CloudFlare vs MaxCDN – Hvad tilbyder de, og hvordan de adskiller sig …

WordPress-tilbud


Både CloudFlare og MaxCDN er utroligt populære tjenester, og begge kan gå en lang vej mod at hjælpe dig med at øge ydelsen på dit websted.

Imidlertid, hovedsagelig på grund af det faktum, at begge virksomheder tilbyder CDN (Content Delivery Network) tjenester, bliver mange mennesker forvirrede over, hvilken der bedst passer til deres behov.

Selvom mange af deres funktioner faktisk går over, er CloudFlare og MaxCDN tydeligt forskellige typer tjenester.

Jeg starter med forklaringer på nogle få grundlæggende koncepter – såsom CDN’er, cache og server-responstider – før jeg forklarer, hvad hver af disse to tjenester tilbyder, hvorfor du sandsynligvis vil bruge den ene eller den anden (eller begge dele), og hvordan de adskiller sig.

Lad os komme igang…

Så hvad er egentlig et CDN?

CDN står for indholdsleveringsnetværk – et stort distribueret netværk af servere (normalt på forskellige steder over hele verden), der bruges til at tjene et websteds filer (normalt statiske filer såsom billeder, CSS og JavaScript-filer) til dets besøgende.

Hvorfor er dette så vigtigt? Jo længere væk fra en server, som hver af dine besøgende er, jo længere bliver de nødt til at vente på, at de filer, der udgør dit websted, skal nå dem. Ved at gemme filer flere steder i verden tillader et CDN, at hver af dit websteds besøgende automatisk kan indlæse dem fra hvilken server på netværket der er tættest. Dette hjælper med at reducere ventetiden for dine websider at indlæse på deres skærme. Mere om dette nedenfor.)

Ud over at bruge et CDN til at tjene statiske filer (dvs. filer, der ikke vil ændres undervejs), er der også en række andre iboende ydelsesrelaterede fordele til CDN’er – hvoraf den ene er cache.

Sidecache

Når du tilmelder dig en konto hos et hostingfirma, får du enten fuld kontrol over en komplet server (dedikeret hosting) eller delvis kontrol over en del af en server (delt hosting, VPS-hosting og så videre). Din WordPress-database, centrale WordPress-filer, temaer, plugins, billeder og lignende, er alle lagret i pladsen på den server, som du har fået tildelt af dit hostingfirma.

Hver gang nogen besøger en side på dit WordPress-websted, sendes flere anmodninger til din server. For eksempel, når nogen besøger hjemmesiden, får du adgang til WordPress index.php-filen. Opkald til andre centrale WordPress-filer foretages også på din server.

Besøgende bliver nødt til at hente data fra flere tabeller fra din WordPress-database. Der anmodes også om temafiler, plugin-filer, JavaScript-filer, CSS-filer, billeder og mere. Når nogen besøger en anden side på dit websted, gentages processen.

Hver ekstra dataanmodning øger den tid, det tager for en side at indlæse. En af de mest effektive måder at løse dette problem er at forcache en statisk version af hver side på dit websted. Når nogen besøger dit websted, downloader de en statisk HTML-version af hver side i stedet for at indlæse den dynamisk hver gang med opkald til din database.

Cache er en af ​​de mest effektive måder at øge hastigheden på et websted på. Det kan nemt reducere sideindlæsningstider fra fire sekunder til mindre end et. Ved at reducere sideindlæsningstider ender du med gladere besøgende, og med gladere besøgende kommer øget trafik og endda forbedret placering af søgemaskiner. På grund af dette bør det være en prioritet at sikre, at dit websted indlæses hurtigt.

Reducering af svartid på serveren

En anden stor faktor, der påvirker indlæsningstider for websteder, er server responstid.

Serverens responstid er et mål på den tid det tager for en browser at anmode om data fra din server, og for din server at levere dem til browseren. Det kan være frustrerende at modtage langsomme responstider fra dit hostingfirma – især hvis du allerede har optimeret dine sider ved at cache dem ordentligt – og for at være ærlig er den eneste løsning nogle gange at skifte hostingfirmaer til en, der tilbyder bedre responstid . (Dette gælder især, hvis du bruger generisk delt hosting i stedet for specialist WordPress-hosting.)

