Επανεξέταση ιστότοπων StudioPress: Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον δικό σας ιστότοπο!

Προσφορές WordPress


Η δημιουργία ενός νέου ιστότοπου WordPress από το μηδέν μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία – και ότι δεν έχουν όλοι ο χρόνος ή την υπομονή να εργαστούν για τον εαυτό τους. Εισαγάγετε ιστότοπους StudioPress – μια ολοκαίνουργια υπηρεσία από (το μαντέψατε) StudioPress – η οποία είναι ουσιαστικά μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων με στόχο να διευκολύνει τη δημιουργία και τη διαχείριση του δικού σας ιστότοπου που υποστηρίζεται από WordPress.

Εκτός από ένα όνομα τομέα, περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress: Το WordPress είναι προεγκατεστημένο και φιλοξενείται αυτόματα σε πλήρως διαχειριζόμενους διακομιστές βελτιστοποιημένους με γρήγορη ταχύτητα. θα φροντίσουν για τα αντίγραφα ασφαλείας, την ασφάλεια του ιστότοπου και τις ενημερώσεις λογισμικού. και να σας παρέχει υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε. Θα έχετε επίσης εύκολη πρόσβαση σε μια επιλογή θεμάτων και προσθηκών WordPress υψηλής ποιότητας ως μέρος του σχεδίου σας.

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά σε τι ακριβώς προσφέρει οι ιστότοποι StudioPress, πώς λειτουργεί και τι μπορείτε – και δεν μπορείτε – να κάνετε με αυτό, και αν είναι μια υπηρεσία που αξίζει να επενδύσετε ή όχι.

Τι είναι ακριβώς οι ιστότοποι StudioPress?

Η ομάδα του StudioPress περιγράφει τη νέα τους υπηρεσία ως «WordPress που έγινε εύκολη» και στοχεύει να απαλλαγεί από την έναρξη και τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress χωρίς να θυσιάζεται καμία από τις δυνατότητες ή την ευελιξία που απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων WordPress.

Αναθεώρηση ιστότοπων StudioPress

Μια νέα λύση φιλοξενίας WordPress από το StudioPress

Η υπηρεσία απευθύνεται σε bloggers, podcasters, παρόχους υπηρεσιών και συνεργάτες, αλλά όποιος πωλεί φυσικά προϊόντα, ψηφιακές λήψεις και προγράμματα συμμετοχής είναι επίσης ευπρόσδεκτος..

Με λίγα λόγια, οι ιστότοποι StudioPress φροντίζουν να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν το WordPress και να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό σας και σας προσφέρουν μια επιλογή θεμάτων WordPress υψηλής ποιότητας και προσθηκών τρίτων, όλα με μία επαναλαμβανόμενη χρέωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ένα κατάλληλο όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας.

Για ποιον είναι ιστότοποι StudioPress?

Εάν δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση να ερευνήσετε όλα τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας ιστοσελίδων του WordPress, εγκαταστήστε το WordPress και βρείτε τα καλύτερα θέματα και προσθήκες για εσάς, τότε οι ιστότοποι StudioPress θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Φροντίζοντας τα βασικά και παρουσιάζοντας μια επιλογή προσεκτικά επιμελημένων θεμάτων και προσθηκών, καθώς και απλοποιώντας πολλά από τα βήματα που σχετίζονται με την έναρξη και τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress, το StudioPress Sites στοχεύει στην άρση των εμποδίων που αποτρέπουν πολλά πιθανά WordPress χρήστες από τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου που αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες τους.

Εναλλακτικά, εάν διαθέτετε ήδη ιστότοπο WordPress που αγωνίζεστε να διατηρείτε ασφαλή, να λειτουργεί ομαλά, να φορτώνει γρήγορα και να ενημερώνεται, τότε η μετάβαση σε ιστότοπους StudioPress θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στην επιχείρησή σας, αντί να διαχειριστείτε η ιστοσελίδα σου.

Ας διερευνήσουμε τι έχει να προσφέρει ο ιστότοπος StudioPress και αν κατάφερε να απλοποιήσει το WordPress χωρίς να περιορίσει τα πράγματα πάρα πολύ.

Γρήγορη ρύθμιση ιστότοπου

Ένα από τα βασικά σημεία πώλησης των StudioPress Sites είναι η ευκολία με την οποία ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα έναν νέο ιστότοπο WordPress – όλα μέσω ενός μεμονωμένου παρόχου υπηρεσιών και λογαριασμού.

Ξεκινήστε με τους ιστότοπους StudioPress

Η εκκίνηση ενός νέου ιστότοπου WordPress με το StudioPress είναι εύκολη.

Αφού εγγραφείτε και επιλέξετε το πρόγραμμα τιμολόγησης (περισσότερα σε αυτά αργότερα), το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε το όνομα τομέα σας (το οποίο θα έπρεπε να έχετε ήδη εγγραφεί αλλού), να δώσετε ένα όνομα στον ιστότοπό σας και να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη για τον λογαριασμό σας.

Εισαγάγετε τα στοιχεία του ιστότοπου

Θα πρέπει να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα πριν εγγραφείτε στο StudioPress Sites.

