Alt i én SEO-pakke vs Yoast SEO – De to top WordPress SEO-plugins sammenlignet!

WordPress-tilbud


SEO har bevæget sig i skridt, siden old-school-taktik som fyldning af søgeord og spammy-linkbygning førte til søgemaskinens dominans. Selvom de finere SEO-strategier er ændret, forbliver der en underliggende konstant: Korrekt on-site optimering er det solide fundament, som alle dine SEO-bestræbelser skal bygges på.

Heldigvis leveres WordPress-kernen med nogle nyttige indbyggede funktionaliteter til at optimere dit websted, herunder metatags, pæne og ryddelige navigationslinks og optimerede permalinks.

Hvis du imidlertid ser alvorligt med at placere dit websted øverst på Google, vil du næsten helt sikkert have lidt mere. Som altid er den bedste strategi med WordPress at installere et dedikeret plugin med specialbyggede funktionaliteter – i dette tilfælde en søgemaskineoptimeringsplugin.

Med SEO så vigtig i dag som nogensinde, er der masser af SEO-plugins derude – så hvad skal du vælge? For at hjælpe med at besvare dette spørgsmål lægger vi to af de allerbedste (for ikke at nævne de mest populære) SEO-plugins mod hinanden: Yoast SEO (tidligere kendt som ‘WordPress SEO af Yoast’) versus Alt i én SEO-pakke.

For at give mulighed for en mere dybtgående diskussion gennemgår vi hvert plugins funktioner på fire områder, herunder:

 • samlede indstillinger og konfigurationer
 • indholdsanalyse på siden
 • sociale medier
 • XML-sitemaps.

Først op, Yoast.

Introduktion til Yoast SEO

Navnet Yoast er synonymt med SEO i WordPress-samfundet. Hjernebarnet til Joost de Valk, Yoast SEO bruges af mere end en million WordPress-brugere.

Imidlertid begyndte ‘Yoast SEO’ faktisk livet i 2008 som en SEO-tutorial. SEO-verdenen har bevæget sig fremad siden da, men hvis du er interesseret, her er en tidlig version af artiklen (med tilladelse fra Wayback Machine).

WordPress SEO af Yoast

Verden ville ikke opfylde det nu legendariske plugin før to år senere; det ramte det officielle WordPress-lager i oktober 2010. På det tidspunkt blev det kendt som WordPress SEO af Yoast – eller WordPress SEO for kort.

Yoast SEO

I juli 2015 blev pluginnet omdannet som Yoast SEO – et navn, der blev brugt i dag.

Nu i det sjette år er Yoast SEO tilgængelig på 17 sprog og er blevet downloadet hele 25 millioner gange. Dette gør Yoast SEO til et af de mest berømte, mest populære og mest downloadede WordPress-plugins gennem alle tider.

Indstillinger og konfigurationer

Efter installation af Yoast SEO behandles førstegangs brugere til en hurtig rundvisning i plugin. Med så mange tilgængelige indstillinger er dette den nemmeste måde at finde dine lejer på.

Yoast SEO’s overflod af indstillinger kan findes ved at navigere til SEO > Generelt, hvor du kan skifte mellem fem faner. Fanen Webmasterværktøjer er især nyttig, så du kan integrere dit websted med fire integrerede programmer – især Google og Bing, men også Alexa og Yandex.

Yoast SEO Generelle indstillinger

Det er dog kun, når du kommer til titlerne & Metaskærm, som du kommer ind i den nitty-gritty. For eksempel ved at skifte mellem fanerne kan du specificere en titelskabelon til alle aspekter af dit WordPress-websted – startside, indlæg, sider, tilpassede indlægstyper, kategorier, tags og arkivsider. Du kan også vælge, om du som standard ikke vil indeksere en bestemt posttype, vise en dato i udgaver af søgemaskiner eller aktivere Yoast SEO-metakasse.

Yoast SEO-postindstillinger

Yoast SEO understøtter også brødkrummer, skjult bag skærmen Avancerede indstillinger. Brødkrummer forbedrer besøgendenavigation og giver søgemaskiner en bedre forståelse af dit websteds struktur.

Indholdsanalyse

Når det kommer til indholdsanalyseværktøjer, er Yoast SEO et af, hvis ikke det, bedste omkring.

Du kan finde Yoasts indholdsanalysator i en metakasse direkte under WordPress-teksteditoren – forudsat at den ikke er deaktiveret.

Den første vigtige funktion er Snippet Editor. Dette giver dig mulighed for at redigere – og forhåndsvise – hvordan dit indhold vises i SERP’erne. Specifikt giver det dig muligheden for at tilpasse din SEO-titel og omskrive din metabeskrivelse – begge spiller en betydelig rolle i at øge CTR.

