Rainmaker-alusta-arvostelu: Paras all-in-one-verkkosivustojen rakentaja?

WordPress-tarjoukset


Jos haluat saada verkkosivuston nopeasti verkkoon – tai edes löytää vain vaihtoehdon itse isännöimällesi WordPress-verkkosivustolle, Rainmaker voi olla juuri sitä, mitä etsit. Alla tutkimme tarkalleen, mitä Rainmaker, all-in-one WordPress-pohjainen verkkosivusto, tarjoaa ja auttaa sinua päättämään, onko se paras vaihtoehto projektillesi..

Rainmakeria mainostetaan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kokonaisratkaisuna, mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? Kenelle Rainmaker on tarkoitettu? Mitä tällä alustalla on tarjota? Ja lopulta onko siitä mitään hyvää? Nämä ovat vain joitain kysymyksiin, joihin vastaamme.

Hyppäämme sisään.

Mikä on Rainmaker-alusta?

Ytimessä Rainmaker on WordPress-ohjelmiston muokattu versio, jonka tavoitteena on yksinkertaistaa verkkosivuston saamista verkkoon ja sisällön julkaisemista monenlaisissa muodoissa.

Rainmaker-alusta

Rainmaker on WordPressin päälle rakennettu all-in-one-verkkosivustoratkaisu, joka tarjoaa yksinkertaisen sivuston asennusprosessin, pienen, mutta laadukkaan valikoiman verkkosivuteemoja ja huolellisesti käsin valittujen ominaisuuksien joukon..

Kyse ei ole pelkästään yrityksesi kotisivun luomisen auttamisesta – se on paljon enemmän kuin se, ja siihen sisältyy työkaluja kaikkien seuraavien luomiseen:

 • Laskeutumissivut
 • A / B-sisällön optimointitestit
 • Suojattu jäsenyyden sisältö
 • Verkkokurssit
 • podcastit
 • Keskustelufoorumit
 • portfoliot
 • Sähköpostimarkkinointikampanjat
 • Verkkokaupat, jotka myyvät digitaalisia tuotteita ja palveluita
 • Maksuprosessorin integraatiot

Lisäämällä valikoimaan lisäpalveluita, kuten web-hosting, tapoja nopeuttaa verkkosivustosi, automatisoidut varmuuskopiot ja suojausominaisuudet, Rainmaker vie melkein kaiken työsi kätesi sivujen luomiseen ja hallintaan..

Miksi valita Rainmaker?

WordPress saattaa käyttää 25 prosenttia verkosta, mutta se ei ole ilman virheitä. Yksi syy siihen, miksi WordPress ei ole paras valinta kaikille, on helppokäyttöisyys (tai sen puute). Vaikka uuden blogin julkaiseminen WordPressillä on suhteellisen yksinkertaista, sinun on tehtävä paljon, ennen kuin voit aloittaa julkaisemisen.

Rainmaker Arvostele hallintapaneelin esittely

Rainmaker pyrkii yksinkertaistamaan verkkosivuston luomista ja sisällön julkaisemista tarjoamalla sinulle kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa. Tykkäät tehdä ostoksia web-hosting-palveluissa, lukemattomien WordPress-teemojen arvioinnissa ja parhaiden pluginien etsimisessä – puhumattakaan kaikista teknisistä yksityiskohdista – ja ne hoidetaan puolestasi.

Tarjoamalla kaiken puolestasi, Rainmaker antaa sinun keskittyä sisällön luomiseen, liidien luomiseen ja palveluiden ja tuotteiden myyntiin – sen sijaan, että tutkisit, ostaisit ja määrittäisit itse isännöimälle WordPress-verkkosivustolle tarvittavia lisäominaisuuksia..

Kun etsit alustasi verkkosivustollesi, sinun kannattaa varmistaa, että sitä ylläpitää hyvämaineinen organisaatio. Rainmaker täyttää varmasti nämä vaatimukset, koska sen on luonut suosittujen Copyblogger- ja StudioPress-tuotemerkkien takana oleva tiimi – kaksi sisältömarkkinoinnin ja WordPress-teeman suurinta nimeä..

Lyhyesti sanottuna Rainmakerin tavoitteena on antaa sinun keskittyä sisällön julkaisuun, kun taas kaikki tekniset yksityiskohdat ja tuotevalinta on huolehdittu puolestasi.

