Top 25 WordPress-plugins til sidepaneler og widgets (2020)

WordPress-tilbud


Da de først blev introduceret, tilbage i WordPress version 2.2, var widgets en absolut spilskifter. Siden da er de blevet en hæfteklam i WordPress-verdenen. Næsten ethvert WordPress-tema, som du kunne pleje at downloade, kan prale af widgetiseret plads – og med god grund.

Kort sagt, widgets lader WordPress-brugere vise nyttige, iøjnefaldende og / eller funktionelle funktioner på en webside. Ting som en søgefunktion, links til relaterede poster og blogarkiver kan alle placeres ved hjælp af widgets.

Vil du se widgets i aktion? Bare kig til højre for netop denne side. Du vil se en lang liste over dem i vores sidepanel-område, som alle er placeret til i det væsentlige et formål: At henlede opmærksomheden på vigtige dele af webstedet.

WordPress 4.8 bragte en stor opgradering til widgets, og WordPress leveres nu med 17 standardwidgets – inklusive arkiver, kalender, video og tekst widgets. Dette er dog stadig kun toppen af ​​isbjerget, hvad du kan gøre med dem.

Nu kommer WordPress-widget-plugins i to varianter: Dedikerede widget-plugins og generelle WordPress-plugins med support til widgets. På dagens liste blander og matcher vi 25 gratis plugins og premium plugins fra begge kategorier, når vi kører ned ad bedste WordPress-plugins til tilføjelse af nye widgets og forbedring af sidebjælker.

Og i modsætning til mange widget-roundups, inkluderer vi kun et plugin til hver funktionalitet – og dermed giver dig det bedst mulige for din buck med hensyn til ideer til den all-vigtige widget / sidebar-plads.

Lad os dykke ned i plugins i ingen særlig rækkefølge …

1. SiteOrigin Widgets Bundle (GRATIS)

SiteOrigin Widgets Bundle

Lad os sparke tingene ud med et fremragende alt-i-en-widgets-plugin – SiteOrigin Widgets Bundle.

Plugin introducerer al den widgetfunktionalitet, du muligvis kan bede om, med 22-plus dedikerede widgets tilgængelige. Her er et udvalg af nogle af de widgets, der er inkluderet i boksen:

  • Opkald til handling-knapper
  • Kontaktformular
  • Google kort
  • Prissætningstabel
  • Udtalelser
  • Billedskyder

Widgets kan også tilpasses fuldt ud med støtte til uendelige farver og mere end 1.500 ikoner.

Officiel hjemmeside

2. Sidebar med indholdsbevidsthed (GRATIS)

Indholdsbevidste sidepaneler

Content Aware Sidebars er et kraftfuldt plugin, der giver dig mulighed for at vise forskellige widgets og sidebars til forskellige indhold. For eksempel kan du vise et sæt widgets til indlæg i en kategori og et andet sæt widgets til indlæg i en anden kategori.

Med denne mulighed kan du oprette en mere personlig, målrettet sidepanel.

Du vil være i stand til at konfigurere dine betingede logiske sidepaneler ved hjælp af en simpel grænseflade, og du får 13-plus-indstillinger til visning af sidepaneler, herunder posttype, taksonomi, forfatter, skabelon og mere.

Officiel hjemmeside

3. Relevanssi (GRATIS)

Relevanssi

Out-of-the-box WordPress leveres med en indbygget søgefunktion og widget. Desværre betragter de fleste brugere det som ganske dårligt på sit job.

Hvis du vil hjælpe dine besøgende med at finde nyttigt indhold lettere, kan du overveje at opgradere standardsøgefunktionen med Relevanssi (som faktisk brugt på netop dette websted. Plugin er i stand til delvis at matche en besøgs søgeforespørgsel, plus det er bedre til sortering efter relevans end standardindstillingen.

Når plugin er installeret, skal du stadig bruge WordPress standard-widget. Bag kulisserne drives widget’en dog nu af Relevanssi.

Officiel hjemmeside

4. Ninja Forms (GRATIS)

Ninja Forms

Sidepanelet er et fremragende sted at placere en kontaktformular, så dine besøgende kan nå ud til dig.

Ikke alle kontaktformular-plugin leveres dog med en dedikeret widget. Hvis du vil have en, der gør det, er Ninja Forms en af ​​de bedste gratis muligheder – det er super-nemt at bruge og kommer med masser af tilpasninger og avancerede felter.

Officiel hjemmeside

5. Testimonials-widget (GRATIS)

Testimonials-widget

Widget-pladsen på din hjemmeside er perfekt til opbygning af socialt bevis. Overvej at tilføje nogle vidnesbyrd, der fortæller verden, hvad et fantastisk job, du laver, lige fra virkelighedens kunders mund.