Ud over at bruge en hostingtjeneste, der ikke er op til jobbet, er der andre faktorer, der kan bidrage til langsomme serverresponstider. Disse spænder fra din specifikke pakke eller den mængde trafik, dit websted modtager, til begrænsede CPU-ressourcer og generel mangel på hukommelse.

Endelig er en anden stor faktor i serverens responstider den fysiske afstand mellem placeringen af ​​en webstedsbesøgende og placeringen af ​​din server. Jo længere besøgende er fra datacenteret, desto langsommere bliver serverens responstid. Derfor, hvis dit datacenter er placeret i Texas, vil nogen fra New York få betydeligt bedre responstider end nogen, der får adgang til dit websted fra London – som på sin side ville få meget bedre responstider end nogen, der besøger dit websted i Dubai.

Sådan forbedrer CDN’er hjemmesidens ydelse

Som nævnt ovenfor hjælper CDN’er med at løse problemet med langsomme server-responstider ved at gemme kopier af filerne, der går sammen om at danne dine websider (såsom billeder, CSS og JavaScript-filer) flere steder i verden. Når nogen besøger dit websted, vil disse filer blive leveret til dem fra den nærmeste CDN-server. Denne kombination af levering af statiske filer med reducerede server responstider er, hvordan indholdsleveringsnetværk kan hjælpe drastisk med at forbedre indlæsningstider for websteder.

Hvad mere er, fordi meget af belastningen vil være på CDN (snarere end din originale server), de kan også væsentligt styrke din oprindelige hostingplan’s evne til at håndtere større mængder end forventet trafik. Dette betyder, at dit websted vil være mindre tilbøjeligt til at gå offline, hvis du pludselig får en trafikstigning. Dertil kommer, at da CDN’er leverer dit indhold til besøgende, vil mængden af ​​båndbredde, du bruger med din hosting-konto, også reduceres meget. (Dette er især relevant, hvis dit hostingfirma debiterer dig for båndbredde, som nogle gør.)

Kort sagt: At antage, at dit websteds publikum er globalt, at bruge en CDN kan være en af ​​de mest effektive måder at fremskynde dit websted.

Lad os se på, hvad disse to CDN-udbydere tilbyder, med alt det der er ude af vejen. Lad os starte med CloudFlare.

Hvad tilbyder CloudFlare?

Med CloudFlare vil al din webstedstrafik gå gennem dets globale netværk af datacentre.

CloudFlare har 31 datacentre på tværs af seks kontinenter – med en særlig høj tæthed i Nordamerika og Europa. I øvrigt har det også et dedikeret websted, der giver ajourførte underretninger om ydelsen af ​​hvert datacentre. Dette er især nyttigt til overvågningsformål.

CloudFlare-datacentre

Ud over at levere ovennævnte tjenester af CDN-type har CloudFlare også en masse funktioner, der hjælper med at optimere dit websted på andre måder, såsom gzipping-sider, indlæsning af asynkron ressource, bundling af JavaScript, minification, cache-headeroptimering og browser-cache.

Når det er sagt, er CloudFlare IKKE udelukkende rettet mod at øge et websteds ydelse. Af afgørende betydning tilbyder det også en række tjenester, der kan hjælpe med at beskytte dit websted mod ondsindede angreb, herunder:

 • DDoS angreb
 • Vedvarende / ondsindede bots
 • SQL-injektioner
 • Kommenter spam

I 2004 håndterede CloudFlare det største DDoS-angreb i internethistorien – hvilket fremhæver virksomhedens oplevelse af at forhindre store angreb på websteder. For en fremragende oversigt over, hvordan CloudFlare fungerer til at beskytte websteder, kan du se de praktiske diagrammer (og tekst) på dens officielle side.

For at bruge det skal du ændre din DNS (Domain Name Servers) til dem fra CloudFlare’s. Dette er et nødvendigt trin i CloudFlears sikkerhedssystem, der betyder, at al din webtrafik vil strømme gennem dets netværk, før du når dit websted. Hvis angribere var i stand til at omgå din DNS, kunne de fuldstændigt omgå alle CloudFlears sikkerhedsforanstaltninger. Hvis potentielle angribere f.eks. Fandt ud af din server’s IP-adresse, kunne de derefter angribe din server direkte. Ændring af domæne-DNS-indstillinger hjælper med at forhindre dette.

