Review DreamHost – Είναι το DreamHost ένας άξιος οικοδεσπότης WordPress; Και ποια φιλοξενία να επιλέξετε; (2020)

Προσφορές WordPress


Ιδρύθηκε το 1996, το DreamHost είναι μία από τις πιο καθιερωμένες ανεξάρτητες εταιρείες φιλοξενίας στις επιχειρήσεις σήμερα. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πακέτων για όλους τους τύπους ιστοτόπων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων προσιτών και γεμάτων με χαρακτηριστικά WordPress εστιασμένων σχεδίων.

Σε αυτήν την κριτική, εστιάζουμε σε αυτά τα σχέδια που απευθύνονται σε χρήστες WordPress, συμπεριλαμβανομένων των πακέτων κοινόχρηστων φιλοξενιών χαμηλότερης τιμής και των premium προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή επιλογή για τον ιστότοπό σας.

Εκτός από τις δυνατότητες στις οποίες έχετε πρόσβαση όταν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με το DreamHost, εξηγούμε επίσης τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αυτές οι λειτουργίες εφαρμόζονται στα διάφορα σχέδια – και συγκρίνουμε την απόδοση των κοινόχρηστων σχεδίων με τα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress του DreamHost DreamPress, έτσι μπορείτε να δείτε ποια είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για το έργο σας.

Χρησιμοποιώντας υπηρεσίες επί πληρωμή, όπως το Pingdom και το Load Impact, αυτή η κριτική δεν επαναπροσδιορίζει μόνο το περιεχόμενο μάρκετινγκ του DreamHost. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα και την εμπειρία μας από τη φιλοξενία ιστότοπων με το DreamHost για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το εάν πρέπει να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με αυτήν την εταιρεία ή όχι και, εάν ναι, ποιο σχέδιο είναι καλύτερο.

Ας ξεκινήσουμε…

Contents

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας DreamHost

Όπως αναφέρθηκε, το DreamHost προσφέρει βασική κοινόχρηστη φιλοξενία σε επίπεδο εισόδου, καθώς και πιο εξειδικευμένη φιλοξενία μέσω WordPress, δηλαδή το DreamPress. Προσφέρουν επίσης υψηλής ποιότητας εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS) και αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας DreamHost

Για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν εφαρμογές στο διαδίκτυο, υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα φιλοξενίας cloud και φιλοξενίας αντικειμένων, πολύ επίσημη σελίδα τιμολόγησης.

Επισκόπηση σχεδίων φιλοξενίας DreamHost

Το DreamHost έχει πολλά σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της κοινής φιλοξενίας και της διαχείρισης φιλοξενίας WordPress.

Ωστόσο, παρακάτω, θα επικεντρωθούμε στην κοινή φιλοξενία σε επίπεδο εισόδου και στα premium προγράμματα φιλοξενίας διαχειριζόμενων DreamPress που είναι και τα δύο κατάλληλα για χρήστες WordPress.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι είναι διαθέσιμο από το DreamHost, ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση αυτών των διαφορετικών σχεδίων, προτού διερευνήσουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους σε μεγαλύτερο βάθος (και αναφέρουμε επίσης μερικά πιθανά μειονεκτήματα).

Κοινή φιλοξενία DreamHost

Πρώτον, έχουμε τα κοινά σχέδια φιλοξενίας που αντιπροσωπεύουν τον φθηνότερο τρόπο φιλοξενίας του ιστότοπού σας με το DreamHost:

 • Shared Starter: Από 2,59 $ το μήνα για να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο με 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD.
 • Shared Unlimited: Από 5,95 $ το μήνα για τη φιλοξενία απεριόριστων ιστότοπων με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD.

Αυτές οι τιμές μπορεί να φαίνονται πολύ ανταγωνιστικές, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για τρία χρόνια φιλοξενίας εκ των προτέρων για να έχετε πρόσβαση σε αυτές. Πληρωμές για ένα έτος εκ των προτέρων, η μηνιαία ισοδύναμη χρέωση αυξάνεται σε 3,95 $ για το πρόγραμμα Starter και 6,95 $ για το πρόγραμμα Unlimited, ενώ επιλέγοντας να πληρώνετε μηνιαία θα σας κοστίσει 4,95 $ και 10,95 $, αντίστοιχα. Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, αξίζει να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη σχετική έκπτωση DreamHost.

Χωρίς εύρος ζώνης ή όρια επισκεπτών

Ενώ το πρόγραμμα εκκίνησης σάς προσφέρει 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD, το πρόγραμμα απεριόριστων σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όσους αποθηκευτικούς χώρους SSD θέλετε. Ωστόσο, δεν υπάρχουν όρια στο εύρος ζώνης και στη χρήση inode, ή ο αριθμός των επισκέψεων που μπορούν να λάβουν οι ιστότοποί σας. Λαμβάνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα, εάν επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως αντί μηνιαίου και όλοι λαμβάνουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό Let’s Encrypt SSL για να προστατεύσουν τον ιστότοπό τους.

Παρόλο που τα απεριόριστα δικαιώματα αποθήκευσης και εύρους ζώνης είναι εντυπωσιακά, όσοι είναι εξοικειωμένοι με την κοινή φιλοξενία προϋπολογισμού δεν θα εκπλαγούν να μάθουν ότι εάν ο ιστότοπός σας αρχίσει να καταναλώνει πάρα πολλούς πόρους, όπως η μνήμη RAM διακομιστή, το DreamHost μπορεί να σας προτείνει να κάνετε αναβάθμιση σε πιο ικανό σχέδιο, όπως οι επιλογές DreamPress ή VPS. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την απεριόριστη πολιτική σε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπο του DreamHost.

DreamPress Managed WordPress Hosting από το DreamHost

Παρόλο που μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress στα κοινόχρηστα σχέδια και ακόμη και να επιλέξετε να εγκαταστήσετε αυτόματα το λογισμικό WordPress κατά την εγγραφή, όσοι αναζητούν φιλοξενία WordPress υψηλότερης απόδοσης μπορεί να βρουν τα σχέδια DreamPress πιο ελκυστικά:

 • DreamPress: Από 16,95 $ για 30 GB αποθήκευσης SSD και έχει σχεδιαστεί για ~ 100.000 μηνιαίους επισκέπτες.
 • DreamPress Plus: Από 24,95 $ για αποθήκευση SSD 60 GB και έχει σχεδιαστεί για περίπου 300.000 μηνιαίους επισκέπτες, καθώς και Jetpack Professional και απεριόριστη χρήση CDN.
 • DreamPress Pro: Από 71,95 $ για αποθηκευτικό χώρο SSD 120 GB και έχει σχεδιαστεί για μηνιαίους επισκέπτες ~ 1M-plus, καθώς και Jetpack Professional, απεριόριστη χρήση CDN και δυνατότητα παρακολούθησης και αντιμετώπισης προβλημάτων του DreamCare.

Και πάλι, όπως τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, η πληρωμή για ένα χρόνο εκ των προτέρων σας δίνει τις τιμές που αναφέρονται παραπάνω, ενώ η μηνιαία πληρωμή προκαλεί την αύξηση του επιτοκίου στα 19,95 $, 29,95 $ και 79,95 $ το μήνα, αντίστοιχα. Επίσης, όπως και στα κοινόχρηστα σχέδια, υπάρχει μια μη κερδοσκοπική έκπτωση από το DreamHost.

Όρια αποθήκευσης και μηνιαίων επισκεπτών

Όπως μπορείτε να δείτε, σε αντίθεση με το πακέτο Shared Unlimited hosting, υπάρχουν όρια αποθήκευσης στα σχέδια DreamPress. Ενώ, όπως τα κοινόχρηστα σχέδια, το εύρος ζώνης δεν μετράται, το DreamHost παρέχει τον κατά προσέγγιση αριθμό μηνιαίων επισκεπτών που έχουν σχεδιαστεί για να χειριστούν τα σχέδια.

Στην πράξη, δεν υπάρχει απεριόριστη φιλοξενία και εάν καταναλώνετε πάρα πολλούς πόρους στα κοινόχρηστα προγράμματα, πιθανότατα θα σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε. Επομένως, είναι καλό να βλέπουμε ότι έχουν δημοσιευτεί τα δικαιώματα των σχεδίων DreamPress, καθώς αυτό καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό του προγράμματος που είναι πιο κατάλληλο.

Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε ότι ο ιστότοπός σας θα χρησιμοποιεί 40 GB αποθηκευτικού χώρου και θα λαμβάνει περίπου 300 χιλιάδες μηνιαίους επισκέπτες, το πρόγραμμα DreamPress σε επίπεδο εισόδου δεν θα είναι αρκετό και θα πρέπει να επιλέξετε το πιο ακριβό πρόγραμμα DreamPress Plus.

Έτσι, παρόλο που φαίνεται ότι τα σχέδια DreamPress είναι πιο περιορισμένα από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, αυτό δεν συμβαίνει. Εάν προσπαθήσατε να φιλοξενήσετε μεγάλους και πολυσύχναστους ιστότοπους WordPress στα κοινόχρηστα σχέδια σε επίπεδο εισόδου, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα απόδοσης κάποια στιγμή.

Ωστόσο, θα το δοκιμάσουμε αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση όταν θα εκτελέσουμε τις δοκιμές προσομοίωσης φορτίου για να μάθουμε αν τα σχέδια DreamPress είναι πραγματικά πιο ικανά από τα κοινά σχέδια σε επίπεδο εισόδου.

