Kajian Tema Berjaya – Tema dan Pemalam Berkualiti untuk Meningkatkan Penukaran!

Tawaran WordPress


Thrive Themes menawarkan plugin, tema, dan sumber tambahan WordPress untuk membantu anda membuat laman web yang berkesan. Produk mereka difokuskan untuk membantu anda mencapai kadar penukaran tertinggi dari laman web anda – tidak kira apa tujuan anda.

Sama ada anda seorang pemasar afiliasi, penyedia perkhidmatan, pembekal produk, atau hanya blogger yang ingin berinteraksi dengan khalayak mereka dengan lebih berkesan, Thrive Themes boleh mempunyai alat yang anda cari.

Dalam ulasan ini, kami akan melihat produk terbaik mereka untuk membantu anda memutuskan apakah ini adalah alat yang tepat untuk laman web anda.

Kami akan merangkumi pilihan pembelian menjelang akhir tinjauan ini, tetapi perlu diperhatikan bahawa anda boleh membeli produk mereka secara individu atau mendapatkan akses kepada mereka semua dengan mengikuti program keahlian mereka.

Mari kita mulakan…

Plugin WordPress Tema Berjaya

Thrive Themes mempunyai tujuh pemalam WordPress dalam portfolio mereka, yang akan membantu anda untuk menyesuaikan laman web anda, menjana lebih banyak petunjuk, melibatkan khalayak anda dan mengoptimumkan kandungan anda.

Pemalam WordPress

Plugin Thrive Themes WordPress.

Berikut adalah gambaran terperinci mengenai plugin mereka yang paling mengagumkan, serta beberapa maklumat mengenai alat mereka yang lain.

Thrive Content Builder – Drag-and-Drop WordPress Page Builder Plugin

Thrive Content Builder membolehkan anda membuat catatan dan halaman WordPress tersuai melalui antara muka pengguna drag-and-drop. Anda boleh membuat reka bentuk anda sendiri dari awal, atau memuatkan salah satu daripada banyak susun atur dan bahagian halaman yang telah dibuat sebelumnya.

UI pemalam Kandungan Pembina

Seret dan lepas modul ke halaman anda, kemudian klik padanya untuk mula mengedit.

Membuka templat halaman di antara muka Thrive Content Builder membolehkan anda mengklik elemen dan itemnya untuk mengeditnya, dengan kawalan sensitif konteks langsung muncul di bar sisi setelah anda mengklik item. Oleh kerana ini adalah pembangun bahagian depan, semasa anda bekerja, anda dapat melihat halaman anda seperti yang dilihat oleh pengunjung anda, dan, kerana tidak perlu menukar tab penyemak imbas untuk melihat pratonton karya anda, proses reka bentuk dan pembangunannya cepat dan responsif.

Elemen Pembina Kandungan

Thrive Content Builder merangkumi perpustakaan elemen halaman yang berfokus pada generasi utama.

Sorotan lain dari Thrive Content Builder termasuk:

 • antara muka penyunting WordPress WYSIWYG
 • keupayaan untuk membuat halaman pendaratan lebar penuh
 • perpustakaan elemen berguna dan disesuaikan untuk halaman anda
 • banyak pilihan templat halaman berfokus pemasaran yang sudah siap dibina
 • sokongan CSS dan HTML khusus untuk lebih banyak kawalan terhadap reka bentuk anda.

Thrive Content Builder dapat dibandingkan dengan plugin pembangun halaman terkemuka lain, seperti Beaver Builder dan Visual Composer, dari segi fungsi dan kemungkinan kreatif. Namun, berdasarkan templat halaman dan modul kandungannya yang telah dibuat sebelumnya, Thrive Content Builder lebih tertumpu pada pembuatan kandungan pemasaran dan halaman arahan. Ini semestinya alat yang baik, tetapi jika anda memerlukan bantuan untuk membuat rangkaian laman web yang lebih luas Beaver Builder atau Divi Builder dan pilihan templatnya yang lebih bervariasi mungkin merupakan pilihan yang lebih baik.