Miksi sinun ei pitäisi valita Rainmaker

Hyödyistä huolimatta Rainmaker ei ole kaikille. Jos haluat täyden hallinnan verkkosivustostasi, parempi vaihtoehto on WordPressin asentaminen itse, valitsemalla oma web-hosting, lisäämällä ensisijaiset laajennukset ja valitsemalla tai luomalla oma teema..

Kuten osoitamme sinulle tämän Rainmaker-katsauksen ominaisuusosassa, saat paljon luovaa hallintaa sivustosi suunnittelussa. Teemojen ja laajennusten valitsemiseksi ja valitsemiseksi Rainmakerilla on kuitenkin rajoitettu vapautesi verrattuna itse isännöimään WordPress-verkkosivustoon..

Jos sinulla on edistyneempiä vaatimuksia verkkosivustollesi, kuten WordPress-koodin mukauttaminen tai omien laajennusten luominen tietyn toiminnallisuuden lisäämiseksi, taas Rainmaker ei sovellu.

Jos kuitenkin haluat käyttää alustaa, joka tekee sisällön julkaisemisesta selkeää, sisältää hyvän valikoiman ominaisuuksia ja teemoja ja huolehtii kaikista teknisistä yksityiskohdista, Rainmaker on syytä tutkia.

Rainmakerin parhaat ominaisuudet

Paperilla Rainmakerilla on paljon tehtäväänsä. Sen on luonut arvostettu joukkue, jolla on monen vuoden kokemus markkinoinnista ja web-suunnittelusta. Se yksinkertaistaa verkkosivuston saamista verkkoon ja sisällön julkaisemista samalla kun huolehtii tärkeistä tehtävistä, kuten sivustosi suojaamisesta ja varmuuskopioinnista jatkuvasti..

Katsotaanpa näitä ominaisuuksia yksityiskohtaisemmin.

Nopea ja helppo verkkosivustojen luominen ja hallinta

WordPress saattaa ylpeillä viiden minuutin asennuksella, mutta ohjelmiston asentamisen jälkeen tarvitaan vielä paljon enemmän työtä, jotta verkkosivustosi näyttää kunnialliselta. Joten jos uuden verkkosivustosi täytyy olla online-ASAP tai et ole edes varma mistä aloittaa etsiessäsi parhaita teemoja ja laajennuksia, Rainmaker voisi hyvinkin olla paras vaihtoehto.

Rainmaker-alusta-arvostelu - aloittaminen

Kuten luvattiin, liittyminen Rainmakeriin ja verkkosivuston luominen vie todella vain muutaman minuutin.

Kun olet luonut tilisi antamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi, voit kirjautua hallintapaneeliin ja alkaa rakentaa uutta verkkosivustoasi.

Rainmaker arvostelu Kojelauta

Hyödyllinen Rainmaker-esittelykierros kestää muutaman minuutin ja tekee hyvää työtä näyttääkseen perustiedot siitä, mitä Rainmaker tarjoaa. Kun olet tutustunut Rainmaker-kojelautaan, voit sitten valita verkkosivustollesi mallin ennen oman sisällön lisäämistä..

Koko prosessi on hyvin suoraviivainen ja hyvin paljon “kaikki yhdessä” -järjestelmä – koskaan ei tarvitse poistua Rainmakerin kojelaudasta ja mennä muualle etsimään teemoja ja laajennuksia..

14 päivän ilmaisen kokeilujakson ansiosta ei myöskään tarvitse syöttää maksutietoja vielä. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes omaa verkkotunnustasi aloittamiseksi. Kun olet rakentanut jotain, josta olet tyytyväinen, voit rekisteröidä verkkotunnuksen ja avata sivuston myöhemmin.

Käsittelemme uuden WordPress-sivuston luomisprosessia Rainmakerin kanssa yksityiskohtaisemmin myöhemmin tässä katsauksessa, mutta toistaiseksi tutkitaan joitain sen parhaista ominaisuuksista.

Rainmaker-sivuston teemat ja mallit

Kun Rainmaker on tuonut sinulle saman yrityksen kuin StudioPress, joka on ympäröivän parhaan WordPress-teeman tekijä, saat ammattiteemien kirjaston, josta voit valita uuden verkkosivustosi perustamisen yhteydessä..

Rainmaker arvostelu teemat

Itse asiassa on valittavana yli 30 korkealaatuista teemaa, jotka kattavat laajan valikoiman tyylejä, mukaan lukien suunnittelutoimistot, kirjailijat, blogit, oppilaitokset, elämäntyylibrändit, uutiset ja aikakauslehdet, salkut ja ravintolat sekä koko joukko muita yritystoimintaan keskittyviä malleja.