DreamHost Shared Hosting vs DreamPress Managed WordPress Hosting

Εκτός από τις προφανείς διακυμάνσεις της τιμής, η κύρια διαφορά μεταξύ της κοινής φιλοξενίας χαμηλού κόστους και των premium διαχειριζόμενων σχεδίων φιλοξενίας DreamPress είναι το τελευταίο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ιστότοπων που αναζητούν γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης και καλύτερη απόδοση ιστότοπου γενικά.

Για να διευκρινίσετε τη διαφορά στην απόδοση μεταξύ αυτών των δύο τύπων προγράμματος, αργότερα σε αυτήν την κριτική θα βρείτε τα αποτελέσματα από τις δοκιμές μας που δείχνουν τους χρόνους φόρτωσης των ιστότοπων που φιλοξενούνται στα κοινόχρηστα σχέδια και τα σχέδια DreamPress.

Δεν είναι μόνο οι χρόνοι φόρτωσης και η ικανότητα χειρισμού πολλών επισκεπτών, όπου αυτά τα σχέδια διαφέρουν. Εκτός από την απόδοση του ιστότοπου, τα σχέδια DreamPress περιλαμβάνουν ορισμένες επιπλέον δυνατότητες, καθώς και βελτιωμένες εκδόσεις ορισμένων από τις δυνατότητες που βρίσκονται στα κοινόχρηστα σχέδια.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο σχέδιο μπορεί να είναι καλύτερο για τον ιστότοπό σας, στην επόμενη ενότητα, θα διερευνήσουμε τις πιο σημαντικές δυνατότητες από αυτά τα σχέδια, καθώς και τυχόν διαφορές στον τρόπο εφαρμογής αυτών των λειτουργιών στα κοινά προγράμματα φιλοξενίας σε σύγκριση με τα σχέδια φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress.

Οι καλύτερες δυνατότητες του DreamHost Web Hosting

Το σωστό σύνολο δυνατοτήτων θα διευκολύνει τη φροντίδα του ιστότοπού σας, τον διατηρεί ασφαλή και τη διαχείριση του λογαριασμού σας. Έτσι, έχοντας κατά νου αυτό, ας εξερευνήσουμε τις πιο σημαντικές δυνατότητες του DreamHost, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι διαθέσιμες στα κοινόχρηστα και διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress.

Ίδιο όνομα, διαφορετική λειτουργικότητα

Όπως αναφέρθηκε, ορισμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες τόσο στα κοινόχρηστα σχέδια όσο και στα σχέδια DreamPress, αλλά παραδίδονται και υλοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επισημάνουμε αυτές τις διαφορές για να σας βοηθήσουμε να δείτε ποιο σχέδιο μπορεί να είναι καλύτερο για τον ιστότοπό σας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστοτόπων WordPress

Οι δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που έχετε πρόσβαση ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τον τύπο φιλοξενίας που επιλέγετε από το DreamHost και ποια από τα σχέδιά τους επιλέγετε.

DreamPress Managed WordPress Hosting Backup Χαρακτηριστικά

Για παράδειγμα, οι πελάτες σε όλα τα πακέτα DreamPress μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφεδρική λύση DreamHost. Ωστόσο, καθώς τα σχέδια DreamPress Plus και Pro περιλαμβάνουν συνδρομή Jetpack Professional, αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση στην ισχυρή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας VaultPress.

Λίστα αντιγράφων ασφαλείας VaultPress

Η VaultPress δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε εντοπίζει αλλαγές στον ιστότοπό σας.

Όπως εξηγεί η κριτική μας στο VaultPress, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress, δίνοντάς σας πρόσβαση σε αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορές με ένα κλικ. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφεδρικές λύσεις WordPress, μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα μεμονωμένα αρχεία για να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τυχόν λάθη που μπορεί να έχετε κάνει κατά την επεξεργασία θεμάτων ή άλλων αρχείων που αποτελούν τον ιστότοπό σας.

Επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας VaultPress

Το VaultPress σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη και επαναφορά μεμονωμένων αρχείων και πινάκων βάσεων δεδομένων από το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας.

Ωστόσο, εάν επιλέξετε το πρόγραμμα DreamPress αρχικού επιπέδου και δεν έχετε πρόσβαση στις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Jetpack Professional, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα λειτουργικό, αν και λίγο βασικό, σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μέσω αυτής της δυνατότητας DreamPress, δημιουργείται αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας κάθε μέρα και έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργείτε ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας την ημέρα.

Σύστημα αντιγράφων ασφαλείας DreamPress

Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στα προγράμματα DreamPress δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας κάθε μέρα.

Όλα αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται για δύο εβδομάδες και είναι προσβάσιμα μέσω της περιοχής του λογαριασμού σας στο DreamHost. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή λήψης αντιγράφου ασφαλείας ή μερικής επαναφοράς, όπως η επαναφορά μόνο της βάσης δεδομένων ή των μεμονωμένων θεματικών αρχείων, για παράδειγμα.

Κοινόχρηστες δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Για όσους βρίσκονται σε χαμηλότερες τιμές κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, οι επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress δεν είναι τόσο απλές. Μια προσέγγιση είναι να εγκαταστήσετε την επιλογή του εφεδρικού πρόσθετου WordPress, συμπεριλαμβανομένης της ξεχωριστής πληρωμής για την υπηρεσία VaultPress που συνοδεύει τα σχέδια DreamPress Plus και Pro.

Προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας DreamObjects

Η προτεινόμενη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας DreamHost είναι να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας στην υπηρεσία DreamObjects.

Η άλλη επιλογή είναι η εγγραφή σε λογαριασμό DreamHost DreamObjects επί πληρωμή και χρησιμοποιήστε τη δωρεάν προσθήκη DreamObjects Backups για να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας σε αυτήν την υπηρεσία αποθήκευσης cloud από το DreamHost. Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπου και της βάσης δεδομένων του, καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας και να επιλέξετε πόσα αντίγραφα ασφαλείας θα διατηρηθούν στον διακομιστή.

Αρχεία αντιγράφων ασφαλείας DreamObjects

Με έναν λογαριασμό DreamObjects, τα αντίγραφα ασφαλείας δημιουργούνται αυτόματα και μεταφορτώνονται στο cloud storage.

Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τη λύση DreamObjects Backups, αλλά, μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε. Ωστόσο, με τιμές που ξεκινούν από 0,95 $ το μήνα για 40 GB αποθηκευτικού χώρου, είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress στο cloud.

Εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τομέα DreamHost

Ο τομέας του DreamHost δημιουργείται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν έχετε τόσο έλεγχο όσο και με μια καλή προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας του WordPress.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή επαναφοράς τομέα, η οποία σας επιτρέπει να επαναφέρετε τον κατάλογο ιστού ολόκληρου του τομέα σας σε ένα σημείο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αν και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από προβλήματα εάν υπάρχει πρόβλημα με τον ιστότοπο ή τον λογαριασμό σας, δεν έχετε το ίδιο επίπεδο ελέγχου με αυτό που έχετε με μια καλή προσθήκη WordPress, όπως η δυνατότητα επαναφοράς ορισμένων τμημάτων του ιστότοπού σας.

Σύνοψη αντιγράφων ασφαλείας ιστοτόπου WordPress

Όταν πρόκειται για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων, η κύρια διαφορά μεταξύ των σχεδίων είναι ότι οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στα προγράμματα φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας μία φορά την ημέρα, ενώ στα κοινόχρηστα σχέδια απομένουν να οργανώσετε τη δική σας λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή να βασιστείτε το σχετικά περιορισμένο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τομέα.

Ωστόσο, τα σχέδια DreamPress Plus και Pro περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση στην εντυπωσιακή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας VaultPress μέσω του προγράμματος Jetpack Professional.

Θέματα WordPress

Όπως αναφέρθηκε, το πρόγραμμα DreamPress Plus και Pro – αλλά όχι το πρόγραμμα εισόδου – περιλαμβάνει πρόσβαση στο Jetpack Professional. Εκτός από τα άλλα οφέλη αυτού, έχετε επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 200 premium WordPress θέματα, καθώς και σε πολλά δωρεάν, καλύπτοντας μια σειρά από στυλ και σκοπούς. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά τα θέματα χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Jetpack Professional για πρόσβαση στην πύλη WordPress.com.

Θέματα WordPress

Οι λογαριασμοί DreamPress Plus και Pro περιλαμβάνουν πρόσβαση στα premium θέματα στο WordPress.com.

Δυστυχώς, όπως το πρόγραμμα DreamPress σε επίπεδο εισόδου, τα κοινόχρηστα σχέδια δεν περιλαμβάνουν πρόσβαση σε θέματα WordPress, εκτός από τις δωρεάν επιλογές που είναι διαθέσιμες από όλους τους πίνακες ελέγχου WordPress από προεπιλογή. Φυσικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε θέμα της επιλογής σας από το οποίο έχετε κατεβάσει αλλού.

Ιστοσελίδα και υποστήριξη χρηστών

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε τα κοινόχρηστα σχέδια από το DreamHost ή τα σχέδια φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress, έχετε πρόσβαση στο κανάλι υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας που είναι ανοιχτό μεταξύ των ωρών 5.30 π.μ. και 9.30 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού, επτά ημέρες την εβδομάδα. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να υποβάλετε εισιτήρια και αιτήματα υποστήριξης μέσω email όλο το 24ωρο.