Yoast Snippet Editor

Dernæst har vi Yoast SEO’s største attraktion: Værktøjet til indholdsanalyse. For at bruge dette værktøj skal du blot indtaste dit fokusnøgleord (den sætning, du håber at rangere i Google). Brugere af den gratis version af plugin kan kun indtaste et nøgleord.

Når dit søgeord er angivet, vil Yoast SEO analysere dit indhold mod 12 SEO ‘bedste praksis.’ F.eks. Overvejes søgeordets densitet, læsbarhed (ved hjælp af Flesch Reading Ease-test) og antallet af udgående links. Det ser også på, om dit søgeord bruges i SEO-titlen, metabeskrivelsen og første afsnit i dit indhold.

Hver bedste praksis analyseres ved hjælp af et nyttigt ‘trafiklys’-scoringssystem, der hjælper dig med let at identificere de områder, du kan forbedre. Yoast SEO viser også en samlet indholdsscore ved hjælp af det samme trafiklyssystem – selvfølgelig er målet grønt.

Yoast-indholdsanalyse

Mens du skulle skrive for dit publikum, garanterer denne funktionalitet, at dit indhold ikke synker i SERP’erne.

Sociale medier

Yoast SEO leveres også med nogle nyttige sociale mediefunktioner. Til at begynde med kan du fortælle Google URL’erne til otte populære sociale netværk ved at navigere til SEO > Social. Ved at skifte mellem faner kan du også integrere dit websted med fire populære sociale medieværktøjer: Facebook Open Graph, Twitter Cards, Pinterest Open Graph og Google+ Publisher-verifikation.

Yoast sociale indstillinger

Du finder også sociale mediefunktioner i metakassen for indholdsanalyse. Rul under WordPress-teksteditoren, og vend derefter hen over til fanen Social. Her kan du skræddersy den måde, dit indhold vises på de sociale kanaler – du kan redigere titlen, skrive en metabeskrivelse og også uploade et brugerdefineret billede. Der er separate faner til Facebook og Twitter.

Yoast sociale medier

XML-sitemaps

Før du kan rangere godt – eller rangerer overhovedet! – dit indhold skal indekseres. Hvis søgemaskinerne ikke indekserer dig, kan ingen SEO SEO spare dig.

Heldigvis tilbyder Yoast SEO indbygget XML Sitemap-funktionalitet – og det er også fremragende. Aktivér XML-sitemaps ved at navigere til SEO > XML sitemap og afkrydsningsfeltet.

Yoast XML-sitemaps

Når Sitemap-funktionaliteten er aktiveret, underretter Yoast SEO søgemaskinerne, hver gang du offentliggør nyt indhold. Dette gør det til den hurtigste måde at få nye indlæg indekseret. Dine billeder er også indekseret, hvilket betyder, at du også kan vises i Google Image-søgninger.

For større kontrol giver Yoast SEO dig mulighed for at ekskludere bestemte posttyper og taksonomier, hvis du ønsker det. Du kan også vælge at ekskludere individuelle poster ved at indtaste de relevante post-id’er.

Yoast SEO Premium

I 2013 frigav Yoast Yoast SEO Premium, tilgængelig fra $ 69 for et enkelt sted.

Yoast SEO Premium

Når du har udforsket den gratis versions episke funktioner og funktionaliteter, kan du undre dig over, hvorfor du muligvis har brug for at opgradere til Yoast SEO Premium.

Sandheden er, hvad angår funktionaliteter, du muligvis ikke har brug for.

Yoast SEO Premium tilbyder dog adgang til det højt kvalificerede supportteam. Og med mere end halvdelen af ​​alle spørgsmål, der er løst inden for 30 minutter, er dette de bedste mennesker til jobbet.

Naturligvis kunne Yoast med en så stor brugerbase muligvis ikke tilbyde omfattende support til det gratis plugin. Derfor kan du primært betragte Yoast SEO Premium som en premium supporttjeneste. Hvorvidt du skal opgradere afhænger af, hvor meget du har brug for Yoasts support.

For at blødgøre aftalen inkluderer Yoast SEO Premium imidlertid to nyttige funktionaliteter:

 • Omdirigeringer – en hurtig og nem måde at løse 404 fejl.
 • Flere fokusøgleord – det gratis plugin understøtter kun et fokusord.

Det inkluderer også 13 videotutorials, som hjælper dig med at få mest muligt ud af både premium og plugins.

Yoast SEO-udvidelser

Yoast SEO giver fantastisk allround SEO-funktionalitet. Hvis du imidlertid ønsker funktioner, der er skræddersyet til dit websteds specifikke behov, kan du overveje at købe en af ​​de fire Yoast SEO-udvidelser.