CloudFlare DNS-indstillinger

Når du har peget dit domænes DNS til CloudFlare, skal du tilføje dine hostingkonfigurationsoplysninger (f.eks. Din server-IP-adresse). Dette er de samme indstillinger, som dit hostingfirma ville bruge, hvis du brugte deres DNS-indstillinger, og e-mail-servere og omdirigeringer kan også konfigureres. Vær ikke bekymret for trinnene – alt hvad du skal gøre er at åbne en billet med CloudFlare, og det hjælper dig med at konfigurere dine webstedsindstillinger.

Den gode ting ved CloudFlare er, at når din DNS er peget vej, vil den automatisk starte cache-sider på dit websted – der er ikke behov for at konfigurere noget på dit websted. Jeg anbefaler dog at åbne en billet med dit hostingfirma og bede dem om at gendanne originale IP-oplysninger til serverlogfiler. Dette er et nødvendigt trin, da CloudFlare er en omvendt proxy. Alle hostingfirmaer har erfaring med CloudFlare, så det er meget usandsynligt, at dit hostingfirma har svært ved at udføre dette trin for dig.

CloudFlare har tre indstillingssider: oversigt over indstillinger, sikkerhedsindstillinger og ydelsesindstillinger. De fleste ejere af websteder er tilfredse med standardindstillingerne, men du kan faktisk justere en række forskellige sikkerheds- og ydeevneindstillinger. For eksempel kan du skifte funktioner såsom hotlink-forebyggelse, e-mail-adresse tilsløring, cache-niveau og billedoptimering til og fra. Vær dog opmærksom på, at tilføjelse af yderligere sikkerhedsforanstaltninger til dit websted på denne måde uforvarende kan forhindre legitime besøgende i at se det.

CloudFlare sikkerhedsindstillinger

En af mine foretrukne dele af CloudFlare er analysesiden, der giver dig en komplet rapport om dit webstedstrafik. Du kan se en rapport for alle websteder på gratis planer eller alle websteder på betalte planer, eller se rapporter på et websted for websted basis.

Rapporten viser samlede sidevisninger, regelmæssig trafik, gennemsøgere og bots og trusler. Truslenes oprindelsesland vises, og der er en oversigt over de søgemaskiner, der har gennemsøgt dit websted i den givne periode.

CloudFlare Analytics

Cirka 30 apps er tilgængelige til CloudFlare og kan vælges via din konto for at tilføje værktøjer eller integrere dine websteder med populære internettjenester.

En bedre browser, for eksempel, advarer besøgende, der bruger en gammel browser til at opdatere til en nyere version, mens ScrapeShield hjælper dig med at overvåge websteder, der duplikerer dit indhold. Der er også integrationsmuligheder til Google Analytics, Google Webmasterværktøjer, CodeGuard og VigLink.

CloudFlare-apps

Mange mennesker bruger CloudFlare for at forbedre deres webstedshastighed; andre bruger tjenesten til at gøre deres websteder mere sikre. Jeg bruger det af begge disse grunde – dog var det et DDoS-angreb, jeg oplevede tidligere i år, der fik mig til at tilmelde mig tjenesten.

Lad os nu se på MaxCDN.

Hvad tilbyder MaxCDN?

Lad os først se på MaxCDNs datacentre. MaxCDN har 57 datacentre: 22 i Nordamerika, 31 i Europa, tre i Asien og et i Australien. (Dette er mere end CloudFlare tilbyder.) MaxCDN har dog ikke et datacenter i Afrika eller i Sydamerika, skønt et er planlagt til Brasilien.

Alle MaxCDN-datacentre bruger hurtige SSD-servere med 10 GB-forbindelser, og virksomheden har partnerskaber med store internetudbydere over hele verden for at hjælpe med at fremskynde mobilforbindelser.

MaxCDN-datacentre

For at bruge MaxCDN på et WordPress-websted skal du bruge et cache-plugin, f.eks. W3 Total Cache, WP Super Cache eller WP Rocket. Alternativt er der også et stigende antal specialiserede administrerede WordPress-værter, såsom WPEngine og Flywheel (for at nævne et par af branchens ledere), der tilbyder MaxCDNs tjenester indbygget i nogle af deres (normalt dyrere) hostingplaner.

