WP Rocket Review – Hvor meget kan det fremskynde WordPress?

WordPress-tilbud


Hvis du vil fremskynde dit WordPress-websted, er installation af et cache-plugin en af ​​de bedste måder at forbedre dens indlæsningstider. At trimme selv et par millisekunder fra dine lastetider kan have en positiv indflydelse på konverteringsfrekvenser og placeringer i søgemaskinerne.

Hvis du har tænkt på at fremskynde dit WordPress-websted med et cache-plugin, er WP Rocket et navn, du sandsynligvis er stødt på. Det er en plugin, der angiveligt leverer gode resultater med meget lidt indsats. Men er det den rigtige cache-plugin til dit websted?

Det er det spørgsmål, vi hjælper dig med at besvare i denne anmeldelse. Ved at undersøge funktionerne, udforske brugeroplevelsen og dele resultaterne af installationen af ​​dette plugin på vores testwebsteder giver vi dig alt hvad du har brug for for at tage en informeret beslutning om, hvorvidt WP Rocket er den bedste måde at aktivere cache på en WordPress-websted.

Lad os komme igang…

Hvad er WordPress-cache?

Hvis du har hørt, at WP Rocket kan fremskynde dit WordPress-websted, men du er ikke helt sikker på, hvordan denne del af vores gennemgang hurtigt får dig op. Hvis du allerede er bekendt med konceptet om WordPress-cache, eller ikke er interesseret i, hvordan det fungerer, er du velkommen til at springe til næste afsnit.

Kort sagt, hver gang nogen besøger en side på dit websted, kommunikeres masser af data frem og tilbage mellem serveren, WordPress-softwaren og WordPress-databasen for dynamisk at generere den webside, som brugeren anmoder om. Som du sandsynligvis kan forestille dig, bremser dette tingene ned – især hvis du bruger lavprisbudget-hosting.

For at fremskynde tingene kan cache bruges til at oprette en statisk version af dit websted og dets indhold. Hver gang nogen besøger webstedet, vises det statiske indhold i stedet for at det genereres dynamisk. Da det tager mindre tid at få vist den statiske version af indholdet, skal besøgende opleve hurtigere indlæsningstid.

Bortset fra forbedret webstedshastighed, skal besøgende ikke bemærke andre forskelle mellem dynamisk indhold og cachelagret statisk indhold. Hvis du foretager ændringer på dit websted, såsom offentliggørelse af nyt indhold eller redigering af designet, vil de bedste cache-plugins automatisk opdatere de cachelagrede filer for at sikre, at de statiske versioner af indholdet er fuldt opdateret.

Hvis du gerne vil vide mere, forklarer vores guide til cache for websteder dette koncept mere dybtgående.

Hvordan aktiverer du cache på et WordPress-websted?

Når det kommer til brug af cache på dit WordPress-websted, er de to hovedindstillinger at vælge en webhost, der leverer denne funktion som en del af deres hostingplaner eller installere et cache-plugin. Afhængigt af dit valg af webhost kan du muligvis bruge dit valg af cache-plugin sammen med deres interne cacheteknologi for maksimal webstedshastighed.

Cache er en populær og gennemprøvet måde at gøre WordPress hurtigere på, men er WP Rocket den rigtige mulighed for dit websted? Lad os finde ud af det nu …

Om WP Rocket

WP Rocket er et plugin, der muliggør cache på WordPress-websteder med det mål at forbedre deres indlæsningstid. Ud over cache har WP Rocket nogle andre funktioner, der kan fremskynde websteder, som vi vil undersøge i denne anmeldelse.

WP Rocket Startside

Mens der er nogle gode gratis WordPress-cache-plugins derude, er WP Rocket en betalt mulighed, med priser, der starter ved $ 49. Når du er færdig med at læse denne anmeldelse, ved du imidlertid, om det er værd at investere i WP Rocket eller ej.

Kan WP-raket virkelig fremskynde WordPress-websteder?

Før vi undersøger, hvad dette plugin kan gøre, og hvordan det fungerer, hvis alt hvad du er interesseret i er, om WP Rocket sandsynligvis vil fremskynde dit websted, baseret på vores erfaring, er det korte svar ja.

Efter at have installeret dette plugin på tre steder så alle dem øge hastigheden, lige fra 480 millisekunder til 1,18 sekunder, eller en forbedring på 27 til 69 procent. Du kan se de fulde detaljer om testene senere i denne gennemgang, men for en hurtig oversigt, her er resultaterne fra en af ​​vores test:

WP-raket før og efter

Belastningstiden for et af de steder, vi testede WP Rocket, blev forbedret med 1,1 sekunder, eller 69%.