 • Video SEO ($ 69) – få dine videoer til toppen af ​​Google.
 • Lokal SEO ($ 69) – forbedre din virksomheds synlighed ved lokale søgninger.
 • Nyheder SEO ($ 69) – Sørg for, at dit websted er Google Nyheder optimeret.
 • WooCommerce SEO ($ 59) – få SEO-funktionalitet til eCommerce-butikker.

Et bundt, inklusive Yoast SEO Premium og alle fire udvidelser, er tilgængeligt for $ 279 – hvilket repræsenterer besparelser på mere end $ 50.

Introduktion til alt i én SEO-pakke

Alt i én SEO Pack-plugin er Yoast SEO’s store rival. De to plugins dominerer virkelig SEO-plugin-markedet, og begge matches jævnt – til det punkt, hvor det er næsten umuligt at diskutere den ene uden at sammenligne med den anden (som i dette indlæg!).

Alt i én SEO-pakke

Alt i én SEO-pakke blev oprettet af udviklerne Michael Torbert og Steve Mortiboy og lanceret på det officielle plugin-arkiv i 2007 – tre år før Yoast SEO. Det er en del af Semper Plugins ‘samling.

Plugin har mere end en million aktive installationer og i alt 26 millioner downloads hidtil sammenlignet med Yoasts 25 millioner.

Dette betyder, at Alt i én SEO-pakke ofte er en del af samtaler, der diskuterer de mest populære WordPress-plugins gennem tidene. Det har også æren af ​​at være den i dag det mest downloadede WordPress-plugin nogensinde – selvom hvis Yoast kan opretholde sin hurtigere vækstrate, ser det ud til at anvende All in One engang i løbet af 2016.

Indstillinger og konfigurationer

I stedet for at dele indstillingerne på flere sektioner og faner, viser All in One SEO Pack dem alle på ét sted – fås via All in One SEO > Generelle indstillinger. Dette betyder, at alle konfigurationer finder sted på en skærm.

Alt i én SEO Generelle indstillinger

Med flere indstillinger anført et sted, kan konfigurationer føles mere skræmmende end Yoast SEO. For at hjælpe dig kommer hver mulighed dog med yderligere forklaringer, der kan kobles ind eller ud af visningen.

Ved at arbejde dig igennem hvert afsnit vil du være i stand til:

 • bestemme, hvordan kanoniske URL’er håndteres
 • angiv startsiden SEO titel og beskrivelse
 • konfigurer titelstilarter for hver indlægstype
 • synkroniser Google Webmasterværktøjer med dit websted (også Bing og Pinterest)
 • integrere Google+ og Google Analytics
 • indstil standard intet indeks og ingen følg indstillinger for hver indlægstype.

Indholdsanalyse

Alt i en SEO-pakke har en SEO-metakasse, der vises direkte under WordPress-teksteditoren.

Herfra kan du skrive en SEO-titel og metabeskrivelse til dit indlæg, og alt i én SEO-pakke gengiver, hvordan dit uddrag kan vises i søgemaskinerne. Dette er meget på linje med hvad du får med Yoast.

Alt i én SEO Snippet Generator

Dog især bemærkes, at All in One SEO Pack mangler et indholdsanalyseværktøj – uden tvivl Yoasts mest genkendelige og populære funktion.

Med All in One er du imidlertid i stand til at konfigurere en brugerdefineret kanonisk URL, bede søgemaskiner om intet indeks / nej følge indlægget og også ekskludere det fra dit sitemap. Dette betyder, at du har større kontrol over de tekniske detaljer.

En anden nyttig funktion: Alt i én giver dig mulighed for at redigere SEO-titler og metabeskrivelser i bulk fra skærmen Alle indlæg. Ikke helt Yoasts indholdsanalysefunktion, men unægtelig praktisk.

Sociale medier

Alt i én SEO tager en modulær tilgang, så du hurtigt kan deaktivere uønskede funktioner. Social Meta er et af disse moduler og kan aktiveres via All in One SEO > Feature Manager.

Når det er aktiveret, ser du et nyt menupunkt i Social Meta, hvor dine sociale medieindstillinger er konfigureret – igen, alt sammen på en skærm.

Alt i én SEO sociale indstillinger

Alt i én SEO-pakke har en mere omfattende liste over sociale indstillinger end Yoast. Hvert felt har en fuld forklaring, hvilket giver dig tilliden til at konfigurere dit websted nøjagtigt til din smag.