Τηλεφωνική υποστήριξη Premium

Παρόλο που δεν υπάρχει τυπική γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης, μπορείτε να ζητήσετε μια κλήση από το γραφείο βοήθειας του DreamHost. Ενώ πρόκειται για υπηρεσία επί πληρωμή, ορισμένα σχέδια περιλαμβάνουν έναν αριθμό δωρεάν επιστροφών κλήσεων ανά μήνα, όπως το DreamPress Plus και Pro που περιλαμβάνουν τρεις και πέντε δωρεάν επιστροφές ανά μήνα, αντίστοιχα.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη DreamHost

Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι μια premium υπηρεσία που περιλαμβάνεται σε ορισμένα προγράμματα ή ένα πρόσθετο επί πληρωμή με άλλους.

Οι πελάτες στα άλλα προγράμματα, όπως οι κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας και το πρόγραμμα DreamPress σε επίπεδο εισόδου, καθώς και εκείνοι που χρειάζονται περισσότερες επιστροφές κλήσεων από ό, τι περιλαμβάνει το σχέδιό τους, μπορούν να πληρώσουν 9,95 $ ανά αίτημα επιστροφής κλήσης ή 14,95 $ μηνιαίως για τρεις επιστροφές ανά μήνα.

Δυστυχώς, οι αριθμοί εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζητήσουν επανάκληση και οι κλήσεις παρέχονται μόνο στα Αγγλικά.

Η έλλειψη τυπικής τηλεφωνικής υποστήριξης και μια υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας 24/7 σημαίνει ότι το DreamHost δεν διαθέτει τις επιλογές υποστήριξης ορισμένων άλλων δημοφιλών οικοδεσπότων Ιστού, όπως το SiteGround και πολλές διαχειριζόμενες εταιρείες φιλοξενίας.

Υπηρεσία υποστήριξης του DreamPress WordPress

Όσον αφορά την υποστήριξη, οι πελάτες του DreamPress έχουν επίσης πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων WordPress που είναι ξεχωριστές από το προσωπικό που υποστηρίζει τους πελάτες των άλλων σχεδίων. Στόχος αυτού είναι να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες του DreamPress θα έχουν ταχύτερη πρόσβαση στο προσωπικό υποστήριξης, το οποίο διαθέτει επίσης μεγαλύτερη εμπειρία στο WordPress.

Υπηρεσία υποστήριξης Jetpack

Εάν επιλέξετε είτε το πρόγραμμα DreamPress Plus ή Pro, το οποίο περιλαμβάνει τη συνδρομή Jetpack Professional, έχετε επίσης πρόσβαση στο προσωπικό υποστήριξης του Jetpack WordPress, δίνοντάς σας ένα άλλο μέρος για να απευθυνθείτε για βοήθεια στον ιστότοπό σας.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής για αυτήν την κριτική του DreamHost, το προσωπικό υποστήριξης ήταν εξυπηρετικό και ανταποκρινόμενο, μέσω των καναλιών ζωντανής συνομιλίας και email.

Διευκόλυνση σταδιοποίησης ιστοτόπου WordPress

Η δυνατότητα δημιουργίας ενός ιστότοπου σταδιοποίησης σάς προσφέρει ένα ασφαλές μέρος για να εργαστείτε σε ένα αντίγραφο του ιστότοπού σας, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τον ζωντανό ιστότοπό σας.

Μερικά παραδείγματα πότε μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε μια σταδιακή έκδοση του ιστότοπού σας περιλαμβάνουν τη δοκιμή νέων προσθηκών, την εγκατάσταση ενός νέου θέματος ή την επεξεργασία κώδικα. Μόλις ολοκληρώσετε τη δοκιμή, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον ζωντανό ιστότοπό σας με την έκδοση σταδιοποίησης με λίγα μόνο κλικ, ανάλογα με το σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Δυνατότητα σκηνής DreamPress

Σε αντίθεση με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, τα σχέδια DreamPress περιλαμβάνουν μια λειτουργία σταδιοποίησης.

Παρόλο που τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας δεν περιλαμβάνουν λειτουργία σταδιοποίησης, τα σχέδια DreamPress διευκολύνουν τη δημιουργία ιστότοπου σταδιοποίησης. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί για να δημιουργήσετε τον ιστότοπο σταδιοποίησης και, στη συνέχεια, αφού ρυθμιστεί, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου για να αντιγράψετε το περιεχόμενο μεταξύ των δύο ιστότοπων.

Στοιχεία ελέγχου σταδιοποίησης

Η λειτουργία στάσης DreamPress είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Το σύστημα σταδιοποίησης DreamPress είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους κεντρικούς υπολογιστές, όπως το SiteGround και το WP Engine, δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια στοιχεία του ιστότοπού σας θα μεταφερθούν μεταξύ των ζωντανών και σκηνικών περιβαλλόντων, όπως μόνο τα αρχεία, η βάση δεδομένων ή ακόμη και μόνο ένας συγκεκριμένος πίνακας βάσεων δεδομένων.

Αυτό σημαίνει ότι η μόνη επιλογή σας είναι να μεταφέρετε ολόκληρο τον ιστότοπο, αντικαθιστώντας ολόκληρο τον ιστότοπο προορισμού στη διαδικασία. Το μειονέκτημα αυτού του γεγονότος είναι ότι θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε προβλήματα εάν είχαν προστεθεί νέες δημοσιεύσεις στο ζωντανό ιστότοπο κατά την εκτέλεση εργασιών στον σχεδιασμό του ιστότοπου σκηνής, για παράδειγμα.

Πίνακας ελέγχου DreamHost

Σε αντίθεση με πολλούς δημοφιλείς κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας, αλλά όπως και οι περισσότεροι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress, το DreamHost δεν χρησιμοποιεί το λογισμικό cPanel για να σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

Πίνακας ελέγχου DreamHost

Το DreamHost χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου αντί για το δημοφιλές λογισμικό cPanel.

Αντ ‘αυτού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου DreamHost για την εκτέλεση εργασιών όπως η διαχείριση των τομέων που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, η εγκατάσταση του WordPress και η πρόσβαση στα εργαλεία που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με τον χώρο και τις βάσεις δεδομένων του διακομιστή σας.

Διαχειριστής αρχείων DreamHost

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία στο χώρο του διακομιστή σας μέσω του προσαρμοσμένου διαχειριστή αρχείων του DreamHost.

Ευτυχώς, ο πίνακας ελέγχου DreamHost είναι καλά σχεδιασμένος και εύχρηστος. Παρόλο που ενδέχεται να λείπουν κάποια στοιχεία cPanel, όλα τα απαραίτητα εργαλεία και στοιχεία ελέγχου είναι διαθέσιμα για να διασφαλιστεί ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας και τον λογαριασμό φιλοξενίας.

Πρόσβαση στη βάση δεδομένων phpMyAdmin

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ιστότοπου WordPress μέσω της διεπαφής phpMyAdmin.

Επαγγελματικά χαρακτηριστικά του Jetpack

Επειδή έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα Jetpack Professional με τα δύο κορυφαία προγράμματα φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress – Plus και Pro – αξίζει να καλύψετε ποιες δυνατότητες περιλαμβάνει αυτό για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν αξίζει να πληρώσετε επιπλέον για αυτά τα σχέδια υψηλότερης τιμής.

Λεπτομέρειες προγράμματος Jetpack

Τα σχέδια DreamPress Plus και Pro περιλαμβάνουν πρόσβαση στις δυνατότητες του προγράμματος Jetpack Professional.

Βελτιωμένο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας VaultPress του προγράμματος Jetpack Professional είναι πολύ ανώτερο από την τυπική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας DreamPress. Στην πραγματικότητα, το VaultPress είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο διαθέσιμο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress.

Ενώ τα σχέδια DreamPress περιλαμβάνουν καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, το VaultPress θα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο, όπως και όταν εντοπίζονται τυχόν αλλαγές. Χάρη σε αυτό, έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε γρήγορα πριν κάνετε μια αλλαγή, όπως διαγραφή μιας ανάρτησης ή εγκατάσταση μιας προσθήκης, για παράδειγμα.

Με το VaultPress, έχετε επίσης τη δυνατότητα λήψης και επαναφοράς πλήρων και μερικών αντιγράφων ασφαλείας, όπως μεμονωμένα αρχεία, μόνο ο φάκελος προσθηκών ή πίνακες βάσης δεδομένων.

Περισσότερες δυνατότητες ασφάλειας ιστότοπου WordPress

Εκτός από το ισχυρό εφεδρικό σύστημα, το VaultPress σαρώνει επίσης αυτόματα τον ιστότοπό σας για κακόβουλο λογισμικό και κακόβουλο κώδικα, ενώ παρακολουθεί για ύποπτη δραστηριότητα στον ιστότοπό σας και στη βάση δεδομένων του. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να εκτελέσετε μη αυτόματη σάρωση εάν υποψιάζεστε ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά με τον ιστότοπό σας.

