Όλες οι καλύτερες εταιρείες διαχείρισης φιλοξενίας WordPress – Κριτική και σύγκριση (2020)

Προσφορές WordPress


Εάν χρειάζεστε φιλοξενία για τον ιστότοπό σας στο WordPress, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εταιρείες εκεί έξω με πακέτα φιλοξενίας που εστιάζουν στο WordPress. Ως μέρος αυτών των πακέτων, μπορείτε να απολαύσετε αυτοματοποιημένες ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων, καθώς και πρόσβαση σε εξειδικευμένο προσωπικό υποστήριξης που γνωρίζει το WordPress από μέσα προς τα έξω – καθώς και πολλά περισσότερα. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο και ποιος πρέπει να εμπιστεύεστε στον ιστότοπό σας?

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε τους διαχειριζόμενους WordPress οικοδεσπότες που θεωρούνται ευρέως οι καλύτεροι στην επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων των WP Engine, Kinsta, Flywheel, Pressable, SiteGround, Pagely και WordPress VIP. Δεν θα καλύψουμε μόνο τις πιο σημαντικές λειτουργίες στις οποίες θα έχετε πρόσβαση, αλλά θα συμπεριλάβουμε επίσης δεδομένα από τα αποτελέσματα των δοκιμών που δείχνουν ποιος είναι ο ταχύτερος και πιο αξιόπιστος διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress εκεί έξω σήμερα.

Ας αρχίσουμε!

Contents

Τι είναι η διαχείριση φιλοξενίας WordPress?

Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε διακομιστή βελτιστοποιημένο, ειδικά για ιστότοπους WordPress ώστε να παρέχουν ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και λιγότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε επίσης πρόσβαση σε λειτουργίες που εστιάζουν στο WordPress, όπως η διαχείριση ενημερώσεων λογισμικού WordPress, αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων και διατάξεων ασφαλείας που επικεντρώνονται στο WordPress.

Επιπλέον, καθώς το προσωπικό σε αυτές τις εταιρείες φροντίζει τους ιστότοπους του WordPress όλη την ημέρα, θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλύει γρήγορα τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν, καθώς και να παρέχει βοήθεια με τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε.

Ωστόσο, καθώς η χρήση του WordPress συνεχίζει να αυξάνεται, πολλοί οικοδεσπότες Ιστού προσπαθούν να εξαργυρώσουν την έκρηξη του WordPress, προωθώντας τα σχέδιά τους ως διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, αυτά είναι απλά επαναπροσδιορισμένα γενικά προγράμματα φιλοξενίας που είναι χλωμό σε σύγκριση με τα καλύτερα αληθινά διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress.

Για να αποφευχθεί η σύγχυση, αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει μόνο όσα θεωρούνται ευρέως ως αληθινές εταιρείες φιλοξενίας WordPress – όπως αυτές που φιλοξενούν μόνο ιστότοπους WordPress και έχουν δημιουργήσει μεγάλη φήμη. Μία εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι το SiteGround. Ενώ το SiteGround φιλοξενεί άλλους τύπους ιστότοπων, τα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress συγκρίνονται καλά με τις άλλες επιλογές σε αυτόν τον οδηγό και είναι επίσης ένα καλά σεβαστό όνομα στην κοινότητα του WordPress.

Με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress, θα πληρώνετε περισσότερα από όσα θα κάνατε για τη γενική φιλοξενία. Ωστόσο, όπως θα δείξει αυτή η σύγκριση, κερδίζετε πολλά περισσότερα για τα χρήματά σας – συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε χρήσιμες λειτουργίες που σας βοηθούν να κάνετε τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress λιγότερο χρονοβόρα και αγχωτική.

Σχετικά με τις δοκιμές ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας

Για αυτήν τη σύγκριση, χρησιμοποιήθηκαν τα δεδομένα ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας από το σε βάθος Σημείο αξιολόγησης επιδόσεων WordPress Hosting Performance για να δείξει πόσο γρήγορα και αξιόπιστα ήταν αυτά τα host.

Για τη δοκιμή της μη αποθηκευμένης απόδοσης, το Load Storm χρησιμοποιήθηκε για την προσομοίωση πραγματικών χρηστών που επισκέπτονται τον ιστότοπο, συνδέονται και περιηγούνται.

Το Load Impact χρησιμοποιήθηκε για την αξιολόγηση της προσωρινής αποθήκευσης, ζητώντας επανειλημμένα την αρχική σελίδα των δοκιμαστικών ιστότοπων.

Οι χρόνοι γεωγραφικής απόκρισης από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο καταγράφηκαν επίσης χρησιμοποιώντας το WebPageTest.

Για τη μέτρηση της διαθεσιμότητας των δοκιμαστικών ιστότοπων, χρησιμοποιήθηκε το Uptime Robot και το StatusCake για την παρακολούθηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Χάρη στον Kevin Ohashi για όλη τη σκληρή δουλειά που συμμετείχε στη συλλογή αυτών των δεδομένων.

Κίνστα

Το Kinsta είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον διαχειριζόμενο χώρο φιλοξενίας WordPress – τουλάχιστον όταν μιλάμε σε τεχνικούς χρήστες με εκτίμηση για την ισχυρή απόδοση. Εστιάζοντας στη δημιουργία ενός εξαιρετικά βελτιστοποιημένου περιβάλλοντος φιλοξενίας WordPress, παρέχοντας παράλληλα μια επιλογή λειτουργιών που όλοι οι κάτοχοι ιστότοπων θα βρουν χρήσιμες, η Kinsta πρέπει να απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα γρήγορο και ασφαλές σπίτι για τον ιστότοπό τους στο WordPress.

Εάν εγγραφείτε στο Kinsta, ο ιστότοπός σας στο WordPress θα φιλοξενείται τώρα στο Google Cloud Platform. Ωστόσο, καθώς ο ιστότοπός σας υποστηρίζεται και διαχειρίζεται το προσωπικό του Kinsta, απολαμβάνετε το καλύτερο και των δύο κόσμων αξιοποιώντας την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική Google, ενώ έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του WordPress στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε όταν χρειάζεστε βοήθεια.

Kinsta WP Hosting

Χαρακτηριστικά

Στο Kinsta, η εστίαση είναι να σας παρέχουμε το περιβάλλον, τα εργαλεία και τις δυνατότητες για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό.

Βασικά χαρακτηριστικά

Όταν επιλέγετε Kinsta, έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress στο Kinsta.
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.
 • Εργαλεία σταδιοποίησης και κλωνοποίησης ιστότοπου (όχι σε σχέδιο αρχικού επιπέδου).
 • Πρόσβαση SFTP στον ιστότοπό σας.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων μέσω phpMyAdmin.
 • Πίνακας ελέγχου για μη αυτόματη ενημέρωση λογισμικού και προσθηκών WordPress.
 • Επιλογή 20 τοποθεσιών κέντρων δεδομένων από όλο τον κόσμο.
 • 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.
 • Διαφανείς χρεώσεις υπέρβασης.
 • Δωρεάν CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite (όχι σε πρόγραμμα αρχικού επιπέδου).
 • Ιστότοποι που φιλοξενούνται στο Google Cloud Platform.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία από τα σχέδια φιλοξενίας του Kinsta περιλαμβάνουν:

Περιβάλλον σταδιοποίησης

Το Kinsta σάς παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και των ιστότοπων WordPress. Μέρος της λειτουργικότητας του πίνακα ελέγχου Kinsta περιλαμβάνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε γρήγορα ιστότοπους σταδιοποίησης όπου μπορείτε να δοκιμάσετε νέες προσθήκες, θέματα και αλλαγές κώδικα χωρίς να διακόψετε τη ζωντανή τοποθεσία σας. Ενώ ορισμένοι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές διαθέτουν δυνατότητα σταδιοποίησης, η μετακίνηση περιεχομένου μεταξύ των διαφορετικών περιβαλλόντων είναι πολύ απλή με το Kinsta.

Παγκόσμια κέντρα δεδομένων

Τώρα που η Kinsta χρησιμοποιεί το Google Cloud Platform, οι πελάτες τους μπορούν να επιλέξουν από 20 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων για τους ιστότοπούς τους. Εκτός από τη φιλοξενία του ιστότοπού σας σε μια σειρά από τοποθεσίες στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από κέντρα δεδομένων στην Ινδία, την Ασία και την Αυστραλία για να ταιριάξετε με το πού βρίσκεται το κοινό σας.

Μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εκτός από τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, το Kinsta σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας κατ ‘απαίτηση μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας. Επομένως, εάν πρόκειται να εγκαταστήσετε μια νέα προσθήκη ή να αλλάξετε το θέμα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως ένα σημείο επαναφοράς σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναφέρετε αυτές τις αλλαγές.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Παρόλο που το ταμπλό του Kinsta δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο το αντίστοιχο του Flywheel, είναι καλά σχεδιασμένο και εύκολο στην πλοήγηση. Αυτό σημαίνει εργασίες όπως η δημιουργία ενός νέου ιστότοπου, η κλωνοποίηση μιας τοποθεσίας ή η ενημέρωση λογισμικού χωρίς προβλήματα. Η επιλογή των κέντρων δεδομένων θα πρέπει επίσης να απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει κοινό σε μια συγκεκριμένη περιοχή – ειδικά εάν πρόκειται για μια μη τυπική περιοχή όπως η Ασία ή η Αυστραλία.

Δοκιμές ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας Kinsta

Δοκιμάστηκε ένας ιστότοπος που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα εκκίνησης 30 $ το μήνα, τοποθετώντας τον Kinsta στην κατηγορία $ 25 έως $ 50 το μήνα στις δοκιμές Signal Review.

