De ti bedste plugins til sociale medier til WordPress (2020)

WordPress-tilbud


Sociale medier har uden tvivl revolutioneret, hvordan internetbrugere deler information online. Da jeg først begyndte at blogge, var det almindeligt, at læserne abonnerede på blogs ved hjælp af RSS. I dag er det dog mere almindeligt, at folk abonnerer på et websteds Twitter- eller Facebook-side for at blive underrettet om nyt indhold.

Sociale medier er blevet en så integreret del af internettet, at det for størstedelen af ​​websteder er deres næsthøjeste trafikskilde!

Som websteejer kan du drage fordel af disse ændringer ved at gøre det så let som muligt for folk at dele dit indhold – hvilket betyder at inkludere knapper på sociale medier på dit websted.

Lad os se på ti af de allerbedste plugins (inklusive gratis og premium muligheder) til visning af delingsbjælker og knapper på sociale medier på WordPress-indlæg og sider …

Et hurtigt ord om brug af sociale medier WordPress-plugins

Hver gang du aktiverer et nyt WordPress-plugin, øger du generelt den samlede størrelse på dine websider – og øger derfor sideindlæsningstider.

Betydningen af ​​denne stigning kan naturligvis reduceres ved at optimere dit websted med et WordPress-cache-plugin og bruge et indholdsleveringsnetværk til at distribuere statiske kopier af dit websted rundt om i verden.

Du skal dog være opmærksom på, at sociale medier WordPress-plugins kan være særligt skadelige for hjemmesidens ydelse.

Mit råd er at teste hastigheden på dit websted oprindeligt ved hjælp af benchmarkingtjenester, såsom GTmetrix og Pingdom’s webstedshastighedstest, og derefter køre testene igen, efter at du har installeret et socialt mediaplugin.

Visning af antallet af Twitter-dele eller Facebook som en side har indsamlet viser, at populariteten af ​​en artikel er, men vær opmærksom på, at visning af det officielle antal medier på sociale sider på en side også øger sideindlæsningstiderne. Visse knapper på sociale medier og ikonstilarter kan yderligere bremse en side, så leg rundt med plugin-indstillingerne for at få en god balance mellem stil og ydeevne.

1. Monarch – Del af elegante tema-medlemskab

Oprettet af elegante temaer tilbage i 2014, Monarch blev hurtigt et af de mest populære sociale medier WordPress-plugins på markedet. Og det er let at se hvorfor.

Monarch er en brugervenlig løsning, der giver dig mulighed for at vise smukke knapper til deling af sociale medier. Delingsknapper kan vises over og under indhold, som en flydende sidebjælke eller som en automatisk pop-up, eller indlejret i billeder og videoer, eller i en indflyvningsboks, der glider ind på siden. Her er en hel bunke med levende eksempler at tjekke ud!

Elegante temaer Monarcheksempelknapper

Over 20 sociale medienetværk understøttes, og der er mange tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at definere, hvornår pop-up- eller fly-in-delingsbokse vises. For eksempel kan du vise delingsknapper, når en bruger har efterladt en kommentar til en artikel eller købt en vare fra din butik, eller efter at de er blevet rullet til et bestemt punkt på siden.

Monarch er inkluderet som en del af medlemskab af elegante temaer. Deres medlemskab koster $ 87 pr. År eller som et engangsgebyr på $ 249. Tilmelding giver dig ikke kun mulighed for at downloade Monarch, men giver dig adgang til 87 premium WordPress-temaer, deres e-mail-opt-in-plugin Bloom og deres sidebygger-plugin Divi. Det er fantastisk værdi for pengene.

Officiel hjemmeside

2. Easy Social Share-knapper – $ 20

Easy Social Share-knapper er kontinuerligt blevet forfinet siden lanceringen i 2013. Dette har hjulpet det med at bevare titlen på det bedst sælgende plug-in på sociale medier på CodeCanyon, hvor det tilbydes for en overkommelig pris på $ 20.