Σάρωση ασφαλείας VaultPress

Το VaultPress σαρώνει τον ιστότοπό σας στο παρασκήνιο για ζητήματα ασφαλείας, αλλά μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μη αυτόματες σαρώσεις.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό που σχετίζεται με την ασφάλεια του προγράμματος Jetpack Professional είναι το αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων που εμφανίζει ορισμένα από τα συμβάντα από τον ιστότοπό σας. Ενώ αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στα δωρεάν προγράμματα Jetpack, το πρόγραμμα Professional εμφανίζει μια λίστα δραστηριοτήτων από το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με μόλις 30 ημέρες στα άλλα σχέδια Jetpack.

Αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων Jetpack

Το πρόγραμμα Jetpack Professional εμφανίζει μια λίστα δραστηριοτήτων στον ιστότοπό σας από το προηγούμενο έτος.

Η λειτουργία καταγραφής δραστηριότητας μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας για ζητήματα ασφαλείας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εντοπίζετε ενέργειες που δεν εκτελέσατε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον ιστότοπό σας προβάλλοντας τα συμβάντα που συνέβησαν πριν από την εμφάνιση ενός ζητήματος.

Πρόσθετα εργαλεία βελτιστοποίησης ιστότοπου

Ενώ η υπηρεσία διαχειριζόμενης φιλοξενίας DreamPress έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας WordPress να φορτώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το πρόγραμμα Jetpack Professional περιλαμβάνει μερικά επιπλέον εργαλεία που βοηθούν στη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπού σας και του περιεχομένου του.

Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι το Jetpack CDN που διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Με το CDN ενεργοποιημένο, τα αρχεία του ιστότοπού σας διανέμονται αυτόματα σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας την απόσταση που πρέπει να διανύσουν για να φτάσουν στους επισκέπτες σας. Εκτός από το χειρισμό εικόνων, το Jetpack CDN υποστηρίζει επίσης βίντεο, δίνοντάς σας έναν τρόπο να ξεφορτώσετε αυτά τα μεγάλα αρχεία από το χώρο του διακομιστή DreamHost και να εξοικονομήσετε το αποθηκευτικό σας όριο.

Jetpack CDN

Αρχεία, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και βίντεο, μεταφέρονται αυτόματα στο Jetpack CDN για τη βελτίωση των χρόνων φόρτωσης.

Η διαδικασία προσθήκης αρχείων στο CDN είναι εντελώς απρόσκοπτη. απλώς ανεβάστε τα αρχεία ως συνήθως στη Βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress και θα μεταφερθούν στο παρασκήνιο στο κατανεμημένο δίκτυο διακομιστών Jetpack. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή επωνυμίες στα βίντεό σας.

Υπάρχει επίσης ένα βελτιωμένο εργαλείο αναζήτησης που στοχεύει στην παροχή ταχύτερων και πιο σχετικών αποτελεσμάτων στους επισκέπτες σας όταν κάνουν αναζήτηση στον ιστότοπό σας, ειδικά εάν ο ιστότοπός σας έχει πολύ περιεχόμενο που πρέπει να μεταφερθεί.

Βελτιωμένες επιλογές υποστήριξης

Καθώς το DreamPress δεν παρέχει επί του παρόντος κανάλι ζωντανής συνομιλίας 24/7 (αντ ‘αυτού, είναι ανοιχτό κατά τις ώρες γραφείου, επτά ημέρες την εβδομάδα), έχοντας πρόσβαση στην υποστήριξη email προτεραιότητας από το προσωπικό του γραφείου βοήθειας του WordPress.com μέσω του προγράμματος Jetpack Professional είναι μια ωραία προσθήκη στα σχέδια DreamPress Pro και Plus.

Πρόσβαση σε Premium WordPress Θέματα

Κάθε ιστότοπος WordPress χρειάζεται ένα θέμα και, παρόλο που υπάρχουν μερικά υπέροχα δωρεάν θέματα εκεί έξω, τα premium τείνουν να φαίνονται καλύτερα, έχουν πιο χρήσιμα πρότυπα και θα δώσουν στον ιστότοπό σας μια πιο επαγγελματική εμφάνιση. Ευτυχώς, όπως αναφέρθηκε, το πρόγραμμα Jetpack Professional σας παρέχει μια επιλογή από premium θέματα WordPress.

Θέμα Arcane Premium WordPress

Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός από τα premium θέματα που μπορείτε να επιλέξετε με τα σχέδια DreamPress Plus και Pro.

Μέσω του προγράμματος Jetpack Professional, έχετε περισσότερα από 200 premium θέματα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που κοστίζουν έως και 79 $. Έτσι, εάν δείτε ένα premium θέμα που σας αρέσει, το ποσό που εξοικονομείτε, χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσετε, θα μπορούσε να καλύψει τη διαφορά τιμής μερικών μηνών μεταξύ του προγράμματος εισόδου σε επίπεδο DreamPress, το οποίο δεν συνοδεύεται από θέματα και του προγράμματος Plus, το οποίο δίνει έχετε πρόσβαση σε αυτό το premium θέμα.

Πίνακας ελέγχου διαχείρισης ιστότοπων WordPress.com

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μόλις ενεργοποιηθεί το Jetpack στον ιστότοπό σας, μπορείτε να διαχειριστείτε ορισμένες πτυχές του WordPress μέσω των ίδιων χρηστών του ταμπλό της πλατφόρμας φιλοξενίας του WordPress.com. Εάν προτιμάτε τον προεπιλεγμένο αυτόματο φιλοξενούμενο πίνακα ελέγχου WordPress, εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος.

Ταμπλό Jetpack

Το Jetpack σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας μέσω ενός ταμπλό που μοιάζει πολύ με τον πίνακα εργαλείων του WordPress.com.

Αυτή η επιλογή διεπαφών μπορεί να είναι ελκυστική για όσους σκέφτονται να μετακινηθούν από την φιλοξενούμενη υπηρεσία WordPress.com σε αυτο-φιλοξενία του δικού τους ιστότοπου WordPress, αλλά δεν θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εμπειρία χρήστη του WordPress.com.

Προεπιλεγμένος πίνακας ελέγχου WordPress

Ο προεπιλεγμένος πίνακας ελέγχου του αυτο-φιλοξενούμενου λογισμικού WordPress είναι ακόμα εύκολα προσβάσιμος.

Είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι αυτή η διεπαφή ταμπλό φιλοξενείται στον ιστότοπο του WordPress.com και δεν είναι κάτι που έχει εισαχθεί στον ιστότοπό σας στο WordPress, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιβράδυνση του ιστότοπού σας.

Σε σύγκριση με τον προεπιλεγμένο πίνακα ελέγχου WordPress, ο πίνακας εργαλείων τύπου WordPress.com, με την πιο μοντέρνα διεπαφή του, είναι πιθανώς πιο εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον προεπιλεγμένο αυτόματο φιλοξενούμενο πίνακα ελέγχου WordPress για να ολοκληρώσετε ορισμένες εργασίες, όπως εργασία με ορισμένες προσθήκες και θέματα τρίτων.

Σύνοψη πρόσθετων προγραμμάτων Jetpack Professional

Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσατε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Jetpack Professional και να πληρώσετε για αυτές τις χρήσιμες λειτουργίες, ανεξάρτητα από το εάν εγγραφείτε στα προγράμματα DreamPress Plus και Pro ή όχι.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το πρόγραμμα Jetpack Professional κοστίζει 29 $ το μήνα και το πρόγραμμα DreamPress Plus ξεκινά από 24,95 $, αυτό βοηθά στο να γίνει το σχέδιο Plus πιο ελκυστικό από οικονομική άποψη. Το μόνο μειονέκτημα της χρήσης του Jetpack είναι ότι ορισμένες λειτουργίες είναι διπλές, όπως αντίγραφα ασφαλείας και θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε δύο ομάδες υποστήριξης για να επικοινωνήσετε με.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα σε σύγκριση με τις αναβαθμισμένες δυνατότητες, την πρόσθετη λειτουργικότητα και τις αυξημένες επιλογές υποστήριξης που παρέχονται. Εάν σκέφτεστε ήδη για τα σχέδια DreamPress, το πρόγραμμα Jetpack Professional καθιστά σίγουρα το σχέδιο Plus μια πιο δελεαστική επιλογή σε σύγκριση με το πρόγραμμα DreamPress αρχικού επιπέδου που δεν περιλαμβάνει την premium συνδρομή Jetpack Professional.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες και τις σκέψεις μας σχετικά με αυτήν την υπηρεσία στον απόλυτο οδηγό μας για την προσθήκη Jetpack.

Μειονεκτήματα του DreamHost Shared και WordPress Managed Hosting

Τώρα που έχουμε καλύψει τις καλύτερες δυνατότητες της υπηρεσίας DreamHost, συμπεριλαμβανομένων των κοινών και διαχειριζόμενων προγραμμάτων WordPress, ήρθε η ώρα να εξετάσουμε μερικά από τα μειονεκτήματα αυτών των πακέτων και αυτής της εταιρείας φιλοξενίας.

Έλλειψη πρόσβασης σε θέματα Premium WordPress

Πρώτα απ ‘όλα, αν δεν επιλέξετε τα πιο ακριβά σχέδια DreamPress Plus ή Pro, το γεγονός ότι δεν έχετε πρόσβαση σε κάποια premium θέματα WordPress μπορεί να είναι δυσάρεστο σε ορισμένα. Παρόλο που τα περισσότερα κοινόχρηστα προγράμματα από άλλους κεντρικούς υπολογιστές δεν συνοδεύονται από premium θέματα WordPress, υπάρχουν ορισμένα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας, όπως τα θέματα WP Engine και StudioPress στα σχέδιά τους.