Στη δοκιμή Load Storm που κλιμάκωσε από 500 έως 2.000 χρήστες που έχουν πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που φιλοξενείται από τον Kinsta, ο μέσος χρόνος απόκρισης ήταν 505 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σε μια δοκιμή επιπτώσεων φόρτωσης που κλιμάκωσε από έναν έως χίλιους χρήστες σε διάστημα 15 λεπτών, ο μέγιστος μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 619 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τις δοκιμές WebPageTest.org, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου Kinsta, με βάση τους χρόνους που καταγράφηκαν από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, ήταν 1,34 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια των δύο δοκιμών uptime που πραγματοποιήθηκαν στον ιστότοπο που φιλοξενείται στο Kinsta, τόσο το Uptime Robot όσο και το StatusCake κατέγραψαν 100% uptime.

Τιμολόγηση

Τα σχέδια της Kinsta ξεκινούν από 30 $ το μήνα έως 1.500 $ το μήνα για το επιχειρηματικό τους πρόγραμμα.

Το αρχικό πρόγραμμα εκκίνησης περιλαμβάνει 20.000 μηνιαίες επισκέψεις, 10 GB αποθήκευσης SSD και 50 GB πρόσβασης CDN. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν δωρεάν μετεγκατάσταση για να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress στο Kinsta, αλλά, αν θέλετε να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους, θα πρέπει να επιλέξετε ένα υψηλότερο σχέδιο από την επιλογή επιπέδου εισόδου.

Συμπέρασμα Kinsta

Παρόλο που το Kinsta δεν έχει το ίδιο επίπεδο κοινής χρήσης λογαριασμού και λειτουργίες συνεργασίας με το Flywheel, μπορείτε ακόμα να αφήσετε με ασφάλεια άλλους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας και στους ιστότοπους που φιλοξενούνται σε αυτόν με τη δυνατότητα να ελέγχετε ακριβώς τι μπορεί να κάνει και να βλέπει κάθε χρήστης.

Ωστόσο, όπως έδειξε η κριτική μας, όπου η Kinsta μπαίνει από μόνη της είναι ο γρήγορος χρόνος φόρτωσης και η μεγάλη επιλογή κέντρων δεδομένων. Επομένως, εάν ψάχνετε έναν οικοδεσπότη που θα εμφανίζει τον ιστότοπό σας το συντομότερο δυνατό στο κοινό σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, χωρίς να σπάσει την τράπεζα και παρόλο που σας παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, το Kinsta είναι καλό επιλογή.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Kinsta.

Μηχανή WP

Το WP Engine είναι μια από τις πιο καθιερωμένες εταιρείες φιλοξενίας WordPress εκεί έξω, οπότε αν ψάχνετε για έναν οικοδεσπότη με πολυετή εμπειρία, το WP Engine σίγουρα ταιριάζει στο λογαριασμό.

Αντί να επικεντρώνεται σε έναν συγκεκριμένο τύπο πελάτη, όπως σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές ή νέους στο WordPress, η WP Engine έχει μια λίστα χαρακτηριστικών που θα πρέπει να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό. Με λίγα λόγια, εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, τότε βρίσκεστε στο κοινό-στόχο του WP Engine.

WP Engine Managed WordPress Hosting

Χαρακτηριστικά

Με τα χρόνια, η WP Engine έχει προσθέσει όλο και περισσότερα χρήσιμα χαρακτηριστικά στα σχέδιά τους. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν την επιλογή θεμάτων υψηλής ποιότητας από το StudioPress στα οποία οι πελάτες τους έχουν πρόσβαση σε περιβάλλοντα ανάπτυξης και σκηνοθέτησης για κάθε ιστότοπο που φιλοξενείται και τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικών μεταβιβάσιμων ιστότοπων για πελάτες.

Όπως και το Kinsta, το WP Engine χρησιμοποιεί πλέον και το Google Cloud Platform, προσφέροντάς σας ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών κέντρου δεδομένων για να διαλέξετε.

Βασικά χαρακτηριστικά

Πριν ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις ξεχωριστές λειτουργίες του WP Engine, δείτε τι είναι διαθέσιμο στα σχέδιά τους:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Ένα δωρεάν πρόσθετο για βοήθεια με τη μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress στο WP Engine.
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.
 • Περιβάλλοντα σταδιοποίησης και ανάπτυξης ιστότοπου.
 • Πρόσβαση SFTP στον ιστότοπό σας.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων μέσω phpMyAdmin.
 • Ενημερώσεις λογισμικού WordPress που διαχειρίζεται η WP Engine.
 • Επιλογή 13 τοποθεσιών κέντρων δεδομένων από όλο τον κόσμο.
 • 24/7 ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας (υποστήριξη τηλεφώνου και εισιτηρίων σε υψηλότερα πακέτα).
 • Δωρεάν CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • Το WordPress Multisite διατίθεται ως πρόσθετο επί πληρωμή.
 • Πρόσβαση σε premium θέματα WordPress 35-plus από το StudioPress.
 • Ιστότοποι που φιλοξενούνται στο Google Cloud Platform.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία από τα σχέδια φιλοξενίας WP Engine περιλαμβάνουν:

Θέματα StudioPress WordPress

Κάθε ιστότοπος WordPress χρειάζεται ένα θέμα και, ενώ μπορείτε να βρείτε μερικά καλά δωρεάν θέματα, οι επιλογές premium φαίνονται γενικά καλύτερες και σας παρέχουν περισσότερες επιλογές για τον ιστότοπό σας. Καθώς η WP Engine έχει αποκτήσει το StudioPress, οι πελάτες τους έχουν πλέον πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα θέματα WordPress που διατίθενται χωρίς επιπλέον κόστος.

Λειτουργίες φιλικές για προγραμματιστές

Εκτός από τη στόχευση τακτικών κατόχων ιστότοπων με αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις λογισμικού, για να μην αναφέρουμε τη βιβλιοθήκη θεμάτων, τα περιβάλλοντα ανάπτυξης και σκηνοθέτησης που λαμβάνει κάθε ιστότοπος, θα βοηθήσει το WP Engine να προσελκύσει επίσης προγραμματιστές και κωδικοποιητές..

Χάρη στη γρήγορη και εύκολη διαδικασία μεταφοράς περιεχομένου μεταξύ των τριών περιβαλλόντων, οι προγραμματιστές μπορούν να πειραματιστούν με ασφάλεια στο περιβάλλον ανάπτυξης, να μοιραστούν τη δουλειά τους όταν είναι έτοιμοι με τους πελάτες ή την ομάδα τους στο περιβάλλον σταδιοποίησης και, στη συνέχεια, να ωθήσουν αμέσως αυτές τις αλλαγές στο ζωντανό περιβάλλον όταν όλα έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί.

Όπως και το Flywheel, το WP Engine διαθέτει πλέον μια δυνατότητα μεταβιβάσιμων ιστότοπων που επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν έναν ιδιωτικό ιστότοπο που δεν υπολογίζεται στο επίδομα ιστότοπου του σχεδίου τους. Αυτός ο ιδιωτικός ιστότοπος μπορεί να κοινοποιηθεί σε πελάτες που μπορούν να το αποκτήσουν όταν είναι έτοιμοι να μεταδοθούν ζωντανά. Και πάλι όπως το Flywheel, δεν χρειάζεται να ξεκινάτε με έναν κενό ιστότοπο WordPress κάθε φορά. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να αντιγράψετε γρήγορα έναν υπάρχοντα ιστότοπο στον νέο ιστότοπο για να χρησιμεύσετε ως ίδρυμα.

Scalable Cloud Hosting

Τώρα που η WP Engine χρησιμοποιεί το Google Cloud Platform ως περιβάλλον φιλοξενίας, οι πόροι που διατίθενται στους ιστότοπους των πελατών τους μπορούν να κλιμακωθούν άμεσα χωρίς διακοπή λειτουργίας. Όπως και με τους Kinsta και Flywheel – άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress που χρησιμοποιούν το Google Cloud Platform – οι πελάτες του WP Engine μπορούν να επιλέξουν να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό τους σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Αν και η εξειδίκευση μπορεί να είναι καλή, η WP Engine έχει διευρύνει την ελκυστικότητά της καθώς η εταιρεία μεγαλώνει. Οι μπλόγκερ και οι ιδιοκτήτες μικρών ιστότοπων που αναζητούν ένα γρήγορο και διαχειριζόμενο περιβάλλον για τον ιστότοπό τους στο WordPress θα βρουν το WP Engine ελκυστικό, όπως και περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστότοπων με γνώσεις τεχνολογίας που θέλουν να ακολουθήσουν μια πρακτική προσέγγιση στη δημιουργία και διαχείριση των ιστότοπών τους.

Δοκιμές ταχύτητας κινητήρα WP και Uptime

Δυστυχώς, το WP Engine δεν συμπεριλήφθηκε στις δοκιμές σήματος κριτικής 2019. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Review Signal, εάν δεν περιλαμβάνεται μια γνωστή εταιρεία, αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.

Τιμολόγηση

Με το πρόγραμμα εκκίνησης σε επίπεδο εισόδου με τιμή 35 $ το μήνα, η WP Engine είναι ελαφρώς πιο ακριβή από μερικές από τις άλλες εταιρείες διαχείρισης που καλύπτονται εδώ. Ωστόσο, έχετε ένα σχετικά γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο 10 GB, ένα επιτρεπόμενο ποσό 25.000 μηνιαίων επισκέψεων και εύρος ζώνης 50 GB. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα premium θέματα StudioPress, θα εξοικονομήσετε χρήματα. Επίσης, εάν επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως αντί μηνιαίου, θα λάβετε δύο μήνες δωρεάν φιλοξενίας.

Συμπεράσματα κινητήρα WP

Αν θέλετε να πάτε με ένα από τα πιο δοκιμασμένα ονόματα στη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, τότε το WP Engine είναι δύσκολο να νικήσετε. Ωστόσο, όπως καταδεικνύει η λίστα λειτουργιών, δεν πληρώνετε μόνο για το όνομα, αλλά έχετε πρόσβαση σε ορισμένα πραγματικά χρήσιμα εργαλεία και πρόσθετα για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του WP Engine.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Το Flywheel είναι μια διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας WordPress με σχέδια που στοχεύουν σε δημιουργικά όπως σχεδιαστές ιστοσελίδων και εταιρείες. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη των ταμπλό λογαριασμών Flywheel είναι πραγματικά όμορφα σχεδιασμένο, οπότε αν εκτιμάτε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μαζί με μερικές εντυπωσιακές δυνατότητες φιλοξενίας, το Flywheel θα μπορούσε να είναι για εσάς.

