Parhaat WordPress-tietoturvalaajennukset ja -palvelut – sekä ilmaiset että premium-ominaisuudet

WordPress-tarjoukset


Oletko yksi monista verkkovastaavista, jotka käyttävät passiivista lähestymistapaa WordPress-tietoturvaan? Jos niin, pelaat tulipalolla, koska todellisuus on vain yksi tietoturvaloukka saattaa riittää kääntämään koko verkkoyrityksen pölyyn!

Verkkoliiketoiminnan harjoittamisen yhteydessä verkkosivustojen turvallisuus on kiistatta (ja valitettavasti) yksi aliarvioituimmista tärkeistä alueista – ja monet ihmiset eivät yksinkertaisesti ymmärrä tuhoisan vaikutuksen liiketoimintaan, jolla tietoturvaloukkauksella voi olla..

Liikenteen ja myynnin väliaikainen menetys on tietysti melko helppo mitata, mutta kuinka määrität pysyvästi vahingoittuneen maineen ja / tai hakukoneiden sijoituksen mahdolliset kustannukset? Itse asiassa monet yritykset ovat tuhoutuneet ikuisesti korkean profiilin tietoturvaloukkauksen takia – ja olen varma, että nämä yritykset eivät myöskään ole viimeiset.

Toivon tässä viestissä vahvistavan verkkosivustosi tietoturvaa esittämällä sinulle joitain parhaimmista WordPress-tietoturvalaajennuksista ja palveluista.

Nopeat WordPress-tietoturvavinkit

Ensin: Sivustoturvallisuudessa ennakoiva lähestymistapa on aina, aina, aina parempi kuin reaktiivinen. Ongelman estäminen ennen sen syntymistä säästää aikaa, stressiä ja rahaa, ja se on paljon parempaa kuin korjata kaatopaikka tietoturvaloukkauksista sen tapahtumisen jälkeen!

Pidä kaikki ajan tasalla

Noudata ehdottomasti kaikkia tietoturvakäytäntöjä, kuten pidä kaikki ajan tasalla (lisäosat, teemat ja ydin) ja tee säännöllisiä varmuuskopioita sivustostasi (vain jos jokin menee pieleen ja sinun on palautettava aiempaan versioon, joka oli aiemmin olemassa) jotain huonoa tapahtui).

Mutta miten teet WordPress-verkkosivuston entistä turvallisempaa? Kuten tavallista, WordPress-maailmassa se alkaa hyvämaineisen isäntävalinnalla. Ja koskaan vanha sanonta ei ole ollut totta – saat mitä maksat.

Jos etsit vain tilaa tilaa palvelimelta, voit varmasti löytää jaetun isännöintipalvelun alle 10 dollaria kuukaudessa. Jos heräät kuitenkin hakkeroituun verkkosivustoon, älä odota näiden isäntien nostavan sormea ​​auttaakseen – heidän henkilöstöllään ei todennäköisesti ole aikaa eikä tietotaitoa.

Ylläpito WordPress-hosting: Paras verkkosivustojen suojausinvestointi?

Tarvitset todella hallitun WordPress-isännöintipalvelun. Kyllä, nämä palvelut ovat hieman kalliimpia, mutta ne hoitavat valtaosan WordPress-tietoturvatehtävistä automaattisesti.

Esimerkiksi melkein kaikki hallinnoidut isäntät päivittävät WordPress-ytimen automaattisesti, ja jotkut saattavat jopa viedä päivityksiä teemaisiisi ja (mikä tärkeintä) laajennuksiin tarvittaessa varmistaaksesi, että verkkosivustosi on aina ajan tasalla kuin mahdollista..

Miksi tämä on tärkeää? Koska WordPress-käyttäjiä on miljoonia, joista monet käyttävät samoja laajennuksia. Hakkereiden on kaivauduttava vain jonkin suositun laajennuksen haavoittuvuuteen, niin he voivat potentiaalisesti hyödyntää miljoonia sivustoja..

Useimmat laajennukset päivittävät tunnetut haavoittuvuudet. Siksi vanhentuneet laajennukset ovat huonoja uutisia, ja miksi hallitut isännöintipalvelut varmistavat, että kaikki päivitetään säännöllisesti.

Hallinnoidut isännöintipalvelut tukevat myös tyypillisesti omistettuja WordPress-palomuureja ja haittaohjelmien tarkistusta. Lisäksi heillä on omat järjestelmät tunnettujen ja mahdollisten uhkien hallintaan ja estämiseen (ajattele raa’at joukkohyökkäykset ja vastaavat). Ehkä mikä tärkeintä kaikissa, heillä on erittäin asiantunteva henkilöstö auttamassa (napsauttamalla tätä lukeaksesi lisää muista merkittävistä eroista hallittujen ja jaettujen isännöintipalvelujen välillä.

