Γιατί η δωρεάν φιλοξενία WordPress είναι σχεδόν πάντα μια κακή ιδέα!

Προσφορές WordPress


Εάν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να σκεφτείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας σε δωρεάν φιλοξενία WordPress.

Εάν συμβαίνει αυτό, θα συνιστούσα να πιέσετε λίγο τα φρένα και να ολοκληρώσετε αυτήν την ανάρτηση προτού λάβετε την απόφασή σας.

Ενώ η υπόσχεση να αποκτήσετε κάτι δωρεάν είναι πάντα δελεαστική, υπάρχουν μερικά κρυμμένα «κόστη» με τη δωρεάν φιλοξενία WordPress που το καθιστούν σχεδόν πάντα κακή ιδέα.

Για παράδειγμα, ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί αργά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όρια και απροσδόκητους τερματισμούς λειτουργίας και θα έχετε γενικά μια εμπειρία δευτερεύουσας ποιότητας, σε σύγκριση με την αγορά φιλοξενίας επί πληρωμή.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα αναφερθώ σε εννέα λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν φιλοξενία WordPress, εκτός από μερικές συγκεκριμένες περιπτώσεις. Στη συνέχεια, θα μοιραστώ τρεις από τους «καλύτερους» δωρεάν οικοδεσπότες WordPress, καθώς και τρεις προσιτές εναλλακτικές λύσεις επί πληρωμή που κάνουν μια καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους ιστότοπους.

Contents

Γιατί ο καθένας προσφέρει δωρεάν φιλοξενία WordPress στην πρώτη θέση?

Αν είστε θαυμαστής της Heinlein, γνωρίζετε ότι «δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα». Λοιπόν, γιατί οι επιχειρήσεις προσφέρουν δωρεάν φιλοξενία WordPress; Ποιά είναι η παγίδα?

Έχοντας εξετάσει μια σειρά διαφορετικών δωρεάν κεντρικών υπολογιστών WordPress, το κυριότερο κοινό φαινόμενο είναι ότι χρησιμοποιούν τη δωρεάν φιλοξενία ως στρατηγική μάρκετινγκ για να σας οδηγήσουν στα προγράμματα πληρωμής τους.

Χρησιμοποιούν το δωρεάν πρόγραμμα για να σας προσελκύσουν στην υπηρεσία τους, αλλά στη συνέχεια εφαρμόζουν αυστηρά όρια και περιλαμβάνουν πολλά πλεονεκτήματα για να σας κάνουν να αναβαθμίσετε τη δωρεάν υπηρεσία σας σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Αλλά ακόμα κι αν μπορείτε να παραμείνετε εντός αυτών των ορίων και να αντισταθείτε στο τραγούδι της σειρήνας των επιθετικών προσφορών upsell, η χρήση δωρεάν φιλοξενίας WordPress δεν είναι καλή απόφαση τις περισσότερες φορές. Να γιατί:

Εννέα λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να βασίζεστε στη δωρεάν φιλοξενία WordPress για έναν σοβαρό ιστότοπο

1. Ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί αργά

Εάν δημιουργείτε έναν σοβαρό ιστότοπο, είναι σημαντικό ο ιστότοπός σας να φορτώνεται γρήγορα. Υπάρχουν όλα τα είδη δεδομένων και οι λόγοι για να θέλετε έναν ιστότοπο γρήγορης φόρτωσης. Για παράδειγμα:

 • Η Google χρησιμοποιεί την ταχύτητα σελίδας ως παράγοντα κατάταξης τόσο στα αποτελέσματα για κινητά όσο και για επιτραπέζιους υπολογιστές.
 • Οι βραδύτεροι χρόνοι φόρτωσης συσχετίζονται με υψηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας χωρίς να δεσμεύονται.

Λοιπόν, πόσο κακό είναι σε σύγκριση με έναν πληρωμένο κεντρικό υπολογιστή WordPress?

Λοιπόν, εγγραφώ για έναν δημοφιλή δωρεάν φιλοξενούμενο WordPress Byet για να δοκιμάσω την απόδοσή τους και ήταν απογοητευτικό να κάνω ακόμη και ενέργειες στον πίνακα ελέγχου του WordPress, επειδή όλα ήταν τόσο αργά.

