Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress Flywheel – Πρώτες εντυπώσεις!

Flywheel Hosting - Δοκιμάστε το δωρεάν!


Έχετε ακούσει τους ψίθυρους; Φήμες για μια νέα * διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress με σχεδόν μηδενικό ιστορικό πελατών με κάτι λιγότερο από καλό να πούμε γι ‘αυτούς; Φήμες για έναν διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή WordPress που υπερβαίνει τον κανόνα σε μια προσπάθεια να τα πάνε όλα σωστά ;! Ξέρω ότι έχω… και μετά από σχεδόν έξι μήνες παρακολούθησης από το περιθώριο για να δω αν θα κάνουν λάθος – και φαίνεται ότι δεν έχουν παρεμπιπτόντως – κατάλαβα ότι είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να πάω και να δω τι η φασαρία είναι έτοιμη! Παρουσιάζοντας το Flywheel: μια εξειδικευμένη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress που κάνει πράγματα τόσο λίγο διαφορετικά όσο και εξαιρετικά καλά!

Ας ρίξουμε μια ματιά, δημιουργήστε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο και κάντε λίγες δοκιμές…

Ενημέρωση (16 Νοεμβρίου 2018) – για μια πιο πρόσφατη, σε βάθος ανασκόπηση των υπηρεσιών φιλοξενίας του Flywheel, ρίξτε μια ματιά στην πιο πρόσφατη ανάρτηση μας στο Flywheel εδώ.

Σχετικά με την υπηρεσία

Τοποθετώντας τον εαυτό του ως μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας WordPress που δημιουργήθηκε ειδικά για σχεδιαστές, ελεύθερους επαγγελματίες και δημιουργικά πρακτορεία, η Flywheel έχει πολλά να προσφέρει που δεν μπορούν – τουλάχιστον όσο γνωρίζω – να βρεθούν αλλού. Μιλάμε για πράγματα όπως η δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν ιστότοπων επίδειξης, μια σειρά εύχρηστων εργαλείων που επιτρέπουν σε πολλούς σχεδιαστές να εργάζονται στον ίδιο ιστότοπο πριν από την κυκλοφορία του και – ίσως το καλύτερο από όλα: μεταφορά χρεώσεων πελατών. Αυτό είναι σωστό – μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για κάποιον άλλο στον δικό σας λογαριασμό και, στη συνέχεια, όποτε είστε έτοιμοι, μεταφέρετε τον λογαριασμό / χρέωση για τον ιστότοπο στον πελάτη!

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συντονισμένοι για το WordPress (όπως θα περίμενε κανείς), με την προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή μάθετε περισσότερα
 • Ένα όμορφα σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας
 • Δωρεάν μεταναστεύσεις μάθετε περισσότερα
 • Nginx ως στάνταρ (εγγενώς γρηγορότερο από το Apache)
 • Όλοι οι πελάτες βρίσκονται σε διακομιστές VPS – όχι κοινόχρηστοι!
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις υπέρβασης
 • Μεταφορά χρέωσης πελάτη
 • Ιστότοποι στάσης με ένα κλικ
 • Δωρεάν ιστότοποι επίδειξης (πληρώνουν μόνο όταν οι ιστότοποι κυκλοφορούν ζωντανά!)
 • Στερεά ασφάλεια & παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού
 • Εξαιρετική απόδοση δείτε παρακάτω
 • Τα νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται εκτός ιστότοπου και επαναφέρονται με ένα κλικ
 • Εύκολη ενσωμάτωση CDN
 • Εντυπωσιακός χρόνος λειτουργίας δείτε παρακάτω
 • Αναβάθμιση, υποβάθμιση σχεδίων ανά πάσα στιγμή
 • Reimagined SFTP μάθετε περισσότερα
 • Απλά εργαλεία συνεργασίας
 • Ένα ενιαίο ταμπλό
 • Ενσωματωμένα στατιστικά στοιχεία ιστότοπου μάθετε περισσότερα
 • Μια επιλογή από δέκα τοποθεσίες διακομιστή μάθετε περισσότερα
 • Τα πιστοποιητικά ασφαλείας του Free Let Encrypt site μαθαίνουν περισσότερα
 • Πληρωμή μέσω PayPal (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα)

Πώς φαίνεται και αισθάνεται?

