Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του DreamHost «DreamPress 2» – Πρώτες εντυπώσεις

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι μεγάλη υπόθεση – επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σχεδόν κάθε εταιρεία φιλοξενίας που προσφέρει αυτούς τους τύπους υπηρεσιών συνεχίζει να επαναλαμβάνει και να βελτιώνεται για να προσπαθήσει να ξεπεράσει τους αντιπάλους της. Ένας τέτοιος πάροχος φιλοξενίας – ένας από τους μεγαλύτερους στην πραγματικότητα – είναι το DreamHost.


Το DreamHost ξεκίνησε για πρώτη φορά στη διαχειριζόμενη αγορά φιλοξενίας WordPress στα μέσα του 2013, με μια υπηρεσία που ονομάστηκε DreamPress. Ωστόσο, τη στιγμή που κυκλοφόρησε επίσημα το DreamPress, ήταν ήδη λίγο ξεπερασμένο από ορισμένους από τους αντιπάλους του και ποτέ δεν φάνηκε πραγματικά να λαμβάνει τόσο μεγάλη προσοχή όσο ίσως άξιζε..

Αυτή τη φορά, το DreamHost επέστρεψε με το DreamPress 2 – ένα πολύ ισχυρότερο προϊόν με πολλές δυνατότητες σημαντικού ενδιαφέροντος: όπως διακομιστές μόνο VPS, PHP 5.5, OpCache και προαιρετικό HHVM (επί του παρόντος σε έκδοση beta).

Ας ενεργοποιήσουμε ένα από αυτά τα νέα συστήματα, δημιουργήστε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο και κάντε λίγες δοκιμές…

Σχετικά με την υπηρεσία

Σε λειτουργία από το 1997, το DreamHost είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες και πιο γνωστές εταιρείες φιλοξενίας γύρω από – και ακόμη και πριν από την αρχική κυκλοφορία του DreamPress, είχαν ήδη αποκτήσει πολλές εμπειρίες που σχετίζονται με το WordPress μέσω του ήδη καθιερωμένου κοινού VPS ( μια υπηρεσία που πήρε μια νέα μίσθωση ζωής τον περασμένο Νοέμβριο και αφοσιωμένες υπηρεσίες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, είναι πολύ λογικό να περιμένουμε αυτό, τη δεύτερη προσπάθειά τους, να είναι κάτι πολύ καλό! Ας ρίξουμε μια ματιά:

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ειδικά σχεδιασμένο για WordPress με κρυφή μνήμη από διακομιστή μάθετε περισσότερα
 • Μέχρι 2,1 εκατομμύρια μηνιαίοι επισκέπτες βλέπουν παρακάτω
 • Όλοι οι πελάτες σε διακομιστές VPS – όχι κοινόχρηστοι –
 • Αυτόματη κλιμάκωση RAM
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις υπέρβασης
 • PHP 5.5 με OpCache
 • Προαιρετικό HHVM (beta)
 • Εξαιρετική απόδοση δείτε παρακάτω
 • Απεριόριστες διευθύνσεις email
 • Διατίθεται πλήρες κέλυφος (SSH) με Git
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 *
 • Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Πίστωση 100 $ στο Google AdWords
 • Εύκολη ενσωμάτωση CloudFlare μάθετε περισσότερα
 • Πολύ φθηνό (λαμβάνοντας υπόψη τα μηνιαία επιδόματα κυκλοφορίας)!
 • Χωρίς περιορισμούς προσθηκών
 • Πιστοποιητικά SSL (+ 15 $ / έτος)

Πώς φαίνεται και αισθάνεται?

Η διεπαφή για τη νέα υπηρεσία DreamPress 2 είναι εξαιρετικά απλή. Είναι πραγματικά απλώς μια σελίδα προσθήκης με μερικά υπομενού βιδωμένα στον πίνακα ελέγχου πελατών φιλοξενίας ιστοσελίδων του DreamHost – το οποίο δεν είναι ούτε όμορφο ούτε ιδιαίτερα εύκολο στην πλοήγηση (αν και εξακολουθεί να είναι αρκετά καλύτερο από τις συνηθισμένες διεπαφές τύπου cPanel που χρησιμοποιούνται από πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ** ). Σε σύγκριση με αυτό, ας πούμε, το Media Temple ή το Flywheel, είναι πραγματικά μια σχεδόν λιγότερο αισθητικά ελκυστική εμπειρία. Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, κάνει τη δουλειά που είχε σχεδιαστεί – αν και χωρίς πολύ φινέτσα.