Testimonials-widgetpluginet giver dig mulighed for at få vist tekst-, billede- eller videoudtalelser i stilfulde skyder. Du kan også skræddersy hvilke vidnesbyrd der vises på baggrund af et indlægs kategori.

Den nyeste version giver dig også mulighed for at vise porteføljeartikler ud over attester, hvilket er en anden god måde at opbygge dit omdømme på.

Officiel hjemmeside

6. Widget for de seneste indlæg udvidet (GRATIS)

Seneste indlæg Widget udvidet

De fleste besøgende forventer at se links til dine blogindlæg i sidebjælken – de er afhængige af dette for navigation.

Nu er der generelt tre typer navigationswidgets: Nye indlæg, populære indlæg og relaterede indlæg.

For en widget med nyeste indlæg anbefaler jeg det udvidede plugin til Recent Posts Widget. Det giver dig mulighed for at vise et miniaturebillede og uddrag for hvert indlæg, og du kan også målrette mod nylige indlæg baseret på kategori. Plugin giver dig mulighed for at bestille dine indlæg baseret på udgivelsesdato eller de seneste kommentarer.

Officiel hjemmeside

7. WordPress Populære indlæg (GRATIS)

WordPress Populære indlæg

Hvis du ikke har lyst til nylige indlæg, hvad med dine mest populære indlæg? Når alt kommer til alt er disse poster populære af en grund, ikke? De er sandsynligvis den bedst skrevne eller mest informative, så de giver enestående værdi til alle besøgende.

WordPress Populære indlæg er det bedste plugin til jobbet. Det viser indlæggets miniaturebilleder, plus du kan målrette mod de populære indlæg baseret på kategori og tidsinterval. Du kan endda få flere populære indlægswidgets live på én gang, hver med forskellige indstillinger.

For at definere, hvad ‘populært’ betyder, kan du bruge forskellige forhold som trafik i de sidste 24 timer, syv dage eller 30 dage.

Officiel hjemmeside

8. Kontekstuelle relaterede indlæg (GRATIS)

Kontekstrelaterede indlæg

En relateret indlægswidget er den mest sofistikerede navigationswidget – pluginet har brug for en algoritme til at bestemme, hvilke indlæg derimod er relateret.

Widgetten Contextual Related Posts bruger både et posts titel og indhold til at finde relaterede indlæg. Du kan dog udelade indlæg eller hele kategorier fra søgningen, hvis du ønsker det. Relaterede indlæg kan vises med miniaturebilleder, plus indlægene cache for at øge webstedets hastighed.

Du kan også medtage tilpassede indlægstyper i dine relaterede resultater, hvilket er nyttigt til brugerdefinerede websteder.

Officiel hjemmeside

9. Monarch (med medlem af elegante temaer fra $ 89 om året)

Monarch

De fleste af os tilføjer allerede sociale delingsknapper til vores blogindlæg – hvis du ikke er det, hvorfor ikke? Imidlertid er ikke nok bloggere klar over, at sidepanelet er et godt sted at smække en masse sociale følgeknapper.

Monarch er uden tvivl den bedste social media plugin omkring, gifter sig med brugervenlighed, masser af avancerede funktioner og smukke design.

Husk: Hvert indlæg, du laver på sociale medier, når dine følgere. Eneste fejltagelse er kun at fokusere på sociale aktier.

Officiel hjemmeside

10. Widget-indstillinger (GRATIS)

Widget-indstillinger

Widget-indstillinger giver dig et væld af nyttige nye indstillinger til at kontrollere, hvordan alle dine andre widgets fungerer. Det har nogle ligheder med plugin-indholdet til indholdsbevidste sider, idet det giver dig mulighed for betinget at vise / skjule widgets til bestemte indlæg / sider – men det gør også meget mere end det.

For eksempel kan du vise / skjule widgets baseret på en besøgende enhed, tilføje tilpassede justeringer til widgets, skjule widgettitler og meget mere.

Officiel hjemmeside

11. Smash Balloon Social Photo Feed (GRATIS)

Smash Balloon Social Photo Feed

I stedet for dit mediebibliotek, måske foretrækker du at trække dine billeder direkte fra Instagram. Hvis ja, har du brug for Smash Balloon Social Photo Feed-plugin (tidligere kendt som Instagram Feed), før et varemærkeproblem tvang udvikleren til at ændre navnet. Det er aktivt på 900.000 plus-websteder og har fået en perfekt 5/5-vurdering på mere end 2.400 anmeldelser, hvilket er ret imponerende.