Kun olet aktivoinut valitsemasi teeman, sinulla on mahdollisuus tuoda sen demon sisältö saadaksesi verkkosivustosi täysin valmiiksi ja valmiiksi omaan sisältöön.

Rainmaker arvostelu Tuonti-esittely

Löysin demon sisällön tuonnin ja teeman perustamisen Rainmakerin kanssa paljon nopeammin ja helpommin kuin yrittäessämme saavuttaa saman lopputuloksen asentamalla StudioPress-teeman itse isännöimään WordPress-verkkosivustoon..

Rainmaker Review Demo

Koska Rainmaker StudioPress -teemat ovat korkealaatuisia tuotteita, niihin sisältyy valikoima hyödyllisiä sivupohjia, mukaan lukien aloitussivut, joiden avulla voit mainostaa palveluitasi ja tuotteitasi tehokkaammin.

Koska Rainmaker käyttää Genesis-kehystä teemojensa perustana, jos sinulla jo on sellainen, voit pyytää, että oma Genesis-lapsiteema otetaan käyttöön Rainmaker-verkkosivustollasi. Kun koodi on tarkistettu ja Rainmakerin laadunvalvontaryhmä on hyväksynyt teemaasi, uudella verkkosivustollasi on oma räätälöity suunnittelu.

Mukautusasetukset

Rainmaker arvostelu

Vaikka Rainmaker-teemat ovat korkealaatuisia ja valmiita lähtemään, saat silti pääsyn valikoimaan verkkosivustojen mukautusvaihtoehtoja. Tärkeimpiin mukautusvaihtoehtoihin pääsee Rainmakerin kojelaudalta ohjaimien ollessa näkyvissä WordPress Customizer -liittymän kautta..

Rainmaker Review Customizer

Rainmaker-teeman mukauttamisohjeet ovat hiukan rajoitetut, etenkin verrattuna joihinkin itse isännöimiin WordPress-verkkosivustoihin käytettävissä oleviin erittäin joustaviin teemoihin. Tämä vapauden ja valinnan puute kuitenkin nopeuttaa ja yksinkertaistaa verkkosivustojen luomisprosessia, auttaen Rainmakeria vetoamaan kohderyhmäänsä – niille, jotka haluavat luoda ammattimaisen verkkosivuston mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Rainmaker tarkistaa räätälöintivärit

Rainmaker tekee erittäin tärkeiden mukautustoimintojen suorittamisesta erittäin helpon, kuten sivustosi korostusvärin vaihtamisen tai uuden kotisivukuvan lähettämisen. Samalla Rainmaker auttaa estämään päätöksenteon väsymystä poistamalla yksityiskohtaisemmat vaihtoehdot, kuten mahdollisuuden valita laajasta typografia-asetusvalikoimasta tai kirjoittaa asetteluillesi räätälöityjä korkeuksia ja leveyksiä..

Rainmaker tarkistaa mukautetun CSS: n

Jos tarvitset todella enemmän hallintaa verkkosivustosi ulkoasusta, voit lisätä oman mukautetun CSS: n valitsemaasi teemaan. Tämän ominaisuuden avulla voit hienosäätää sivustosi ulkoasua, mukaan lukien suunnittelu, asettelu ja muotoilu. On myös syytä huomauttaa, että parhaillaan on suunnitteilla lisäasetuksien tuominen Rainmaker-teeman mukautuksen hallintaan.

Helppo sisällön julkaiseminen

Rainmakerin tavoitteena on poistaa kaikki verkkosivuston toiminnan häiriöt, jotta voit keskittyä yritystäsi kasvattavan sisällön julkaisemiseen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Rainmaker tarjoaa suuren tuen monenlaisten sisältötyyppien, kuten blogiviestien, portfolio-esineiden, podcast-jaksojen, online-kurssimoduulien, jäsensisällön, mediakirjastokokoelmien ja, jos olet kirjoittaja, julkaisemisen julkaisemisessa kirjoja.

Rainmaker arvostelu aloitussivu Lisää

Tuotteiden ja palveluiden tehokkaamman mainostamisen helpottamiseksi on myös 15 muokattavaa aloitussivumallia. Aloitussivun rakennustyökalun avulla voit valita tavoitteen myyntisivullesi ja lisätä sitten sivulle oma valinta elementtejä ja mukautetun sisällön..