Στιγμιότυπο οθόνης:

Στιγμιότυπο οθόνης Dashboard DreamPress 2

… Χμμμ. Ακόμα, ευτυχώς, δεν είναι μια διεπαφή που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε όλα αυτά συχνά. Αντ ‘αυτού, η πιο σημαντική διεπαφή είναι ο πραγματικός πίνακας ελέγχου του WordPress – ο οποίος σε μεγάλο βαθμό δεν σχετίζεται. Ας προχωρήσουμε λοιπόν.

Πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσετε?

Σε αντίθεση με τους περισσότερους εξειδικευμένους παρόχους φιλοξενίας WordPress, το DreamHost είναι επίσης καταχωρητής τομέα – που σημαίνει ότι μπορείτε και οι δύο να εγγράψετε έναν τομέα μαζί τους ΚΑΙ να τους ζητήσετε να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας. Αυτό καθιστά τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου ιστότοπου (με έναν ολοκαίνουργιο τομέα) μαζί τους ένα απόλυτο αεράκι! Επιπλέον, το DreamPress 2 συνοδεύεται επίσης από απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email – έτσι αυτό είναι και αυτό που φροντίστηκε και από το κουτί!

Ανεξάρτητα από το αν ο τομέας σας είναι εγγεγραμμένος σε αυτούς ή όχι, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο για να ξεκινήσετε με το DreamPress 2. Το WordPress εγκαθίσταται αυτόματα σε κάθε νέο πρόγραμμα και χρειάζεται περίπου 40-45 λεπτά για να είναι πλήρως ενεργοποιημένο και να λειτουργεί στον λογαριασμό σας. Ανετα!

Ταχύτητα…

Η ταχύτητα είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες ενός ιστότοπου υψηλής απόδοσης. Κάνοντας τους επισκέπτες να περιμένουν περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα για να δουν το περιεχόμενό σας είναι ένα πραγματικό όχι-όχι! Αυτό είναι, εν μέρει, όπου η πραγματική αξία της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress παίζει, και σε αυτό το σκορ το DreamPress 2 δεν απογοητεύει.

Πόσο γρήγορα είναι?

Εκτέλεση πολλών δοκιμών ταχύτητας σε έναν εντελώς εκτός ιστότοπου (δηλαδή μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση WordPress χωρίς καμία από τις ρυθμίσεις να αλλάξει, χωρίς πρόσθετα πρόσθετα και τίποτα εκτός από το προεπιλεγμένο είκοσι δεκαπέντε θέμα εγκατεστημένο) η πρώτη σελίδα βγαίνει κάπου στην περιοχή περίπου μεταξύ 0,5 και 1,2 δευτερολέπτων*** με μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας 0,8 δευτερόλεπτα (σύμφωνα με τις δοκιμές μας)! Εδώ είναι ο ιστότοπός μας δοκιμών σχεδόν αποκλειστικά εκτός κουτιού – εάν θέλετε να το εκτελέσετε μέσω του GTMetrix ή του Pingdom για τον εαυτό σας: http://webhostingspeedchecks-drmprs2.com (ενημέρωση: ιστότοπος τώρα εκτός σύνδεσης).

Τυπική αναφορά GTMetrix:

Αναφορά DreamPress 2 GTMetrix

… Το οποίο είναι πραγματικά τόσο γρήγορο όσο έχω δει οποιαδήποτε παρόμοια υπηρεσία να λειτουργεί μέχρι σήμερα!

Ασφάλεια

Δυστυχώς, το μόνο πραγματικό τεστ για την ασφάλεια είναι αν ένας ιστότοπος (και στην πραγματικότητα η ίδια η εταιρεία φιλοξενίας) αντέχει σε μια καλά ενορχηστρωμένη επίθεση. Το DreamHost γράφει:

“Εκτός από τις αυτόματες ενημερώσεις πυρήνα του WordPress και τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, διαθέτουμε τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού (WAF) που έχει ρυθμιστεί στο WordPress, Fail2ban για προστασία από συνδέσεις brute force, αυτόματη μείωση του DDoS και συνεργαζόμαστε απευθείας με την ομάδα ασφαλείας του WordPress για την προληπτική προστασία του Ιστοσελίδα WordPress ενάντια σε αναδυόμενες απειλές. “

… Που είναι πολύ ενθαρρυντικό. Φαίνεται καλό DreamPress 2!