Harga: Dari $ 67 sendiri atau $ 19 sebulan untuk semua produk Thrive Themes.

Perincian

Thrive Leads – Plugin Borang Optin E-mel

Thrive Leads adalah salah satu alat generasi utama yang paling kuat untuk WordPress. Sama ada anda ingin mengembangkan senarai e-mel anda atau meyakinkan pelawat anda untuk mengambil tindakan lain, Thrive Leads dapat membantu anda meningkatkan kadar penukaran matlamat anda.

Jenis borang pemalam Thrive Leads

Thrive Leads memberi anda banyak jenis borang untuk dipilih.

Fokus utama Thrive Leads adalah membolehkan anda memaparkan pop timbul di laman web anda. Munculan ini dapat berisi semua jenis konten, termasuk bentuk, produk, teks, gambar, video, dan ajakan bertindak. Terima kasih kepada editor Thrive Leads, anda dapat mengawal sepenuhnya bentuk dan pop timbul ini. Terdapat juga alat ujian A / B untuk membantu anda mengoptimumkan kandungan ini.

Thrive Leads Content Editor

Anda boleh menyesuaikan bentuk dan kandungan pop timbul melalui antara muka pengguna seret dan lepas.

Sorotan lain dari Thrive Leads termasuk:

 • editor drag-and-drop untuk pop timbul dan borang
 • alat pelaporan dan analisis prestasi lanjutan
 • penyatuan dengan perisian pemasaran e-mel yang paling popular
 • perpustakaan besar bentuk prebuilt, templat pop timbul, dan modul kandungan
 • pilihan pencetus pop timbul, termasuk waktunya, kedudukan tatal, dan niat keluar
 • pelbagai jenis borang optin, termasuk pop timbul, optin dua langkah, borang dalam kandungan, pengisi skrin, kunci kandungan, dan banyak lagi.

Thrive Leads adalah alat penjanaan petunjuk yang hebat yang dapat dibandingkan dengan plugin WordPress yang serupa seperti OptinMonster dan Bloom. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, pastikan untuk melihat tinjauan Thrive Leads mendalam kami.

Harga: Dari $ 67 sendiri atau $ 19 sebulan untuk semua produk Thrive Themes.

Perincian

Thrive Headline Optimizer – Jalankan Percubaan Ujian Berpisah pada Tajuk Utama anda

Rata-rata, lima kali lebih banyak orang membaca tajuk utama daripada membaca salinan isi badan, menurut ‘The Father of Advertising’, David Ogilvy. Oleh itu, sangat penting untuk memastikan tajuk catatan blog anda dioptimumkan untuk menarik perhatian pembaca dan memujuk mereka untuk mengklik artikel penuh. Plugin Thrive Headline Optimizer dibuat untuk membantu anda melakukannya hanya sebagai sebahagian daripada kemampuannya untuk mencari tajuk yang paling berkesan untuk kandungan anda.

Buat pelbagai variasi tajuk

Thrive Headline Optimizer membolehkan anda memberikan beberapa tajuk pada satu halaman atau halaman untuk mengetahui mana yang paling disukai oleh khalayak anda.

Membuat eksperimen tajuk kandungan secara besar-besaran

Pilih tajuk dan tajuk halaman yang ingin anda jalankan percubaan pengoptimuman.

Dengan Headline Optimizer, anda boleh memilih tajuk kandungan yang ingin anda optimalkan. Anda kemudian boleh memasukkan beberapa tajuk untuk setiap artikel untuk mendapatkan prestasi terbaik. Plugin pengoptimuman ini kemudian akan memaparkan variasi yang berbeza untuk pengunjung anda, mengesan pertunangan untuk mencari pemenang.

Sesuaikan tetapan percubaan

Anda boleh menyesuaikan kriteria ujian untuk setiap eksperimen dan menyesuaikan cara pengukurannya.