Vahvat kirjautumistiedot

Hallittujen isännöintien lisäksi voit tehdä myös muutamia muita erityisen yksinkertaisia ​​asioita, jotka vievät tuskin mitään vaivaa ollenkaan, kuten varmistaa, että kirjautumistietosi ovat turvallisia, älä koskaan käytä mitään niin yksinkertaista kuin ‘admin’ käyttäjänimi ja vahvojen salasanojen käyttäminen.

Paras WordPress-tietoturvalaajennukset ja -palvelut

Verkkosivustosi koosta ja merkityksestä riippuen (ja kuinka paljon mielenrauhaa olet käymässä) on syytä kiinnittää sivuston turvallisuuteen vakavaa huomiota. Alla on lueteltu yksitoista poikkeuksellista WordPress-tietoturvalaajennusta ja -palvelua (sekä ilmaisia ​​että premium-luokan; yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia), joista suosittelemme sinua oppimaan ja harkitsemaan. Riippuen siitä, mitä verkkoisäntäsi jo tarjoaa, monia ei tietenkään tarvita – temppu on olla tietoinen saatavilla olevasta ja päättää, mitä tarvitset yrityksellesi ennen kuin on liian myöhäistä!

Aloitetaan.

iThemes Security Pro (alkaen 80 dollaria)

Ithemes-turvallisuus-pro

Koska iThemes on yksi suurimmista nimistä WordPress-tietoturvassa (ja se on ollut jo jonkin aikaa), ei ole yllättävää, että all-in-one-tietoturvalaajennus iThemes Security Pro on yksi markkinajohtajista.

Tämä laajennus korjaa kaikki verkkosivustojen tärkeimmät haavoittuvuudet, aloittamalla raa’illa joukkohyökkäyksillä. Pitääkseen pahat pojat pois, iThemes Security Pro siirtää WordPressin oletuskirjautumissivun, valvoo erittäin vahvoja salasanoja ja estää käyttäjiä liian monien kirjautumisyritysten jälkeen.

Jos tämä ei riitä sisäänkirjautumisturvallisuuteen, iThemes Security Pro tukee myös kaksifaktorista valtuutusta – tämä lähettää käyttäjän mobiililaitteeseen pääsykoodin, joka vaaditaan tavallisen salasanan rinnalla.

Jos tiedät, että olet ainoa henkilö, joka käyttää järjestelmänvalvojaasi, laajennus tarjoaa kätevän toimiston ulkopuolella myös WordPress-kojelautaan. Tämä lukitsee kojetaulun käytännössä, kun tiedät, että et käytä sitä – esimerkiksi nukkumassa.

Sen toinen tärkeä toiminnallisuus on tiedostojen muutosten havaitseminen. Kun hakkeri käyttää verkkosivustoasi, on ensisijainen asia, jonka he tekevät, muokata yhtä ydintiedostoista. Laajennus tarkkailee tämän tyyppistä toimintaa lähettämällä sinulle ilmoituksen sähköpostitse aina, kun tapahtuu jotain epäilyttävää.

Vain 80 dollarilla vuodessa iThemes Security Pro hoitaa kaikki verkkosivustosi tietoturvatarpeet. Jos haluat viedä sen koeajoon, on saatavana ilmainen iThemes Security Lite -versio, joka sattuu olemaan yksi parhaimmista ilmaisista tietoturvalaajennuksista itsessään, joten se kannattaa tutustua!

Virallinen nettisivu

Kaikki yhdessä WP-suojaus ja palomuuri (ILMAINEN)

all-in-one-wp-turvallisuus-ja-palomuuri

Tämän laajennuksen nimi kertoo kaiken, mitä sinun on tiedettävä, mitä se tekee.

Ensinnäkin All in One WP -turvallisuus ja palomuuri tarjoaa kattavan WordPress-suojauksen tehokkaalla valikoimalla toimintoja. Laajennus on raskas raa’an joukkojen hyökkäysten suojaamisessa, mikä auttaa sinua torjumaan verkkosivustojen tietoturvaloukkauksia.

Kuten nimestä voi päätellä, laajennus lisää myös palomuurin verkkosivustollesi. Tässä palomuurissa on useita esiasetettuja kokoonpanoja, jotka voidaan aktivoida yhdellä napin painalluksella, jolloin voit valita haluamasi suojaustason.