Επιπλέον, οι ιστότοποι του Flywheel φιλοξενούνται πλέον στο Google Cloud Platform και πρόσφατα έχουν ξαναχτίσει την αρχιτεκτονική τους από την αρχή. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να περιμένετε μια ταχύτερη και πιο ανθεκτική υπηρεσία φιλοξενίας από το Flywheel, με τους πόρους που διατίθενται στον ιστότοπό σας να μπορούν να κλιμακώνονται αυτόματα ανάλογα με τις ανάγκες.

Flywheel Managed Hosting

Χαρακτηριστικά

Για να βοηθήσουν το Flywheel να προσελκύσει το κοινό-στόχο τους, τα σχέδια περιλαμβάνουν μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για να διευκολύνουν τη συνεργασία και να βοηθήσουν εκείνους που διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους πελατών, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας περιοχών ανάπτυξης για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Βασικά χαρακτηριστικά

Όταν εγγραφείτε στο Flywheel, έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress στο Flywheel.
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.
 • Εργαλεία σταδιοποίησης και κλωνοποίησης ιστότοπου.
 • Πρόσβαση SFTP στον ιστότοπό σας.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων μέσω προσαρμοσμένης διεπαφής.
 • Διαχειριζόμενες ενημερώσεις λογισμικού WordPress με διαχειριζόμενες ενημερώσεις προσθηκών διαθέσιμες ως πρόσθετο επί πληρωμή.
 • Επιλογή δέκα τοποθεσιών κέντρων δεδομένων.
 • 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις υπέρβασης.
 • Δωρεάν γρήγορη χρήση CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • Το WordPress Multisite διατίθεται σε όλα τα σχέδια πάνω από το αρχικό πρόγραμμα έναρξης.
 • Ιστότοποι που φιλοξενούνται στο Google Cloud Platform.

Εκτός από τις τυπικές δυνατότητες, το Flywheel προσφέρει ορισμένα πρόσθετα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:

Σχεδιαγράμματα ιστότοπου

Για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, το Flywheel σας επιτρέπει να οργανώσετε θέματα και προσθήκες για να δημιουργήσετε σχεδιαγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε φορά που δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο WordPress. Εάν βρίσκεστε στην ίδια διαμόρφωση κάθε φορά που ξεκινάτε ένα νέο έργο, αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει – ειδικά καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά σχεδιαγράμματα.

Ιστότοποι πελάτη επίδειξης

Το Flywheel διευκολύνει τη δημιουργία επίδειξης ιστοτόπων WordPress όταν δημιουργείτε ιστότοπους για τους πελάτες σας. Δεν χρειάζεται καν να πραγματοποιήσετε πληρωμή έως ότου ο ιστότοπος είναι έτοιμος για προβολή, παρέχοντας έναν ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με τους πελάτες σας. Όταν ο πελάτης σας είναι ευχαριστημένος με τον ιστότοπο, αυτοί ή εσείς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή και ο ιστότοπος θα δημοσιευτεί.

Τοπικό εργαλείο ανάπτυξης WordPress

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα προσελκύσει τόσο τους σχεδιαστές όσο και τους προγραμματιστές είναι το εργαλείο Flywheel Local. Αυτό το λογισμικό καθιστά πολύ εύκολη τη δημιουργία τοπικών ιστότοπων WordPress στον υπολογιστή σας.

Σε αντίθεση με μια κανονική τοπική εγκατάσταση WordPress, το Flywheel Local σάς επιτρέπει να μοιράζεστε ιδιωτικά τους ιστότοπους στους οποίους εργάζεστε μέσω ενός ζωντανού συνδέσμου. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε εύκολα το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις και τη σχεδίαση του τοπικού σας ιστότοπου WordPress σε έναν από τους ιστότοπούς σας που φιλοξενείται από το Flywheel και αντίστροφα.

Χαρακτηριστικά συνεργασίας

Εκτός από την απλοποίηση της διαδικασίας παροχής στους πελάτες σας πρόσβασης στους ιστότοπους τους οποίους εργάζεστε, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε λογαριασμούς για τα μέλη της ομάδας σας ή άλλους προγραμματιστές με τους οποίους συνεργάζεστε. Καθώς κάθε χρήστης λαμβάνει το δικό του όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, δεν χρειάζεται να μοιράζεστε στοιχεία σύνδεσης για να παρέχετε πρόσβαση στον λογαριασμό και στους ιστότοπούς σας.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Εάν εργάζεστε με άλλους ή δημιουργείτε και διαχειρίζεστε ιστότοπους για πελάτες, τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε τις δυνατότητες του Flywheel. Εκτός από την κάλυψη των βασικών στοιχείων διαχείρισης φιλοξενίας, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων και αυτόματες ενημερώσεις, αυτές οι επιπλέον δυνατότητες βοηθούν το Flywheel να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην πρόσφατη πρακτική αναθεώρηση φιλοξενίας Flywheel.

Δοκιμές ταχύτητας σφονδύλου και χρόνου λειτουργίας

Στη σύγκριση της φιλοξενίας μας χρησιμοποιήθηκαν τα δεδομένα για το πρόγραμμα εισόδου σε επίπεδο Flywheel από το Σήμα Αναθεώρησης κάτω από 25 $ το μήνα.

Σε μια δοκιμή Load Storm που κλιμάκωσε 500 έως 2.000 χρήστες που έφτασαν σε έναν ιστότοπο που φιλοξενήθηκε από το Flywheel, ο μέσος χρόνος απόκρισης ήταν 1.790 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σε μια δοκιμή επιπτώσεων φόρτωσης που κλιμάκωσε από έναν έως χίλιους χρήστες σε διάστημα 15 λεπτών, ο μέγιστος μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 2.940 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τις δοκιμές WebPageTest.org, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου Flywheel με βάση τους χρόνους που καταγράφηκαν από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο ήταν 1,27 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια των δύο δοκιμών uptime που πραγματοποιήθηκαν στον ιστότοπο που φιλοξενήθηκε από το Flywheel, το Uptime Robot κατέγραψε 99,966% uptime και το StatusCake κατέγραψε 99,98% uptime.

Τιμολόγηση

Τα σχέδια φιλοξενίας που διαχειρίζονται το Flywheel ξεκινούν με σχετικά προσιτά 23 $ το μήνα όταν χρεώνονται ετησίως και φτάνουν έως και τα 266 $ το μήνα για το πακέτο της κορυφαίας εταιρείας (αν και η τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την επιλογή της τοποθεσίας του διακομιστή σας). Το Flywheel προσφέρει επίσης προσαρμοσμένα σχέδια για όσους χρειάζονται μια υπηρεσία φιλοξενίας κατά παραγγελία.

Μετά από μια πρόσφατη ανανέωση των σχεδίων τους, το πρόγραμμα Flywheel σε επίπεδο εισόδου είναι τώρα πιο ελκυστικό από ό, τι στο παρελθόν, χάρη στην αύξηση των δικαιωμάτων. Στο πρόγραμμα Starter, έχετε πλέον πρόσβαση σε 5 GB αποθηκευτικού χώρου, 50 GB εύρους ζώνης και δυνατότητα λήψης 25.000 επισκέψεων το μήνα.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους WordPress σε έναν λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των δικών σας ιστότοπων και ιστότοπων πελατών, θα πρέπει να επιλέξετε είτε το πρόγραμμα Freelance είτε το Agency, όπου οι τιμές ξεκινούν από 105 $ το μήνα για τον πρώτο και 266 $ το μήνα για τον τελευταίο.

Συμπέρασμα σφόνδυλου

Το Flywheel αξίζει σίγουρα να προστεθεί στη σύντομη λίστα σας εάν ψάχνετε για έναν οικοδεσπότη που έχει εμπειρία στη συνεργασία με σχεδιαστές, προγραμματιστές και εταιρείες και που κατανοεί τις ανάγκες τους.

Εάν συνεργάζεστε με πελάτες ή θέλετε έναν εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο επίδειξης των ιστότοπων που δημιουργείτε για αυτούς, τότε η κομψή διεπαφή Flywheel και τα επιπλέον εργαλεία καθιστούν όλη τη διαδικασία πολύ απλή.

Επίσης, εάν έχετε σκεφτεί να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με το Flywheel στο παρελθόν, η πρόσφατη υιοθέτησή τους από το Google Cloud Platform θα σας πείσει να ρίξετε μια άλλη ματιά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Flywheel.

Πιέζεται

Πιέσιμη ελπίδα να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας όλες τις ίδιες διαχειριζόμενες λειτουργίες φιλοξενίας WordPress με τις άλλες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα, αλλά και έχοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και στη διατήρηση των πελατών τους ευχαριστημένους.

Ως μέρος της δέσμευσής τους για εξυπηρέτηση πελατών, η ομάδα Pressable θα σας υποστηρίξει προσωπικά όταν πρόκειται για τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας στους διακομιστές τους ή τη δημιουργία του πρώτου σας ιστότοπου WordPress. Έχουν επίσης μερικές άλλες δυνατότητες που στοχεύουν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας WordPress.

Πιεσμένη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Pressable συγκρίνονται καλά με τις άλλες διαχειριζόμενες εταιρείες φιλοξενίας WordPress – με μερικές προσθήκες για να τους βοηθήσουν να υποστηρίξουν τους πελάτες τους πιο αποτελεσματικά από τον ανταγωνισμό.