Plugin giver dig mulighed for at vise miniaturebilleder, mellemstore og fuld størrelse billeder, og du kan også blande og matche flere Instagram-konti. Billederne behøver heller ikke være fra din konto – du kan vise billeder fra enhver ikke-privat konto. Og hvis besøgende kan lide det, de ser, kan de vælge at indlæse yderligere billeder ved at klikke på knappen Indlæs mere.

Officiel hjemmeside

12. Slider Revolution ($ 26)

Slider Revolution

Hvis du leder efter mere dynamiske sidebar-billeder, kan du overveje et skyderplugin.

Med et kraftfuldt funktionssæt og en overkommelig prismærke blev Slider Revolution for nylig udnævnt af WinningWP til det bedste WordPress-skyderen plugin. Det leveres med en dedikeret skyderen widget, så du kan placere rullebilleder i ethvert widgetiseret område.

Officiel hjemmeside

13. Kompaktarkiv (GRATIS)

Kompakt arkiv

Et arkiv med dit blogindhold er en fantastisk måde at tilskynde besøgende til at læse ældre ‘stedsegrønne’ indhold. Men hvis du har offentliggjort flere års blogindlæg, kan WordPress-kernens standardarkivwidget blive rodet – det tager meget plads.

Hvis du vil have din blogs tilbage katalog med indhold kondenseret, skal du ikke se længere end Compact Archives-pluginet. Det tilbyder flere formateringsindstillinger for at sikre, at din blogs arkiv passer pænt i widget-rummet.

Officiel hjemmeside

14. Meks Smart Author Widget (GRATIS)

Meks Smart Forfatter-widget

Meks Smart Author Widget giver dig mulighed for at vise stilfulde forfatterbios i dit websteds widgetrum. Plugin bruges til både flere forfatter- og én-personers blogs.

For blogs med flere forfattere registrerer plugin forfatteren til et bestemt indlæg og viser derefter den relevante biograf.

Hvis du er den eneste bidragyder til din blog, kan du blot vise din personlige biografi på hver side – brug dette som en ‘Om mig’-widget. Ved at afsløre oplysninger om dig selv bliver du mere relatable for læserne.

Officiel hjemmeside

15. Thrive Leads (fra $ 67)

Trives fører

De fleste WordPress-temaer viser en sidefelt på hver side. Dette gør sidepanelet til førsteplads til visning af en opt-in-form til udvidelse af din e-mail-liste.

Det bedste plug-in-plug-in-form er et spørgsmål til uendelig debat – klik her for at få WinningWPs vurdering af de tre store spillere.

Til dette indlæg anbefaler jeg imidlertid Thrive Leads. Plugin leveres med en dedikeret opt-in widget, plus det kommer med masser af smukke skabeloner og designmuligheder til at maksimere konverteringer.

Officiel hjemmeside

16. Taqyeem ($ 29)

Taqyeem

Hvis du offentliggør anmeldelser på din blog, ønsker du måske at linke til nogle af disse anmeldelser i sidebjælken. Dette giver de besøgende øjeblikkeligt mulighed for at vurdere, om et produkt er deres tid værd.

Efter min mening er Taqyeem det bedst mulige review-plugin. Det har et smukt design med tilpasselige farver, skrifttyper og gennemgangsstilarter.

Taqyeem understøtter også tre typer widget: Bedste, seneste og tilfældige anmeldelser. Du kan lige vælge mellem tre forskellige gennemgangsstilarter – stjerner, point og procentdel.

Officiel hjemmeside

17. Kontakt widgets (GRATIS)

Kontakt widgets

Kontakt widgets er en simpel widget fra GoDaddy, der hjælper dig med at vise dine kontaktoplysninger i din sidepanel. Du kan enten vise et simpelt kontaktfelt, komplet med din e-mail-adresse, telefonnummer, fysisk adresse og et kort, eller du kan vise dine sociale mediaprofiler for at hjælpe med at udvide dit følgende.

Officiel hjemmeside

18. Opinionsfase (GRATIS)

OpinionStage

Har du et brændende spørgsmål til at stille dine besøgende? Måske vil du have deres input til fremtidig indhold. Måske vil du have svar på aktuelle spørgsmål i din niche. Eller måske vil du bare køre fjollede quizzer for at få folk til at smile.

Uanset hvad har du brug for Opinion Stage plugin – du kan endda bruge det til at køre konkurrencer.

Widgets ser fantastiske ud, så du kan uploade tilpassede billeder og anvende dit eget branding. Du kan også tjene penge på widgeten ved at generere annonceindtægter eller kræve, at en besøgende tilmelder sig en postliste.

Officiel hjemmeside

19. Kort-widget til Google Maps (GRATIS)

Kort-widget til Google Maps

Vil du vise besøgende din fysiske placering på et kort? Derefter har du brug for kort widget til Google Maps plugin – et dedikeret kort plugin til din widget plads.