Antallet af konfigurationsindstillinger, der er tilgængelige for dig med MaxCDN, afhænger af det cache-plugin, du bruger. W3 Total Cache tilbyder mere end 20 unikke indstillinger til indholdsleveringsnetværk, mens WP Rocket kun tilbyder fire. (Bemærk: WP Rocket er et af de få cache-plugins, der er tilgængelige for WordPress, der også tilbyder support til CloudFlare.)

WP Super Cache CDN-indstillinger - Screenshot

Mens CloudFlare giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere visse funktioner på dens CDN, tilbyder det ikke dig det samme niveau af kontrol, som MaxCDN gør. Med MaxCDN kan du gemme cache-filer på netdna-cdn.com eller på et brugerdefineret domæne efter eget valg.

Bufrede filer er opdelt i tre typer, og hver type gemmes i en bestemt zone.

 • Træk zoner – Dette er til almindelige filer, såsom billedfiler, CSS-filer, JavaScript-filer og så videre. Filer, der er gemt i disse zoner, renses (fornyes) med jævne mellemrum efter en periode, du angiver.
 • Skub zoner – Dette er til større filer, der sjældent ændres, såsom zip-filer, e-bøger, PDF-filer og så videre. Filer forbliver som de er, indtil du ændrer eller sletter dem.
 • Vodzoner – Disse er til video- og lydstreaming. Filer serveres ved hjælp af Real Time Media Flow-protokollen og forbliver, indtil du ændrer eller sletter dem.

MaxCDN tilbyder dig også en enorm mængde information om dine cachelagrede filer. Rapporteringsafsnittet giver dig mulighed for at se størrelsen på filer, der distribueres på din CDN, de 50 øverste filer, de datacentre, som filerne kaldes fra, statuskoder, zoneopdeling og mere. Alle disse rapporter hjælper dig med at se, hvilke filer der vises, hvor de vises fra, og hvad der bruger det meste af din båndbredde.

MaxCDN Dashboard - Screenshot

MaxCDN giver dig mulighed for at beskytte din konto ved hjælp af en totrins-godkendelsesproces; kan du hvidliste IP-adresserne for personer, der har adgang til din konto.

MaxCDN kan dog ikke gøre dit websted mere sikkert på den måde, CloudFlare kan. Det beskytter ikke dit websted mod DDoS-angreb eller SQL-injektioner, men det gør tilbyde nogle sikkerhedsindstillinger til applikationer såsom OAuth-godkendelse, IP-hvidlisting, HTTP-henvisers hvidliste og Secure Tokens.

Hvor meget koster CloudFlare og MaxCDN?

CloudFlare og MaxCDN har meget forskellige prisstrukturer. CloudFlare debiterer dig aldrig for at bruge dets CDN, mens MaxCDNs prisplaner er baseret på, hvor meget båndbredde dit websted bruger.

CloudFlare tilbyder fire plantyper: gratis, pro, forretning og virksomhed.

Som du kan forestille dig, er CloudFlires gratis plan enormt populær. Det hjælper med at gøre dit websted mere sikkert, giver dig gode analytiske data om din trafik, har SSL-support og tilbyder dig ubegrænset båndbredde til dine cache-filer uden omkostninger. Når det er sagt, er planen begrænset i nogle henseender. For eksempel understøtter det ikke nogle browsere, og trafikstatistikker opdateres kun hver 24. time.

Jeg bruger pro-planen på min personlige blog og til mit diskussionsforum. Det koster $ 20 per måned for det første websted og $ 5 per måned for hvert ekstra websted.

Opgradering til pro-planen tilføjer en webapplikations firewall, realtidsstatistik (opdateret hvert 15. minut), mobiloptimeringsfunktioner og billedoptimering. Med den nylige nyhed om, at Yahoo ophører med sin Smush.it-tjeneste, er det en funktion, jeg er virkelig glad for at have til rådighed for at kunne optimere billeder let.

Mens den gratis plan kontrollerer dit websted for ændringer på ugentlig basis, forbedrer pro-planen gennemsøgningsfrekvensen til tre dage.

Forhandleren tilbyder 200 dollar pr. Websted pr. Måned. Forretningsplanen tilbyder daglig gennemsøgning, avanceret afbrydelse af serviceafbrydelse og support til Railgun for at forbedre dit websteds hastighed betydeligt. Virksomhedsplanen koster $ 5.000 pr. Måned og er rettet mod store virksomheder.