Βασικά χαρακτηριστικά

Οι πελάτες στο Pressable έχουν πρόσβαση στις ακόλουθες λειτουργίες για τους ιστότοπους WordPress:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου WordPress στο Pressable.
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.
 • Σταδιοποίηση ιστοτόπου.
 • Πρόσβαση SFTP στον ιστότοπό σας.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων μέσω phpMyAdmin.
 • Οι ενημερώσεις λογισμικού WordPress διαχειρίζονται από το Pressable.
 • Ενιαίο κέντρο δεδομένων που βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.
 • Υποστήριξη εισιτηρίων 24/7 (η υποστήριξη συνομιλίας δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα εισόδου).
 • Δωρεάν CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • Απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και εύρος ζώνης (μόνο επίδομα επισκέψεων).
 • Multisite WordPress.
 • Επιλογή θεμάτων WordPress διαθέσιμα μέσω της ενσωμάτωσης Jetpack.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία από τα πακέτα φιλοξενίας Pressable περιλαμβάνουν:

Εξατομικευμένη ενσωμάτωση

Όταν εγγραφείτε στο Pressable, εκχωρείται μια προσωπική επαφή στην ομάδα υποστήριξής τους. Η ιδέα είναι ότι η ύπαρξη ενός σταθερού σημείου επαφής διευκολύνει την επίλυση τυχόν ζητημάτων που ενδέχεται να προκύψουν με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Εάν αυτός ο τύπος ρύθμισης απευθύνεται σε εσάς ή εάν δεν είστε σίγουροι για την έναρξη ενός νέου ιστότοπου WordPress ή τη μετεγκατάσταση ενός υπάρχοντος ιστότοπου σε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή, τότε το Pressable θα μπορούσε να είναι μια εταιρεία που θα εξερευνήσει περαιτέρω.

Εκπαίδευση WordPress

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αποδεικνύει τη δέσμευση της Pressable στην ικανοποίηση των πελατών είναι η σειρά εκπαιδευτικών βίντεο WP101 στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι πελάτες. Έχουμε ελέγξει το WP101 στο παρελθόν, αλλά είναι μια σειρά από αφηγημένα βίντεο που σας καθοδηγούν στις κύριες λειτουργίες του WordPress, καθώς και μερικά από τα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό το λογισμικό ιστότοπου.

Κανονικά, θα πρέπει να πληρώσετε για πρόσβαση στα εκπαιδευτικά βίντεο WP101, αλλά με το Pressable περιλαμβάνεται στα σχέδια φιλοξενίας τους χωρίς επιπλέον κόστος.

Jetpack Premium

Οι πελάτες που μπορούν να πιεστούν έχουν επίσης πρόσβαση στην υπηρεσία Jetpack Premium, η οποία αξίζει 99 $ το μήνα. Με το Jetpack να λειτουργεί στον ιστότοπό σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε λειτουργίες όπως καθημερινές σαρώσεις ασφαλείας με αυτόματες λύσεις μεγάλου αριθμού ζητημάτων, εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου, όπως widget σχετικών αναρτήσεων και βελτιωμένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.

Όλα αυτά μπορούν να διευκολύνουν την εκτέλεση και τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Είναι δύσκολο να προσδιοριστούν οι ισχυρισμοί της Pressable ότι είναι ο πιο διαχειριζόμενος φιλοξενούμενος WordPress που επικεντρώνεται στον πελάτη εκεί έξω. Ωστόσο, αφού ελέγξουν τις δυνατότητές τους, σίγουρα προσφέρουν χρήσιμα πρόσθετα που δεν έχουν οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες, ενώ καλύπτουν επίσης τα απαραίτητα που βρίσκονται αλλού. Ωστόσο, η έλλειψη υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα στο πρόγραμμα εισόδου ενδέχεται να μην ικανοποιεί όλους.

Δοκιμές ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας

Το σχέδιο από το Pressable που δοκιμάστηκε από το Review Signal ήταν η Προσωπική επιλογή των $ 25, τοποθετώντας αυτόν τον οικοδεσπότη στην κατηγορία $ 25 έως $ 50 το μήνα.

Η ομάδα του σήματος κριτικής κατέγραψε μέσο χρόνο απόκρισης 457 χιλιοστά του δευτερολέπτου στη δοκιμή Load Storm που κλιμάκωσε από 500 έως 2.000 χρήστες που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο που φιλοξενείται από το Pressable.

Σε μια δοκιμή επιπτώσεων φόρτωσης που κλιμάκωσε από έναν έως χίλιους χρήστες σε διάστημα 15 λεπτών, ο μέγιστος μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 758 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τις δοκιμές WebPageTest.org, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου Pressable με βάση τους χρόνους που καταγράφηκαν από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο ήταν 2,14 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια των δύο δοκιμών uptime που πραγματοποιήθηκαν στον ιστότοπο που φιλοξενείται από το Pressable, το Uptime Robot κατέγραψε 100% uptime και το StatusCake κατέγραψε 99,96% uptime.

Τιμολόγηση

Τα πακέτα Pressable ξεκινούν από 25 $ το μήνα για το Προσωπικό τους πρόγραμμα και φτάνουν τα 3.000 $ το μήνα για το VIP VIP πακέτο τους. Προσαρμοσμένα σχέδια μπορούν επίσης να δημιουργηθούν εάν οι ανάγκες σας δεν αντιστοιχούν σε καμία από τις προκαθορισμένες επιλογές.

Σε αντίθεση με ορισμένες από τις άλλες επιλογές σε αυτόν τον οδηγό, το σχέδιο εισόδου $ 25 από το Pressable σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και πέντε ιστότοπους WordPress, αντί για έναν μόνο. Θα πρέπει να μοιραστείτε το όριο των 60.000 μηνιαίων προβολών σελίδας μεταξύ αυτών των πέντε ιστότοπων, αλλά, αν θέλετε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους σε έναν λογαριασμό, ο απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και το εύρος ζώνης θα πρέπει να είναι χρήσιμος.

Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες αν επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως αντί για μηνιαία και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας εάν η εξυπηρέτηση πελατών της Pressable ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μάρκετινγκ.

Συμπέρασμα που πιέζεται

Το Pressable είναι σωστό όταν δηλώνει ότι οι περισσότεροι από τους καλύτερους διαχειριστές WordPress προσφέρουν το ίδιο είδος δυνατοτήτων, επομένως είναι καλό να βλέπουμε ότι προσπαθούν ενεργά να ξεχωρίσουν από το πλήθος προσφέροντας επιπλέον ότι οι πελάτες τους θα πρέπει να βρίσκουν χρήσιμα.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο με δυνατότητα Pressable.

SiteGround

Μερικοί μπορεί να μην θεωρούν το SiteGround ως μια πραγματική εταιρεία φιλοξενίας WordPress, καθώς προσφέρουν φιλοξενία για μια σειρά διαφορετικών ιστότοπων εκτός από αυτούς που υποστηρίζονται από το WordPress. Ωστόσο, αξίζουν μια θέση σε αυτόν τον οδηγό, καθώς έχουν επίσης μερικά καλά επιλεγμένα και καλά διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress, παράλληλα με το σχετικά χαμηλού κόστους κοινόχρηστο hosting.

Φιλοξενία WordPress SiteGround

Χαρακτηριστικά

Παίρνετε πολλά για τα χρήματά σας όταν επιλέγετε ένα από τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress από το SiteGround, ειδικά σε σύγκριση με μερικές από τις άλλες επιλογές σε αυτόν τον οδηγό.

Εάν αποφασίσετε να πάτε με το SiteGround, θα ασχοληθείτε με μια μεγάλη εταιρεία φιλοξενίας που σας δίνει πρόσβαση σε πολλούς πόρους, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης βιβλιοθήκης διαδικτυακής τεκμηρίωσης, καλά στελεχωμένων γραφείων βοήθειας και της εμπειρίας που προέρχεται από τη φιλοξενία χιλιάδων ιστότοπων όλων των σχημάτων και μεγεθών. Αν και για ορισμένους, η ιδέα της εμπιστοσύνης στον ιστότοπό σας με μια μικρότερη, πιο μπουτίκ εταιρεία μπορεί να προτιμάται.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ακολουθεί μια ματιά στις βασικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση στους πελάτες του SiteGround προτού προχωρήσουμε στις καλύτερες στιγμές αυτής της εταιρείας:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress σε σχέδια μεσαίου και ανώτερου επιπέδου (αυτό δεν είναι διαθέσιμο στο σχέδιο αρχικού επιπέδου, αλλά διατίθεται δωρεάν προσθήκη για βοήθεια στη μετεγκατάσταση και λειτουργεί καλά).
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων και αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση σε μεσαία και ανώτερα επίπεδα.
 • Ιστότοπος που οργανώνεται με μεσαία και ανώτερα επίπεδα.
 • Πρόσβαση SFTP στον ιστότοπό σας.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων μέσω phpMyAdmin.
 • Οι ενημερώσεις λογισμικού WordPress διαχειρίζονται από το SiteGround με προαιρετικές ενημερώσεις προσθηκών.
 • Επιλογή τεσσάρων τοποθεσιών κέντρου δεδομένων σε τρεις ηπείρους.
 • Υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και εισιτηρίων για όλα τα σχέδια.
 • Δωρεάν CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • Το WordPress Multisite διατίθεται σε όλα τα σχέδια.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία από τα σχέδια φιλοξενίας SiteGround περιλαμβάνουν:

Υποστήριξη 24/7

Όλες οι εταιρείες διαχείρισης WordPress με την καλύτερη διαχείριση προσφέρουν υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο σε κάποια μορφή, αλλά είναι σπάνιο να βλέπετε 24ωρη ζωντανή συνομιλία, υποστήριξη εισιτηρίων και τηλεφώνου σε όλα τα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών εισόδου. Ως χρήστης του SiteGround, είναι ακριβές να λέτε ότι το κανάλι ζωντανής συνομιλίας είναι πολύ ευαίσθητο και το προσωπικό είναι πολύ χρήσιμο όταν πρόκειται για την επίλυση προβλημάτων και την απάντηση σε ερωτήσεις.