Μετεγκατάσταση ιστότοπου

Εάν ξεκινάτε έναν νέο ιστότοπο WordPress, τότε η αρχική διαδικασία εγκατάστασης είναι σχεδόν σχεδόν ολοκληρωμένη. Από την άλλη πλευρά, εάν διαθέτετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress και θέλετε να μετεγκαταστήσετε το περιεχόμενο στον νέο σας ιστότοπο, θα πρέπει να το φροντίσετε μόνοι σας ή να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε τη συνιστώμενη υπηρεσία μετεγκατάστασης τρίτου μέρους που προσφέρει η Fantasktic. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Fantasktic, ως πελάτη του StudioPress Sites, θα λάβετε έκπτωση στην υπηρεσία μετεγκατάστασης. Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοτόπων all-in-one, όπως το Envato Hosted, η μετεγκατάσταση ιστότοπων δεν προσφέρεται από τους ιστότοπους StudioPress.

Διαμόρφωση τομέα

Δείτε τους ιστότοπούς σας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress μέσω του πίνακα ελέγχου ιστότοπου StudioPress.

Όταν εργάζεστε μέσω της διαδικασίας ρύθμισης, μπορεί να φαίνεται ότι είναι πλήρης σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, πρέπει τώρα να διαμορφώσετε το όνομα τομέα σας ώστε να οδηγεί στην υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων StudioPress. Παρόλο που υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να το κάνουμε αυτό, θα ήταν ωραίο να καταστεί σαφές ότι αυτό είναι ένα ουσιαστικό έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί.

Ρυθμίσεις DNS.

Θα πρέπει να διαμορφώσετε το όνομα τομέα σας μέσω του επιλεγμένου καταχωρητή για να το συνδέσετε στον ιστότοπό σας στο StudioPress Sites.

Αφού διαμορφώσετε τον τομέα σας μέσω του καταχωρητή τομέα σας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 72 ώρες για να εφαρμοστούν οι αλλαγές και το όνομα του τομέα σας να οδηγεί στον νέο ιστότοπό σας στο StudioPress Sites. Ωστόσο, κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου για αυτήν την κριτική, χρειάστηκαν μόνο περίπου 15 λεπτά για τη μετάδοση του διακομιστή ονόματος τομέα (DNS) και τη νέα διεύθυνση URL για προβολή.

Πρόσβαση στον νέο ιστότοπό σας στο WordPress

Ένας νέος ιστότοπος WordPress.

Από προεπιλογή, ο νέος σας ιστότοπος WordPress θα χρησιμοποιεί το θέμα δείγματος Genesis και το περιεχόμενο επίδειξης.

Μόλις το όνομα τομέα σας δείχνει τη φιλοξενία των ιστότοπων StudioPress, θα μπορείτε να δείτε τον νέο σας ιστότοπο και να συνδεθείτε στην περιοχή διαχειριστή του WordPress. Για να μπορέσετε να συνδεθείτε, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης συμπληρώνοντας τη χαμένη φόρμα κωδικού πρόσβασης. Όσοι είναι νέοι στο WordPress μπορεί να το βρουν αυτό μπερδεμένο, καθώς δεν είναι σαφές ότι αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Επαναφορά φόρμας κωδικού πρόσβασης.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα για να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον ιστότοπό σας.

Ωστόσο, μόλις λάβετε το email επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα τα νέα διαπιστευτήριά σας και να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Πίνακας ελέγχου WordPress

Ο πίνακας ελέγχου του νέου σας ιστότοπου StudioPress Sites.

Σε λίγα μόνο βήματα και για λίγα μόνο λεπτά από το χρόνο σας, θα έχετε ξεκινήσει έναν νέο ιστότοπο WordPress. Τώρα, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να επιλέξετε ένα θέμα και να ενεργοποιήσετε τυχόν απαραίτητες προσθήκες. Μετά από αυτό, μπορείτε να εργαστείτε για την προσαρμογή του ιστότοπού σας και τη δημιουργία περιεχομένου.

Πίνακας ελέγχου ιστότοπων StudioPress

Προτού φτάσουμε στις επιλογές θέματος και προσθηκών, καθώς και στις άλλες δυνατότητες των StudioPress Sites, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε τις κύριες διαφορές μεταξύ μιας κανονικής εγκατάστασης WordPress και μιας πρόσβασης στην οποία έχετε πρόσβαση με αυτήν την υπηρεσία.

Πίνακας ελέγχου ιστότοπων StudioPress

Η περιοχή StudioPress του πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας στο WordPress.

Εκτός από το γεγονός ότι το Genesis Framework και το δείγμα του παιδικού θέματος Genesis είναι ήδη ενεργό, ο νέος πίνακας ελέγχου του ιστότοπου WordPress θα έχει επίσης μια περιοχή StudioPress. Μέσω της ενότητας StudioPress Site Tools του πίνακα ελέγχου, μπορείτε να δείτε τη χρήση ορίου δίσκου και μπορείτε επίσης να τραβήξετε στιγμιότυπα θέματος και προσθηκών που χρησιμεύουν ως σημεία αναφοράς της τρέχουσας κατάστασης του ιστότοπού σας, με δυνατότητα αποθήκευσης έως και δέκα στιγμιότυπων κάθε φορά.