Kaikki yhdessä WP-tietoturva ja palomuuri toimitetaan myös htaccess- ja wp-config.php-varmuuskopioilla, roskapostin vastaisilla toimenpiteillä ja käyttöliittymäsuojauksella. Se suojaa myös WordPress-tietokantaa vaihtamalla oletuksena todetun WP-etuliitteen. Ja varmistaaksesi ydintiedostojesi suojaamisen, laajennus etsii jatkuvasti muutoksia kulissien takana.

Mikä parasta, All in One on yksi käyttäjäystävällisimmistä tietoturvalaajennuksista. Se antaa verkkosivustollesi tietoturvapisteen, joka on hyödyllinen parannusten seurannassa. Ennen kuin teet muutoksia laajennuksen asetuksiin, se kertoo sinulle, kuinka tämä vaikuttaa yleiseen tietoturvapisteisiisi – tämä on myös erinomainen tapa oppia eniten paikan päällä tapahtuvan turvallisuuden tärkeät näkökohdat.

Virallinen nettisivu

Jetpack (ILMAINEN ja premium alkaen 99 dollaria vuodessa)

rakettireppu

Jetpack on tunnettu WordPress-yhteisössä. Jetpack on osa Automattic-perhettä (WordPress.com-sivuston takana olevat ihmiset), ja sitä kuvataan parhaiten kokonaan toisiinsa liittymättömien toimintojen kuormituksena. Ehkä yllättävän, yhdistelmä toimii, ja Jetpack-laajennus on erittäin suosittu.

Jos haluat ilmaisen Jetpack-version vahvistaa sivustosi turvallisuutta, sinun on kytkettävä Suojaus-moduuli päälle (voit lukea lisää yksittäisistä Jetpack-moduuleista täältä, joka suojaa sinua raa’alta voimalta).

Jetpackin maksetut versiot ovat kuitenkin ylpeä kaikista vakavista turvaominaisuuksista. Maksetussa Jetpackissa on kaksi makua:

99 dollaria vuodessa voit noutaa Jetpack Premium -lisenssin, joka tarjoaa päivittäisiä haittaohjelmien tarkistuksia, suunniteltuja ulkopuolisten verkkosivustojen varmuuskopioita ja automatisoituja verkkosivustojen palautuksia.

Jetpack Professional -lisenssi vie Premium-lisenssin askeleen pidemmälle, tarjoamalla reaaliaikaisia ​​varmuuskopioita ja on-demand-haittaohjelmien tarkistuksia. Se on saatavana 299 dollarilla vuodessa.

Molemmat lisenssit sisältävät myös pääsyn Automatticin korkeasti koulutettuun tukitiimiin kaikissa verkkosivustojen turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Virallinen nettisivu

VaultPress (alkaen 9 dollaria kuukaudessa)

vaultpress

Seuraavaksi meillä on VaultPress – toinen Automattic-perheen jäsen. VaultPress on turvallinen, luotettava ja erittäin käyttökelpoinen, joten siitä on todennäköisesti paras omistettu verkkosivustojen varmuuskopiointipalvelu.

Nyt mikään verkkosivusto ei ole koskaan täysin turvallinen. Riippumatta siitä, kuinka paljon panostat verkkosivustosi suojelemiseen, rikkomuksia voi silti tapahtua, minkä vuoksi sinun on ehdottomasti varmistettava verkkosivustosi varmuuskopiointi. Valitettavasti ei tarpeeksi aloittelevia verkkovastaavia noudata tätä neuvoa – älä kuulu itse tähän ansaan!

Verkkosivun varmuuskopio on pääosin työkopio sivustostasi. Jos jokin menee pieleen ja verkkosivustosi kaatuu tai on hakkeroitu, voit yksinkertaisesti aktivoida viimeisimmän kopion ja palauttaa sen toimintatilaan.

Täällä VaultPress tulee pelaamaan.

VaultPress luo ajoitettuja tai reaaliaikaisia ​​varmuuskopioita – jäsenyytesi tasosta riippuen -, jotka tallennetaan turvallisesti ulkopuolella. Nämä varmuuskopiot voidaan palauttaa sekunneissa, mikäli pahin tapahtuu.

VaultPress tarkistaa myös verkkosivustosi virusten ja haittaohjelmien varalta, jotka voidaan poistaa yhdellä napin painalluksella. Niille, jotka harkitsevat VaultPressin käyttöä, tutustu WinningWP: n VaultPress-opetusohjelmaan täällä.