Η διεπαφή χρήστη του Flywheel είναι, με μια λέξη: «όμορφη». Επιπλέον, η εμπειρία χρήστη είναι μια από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ από μια εταιρεία φιλοξενίας. Έχει όλα όσα θέλετε, όλες οι σημαντικές ρυθμίσεις είναι εύκολα προσβάσιμες και έχουν φτάσει ακόμη και στο να απαντήσουν σε μερικές συνήθεις ερωτήσεις (όπως ποια είναι η διεύθυνση IP του διακομιστή) με επιπλέον αποσπάσματα πληροφοριών στο πλαϊνή μπάρα! Καπέλα!

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου backend:

Στιγμιότυπο οθόνης του Flywheel Managed WordPress Hosting Dashboard

Πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσετε?

Για να το θέσω ευγενικά, ακόμη και ορισμένοι από τους κορυφαίους διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress δεν το καθιστούν εύκολο όταν πρόκειται για τη ρύθμιση. Ωστόσο, το σφόνδυλο! Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τις δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης (απλώς και μόνο επειδή δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα), αλλά αν βρίσκονται σχεδόν τόσο εύκολα όσο η ροή εργασίας που παρέχουν για τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου, τότε θα να είσαι πολύ εντυπωσιακός! Από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν είχα κανένα πρόβλημα καθόλου όσον αφορά τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου ιστότοπου και την έναρξη λειτουργίας του! Δεδομένου ότι το Flywheel δεν πωλεί ονόματα τομέα, θα πρέπει να έχετε καταχωρήσει ένα όνομα τομέα σε άλλο πάροχο, για παράδειγμα GoDaddy ή, το προσωπικό μου αγαπημένο, το DreamHost (για την καταχώριση ονομάτων τομέα), αλλά τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Απλώς προσθέστε μια νέα εγγραφή DNS στον τομέα σας για να διασφαλίσετε ότι οδηγεί στον νέο σας διακομιστή Flywheel (όπως θα κάνατε με οποιονδήποτε άλλο κεντρικό υπολογιστή που δεν είναι καταχωρητής τομέα) και, στη συνέχεια, ενημερώστε το Flywheel για τον τομέα στις ρυθμίσεις του νέου σας ιστότοπου.

Ταχύτητα…

Μέχρι τώρα, υποθέτω ότι όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ταχύτητας: Η ταχύτητα έχει σημασία! Έχει σημασία για τους χρήστες σας, τις μετατροπές σας και ακόμη και το SEO. Όσον αφορά τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, η ταχύτητα είναι συχνά καθοριστικός παράγοντας! Σε τελική ανάλυση, εάν πρόκειται να πληρώσετε κορυφαίο δολάριο για τη φιλοξενία σας, θα θέλατε – και θα πρέπει να έχετε – την καλύτερη απόδοση που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματά σας!

Λοιπόν, πόσο γρήγορα είναι?

Εκτέλεση μερικών δοκιμών ταχύτητας σε έναν εντελώς εκτός ιστότοπου (δηλαδή μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση WordPress χωρίς καμία από τις ρυθμίσεις να αλλάξει, χωρίς πρόσθετα πρόσθετα και τίποτα εκτός από το προεπιλεγμένο είκοσι δεκαπέντε θέμα εγκατεστημένο) χρόνους φόρτωσης (για πρώτη σελίδα) είναι κάπου μεταξύ 0,3 και 0,6 δευτερολέπτων*** Εδώ είναι ο σχεδόν αποκλειστικά εκτός δοκιμής ιστότοπος ****, εάν θέλετε να το εκτελέσετε μέσω του GTMetrix ή του Pingdom για τον εαυτό σας: http://webhostingspeedchecks-flywhl.com (σημειώστε ότι αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει ζωντανός – για τους σκοπούς αυτής της ανάρτησης ιστολογίου – έως τις 31 Δεκεμβρίου).

Αναφορά GTmetrix:

Αναφορά Flywheel GTMetrix

Γαμώτο γρήγορα; στην πραγματικότητα, αυτό είναι το ταχύτερο αποτέλεσμα που έχω δει ποτέ σε μια τέτοια δοκιμή – και έχω κάνει αρκετά στον χρόνο μου!

Ώρα

Παρόλο που το Flywheel δεν προσφέρει καμία μορφή εγγύησης χρόνου λειτουργίας (αλλά εντάξει, πολλές εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας είναι αναμφισβήτητα λίγο φάρσα ούτως ή άλλως), σίγουρα φαίνεται να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Θα το παρακολουθούμε αυτό στο μέλλον (δεν έχουμε ακόμα αποτελέσματα, καθώς μόλις δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο μαζί τους), αλλά σύμφωνα με ιστότοπους όπως η Αναφορά απόδοσης φιλοξενίας ιστοσελίδων, αυτά τα παιδιά ηγούνται του τομέα (με την τρέχουσα διάρκεια λειτουργίας αποτελέσματα 100% και βαθμολογία «διάρκειας ζωής» 99,99%.