Rainmaker Review Aloitussivun muokkaus

Elementeihin, joita voit lisätä aloitussivuillesi, ovat ominaisuusluettelot, videotoistimet, opt-in-lomakkeet, toimintakehotuspainikkeet, suosittelut ja linkit mukautettuun sisältöön ja sosiaaliseen mediaprofiiliin..

Rainmaker tarkistaa aloitussivun elementit

Rainmakerin yksinkertaistetun käyttöliittymän ansiosta oman mukautetun sisällön lisääminen verkkosivustosi sivuelementteihin ja muihin alueisiin on erittäin helppoa. Tärkeä asia on kuitenkin se, että voit jättää väliin joitain tehokkaista valinnaisista ominaisuuksista ja lisääntyneestä joustavuudesta, joka on tavallisen itse isännöidyn WordPress-ohjelmiston käyttäjille, kuten suuremman määrän sivuelementtejä ja yksityiskohtaisempia räätälöintiohjauksia, jotka ovat saatavana parhailla WordPress-teemoilla ja -laajennuksilla.

Rainmaker tarkistaa suosittelut

Kuitenkin Rainmakerin kohderyhmälle, että loputtoman päätöksenteon avulla ei hidasteta, tulee osa valitusta.

Rainmaker Review aloitussivun esikatselu

Kun olet lisännyt valitsemasi sivuelementit ja lisännyt sisältösi, rakennusliittymän kautta luomasi sivu tulee valitsemasi Rainmaker StudioPress -teeman tyyliin..

Yksityiskohtainen dokumentaatio ja tuki

Koska Rainmakerin tarkoituksena on saada verkkosivustosi toimimaan mahdollisimman helposti, on hienoa nähdä tällainen hyödyllinen tukisisältö saatavana. Yksityiskohtaisten UKK-kysymysten lisäksi, joiden pitäisi vastata kaikkiin myyntia edeltäviin kysymyksiisi, sivustosi kojetaulussa on helposti saatavilla oleva tukilomake, jos tarvitset lisää apua.

Rainmaker Review -ohje

Pääset myös Rainmaker-koulutussarjaan, joukkoon webinaareja, yksityiskohtaisen tietokannan ja Rainmaker-yhteisöfoorumeita. Tämä sisältö ei ole vain keskittynyt auttamaan sinua käyttämään Rainmaker-alustaa, vaan kattaa myös kuinka luoda loistavaa sisältöä, mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi verkossa sekä tehdä yleensä yrityksestasi menestystä — toinen tapa, jolla Rainmaker kasvattaa käyttöoikeustietojaan all-in-one-ratkaisu.

Muut Rainmaker-ominaisuudet

Rainmaker on pinnalla vain yksinkertainen tapa saada ammattimainen verkkosivusto verkossa. Mitä enemmän tutkit sen tarjoamia mahdollisuuksia, sitä enemmän käy selväksi, että tämä on tehokas alusta, jonka avulla voit kasvattaa yritystäsi.

Rainmaker Review Conversion

Yksi mielenkiintoinen ominaisuus Rainmakerissa on muuntamistyökalu. Rainmaker haluaa auttaa sinua muuttamaan liikenteen viittauksiksi, myynteiksi, asiakkaiksi ja asiakkaiksi, ja muuntamistyökalu on keskeinen osa tätä helpottavaa. Hallintapaneelin Tulos-osiossa voit luoda tuotteita ja muita tarjouksia sekä seurata ja hallita niiden suorituskykyä.

Tähän voi kuulua digitaalisen tuotteen luominen, jäsenkurssin perustaminen tai sähköpostiluettelon aloittaminen. Sen jälkeen voit käyttää muunnostyökalua ymmärtääksesi, kuinka kävijät reagoivat tarjouksiin. Käyttämällä Rainmaker A / B -testausominaisuutta voit suorittaa kokeita optimoidaksesi mainossisällön lisääntyneiden viittausten, myynnin ja voittojen avulla.

Rainmaker tarkistaa liikenteen

Rainmaker-kojelaudan Liikenne-osiosta löydät työkaluja, joiden avulla voit mainostaa verkkosivustoasi ja saada enemmän näkyvyyttä. Esimerkiksi tämän osan tiedotustyökalut auttavat sinua löytämään muita verkkosivustoja, joilla on samanlainen yleisö ja joihin voit lähestyä aloittaessasi suhteiden luomista..