Επεξήγηση του πλαισίου Genesis

Εάν το WordPress είναι ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας, το StudioPress περιγράφει το Genesis Framework ως το πλαίσιο και το σώμα.

Στη συνέχεια θα καλύψουμε τα κύρια στοιχεία της υπηρεσίας StudioPress Sites, ωστόσο οι άλλες ενότητες του πίνακα ελέγχου StudioPress μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress περιλαμβάνουν:

 • Θέματα – επιλέξτε το θέμα StudioPress που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 • Plugins – ενεργοποιήστε οποιαδήποτε από τις προσθήκες συνεργατών.
 • Content Optimizer – ενεργοποιήστε αυτό το εσωτερικό εργαλείο.

Οι ιστότοποι StudioPress χρησιμοποιούν προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή για να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να φορτώνει πιο γρήγορα. Στη γραμμή εργαλείων διαχειριστή WordPress εμφανίζεται ένα κουμπί για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του ιστότοπού σας.

Εκκαθάριση κουμπιού προσωρινής μνήμης

Ιστότοποι StudioPress Οι ιστότοποι WordPress διαθέτουν προσωρινή αποθήκευση και ένα κουμπί για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης όταν χρειάζεται.

Εάν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στον ιστότοπό σας στο WordPress, το κουμπί Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης θα αδειάσει την προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να δουν τον ενημερωμένο ιστότοπό σας.

Επιλογές θέματος για ιστότοπους StudioPress WordPress

Εάν επιλέξετε Ιστοτόπους StudioPress, θα επιλέξετε επίσης το Genesis Framework από την ομάδα του StudioPress και θα λάβετε επίσης 20 θέματα StudioPress WordPress που ανταποκρίνονται σε κινητά για να διαλέξετε ως μέρος του πακέτου σας.

Θέματα WordPress από το StudioPress

Οι χρήστες ιστότοπων StudioPress μπορούν να επιλέξουν από μερικά από τα καλύτερα θέματα του WordPress.

Καθώς το Genesis είναι ένα δοκιμασμένο πλαίσιο θέματος που σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιείται σε περισσότερους από 500.000 ιστότοπους WordPress και το StudioPress έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα θέματα WordPress σήμερα, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την απόδοση, τη φιλικότητα προς τα κινητά, τη μηχανή αναζήτησης βελτιστοποίηση ή ασφάλεια της βάσης και του σχεδιασμού του ιστότοπού σας.

Θέμα Digital Pro WordPress

Το Digital Pro είναι ένα από τα θέματα που διατίθενται στους χρήστες του StudioPress Sites.

Τα θέματα WordPress, Genesis και StudioPress λειτουργούν πολύ καλά μαζί, και, αν επιλέξετε το StudioPress Sites, σίγουρα δεν θα κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά τη σχεδίαση του ιστότοπού σας. Στην πραγματικότητα, οι διακομιστές των ιστότοπων StudioPress περιγράφονται ως βελτιστοποιημένοι για το Genesis Framework, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο ιστότοπός σας φορτώνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα – κάτι που θα δοκιμάσουμε αργότερα σε αυτήν την αναθεώρηση των ιστότοπων StudioPress.

Το θέμα SPI WordPress.

Τα θέματα Smart Passive Income WordPress είναι μια άλλη διαθέσιμη επιλογή.

Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε θέμα WordPress της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένων premium επιλογών από αλλού ή θέματα που έχετε σχεδιάσει εσείς. Ωστόσο, καθώς τα τέλη συνδρομής σας περιλαμβάνουν πρόσβαση σε 20 θέματα StudioPress, αυτή η υπηρεσία ταιριάζει καλύτερα σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά τα θέματα.

Επιλογή θέματος StudioPress Sites

Επιλογές θέματος.

Τα συμπεριλαμβανόμενα θέματα StudioPress μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα μόνο κλικ μέσα από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Ακολουθούν μερικές προσωπικές επισημάνσεις από την επιλογή των 20 θεμάτων WordPress που διατίθενται στους χρήστες του StudioPress Sites:

 • Altitude Pro
 • Atmosphere Pro
 • Digital Pro
 • Infinity Pro
 • Maker Pro
 • Showcase Pro

Η πιο πρόσφατη λίστα θεμάτων στους ιστότοπους StudioPress στους οποίους έχουν πρόσβαση οι χρήστες μπορούν να βρεθούν στη σελίδα σχεδίων.

Ακριβώς σαν να χρησιμοποιούσατε αυτά τα θέματα σε έναν κανονικό ιστότοπο WordPress που φιλοξενείται αυτόματα, θα μπορείτε να τροποποιήσετε την εμφάνισή τους με την επεξεργασία του υποκείμενου CSS. Οι εργασίες εξατομίκευσης μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του WordPress Customizer ή χρησιμοποιώντας τα συμπεριλαμβανόμενα πρόσθετα Design Palette Pro και Beaver Builder Lite.