Som nævnt er der gratis cache-plugins tilgængelige. Da vi sammenlignede WP Rocket med WP Super Cache og W3 Total Cache – to af de mest populære gratis WordPress cache-plugins – baseret på testdataene, leverede WP Rocket de bedste resultater.

Derfor, hvis penge ikke er noget objekt, er det sandsynligvis det rigtige valg at købe WP Rocket. For alle andre vil denne anmeldelse dog hjælpe dig med at beslutte, om det er en god investering at købe dette premium caching-plugin, eller om du skulle spare dine penge og se andre steder.

For at hjælpe dig med at tage denne beslutning er her de bedste funktioner i WP Rocket.

Bedste funktioner i WP Rocket

Når det kommer til at vælge et cache-plugin til dit WordPress-websted, vil den afgørende faktor sandsynligvis være, om det reducerer belastningstiderne på dit websted eller ikke.

Ud over de potentielle forbedringer i webstedshastigheden er det imidlertid også vigtigt at vide, om du rent faktisk vil være i stand til at konfigurere plugin korrekt for at få de bedste resultater fra det.

Så med det i tankerne, lad os starte med at se på WP Rocket-brugeroplevelsen, inden vi kommer til udforskningen af ​​dens vigtigste funktioner.

Brugervenlighed

For at skille sig ud fra mængden er WP Rocket blevet bygget til at gøre cache så idiotsikkert som muligt, så alle kan begynde at fremskynde deres WordPress-websted, uanset deres tekniske evner.

Samtidig sigter WP Rocket også om at appellere til strømbrugerne ved at give dem nok muligheder og indstillinger til at muliggøre cache på deres websted på nøjagtigt den måde, de ønsker.

En måde WP Rocket forenkler aktivering og styring af cache til WordPress-websteder er gennem sit brugervenlige dashboard. Så snart plugin er aktiveret, begynder det at cache dit websted for at forbedre indlæsningstiderne.

Hvis du er bekymret for, om du har de tekniske færdigheder til effektivt at fremskynde dit WordPress-websted med cache, forudsat at du kan installere og aktivere et plugin, vil du være i stand til at optimere dit websted med WP Rocket.

WP Rocket Dashboard

WP Rocket plugin-instrumentbrættet er let at navigere og interagere med.

Hvis og når du er klar til at gå ud over at bruge WP Rocket i sin standardtilstand, er der videoguider, der dækker alle funktionerne i dette plugin. Disse guider viser ikke kun, hvordan du bruger disse funktioner, men skal også give dig en bedre forståelse af, hvordan WP Rocket fungerer, og hvad dette plugin kan gøre.

Disse videoer er tilgængelige fra dit WordPress-dashboard og gør et godt stykke arbejde med at forklare, hvad WP Rocket gør som standard, og hvordan man bedst konfigurerer plugin til dit websted.

Når det kommer til en mere hands-on tilgang til at optimere dit websted med WP Rocket, er indstillingerne og kontrollerne på dashboardet pænt organiseret og ledsaget af klare forklaringer, der vises i brugergrænsefladen til plugin. Derfor, hvis du ønsker at aktivere yderligere funktioner, f.eks. Mobilcache eller HTML og CSS-filminificering, kan du nemt finde ud af, hvordan du gør det.

WP Rocket-indstillinger

Alle indstillinger og indstillinger er velorganiserede med forklaringer og links til relevante supportsider.

Når du udforsker WP Rocket-indstillinger og -muligheder, vil du bemærke, at der ud over at være ledsaget af hjælpsom tekst også er links, der viser relevant supportindhold i pop-up-assistentpanelet. Takket være dette er det let at finde ud af, om det er rigtigt at finde ud af, om det er korrekt at bruge specifikke funktioner eller indstillinger af WP Rocket til dit websted.

WP raketassistent

Links i instrumentbrættet gør det nemt at finde relevant dokumentation til undersøgelse af indstillingerne.

Da premium support er en anden af ​​måderne, hvorpå WP Rocket adskiller sig fra de gratis WordPress cache-plugins, er det godt at se, at du kan sende en besked til helpdeskpersonalet inde fra dit WordPress-dashboard i stedet for at skulle besøge plugin-webstedet.

Afsender for supportmeddelelse

Du kan hurtigt sende en besked til supportpersonalet fra dit WordPress-dashboard.

Hvis du leder efter et plugin, der begynder at gøre dit websted hurtigere, så snart det er aktiveret, samtidig med at det giver masser af hjælp til at hjælpe dig med at tage en mere proaktiv tilgang til at fremskynde dit websted, er WP Rocket svært at slå.