Αυτόματες ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας του WordPress

Ακόμα και στο σχετικά χαμηλού κόστους πρόγραμμα επίπεδο εισόδου, οι πελάτες του SiteGround έχουν πρόσβαση σε ορισμένες χρήσιμες διαχειριζόμενες λειτουργίες φιλοξενίας. Οι ενημερώσεις στο λογισμικό WordPress αντιμετωπίζονται από προεπιλογή και υπάρχει επίσης η επιλογή να επιτρέπεται στο SiteGround να χειρίζεται ενημερώσεις προσθηκών. Ο ιστότοπός σας θα δημιουργείται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας κάθε μέρα, αν επιλέξετε SiteGround, αν και αν βρίσκεστε στο πρόγραμμα αρχικού επιπέδου, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για να αποκαταστήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Οδηγός εγκατάστασης ιστοτόπου WordPress

Εάν είστε νέοι στο WordPress, τότε θα εκτιμήσετε να έχετε προεγκατεστημένο το WordPress στον λογαριασμό φιλοξενίας σας όταν εγγραφείτε. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε επίσης πρόσβαση στη δυνατότητα SiteGround WordPress Starter που σας καθοδηγεί στη διαδικασία διαμόρφωσης του ιστότοπού σας, επιλέγοντας ένα θέμα και ενεργοποιώντας μερικές χρήσιμες προσθήκες. Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο SiteGround διαθέτουν επίσης έναν προαιρετικό προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης ενός ιστότοπου WordPress.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Με σχέδια που καλύπτουν ιστότοπους και κοινό όλων των μεγεθών, υπάρχει αρκετός χώρος για ανάπτυξη μέσω των προγραμμάτων SiteGround καθώς αυξάνονται οι ανάγκες σας. Ωστόσο, το πρόγραμμα εισόδου σε επίπεδο έναρξης είναι ένας καλός τρόπος για να απολαύσετε πολλά από τα προνόμια της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε υποστήριξη 24/7 σε τρία κανάλια και πολλά χρήσιμα έγγραφα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή, μπορείτε να δείτε μια λεπτομερή ανάλυση των σχεδίων, των λειτουργιών και της απόδοσής τους στη σύγκριση SiteGround StartUp, GrowBig και GoGeek.

Δοκιμές ταχύτητας SiteGround και Uptime

Όπως αναφέρθηκε, το SiteGround έχει πολλά διαφορετικά σχέδια σε ένα εύρος τιμών. Για αυτόν τον οδηγό, τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από την κατηγορία Σήμα κριτικής κάτω από 25 $ ανά μήνα, η οποία εξέτασε το πρόγραμμα GrowBig μεσαίου επιπέδου SiteGround 19,95 $ το μήνα. Παρόλο που αυτό το πρόγραμμα αναφέρεται ως 19,95 $ το μήνα, οι νέοι πελάτες μπορούν να το λάβουν για 5,95 $ το μήνα για το πρώτο τους τιμολόγιο έως και 36 μηνών.

Σε αυτές τις δοκιμές, η ομάδα Review Signal κατέγραψε μέσο χρόνο απόκρισης 407 χιλιοστά του δευτερολέπτου στη δοκιμή Load Storm που κλιμάκωσε από 500 έως 2.000 χρήστες που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενείται από το SiteGround.

Σε μια δοκιμή επιπτώσεων φόρτωσης που κλιμάκωσε από έναν έως χίλιους χρήστες σε διάστημα 15 λεπτών, ο μέγιστος μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 754 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τις δοκιμές WebPageTest.org, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου SiteGround με βάση τους χρόνους που καταγράφηκαν από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο ήταν 1,43 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια των δύο δοκιμών uptime που πραγματοποιήθηκαν στον ιστότοπο που φιλοξενείται από το SiteGround, το Uptime Robot κατέγραψε 99,993% uptime και το StatusCake κατέγραψε 100% uptime.

Μπορείτε να δείτε πώς συγκρίνονται αυτά τα αποτελέσματα με τους άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress σε αυτόν τον οδηγό στην ενότητα ανακεφαλαίωση αποτελεσμάτων δοκιμών κοντά στο τέλος αυτού του άρθρου.

Τιμολόγηση

Τα διαχειριζόμενα πακέτα φιλοξενίας SiteGround ξεκινούν από 11,95 $ το μήνα για το πρόγραμμα StartUp αρχικού επιπέδου.

Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλειονότητα των διαχειριζόμενων δυνατοτήτων φιλοξενίας του SiteGround, συνιστάται το σχέδιο GrowBig μεσαίου επιπέδου 19,95 $. Αξίζει να σημειωθεί ξανά ότι το SiteGround προσφέρει μερικές βαθιές εκπτώσεις σε νέους πελάτες, μειώνοντας την τιμή του σχεδίου GrowBig σε μόλις 5,95 $ για το πρώτο σας τιμολόγιο μήκους έως 36 μηνών..

Επιλέγοντας το σχέδιο GrowBig μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων WordPress στον λογαριασμό σας. Παίρνετε επίσης 20 GB αποθηκευτικού χώρου και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, με το σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση περίπου 25.000 μηνιαίων επισκέψεων σε όλους τους ιστότοπούς σας.

Συμπέρασμα SiteGround

Το SiteGround προσφέρει καλή διαχείριση, πλούσια σε χαρακτηριστικά, φιλοξενία WordPress με γενναιόδωρα δικαιώματα. Οι καθαριστές μπορεί να μην είναι ικανοποιημένοι με τη συμπερίληψή τους σε αυτόν τον οδηγό, καθώς δεν είναι εταιρεία φιλοξενίας μόνο για WordPress, αλλά, για σχεδόν όλους τους άλλους με λιγότερο απαιτητικές απαιτήσεις, αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο SiteGround.

Πάνθεο

Εκτός από τις δυνατότητες που υπάρχουν στα τυπικά διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress, το Pantheon διαθέτει επίσης έναν αριθμό εργαλείων και υπηρεσιών που εστιάζουν στους προγραμματιστές και διευρύνουν την ελκυστικότητά τους. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν: Ανάπτυξη, δοκιμή και ζωντανά περιβάλλοντα για κάθε ιστότοπο. εργαλεία ελέγχου έκδοσης για παρακολούθηση αλλαγών μεταξύ των περιβαλλόντων. και προηγμένες αναφορές ιστότοπων για να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να παρακολουθούν, να επισκευάζουν και να βελτιστοποιούν τους ιστότοπούς τους πιο αποτελεσματικά.

Παράλληλα με τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress, το Pantheon διαθέτει επίσης σχέδια βελτιστοποιημένα για το WooCommerce για όσους χρησιμοποιούν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που χρησιμοποιεί WordPress.

Πάνθεον Εικόνα

Χαρακτηριστικά

Το Pantheon είναι μια δημοφιλής επιλογή για προγραμματιστές και η λίστα χαρακτηριστικών τους αντικατοπτρίζει αυτό. Ένα σημαντικό σημείο από αυτήν την άποψη είναι η διαθεσιμότητα του New Relic και η ικανότητά του να παρέχει σε βάθος ανάλυση και αναφορά ιστοτόπων. Χάρη σε αυτό, η βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου και ο εντοπισμός και η επίλυση προβλημάτων στο περιβάλλον ανάπτυξης και δοκιμής πριν προωθηθούν στον ζωντανό ιστότοπο είναι κάτι που είναι διαθέσιμο στους πελάτες του Pantheon.

Βασικά χαρακτηριστικά

Πριν ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του Πάνθεον, ακολουθεί μια γρήγορη λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα σε όλα τα σχέδιά τους:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Διαχείριση μετεγκαταστάσεων ιστότοπων WordPress στο Πάνθεον.
 • Νυχτερινά αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων και μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.
 • Ανάπτυξη, δοκιμή και ζωντανά περιβάλλοντα για κάθε ιστότοπο – με έλεγχο έκδοσης.
 • Ενημερώσεις λογισμικού και προσθηκών WordPress που διαχειρίζεται το Pantheon.
 • Κέντρο δεδομένων στην Αϊόβα, ΗΠΑ με παγκόσμιο CDN περιλαμβανόμενο σε όλα τα σχέδια και επιλογή ευρωπαϊκού διακομιστή για πελάτες Enterprise.
 • Υποστήριξη 24/7 μέσω υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, εισιτηρίων και τηλεδιάσκεψης σε όλα τα σχέδια.
 • Παρέχεται δωρεάν παγκόσμια χρήση CDN από το Fastly.
 • Multisite WordPress.
 • Ιστότοποι που φιλοξενούνται στο Google Cloud Platform.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία από τα σχέδια διαχείρισης φιλοξενίας Pantheon WordPress περιλαμβάνουν:

Διαχείριση χαρτοφυλακίου ιστοτόπων WordPress

Εάν πρόκειται να διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους WordPress, τότε η δυνατότητα διαχείρισης χαρτοφυλακίου ιστοτόπου Pantheon θα πρέπει να σας ενδιαφέρει. Ονομάζεται Upstreams, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την κεντρική διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Παρόλο που δεν διατίθεται στάνταρ στα σχέδια αρχικού επιπέδου, εάν η ιδέα δημιουργίας προτύπων ιστότοπων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε γρήγορα νέους ιστότοπους ακούγεται ελκυστικό, καθώς και η δυνατότητα προώθησης αλλαγών σε όλους αυτούς τους ιστότοπους ταυτόχρονα, τότε αυτός είναι ένας λόγος για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο Πάνθεον.

Επαγγελματικά εργαλεία προγραμματιστών

Όπως αναφέρθηκε, οι πελάτες του Pantheon έχουν πρόσβαση σε μια καλή επιλογή εργαλείων και λειτουργιών που εστιάζουν στον προγραμματιστή. Εκτός από την αναφορά New Relic που βοηθά στη βελτιστοποίηση ιστότοπων που αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχει επίσης πλήρης αναζήτηση περιεχομένου και εγγράφων μέσω Solr στα σχέδια απόδοσης.