Περιορισμένες επιλογές υποστήριξης

Καμία άμεση τηλεφωνική υποστήριξη και η απουσία 24/7 πρόσβασης σε ζωντανή συνομιλία δεν θα μπορούσε να είναι μια λύση για ορισμένους.

Παρόλο που μπορείτε να σβήσετε ένα email οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, μερικές φορές χρειάζεστε άμεση πρόσβαση σε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει με ένα επείγον ζήτημα. Εάν η υπηρεσία επανάκλησης είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας και καλύπτεται από το σχέδιό σας, τότε αυτό θα μπορούσε να αντισταθμίσει την έλλειψη τηλεφωνικής γραμμής ή ζωντανής συνομιλίας όλο το 24ωρο. Ωστόσο, καθώς καλύπτει μόνο τις ΗΠΑ και τον Καναδά, και είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή σε ορισμένα προγράμματα (κοινόχρηστη φιλοξενία), αυτό δεν θα ισχύει για όλους.

Χωρίς βελτιώσεις πίνακα ελέγχου WordPress

Ένα άλλο πιθανό μειονέκτημα του DreamHost είναι η έλλειψη βελτιώσεων στον προεπιλεγμένο πίνακα ελέγχου του WordPress. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές, όπως το SiteGround, για παράδειγμα, περιλαμβάνουν έναν οδηγό εγκατάστασης ιστότοπου που εμφανίζεται μέσα στον ιστότοπό σας στο WordPress, ο οποίος στοχεύει να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τον νέο σας ιστότοπο.

Το SiteGround προσθέτει επίσης ένα σύνολο στοιχείων ελέγχου στον πίνακα ελέγχου του WordPress, μέσω της δικής του προσθήκης, που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε ορισμένες πτυχές του ιστότοπού σας και την απόδοσή του, κάτι που επίσης λείπει από το DreamHost.

Ωστόσο, όσοι συμμετέχουν στα προγράμματα DreamPress που περιλαμβάνουν τη συνδρομή προγράμματος Jetpack Professional μπορούν να διαχειριστούν πολλές πτυχές του ιστότοπού τους μέσω του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη του WordPress.com.

Κακή λειτουργικότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Παρόλο που ο ιστότοπός σας δημιουργείται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας κάθε μέρα στα σχέδια DreamPress, αυτό δεν συμβαίνει με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.

Στα κοινόχρηστα σχέδια, ο τομέας και ο λογαριασμός σας δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν έχετε το ίδιο επίπεδο ελέγχου των αντιγράφων ασφαλείας σας όπως κάνετε με κάποια άλλα εργαλεία, όπως η δυνατότητα επιλογής σε ποια ημέρα θα επιστρέψετε ή ποια μέρη του ιστότοπού σας θα επαναφέρετε.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην πληρωμένη υπηρεσία αποθήκευσης cloud του DreamObjects και να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας DreamHost για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά σύστημα. Η εγκατάσταση του δικού σας εφεδρικού πρόσθετου είναι επίσης μια επιλογή, αλλά θα ήταν ωραίο εάν αυτό ήταν ένα τυπικό χαρακτηριστικό των κοινών σχεδίων του DreamHost, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους άλλους συγκρίσιμους κεντρικούς υπολογιστές.

Υπερβολική εξάρτηση από το Jetpack

Ένα άλλο ζήτημα που ενδέχεται να έχουν κάποιοι αναγνώστες με τα σχέδια φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress από το DreamHost είναι η μεγάλη εξάρτηση από το σχέδιο Jetpack Professional για την παροχή πολλών από τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα εργαλεία ασφάλειας και βελτιστοποίησης ιστότοπων, για παράδειγμα.

Από τη μία πλευρά, η αξιοποίηση ενός υπάρχοντος συνόλου ισχυρών χαρακτηριστικών από μια εταιρεία όπως το WordPress.com είναι μια έξυπνη ιδέα. Αλλά από την άλλη, μερικές φορές αισθάνεται σαν να εργάζεστε σε δύο συστήματα, τα οποία, κατά κάποιον τρόπο, είστε.

Περίληψη των μειονεκτημάτων του DreamHost

Συνολικά, όσον αφορά τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα, τα περισσότερα μειονεκτήματα του DreamHost είναι πιο εμφανή στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, παρά στα καλύτερα καθορισμένα σχέδια φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress.

Έτσι, εάν ψάχνετε για μια εμπειρία φιλοξενίας πλούσια σε χαρακτηριστικά, τότε τα σχέδια DreamPress είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή από το DreamHost, σε σύγκριση με τα κοινόχρηστα σχέδιά τους.

Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή ιστού από το να ελέγξετε αν διαθέτει τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να μάθετε τι είδους απόδοση μπορεί να προσφέρει ένας οικοδεσπότης πριν εγγραφείτε. Στην επόμενη ενότητα αυτής της κριτικής του DreamHost, σας βοηθάμε να κάνετε ακριβώς αυτό.

Απόδοση DreamHost Shared και DreamPress Hosting

Τώρα ξέρετε τι παίρνετε με τα σχέδια του DreamHost, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα μειονεκτήματα αυτού του οικοδεσπότη Ιστού, ήρθε η ώρα να δείτε πόσο καλά λειτουργούν οι ιστότοποι που φιλοξενούνται με αυτήν την εταιρεία.

Για τις δοκιμές μας, χρησιμοποιήσαμε τις υπηρεσίες Pingdom και Load Impact για να μετρήσουμε πόσο γρήγορα ήταν οι ιστότοποί μας. Εξετάσαμε επίσης πόσο καλά ήταν σε θέση να χειριστούν πολλούς επισκέπτες που έχουν πρόσβαση σε αυτούς ταυτόχρονα, καθώς και τι είδους επίπεδα λειτουργίας θα μπορούσατε να περιμένετε από το DreamHost.

Ενώ το DreamHost έχει αναμφίβολα κάποια καλά χαρακτηριστικά, δεν θα είναι πολύ χρήσιμο εάν ο ιστότοπός σας φορτώνει αργά, δεν μπορεί να χειριστεί πολλούς ταυτόχρονους επισκέπτες και είναι συχνά εκτός σύνδεσης. Ας μάθουμε λοιπόν ποια είναι η κατάσταση σε αυτήν την ενότητα της αξιολόγησης DreamHost.

Αποτελέσματα δοκιμής χρόνου φόρτωσης DreamHost

Για τις δοκιμές μας, δημιουργήσαμε τέσσερις ιστότοπους WordPress. Δύο από αυτούς τους ιστότοπους φιλοξενήθηκαν στα κοινόχρηστα σχέδια του DreamHost και δύο στα προγράμματα φιλοξενίας WordPress που διαχειριζόταν το DreamPress.

Αρχικά, εγκαταστήσαμε το ελαφρύ και τρέχον προεπιλεγμένο θέμα WordPress, είκοσι δεκαεννέα, σε έναν από τους ιστότοπους που φιλοξενούνται στο κοινόχρηστο σχέδιο και στη συνέχεια εγκαταστήσαμε το ίδιο θέμα σε έναν από τους ιστότοπους που φιλοξενούνται στο σχέδιο DreamPress. Στη συνέχεια εγκαταστήσαμε το δημοφιλές και βαρέων βαρών θέμα Avada στους άλλους δύο ιστότοπους.

Ο στόχος ήταν όχι μόνο να δούμε πόσο ικανό ήταν το DreamHost όταν πρόκειται να φιλοξενήσει βασικά θέματα ελαφρού βάρους και θέματα πολλαπλών χρήσεων βαρέων βαρών, αλλά και να σας βοηθήσει να συγκρίνετε την απόδοση των κοινών σχεδίων με τα διαχειριζόμενα σχέδια του DreamPress. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για την καλύτερη επιλογή για το έργο σας.

Η υπηρεσία Pingdom χρησιμοποιήθηκε για αυτές τις δοκιμές, με τους χρόνους φόρτωσης των ιστότοπων να καταγράφονται κάθε 30 λεπτά. Μετά από επτά ημέρες δοκιμής, χρησιμοποιήθηκε ο μέσος χρόνος φόρτωσης για κάθε ιστότοπο για αυτό το άρθρο.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα…

DreamHost Shared και DreamPress Hosting Lightweight Theme αποτελέσματα

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα βασικό ιστολόγιο ή έναν απλό επιχειρηματικό ιστότοπο, τότε το θέμα των είκοσι δεκαεννέα που είναι ενεργοποιημένο σε νέους ιστότοπους WordPress είναι από προεπιλογή.

Είκοσι δεκαεννέα θέμα WordPress

Το Twenty Nineteen είναι επί του παρόντος το προεπιλεγμένο θέμα WordPress και είναι κατάλληλο για βασικούς ιστότοπους.

Μόλις δημιουργήθηκαν οι ιστότοποι, δημιουργήθηκε μια βασική σελίδα που περιέχει κείμενο και μια εικόνα. Οι χρόνοι φόρτωσης της διεύθυνσης URL αυτής της σελίδας καταγράφηκαν κάθε 30 λεπτά από το Pingdom. Μετά από επτά ημέρες δοκιμής, ο μέσος χρόνος φόρτωσης της δοκιμαστικής σελίδας από τον ιστότοπο του WordPress χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ θέμα που φιλοξενήθηκε στο κοινόχρηστο πρόγραμμα DreamHost χαμηλού κόστους ήταν 1,41 δευτερόλεπτα.