Plugin understøtter mere end 50 sociale medienetværk og giver dig mulighed for at vise delingsknapper automatisk i mere end 30 positioner. Mange af positionerne, f.eks. Pop-ups, fly-ins og flydende bjælker, kan udløses af begivenheder som tidsforbrug på side, køb af en vare eller procentdel af den side, der er blevet rullet.

Nemme sociale aktieknapper til WordPress

Plugin er blevet ‘Performance Approved’ af cache-oversættelsen WordPress-plugin WP Rocket-gennemgang, der understreger, hvor godt betragtet det er for at blive optimeret og ikke påvirker webstedsydelsen.

Alsidigheden af ​​Easy Social Share-knapper og antallet af smukke knapper, der er tilgængelige for brugerne, gør det til en nem løsning at anbefale.

Salgsside | Officiel hjemmeside

3. Social krigsførelse – GRATIS / $ 29

WordPress-pluginnet fra Social Warfare fra Warfare Plugins giver dig mulighed for automatisk eller manuelt at indsætte store og dristige delingsknapper på sociale medier i dit indhold.

Seks sociale medienetværk understøttes i den gratis version: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn og StumbleUpon. Delingsknapper kan vises over indholdsområdet, under indholdsområdet eller begge dele.

Plugin inkluderer en ‘populære indlæg’ WordPress-widget, der viser artikler med miniaturebilleder i henhold til det antal gange, de er blevet delt på sociale medier.

Social krigsførelse

Pro-versionen af ​​Social Warfare tilføjer support til flere flere sociale medienetværk, en pin-knap til billeder og muligheden for at tilpasse, hvordan dit indhold vises ved hjælp af Open Graph-protokollen.

En pro-licens licens koster $ 29 for et enkelt websted, $ 89 for op til fem websteder, $ 139 for op til ti websteder og $ 349 for et ubegrænset antal websteder.

Gratis version | Pro version

4. Jetpack – GRATIS

Hvis du leder efter en enkel løsning for deling af sociale medier, kan du tjekke delingsmodulet i Automattics Jetpack-plugin. Det har mere end 5 millioner aktive installationer, så du muligvis endda allerede har aktiveret plugin.

Delingsmodulet giver dig mulighed for at vise enkle delingsknapper til de fleste af de populære sociale medienetværk. Du kan vælge at vise ikoner med tekst, kun ikoner eller kun tekst eller de officielle delingsknapper. Jeg vil fraråde at vælge de officielle knapper til deling af sociale medier, da det vil bremse dine sider markant.

Jetpack-indstillinger

Jetpack har få tilpasningsmuligheder, men det integreres problemfrit under dit indhold og ser godt ud under artikler (efter min mening).

Hvis du kun viser delingslink via tekst, tilføjer Jetpack ingen ekstra vægt til din side.

Officielt websted | Plugin Download-side

5. Social Pug – GRATIS / $ 29

Social Pug er en flot social medieløsning, der giver dig mulighed for at vise runde, rektangulære eller cirkulære knapper.

Den gratis version af plugin understøtter fem sociale medienetværk: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest og LinkedIn. Disse knapper kan vises over og under dit indholdsområde eller som en flydende sidebjælke til venstre eller højre side af din side.

Socialt mops

Opgradering til pro-versionen af ​​Social Pug tilføjer 11 flere delingsnetværk samt muligheder som e-mail og udskrivning. Det giver dig også mulighed for at tilpasse, hvad der deles af læsere, og funktionen ‘Klik for at tweet’ hjælper dig med at oprette citerbart og delbart indhold.

Pro-versionen tilføjer også en mulighed for at vise delingsknapper via en pop-up, som kan udløses af en række forskellige begivenheder. Der er også en klæbrig social media bar til mobile brugere og support til Google Analytics og Bitly.

En licens til pro-versionen køber $ 29 for et websted, $ 59 for op til fem websteder og $ 129 for et ubegrænset antal websteder.