Στην πραγματικότητα, όταν προσπάθησα να εισαγάγω το περιεχόμενο επίδειξης ενός θέματος για να δοκιμάσω την απόδοση φιλοξενίας, η διαδικασία εισαγωγής εξακολούθησε να λήγει επειδή η σύνδεση ήταν πολύ αργή.

Στο τέλος, έπρεπε να καταφύγω στη δοκιμή μόνο του προεπιλεγμένου θέματος είκοσι είκοσι, το οποίο είχε μέσο χρόνο φόρτωσης 2.681 δ:

Δοκιμή απόδοσης φιλοξενίας Byet

Πλήρη αποτελέσματα.

Ενώ 2,681 δευτερόλεπτα ακούγονται εντάξει, θυμηθείτε ότι πρόκειται μόνο για την προεπιλεγμένη ανάρτηση «Γεια σας στον κόσμο!» Και το προεπιλεγμένο θέμα. Ακόμη και οι φθηνότεροι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες μπορούν συνήθως να φορτώσουν αυτήν τη ρύθμιση σε ~ 1-1,5 δευτερόλεπτα, οπότε αυτή η απόδοση είναι πραγματικά φοβερή.

Βασικά, οι επισκέπτες σας θα έχουν κακή εμπειρία χρήστη στη διεπαφή και θα έχετε επίσης κακή εμπειρία χρήστη στο πίσω μέρος.

2. Θα πρέπει να τηρείτε τα αυστηρά όρια αποθήκευσης και εύρους ζώνης

Με έναν δωρεάν κεντρικό υπολογιστή WordPress, συνήθως θα έχετε μόνο 1 έως 2 GB αποθηκευτικού χώρου με ένα δωρεάν πακέτο στην καλύτερη περίπτωση, κάτι που δεν σας δίνει μεγάλη ευελιξία. Μερικά είναι ακόμη χαμηλότερα, στα 300 MB ή λιγότερο.

Μην με παρεξηγείτε – αυτό αρκεί για έναν απλό ιστότοπο WordPress, αλλά μπορείτε να φτάσετε γρήγορα αυτό το όριο ανάλογα με τις προσθήκες που χρησιμοποιείτε και το μέγεθος των εικόνων / βίντεο που ανεβάζετε στον ιστότοπό σας.

Πέρα από αυτό, θα πρέπει επίσης να ανησυχείτε ότι θα φτάσετε το όριο εύρους ζώνης εάν ο ιστότοπός σας δέχεται πάρα πολλούς επισκέπτες. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση επειδή οι περισσότεροι δωρεάν οικοδεσπότες θα κλείσουν επιθετικά ιστότοπους που χρησιμοποιούν υπερβολικό εύρος ζώνης.

Συγκριτικά, πολλοί φτηνοί κοινόχρηστοι οικοδεσπότες προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επίτευξη των ορίων σας.

3. Δεν θα έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη

Όταν πληρώνετε για φιλοξενία, συνήθως λαμβάνετε υποστήριξη 24/7 μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας τουλάχιστον, ενώ ορισμένοι οικοδεσπότες προσφέρουν επίσης τηλεφωνική υποστήριξη.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί σχεδόν σίγουρα θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υποστήριξη. Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έμπειρο στη διαχείριση ιστοτόπων WordPress και ακόμη περιστασιακά πρέπει να απευθυνθώ στην υποστήριξη του οικοδεσπότη μου για βοήθεια.

Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε δωρεάν φιλοξενία WordPress, συνήθως θα λάβετε:

 • Μηδενική υποστήριξη.
 • Πολύ ελάχιστη υποστήριξη μέσω φόρουμ ή κάτι παρόμοιο.

Το σενάριο με τις καλύτερες περιπτώσεις είναι περιορισμένη υποστήριξη εισιτηρίων, ενώ οι περισσότεροι δωρεάν οικοδεσπότες πηγαίνουν μόνο με ένα φόρουμ υποστήριξης κοινότητας.

