i sidefeltet. Du kan enten vise en enkel kontaktboks, komplett med din e-postadresse, telefonnummer, fysiske adresse og et kart, eller du kan vise dine sosiale medieprofiler for å hjelpe deg med å utvide følgende.

Offesiell nettside

18. Meningsfase (GRATIS)

OpinionStage

Har du et brennende spørsmål å spørre de besøkende? Kanskje du vil ha innspill til fremtidig innhold. Kanskje du vil ha svar på aktuelle spørsmål i din nisje. Eller kanskje du bare vil kjøre dumme quizer for å få folk til å smile.

Uansett trenger du Opinion Stage-plugin – du kan til og med bruke den til å kjøre konkurranser.

Widgets ser fantastiske ut, slik at du kan laste opp tilpassede bilder og bruke ditt eget merkevarebygging. Du kan også tjene penger på widgeten ved å generere annonseinntekter eller kreve at en besøkende registrerer seg på en adresseliste.

Offesiell nettside

19. Kart widget for Google Maps (GRATIS)

Kart Widget for Google Maps

Vil du vise besøkende din fysiske beliggenhet på et kart? Da trenger du Maps-widgeten for Google Maps-plugin – en dedikert kart-plugin for widget-plassen din.

Plugin kan skryte av tilpassede kartdimensjoner og zoomnivåer, i tillegg til at du kan gjøre kartene dine levende ved å lage tilpassede pinner.

Det er også ytelsesvennlig fordi det bruker Google Maps Static Maps API, som bare krever en enkelt HTTP-forespørsel. Du kan også bruke de mindre ytelsesvennlige interaktive kartene, men du trenger Pro-versjonen for det.

Offesiell nettside

20. Ad Inserter (GRATIS)

Annonseregistrering

Hvis du viser noen form for annonser i sidefeltet, vil du elske Ad Inserter-pluginen. Fra AdSense til tilknyttede bannere til noe annet, Ad Inserter hjelper deg å administrere og vise annonsene dine hvor som helst på nettstedet ditt, inkludert sidefeltet, via en dedikert widget.

Du kan også rotere annonser for å finne ut hvilke som gir best resultater.

Ad Inserter har en 4.9-stjerners rangering på over tusen anmeldelser, og den er også anbefalt av både Google AdSense og Amazon Associates.

Offesiell nettside

21. Fantastisk vær Widget (GRATIS)

Fantastisk vær-widget

For noen bedrifter – for eksempel ferieutleie eller friluftsliv – kan været ha stor innvirkning på handelen. Hvis været er relevant for bedriften din, hvorfor ikke gi besøkende den informasjonen de trenger ved å bruke plug-in for Awesome Weather Widget?

Vær widgets ser nydelige ut, med tilpassbare fargevalg. Viktigst er at værdataene blir levert av OpenWeatherMap, slik at du kan stole på at de er pålitelige. Du må generere en API-nøkkel for å bruke OpenWeatherMap-tjenesten, men selve tjenesten er gratis.

Offesiell nettside

22. Youtube Widget Responsive (GRATIS)

YouTube-widget responsiv

Hvis du vil inkludere videoer i sidefeltet, vil du sjekke ut Youtube Widget Responsive-pluginen. Mens WordPress har inkludert en dedikert video-widget i kjernen siden WordPress 4.8, gir Youtube Widget Responsive deg mye mer kontroll over hvordan YouTube-innebyggingene dine fungerer.

Du kan kontrollere nøyaktig hvordan videoene dine oppfører seg, inkludert alternativer for å skjule visse deler av spilleren, spille av videoene dine automatisk, dempe lyd og mer.

Offesiell nettside

23. Q2W3 Fast widget for WordPress (GRATIS)

Q2W3 Fast widget for WordPress

Selv om jeg ikke er sikker på hva navnet på denne pluginen betyr, er Q2W3 Fast widget for WordPress et pent plugin som lar deg gjøre noen av de andre widgetene dine ‘klistret’. Det vil si at widgeten vil ‘feste seg’ på siden selv når besøkende ruller ned.

Det er et flott alternativ hvis du har en bestemt widget du vil markedsføre, for eksempel en annonse- eller e-post-opt-in-skjema fra et av de andre widget-programtilleggene vi har diskutert. Du kan også gjøre flere småprogram klebrig om nødvendig.

Offesiell nettside

24. PHP-kode widget (GRATIS)

PHP-kode widget

PHP Code Widget er et praktisk plugin for WordPress-utviklere og strømbrukere som lar deg inkludere PHP-kode direkte i sidefeltet via en widget.

Det er praktisk når det er nødvendig, men utvikleren anbefaler at du ikke bruker det som en langsiktig løsning fordi det er en sikkerhetsrisiko, siden alle med tilgang til widgets i WordPress-dashbordet kan utføre PHP-kode.

Offesiell nettside

25. Importør av widget & Eksportør (GRATIS)

Widget-importør og eksportør

La oss avslutte dagens liste med widgetimportøren & Eksporter-plugin. Selv om denne ikke introduserer noen nye funksjoner, lar den deg migrere widgets fra et nettsted til et annet. Hvis du har et sidefeltoppsett som du liker, lar plugin-en du rulle den ut over hele porteføljen av nettsteder.

Offesiell nettside

Siste tanker

Og det avslutter gjennomgangen av 25 av de beste WordPress-widget-plass-plugins.

Som vi nevnte i begynnelsen av innlegget, har vi bare inkludert en plugin for hver funksjonalitet. Som sådan er det nesten uunngåelig at vi ved en feiltakelse har savnet en eller to verdige widget-plugins. Hvis du vil anbefale et alternativt alternativ – eller kanskje vi mangler en spesifikk funksjonalitet – bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map