Plugin Download side | Officiel hjemmeside

6. Swifty Bar – GRATIS

Hvis du vil have noget lidt anderledes, kan du overveje Swifty Bar.

Plugin viser en bjælke i bunden af ​​siderne. Linjen viser postkategorien, postens titel, postforfatteren og den estimerede tid til at læse artiklen. Denne estimering er baseret på hvor mange ord pr. Minut, du tror, ​​at besøgende vil læse (værdien kan justeres i indstillingsområdet).

På højre side af linjen er knapper til deling af sociale medier til Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn og Pinterest. Der er også postnavigationsknapper i slutningen, der lader besøgende hurtigt hoppe til andre artikler, hvilket skal hjælpe besøgende til at blive på dit websted længere.

Den blå linje øverst på Swifty Bar viser de fremskridt, som besøgende har gjort på siden. Dette hjælper dem med at se, hvor meget af artiklen de har læst.

Swifty Bar

Swifty Bar ser også godt ud på mobile enheder, og i indstillingsområdet kan du ændre teksten, der bruges i linjen, og aktivere og deaktivere de sociale medienetværk, der tilbydes besøgende.

Hvis du leder efter en letvægtsløsning, der giver besøgende mange muligheder, anbefaler jeg at tjekke den ud.

Plugin Download-side

7. Ultimate Social – $ 20

Tilgængelig fra CodeCanyon for $ 20, Ultimate Social, tidligere kendt som Ultimate Social Deux, er en stilfuld social medieløsning, der indeholder otte forskellige knapstilarter og farvetilpasningsmuligheder.

Knapper til deling af sociale medier kan vises over og under indhold. Alternativt kan du flyde delingsknapper på venstre side af siden eller øverst på siden.

Du kan også integrere knapper vha. Kortkoder eller WordPress-widgets. En mobilbjælke kan også vises på mobile enheder.

Ultimate Social

Med support til over 25 sociale medienetværk, et væld af indstillinger for stylingkonfiguration og integration med Google Analytics er Ultimate Social en af ​​dem, du bør tjekke.

Salgsside | Officiel hjemmeside

8. Kiwi Social Share – GRATIS / $ 29

Kiwi Social Share er en interessant social media-løsning, der giver dig mulighed for at vise delingsknapper over og under indhold, eller som en flydende bjælke til venstre, højre eller nederst på din side.

Den gratis version af plugin understøtter Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+ og Flint.

Der er et par forskellige knapformer tilgængelige, men det er ikke den mest tilpassbare sociale medieløsning, der er tilgængelig fra et designmæssigt synspunkt. Plugin har Google Analytics support og har tilpassede metaboxer, klik for at tweet, tweet valgt tekst og en kortkodehåndtering.

Social deling-plugin

Kiwi Social Share leverer faktisk de fleste af sine funktioner i den gratis version af plugin, selvom pro-versionen tillader dig at aktivere delingsfunktioner til forskellige indlægstyper. Det tilføjer også support til Reddit, Email, Telegram, WhatsApp, Skype og Mix. Måske vigtigere er, at det tilføjer flere knapfarver og tilpasningsmuligheder for knapper – noget, der er ret begrænset i den gratis version.

En enkelt licens til Kiwi Social Share Pro koster $ 29. Deres udvidede licens til $ 79 tillader brug på op til tre websteder og giver adgang til alle Macho-temaer WordPress-design. Den fulde medlemslicens til $ 99 fjerner restriktionerne for brug af websteder.

Plugin Download side | Officiel hjemmeside

9. Social deling af Danny – GRATIS

Hvis du vil have noget let og enkelt, så kig på Social Sharing af Danny. Plugin kan vise basale knapper til deling af sociale medier i slutningen af ​​indlæg, sider og medier.