Για παράδειγμα, δείτε τη διαφορά στην υποστήριξη μεταξύ των δωρεάν και πληρωμένων προγραμμάτων για τη δωρεάν φιλοξενία της AccuWeb:

Πολιτικές υποστήριξης AccuWeb

4. Ο ιστότοπός σας ενδέχεται να αρχειοθετηθεί / διαγραφεί εάν είναι ανενεργός

Οι περισσότεροι δωρεάν οικοδεσπότες WordPress προσπαθούν πάντα να εξοικονομήσουν πόρους, πράγμα που σημαίνει ότι εκκαθαρίζουν περιοδικά ανενεργούς ιστότοπους για να αφαιρέσουν το νεκρό βάρος.

Εάν ο ιστότοπός σας περάσει από περίοδο αδράνειας, θα μπορούσατε να καταλήξετε κατά λάθος σε μια από αυτές τις εκκαθαρίσεις και να χάσετε εντελώς τον ιστότοπό σας.

Για παράδειγμα, εάν πραγματοποιήσετε αναζήτηση στα φόρουμ υποστήριξης στο 000webhost, έναν από τους δημοφιλέστερους δωρεάν φιλοξενούμενους WordPress, θα δείτε πολλές περιπτώσεις αυτού του γεγονότος:

Ο ιστότοπος έκλεισε στο 000webhost

Έτσι, εκτός αν θέλετε την πίεση να θυμάστε να συνδέεστε κάθε τόσο συχνά, πιθανότατα θα είστε καλύτερα να πληρώνετε για έναν οικοδεσπότη που δεν θα σας εκκαθαρίσει εάν αδρανοποιήσετε για πολύ καιρό.

5. Ο ιστότοπός σας ενδέχεται να διαγραφεί για άλλο λόγο (και δεν έχετε δυνατότητα προσφυγής)

Εκτός από τον τερματισμό ενός ιστότοπου λόγω αδράνειας, έχετε επίσης τη φιλοσοφία ενός δωρεάν κεντρικού υπολογιστή WordPress για άλλους τύπους αναστολών.

Για παράδειγμα, στο 000webhost, μπορείτε να ανασταλείτε αυτόματα εάν υπερβείτε τα όρια της «επεξεργαστικής ισχύος, μνήμης, επισκέψεων και ούτω καθεξής». Ο οικοδεσπότης σας μπορεί επίσης να σας αναστείλει εάν σας αναφέρει τρίτο μέρος ή μέλος του προσωπικού.

Παρόλο που μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για αναστολή, πρέπει να το κάνετε εντός επτά ημερών ή τα δεδομένα σας διαγραφούν για πάντα, χωρίς πιθανότητα να την ανακτήσετε:

Πολιτικές αναστολής λογαριασμού 000webhost

Οι πολιτικές αναστολής ποικίλλουν ανάλογα με τον οικοδεσπότη, αλλά συνήθως είναι αρκετά παρόμοιες από αυτή την άποψη.

Παρόλο που οι πληρωμένοι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να σας αναστείλουν, έχουν οικονομικό κίνητρο να μην το κάνουν, γεγονός που το καθιστά πολύ λιγότερο ζήτημα.

6. Ο οικοδεσπότης σας μπορεί να τερματιστεί τυχαία (και θα χάσετε τα δεδομένα σας)

Ακόμα κι αν ο ιστότοπός σας δεν τεθεί σε αναστολή ή διαγραφεί, υπάρχει ακόμα ένας άλλος τρόπος που ενδέχεται να χάσετε την πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Αν κάνετε google «καλύτεροι δωρεάν φιλοξενούμενοι WordPress» ή παρόμοια, θα παρατηρήσετε μια εντυπωσιακή ομοιότητα μεταξύ πολλών λιστών που βρίσκετε:

Συχνά γεμίζουν με μη λειτουργικές επιλογές που δεν λειτουργούν πλέον.

Όχι, αυτοί οι μπλόγκερ δεν είναι απλώς τεμπέληδες, είναι απλώς κίνδυνος του δωρεάν χώρου φιλοξενίας WordPress.

Με απλά λόγια, οι δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού είναι πολύ πιο πιθανό να κλείσουν από τους οικοδεσπότες ιστού επί πληρωμή.