Sorotan lain dari Thrive Headline Optimizer termasuk:

 • keupayaan untuk memasukkan sebilangan besar variasi tajuk yang diperlukan
 • penyunting pukal untuk menyediakan pelbagai ujian sekaligus
 • antara muka pengguna yang intuitif dan laporan yang mudah difahami
 • Keserasian WooCommerce untuk mengoptimumkan produk e-dagang
 • kemampuan untuk mengesan kadar klik melalui halaman blog anda, widget catatan terkini, dan tempat lain di mana tajuk artikel dipaparkan
 • pengoptimuman tajuk masa nyata: Tajuk utama berprestasi terbaik secara automatik ditunjukkan kepada lebih ramai pelawat anda semasa data dikumpulkan.

Sekiranya anda ingin mengetahui tajuk artikel mana yang mengurangkan kadar pentalan anda dan membuat pengunjung di laman web anda lebih lama, Thrive Headline Optimizer pasti dapat membantu.

Harga: Dari $ 67 sendiri atau $ 19 sebulan untuk semua produk Thrive Themes.

Perincian

Plugin WordPress lain dari Thrive Themes

Di antara portfolio plugin Thrive Themes, anda akan menemui alat berikut:

 • Ultimatum – gunakan tawaran yang sensitif pada masa untuk mewujudkan rasa mendesak.
 • Ovation – plugin pengurusan testimoni untuk menambahkan kredibiliti ke laman web anda.
 • Pandai Widget – paparkan pautan ke kandungan yang berkaitan di bar sisi anda.
 • Pembangun Kuiz – buat kuiz interaktif untuk meningkatkan penglibatan.

Seperti yang disebutkan, produk ini dapat dibeli secara individu atau dengan mengikuti program keahlian Thrive Themes untuk mendapatkan akses kepada mereka semua.

Thrive Themes WordPress Tema

Walaupun tema WordPress dari Thrive Themes merangkumi pelbagai jenis projek, mereka lebih fokus untuk membantu anda meningkatkan kadar penukaran laman web anda. Oleh itu, jika anda membuat laman web dengan tujuan tertentu, tema-tema ini mungkin sesuai untuk projek anda.

Beberapa ciri bersama yang terdapat dalam tema WordPress dari Thrive Themes merangkumi:

 • pilihan dan tetapan penyesuaian laman web
 • reka bentuk responsif mudah alih sepenuhnya dengan butang klik untuk panggil
 • satu set lengkap kandungan demo laman web yang dihasilkan dengan mudah
 • perpustakaan kod pendek untuk memasukkan elemen berguna ke dalam kandungan anda
 • templat halaman arahan untuk membuat kandungan lebar untuk mempromosikan tawaran anda
 • pemampatan gambar automatik dan fokus pada kod ringan untuk peningkatan kelajuan
 • kemampuan untuk membuat elemen penukaran tersuai, seperti optin dan ajakan bertindak, yang dapat dimasukkan ke dalam kandungan anda.

Mari kita lihat beberapa tema terbaik mereka:

Tema Rise WordPress Blogging

Tema Rise WordPress

Rise adalah tema blog dengan reka bentuk yang dioptimumkan untuk penukaran maksimum. Sebenarnya, ia dibina dengan kerjasama pemasar afiliasi yang berjaya untuk memastikan ia mencapai matlamatnya. Oleh itu, jika anda merancang untuk mengewangkan blog anda dengan pautan afiliasi atau dengan mempromosikan produk anda sendiri, Rise boleh menjadi pilihan yang baik.

Rise tema Focus Area Editor

Buat kawasan fokus khusus, kemudian paparkan di kawasan tajuk dan kaki anda untuk penukaran maksimum.

Seperti tema WordPress lain dari Thrive Themes, anda boleh menggunakan fitur Focus Areas untuk membuat banyak ajakan bertindak atau borang optin yang dapat dipaparkan secara automatik di tajuk header dan footer laman web anda, atau dimasukkan ke dalam kandungan anda secara individu.