Εργαλείο προσαρμογής θέματος

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε βασικές εργασίες τροποποίησης μέσω του WordPress Customizer ή να ενεργοποιήσετε το συμπεριλαμβανόμενο πρόσθετο Design Palette Pro για μεγαλύτερο έλεγχο της εμφάνισης του ιστότοπού σας.

Εάν χρειάζεστε μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση για τον ιστότοπό σας, είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο παιδικό θέμα Genesis ή να ανεβάσετε ένα θέμα από άλλη πηγή.

Επιλογή προσθηκών WordPress

Οι ιστότοποι StudioPress συνεργάστηκαν με τους προμηθευτές μερικών από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες WordPress. Αυτές οι προσθήκες μπορούν να ενεργοποιηθούν με λίγα μόνο κλικ από τη σελίδα Συμπληρωματικές προσθήκες μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Η ιδέα εδώ είναι ότι αντί να ερευνήσετε ποια πρόσθετα θα χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές των StudioPress Sites και να ενεργοποιήσετε μία από τις συνεργαζόμενες προσθήκες.

Πρόσθετα συνεργατών ιστότοπων StudioPress

Ορισμένες από τις Ιστοσελίδες StudioPress συνιστούσαν προσθήκες συνεργατών.

Ορισμένες από τις δυνατότητες και λειτουργίες που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας με αυτές τις προσθήκες περιλαμβάνουν:

 • Πουλήστε φυσικά προϊόντα στο διαδίκτυο με το WooCommerce.
 • Πουλήστε ψηφιακά προϊόντα με Easy Digital Downloads.
 • Δημιουργήστε ηλεκτρονικές φόρμες με τις φόρμες WPForms Lite και Ninja.
 • Διαχειριστείτε το δικό σας πρόγραμμα θυγατρικών με το AffiliateWP.
 • Δημιουργήστε έναν ιστότοπο συνδρομής με το Restrict Content Pro.
 • Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας με το Beaver Builder Lite και το Design Palette Pro.
 • Πλέον πολλά ακόμη.

Χρήση του Design Palette Pro

Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας με το συμπεριλαμβανόμενο πρόσθετο Design Palette Pro.

Τα περισσότερα από αυτά τα πρόσθετα συνεργατών είναι διαθέσιμα στο μοντέλο τιμολόγησης freemium. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη βασική λειτουργικότητα δωρεάν, με την επιλογή πληρωμής επιπλέον για να ξεκλειδώσετε επιπλέον λειτουργίες. Ωστόσο, ορισμένα, όπως το OptinMonster, δεν λειτουργούν καθόλου, εκτός εάν αγοράσετε τη σχετική άδεια. Οι πληρωμές για το ξεκλείδωμα των premium προσθηκών και των δυνατοτήτων πραγματοποιούνται απευθείας στους πωλητές προσθηκών (μέσω συνδέσμου συνεργατών StudioPress Sites) και διαχωρίζονται από τις πληρωμές σας στους ιστότοπους StudioPress.

Πρόσθετο παραγωγής μολύβδου OptinMonster

Το OptinMonster θα λειτουργεί μόνο εάν αγοράσετε άδεια από τον προμηθευτή.

Εκτός από τη χρήση των συνεργατών προσθηκών, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τα δικά σας πρόσθετα ή να τα εγκαταστήσετε απευθείας από τον Κατάλογο προσθηκών WordPress μέσω της περιοχής προσθηκών του πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας.

Τοποθεσίες StudioPress Προσθήκη νέας προσθήκης

Εκτός από τις προεγκατεστημένες προσθήκες συνεργατών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (σχεδόν) οποιοδήποτε πρόσθετο της επιλογής σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιστότοποι StudioPress αποθαρρύνουν τη χρήση ορισμένων προσθηκών στον ιστότοπό σας στο WordPress λόγω πιθανών προβλημάτων απόδοσης και, εάν προκύψουν προβλήματα, ενδέχεται να σας ζητηθεί να καταργήσετε την προσβλητική προσθήκη. Αυτό ισχύει κυρίως για τα πρόσθετα ασφαλείας, χάρτη ιστότοπου, ανακατεύθυνσης και σχετικών αναρτήσεων. Για να μάθετε εάν αποθαρρύνεται ένα συγκεκριμένο πρόσθετο, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης.

Εργαλείο βελτιστοποίησης περιεχομένου

Ρυθμίσεις για το Content Optimizer

Ρυθμίσεις για το εργαλείο StudioPress Sites Optimizer.

Μια άλλη δυνατότητα στην οποία θα έχετε πρόσβαση ως μέρος των StudioPress Sites είναι το εργαλείο Content Optimizer. Αυτό το εργαλείο μπορεί να αναλύσει το περιεχόμενό σας για να σας βοηθήσει να το βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης. Αφού εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί για ένα άρθρο, το εργαλείο θα σας ενημερώσει πόσο βελτιστοποιημένο είναι αυτό το άρθρο. Αυτή η λειτουργικότητα θα είναι γνωστή σε οποιονδήποτε έχει χρησιμοποιήσει το δημοφιλές πρόσθετο Yoast SEO. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας το δωρεάν πρόσθετο Yoast SEO και να το ορίσετε ως το προεπιλεγμένο εργαλείο βελτιστοποίησης περιεχομένου για τον ιστότοπό σας.