Επομένως, ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι ομαλά για λίγο, αλλά υπάρχει μια ασήμαντη πιθανότητα ότι ο οικοδεσπότης σας θα μπορούσε να τερματιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Μερικές φορές, ενδέχεται να μην λάβετε καμία ειδοποίηση, κάτι που θα μπορούσε να σας προκαλέσει να χάσετε τα δεδομένα σας εάν δεν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας τακτικά στον ιστότοπό σας.

7. Είστε μόνος σας με ασφάλεια

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού που εφαρμόζουν εφαρμόζουν προληπτικά μέτρα ασφαλείας και σάρωση, επειδή έχουν οικονομικό συμφέρον να διατηρούν τον ιστότοπό σας καθαρό και να λειτουργεί.

Αυτό δεν ισχύει για τους περισσότερους δωρεάν οικοδεσπότες. Μερικοί προσφέρουν βασικά τείχη προστασίας και απομόνωση λογαριασμού, αλλά απέχουν πολύ από τα είδη προληπτικών μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζει ένας ποιοτικός οικοδεσπότης WordPress.

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες WordPress προσφέρουν επίσης δωρεάν, εύκολα στην εγκατάσταση πιστοποιητικά SSL στις μέρες μας. Αυτό σας δίνει το πράσινο λουκέτο στα προγράμματα περιήγησης των επισκεπτών και βοηθά στην προστασία των δεδομένων που περνούν μεταξύ των επισκεπτών σας και του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, δεν θα λάβετε δωρεάν πιστοποιητικό SSL με δωρεάν φιλοξενία, γεγονός που αφήνει τα δεδομένα σας ανοιχτά σε κακόβουλους ηθοποιούς κατά τη μεταφορά.

8. Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε ξεπερασμένες τεχνολογίες

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας WordPress ασφαλή και λειτουργικό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, τα PHP 5.6, PHP 7.0 και PHP 7.1 δεν λαμβάνουν πλέον ενεργή υποστήριξη ή διορθώσεις ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε το PHP 7.2 τουλάχιστον.

Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί δωρεάν οικοδεσπότες δεν προσφέρουν τίποτα πέρα ​​από το PHP 7.0.

Συχνά θα παρατηρήσετε το ίδιο με άλλες τεχνολογίες, όπως το HTTP / 2.

Αυτό το ζήτημα δεν ισχύει σε όλους τους δωρεάν κεντρικούς υπολογιστές WordPress. Για παράδειγμα, η δωρεάν φιλοξενία της AccuWeb προσφέρει PHP 7.X και HTTP / 2. Αλλά είναι αλήθεια για τους περισσότερους από τους δωρεάν φιλοξενούμενους WordPress που κοίταξα.

9. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα ενοχλητικά πράγματα

Τέλος, έβαλα αυτήν την ενότητα στο τέλος, επειδή είναι κάτι που είναι εντυπωσιακό για «ενοχλητικά πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά να έχετε λύσεις».

Για παράδειγμα, πολλοί δωρεάν φιλοξενούμενοι WordPress δεν υποστηρίζουν τη φιλοξενία email, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας email (π.χ. [email protected]). Υπάρχουν λύσεις – όπως η χρήση ενός δωρεάν λογαριασμού Zoho Mail – αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα έχετε να κάνετε με έναν αξιοπρεπή κοινόχρηστο οικοδεσπότη.

Ομοίως, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνει ο ιστότοπός σας στο WordPress (όπως τα μηνύματα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης) θα έχουν πιθανώς τρομερή δυνατότητα παράδοσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μεταβούν κατευθείαν στους φακέλους ανεπιθύμητων ατόμων. Εναλλακτικά, ορισμένοι δωρεάν κεντρικοί υπολογιστές απενεργοποιούν εντελώς την αλληλογραφία PHP, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress δεν θα μπορεί να στείλει καθόλου email.

Και πάλι, θα μπορούσατε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας μια δωρεάν υπηρεσία SMTP, όπως το SendGrid ή το Mailgun, αλλά προσθέτει κάποια δουλειά.

Άλλες λειτουργίες που θα χάσετε που προσφέρουν οι περισσότερες πληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress είναι:

 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress
 • Ιστότοποι στάσης

Βασικά, επειδή παίρνετε το ελάχιστο ελάχιστο service, θα πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να ασχοληθείτε με ορισμένα πράγματα που ένας καλός αμειβόμενος οικοδεσπότης θα χειριστεί για εσάς.