Liikenneosion Sosiaalinen aikataulu -työkalun avulla voit lähettää ja ajoittaa päivityksiä sekä lisätä linkkejä, valokuvia ja muuta sisältöä sosiaalisiin verkostoihisi Rainmakerin kojelaudan kautta. Affiliates-työkalu antaa samaan aikaan helpon tavan ajaa omaa tytäryhtiöohjelmaa ja hallita tytäryhtiöitäsi.

Rainmakerin tarkistustulokset

Rainmaker tarjoaa myös joukon raportointityökaluja. Jos haluat seurata ja ymmärtää liikennettäsi, tarkistaa lomakkeiden kautta kerättyjä tietoja, arvioida tytäryhtiöidesi suorituskykyä, tarkastella A / B-testikokeiden tuloksia ja oppia kuinka suosittuja podcastejasi on, Rainmaker-kojelaudan tulososio kattaa kaikki tästä ja muusta.

Rainmaker Review Analytics

Koska Rainmaker integroituu helposti Google Analyticsiin, voit tarkastella verkkosivustosi koko tilastoa Googlen Analytics-hallintapaneelissa. Koska suuri osa Google Analyticsin tarjoamasta tiedosta voi kuitenkin olla ylivoimaista, voit tarkastella verkkosivustosi analysoinnin yksinkertaistettua versiota Rainmaker-kojelaudan kautta.

Joitakin muita ominaisuuksia, joita käytät Rainmakeriin liittyessään, ovat:

 • RainMail-sähköpostimarkkinointipalvelu (ilmainen jopa 999 tilaajalle)
 • sosiaalisen jakamisen painikkeet
 • valikoima sisältö- ja sivupalkkijärjestelmiä
 • dynaamiset sivupalkit
 • reagoivat liukusäätimet
 • huoltotila
 • tytäryhtiöohjelman toiminnot
 • Google Analytics -integraatio.

Joten nyt tiedämme, mitä Rainmaker tarjoaa, katsotaanpa kuinka helppoa on luoda verkkosivusto tällä online-julkaisupalvelulla.

Kuinka luoda verkkosivusto Rainmakerilla

Tässä Rainmaker-katsauksen osassa seuraamme nopeasti uuden verkkosivuston luomista ja perustamista. 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ansiosta voit testata Rainmaker-kokemuksen kokonaan itse ja nähdä minkä tyyppisiä verkkosivustoja voit luoda – kirjoittamatta muuta kuin nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi.

Rainmaker tarkistaa sivuston asetukset

Kun olet täyttänyt yksinkertaisen rekisteröintilomakkeen, voit joko ladata pikaoppaan tai siirtyä suoraan uuden verkkosivuston perustamiseen. Kun olet antanut sivustollesi nimen ja kuvauksen, voit tutustua nopeasti kojelautaan, ennen kuin esikatsele eri teemoja löytääksesi haluamasi suunnittelun..

Rainmaker Review -teeman esikatselu

Kun olet valinnut teeman käytettävissä olevista 30 plus -vaihtoehdosta, voit muokata sen ulkoasua räätälöinnin avulla.

Rainmaker Arvostele Customizer-esittely

Värien vaihtaminen, taustakuvien vaihtaminen ja verkkosivustosi kotisivun esittelysisällön muokkaaminen tapahtuvat kaikki käyttäjäystävällisen räätälöintiliittymän kautta. Sivustosi navigointivalikot, sivupalkkialueet ja widgetit määritetään myös räätälöintiliittymän kautta.

Rainmaker tarkistaa mukautetun kotisivun

Kun olet räätälöinyt teeman demon sisällön, voit käyttää suunnittelutyökaluja mukauttaaksesi verkkosivustosi entistä paremmin. Jos olet kuitenkin tyytyväinen sivustosi ulkoasuun, voit aloittaa uusien sivujen luomisen tai lisätä oman sisällön olemassa oleviin malleihin.

Rainmaker arvostelu Näytä sivut

Koska Rainmaker on pohjimmiltaan WordPressin muokattu versio, sisällön luominen tapahtuu kojetaulun alueella, etkä käyttöliittymäeditorin kautta.

Rainmaker Review Muokkaa sivua

Kun Rainmakerilla on mahdollisuus muokata viestejä ja sivuja käyttöliittymäeditorin kautta, se tekee siitä paljon käyttäjäystävällisemmän julkaisualustan, mikä antaa sille todellisen edun verrattuna itse isännöimään WordPress-verkkosivustoon. Nykyisessä tilanteessa uusilla käyttäjillä ei kuitenkaan pitäisi olla paljon vaikeuksia ymmärtää Rainmaker-editorissa näkemänsä ja sen, kuinka heidän sisältönsä näyttää julkaistuaan, suhdetta..