Yoast SEO Plugin

Οι ιστότοποι StudioPress περιλαμβάνουν λειτουργικότητα SEO, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επιλογής σας.

Μπορείτε επίσης να μάθετε πόσο καλά βελτιστοποιείται ο συνολικός ιστότοπός σας για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί και να βρείτε συνδέσμους για συμβουλές σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της αξιολόγησής της.

Βαθμολογία βελτιστοποίησης

Ο δοκιμαστικός ιστότοπός μας έχει βαθμολογία D για βελτιστοποίηση για τη λέξη-κλειδί «WordPress».

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Content Optimizer είναι η δυνατότητά του να σας βοηθήσει να βρείτε άλλους ιστότοπους στη θέση σας ή στη βιομηχανία σας και, στη συνέχεια, να παράσχετε βασικές συμβουλές για το πώς θα μπορούσατε ενδεχομένως να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο από αυτούς τους ιστότοπους με τον δικό σας (σχολιάζοντας και προσφέροντας μια θέση επισκεπτών) για να βοηθήσετε το περιεχόμενό σας κατατάσσεται πιο εμφανώς στις μηχανές αναζήτησης.

Εργαλείο έρευνας Content Optimizer

Αυτοί είναι ιστότοποι που βρέθηκαν το εργαλείο Content Optimizer που σχετίζονται με τη λέξη-κλειδί «WordPress».

Υπάρχει επίσης ένα άλλο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δείτε ποιος αναφέρει τη λέξη-κλειδί-στόχο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε αυτές τις συζητήσεις για να αυξήσετε την προβολή σας και να συνδεθείτε με το κοινό-στόχο σας.

Ιστοσελίδες StudioPress Social Media

Μάθετε ποιος σχετίζεται με τη λέξη-κλειδί-στόχο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι όλα αρκετά βασικά πράγματα, αλλά οι νέοι κάτοχοι ιστότοπων θα συναντήσουν γρήγορα όρους όπως SEO, μάρκετινγκ περιεχομένου και δημιουργία συνδέσμων, οπότε είναι καλό να τους βλέπουμε να αντιμετωπίζονται από τους ιστότοπους StudioPress, ακόμα κι αν είναι σε επίπεδο επιφάνειας. Το Content Optimizer μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ξεκινήσουν με αυτήν τη σημαντική πτυχή της λειτουργίας ενός ιστότοπου προτού προχωρήσουν σε πιο εξελιγμένα εργαλεία και προσεγγίσεις.

Διαχειριζόμενες δυνατότητες φιλοξενίας ιστότοπων WordPress

Ως μέρος της υπηρεσίας StudioPress Sites, ο ιστότοπός σας WordPress δεν θα φιλοξενείται μόνο για εσάς, αλλά και διαχειρίζεται – που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται σε διακομιστή που έχει βελτιστοποιηθεί για ιστότοπους WordPress. Σε αντίθεση με την επιλογή μιας γενικής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων, ο ιστότοπός σας πρέπει να φορτώνεται πιο γρήγορα και να αποδίδει καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής που πραγματοποιήσαμε για αυτήν την αναθεώρηση Ιστοτόπων StudioPress, καταγράφηκε από τον Pingdom ένας μέσος χρόνος φόρτωσης 323 χιλιοστά του δευτερολέπτου και 100% χρόνος λειτουργίας σε διάστημα επτά ημερών..

Αποτελέσματα δοκιμών Pingdom

Το Pingdom κατέγραψε γρήγορους χρόνους φόρτωσης για τη δοκιμή ιστοτόπων ιστότοπου WordPressPress.

Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ιδιαίτερα έχοντας κατά νου ότι μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα για να αυξήσετε την ταχύτητα ενός ιστότοπου WordPress και να βελτιώσετε αυτούς τους χρόνους φόρτωσης.

Αναφορά χρόνου λειτουργίας Pingdom

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου των επτά ημερών, ο ιστότοπος δεν κατέβηκε ούτε μία φορά.

Ενημερώσεις λογισμικού

Εκτός από τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ενημέρωση του λογισμικού WordPress και του θέματος σας και επειδή η εκτέλεση παρωχημένων εκδόσεων του WordPress και των θεμάτων του είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για την παραβίαση της ασφάλειας του ιστότοπου, καθώς κάποιος παίρνει Η φροντίδα αυτού μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας.

Οι ενημερώσεις προσθηκών αναμένεται να καλυφθούν από την υπηρεσία StudioPress Sites στο μέλλον, αλλά, προς το παρόν, θα είστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση των επεκτάσεών σας. Εάν προτιμάτε να χειρίζεστε μόνοι σας τις ενημερώσεις λογισμικού, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτήν την πτυχή της διαχειριζόμενης υπηρεσίας φιλοξενίας ιστότοπων.