Harga: Dari $ 49 atau $ 19 sebulan untuk semua produk Thrive Themes.

Butiran – Demo

Tema WordPress Perniagaan Kuadrat

Tema WordPress Kuadrat

Squared telah dibuat untuk membina laman web perniagaan dengan penukaran tinggi. Sama ada anda mempromosikan perniagaan, agensi atau perkhidmatan bebas, Squared boleh menjadi pilihan yang sesuai. Namun, berkat templat dan halaman templat, Squared dapat berfungsi dengan baik untuk blog.

Perpustakaan kod pendek Thrive Themes

Seperti tema WordPress lain dari Thrive Themes, Squared membolehkan anda memasukkan pelbagai elemen berguna ke dalam kandungan anda.

Squared mempunyai sekumpulan templat penjualan, penjanaan petunjuk, dan halaman arahan yang baik untuk membantu anda mempromosikan perkhidmatan, produk, dan tawaran lain dari laman web anda.

Harga: Dari $ 49 atau $ 19 sebulan untuk semua produk Thrive Themes.

Butiran – Demo

Tema WordPress Tekanan

Tema WordPress Tekanan

Pressive dibina untuk membuat laman web pemasaran, halaman penjualan, dan blog yang berfokus pada penukaran, menyediakan anda alat untuk memanfaatkan trafik anda secara maksimal.

Harga: Dari $ 49 atau $ 19 sebulan untuk semua produk Thrive Themes.

Butiran – Demo

Anda boleh melihat koleksi penuh tema WordPress dari Thrive Themes di sini.

Sokongan dan Dokumentasi Thrive Thrive

Sebagai pelanggan Thrive Themes, anda dapat membuka tiket sokongan melalui forum peribadi, memberi anda cara mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah yang ditimbulkan oleh pengguna lain. Anda juga boleh memeriksa pangkalan pengetahuan untuk menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin anda alami. Setiap produk juga mempunyai set tutorial tersendiri untuk membantu anda memanfaatkannya sepenuhnya.

Dapatkan bantuan di pangkalan pengetahuan Thrive Themes

Pangkalan pengetahuan merangkumi dokumentasi, tutorial, dan petua penyelesaian masalah untuk membantu anda menolong diri sendiri.

Dalam usaha untuk membezakan diri mereka dari persaingan dan menambah asas tuntutan mereka untuk menawarkan kotak alat perniagaan dalam talian all-in-one, Thrive Themes menawarkan rakaman dan tutorial webinar untuk membantu anda menggunakan alat mereka untuk mengembangkan perniagaan anda..

Kandungan pendidikan di universiti

Ketahui mengenai pengoptimuman penukaran di Thrive University

Terdapat juga kursus universiti Thrive Themes, yang merangkumi pelbagai topik, dari membina laman web berfokus penukaran dari awal dan membuat corong webinar, hingga merancang bentuk optin persuasif dan melancarkan produk. Kursus terdiri dari beberapa pelajaran, dengan beberapa termasuk video sebagai tambahan kepada kandungan bertulis.

Kursus Universiti contoh

Beberapa kursus cukup mendalam dan menawarkan banyak maklumat.

Sekiranya anda serius membuat laman web yang berkesan atau ingin meningkatkan kemahiran pemasaran dalam talian anda, maka menyertai program keahlian Thrive Themes dengan akses ke kandungan universiti adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan.

Pilihan Beli Tema Berjaya

Thrive Themes menawarkan banyak fleksibiliti ketika membeli alat mereka. Anda boleh membeli tema dan plugin secara berasingan, atau menyertai program Thrive Membership untuk mendapatkan akses kepada semuanya. Walaupun semasa membeli satu produk, anda boleh memilih dari pelbagai pilihan, bergantung pada berapa banyak laman web yang anda mahu gunakan.

Harga Tema Berjaya

Contoh pilihan harga Thrive Themes menggunakan pemalam Leads mereka.