CloudFlare-planer

Omkostningerne ved MaxCDN afhænger af, hvor meget båndbredde dit websted bruger hver måned. Hvis du kontrollerer båndbredden, du i øjeblikket bruger hos dit hostingfirma, får du en god idé om den plan, du har brug for at købe. Vær dog ikke for bekymret, hvis du køber en plan, der tilbyder mere båndbredde end du har brug for – MaxCDN ruller over båndbredde til den følgende måned.

MaxCDNs billigste plan tilbagelægges til $ 9 pr. Måned. Dette tilbyder 100 GB båndbredde og to webstedszoner. Enhver båndbredde, der bruges over din tildeling, debiteres $ 0,08 pr. GB.

Betaling af $ 39 pr. Måned øger allokering af båndbredde til 500 GB, mens den mest populære plan har en pris på $ 79 pr. Måned for 1 TB. Højere planer har reduceret omkostninger til overskud og en højere allokering af webstedzoner.

MaxCDN-startplaner

Startplaner giver adgang til MaxCDNs 12 kernedatacentre i Nordamerika og Europa. Hvis du vil have adgang til yderligere datacentre, såsom Hong Kong, Singapore, Sydney, Israel og Tokyo, skal du betale $ 15 pr. Måned pr. Zone. Dette gebyr gælder ikke for dem, der vælger planer med stort volumen. Yderligere zoner kan købes til alle planer til en pris af $ 12 pr. År, og tilpasset SSL er tilgængelig for $ 99 pr. Måned.

Hvis du ønsker 20% besparelse på alle planer, skal du overveje at betale årligt. Hvis du vælger en månedlig plan og finder ud af, at planen håndterer al din trafik effektivt, sparer du penge ved at betale for det på forhånd.

MaxCDN-planer for højt volumen

Omkostningerne ved at bruge MaxCDN bliver højere, efterhånden som dine sidevisninger og båndbredde stiger over tid. Det er dog vigtigt at huske, at brug af MaxCDN også vil reducere den båndbredde, du bruger sammen med din vært i høj grad.

For eksempel opkræver mit hostingfirma mig $ 0,20 pr. GB, når jeg går over min båndbreddeltildeling. Derfor ville brug af 2.000 GB ekstra båndbredde med min hostingplan koste mig $ 400 med mit hostingfirma, men det ville kun koste mig $ 120 med MaxCDN (hvis jeg brugte den mest populære plan til en overskridelsesgrad på $ 0,06 pr. GB).

Husk dette, når du gennemgår omkostningerne ved et indholdsleveringsnetværk, såsom MaxCDN, da mange webstedsejere finder ud af, at de faktisk sparer penge på båndbredde, når de begynder at bruge et CDN.

CloudFlare vs MaxCDN: Hvilket er bedre?

Når det gælder hastigheden af ​​deres netværk, ser det ud til at være forskellige meninger om, hvilken service der forbedrer websteds ydeevne bedst. Nogle synes CloudFlare er hurtigere; andre føler MaxCDN er hurtigere.

Jeg har brugt begge tjenester og har ikke bemærket, at den ene service var hurtigere end den anden – selvom det er værd at bemærke, at jeg aldrig har foretaget en fuldstændig omfattende sammenligning mellem de to for at teste de respektive hastigheder på deres CDN’er.

I starten af ​​denne artikel bemærkede jeg, at mange funktioner i CloudFlare og MaxCDN overlappede. Det er sandt, fordi en stor del af CloudFlears service er dens indholdsleveringsnetværk. Når du først har dybt dybere, kan du imidlertid se, at en direkte sammenligning af de to tjenester ikke nøjagtigt er en fair.

Prissætningstabellen for CloudFlare antyder, at den har en stor begrænsning med sin CDN. Den gratis plan gennemgår ugentligt, og pro-planen gennemsøges hver tredje dag. Du skal opgradere til forretningsplanen til $ 200 pr. Måned for at gennemgå dagligt.

Dette er bestemt en dårlig ting?

Nå, efter min oplevelse har det ikke været et problem. CloudFlare giver dig mulighed for at rense filer til enhver tid, og du kan rense dem individuelt eller rense din komplette cache. CloudFlare giver dig også mulighed for at oprette sideregler til at definere cache-reglerne for bestemte dele af dit websted.