Υπερβολική προστασία

Εκτός αν είστε στο βασικό πακέτο αρχικού επιπέδου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζητήματα χρέωσης, εάν ο ιστότοπός σας λαμβάνει μια εφάπαξ αύξηση της κυκλοφορίας, καθώς όλα τα σχέδια απόδοσης Pantheon περιλαμβάνουν την προστασία από μέτρηση. Για πελάτες στο βασικό πρόγραμμα, τα τέλη υπέρβασης είναι 2,50 $ ανά χίλιες επισκέψεις ανά περίοδο χρέωσης. Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές, δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης σε κανένα από τα σχέδια του Pantheon.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Τα χαρακτηριστικά του Pantheon υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς τους ότι είναι μια διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας WordPress που εστιάζει στον προγραμματιστή. Εάν θα κάνετε πολλή δουλειά στον ιστότοπό σας, όπως επεξεργασία κώδικα, δοκιμή νέων προσθηκών και άλλες εργασίες εκτός από τη δημιουργία περιεχομένου, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα δεδομένα μεταξύ των τριών διαφορετικών περιβαλλόντων, καθώς και των άλλων λειτουργιών προγραμματιστή , κάντε το Pantheon έναν οικοδεσπότη που ίσως θέλετε να σκεφτείτε.

Δοκιμές Pantheon Speed ​​και Uptime

Για τις δοκιμές ελέγχου σήματος που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτήν τη σύγκριση, το πρόγραμμα Pantheon Basic σε επίπεδο εισόδου 50 $ το μήνα δοκιμάστηκε στην κατηγορία $ 25 έως $ 50 ανά μήνα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής Load Storm που κλιμάκωσε 500 έως 2.000 χρήστες που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο που φιλοξενείται στο Pantheon, καταγράφηκε ένας μέσος χρόνος απόκρισης 134 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την ομάδα του Review Signal.

Στη δοκιμή Load Impact που κλιμάκωσε από έναν έως χίλιους χρήστες σε διάστημα 15 λεπτών, ο μέγιστος μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 28 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών WebPageTest.org, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου Pantheon με βάση τους χρόνους που καταγράφηκαν από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο ήταν 0,82 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια των δύο δοκιμών uptime που πραγματοποιήθηκαν στον ιστότοπο που φιλοξενήθηκε στο Pantheon, το Uptime Robot και το StatusCake κατέγραψαν και οι δύο 100% χρόνο λειτουργίας.

Τιμολόγηση

Το πακέτο Basic Pantheon είναι διαθέσιμο για $ 50 ανά μήνα και περιλαμβάνει 25.000 μηνιαίες επισκέψεις, 125.000 σελίδες που προβάλλονται και 20 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και πέντε τομείς σε αυτό το πρόγραμμα και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης.

Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως παρακολούθηση απόδοσης New Relic, Overage Protection και αναζήτηση πλήρους κειμένου Solr, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα σχέδια απόδοσης που ξεκινούν από 175 $ το μήνα.

Συμπέρασμα Πάνθεον

Για όσους χρειάζονται πρόσβαση στις δυνατότητες που εστιάζουν στον προγραμματιστή των σχεδίων απόδοσης και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τις υψηλότερες τιμές τους, το Pantheon θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική λύση.

Αν όμως τα χαρακτηριστικά του βασικού προγράμματος φιλοξενίας Pantheon βασικού επιπέδου ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι τα Flywheel, Kinsta και WP Engine προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Ωστόσο, ακόμη και αν ψάχνετε για ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου, το Pantheon διαθέτει ορισμένες δυνατότητες που δεν είναι ευρέως διαθέσιμες αλλού, οπότε φροντίστε να εξερευνήσετε ακριβώς τι έχουν να προσφέρουν πριν αγνοήσετε το Βασικό τους πρόγραμμα.

Αξίζει επίσης να επισημάνετε ότι το Pantheon σας επιτρέπει να εγγραφείτε δωρεάν και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να εργαστείτε προτού είστε έτοιμοι να αρχίσετε να πληρώνετε και να τον κάνετε ζωντανό. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ευκαιρία να μεγεθύνετε τις δυνατότητες αυτού του κεντρικού υπολογιστή.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Pantheon.

Πινακίδες

Τα πακέτα φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζονται τα Presslabs δεν είναι φθηνά, αλλά ακόμη και το πακέτο εισόδου σε επίπεδο έχει γενναιόδωρο μηνιαίο επίδομα προβολής σελίδας. Ισχυρίζονται επίσης ότι είναι ειδικοί στο χειρισμό των πιο περίπλοκων ρυθμίσεων WordPress. Αυτό, σε συνδυασμό με τις άλλες δυνατότητές τους, καθιστά το Presslabs μια εταιρεία την οποία οι ιδιοκτήτες ιστότοπων υψηλής κυκλοφορίας μπορεί να θέλουν να επιλέξουν ως κεντρικό υπολογιστή τους.

Εικόνα πινακίδων

Χαρακτηριστικά

Καθώς το Presslabs επικεντρώνεται στη φιλοξενία σύνθετων και πολυάσχολων ιστότοπων, παρέχουν στους πελάτες τους χρήσιμα εργαλεία για την παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των ιστότοπών τους. Μέρος αυτού περιλαμβάνει την εξαγωγή δεδομένων από τα αρχεία καταγραφής τους και την παρουσίασή τους σε μορφές που είναι πιο κατανοητές και ερμηνευμένες από τα μη επεξεργασμένα δεδομένα.

Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να δείτε γρήγορα πληροφορίες όπως ο αριθμός των ερωτημάτων, οι αργές ερωτήσεις και η χρήση μνήμης για τον ιστότοπό σας και τα στοιχεία του. Επομένως, εάν ψάχνετε έναν οικοδεσπότη που θα σας βοηθήσει να είστε ενεργός όταν πρόκειται για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπού σας, αυτές οι δυνατότητες του Presslabs θα πρέπει να είναι ελκυστικές.

Βασικά χαρακτηριστικά

Εκτός από τις δυνατότητες παρακολούθησης και βελτιστοποίησης της απόδοσης, τα Presslabs καλύπτουν όλα τα βασικά:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress σε Presslabs.
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου κάθε 15 λεπτά.
 • Περιβάλλον σταδιοποίησης ιστότοπου.
 • Πρόσβαση Gitea στον ιστότοπό σας (χωρίς πρόσβαση SFTP).
 • Δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στη βάση δεδομένων.
 • Διαχείριση ενημερώσεων λογισμικού WordPress.
 • Επιλογή εννέα τοποθεσιών κέντρου δεδομένων.
 • Υποστήριξη μέσω email κατά τις εργάσιμες ώρες και τηλεφωνική υποστήριξη έκτακτης ανάγκης για κρίσιμα ζητήματα.
 • Εσωτερικό CDN με απεριόριστο εύρος ζώνης σε όλα τα πακέτα.
 • HTTP / 2.0.
 • Συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας uptime δημόσιου ιστότοπου εκατό τοις εκατό (SLA).

Μερικά από τα κυριότερα σημεία από το Presslabs περιλαμβάνουν:

Υποστήριξη για Pro Publishers

Το κύριο σημείο διαφοράς του Presslabs είναι η εστίασή τους σε αυτό που αποκαλούν επαγγελματίες εκδότες. Έτσι, εάν ο ιστότοπός σας έχει πολλή κίνηση, είτε πρόκειται για μοναδικούς επισκέπτες είτε για πολλαπλές προβολές σελίδας ανά επίσκεψη, τα σχέδια Presslabs είναι βελτιστοποιημένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Μελέτες περίπτωσης και τεκμηρίωση

Για όσους θέλουν να ερευνήσουν πραγματικά τις επιλογές τους πριν κάνουν μια επιλογή, αντί να εγγραφούν σε έναν κεντρικό υπολογιστή που πληροί τον προϋπολογισμό τους, ο ιστότοπος Presslabs διαθέτει πολλές πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον φιλοξενίας του WordPress, καθώς και μελέτες περιπτώσεων πελατών για να σας βοηθήσουν να Πάρε μια απόφαση.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Αφού ερευνήσει το Presslabs, φαίνεται ότι είναι κατάλληλο για σημαντικούς ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας. Τα εργαλεία αναφοράς και παρακολούθησης στα οποία έχετε πρόσβαση, καθώς και λειτουργίες όπως συχνά αντίγραφα ασφαλείας και απεριόριστο εύρος ζώνης CDN, επικυρώνουν τις αξιώσεις τους ως φιλοξενίας για επαγγελματίες εκδότες. Ωστόσο, η έλλειψη 24/7 τηλεφωνικής ή ζωντανής υποστήριξης συνομιλίας μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για ορισμένους.

Δοκιμές ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας

Παρόλο που το Presslabs έχει ένα πρόγραμμα εκδότη 99 $ το μήνα σε επίπεδο εισόδου, η ομάδα του Review Signal δοκίμασε το πρόγραμμα Enterprise Presslabs 2.500 $ το μήνα στην κατηγορία δοκιμών φιλοξενίας Enterprise.

Στην κατηγορία Επιχείρηση, ο αριθμός των χρηστών που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο στη δοκιμή Load Storm κλιμακώθηκε από 500 σε 10.000 και καταγράφηκε μέσος χρόνος απόκρισης 208 χιλιοστά του δευτερολέπτου για τον ιστότοπο που φιλοξενείται από το Presslabs.

Στην δοκιμή Επιχείρησης κατηγορίας φόρτωσης που κλιμάκωσε από έναν έως 5.000 χρήστες σε διάστημα 15 λεπτών, ο μέγιστος μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου Presslabs ήταν 170 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τις δοκιμές WebPageTest.org, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου Presslabs, με βάση τους χρόνους που καταγράφηκαν από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, ήταν 0,74 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια των δύο δοκιμών uptime που πραγματοποιήθηκαν στον ιστότοπο Presslabs, το Uptime Robot και το StatusCake κατέγραψαν και οι δύο 100% χρόνο λειτουργίας.

Τιμολόγηση

Τα προγράμματα Presslabs ξεκινούν από 99 $ το μήνα για το πρόγραμμα εκδοτών επιπέδου εισόδου, το οποίο έχει ένα σχετικά υψηλό επίδομα προβολής σελίδας 150.000. Το εύρος ζώνης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης CDN, δεν μετράται και έχετε επίσης 5 GB αποθηκευτικού χώρου για τον ιστότοπό σας και τα αρχεία του. Υπάρχει μια ξεχωριστή αποζημίωση για τη βάση δεδομένων, η οποία είναι 500 MB στο πρόγραμμα Publisher.