Langganan Thrive Membership anda akan dikenakan setiap suku tahun atau tahunan, dengan diskaun yang tersedia untuk mereka yang membayar selama setahun di muka. Semua pilihan pembelian keahlian merangkumi penggunaan tema dan plugin di semua laman web yang anda miliki. Terdapat juga rancangan keahlian agensi yang membolehkan anda menggunakan produk Thrive Themes di laman web pelanggan anda juga.

Pilihan pembelian Thrive Themes merangkumi:

 • Tema individu dari $ 49 dan pemalam dari $ 39.
 • Thrive Membership untuk individu: $ 19 sebulan dibayar setiap tahun atau $ 30 sebulan dibayar setiap suku tahun.
 • Thrive Membership untuk agensi: $ 49 sebulan dibayar setiap tahun atau $ 69 sebulan dibayar setiap suku tahun

Semua pilihan merangkumi akses ke kemas kini produk. Produk individu merangkumi satu tahun akses ke sokongan pelanggan, dengan Keahlian Berjaya termasuk akses tanpa had untuk sokongan semasa langganan anda aktif.

Adakah Keahlian Thrive Themes baik untuk wang?

Membayar $ 228 setahun untuk rancangan Keahlian Thrive Themes mungkin kelihatan banyak. Namun, hanya dengan mempertimbangkan plugin Thrive Leads, anda akan membayar harga yang sama untuk pemalam yang setanding seperti OptinMonster (yang $ 19 sebulan atau $ 228 setahun untuk set ciri yang serupa).

Apabila anda mengambil kira plugin lain dan tema yang dapat anda akses dengan Keahlian Thrive Themes, ia mula kelihatan seperti proposisi nilai yang jauh lebih baik.

Tema Berjaya vs Tema Elegan

Sekiranya anda mempunyai anggaran atau anda tidak memerlukan semua ciri alat yang hebat seperti Thrive Leads, tetapi anda masih mahukan tema berkualiti tinggi untuk laman web anda dan plugin penjanaan petunjuk premium, ada lagi yang lain pilihan yang berpatutan ada.

Salah satu alternatif yang baik adalah plugin bentuk pilihan yang tidak begitu kuat-seperti-Thrive-Leads Bloom dan tema Divi yang mengagumkan, yang kedua-duanya boleh didapati sebagai sebahagian daripada pakej produk bernilai $ 89 dari Elegant Themes. Divi juga mempunyai alat pengujian split dan pembangun halaman yang mengagumkan untuk menyaingi plugin Thrive Content Builder.

Pemikiran Akhir

Sekiranya anda mencari sekumpulan alat untuk membantu anda membuat laman web yang dioptimumkan dengan baik, maka anda adalah sebahagian daripada khalayak sasaran Thrive Themes. Walaupun tema masing-masing tidak begitu mengagumkan, apabila anda mempertimbangkan semua tema, plugin, dan kandungan pendidikan yang ditawarkan kepada ahli Thrive, keseluruhan portfolio Thrive Themes lebih besar daripada jumlah bahagiannya.

Anda mungkin memperoleh hasil yang serupa dengan produk dengan harga lebih rendah dari Tema Elegant – khususnya, tema Divi mereka dan pembangun halaman seret dan lepas yang kuat, alat ujian perpecahan, dan perpustakaan templat halaman, digabungkan dengan pemalam Bloom dan bentuk optinnya . Walau bagaimanapun, anda tidak akan mendapat tumpuan yang kuat pada pengoptimuman kadar penukaran dan kandungan pendidikan Thrive Themes untuk menyokong anda.

Sekiranya anda menyukai rupa mana-mana produk Thrive Themes, itu adalah pilihan yang baik. Walau bagaimanapun, anda akan mendapat yang terbaik dari Thrive Themes dengan menyertai program keahlian mereka dan mendapatkan akses ke semua perkara, termasuk tema, alat penjanaan petunjuk, pembangun kandungan, dan kandungan pendidikan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map