Δύο καταστάσεις όπου η δωρεάν φιλοξενία WordPress κάνει νόημα

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο καταστάσεις όπου η δωρεάν φιλοξενία WordPress μπορεί να έχει νόημα. Ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά καλή λύση.

Το πρώτο σενάριο θα ήταν αν θέλετε απλώς ένα είδος sandbox όπου μπορείτε να παίξετε με θέματα WordPress και πρόσθετα χωρίς κίνδυνο. Για παράδειγμα, έχω πολλούς δοκιμασμένους ιστότοπους WordPress σε διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές, επειδή μου διευκολύνει να δοκιμάσω διαφορετικά εργαλεία WordPress.

Σε τέτοια σενάρια, δεν είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση εάν ο ιστότοπός σας φορτώνεται αργά ή έχει πρόβλημα ασφαλείας, επειδή δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στον ιστότοπο.

Ένα άλλο σενάριο όπου η δωρεάν φιλοξενία θα μπορούσε να λειτουργήσει είναι ένας μη κερδοσκοπικός ιστότοπος χόμπι. Για παράδειγμα, εάν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπου η εκτεταμένη οικογένειά σας μπορεί να φιλοξενήσει εικόνες, ίσως η δωρεάν φιλοξενία WordPress είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Ακόμα, θα ήμουν προσεκτικός γιατί είναι πάντα πιθανό ο οικοδεσπότης σας να μπορεί να σας κλείσει ή να σας αναστείλει, κάτι που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε τον ιστότοπό σας και τα δεδομένα του.

Εάν εκτιμάτε τον ιστότοπό σας για χόμπι, ίσως είναι καλύτερο να το μετακινήσετε σε έναν φτηνό κοινόχρηστο οικοδεσπότη που θα είναι λίγο πιο αξιόπιστος.

Η επιχειρηματική υπόθεση για το γιατί η δωρεάν φιλοξενία WordPress είναι μια κακή ιδέα

Εάν διαβάσετε ξανά την παραπάνω ενότητα, θα παρατηρήσετε ότι δεν ανέφερα τη λειτουργία μιας επιχείρησης με κέρδη σε δωρεάν φιλοξενία WordPress.

Υπάρχει λόγος για αυτήν την παράλειψη – είναι κακή ιδέα!

Εάν θέλετε η επιχείρησή σας να είναι επιτυχής, πρέπει να επενδύσετε σε αυτήν. Καθώς ελπίζω να οδηγήσω σπίτι παραπάνω, υπάρχουν μερικά πολύ πραγματικά επιχειρηματικά κόστη για τη δωρεάν φιλοξενία WordPress.

Το μεγαλύτερο είναι οι χρόνοι φόρτωσης του ιστότοπού σας. Οι αργοί χρόνοι φόρτωσης επηρεάζουν αρνητικά την εμπειρία χρήστη και την κατάταξη της Google. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη και δεδομένα που δείχνουν συσχέτιση μεταξύ βραδύτερων χρόνων φόρτωσης και μείωσης των ποσοστών μετατροπής. Όλα αυτά τα πράγματα είναι το αντίθετο από αυτό που χρειάζεστε εάν θέλετε η επιχείρησή σας να είναι επιτυχής.

Υπάρχουν επίσης τα ζητήματα ασφαλείας που ανέφερα παραπάνω και το γεγονός ότι θα μπορούσατε να χάσετε την επιχείρησή σας ανά πάσα στιγμή λόγω απροσδόκητου τερματισμού λειτουργίας.

Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, η επένδυση σε ποιοτική διαχείριση φιλοξενίας WordPress, όπως το WP Engine ή το Kinsta, είναι καλή χρήση των χρημάτων σας. Θα λάβετε έναν συνεργάτη που θα φροντίσει να βελτιστοποιήσει και να συντηρήσει τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Μάθετε περισσότερα για το πώς σας βοηθά η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress.