CDN-kompatibilitet

Brug af et indholdsleveringsnetværk (CDN) til at distribuere dine webstedsfiler rundt om i verden er en anden effektiv måde at fremskynde dit websted på. På grund af dette er det godt at se, at WP Rocket er kompatibel med de fleste CDN-udbydere.

Så uanset om du bruger CDN-tjenesten, der er inkluderet som en del af din hostingplan, eller du har tilmeldt dig et CDN uafhængigt, skal du være i stand til at integrere den med WP Rocket for at forbedre ydelsen på dit websted endnu mere.

Medieoptimering

Da store billedfiler kan bremse dit websted, har WP Rocket nogle funktioner til at hjælpe med dette potentielle problem.

For det første inkluderer plugin en valgfri LazyLoading-funktion til at forsinke indlæsning og visning af billeder og videoer, indtil brugeren har rullet ned til deres position på siden. Dette er i modsætning til automatisk indlæsning af alle mediefiler, så snart siden vises i browseren.

LazyLoading-indstillinger

LazyLoading forhindrer, at billeder og andet indhold indlæses, indtil besøgende har nået den del af siden.

Med WP Rocket har du muligheden for at indlæse emojierne i dit indhold fra den besøgende’s computer i stedet for at downloade dem fra WordPress.org. WP Rocket-teamet har også oprettet Imagify, et billedeoptimeringsplugin med en gratis plan, der kan komprimere dine webstedsbilleder for at reducere filstørrelser og forbedre indlæsningstider.

Databaseoptimering

Over tid vil din WordPress-database vokse med potentialet til at bremse dit websted. For at hjælpe med at bekæmpe dette har WP Rocket nogle databaseoptimeringsfunktioner, herunder muligheden for at rydde gamle indlægsrevisioner, udkast og papirkurvede indlæg samt kommentarer, der er blevet slettet eller markeret som spam.

Indstillinger for WP Rocket Database Optimization

WP Rocket kan rydde op og optimere din database på kommando eller i henhold til en tidsplan.

Ud over at optimere dine databasetabeller på kommando, kan WP Rocket også planlægges til automatisk at rydde op i databasen dagligt, ugentligt eller månedligt. Mens der er dedikerede WordPress-databaseoptimeringsværktøjer derude, er det mere praktisk og forhåbentlig mere effektivt at lade WP Rocket tage sig af dette end at installere et ekstra plugin.

minifikationen

Ligesom WP Rocket kan hjælpe med at reducere størrelsen på billedfiler, kan det også reducere størrelsen på andre filer, herunder JavaScript, CSS og HTML-filer.

Gennem den valgfri minifikationsfunktion kan WP Rocket fjerne unødvendigt hvidafstand, kommentarer, linjeskift og ekstra tegn fra koden i de filer, der udgør dit websted.

Når disse filer er blevet reduceret i størrelse, skal de forbruge mindre båndbredde og indlæse hurtigere, når de anmodes om, hvilket giver dig en anden måde, sammen med cache, for at forbedre hastigheden på dit websted.

Mobil registrering og cache

Med flere og flere internetbrugere, der får adgang til websteder på smartphones og andre mobile enheder, er det godt at se, at WP Rocket kan optimere dit websted til dette segment af dit publikum.

Gennem disse indstillinger har du muligheden for at aktivere cache til mobile enheder og også oprette separate cache-filer til mobile enheder, der hjælper med at fremskynde indlæsningstider for smartphone- og tabletbrugere.

E-handelsvenlig

Hvis du kører en online butik eller sælger et par varer fra dit WordPress-websted, skal WP Rocket arbejde med dit valgte e-handelsplugin.

Ved automatisk at ekskludere visningskurven og kassesiderne på dit websted fra cachen, sikrer WP Rocket, at dine kunder ikke skal opleve nogen problemer, når du fremskynder dit websted.

Brugerdefineret cache-levetid

Selvom WP Rocket rydder cachen, hver gang nyt indhold offentliggøres på dit websted, eller du ændrer dit websted på en anden måde, for at sikre, at dine besøgende altid oplever den mest opdaterede version, kan du også tømme cachen selv eller indstille plugin for at slette cache-filerne med regelmæssige intervaller.

Cache-levetidsindstillinger

Du kan indstille cachen til at udløbe for at sikre, at de cachelagrede filer altid er opdaterede.

Ved at indstille en cache-levetid på flere minutter, timer eller dage kan du tage skridt til at sikre dig, at versionen af ​​dit websted, som dine besøgende ser, er så frisk som muligt.