Ταχύτητα σελίδας Pingdom είκοσι δεκαεννέα

Ο ιστότοπος που χρησιμοποιεί το θέμα Twenty Nineteen που φιλοξενείται στο κοινόχρηστο σχέδιο DreamHost είχε μέσο χρόνο φόρτωσης 1,41 δευτερόλεπτα.

Η ίδια σελίδα δημιουργήθηκε στον ιστότοπο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress και παρακολουθήθηκε στο Pingdom. Μετά από επτά ημέρες δοκιμής, ο μέσος χρόνος φόρτωσης της δοκιμαστικής σελίδας από τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας θέμα βαρέων βαρών, που φιλοξενήθηκε στο σχέδιο DreamPress, ήταν 581 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

DreamHost Pingdom είκοσι δεκαεννέα ταχύτητες σελίδας DreamPress

Ο ιστότοπος που χρησιμοποιεί το θέμα Twenty Nineteen, που φιλοξενήθηκε στο σχέδιο DreamPress είχε μέσο χρόνο φόρτωσης 581 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα αποτελέσματα, ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου WordPress που φιλοξενείται στο πιο ακριβό πρόγραμμα DreamPress ήταν πολύ πιο γρήγορος από τον ιστότοπο που φιλοξενείται στο φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Αποτελέσματα θεμάτων θεμάτων θεμάτων Pingdom είκοσι δεκαεννέα

Ο μέσος χρόνος φόρτωσης των ιστότοπων που χρησιμοποιούν το θέμα Twenty Nineteenen μετά από επτά ημέρες παρακολούθησης από το Pingdom.

Για λόγους περιβάλλοντος, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του φιλοξενούμενου ιστότοπου DreamPress (581 χιλιοστά του δευτερολέπτου) χρησιμοποιώντας το ελαφρύ θέμα είναι πολύ κοντά στους χρόνους των συγκρίσιμων σχεδίων στην πρόσφατη αναθεώρηση φιλοξενίας WordPress.com Business (603 χιλιοστά του δευτερολέπτου). Ωστόσο, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του δοκιμαστικού ιστότοπού μας που φιλοξενήθηκε στο κοινόχρηστο πρόγραμμα DreamHost (1,41 δευτερόλεπτα) ήταν πολύ πιο αργός από τον χρόνο ενός παρόμοιου ιστότοπου από την κριτική κοινής φιλοξενίας SiteGround (576 χιλιοστά του δευτερολέπτου).

Αποτελέσματα θεματικών θεμάτων DreamHost Shared και DreamPress Hosting

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά θέματα που είναι διαθέσιμα για το WordPress, τότε το Avada με τις καλύτερες πωλήσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή. Έτσι, για να σας δώσουμε μια ιδέα για τους χρόνους φόρτωσης που μπορείτε να περιμένετε εάν επιλέξετε ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων και φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με το DreamHost, εδώ είναι τα αποτελέσματα από τις δοκιμές των ιστότοπων που χρησιμοποιούν το Avada.

Επίδειξη θεματικής εταιρείας Avada

Το πολλαπλών χρήσεων Avada είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress όλων των εποχών.

Για αυτές τις δοκιμές, η επίδειξη του Avada Theme Agency εισήχθη στους ιστότοπους του WordPress. Στη συνέχεια, οι αρχικές σελίδες αυτών των ιστότοπων παρακολουθούνταν στο Pingdom, με τους χρόνους φόρτωσης να καταγράφονται κάθε 30 λεπτά. Μετά από επτά ημέρες παρακολούθησης, ο μέσος χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου που φιλοξενήθηκε στο κοινό σχέδιο από το DreamHost ήταν 4,3 δευτερόλεπτα.

Φόρτωση TImes του Shared Hosted Avada Site

Ο ιστότοπος που χρησιμοποιεί το θέμα Avada, που φιλοξενείται στο κοινόχρηστο σχέδιο DreamHost είχε μέσο χρόνο φόρτωσης 4,3 δευτερόλεπτα.

Για τον ιστότοπο που χρησιμοποιεί το θέμα Avada που φιλοξενείται στο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress, ο μέσος χρόνος φόρτωσης μετά από επτά ημέρες δοκιμής ήταν 1,89 δευτερόλεπτα.

Φόρτωση χρόνων του ιστότοπου Avada που φιλοξενείται από το DreamPress

Ο ιστότοπος που χρησιμοποιεί το θέμα Avada, που φιλοξενείται στο σχέδιο DreamPress είχε μέσο χρόνο φόρτωσης 1,89 δευτερόλεπτα.

Και πάλι, όπως οι χρόνοι φόρτωσης των ιστότοπων που χρησιμοποιούν το ελαφρύ θέμα είκοσι δεκαεννέα, υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ της ταχύτητας των ιστότοπων που χρησιμοποιούν το θέμα βαρέων βαρών Avada που φιλοξενείται στην κοινή φιλοξενία και τα σχέδια DreamPress.

Φόρτωση χρόνων ιστότοπων με χρήση του θέματος Avada

Ο μέσος χρόνος φόρτωσης των ιστότοπων που χρησιμοποιούν το θέμα Avada μετά από επτά ημέρες παρακολούθησης από το Pingdom.

Για λόγους περιβάλλοντος, οι ιστότοποι από τη σύγκριση των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας SiteGround, χρησιμοποιώντας το θέμα Avada, ήταν πολύ πιο γρήγοροι (1,59 δευτερόλεπτα) από τους ιστότοπους που φιλοξενούνται στο κοινόχρηστο σχέδιο DreamHost (4,3 δευτερόλεπτα).

Επίσης, οι ιστότοποι που χρησιμοποίησαν το Avada από τις κριτικές WP Engine (1,43 δευτερόλεπτα) και Kinsta (1,25 δευτερόλεπτα) ήταν πιο γρήγοροι από τον ιστότοπο Avada που φιλοξενούσε το DreamPress (1,89 δευτερόλεπτα).

Σημειώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας DreamHost Pingdom

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει από τα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης του Pingdom, τα μεγέθη των σελίδων που παρακολουθήθηκαν στους ιστότοπους δοκιμών ποικίλλουν, παρά τη χρήση των ίδιων θεμάτων και περιεχομένου.

Αυτή η διαφορά στο μέγεθος της σελίδας μπορεί να αποδοθεί στους διαφορετικούς τύπους προσωρινής αποθήκευσης και σε άλλες λειτουργίες βελτίωσης της απόδοσης που υπάρχουν στα διάφορα σχέδια του DreamHost.

Για παράδειγμα, οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στα σχέδια του DreamPress έχουν ενεργοποιημένες τις premium δυνατότητες βελτίωσης της απόδοσης Jetpack Professional, όπως το CDN WordPress.com και τη βελτιστοποίηση εικόνας και αρχείων, καθώς και την πρόσβαση στη λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης DreamPress. Αυτό είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει μειωμένο μέγεθος σελίδας, σε σύγκριση με τα κοινόχρηστα σχέδια και τη βασικότερη λειτουργικότητα βελτιστοποίησης.

Περίληψη χρόνου φόρτωσης DreamHost Shared και DreamPress

Όπως μπορείτε να δείτε, οι χρόνοι φόρτωσης των ιστότοπων στα κοινόχρηστα σχέδια που χρησιμοποιούν το θέμα βαρέων βαρών Avada ήταν πολύ πιο αργοί από τους ιστότοπους που χρησιμοποιούν το ελαφρύ θέμα Είκοσι δεκαεννέα. Επομένως, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μία από τις επιδείξεις ιστότοπων πλούσιων σε χαρακτηριστικά από ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων όπως το Avada, η κοινή φιλοξενία χαμηλού κόστους από το DreamHost πιθανότατα δεν είναι κατάλληλη επιλογή.

Φόρτωση χρόνων των ιστότοπων που φιλοξενούνται από το DreamHost

Ο μέσος χρόνος φόρτωσης των τεσσάρων τοποθεσιών δοκιμής μετά από επτά ημέρες παρακολούθησης από το Pingdom.

Ωστόσο, ακόμη και οι χρόνοι φόρτωσης του ιστότοπου που φιλοξενείται από το DreamPress χρησιμοποιώντας το θέμα Avada δεν ήταν τόσο εντυπωσιακοί όσο τα αποτελέσματα από τη σύγκριση φιλοξενίας WordPress με διαχείριση Kinsta και WP Engine.

Εξαιτίας αυτού, εάν οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης είναι το κύριο μέλημά σας, τότε τα κοινόχρηστα προγράμματα DreamHost και τα διαχειριζόμενα προγράμματα DreamPress ενδέχεται να μην είναι οι καλύτερες επιλογές για τον ιστότοπό σας εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα βαρέων βαρών και, στη συνέχεια, εισαγάγετε μία από τις επιδείξεις του.

Ωστόσο, μην περάσετε το DreamHost από τη σύντομη λίστα σας ακόμα. Καθώς πρόκειται να εμφανιστεί το επόμενο σετ δοκιμών, το DreamHost είναι ιδιαίτερα καλό στο να χειρίζεται τα κύματα στην κυκλοφορία.