Det understøtter Twitter, Facebook, Google+ og LinkedIn, og ikonstørrelsen kan indstilles til 16 × 16 pixels, 32 × 32 pixels eller 64 × 64 pixels. Ikon CSS og Javascript kan indlæses, og du kan definere dit Twitter-brugernavn, men indstillingerne er få og langt imellem.

Social deling af Danny

Social Sharing af Danny er det perfekte valg for alle, der ønsker en simpel deling af sociale medier, der ikke bremser deres sider.

Plugin Download-side

10. Enkle sociale knapper – GRATIS / $ 19

Den endelige løsning på sociale medier på vores top ti-liste er Simple Social Buttons.

Plugin har support til over et dusin sociale medienetværk. Knapper kan vises over og under indhold og som en flydende bjælke på siden af ​​siden.

Flere knappeikonstruktioner er tilgængelige, og du kan vælge, om knapper skal vises i kategorier, arkiver, tag-sider og søgeresultatsider. Du kan også filtrere ved hjælp af indlægstyper.

Enkle sociale knapper

Den premium-version af Simple Social Buttons tilføjer funktionalitet til visning af delingsknapper i pop-ups, i medier og i indflyvningsbokse. Indstillinger for farvetilpasning stilles også til rådighed.

En licens til Social Share Buttons Pro koster $ 19 for et websted og $ 99 for op til ti websteder. Udviklerlicensen har en pris på $ 199 og giver dig mulighed for at bruge plugin på så mange websteder, som du ønsker.

Plugin Download side | Officiel hjemmeside

Ærlige nævn

Der er tusindvis af plugins til deling af sociale medier, der er tilgængelige til WordPress. Mange af disse plugins blev fjernet fra vores liste, fordi de var forældede eller ikke længere understøttede, mens andre blev fjernet, da vi testede dem og fandt fejl.

Som du kunne forvente, når du sammenlægger en liste over de bedste ti, er der desværre mange gode løsninger, der desværre ikke afslutter det endelige grund af en eller anden grund. For eksempel skyldes dette i mange tilfælde, at den funktionalitet, der tilbydes, svarede til en anden løsning i vores top ti.

I en tidligere version af denne artikel inkluderede vi Shareaholic, AddThis og MashShare. De er alle alsidige sociale medieløsninger, og jeg opfordrer dig til at tjekke dem ud.

Nogle ekstra plugins til at tjekke ud (hvis – uanset grund – ingen af ​​ovenstående passer til dine nøjagtige behov):

 • Sassy Social Share
 • Knapper til sociale medier & Sociale delingsikoner
 • AddToAny Share-knapper
 • Brugerdefinerede deleknapper med flydende sidepanel
 • Flyvende ikoner for sociale medier

Afsluttende tanker

Når det gælder deling af sociale medier, har alle forskellige syn på, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Af denne grund vil jeg opfordre dig til at afprøve et par af de ovenfor angivne indstillinger, og i tilfælde af premium-løsninger gennemgå demoerne for hver enkelt grundigt.

Shop rundt, og vær opmærksom på, hvor plugin giver dig mulighed for at vise delingsknapper inden for indlæg og sider, de tilgængelige stilarter og de delte netværk på sociale medier, der er inkluderet. Ideelt set ønsker du at vælge en løsning, der understøtter dine foretrukne netværk, integrerer godt med designet på dit websted og påvirker ikke dit websteds ydelse negativt.

I mange år skiftede jeg mellem Jetpack og Social Sharing af Danny på min egen blog. Jeg elsker enkeltheden og minimalisme af disse plugins og det faktum, at de ikke tilføjer meget belastningstid til websidesider.

I løbet af de sidste par år har jeg skiftet mellem Easy Social Share-knapper til WordPress og Elegant Tema’s Monarch-plugin, men jeg er altid åben for ideen om at ændre opsætningen af ​​knappen for deling af sociale medier, når der kommer bedre løsninger – og du skulle være for.

Brug af nogen af ​​disse? Hvilket vil du sige er bedst? Nogen du ikke kan lide? Eventuelle favoritter?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map