Οι τρεις «καλύτεροι» δωρεάν οικοδεσπότες WordPress

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η δωρεάν φιλοξενία WordPress είναι κατάλληλη για εσάς, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω, με βάση την έρευνά μου.

Αυτές οι επιλογές μπορούν να εξαλείψουν μερικές από τις παγίδες που ανέφερα παραπάνω, αλλά εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή για κάθε τύπο σοβαρού ιστότοπου.

000webhost

000webhost δωρεάν φιλοξενία WordPress

Στις παραπάνω ενότητες, μπορεί να φαινόταν κάπως σαν να έπαιρνα στο 000webhost, αλλά ο λόγος που τα χρησιμοποίησα ως παράδειγμα ήταν στην πραγματικότητα επειδή είναι μία από τις καλύτερες, πιο δημοφιλείς επιλογές για δωρεάν φιλοξενία WordPress.

Το 000webhost είναι η δωρεάν επιλογή από το Hostinger, ένα φτηνό κοινόχρηστο WordPress.

Πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά upsells που σας ωθούν να αγοράσετε πληρωμένη φιλοξενία από το Hostinger, αλλά το 000webhost εξακολουθεί να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Δείτε τι παίρνετε:

 • Δημιουργήστε δύο ιστότοπους δωρεάν.
 • Χρησιμοποιήστε τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα ή έναν δωρεάν υποτομέα 000webhost.
 • Πλήρης πρόσβαση στη βάση δεδομένων και FTP.
 • Ένα πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με ένα κλικ.
 • Χωρίς διαφημίσεις.
 • 300 MB αποθηκευτικού χώρου
 • 3 GB εύρους ζώνης

Το κύριο μειονέκτημα με αυτό είναι τα αυστηρά όρια – 300 MB δεν είναι πολύς χώρος για έναν ιστότοπο και μπορείτε εύκολα να το φάτε με εικόνες.

Αντίο

Byet δωρεάν φιλοξενία WordPress

Το Byet είναι μοναδικό επειδή προσφέρει (ή τουλάχιστον διαφημίζει) απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση με τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης – τα μεμονωμένα αρχεία δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 10 MB. Επομένως, μην περιμένετε να το φορτώσετε με τόνους βίντεο ή οτιδήποτε άλλο.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Χρησιμοποιήστε τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα ή ένα δωρεάν όνομα τομέα.
 • Φιλοξενία email για έως και πέντε λογαριασμούς.
 • Αυτόματη εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ.
 • Χωρίς διαφημίσεις.

Το Byet υπάρχει εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια, επομένως είναι επίσης ένας από τους πιο σταθερούς δωρεάν φιλοξενούμενους WordPress.

AccuWeb

Δωρεάν φιλοξενία WordPress στο AccuWeb

Το AccuWeb είναι ένας άλλος καθιερωμένος δωρεάν οικοδεσπότης – υπάρχουν από το 2003. Είναι λίγο πιο αυστηροί από τους άλλους σχετικά με το ποιος εγγραφεί – πρέπει να υποβάλετε ένα κρατικό πιστοποιητικό ταυτότητας κατά την εγγραφή σας, το οποίο, εν μέρει, τους βοηθά να εφαρμόσουν έναν αυστηρό κανόνα «ένας ιστότοπος ανά άτομο».

Εδώ είναι τα άλλα χαρακτηριστικά:

 • Χώρος αποθήκευσης SSD 2 GB και εύρος ζώνης 30 GB.
 • Χρησιμοποιεί το cPanel.
 • Πλήρης πρόσβαση διακομιστή και βάσης δεδομένων.
 • Ένα πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με ένα κλικ.
 • Χωρίς διαφημίσεις.
 • Χρησιμοποιήστε το δικό σας προσαρμοσμένο όνομα τομέα. Ωστόσο, το AccuWeb δεν προσφέρουν έναν δωρεάν υποτομέα όπως οι άλλοι.
 • Έως 25 λογαριασμοί email.

Το AccuWeb φαίνεται να είναι η καλύτερη δωρεάν επιλογή όσον αφορά την προσφορά σύγχρονων τεχνολογιών. Για παράδειγμα, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο cPanel, τις πιο πρόσφατες εκδόσεις PHP και HTTP / 2.