Μετά το πρόγραμμα εκδότη σε επίπεδο εισόδου, υπάρχουν τα προγράμματα Publisher Plus και Publisher Pro και οι τιμές τους ξεκινούν από 299 $ και 599 $ το μήνα αντίστοιχα. Αυτές οι υψηλότερες τιμές περιλαμβάνουν μεγαλύτερες προβολές σελίδων, δικαιώματα αποθήκευσης και βάσης δεδομένων, καθώς και υποστήριξη για το WordPress Multisite. Είναι ενδιαφέρον ότι το WooCommerce μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο ανώτερο επίπεδο προγράμματος Publisher Pro.

Εάν υπερβείτε το όριο προβολής σελίδας, τα ποσοστά υπερβάσεων ξεκινούν από 0,30 $ για κάθε χίλιες επιπλέον προβολές σελίδας.

Όπως πολλοί από τους καλύτερα διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress, οι Presslabs προσφέρουν μια προσαρμοσμένη εταιρική υπηρεσία που μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Συμπέρασμα Presslabs

Με το αρχικό τους πρόγραμμα να ξεκινά από 99 $ το μήνα και να έχει σχετικά υψηλό όριο προβολής σελίδας 150.000 και απεριόριστο εύρος ζώνης, τα Presslabs θα πρέπει να ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες πολυάσχολων ιστότοπων. Εκτός από αυτό, έχουν επίσης όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε από μια premium εταιρεία φιλοξενίας WordPress – καθώς και μερικά χρήσιμα εργαλεία παρακολούθησης.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Presslabs χωρίς να πραγματοποιήσετε πληρωμή, μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό προγραμματιστή και να ξεκινήσετε να εργάζεστε στον ιστότοπό σας. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα και να κάνετε τον ιστότοπο δημόσια διαθέσιμο.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Presslabs.

Δυστυχώς

Η Pagely ήταν η πρώτη εταιρεία που προσέφερε διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και, παρόλο που δεν συμπεριλήφθηκαν στις τελευταίες δοκιμές Review Signal, σίγουρα αξίζουν θέση σε οποιοδήποτε άρθρο σχετικά με αυτόν τον τύπο υπηρεσίας.

Η Pagely επικεντρώνεται τώρα στην παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Οι τιμές τους ξεκινούν από 199 $ το μήνα για τα σχέδια VPS και αυξάνονται έως και 20.000 $ το μήνα για τα πακέτα Pulsar τους.

Αυτό μπορεί να φαίνεται ακριβό, αλλά εάν ο ιστότοπός σας απαιτεί τα καλύτερα χρήματα φιλοξενίας που μπορείτε να αγοράσετε και θέλετε να συμμετάσχετε στις κορυφαίες εταιρείες που εμπιστεύονται τον ιστότοπό τους με την Pagely, συμπεριλαμβανομένων των Disney, Booking.com και Experian, αυτός ο οικοδεσπότης αξίζει την προσοχή σας.

Pagely εικόνα

Χαρακτηριστικά

Με το Pagely, η εστίαση είναι στην παροχή της καλύτερης δυνατής απόδοσης για τον ιστότοπό σας. Προσφέροντας φιλοξενία για όλους τους τύπους ιστότοπων WordPress, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων WooCommerce και εκδοτών περιεχομένου πολυμέσων, όπως βίντεο, η Pagely αξίζει να εξεταστεί εάν ο προϋπολογισμός σας μπορεί να ικανοποιήσει τα σχέδιά τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ως φιλοξενούμενος υψηλού επιπέδου, η Pagely στοχεύει να σας παρέχει ό, τι μπορεί να χρειαστεί ο ιστότοπός σας, όπως:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress στο Pagely.
 • Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.
 • Περιβάλλον σταδιοποίησης ιστότοπου.
 • Πρόσβαση SFTP στον ιστότοπό σας.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων μέσω phpMyAdmin ή απομακρυσμένου πελάτη MySQL.
 • Διαχείριση ενημερώσεων λογισμικού και προσθηκών WordPress.
 • Επιλογή 14 τοποθεσιών κέντρου δεδομένων.
 • Ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη Slack κατά τις εργάσιμες ώρες και 24/7 υποστήριξη εισιτηρίων (διαθέσιμη τηλεφωνική υποστήριξη σε επιλεγμένα σχέδια).
 • AWS CloudFront CDN σε όλα τα σχέδια.
 • HTTP / 2.0.
 • 100% εγγύηση διαθεσιμότητας ιστότοπου.
 • Ιστότοποι πελατών που φιλοξενούνται στην αρχιτεκτονική της Υπηρεσίας Ιστού Amazon (AWS).

Μερικά από τα κυριότερα σημεία της υπηρεσίας φιλοξενίας Pagely που διαχειρίζονται περιλαμβάνουν:

Βελτιστοποίηση απόδοσης

Για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι γρήγορος και ασφαλής, φροντίστε για τη βελτιστοποίηση απόδοσης και τις αναθεωρήσεις κώδικα, καθώς και για τη διαχείριση ενημερώσεων λογισμικού και προσθηκών WordPress. Έχουν τη δική τους σειρά εργαλείων για προσωρινή αποθήκευση ιστότοπων, βελτιστοποίηση εικόνας και παροχή ασφάλειας δικτύου.

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών

Οι σχετικά υψηλές τιμές εκκίνησης των σχεδίων Pagely σημαίνουν ότι μπορούν να προσαρμόσουν την υπηρεσία τους για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Εάν πιστεύετε ότι έχετε απαιτητικές ή σύνθετες ανάγκες φιλοξενίας, αναφέρετε με σαφήνεια ότι θα συνεργαστούν μαζί σας για να παρέχουν μια λύση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Χρήση της Αρχιτεκτονικής Υπηρεσιών Ιστού Amazon

Ενώ ορισμένοι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress, όπως το Flywheel και το Kinsta, χρησιμοποιούν τώρα το Google Cloud Platform, η Pagely έχει συνεργαστεί με το Amazon Web Services για την παροχή cloud hosting σε μια πρωτοποριακή υποδομή.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Αν δεν ζητήσετε πραγματικά το καλύτερο για τον ιστότοπό σας, η Pagely δεν είναι για αρχάριους bloggers και μικρούς ιδιοκτήτες ιστότοπων.

Αλλά αν έχετε ξεπεράσει τις τρέχουσες ρυθμίσεις φιλοξενίας σας, τότε Pagely έχετε τα πάντα για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι σωστή διαχείριση, γρήγορη και ασφαλής.

Δοκιμές Pagely Speed ​​και Uptime

Όπως αναφέρθηκε, η Pagely δεν συμπεριλήφθηκε στις δοκιμές φιλοξενίας σήματος κριτικής του 2019, οπότε δεν υπάρχουν δεδομένα ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας για αυτούς. Ωστόσο, με βάση τη φήμη τους, τη λίστα πελατών και το σύνολο των χαρακτηριστικών τους, δεν θα πρέπει να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την απόδοσή τους.

Τιμολόγηση

Τα προγράμματα Pagely VPS είναι οι επιλογές φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου και οι τιμές ξεκινούν από 199 $ το μήνα. Στο πρόγραμμα VBurst 1, μπορείτε να εγκαταστήσετε έως και πέντε παρουσίες WordPress, με χώρο αποθήκευσης 30 GB, εύρος ζώνης 20 GB και χρήση CDN 150 GB. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές, η Pagely δεν περιορίζει τον αριθμό προβολών σελίδας ή επισκέψεων που μπορεί να λάβει ο ιστότοπός σας.

Μετά τα σχέδια VPS, υπάρχει το επίπεδο Enterprise που ξεκινά από 2.500 $ το μήνα και, στη συνέχεια, το Elite Publisher Pulsar tier που ξεκινά από 20.000 $ το μήνα. Εάν αυτές οι επιλογές δεν παρέχουν αρκετή ισχύ για τον ιστότοπό σας, η φιλοξενία NorthStack Serverless που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα θα μπορούσε να είναι αυτό που ψάχνετε.

Δυστυχώς συμπέρασμα

Λόγω της φήμης και της πολυετούς εμπειρίας φιλοξενίας, η Pagely πρέπει να συμπεριληφθεί σε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress.

Αν και τα σχέδιά τους δεν στοχεύουν πλέον σε μικρούς κατόχους ιστότοπων, εάν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό και ο ιστότοπός σας λαμβάνει εκατομμύρια προβολές σελίδων ή περισσότερες κάθε μήνα, θα πρέπει σίγουρα να έρθετε σε επαφή με την Pagely.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Pagely.

WordPress VIP

Το WordPress VIP είναι η διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας από την Automattic, την ομάδα πίσω από την πλατφόρμα WordPress.com. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Automattic, Matt Mullenweg, είναι επίσης ο συνιδρυτής του WordPress, οπότε αν θέλετε να κόψετε τους μεσάζοντες και να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με μια εταιρεία που ασχολήθηκε με το WordPress από την πρώτη ημέρα που θα μπορούσε να είναι αυτός ο οικοδεσπότης εσείς. Ωστόσο, όπως θα δούμε σύντομα, λόγω των υψηλών τιμών του, το WordPress VIP σίγουρα δεν είναι για όλους.

Φιλοξενία VIP WordPress

Χαρακτηριστικά

Οι υπηρεσίες VIP VIP στοχεύουν σε ιστοσελίδες WordPress υψηλού επιπέδου που χρειάζονται περισσότερη ισχύ και απόδοση από ό, τι μπορεί να προσφέρει η τακτική διαχείριση φιλοξενίας WordPress – και οι δυνατότητες και οι τιμές αντικατοπτρίζουν αυτό.

Το WordPress VIP έχει επίσης αυστηρά πρότυπα κωδικοποίησης και δεν λαμβάνει απλώς κανένα τύπο ιστότοπου WordPress. Για να σας δώσω μια ιδέα για τους τύπους ιστότοπων που φιλοξενούν, ορισμένοι από τους υψηλού προφίλ πελάτες τους περιλαμβάνουν το New York Post, USA Today Sports and News Corp Australia.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το WordPress VIP παρέχει μια πλήρως προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη υπηρεσία φιλοξενίας, οπότε ό, τι διαθέτει ένας ιστότοπος, θα είναι σε θέση να τις παραδώσει. Εξαιτίας αυτού, όλες οι λειτουργίες από τους άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress σε αυτήν τη σύγκριση θα πρέπει να είναι διαθέσιμες εάν εγγραφείτε στο WordPress VIP.