Virallinen nettisivu

Sucuri Security (ILMAINEN)

Sucuri-turvallisuus

Sucurit ovat WordPress-tietoturva-asiantuntijoita, ja niiden ilmainen laajennus on sinänsä erittäin arvostettu ja sitä kannattaa ladata.

Sucuri Security -laajennus etsii verkkosivustoltasi automaattisesti haittaohjelmia ja väisteneitä tiedostoja. Jälkimmäinen ominaisuus on erityisen tärkeä. Asennettuaan Sucurin, laajennus huomioi olemassa olevat tiedostosi – ‘tiedossa olevan hyvän’ kokoonpanon – ja jos tiedosto poikkeaa tästä ‘tunnetusta hyvästä’, se voi olla seuraus tietoturvarikkomuksesta.

Jos mahdollisia tietoturvaloukkauksia esiintyy, voit käyttää Sucurin toiminnan seurantalokia tutkiaksesi, mitä on tapahtunut, ja jos verkkosivustollesi löydetään vaaraa, voit palauttaa tiedoston tiedossa olevaan tilaan. Nämä lokit pidetään turvallisina ja terveinä Sucuri Cloudissa, jotta hakkeri ei voi poistaa niitä.

Laajennuksensa lisäksi toinen upea Sucuri-palvelu, joka on syytä harkita, on heidän verkkosivupalomuurinsa (Cloud WAF).

Virallinen nettisivu

SecuPress (alkaen 59 dollaria)

secupress

SecuPress on uusi poika WordPress-tietoturvan maailmassa. Se on uusin julkaisu WP Medialta, joukkueelta, joka saavutti huikean kasvun WP Rocket -laajennuksellaan, joka on nähnyt sen kiinnittävän vakavaa huomiota huolimatta siitä, että se oli julkaisua edeltävässä vaiheessa.

Laajennuksen tärkein myyntikohta on tehokas SecuPress-skanneri, joka tarkistaa verkkosivustosi suojaushaavoittuvuuksien suhteen kuudella avainalueella:

  • Käyttäjä ja kirjautuminen
  • Plugins ja teemat
  • WordPress-ydin
  • Arkaluonteiset tiedot
  • Haittaohjelmien tarkistus
  • palomuuri

Kun skannaus merkitsee sivustosi heikkoudet, seuraava askel on korjata ne. Tämä ei voisi olla helpompaa – laajennus luetteloi kaikki tietoturvaongelmat, valitset valintaruudun korjattaviin ongelmiin ja annat laajennuksen tehdä asiansa. SecuPressin tekemällä kovaa työtä voit ratkaista lukemattomia tietoturvaongelmia vain muutamalla hiiren napsautuksella.

secupress-kuvakaappaus

Lisäominaisuuksia otetaan mukaan, kun Pro-versio putoaa, mukaan lukien roskapostin torjuntatoimenpiteet, verkkosivustojen varmuuskopiot ja haittaohjelmien skannaukset. Pro-version avulla voit myös ajoittaa skannaukset tapahtua automaattisesti taustalla.

Virallinen nettisivu

BBQ: Estä huonot kyselyt (ILMAINEN)

block-bad-kyselyt

WordPress-tietoturva on monimutkainen kysymys, joten tietoturvalaajennukset toimitetaan ymmärrettävästi monimutkaisilla määritysnäytöillä. Monille aloittelijoille tämä on pelottavaa ja syrjäyttävää – siihen pisteeseen, että he yksinkertaisesti välttävät kaikkia paikan päällä olevia turvallisuusasioita.

Onneksi BBQ-laajennus – lyhenne Block Bad Queries – puoltaa trendiä. Se on palomuurin laajennus ilman kelloja ja vihelmiä, joka sisältää vain palomuurilta vaadittavat välttämättömät tietoturvaa parantavat toiminnot, mikä tekee siitä kevyen laajennuksen, joka on myös erittäin nopea.

Mikä parasta, plugin on ‘plug in and play’ todellisessa merkityksessä. Asenna vain ja aktivoi se, ja sinulla on hyvä mennä – ei mitään kokoonpanoja.

Virallinen nettisivu

AntiVirus (ILMAINEN)

antivirus

AntiVirus-laajennus on melko itsestään selvä. Se tarkistaa verkkosivustosi haittaohjelmien ja roskapostin varalta.