Ώρα

Έχοντας μόλις δημιουργήσει έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο στο DreamPress 2 και χωρίς άλλη πηγή δεδομένων για εργασία, δεν μπορώ πραγματικά να σχολιάσω το χρόνο λειτουργίας. Ωστόσο, θα το παρακολουθώ τον επόμενο μήνα ή περίπου και θα το ενημερώσω ώστε να αντικατοπτρίζει αυτό που βρίσκω… μείνετε συντονισμένοι!

(ενημέρωση: τα αποτελέσματα uptime μου = 99,7% μέσω παρακολούθησης Pingdom και Uptime Robot)

Απόδοση υπό φορτίο

Όσον αφορά τον έλεγχο της απόδοσης ενός ιστότοπου υπό φόρτωση, δεν υπάρχει αναμφισβήτητα καλύτερο εργαλείο από το Load Impact. Για όσους δεν γνωρίζουν ήδη, αυτό που κάνει αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να χαρτογραφήσετε την επίδραση της αποστολής ενός αυξανόμενου αριθμού εικονικών χρηστών σε έναν ιστότοπο σε ένα προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο, προσομοιώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο η απόδοση ενός ιστότοπου ποικίλλει με το αυξημένο φορτίο. Η χρήση αυτού του εργαλείου για την αποστολή 1 έως 250 ταυτόχρονων χρηστών στον παραπάνω ιστότοπο δοκιμών μας εντός 10 λεπτών δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα (αν και ομολογουμένως ο ιστότοπος δοκιμών μας είναι τόσο βασικός όσο μπορεί να είναι ένας ιστότοπος που υποστηρίζεται από WordPress). Δεν θα σας κουράσω τις λεπτομέρειες, αλλά αρκεί να πω ότι η δοκιμή μας είχε ουσιαστικά καμία επίδραση στον ιστότοπο – με τους εικονικούς χρόνους φόρτωσης να παραμένουν σημαντικά κάτω από μόλις 75ms καθ ‘όλη τη διάρκεια (μετά από μια αρχική φάση προσωρινής αποθήκευσης – δείτε εδώ για πλήρη αποτελέσματα! Σημείωση: Εάν έχετε αμφιβολία πόσο καλά είναι αυτά τα αποτελέσματα, δοκιμάστε να εκτελέσετε μια παρόμοια δοκιμή για τον εαυτό σας για σχεδόν οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που σας αρέσει.

Έως 2,1 εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα?!

Η υπόσχεση έως 2,1 εκατομμυρίων μηνιαίων επισκεπτών είναι καταπληκτική! Κατάσταση DreamHost:

“Δεν περιορίζουμε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας ή δεν έχουμε υπερβολική κυκλοφορία … … ρίξαμε μια ματιά στην απόδοση του DreamPress 2 χρησιμοποιώντας το loader.io, ένα ανεξάρτητο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης. Αυτή η εκτίμηση βασίζεται σε 50-100 μη αποθηκευμένους επισκέπτες ανά λεπτό (κατά μέσο όρο 3 προβολές σελίδας το καθένα) σε μια βασική εγκατάσταση WordPress γεμάτη με περιεχόμενο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ιστότοπός σας θα μπορεί να διατηρήσει σημαντικά υψηλότερα επίπεδα επισκεψιμότητας λόγω των πολυεπίπεδων συστημάτων προσωρινής αποθήκευσης του DreamPress 2. “

Επιτρέποντας στους χρήστες χωρητικότητα έως και 2,1 εκατομμυρίων μηνιαίων επισκεπτών στους ιστότοπούς τους με μόλις 25 $ το μήνα είναι απίστευτο, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το WPEngine όσο και το Flywheel (δύο από τις τρέχουσες κορυφαίες υπηρεσίες στη διαχειριζόμενη επιχείρηση φιλοξενίας WordPress), για παράδειγμα, και οι δύο προσφέρουν χωρητικότητα για μόλις 25.000 επισκέπτες ανά μήνα για $ 30 / μήνα! Είναι αυτό το είδος υπόσχεσης πολύ καλό για να είναι αληθινό; Προσωπικά έχω δει τέτοιες υποσχέσεις από κάποιες άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν ανταποκρίθηκαν στα λόγια τους με τον ίδιο τρόπο που θα περίμενε κανείς – Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα σχετικά με το εάν ένας ιστότοπος υποστηρίζεται από το DreamPress 2 ή όχι μπορεί στην πραγματικότητα να πάρει τόσο υψηλά φορτία κυκλοφορίας, αλλά δεν έχω κανέναν τρόπο να το δοκιμάσω με βεβαιότητα…