Rainmakerin tarkistussivu

Muita verkkosivustosi sisältöjä, mukaan lukien blogiviestit, aloitussivut ja portfolion kohteet, voidaan hallita samalla tavalla.

Rainmaker-arvostelu sisältö

Kun olet valinnut teeman, suorittanut joitain mukautustöitä ja lisännyt tärkeät sivut, verkkosivustosi pitäisi olla valmis toimimaan. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää Rainmakerin lisäominaisuuksia myydäksesi tuotteita ja palveluita verkkosivustoltasi, luodaksesi jäsenalueen, lisätä keskustelufoorumeita ja kaikkia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, joita aiemmin käsitelimme.

Jos et ole varma mistään tai haluat kritisoida sivustoasi, voit liittyä Rainmaker-yhteisön foorumeihin ja lähettää kysymyksiä sinne.

Verkkosivustosi julkaiseminen ja sen asettaminen maailman saataville edellyttää, että rekisteröit verkkotunnuksen, valitset hinnasuunnitelman ja kirjoitat maksutietosi.

Tarjoaako Rainmaker vastinetta rahalle?

Ensi silmäyksellä Rainmaker ei ole halpaa. Joko 125 dollaria kuukaudessa, josta laskutetaan vuosittain, tai 145 dollaria kuukaudessa, jota laskutetaan kuukaudessa, se toimii melko mojovaisena 1500 dollaria tai 1740 dollaria vuodessa. Kun ajattelet, että WordPress on vapaasti käytettävä ja että valittavana on paljon ilmaisia, ei-kaupallisia teemoja ja laajennuksia, tämä vaikuttaa siltä, ​​että se on kallista.

Kuitenkin, kun otat huomioon sen, mitä todella saat rahaa, hinnat alkavat olla järkeviä. Rainmakerilla voit valita valikoimasta premium-teemoja, ja sinulla on pääsy useisiin tehokkaisiin verkkosivustojen ominaisuuksiin, jotka muuten edellyttäisivät useiden kaupallisten laajennusten ostamista. Sitten maksaa web-hosting, huoltopalvelut ja tukihenkilöstön pääsy kustannukset huomioon.

Rainmakerin todellinen arvo on kuitenkin nopeus, jolla voit rakentaa ammattimaisen verkkosivuston. Koska vähemmän päätöksiä tehdään ja huomattavasti käyttäjäystävällisempi käyttöliittymä kuin tavallisella itseisäntäisellä WordPress-asennuksella, Rainmaker tarjoaa todella melko hyvän vastinevaihtoehdon niille, joilla ei ole aikaa (tai vaadittua taitoa) koota omat itse isännöimällä verkkosivustolla tai et yksinkertaisesti halua investoida räätälöityyn verkkosuunnitteluprojektiin, joka rakennetaan tyhjästä.

Lopulliset ajatukset

Rainmakerilla on hiukan vähemmän vapautta kuin saat omalla itse isännöimällä WordPress-verkkosivustolla – johon teoriassa ei käytännössä ole mitään rajoituksia. Vaikka tämäntyyppinen vaihto ei tyypillisesti aina toimi hyvin pitkällä tähtäimellä (tietenkin riippuen täysin siitä, mitä tarvitset verkkosivustolta), Rainmakerin kanssa, uhraamalla valintaa ja joustavuutta, saadaan yksi nopeimmat tavat hankkia erittäin kykenevä, helppo hallita ja ammattimainen verkkosivusto heti verkossa.

Äärimmäisen korkealaatuinen teemakirjasto ja kyky käyttää omaa räätälöityä teemasuunnitteluasi (edellyttäen että se on Genesis-lapsiteema) ovat molemmat valtavia pluspisteitä Rainmakerille. Ja vaikka et voi ladata omaa laajennusvalintasi, Rainmaker-tiimi on sanonut avoimesti, että he ovat valmiita harkitsemaan uusia ominaisuuspyyntöjä.

Hinnan takia Rainmaker ei ehkä ole sopiva valinta niille, joilla on tiukka budjetti. Mutta jos haluat luoda oman yrityssivustosi eikä sinulla ole aikaa tai taitoja rakentaa ja hallita kaikkea itse, suosittelen, että annat Rainmakerin 14 päivän ilmaisen kokeilujakson kuvan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me