Mitä WordPress-laajennukset ovat ja mistä saat uusia?

WordPress-tarjoukset


Oletko uusi WordPressissä? Yritetään kietoa pääsi ympärille, kuinka kaikki toimii?

Löydätkö itsesi kysymään esimerkiksi “Mikä maailmassa on widget?” ja tämän artikkelin aihe: “Mitä WordPress-laajennukset ovat – ja mistä saan uusia?

On helppo sekoittaa kaikki liikkuvat osat, jotka tekevät WordPress-verkkosivuston tekemisestä. Olemme kaikki olleet siellä jossain vaiheessa, joten älä tunne pahasi, jos olet vielä hiukan hämmentynyt.

Se, että olet täällä lukemassa tätä artikkelia, tarkoittaa, että yrität saada selville asioista. Pitäen tämän mielessä, pitäkää tämä viesti mahdollisimman yksinkertaisena.

Katsotaanpa…

WordPress-laajennukset: mitä ne ovat?

Sinulla on ilo kuulla, että ymmärtää tarkalleen, mitkä WordPress-laajennukset ovat – ja mitä ne tekevät – ei ole liian vaikeaa. Virallinen WordPress-Codex selittää sen seuraavasti:

Laajennukset ovat tapoja laajentaa ja lisätä WordPressissä jo olemassa olevia toimintoja.

Kaivetaan vähän syvemmälle, jotta asiaa selkeytettäisiin edelleen …

WordPress on loistava alusta, jolla on kaikki toimivan sivuston rakentamisen perusteet. Käyttämällä WordPressiä oletustilassaan voit helposti hallita sisällön luomiseen ja näyttämiseen tarvittavia perusteita. Voit esimerkiksi:

 • Kirjoita ja muotoile sivujen ja / tai blogiviestien sisältöä
 • Lisää, muokkaa ja yleensä hallitse mediaa, kuten kuvia jne.
 • Lisää valikoita, jotta kävijät löytävät etsimänsä

Toisin sanoen, on tapauksia, joissa haluat lisätä tai tehdä jotain sivustosi kanssa, jota WordPress ei salli sinun tehdä suoraan laatikosta..

Oletetaan esimerkiksi, että haluat sivustosi olevan foorumi.

WordPress ei voi luoda ja hallita foorumia. Voit kuitenkin käyttää laajennusta, kuten bbPress, lisätäksesi tämän ominaisuuden sivustoosi ja laajentaaksesi WordPress-toimintoasi.

Tässä on hauska tapa, jolla usein selitän laajennuksia ja miten ne liittyvät WordPressiin:

WordPress on kuin Mario Super Mario Worldissä (kaikkien aikojen suosikki videopelini). Hän pystyy suorittamaan kaikki tarvitsemasi perustiedot pelistä alusta loppuun. Toisinaan kuitenkin tarvitset jotain ylimääräistä saadaksesi työtä.

Mario käyttää PowerUpsia antaakseen itselleen vauhdin: tehdä jotain, mitä hän ei olisi voinut tehdä ennen. WordPress-laajennukset ovat paljon kuin ne PowerUps.Voit kohdistaa heidät sivustoosi lisätäksesi tai parantaaksesi sivustosi kykyä.

Haluatko, että julkaisemasi blogiviestit julkaistaan ​​automaattisesti sosiaalisen median kanaville? Sille on plugin.

Haluatko kerätä sähköpostitilauksia sivustoltasi? Sitä on tonnia plugineja.

Haluatko rakentaa verkkokaupan? Siellä on myös mahtava laajennus.

Itse asiassa yksi niistä asioista, joka tekee WordPressistä loistavan, on, että voit yleensä löytää kokeilun ja testatun laajennuksen, joka auttaa sinua tekemään kaiken mitä tarvitset.

Kuinka ja mistä hankkia uusia WordPress-laajennuksia

Laajennuksen lataaminen sivustollesi on erittäin helppoa. Vaiheet ovat yleensä seuraavat:

 1. Lataa laajennustiedosto.
 2. Siirry WordPress-hallintapaneeliin.
 3. Lataa laajennustiedosto sivustollesi.
 4. Aktivoi laajennus.