Τι δεν προσφέρει:

Μερικοί από τους ανταγωνιστές της προσφέρουν μερικά επιπλέον σημεία πώλησης. Πράγματα όπως πολύ πιο ελκυστικά και ευκολότερα στη χρήση διεπαφές χρήστη, επιλογές σταδιοποίησης ιστότοπου, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, πλήρως ενσωματωμένες υπηρεσίες CDN, μεταφορές χρεώσεων πελατών, δωρεάν ιστότοποι επίδειξης, αυτόματες σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού και επιλογή τοποθεσίας διακομιστή (σημειώστε ότι όλα τα DreamHost’s τα κέντρα δεδομένων βασίζονται στις ΗΠΑ). Τούτου λεχθέντος, οι περισσότερες από αυτές τις «πρόσθετες» λειτουργίες θα απευθύνονται μόνο στους προγραμματιστές και όχι στους περισσότερους ιδιοκτήτες ιστότοπων: πραγματικά τους αναφέρω μόνο εδώ, καθώς είναι καλό να γνωρίζω λίγο για το τι άλλο υπάρχει εκεί έξω (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη).

συμπέρασμα

Φαίνεται ότι το DreamHost μπορεί επιτέλους να έχει ένα πραγματικά πολύ ανταγωνιστικό – και εξαιρετικά γρήγορο – πακέτο ειδικά για το WordPress για να τα τοποθετήσει στον χάρτη της φιλοξενίας WordPress. Ως εκ τούτου, θα τα παρακολουθώ πιο έντονα από τώρα και στο εξής. Η υπόσχεση του HHVM είναι κάπως μπροστά από την καμπύλη (αν και ομολογουμένως αυτό είναι ακόμα σε beta) και είναι ωραίο να βλέπουμε για άλλη μια φορά το DreamHost να ωθεί τα όρια. Συνολικά, αρκεί να μην περιμένετε να συνεργαστεί ένα λαμπρό ή όμορφο περιβάλλον εργασίας χρήστη και να το κάνετε χωρίς μερικές από τις πιο επικεντρωμένες στον προγραμματιστή δυνατότητες που προσφέρονται από ορισμένους από τους άλλους κορυφαίους διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress (βλ. Παραπάνω παράγραφο για μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα), τότε το DreamPress 2 φαίνεται να έχει πολύ καλή απόδοση. ΚΑΙ εάν ανταποκρίνεται πραγματικά στην υπόσχεση να παρέχει οπουδήποτε σχεδόν χωρητικότητα για 2 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, θα μπορούσε κάλλιστα να αποδειχθεί μια απίστευτα καλή σχέση ποιότητας-τιμής για πολλές μεσαίες έως και σχετικά μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις!

Περισσότερες πληροφορίες

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του DreamPress 2 στον κύριο ιστότοπο του DreamHost στη διεύθυνση http://www.dreamhost.com/hosting/wordpress/

Διαβάστε την αρχική ανακοίνωση κυκλοφορίας στη διεύθυνση http://www.dreamhost.com/press/dreamhost-brings-ssds-and-other-enhancements-to-managed-wordpress/ (γεμάτο τυπικό χιούμορ DreamHost!)

* Μέσος χρόνος για να φτάσετε σε αυτήν την άμεση συνομιλία-υποστήριξη (βασισμένος εξ ολοκλήρου στη δική μου εμπειρία) περίπου 10 έως 15 λεπτών.

**Κατά την ταπεινή γνώμη μου.

*** Χρησιμοποιώντας όλες τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και δοκιμές του GTMetrix από το Ντάλας και όχι το προεπιλεγμένο Βανκούβερ (δεδομένου ότι ο διακομιστής του ιστότοπού μας δοκιμής βρίσκεται φυσικά στο κέντρο δεδομένων του DreamHost της Βιρτζίνια – παρά στον Καναδά).

**** Κυριολεκτικά το μόνο που έχουμε κάνει είναι να απενεργοποιήσουμε όλα τα σχόλια και τα pingbacks (για να αποφύγουμε τα ανεπιθύμητα σχόλια και να διατηρήσουμε τα πράγματα εξ ολοκλήρου ως στάνταρ).

Χρησιμοποιείτε ακόμη το DreamPress 2; Θέλετε να προσθέσετε; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map