Ασφάλεια ιστότοπου και αντίγραφα ασφαλείας

Άλλες δυνατότητες των διατάξεων φιλοξενίας ιστότοπων StudioPress περιλαμβάνουν συνεχή σάρωση και παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού και προστασία κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS). Εάν ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί, η υπόθεση παραπέμπεται στον συνεργάτη ασφαλείας του StudioPress Sites, Sucuri, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει σάρωση ιστότοπων για να ελέγξει για μολυσμένα ή εκμεταλλευόμενα αρχεία. Εάν εντοπιστεί κάτι, θα καθαριστεί και θα αφαιρεθεί εκ μέρους σας.

Για επιπλέον σιγουριά, ο ιστότοπός σας δημιουργείται αντίγραφα ασφαλείας σε καθημερινή βάση. Εάν πρέπει να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας σε προηγούμενη έκδοση, απλώς επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης των ιστότοπων StudioPress και θα επαναφέρουν τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας.

Υποστήριξη ιστότοπου WordPress

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον ιστότοπό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης των ιστότοπων StudioPress, αν και το μόνο κανάλι υποστήριξης είναι μέσω email, με τα εισιτήρια να ανοίγονται μέσω του πίνακα ελέγχου των ιστότοπων StudioPress.

Πώς να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης.

Η ομάδα υποστήριξης στοχεύει να ανταποκριθεί εντός 24 ωρών τις καθημερινές και εντός 48 ωρών σε άλλες ώρες.

Η υποστήριξη καλύπτει τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να έχετε με θέματα StudioPress, συμπεριλαμβανομένου του υποκείμενου Genesis Framework, καθώς και τυχόν προσθηκών που δημιουργήθηκαν από το StudioPress. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η ομάδα υποστήριξης απάντησε σε ανοιχτά εισιτήρια εντός των καθορισμένων ωρών.

Η ομάδα μπορεί επίσης να παρέχει συμβουλές και πληροφορίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εργαλεία WordPress και τρίτων. Ωστόσο, ενώ θα σας δείξουν προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν θα κάνουν την πραγματική δουλειά για εσάς. Μπορείτε να δείτε ακριβώς τι είναι και δεν καλύπτεται στη σελίδα υποστήριξης ιστότοπων StudioPress.

Εκτός από το άνοιγμα ενός κανονικού εισιτηρίου υποστήριξης, μπορείτε να υποβάλετε ένα μήνυμα έκτακτης ανάγκης εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας.

Κουμπί Down Site

Αναφέρετε γρήγορα το χρόνο διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου με τη φόρμα υποστήριξης έκτακτης ανάγκης.

Αυτό είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό και πρέπει να προσφέρει κάποια διαβεβαίωση σε όσους έχουν σημαντικούς ιστότοπους.

Άλλες ιστοσελίδες StudioPress Διαχειριζόμενες λεπτομέρειες φιλοξενίας

Πρόσβαση στο διακομιστή μέσω FTP

Μπορείτε να συνδεθείτε στο χώρο του διακομιστή StudioPress Sites μέσω FTP και να ανεβάσετε προσθήκες και άλλα αρχεία.

Εκτός από τις δυνατότητες που προσελκύουν την προσοχή, όπως αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις λογισμικού και βελτιωμένη ασφάλεια ιστότοπου, υπάρχουν ορισμένες άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτές περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση του διακομιστή, πώς και εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο του διακομιστή και στη βάση δεδομένων του ιστότοπού σας και άλλες πληροφορίες.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν οι ιστότοποι StudioPress είναι κατάλληλοι για τον ιστότοπό σας, ακολουθούν μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι περιλαμβάνονται και σε τι έχετε πρόσβαση:

 • Ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε διακομιστές που βρίσκονται στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ. Ενδεχομένως να προστεθούν περισσότερες τοποθεσίες στο μέλλον.
 • Διατίθεται τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης από την πλευρά του διακομιστή.
 • Διακομιστές που εκτελούν PHP 7.0.13.
 • Διακομιστές NGINX.
 • HTTP / 2.0 σε χρήση.
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL μέσω Let’s Encrypt, καθώς και υποστήριξη για τη χρήση του προτιμώμενου παρόχου σας.
 • Πρόσβαση FTP στον διακομιστή SitesPress Studio.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων του WordPress μέσω του phpMyAdmin.
 • Σύντομα τοποθετημένοι ιστότοποι.

Οι ιστότοποι StudioPress δεν παρέχουν υπηρεσίες email. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας έναν πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το G Suite ή το Office 365 ή την υπηρεσία email του καταχωρητή ονόματος τομέα σας, μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια διεύθυνση που σχετίζεται με το όνομα τομέα του ιστότοπού σας.

Θα εξετάσουμε σύντομα τα σχέδια τιμολόγησης των ιστότοπων StudioPress. Ωστόσο, ακόμα κι αν επιλέξετε το πρόγραμμα αρχικού επιπέδου και ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει αύξηση των επισκεπτών και κατανάλωση εύρους ζώνης, δεν θα χρεωθείτε για τυχόν υπερβάσεις. Εάν ο ιστότοπός σας αρχίζει να καταναλώνει τακτικά έναν μεγάλο αριθμό πόρων διακομιστή, αναμένεται να σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας.