Du kan knytte dit websted til et ubegrænset antal sociale profiler, plus du kan forbinde Facebook Open Graph. Afsnittet Åbn graf på indstillingsskærmen er især nyttigt, så du kan angive standardbilledkilder og dimensioner til sociale stillinger, hvilket giver dig fuld kontrol over, hvordan dit websted vises på Facebook. Du kan også konfigurere Twitter-kort.

Imidlertid kan alle Facebook Open Graph-indstillinger også konfigureres post-for-post-basis ved hjælp af metaboksen SEO via fanen Sociale indstillinger. Igen er der masser af indstillinger at lege med – du kan tilpasse titlen / beskrivelsen, uploade et brugerdefineret billede / video og ændre billeddimensioner. Metakassen giver dig også mulighed for at specificere en Facebook-objekttype og Twitter-korttype.

Alt i én SEO sociale medier

XML-sitemaps

Alt i én SEO-pakke understøtter XML Sitemap-funktionalitet – dette modul skal også aktiveres fra Feature Manager-skærmen. Igen resulterer dette i et nyt menupunkt: XML Sitemaps.

Når modulet er aktiveret, opretter All in One SEO Pack automatisk dit XML Sitemap. Som du måske forventer fra nu i All in One, er der dog masser af indstillinger, som du kan justere.

Alt i én SEO XML Sitemaps

Til at starte med kan du vælge, hvilke søgemaskiner der får besked om opdateringer af sitemap, eller du kan angive en meddelelsesfrekvens. Du har også fuld kontrol over hvilke posttyper og taksonomier der udgør sitemap – eller nærmere bestemt hvilke der er udelukket.

Længere nede på skærmen får du også konfigureret prioriteter og frekvenser til din startside, indlæg og taksonomier (Yoast understøtter ikke denne funktion). Prioriteter fortæller søgemaskinerne, hvor vigtigt et bestemt indlæg / side er i forhold til andre interne sider – med værdier angivet fra 0,0 til 1,0. Frekvenser fortæller dem, hvor ofte et indlæg / side forventes at ændre sig – og derfor, hvor ofte hver enkelt skal gennemgås for opdateringer.

Alt i én SEO-prioriteter og -frekvenser

Andre funktioner

Som vi allerede har nævnt, har All in One SEO Pack et antal moduler, du kan aktivere / deaktivere. Ud over sociale medier og XML sitemap-moduler finder du:

 • robot.txt generator
 • performance optimizer
 • import / eksport indstillinger
 • dårlig bot blocker
 • robot.txt og .htaccess editor.

Alt i én SEO ekstra funktioner

Alt i én SEO Pack Pro

En premium version af plugin, All in One SEO Pack Pro, er tilgængelig for $ 79 – eller, hvis du er hurtig nok til at drage fordel af den aktuelle kampagne, $ 39.

Alt i én SEO Pack Pro

Det er værd at påpege, at licensen giver brug på et ubegrænset antal websteder. Sammenlign dette med Yoast, der koster $ 69 til engangsbrug – helt op til $ 799 for 100 websteder.

I modsætning til den supportfokuserede Yoast SEO Premium forbedrer All in One SEO Pack Pro den gratis version med masser af magtfulde funktionaliteter, med mere hyppigt tilføjet. Dette inkluderer:

 • avancerede indstillinger for tilpasset posttype
 • kategori og tagoptimering
 • robot.txt generator
 • front-end redigering af .htaccess- og robot.txt-filer
 • kontrol af No Index og No Follow metatags for individuelle indlæg / sider.

Support er også tilgængelig for premium-plugin-kunder – dette kommer dog som et ekstra abonnement (planer er tilgængelige for enten $ 10 om måneden, $ 35 halvårligt eller $ 49 årligt).

Snarere skuffende kræves et betalt abonnement for at modtage plugin-opdateringer.

Dommen

Når det kommer til at vælge en vinder, er det virkelig for tæt på at ringe. Begge er fremragende plugins, og begge valg vil sandsynligvis tjene dig usædvanligt godt.

Generelt set får Yoast SEO min stemme – primært fordi den leveres med et betydeligt bedre udvalg af funktioner. Især er indholdsanalyseværktøjet perfekt for alle, der ønsker at lave SEO-venlige justeringer til deres indlæg – en funktion, der desværre mangler fra Alt i én SEO-pakke. Yoast leveres også unægtelig i den pænere, pænere og mere brugervenlige emballage.

Når det er sagt, All in One SEO Pack er uden tvivl et fremragende plugin med en masse faste tilhængere – desuden tilbyder den et bredere udvalg af indstillinger på nogle områder, som folk med enten specialkrav og / eller et særlig avanceret greb af SEO kan synes behageligt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me