“Mutta lataa plugin mistä?”, Kuulen sinun kysyvän …

WordPress-laajennuksia on kahta tyyppiä: Vapaa, ja palkkio.

Virallisessa WordPress-laajennushakemistossa on lähes 40 000 ilmaista laajennusta, joista valita ja käyttää itse isännöimälläsi WordPress-sivustolla. Sinulla on pääsy näihin laajennuksiin joko WordPress.org-sivuston kautta tai suoraan WordPressin hallintapaneelista – jälkimmäinen vaihtoehto on helpoin.

Voit etsiä ja lisätä laajennuksia WordPress-hakemistosta tällä menetelmällä noudattamalla seuraavia ohjeita:

 1. Kirjaudu WordPress-sivustoosi.
 2. Vie hiiri valitun kohdan kohdalle ’Plugins’.
 3. valita ‘Lisää uusi’.

miten-to-add-plugins-to-WordPress

Tämä vie sinut kuvalle, joka on yllä. Sieltä voit käyttää avainsanoja etsiä erityyppisiä laajennuksia ja ladata ja aktivoida sitten haluamiasi laajennuksia.

Joten lisäksi virallisesta WordPress-hakemistosta, mistä muualta saat upeita laajennuksia? Siirrytään eteenpäin….

Parhaat online-paikat WordPress-laajennusten löytämiseksi

Erinomaisia ​​WordPress-laajennuksia löytyy monista paikoista. Tässä on muutama aloitusopas:

CodeCanyon

search-codycanyon-for-wp-plugins

CodeCanyon on yksi suosituimmista paikoista löytää ja ostaa kaikenlaisia ​​WordPress-laajennuksia. Yli 1 000 laajennuksen jatkuvasti kasvavassa tietokannassa löydät lähes kaikki tarvitsemasi premium-laajennukset.

Ithemes

search-Ithemes-for-WordPress-plugins

iThemes tarjoaa sekä WordPress-teemoja että laajennuksia. Esimerkiksi heidän BackupBuddy- ja iThemes Security Pro -laajennukset ovat alan parhaimpia.

WPMU DEV

find-wp-laajennuksia vs. wpmudev

WPMU DEV: llä on laaja valikoima parhaimpia WordPress-laajennuksia. Vain lyhyt katsaus sinne löytää todennäköisesti tarvitsemasi.

Mainitakseni vain kolme monista …

Yllä olevat esimerkit ovat vain muutamia paikkoja löytää todella hienoja premium-laajennuksia, mutta siellä on paljon muuta – esimerkiksi monet johtavat teemakaupat tarjoavat joukon loistavia laadukkaita laajennuksia tavanomaisen teemavalikoimansa lisäksi . Muihin haku aloittamispaikkoihin sisältyy hyvä ol’Google (vaikka tarkista kuitenkin huolellisesti, että löytämäsi laajennukset ovat laillisia eikä vain väistevä roskapostiohjelma); foorumit, kuten Quora, Reddit ja StackExchange, ja tietysti tämän sivuston plugins-luokka.

Kääri kaiken

WordPressillä voi olla muutamia uusia käsitteitä, joiden kanssa pääset käsiksi ennen kuin työskentelet todella mukavasti sen kanssa, mutta pienellä sinnikkyydellä ei todellakaan ole liian vaikeaa ymmärtää perusteita. Toivottavasti kun olet lukenut tämän artikkelin, sinulla on nyt parempi käsitys roolilaajennusten toimesta lisäämällä tai laajentamalla itse WordPressin toimintoja.

WordPressin uskomattoman suositun ansiosta markkinoilla on kirjaimellisesti tuhansia laajennuksia, joiden avulla voit saavuttaa minkä tahansa määrän asioita sivustollasi. Vain vähän tutkimusta ja selaamista varten on todennäköistä, että pystyt löytämään juuri etsimäsi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map