Gennem de andre cacheindstillinger kan du også aktivere eller deaktivere cache for indloggede brugere – noget, der kan være nyttigt, hvis du kører et medlemssted eller en anden type projekt, hvor indloggede brugere ser andet indhold end det, der ses af almindelige besøgende.

Ekskluder indhold fra cache

Nogle dele af et WordPress-websted skal ikke cacher, f.eks. Login-siden eller en indkøbsvogn. Mens WP Rocket automatisk ekskluderer disse webadresser fra dens cache, kan du også specificere alle andre webadresser, som du ikke ønsker at blive cache.

Indtast blot adressen på indlæg, sider og andet indhold, der aldrig bør cacher i det relevante afsnit i plugin-instrumentbrættet, og WP Rocket vil gøre resten. Du kan også bruge regelmæssige udtryk til at ekskludere en gruppe sider fra cachen på en gang.

URL-cache-indstillinger

Det er let at ekskludere dele af dit websted fra WP Rocket-cache.

Alternativt kan du ekskludere et stykke indhold fra cachen via panelet WP Rocket Options, som plugin tilføjer til WordPress-redigeringsskærmen.

Cache-indstillinger

Du kan let definere, om WP Rocket skal cache et indlæg eller en side, eller anvende andre funktioner på det.

Det er også muligt at udelukke bestemte browsere eller brugeragenter fra at se cache-indhold med WP Rocket.

Webhostekompatibilitet

Hvordan WP Rocket fungerer på dit websted kan afhænge af, hvilken webhost du bruger. Da mange værter har deres eget cache-cache-system, kan nogle funktioner i WP Rocket muligvis deaktiveres automatisk for at sikre kompatibilitet med den måde, hvorpå din vært cacheer dit websted.

Interessant nok er WP Rocket det eneste cache-plugin, der er tilladt af WP Engine, og i vores test fandt vi, at der var en fordel ved at bruge WP Rocket med WP Engine. Vi fandt også, at dette var tilfældet, når du bruger WP Rocket med GoDaddy og SiteGround.

Så selvom din hostingplan inkluderer cache, kan der stadig være nogle fordele ved at bruge WP Rocket, såsom at drage fordel af doven indlæsning, databaseoptimering, minificering og de andre funktioner i plugin.

Hvis du vil se, hvordan funktionerne i WP Rocket stables op mod nogle af de andre førende cache-plugins til WordPress, er der en informativ sammenligningstabel på WP Rocket-webstedet. Husk dog, at da denne tabel er oprettet af WP Rocket-teamet, fortæller den muligvis ikke den fulde historie med hensyn til hvad de andre plugins kan gøre.

Resultater af WP-rakethastighedstest

For at hjælpe dig med at beslutte, om WP Rocket er det bedste cache-plugin til at fremskynde dit websted, målte vi ydelsen på et par forskellige WordPress-websteder for at se, om deres indlæsningstid forbedret efter aktivering af dette plugin.

Mens WP Rocket begynder at optimere websteder, så snart plugin er aktiveret, aktiverede vi også et par af dens ekstra funktioner, såsom fil- og billedoptimering gennem det brugervenlige dashboard – noget alle WordPress-brugere vil være i stand til. Mere avancerede funktioner, såsom CDN-integration og kontrol af Heartbeat API-aktivitet, blev ikke brugt.

Teststed nr. 1

Det første sted WP Rocket blev testet på var en ny installation af WordPress. Efter installation af WordPress blev det bedst sælgende Avada-tema aktiveret på webstedet, og agenturets demo blev importeret. Hjemmesiden for webstedet, der indeholdt videoer, animationer og andre elementer, blev overvåget af Pingdom i 24 timer for at fastlægge dets gennemsnitlige belastningstid, som var 1,78 sekunder.

Når den gennemsnitlige belastningstid var registreret, blev WP Rocket installeret og aktiveret på teststedet, og nogle af dets funktioner blev aktiveret via plugin-kontrolpanelet. Hjemmesidens hastighed blev overvåget i yderligere 24 timer i Pingdom for at se, hvilken indflydelse WP Rocket havde på den gennemsnitlige belastningstid.

Side 1 før og efter

Indlæsningstiden for det første teststed forbedrede sig med 0,48 sekunder eller 27 procent efter installation af WP Rocket.

Den gennemsnitlige belastningstid for teststed nr. 1 var 1,3 sekunder efter aktivering af WP Rocket og nogle af dets funktioner – en forbedring på 0,48 sekunder eller 27 procent.