Τρεις φτηνές εναλλακτικές λύσεις επί πληρωμή για δωρεάν φιλοξενίες WordPress

Έτσι, εάν δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν φιλοξενία WordPress για ένα σοβαρό έργο, πού θα πρέπει να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας?

Λοιπόν, εάν σκέφτεστε τη δωρεάν φιλοξενία WordPress, αυτό σημαίνει πιθανώς ότι έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα ταίριαζες για την κοινή φιλοξενία WordPress.

Με την κοινή φιλοξενία WordPress, ο ιστότοπός σας «κοινοποιεί» τους πόρους του με άλλους ιστότοπους σε διακομιστή.

Αν και αυτό δεν είναι ιδανικό για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας, υψηλής απόδοσης, είναι απολύτως βιώσιμος για μικρά έργα – και το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι διατηρεί το κόστος σας πολύ χαμηλό.

Έχουμε μια ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη στους προτεινόμενους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας WordPress, αλλά εδώ είναι μια γρήγορη συλλογή των προτεινόμενων επιλογών…

 • SiteGround – η αναθεώρησή μας – τα πληρωμένα προγράμματα ξεκινούν από 3,95 $ το μήνα (ελάχιστο ένα έτος) με χρήσιμες λειτουργίες, όπως αυτόματες ενημερώσεις WordPress, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, προσαρμοσμένο ταμπλό και άλλα.
 • DreamHost – η αναθεώρησή μας – τα προγράμματα πληρωμένων ξεκινούν από 2,59 $ το μήνα (τουλάχιστον τρία χρόνια) ή 4,95 $ το μήνα (πληρώνουν μηνιαίως) με αυτόματες ενημερώσεις WordPress, δωρεάν πιστοποιητικά SSL και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.
 • Bluehost – τα προγράμματα πληρωμών ξεκινούν από 2,95 $ το μήνα (ελάχιστο 3 ετών) ή 4,95 $ το μήνα (ελάχιστο ένα έτος) με έναν πίνακα ελέγχου φιλικό προς το χρήστη, στάδια, αυτόματες ενημερώσεις WordPress και άλλα.

Οποιοσδήποτε από αυτούς τους κοινόχρηστους οικοδεσπότες θα προσφέρει ένα πολύ καλύτερο προϊόν από τη δωρεάν φιλοξενία WordPress σε διάφορους βασικούς τομείς:

 • Εκτέλεση – ακόμη και σε φθηνή κοινόχρηστη φιλοξενία, ο ιστότοπός σας θα φορτώνει πολύ πιο γρήγορα από τη δωρεάν φιλοξενία WordPress.
 • Εμπειρία χρήστη – Και οι τρεις αυτοί κεντρικοί υπολογιστές προσφέρουν πραγματικά βολικούς πίνακες ελέγχου και χρήσιμες λειτουργίες συντήρησης, όπως αυτόματες ενημερώσεις WordPress.
 • Υποστήριξη – θα έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη 24/7 όποτε τη χρειάζεστε.

Συλλέξαμε επίσης μερικούς άλλους φτηνούς φιλοξενεί WordPress.

συμπέρασμα

Σε αυτό το σημείο, ελπίζω να καταστήσω σαφές ότι υπάρχουν κάποιες πραγματικές δαπάνες για τη δωρεάν φιλοξενία WordPress. Αν και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε με χρήματα, θα πρέπει να πληρώσετε με:

 • βραδύτεροι χρόνοι φόρτωσης και υποβαθμισμένη εμπειρία χρήστη
 • περισσότερο χρόνο που αφιερώνεται στη διαχείριση του ιστότοπού σας επειδή δεν διαθέτετε τα εργαλεία που προσφέρουν οι περισσότεροι οικοδεσπότες οικοδεσπότες
 • το άγχος της γνώσης του ιστότοπού σας θα μπορούσε να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή με ελάχιστη ή καθόλου επιλογή για προσφυγή.

Η γνώμη μου? Όταν το υπολογίζετε, η δαπάνη ~ 5 $ το μήνα για έναν φτηνό κοινόχρηστο οικοδεσπότη είναι στην πραγματικότητα «φθηνότερη» από τη δωρεάν φιλοξενία WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map