(εκσυγχρονίζω: εννέα μήνες το – Μπορώ τώρα να επιβεβαιώσω ότι ο ιστότοπός μας δοκιμής λειτουργεί για εννέα μήνες χωρίς μηδενικό χρόνο διακοπής = 100% χρόνος λειτουργίας!)

Απόδοση υπό φορτίο

Όσον αφορά τον έλεγχο της απόδοσης ενός ιστότοπου υπό φόρτωση, δεν υπάρχει αναμφισβήτητα καλύτερο εργαλείο από το Load Impact. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, αυτό που κάνει αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να χαρτογραφήσετε την επίδραση της αποστολής ενός αυξανόμενου αριθμού εικονικών χρηστών σε έναν ιστότοπο σε ένα προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο, προσομοιώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο μειώνεται η απόδοση ενός ιστότοπου με αυξημένο φορτίο. Η χρήση αυτού του εργαλείου για την αποστολή 1 έως 50 ταυτόχρονων χρηστών στον ιστότοπο δοκιμών μας (αναλύεται παραπάνω) κατά τη διάρκεια 10 λεπτών, δείχνει αποτελέσματα που αποτελούν απόδειξη του πόσο καλά έχει δημιουργήσει η Flywheel τις υπηρεσίες της. Δεν θα σας κουράσω τις λεπτομέρειες, αλλά αρκεί να πω ότι η δοκιμή μας είχε ουσιαστικά καμία επίδραση στον ιστότοπο – με τους εικονικούς χρόνους φόρτωσης να παραμένουν σημαντικά κάτω από ένα εκπληκτικό 50ms σε ολόκληρο! Για όσους ενδιαφέρονται για τα πραγματικά αποτελέσματα της δοκιμής μας, είναι εδώ (σημείωση: εάν έχετε αμφιβολία πόσο καλά είναι αυτά τα αποτελέσματα, δοκιμάστε να εκτελέσετε μια παρόμοια δοκιμή για τον εαυτό σας σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που σας αρέσει).

συμπέρασμα

Εάν είστε σχεδιαστής, προγραμματιστής ή εταιρεία που δημιουργεί ιστότοπους για – και συνεργάζεστε με πολλούς – πελάτες (ή ακόμα και κάποιον που αναζητά έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη για τον δικό σας ιστότοπο), αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας που αξίζει βάρος σε χρυσό: όχι μόνο προσφέρει μια σειρά από υπέροχα χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει άλλος οικοδεσπότης, αλλά και εκπληκτικά γρήγορα και υπερηφανεύεται για τα δύο εξαιρετική αξιοπιστία και στερεά απόδοση υπό φορτίο! Στην πραγματικότητα, θα φτάσω στο σημείο να πω ότι ο επόμενος εμπορικός ιστότοπος που δημιουργώ θα είναι σχεδόν σίγουρα φιλοξενούμενος με αυτά τα παιδιά!

Περισσότερες πληροφορίες

Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο Flywheel στη διεύθυνση https://getflywheel.com/

Παρακολουθήστε μια σειρά από χρήσιμα επίσημα βίντεο Flywheel στη διεύθυνση https://getflywheel.com/design-and-wordpress-resources/videos/

* Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αν και εξακολουθεί να αισθάνεται νέο και συναρπαστικό για πολλούς, το Flywheel βρίσκεται εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια και έχει δεκάδες χιλιάδες πελάτες!

** Χρήση όλων των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων και δοκιμών του GTMetrix από το Ντάλας και όχι του προεπιλεγμένου Βανκούβερ (δεδομένου ότι ο διακομιστής του ιστότοπου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και όχι στον Καναδά).

*** Κυριολεκτικά το μόνο που έχουμε κάνει είναι να απενεργοποιήσουμε όλα τα σχόλια και τα pingbacks (για να αποφύγουμε τα ανεπιθύμητα σχόλια και να διατηρήσουμε τα πράγματα εντελώς τυπικά).

Σημείωση: Εκτός από τις δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, το Flywheel προσφέρει επίσης μια πολύ καλή συμφωνία φιλοξενίας για όσους εγγραφούν / προπληρώνουν για ένα χρόνο φιλοξενία εκ των προτέρων!

Χάσαμε τίποτα; Σκέψεις?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map