Laajennus suorittaa nämä skannaukset ensisijaisesti tietokannassasi ja tematiedostoissasi, ja jos se löytää jotain, sinulle ilmoitetaan heti sähköpostitse. Koska se antaa sinulle tiedon nopeimmalla mahdollisella tavalla, voit vastata nopeasti estääksesi ongelman lisääntymisen. Jotta jatkuvaa suojausta tarjotaan, voit aikatauluttaa AntiVirusin suorittamaan automaattiset tarkistukset sivustossasi päivittäin.

Virallinen nettisivu

Wordfence-suojaus (ILMAINEN)

wordfence-turvallisuus

Wordfence on yli 18 miljoonalla latauksella ja tähtiarvosana 4,85 viidestä luokituksesta ilmaiseksi WordPress-tietoturvalaajennusten kuningas..

Kuten monien all-in-one-tietoturvalaajennusten kanssa, myös Wordfence on suuri rooli voimien estämisessä. Se valvoo vahvat salasanat – mukaan lukien mahdollisuus kaksifaktoriseen todennukseen – ja estää liialliset sisäänkirjautumisyritykset. Wordfence hyödyntää laajaverkostoaan myös tunnettujen hyökkääjien merkitsemiseen, jotka ovat estetty pääsemästä kaikkiin Wordfence-verkkosivustoihin.

Muita hyödyllisiä suojausominaisuuksia ovat WordPress-optimoitu palomuuri, reaaliaikainen käyttäjän seuranta ja tietoturvatarkistus. Jälleen Wordfence käyttää verkkoaan hyvää käyttöä etsimällä sivustoltasi yli 44 000 tunnettua haittaohjelmien allekirjoitusta.

Virallinen nettisivu

Sisäänkirjautumisen lukitus (ILMAINEN)

kirjautumisasetuksiasi Lockdown

Sisäänkirjautumisen lukitus on yksinkertainen laajennus, joka auttaa estämään raa’at voimahyökkäykset estämällä yksinkertaisesti IP-osoitteet, joissa rekisteröidään liian monta epäonnistunutta kirjautumisyritystä lyhyessä ajassa..

Laajennuksen oletusarvo on kolme epäonnistunutta yritystä viiden minuutin ikkunassa, mutta tätä voidaan muuttaa asetusnäytössä.

Yksinkertainen mutta tehokas!

Virallinen nettisivu

WP Audit -turvaloki (ILMAINEN)

wp-turvallisuus-tarkastus-loki

Jos tiedät jo vähän WordPress-tietoturvasta, kannattaa ehkä ottaa enemmän käytännön lähestymistapaa. Jos näin on, WP Security Audit Log -laajennus voi olla tarkalleen mitä tarvitset.

Laajennus seuraa kaikkea WordPress-verkkosivustosi kulissien takana tapahtuvaa. Erityisesti käyttäjät – antavat sinun havaita huonot munat ennen kuin ne tekevät jotain liian vakavaa. Esimerkiksi, jos olemassa oleva käyttäjä luo uuden tilin, muokata julkaistua viestiä tai vaihtaa jonkun käyttäjän roolia, nämä ovat kaikki potentiaalisia lippuja, joista käyttäjä ei tiedä hyvää.

WP Audit Security Log tallentaa kaikki nämä epäilyttävät teot, jotta voit käsitellä niitä vastaavasti.

Virallinen nettisivu

Lopulliset ajatukset

Verkkosivustojen turvallisuus on monimutkainen aihe, jonka vaikeuttaa se, että maisema muuttuu jatkuvasti.

Vaikka on hyvä ymmärtää mitä tapahtuu, suositukseni on aina suojata sivustosi ensin ja kysyä tarvittavat kysymykset myöhemmin!

Jos budjettisi ei veny hyvämaineiseen hallittuun hosting-palveluun (todennäköisesti paras tapa suojata verkkosivustosi perusturvatoimenpiteiden lisäksi, kuten pitämällä kaikki ajan tasalla, koskaan jakamatta sisäänkirjautumistietoja ja varmistamalla, että kaikki salasanat ovat turvassa), suosittelemme on mennä yllä mainittuihin all-in-one-laajennuksiin, kuten iThemes Security Pro, SecuPress, Wordfence Security tai All in One WP Security ja palomuuri.

Tämän reitin valinnalla on kaksinkertainen etu, koska se vaatii sinulta minimaalista syöttöä – kaikki hoidetaan automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormea.

Mikä toivottavasti antaa sinun keskittyä online-liiketoimintaasi, tietäen, että verkkosivustosi on suunnilleen yhtä turvallinen kuin se voi realistisesti olla..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me