Ωστόσο, μερικές από τις καλύτερες στιγμές από το WordPress VIP hosting περιλαμβάνουν:

Αξιολόγηση ιστότοπου πριν από την επιβίβαση

Πριν από το WordPress VIP ακόμη και να πάρει έναν νέο πελάτη, πραγματοποιούν μια διεξοδική αξιολόγηση του υπάρχοντος ιστότοπου. Αυτό περιλαμβάνει έλεγχο του τρέχοντος ιστότοπου και της βάσης κωδικών του από άποψη ασφάλειας και απόδοσης. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων του WordPress στη συνέχεια κάνει μια πρόταση για να προχωρήσει και αν αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με το WordPress VIP ή όχι.

Λεπτομερής προγραμματισμός και ανάπτυξη έργου

Εάν είστε αποδεκτοί από το WordPress VIP, η συμμετοχή τους στο έργο σας θα συνεχιστεί. Περισσότερο από έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, το WordPress VIP στοχεύει να συνεργαστεί με τους πελάτες του και θα τους υποστηρίξει με τον προγραμματισμό της μετάβασης στην πλατφόρμα τους.

Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου ή στη βελτιστοποίηση ενός υπάρχοντος ιστότοπου. Παρέχουν εκπαίδευση για πελάτες, προγραμματιστές, συντάκτες και διαχειριστές για το πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το WordPress.

Απεριόριστα και διαχειριζόμενα τα πάντα

Για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον φιλοξενίας, το WordPress VIP διαχειρίζεται κάθε πτυχή ενός ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων αντιγράφων ασφαλείας, ενημερώσεων και ασφάλειας. Δεν υπάρχει κανένα εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης ή επισκεπτών για να ανησυχείτε.

Περίληψη χαρακτηριστικών

Η επιλεκτική προσέγγιση για την πρόσληψη νέων πελατών ή συνεργατών σημαίνει ότι το WordPress VIP φιλοξενεί μόνο τους ιστότοπους που ταιριάζουν καλύτερα στην υπηρεσία τους. Έτσι, ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι δεν είναι κατάλληλοι για φιλοξενία VIP WordPress, εάν το κάνετε μέσω της διαδικασίας επιλογής, ο ιστότοπός σας θα είναι σε πολύ ασφαλή χέρια.

Δοκιμές ταχύτητας VIP και Uptime WordPress

Το WordPress VIP συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία Enterprise των δοκιμών Signal Review και αξιολογήθηκε το πρόγραμμα $ 5.000 το μήνα.

Στην κατηγορία Enterprise, η δοκιμή Load Storm κλιμακώθηκε από 500 έως 10.000 χρήστες που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο VIP VIP, όπου καταγράφηκε ένας μέσος χρόνος απόκρισης 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Στη δοκιμή Επιχείρησης κατηγορίας φόρτωσης που κλιμακώθηκε από έναν έως 5.000 χρήστες σε διάστημα 15 λεπτών, ο μέγιστος μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 67 χιλιοστά του δευτερολέπτου για τον ιστότοπο VIP VIP.

Σύμφωνα με τις δοκιμές WebPageTest.org, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου VIP VIP, με βάση τους χρόνους που καταγράφηκαν από 11 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, ήταν 0,91 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια των δύο δοκιμών uptime που πραγματοποιήθηκαν στον ιστότοπο VIP WordPress, τόσο το Uptime Robot όσο και το StatusCake κατέγραψαν 100% uptime.

Τιμολόγηση

Επειδή το WordPress VIP δημιουργεί ειδικά πακέτα φιλοξενίας για τους πελάτες του, δεν υπάρχουν τιμές που δημοσιεύονται στον ιστότοπό τους. Ωστόσο, μετά από κάποια έρευνα, φαίνεται ότι οι τιμές του WordPress VIP κυμαίνονται από 5.000 $ το μήνα έως και 25.000 $ το μήνα, συν μια αρχική χρέωση ρύθμισης που μπορεί να φτάσει τα 5.000 $. Παρόλο που, όπως αναφέρθηκε, η υπηρεσία περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, καθώς και πρακτική ενσωμάτωση, μετεγκατάσταση και διαχείριση του ιστότοπού σας.

Συμπεράσματα VIP WordPress

Το WordPress VIP φαίνεται να είναι το καλύτερο από τα καλύτερα όταν πρόκειται για διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Αν και, αν ψάχνετε για κορυφαία φιλοξενία, θα πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβετε το WP Engine και το Pagely στη γνώμη σας.

Όπως και οι ειδικές υπηρεσίες από αυτούς τους δύο κεντρικούς υπολογιστές, τα προσαρμοσμένα σχέδια και πακέτα του VIP VIP έχουν σχεδιαστεί για να σας παρέχουν ό, τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας. Ωστόσο, χάρη στη διαδικασία εφαρμογής και πρόσκλησης μόνο για την πρόσληψη νέων πελατών, για να μην αναφέρουμε τις υψηλές τιμές, το WordPress VIP δεν θα είναι επιλογή για τους περισσότερους ιστότοπους. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να δούμε τι είναι διαθέσιμο από την κορυφαία φιλοξενία WordPress.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του VIP VIP.

Ανακεφαλαίωση αποτελεσμάτων δοκιμής ταχύτητας διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress

Χάρη για άλλη μια φορά στην εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιήθηκε από το Review Signal, μπορείτε να δείτε ποιος προσφέρει την ταχύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress σε μια σειρά δοκιμών. Ακολουθεί μια σύνοψη των αποτελεσμάτων από τους κεντρικούς υπολογιστές που εμφανίζονται στον οδηγό μας:

 • SiteGround: Δοκιμή φόρτωσης καταιγίδας 407 ms – Load Impact 745 ms – WebPageTest.org 1,43 δευτερόλεπτα.*
 • Flywheel: Load Storm test 1.790 ms – Load Impact 2.940 ms – WebPageTest.org 1,27 δευτερόλεπτα.*
 • Kinsta: Load Storm 505 ms – Load Impact 619 ms – WebPageTest.org 1,34 δευτερόλεπτα.*
 • Πιέσιμο: Load Storm 457 ms – Load Impact 758 ms – WebPageTest.org 2.14 δευτερόλεπτα.*
 • WP Engine: Δεν περιλαμβάνεται στις δοκιμές σήματος αναθεώρησης 2019.
 • Pantheon: Load Storm 134 ms – Load Impact 28 ms – WebPageTest.org 0,82 δευτερόλεπτα.*
 • Presslabs: Load Storm 208 ms – Load Impact 170 ms – WebPageTest.org 0,74 δευτερόλεπτα.†
 • Pagely: Δεν περιλαμβάνεται στις δοκιμές σήματος κριτικής 2019.
 • WordPress VIP: Load Storm 100 ms – Load Impact 67 ms – WebPageTest.org 0,91 δευτερόλεπτα.†
 • Τα σχέδια που δοκιμάστηκαν από το SiteGround, το Flywheel, το Kinsta, το Pressable και το Pantheon εμπίπτουν είτε στην κατηγορία κάτω των 25 $ το μήνα είτε στην κατηγορία $ 25 έως $ 50 το μήνα. Εξαιτίας αυτού, οι δοκιμές Load Storm για αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές κλιμακώθηκαν από 500 χρήστες έως 2.000 χρήστες, ενώ οι δοκιμές Load Impact κλιμακώθηκαν από έναν χρήστη έως και χίλιους χρήστες.

† Τα σχέδια που δοκιμάστηκαν από το Presslabs και το WordPress VIP ήταν επιχειρηματικά σχέδια και επομένως οι δοκιμές Load Storm και Load Impact κλιμακώθηκαν σε 10.000 και 5.000 χρήστες αντίστοιχα.

Λόγω του διαφορετικού αριθμού χρηστών στις δοκιμές Load Storm και Load Impact για την κατηγορία $ 50 και κάτω και την κατηγορία Enterprise, τα αποτελέσματα μεταξύ αυτών των δύο τύπων σχεδίων δεν μπορούν να συγκριθούν άμεσα.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα αποτελέσματα, παίρνετε γενικά αυτό που πληρώνετε από την άποψη της απόδοσης, με το σχέδιο επιπέδου εισόδου Flywheel – μία από τις χαμηλότερες τιμές – που έρχεται με μερικούς από τους πιο αργούς χρόνους στο Load Storm and Load Δοκιμές αντίκτυπου, ενώ η πιο ακριβή υπηρεσία VIP VIP είχε μερικές από τις καλύτερες βαθμολογίες.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο αυτό, όπως το σχέδιο SiteGround GrowBig – το οποίο είναι η φθηνότερη επιλογή – τα πήγε σχετικά καλά στις δοκιμές Load Storm και Load Impact.

Όλοι οι ιστότοποι και το κοινό τους είναι διαφορετικοί, επομένως τα αποτελέσματά σας θα διαφέρουν. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς τους οικοδεσπότες προσφέρουν κάποια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας χωρίς κίνδυνο με αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές.

Τελικές σκέψεις

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός διαχειριζόμενου WordPress για τον ιστότοπό σας.

Η ύπαρξη ενός ιστότοπου γρήγορης φόρτωσης είναι σημαντική, αλλά η πρόσβαση στις σωστές λειτουργίες μπορεί να έχει σημασία, ειδικά αν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, όπως η δυνατότητα φιλοξενίας του ιστότοπού σας σε μια μη τυπική τοποθεσία ή χρειάζεστε τη δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης μοιραστείτε δοκιμαστικούς ιστότοπους με τους πελάτες σας.

Ας ελπίσουμε ότι, αυτός ο οδηγός σας έδωσε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποιο διαχειριζόμενο WordPress θα πρέπει να επιλέξετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me