Ο πίνακας ελέγχου ιστότοπων StudioPress

Ταμπλό My StudioPress

Η περιοχή του πίνακα ελέγχου My StudioPress.

Εκτός από τον πίνακα ελέγχου του ιστότοπου WordPress, έχετε επίσης πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου των ιστότοπων StudioPress. Από εδώ, μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο StudioPress Sites, να δείτε τους ιστότοπούς σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο υποστήριξης και τεκμηρίωσης και να ανοίξετε εισιτήρια υποστήριξης.

Μετεγκατάσταση ιστότοπου ιστότοπου WordPress

Όπως αναφέρθηκε, εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress που θέλετε να μετακινηθείτε στους ιστότοπους StudioPress, τότε μπορείτε είτε να κάνετε μετεγκατάσταση του υπάρχοντος ιστότοπου μόνοι σας ή να επωφεληθείτε από την έκπτωση που διατίθεται στους πελάτες του StudioPress και να χρησιμοποιήσετε την premium υπηρεσία που προσφέρει η Fantasktic.

Τιμές ιστότοπων StudioPress

Σχέδια τιμολόγησης ιστότοπων StudioPress

Για να διατηρήσετε τα πράγματα απλά, υπάρχουν μόνο δύο σχέδια για να διαλέξετε.

Όταν πρόκειται να ξεκινήσετε τον νέο σας ιστότοπο WordPress με StudioPress Sites, υπάρχουν δύο σχέδια για να διαλέξετε:

 • Σχέδιο περιεχομένου: από 25 $ ανά μήνα.
 • Πρόγραμμα εμπορίου: από 34 $ ανά μήνα.

Και τα δύο σχέδια περιλαμβάνουν τη φιλοξενία μόνο για έναν ιστότοπο. Το σχέδιο περιεχομένου έχει σχεδιαστεί για bloggers, podcasters και εμπόρους, οπότε αν θέλετε να αναπτύξετε την προσωπική σας επωνυμία ή επιχείρηση βάσει υπηρεσιών, αυτό θα μπορούσε να είναι το σχέδιο για εσάς. Ωστόσο, εάν θέλετε να πουλήσετε φυσικά προϊόντα και ψηφιακές λήψεις από τον ιστότοπό σας ή να εκτελέσετε πρόγραμμα συμμετοχής ή διαδικτυακό μάθημα, το πρόγραμμα Commerce προτείνεται από την ομάδα του StudioPress Sites.

Όπως αναφέρθηκε, εάν ξεκινάτε στο σχέδιο περιεχομένου και ο ιστότοπός σας αυξάνει τη δημοτικότητα και τη δραστηριότητα των χρηστών, τότε ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε αναβάθμιση στο πιο ακριβό πρόγραμμα Commerce. Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να δηλώσετε μόνοι σας έναν τομέα για τον ιστότοπό σας.

Παρά τα ονόματά τους, στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε πρόσθετα (εκτός από τα αποθαρρυμένα που αναφέρθηκαν νωρίτερα) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε σχέδιο. Έτσι, θεωρητικά, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή έναν ιστότοπο συνδρομής στο πρόγραμμα περιεχομένου χαμηλότερης τιμής. Ωστόσο, οι επιπλέον πόροι διακομιστή που χρησιμοποιούνται από αυτές τις δραστηριότητες θα μπορούσαν να απαιτήσουν την αναβάθμιση σε πιο ικανό υλικό του προγράμματος Commerce.

Και τα δύο προγράμματα χρεώνονται τριμηνιαία ή ετησίως, με μειωμένες τιμές για όσους επιλέγουν να πληρώνουν ετησίως. Αν και δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική επιλογή, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, 100%, που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε StudioPress Sites χωρίς κίνδυνο.

Τοποθεσίες StudioPress εναντίον Rainmaker

Το Rainmaker είναι μια άλλη υπηρεσία από την ομάδα πίσω από το StudioPress Sites. Ελέγξαμε λεπτομερώς την πλατφόρμα Rainmaker, αλλά, εν συντομία, είναι μια υπηρεσία all-in-one που υποστηρίζεται από το WordPress με σκοπό να βοηθήσει οποιονδήποτε να ξεκινήσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο για την επωνυμία ή την επιχείρησή του.

Τοποθεσίες StudioPress εναντίον Rainmaker

Σε αντίθεση με τους ιστότοπους StudioPress, ο πίνακας ελέγχου του ιστότοπου Rainmaker έχει προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη.

Αν και ακούγεται αρκετά παρόμοιο με τους ιστότοπους StudioPress, υπάρχουν μερικές μεγάλες διαφορές. Πρώτον, το Rainmaker έχει προσαρμοσμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI), ενώ οι ιστότοποι StudioPress διατηρούν ανέπαφο το δοκιμασμένο UI WordPress. Επιπλέον, ενώ οι ιστότοποι StudioPress σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε (σχεδόν) οποιοδήποτε θέμα ή προσθήκη, αυτές οι επιλογές περιορίζονται σε εσωτερικά πρόσθετα με το Rainmaker.

Έτσι, όταν πρόκειται για StudioPress Sites vs Rainmaker, ποιο είναι το καλύτερο?

Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Ενώ το Rainmaker είναι ένα κλειστό σύστημα που στοχεύει να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο, το StudioPress Sites είναι πιο κοντά σε μια εγκατάσταση φιλοξενίας WordPress. Επομένως, εάν ψάχνετε για λίγο περισσότερη ελευθερία στον ιστότοπό σας, αλλά δεν θέλετε να αναλάβετε όλη την ευθύνη να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον δικό σας ιστότοπο WordPress που φιλοξενείται αυτόματα, οι ιστότοποι StudioPress είναι πιθανώς καλύτεροι (και πιο προσιτοί) ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν βρείτε την ιδέα της έρευνας και της εγκατάστασης προσθηκών και θεμάτων τρομακτικά, το Rainmaker μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Άλλες επιλογές ιστότοπου All-In-One WordPress που πρέπει να λάβετε υπόψη

Εάν η ιδέα της έρευνας για οικοδεσπότες ιστού, η αναθεώρηση θεμάτων WordPress και η διατήρηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας δεν είναι ελκυστική, οι ιστότοποι StudioPress και το Rainmaker δεν είναι οι μόνες διαθέσιμες επιλογές.

Εάν τα θέματα StudioPress δεν είναι σύμφωνα με τα γούστα σας, τότε μια άλλη υπηρεσία που μπορείτε να δείτε είναι η νέα υπηρεσία Envato Hosted. Για ένα ελαφρώς χαμηλότερο επαναλαμβανόμενο τέλος, το Envato Hosted θα φιλοξενήσει επίσης τον ιστότοπό σας και θα φροντίσει για τα αντίγραφα ασφαλείας και την ασφάλεια για πλήρη αναθεώρηση.

Το Envato φιλοξενείται

Δημοφιλή θέματα πολλαπλών χρήσεων WordPress, όπως το Avada, διατίθενται στο πλαίσιο της υπηρεσίας Envato Hosted.

Με το Envato Hosted, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια επιλογή δημοφιλών θεμάτων WordPress πολλαπλών χρήσεων που πωλούνται στο ThemeForest, συμπεριλαμβανομένων των Avada και Enfold. Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης του Envato Hosted θα εγκαταστήσει την επιλογή της θεματικής επίδειξης και θα πραγματοποιήσει δύο ώρες εργασίας προσαρμογής στο πλαίσιο της διαδικασίας εγκατάστασης. Πολλά από τα θέματα του Envato Hosted WordPress περιλαμβάνουν επίσης πρόσθετα premium – τα οποία μπορεί να σας εξοικονομήσουν επιπλέον χρήματα.

Τελικές σκέψεις

Ο στόχος του StudioPress Sites είναι να διευκολύνει οποιονδήποτε να ξεκινήσει έναν νέο ιστότοπο και να τον διατηρήσει ομαλό. Έχοντας δοκιμάσει την υπηρεσία, πιστεύουμε ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι πέτυχε με τους στόχους της.

Εκτός από την εύκολη εγκατάσταση, το κύριο πλεονέκτημα της επιλογής Ιστοτόπων StudioPress είναι ότι θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο για την έναρξη και τη διαχείριση του νέου σας ιστότοπου. Φροντίζοντας τη φιλοξενία ιστού και τη διαχείριση ιστότοπων, παρέχοντάς σας μια μικρή αλλά ποικίλη επιλογή θεμάτων υψηλής ποιότητας, καθώς και μια ποικιλία προσεκτικά επιλεγμένων προσθηκών συνεργατών, σας επιτρέπει να εστιάσετε στο να δώσετε στον ιστότοπό σας τη σωστή εμφάνιση και να δημοσιεύσετε υπέροχο περιεχόμενο αντί να ερευνήσουμε ποια πρόσθετα προϊόντα θα χρησιμοποιήσουν.

Με την πρώτη ματιά, οι ιστότοποι StudioPress μπορεί να φαίνονται λίγο πιο ακριβοί από ό, τι θα περίμενε κανείς να πληρώσει για τη λειτουργία ενός ιστότοπου WordPress. Αλλά, αν λάβετε υπόψη όλα τα πρόσθετα όπως η διαχείριση ιστότοπων, οι γρήγοροι διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων βελτιστοποιημένοι για το WordPress και η εύκολη πρόσβαση στα προεπιλεγμένα θέματα και τα πρόσθετα συνεργατών, οι ιστότοποι StudioPress αρχίζουν να μοιάζουν με πολύ καλύτερη προσφορά.

Εάν δυσκολευόσασταν να λάβετε μια απόφαση σχετικά με το ποιος οικοδεσπότης Ιστού θα χρησιμοποιήσει, ποιο θέμα θα επιλέξει και ποια πρόσθετα θα εγκαταστήσει – για να μην αναφέρουμε πώς πρόκειται να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλές – οι ιστότοποι StudioPress μπορούν να φροντίσουν από όλα αυτά για εσάς και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας σήμερα. Εναλλακτικά, εάν ο ιστότοπός σας δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο ελπίζατε, η αναβάθμιση σε ιστότοπους StudioPress θα μπορούσε να είναι μια καλή κίνηση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map