Rengøring af filer ofte kan påvirke ydelsen. MaxCDN-noter på sin FAQ-side:

“Purge er designet til at skylle din CDN-cache til gencache-fil (er) fra din oprindelse, og som sådan skal du kun bruge den, når du har opdateringer på din server, der skal skubbes til CDN, og disse ændringer er redigeringer af eksisterende filer – nye filer kræver ikke rensning. Hyppig udrensning anbefales ikke, fordi det tager ekstra tid, før cachen genopbygges, hver gang du skyler den. Husk, flere rensninger = langsommere hastighed = dårlig ydelse. ”

Jeg har været meget tilfreds med CloudFlare, fordi det er forbedret både sikkerheden og hastigheden på mit websted. Dog er det ikke et sandt indholdsleveringsnetværk. Ja, det fremskynder mit websted, men det har mange begrænsninger.

Som mange webstedsejere var jeg ikke opmærksom på begrænsningerne af CloudFlare’s CDN. Desværre led min hjemmeside endnu et DDoS-angreb for nylig.

En ting, der bekymrede mig om dette nylige angreb var, at CloudFlare ikke viste en cache-version af mit websted. Hvorfor blev der vist en CloudFlare-fejlmeddelelse i stedet for en cache-version af mine sider?

Det er alt sammen, hvordan CloudFlears funktion for altid online fungerer. CloudFlare siger, at:

“Always Online er en funktion, der cache en statisk version af dine sider, hvis din server går offline.”

Desværre viser informationssiden Always Online kun ovenstående udsagn. Informationssiden ‘Hvorfor fungerer altid ikke online?’ Forklarer begrænsningerne i CloudFlears indholdsleveringsnetværk fuldt ud:

“CloudFlare cache ikke hver side på dit websted. En begrænset cache på dit websted vises, generelt en til tre sider, hvilket betyder, at kun nogle sider på dit websted kan ses, når din originalserver går ned. ”

Denne erklæring overraskede mig. Et af de største salgssteder i et indholdsleveringsnetværk er, at en cache-version af dit websted vises, hvis dit websted går ned, og alligevel oplyser CloudFlare, at kun et par cache-sider vil blive vist, hvis en originalserver går ned.

Jeg var mistænksom over, at CloudFlare viste alle cachelagrede sider i tilfælde af, at en server gik ned, da alle sider på min hjemmeside var nede. På forklaringssiden Always Online bemærkes også, at:

“Nyligt tilføjede websteder har ikke en stor cache på deres websted tilgængeligt, hvilket betyder, at altid online muligvis ikke fungerer, hvis du kun tilføjede webstedet for et par dage siden.”

Mine websteder blev føjet til CloudFlare for mere end tre måneder siden, så manglen på cache-sider er usandsynligt, at det har været grunden til dette problem. Jeg bad CloudFlare om at afklare dette spørgsmål. En dag senere rådede de mig om, at:

”Funktionen Always Online har et antal begrænsninger og er kun designet til at arbejde med timeout-fejl fra din server. Fejlkoden fra din server, der returneres, var et tomt svar, som desværre ikke er en af ​​de omstændigheder, hvor funktionen ville fungere. ”

Der er det i sort / hvidt: CloudFlears cache-system skal kun hjælpe med timeout-fejl. Hvis din server er nede, vises ingen cachelagrede sider.

Derfor, hvis vi taler om indholdsleveringsnetværk, sammenligning af CloudFlare og MaxCDN og spørger ‘Hvilken er bedre?’, Ville mit svar være MaxCDN. MaxCDN cacher hver enkelt side på dit websted og viser en cache-version af dit websted i tilfælde af nedetid – hvorfor det er fair at sige, at det er en ægte CDN.

Hvor MaxCDN udmærker sig er det kontrolniveau, det giver dig over sit indholdsleveringsnetværk. Dens trækzoner, skubbezoner og vodzoner gør det nemt at bestemme, hvordan indholdet gemmes, og muligheden for at definere gennemsøgningshastigheden for dine trækzoner betyder, at du kan kontrollere, hvornår cache-filer renses og fornyes. MaxCDN fremhæver også, hvilke filer der downloades og hvorfra – noget, CloudFlare ikke tilbyder.