Teststed nr. 2

For den anden test blev et let, WordPress-websted med små virksomheder med blot et par indlæg og sider optimeret og cacheet med WP Rocket. Før installation af WP Rocket var den gennemsnitlige indlæsningstid for stedet efter 24 timers overvågning med Pingdom 1,65 sekunder.

Websted 2 før og efter indlæsningstider

Indlæsningstiden for det andet teststed blev forbedret med 1,12 sekunder, eller 68 procent, efter installation af WP Rocket.

Efter at have aktiveret WP Rocket og aktiveret nogle af dens funktioner, var den nye gennemsnitlige indlæsningstid 0,53 sekunder – en forbedring på 1,12 sekunder eller 68 procent.

Teststed nr. 3

Efter at have testet et nyt websted ved hjælp af et tungvægtstema og et let forretningswebsted, målte den tredje test ydelsen til en fem år gammel blog oprettet med WordPress ved hjælp af et StudioPress-tema.

Teststed 3 før og efter indlæsningstider

Indlæsningstiden for det tredje teststed blev forbedret med 1,18 sekunder, eller 69 procent efter installation af WP Rocket.

Efter overvågning af stedet i 24 timer uden WP Rocket installeret var den gennemsnitlige indlæsningstid 1,72 sekunder. Når WP Rocket var aktiveret og nogle af dets funktioner aktiveret, inklusive database- og filoptimering, var den nye gennemsnitlige indlæsningstid 0,54 sekunder – en forbedring på 1,18 sekunder eller 69 procent.

Oversigt over hastighedstest

Her er en hurtig oversigt over resultaterne fra de tre WordPress-websteder WP Rocket blev testet på:

Websted nr.
Før
Efter
Tidsforbedring
% Forbedring
11,78 s1,3 s480 ms27%
21,65 s526 ms1,12 s68%
31,72 s540 ms1,18 s69%

Som du kan se, forbedrede WP Rocket indlæsningstiderne for alle tre af vores teststeder med forskellige mængder.

En del af den måde, WP Rocket optimerer WordPress-websteder, involverer reduktion af filstørrelser gennem dets valgfri funktioner, såsom HTML og CSS-minifikation og billedoptimering. Derfor, samt aktivering af cache på teststederne, blev størrelserne på siderne, der blev målt, reduceret med plugin – som det kan ses på skærmbillederne af Pingdom-testresultaterne.

Selvom ingen to WordPress-websteder er identiske, bør ovennævnte information give dig en idé om, hvorvidt WP Rocket kunne forbedre dit websteds hastighed eller ej.

WP-raketpriser

Som nævnt er WP Rocket et premium WordPress cache-plugin, og der er tre indkøbsmuligheder:

WPRocket-prissætning

 • Enkelt: $ 49 for et års support og opdateringer, der dækker brug på et websted.
 • Plus: $ 99 for et års support og opdateringer, der dækker brug på tre websteder.
 • Uendelig: $ 249 for et års support og opdateringer, der dækker brug på et ubegrænset antal websteder.

Som standard fornyes din licens automatisk efter et år, og 30 procent rabat anvendes på prisen. Du kan dog let deaktivere automatisk fornyelse gennem dit kontoområde på WP Rocket-webstedet om nødvendigt.

Da der er en 14-dages 100-procentig tilbagebetalingspolitik på plads, kan du købe WP Rocket og se, hvilken indflydelse det har på dit websteds hastighed uden nogen økonomisk risiko.

Afsluttende tanker

Denne gennemgang har afsløret, at WP Rocket ikke kun er nem at bruge, men også kan målbart forbedre hastigheden på WordPress-websteder.

Mens der er andre WordPress-cache-plugins derude, inklusive nogle gratis muligheder, for dem, der ønsker en løsning, der kan bruges til at fremskynde et websted uden teknisk viden og meget lidt krævelse, er WP Rocket bestemt værd at investere i. Bare aktiver WP Rocket på dit websted, og du bør begynde at se forbedrede lastetider.

Ud over plug-and-play-faktoren leveres WP Rocket også med masser af nyttig dokumentation, herunder videoguider, for at hjælpe dig med at forbedre indlæsningstiderne på dit websted yderligere. Ved at bruge de ekstra cache- og optimeringsfunktioner i plugin, kan du få endnu bedre resultater fra WP Rocket. Adgangen til den responsive e-mail-support er en anden grund til at overveje et betalt plugin som WP Rocket over de gratis alternativer.

Uanset hvilken type WordPress-websted, du administrerer, er der en god chance for, at WP Rocket vil hjælpe den med at indlæse hurtigere. Takket være 14-dages pengene-tilbage-garanti kan du se, hvilken indflydelse dette plugin har på dit websted, uden risiko.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map