Δοκιμή απόδοσης Impact Load Impact

Εκτός από τη γνώση της πιθανής ταχύτητας του ιστότοπού σας, είναι επίσης σημαντικό να προσδιορίσετε πώς μπορεί να αντιμετωπίσει ο ιστότοπός σας πολλούς επισκέπτες που έχουν πρόσβαση σε αυτόν ταυτόχρονα. Για να μάθουμε πόσο καλά αποδίδει το DreamHost σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία Load Impact για να προσομοιώσουμε πολλές ταυτόχρονες επισκέψεις στους δοκιμασμένους ιστότοπους του WordPress.

Για τις δοκιμές Load Impact, χρησιμοποιήθηκαν οι αρχικές σελίδες των ιστότοπων που χρησιμοποιούν το θέμα Avada, που φιλοξενούνται στο κοινόχρηστο DreamHost και τα σχέδια φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress. Εδώ είναι τα αποτελέσματα…

Δοκιμή αντίκτυπου φόρτωσης DreamHost Shared Hosting

Κανονικά, κατά τη δοκιμή της απόδοσης της κοινής φιλοξενίας, ρυθμίζουμε το Load Impact για να αυξήσουμε τον αριθμό των εικονικών χρηστών που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο ταυτόχρονα από ένα σε 50, για μια περίοδο πέντε λεπτών.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα, ο ιστότοπος DreamHost μπόρεσε να χειριστεί 50 ταυτόχρονους εικονικούς χρήστες χωρίς να αποκρίνεται.

Σε αυτό το τεστ, με μέγιστο 50 ταυτόχρονους χρήστες, ο χρόνος φόρτωσης αυξήθηκε καθώς ο αριθμός των χρηστών αυξήθηκε. Ωστόσο, όπως δείχνει η πράσινη γραμμή στο παρακάτω γράφημα, η ταχύτητα του ιστότοπου ανέκαμψε πριν από το τέλος του τεστ. Μπορείτε να δείτε το διαδραστικό γράφημα αποτελεσμάτων από αυτήν τη δοκιμή για τον εαυτό σας στον ιστότοπο Load Impact.

Φόρτωση αποτελεσμάτων δοκιμής πρόσκρουσης

Η πράσινη γραμμή δείχνει το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπου δοκιμών στο κοινόχρηστο σχέδιο DreamHost καθώς ο αριθμός των εικονικών χρηστών αυξήθηκε.

Καθώς ο ιστότοπος στο κοινόχρηστο σχέδιο φιλοξενίας εξακολουθούσε να αποκρίνεται όταν 50 εικονικοί χρήστες είχαν πρόσβαση σε αυτό ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη δοκιμή για να δει τι θα συνέβαινε όταν ο αριθμός των ταυτόχρονων εικονικών χρηστών αυξήθηκε σε 250.

Στη δεύτερη δοκιμή, όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα, οι χρόνοι φόρτωσης αυξήθηκαν ξανά καθώς περισσότεροι εικονικοί χρήστες είχαν πρόσβαση στον ιστότοπο. Ωστόσο, σε 77 εικονικούς χρήστες, ο χρόνος φόρτωσης ήταν σχετικά αποδεκτός 1,83 δευτερόλεπτα. Ενώ ο χρόνος φόρτωσης αυξήθηκε σε απαράδεκτα 27,51 δευτερόλεπτα σε 166 εικονικούς χρήστες, ανέκαμψε και σταθεροποιήθηκε σε λίγο περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο από περίπου 200 εικονικούς χρήστες έως το τέλος της δοκιμής, όταν 250 εικονικοί χρήστες είχαν πρόσβαση στον ιστότοπο. Το διαδραστικό γράφημα αποτελεσμάτων για αυτήν τη δοκιμή είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο Load Impact.

Φόρτωση αποτελεσμάτων δοκιμής πρόσκρουσης

Ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου στο κοινόχρηστο σχέδιο του DreamHost ανακτήθηκε και σταθεροποιήθηκε πριν από το τέλος της δοκιμής.

Αν και οι δοκιμαστικοί ιστότοποι που φιλοξενούνται στο κοινόχρηστο σχέδιο του DreamHost δυσκολεύτηκαν αρχικά καθώς ο αριθμός των χρηστών αυξήθηκε, ο τρόπος με τον οποίο οι χρόνοι φόρτωσης μειώθηκαν σε ένα χρησιμοποιήσιμο επίπεδο ήταν εντυπωσιακός. Οι ιστότοποι από τη σύγκριση Bluehost, GoDaddy και SiteGround σίγουρα δεν είχαν καλή απόδοση σε αυτόν τον τύπο δοκιμής.

Επομένως, με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών μας, εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε αυτό το κοινό σχέδιο και λαμβάνει ξαφνικά μια αύξηση στην κίνηση, οι χρόνοι φόρτωσης θα πρέπει να παραμείνουν χρησιμοποιήσιμοι αφού το DreamHost είχε ένα ή δύο λεπτά για να προσαρμοστεί στο αυξημένο φορτίο.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς το πιο ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress χειρίζεται το ίδιο φορτίο.

Δοκιμή Impact Load Load Managed Hosting

Για τη δοκιμή DreamPress, προχωρήσαμε κατευθείαν στην προσομοίωση 250 εικονικών χρηστών που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο του WordPress, αυξάνοντας τον αριθμό των χρηστών από έναν σε 250 σε μια περίοδο πέντε λεπτών. Όπως και η δοκιμή κοινόχρηστου προγράμματος φιλοξενίας, η αρχική σελίδα του ιστότοπου WordPress, η οποία χρησιμοποιούσε το θέμα Avada και την επίδειξη του Agency, παρακολουθήθηκε από το Load Impact.

Φόρτωση αποτελεσμάτων Impact DreamPress

Οι χρόνοι φόρτωσης του ιστότοπου WordPress που φιλοξενούσε το DreamPress δεν παρουσίασαν διακυμάνσεις καθώς ο αριθμός των εικονικών χρηστών αυξήθηκε σε 250.

Όπως δείχνει το παραπάνω γράφημα, οι χρόνοι φόρτωσης του ιστότοπου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται από την πράσινη γραμμή, δεν άλλαξαν πραγματικά καθώς ο αριθμός των εικονικών χρηστών που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο αυξήθηκε σε 250. Μπορείτε να δείτε το διάγραμμα διαδραστικών αποτελεσμάτων από αυτήν τη δοκιμή τον ιστότοπο Load Impact. Εκτελέσαμε την ίδια δοκιμή για δεύτερη φορά και, πάλι, οι χρόνοι φόρτωσης δεν υπέφεραν καθώς ο αριθμός των εικονικών χρηστών αυξήθηκε.

Η ικανότητα του DreamPress να χειρίζεται 250 ταυτόχρονους εικονικούς χρήστες, χωρίς αύξηση των χρόνων φόρτωσης, ταιριάζει με τα αποτελέσματα από την αναθεώρηση του WP Engine. Ωστόσο, το Load Impact κατέγραψε ταχύτερους χρόνους για τον ιστότοπο που φιλοξενήθηκε από το WP Engine σε σύγκριση με τον ιστότοπο στο σχέδιο DreamPress.

Αποτελέσματα παρακολούθησης DreamHost Uptime

Εκτός από τον έλεγχο των χρόνων φόρτωσης των ιστότοπων που φιλοξενούνται στα κοινόχρηστα και διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress του DreamHost, ο χρόνος λειτουργίας των ιστότοπων παρακολουθήθηκε επίσης για επτά ημέρες.

Αποτελέσματα Pingdom Uptime

Αποτελέσματα παρακολούθησης χρόνου λειτουργίας Pingdom των τεσσάρων περιοχών δοκιμών για περίοδο επτά ημερών.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα γραφήματα, το Pingdom κατέγραψε κάποιο χρόνο διακοπής λειτουργίας για τους ιστότοπους δοκιμών. Το μεγαλύτερο τμήμα του χρόνου διακοπής λειτουργίας, το οποίο ήταν περίπου τρεις ώρες, σύμφωνα με το Pingdom, οφείλεται σε προγραμματισμένη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος του κοινόχρηστου διακομιστή.

Ανακοίνωση του DreamHost Twitter

Το DreamHost δεν ειδοποίησε τους χρήστες του ότι θα υπάρξει χρόνος διακοπής λόγω προγραμματισμένης ενημέρωσης λογισμικού.

Για να ενημερώνουν τους πελάτες, δημοσιεύθηκαν ειδοποιήσεις στο Twitter, εμφανίστηκαν μηνύματα στους πίνακες ελέγχου λογαριασμού και στάλθηκαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λόγω της προγραμματισμένης φύσης του χρόνου διακοπής λειτουργίας, η πτώση του χρόνου λειτουργίας κάτω του 100% δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την εγγύηση του DreamHost.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε από τα αποτελέσματα του Pingdom, ορισμένοι από τους ιστότοπους δοκιμών παρουσίασαν άλλες περιόδους εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια των επτά ημερών παρακολούθησης.

Αποτελέσματα Pingdom Uptime

Το Pingdom κατέγραψε χρόνο διακοπής λειτουργίας για έναν από τους ιστότοπους που φιλοξενούνται στο κοινόχρηστο σχέδιο του DreamHost.