Hvis imidlertid nedetid ikke er noget, der angår dig, og du blot ønsker at fremskynde dit websted, skal du prøve CloudFlare. Det faktum, at det tillader en ubegrænset mængde båndbredde på nogen af ​​dens planer, betyder at CloudFlare kan spare nogle webstedsejere hundreder eller endda tusinder af dollars hvert år ved at bruge dets gratis CDN – så længe de er opmærksomme på dens begrænsninger.

MaxCDN har et stort ry for at yde support 24 timer i døgnet, hvilket er noget, der tiltrækker mange mennesker til dets service. For eksempel kommenterer hovedforfatteren af ​​dette websted, Brin Wilson, ofte om den store støtte fra MaxCDN.

Min første oplevelse med CloudFlare var positiv, men under mit nylige DDoS-angreb åbnede jeg en supportbillet, der bad om hjælp. Efter 14 timer kontaktede jeg CloudFlare via Twitter og fik til sidst et uhensigtsmæssigt svar, der rådede mig til at opgradere til dets forretningsplan på $ 200 pr. Websted pr. Måned. Da jeg bemærkede, hvor dårlig dets kundeservice havde været for en kunde, der betalte et månedligt gebyr for at bruge sin pro-plan, blev jeg bedt om:

”Vi har mange andre kunder med mange spørgsmål ligesom dine. Vi reagerer på dem i den rækkefølge, de modtages med prioritet på forretnings- og virksomhedsplaner.

Forretningsplaner får typisk deres svar inden for en time. Hvis du har brug for den slags support, vil jeg foreslå opgradering til en forretnings- eller virksomhedsplan. ”

Jeg påpegede dem, at min billet ikke var ”bare et spørgsmål”, og at min server blev angrebet.

For at opsummere er MaxCDN kendt for at yde stor support til sine kunder og svare på billetter inden for en time. I modsætning hertil, medmindre du tilmelder dig CloudFlires forretningsplan til $ 200 pr. Websted pr. Måned, vil du sandsynligvis ikke modtage et svar på dine billetter i et par dage. Som en person, der betaler et månedligt gebyr til CloudFlare, er jeg åbenlyst meget skuffet over denne tilgang til kundeservice.

Endelig er vi nødt til at tale om sikkerhed.

Hvis du søger at gøre dit websted mere sikkert og beskytte det mod DDoS-angreb og andre ondsindede hackingmetoder, er CloudFlare helt klart den bedste mulighed, da MaxCDN ikke tilbyder denne funktionalitet.

Du vil kun modtage et begrænset antal DDoS-beskyttelse med de gratis og pro CloudFlare-planer. Jeg kan dog ikke kritisere dem for dette. DDoS-beskyttelse er dyre, og at bruge CloudFlires gratis eller pro-planer vil utvivlsomt give dine websteder mere beskyttelse end blot at stole på den sikkerhed, dit hostingfirma giver.

Hvis du vil have det bedste fra begge verdener, kan du overveje at bruge MaxCDN til dit indholdsleveringsnetværk og CloudFlare for at sikre dit websted. Dette var noget, der blev foreslået af MaxCDN-support, da jeg som en del af forskningen til denne artikel spurgte dem om forskellene mellem de to tjenester.

Nogle hostingfirmaer har en mulighed for at tilføje CloudFlare eller MaxCDN direkte gennem dit hosting-kontrolpanel, så hvis du gerne vil bruge en af ​​disse tjenester, vil jeg anbefale at tale med din vært for at se, om de har integrationsmuligheder til en eller den anden (eller måske begge dele) allerede konfigureret.

For at opsummere mine tanker om CloudFlare og MaxCDN:

 • Hvis du vil fremskynde dit websted gratis, skal du bruge CloudFlare
 • Hvis du vil have en ægte CDN, der er i stand til at cache hele dit websted, skal du bruge MaxCDN
 • Hvis du vil tilføje nogle grundlæggende DDoS-beskyttelse til dine websteder, skal du bruge CloudFlare
 • Hvis rettidig kundesupport er vigtig for dig, skal du bruge MaxCDN
 • Og til sidst, til det bedste fra begge verdener, skal du overveje at bruge begge tjenester sammen!

Og der har du det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map