Plugin kan prale af tilpassede kortdimensioner og zoomniveauer, plus du kan bringe dine kort til live ved at oprette brugerdefinerede stifter.

Det er også ydelsesvenligt, fordi det bruger Google Maps Static Maps API, som kun kræver en enkelt HTTP-anmodning. Du kan også bruge de mindre ydelsesvenlige interaktive kort, men du har brug for Pro-versionen til den.

Officiel hjemmeside

20. Annonceindtægter (GRATIS)

Annonceindtægter

Hvis du viser nogen form for annoncer i din sidepanel, vil du elske plug-in til Ad Inserter. Fra AdSense til tilknyttede bannere til noget andet, Ad Inserter hjælper dig med at administrere og vise dine annoncer hvor som helst på dit websted, inklusive din sidepanel, via en dedikeret widget.

Du kan også rotere annoncer for at finde ud af, hvilke der er bedst.

Ad Inserter har en 4.9-stjerneklassificering på over tusind anmeldelser, og den anbefales også af både Google AdSense og Amazon Associates.

Officiel hjemmeside

21. Awesome Weather Widget (GRATIS)

Fantastisk vejr widget

For nogle virksomheder – f.eks. Ferieudlejning eller udendørs rekreation – kan vejret have en stor indflydelse på handelen. Hvis vejret er relevant for din virksomhed, hvorfor ikke give besøgende den information, de har brug for, ved hjælp af Awesome Weather Widget-plugin?

Vejr widgets ser smukke ud med farver, der kan tilpasses. Det vigtigste er, at vejrdata leveres af OpenWeatherMap, så du kan stole på, at de er pålidelige. Du skal generere en API-nøgle for at bruge OpenWeatherMap-tjenesten, men selve tjenesten er gratis.

Officiel hjemmeside

22. Youtube widget responsiv (GRATIS)

YouTube-widget responsiv

Hvis du vil inkludere videoer i din sidebjælke, vil du tjekke Youtube Widget Responsive plugin. Mens WordPress har inkluderet en dedikeret video-widget i kernen siden WordPress 4.8, giver Youtube Widget Responsive dig meget mere kontrol over, hvordan dine YouTube-integrationer fungerer.

Du kan kontrollere nøjagtigt, hvordan dine videoer opfører sig, herunder muligheder for at skjule bestemte dele af afspilleren, automatisk afspilning af dine videoer, slå lyd fra og mere.

Officiel hjemmeside

23. Q2W3 Fast widget til WordPress (GRATIS)

Q2W3 Fast widget til WordPress

Selvom jeg ikke er sikker på, hvad navnet på dette plugin betyder, er Q2W3 Fixed Widget til WordPress et pænt plugin, der giver dig mulighed for at gøre nogen af ​​dine andre widgets ‘klistrede’. Det vil sige, at widget’en ‘klæber’ sig til siden, selv når besøgende ruller ned.

Det er en fantastisk mulighed, hvis du har en bestemt widget, du vil promovere, f.eks. En annonce- eller e-mail-tilmeldingsform fra et af de andre widget-plugins, vi har diskuteret. Du kan også gøre flere widgets klæbrig om nødvendigt.

Officiel hjemmeside

24. PHP-kode widget (GRATIS)

PHP-kode-widget

PHP Code Widget er et praktisk plugin til WordPress-udviklere og strømbrugere, der giver dig mulighed for at inkludere PHP-kode direkte i din sidebar via en widget.

Det er praktisk, når det er nødvendigt, men udvikleren anbefaler, at du ikke bruger det som en langsigtet løsning, fordi det er en sikkerhedsrisiko, da enhver med adgang til widgets i WordPress-instrumentbrættet kan udføre PHP-kode.

Officiel hjemmeside

25. Widgetimportør & Eksportør (GRATIS)

Widgetimportør og eksportør

Lad os runde dagens liste med widgetimportøren & Eksportør plugin. Selvom denne ikke introducerer nogen nye funktioner, giver den dig mulighed for at migrere dine widgets fra et websted til et andet. Hvis du har en sidepanelopsætning, du kan lide, giver plugin dig mulighed for at rulle det ud over hele din portefølje af websteder.

Officiel hjemmeside

Afsluttende tanker

Og det afslutter vores gennemgang af 25 af de bedste WordPress-widget-plads-plugins.

Som vi nævnte i starten af ​​indlægget, har vi kun inkluderet et plugin til hver bestemt funktionalitet. Som sådan er det næsten uundgåeligt, at vi ved en fejltagelse har savnet en eller to værdige widget-plugins. Hvis du vil anbefale en alternativ mulighed – eller måske vi helt mangler en bestemt funktionalitet – så brug gjerne kommentaredelen nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me