Αφού υπέβαλαν ερώτημα για το χρόνο διακοπής που καταγράφηκε από το Pingdom με το DreamHost, επιβεβαίωσαν ότι ο διακομιστής ήταν πραγματικά συνδεδεμένος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και πρότειναν ότι μπορεί να ήταν πρόβλημα με το Pingdom. Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατό να ελέγξετε προσωπικά την κατάσταση των ιστότοπων κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Τεχνικές λεπτομέρειες DreamHost

Για να σας παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν το DreamHost είναι η σωστή επιλογή για τον ιστότοπό σας και, εάν ναι, ποιο από τα σχέδιά τους είναι η καλύτερη επιλογή, ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση ορισμένων από τις πιο σημαντικές τεχνικές λεπτομέρειες και διαφορές την κοινή φιλοξενία και τις υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress:

 • Προσωρινή αποθήκευση ιστότοπου: Το WP Super Cache είναι η συνιστώμενη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης για κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας, ενώ οι ιστότοποι στα σχέδια DreamPress έχουν ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση διακομιστή που διαχειρίζεται μέσω της προσθήκης Proxy Cache Purge.
 • Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN): Τα δωρεάν και πληρωμένα προγράμματα CDN Cloudflare μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του πίνακα ελέγχου DreamHost για τους πελάτες στα κοινόχρηστα προγράμματα, ενώ τα σχέδια DreamPress Plus και Pro περιλαμβάνουν απεριόριστη χρήση CDN μέσω της ενσωμάτωσης Jetpack. Οι πελάτες προγράμματος εισόδου σε επίπεδο DreamPress μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Cloudflare CDN.
 • PHP: Οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των εκδόσεων PHP 7.1, 7.2 και 7.3.
 • HTTP / 2.0: Το HTTP / 2.0 είναι ενεργοποιημένο σε όλα τα προγράμματα DreamHost κοινόχρηστα και DreamPress.
 • SSL: Δωρεάν πιστοποιητικά SSL από το Let’s Encrypt εφαρμόζονται στον ιστότοπό σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας πιστοποιητικά από αλλού.
 • SFTP: Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο του διακομιστή σας τόσο στα κοινόχρηστα όσο και στα σχέδια DreamPress μέσω SFTP.
 • Διαχειριστής αρχείων διακομιστή: Υπάρχει ένας διαχειριστής αρχείων με βάση το πρόγραμμα περιήγησης για πρόσβαση στον χώρο του διακομιστή και στα αρχεία του.
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων: Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων του ιστότοπου WordPress μέσω του phpMyAdmin.
 • Υπηρεσία email: Τα πακέτα DreamPress και το πακέτο Shared Unlimited συνοδεύονται από μια υπηρεσία email, αλλά το πακέτο Shared Starter αρχικού επιπέδου δεν το κάνει και είναι διαθέσιμο ως πρόσθετο επί πληρωμή από το DreamHost.
 • Διαχείριση ιστότοπου WordPress: Το λογισμικό WordPress μπορεί να ρυθμιστεί να ενημερώνεται αυτόματα, αλλά οι προσθήκες και τα θέματα πρέπει να ενημερώνονται από τον πελάτη από προεπιλογή. Ωστόσο, το Jetpack μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων προσθηκών.
 • Περιορισμοί προσθηκών: Δεν απαγορεύονται προσθήκες, αλλά ορισμένα πρόσθετα δεν συνιστώνται για χρήση στα σχέδια DreamPress.
 • Μέτρα ασφαλείας: Το mod_security μπορεί να ενεργοποιηθεί δωρεάν, για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια ιστότοπου σε όλα τα σχέδια.
 • Υπηρεσίες καθαρισμού μετά την παραβίαση: Το DreamShield είναι ένα πρόσθετο επί πληρωμή που θα σαρώσει και θα καταργήσει κακόβουλα προγράμματα και άλλα ζητήματα από 3 $ το μήνα. Τα σχέδια DreamPress Plus και Pro περιλαμβάνουν το πρόγραμμα Jetpack Professional, το οποίο παρέχει πρόσβαση στο προσωπικό υποστήριξης του Jetpack, το οποίο θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τυχόν προβλήματα στον ιστότοπό σας.
 • Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων: Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο κέντρων δεδομένων των ΗΠΑ στη Βιρτζίνια και το Όρεγκον και το CDN θα διανείμει το περιεχόμενό σας παγκοσμίως.
 • Ιστότοποι στάσης: Η δυνατότητα του ιστότοπου σταδιοποίησης είναι διαθέσιμη μόνο στα σχέδια του DreamPress, παρόλο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη σταδιοποίησης στα κοινόχρηστα σχέδια.
 • Μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress: Μια πληρωμένη υπηρεσία μετεγκατάστασης ιστότοπου WordPress είναι διαθέσιμη στα κοινόχρηστα πακέτα για $ 99, ενώ τα σχέδια DreamPress περιλαμβάνουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress.
 • Έλεγχοι και εγγύηση χρόνου λειτουργίας: Το DreamHost έχει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας με πίστωση που εφαρμόζεται σε λογαριασμούς πελατών όταν υπάρχει χρόνος διακοπής λειτουργίας, αλλά μόνο το πρόγραμμα DreamPress Pro περιλαμβάνει παρακολούθηση ιστότοπων και αντιμετώπιση προβλημάτων εάν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα μέσω της δυνατότητας DreamCare, αν και το DreamCare μπορεί να αγοραστεί ως πρόσθετο για άλλα σχέδια. Ωστόσο, το πρόγραμμα Jetpack Professional στο οποίο έχουν πρόσβαση οι πελάτες DreamPress Plus και Pro περιλαμβάνει παρακολούθηση εκτός λειτουργίας.
 • Κανάλια υποστήριξης: Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία είναι ανοιχτή 5.30 π.μ. έως 9.30 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού, επτά ημέρες την εβδομάδα, ενώ η βοήθεια μέσω email είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μια κλήση από το προσωπικό υποστήριξης. Τα σχέδια DreamPress Plus και Pro που συνοδεύουν το πρόγραμμα Jetpack Professional περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ειδικούς υποστήριξης WordPress από το Jetpack.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό απαντά σε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα κοινόχρηστα προγράμματα DreamHost και το DreamPress.

Τελικές σκέψεις

Τα κοινά σχέδια του DreamHost είναι λίγο μικτή τσάντα. Οι τιμές των κοινών προγραμμάτων είναι πολύ φθηνές, ειδικά αν είστε έτοιμοι να πληρώσετε για τρία χρόνια εκ των προτέρων.

Ωστόσο, τα κοινόχρηστα σχέδια δεν διαθέτουν κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά που είναι συχνά διαθέσιμα αλλού, όπως ένα ενσωματωμένο εφεδρικό σύστημα. Οι περιορισμένες ώρες του καναλιού υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας και η έλλειψη αριθμού τηλεφωνικής υποστήριξης μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για να ξεπεράσετε τα κοινόχρηστα σχέδια του DreamHost από τη λίστα σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις υποστήριξής σας. Ο χρόνος διακοπής που καταγράφηκε από το Pingdom, αλλά όχι από το DreamHost, είναι ένας άλλος τομέας ανησυχίας όσον αφορά τη σύσταση των κοινών σχεδίων.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τον χειρισμό πολλών χρηστών που έχουν πρόσβαση στις δοκιμαστικές τοποθεσίες ταυτόχρονα, οι ιστότοποι στο κοινόχρηστο σχέδιο του DreamHost απέδωσαν πολύ καλά.

Σε αντίθεση με τα κοινόχρηστα προγράμματα, τα σχέδια φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το DreamPress περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες που μπορεί να περιμένετε από αυτόν τον τύπο πακέτου, όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, χρήση CDN και σταδιοποίηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μεσαία και ανώτερα επίπεδα Plus και Pro που συνοδεύουν το πρόγραμμα Jetpack Professional και όλες τις χρήσιμες λειτουργίες που περιλαμβάνει. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ιστότοποι του DreamPress δεν ήταν τόσο γρήγοροι όσο κάποιοι από τους διαγωνισμούς, όπως το Kinsta και το WP Engine, παρόλο που είχαν καλή απόδοση στις δοκιμές Load Impact.

Εάν σκέφτεστε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress από το DreamHost, ίσως αξίζει να παραλείψετε το αρχικό πρόγραμμα DreamPress εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά και να επιλέξετε είτε το σχέδιο Plus είτε το Pro για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα Jetpack Professional. Με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώνεται το ισχυρό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας VaultPress, μια επιλογή θεμάτων WordPress υψηλής ποιότητας και οι άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με την ασφάλεια και την απόδοση που κάνουν αυτά τα σχέδια πολύ πιο ελκυστικές επιλογές.

Επίσης, καθώς το πρόγραμμα Jetpack Professional περιλαμβάνει πρόσβαση στην υπηρεσία υποστήριξης email του WordPress.com, έχετε άλλο μέρος για να απευθυνθείτε εάν χρειάζεστε βοήθεια με τον ιστότοπό σας. Παρόλο που, όπως έδειξε η πρόσφατη διαχειριζόμενη κριτική φιλοξενίας του WordPress.com, η επιλογή του DreamPress δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες Jetpack Professional ως μέρος της συνδρομής φιλοξενίας σας.

Τα κοινόχρηστα και διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας του DreamHost του WordPress κάνουν πολύ σωστά, αλλά δεν κάνουν πολλά για να ξεχωρίσουν πραγματικά από τον ανταγωνισμό και έχουν μερικά μειονεκτήματα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me