Οι δέκα καλύτερες πρόσθετες φόρμες επικοινωνίας για WordPress (2020)

Προσφορές WordPress


Κάθε ιστότοπος χρειάζεται μια σελίδα επικοινωνίας. Χωρίς ένα, θα μπορούσατε να χάνετε κάθε είδους επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνδέσεις!

Οι προσθήκες φόρμας επαφών συνοδεύονται από πολλά χρήσιμα εργαλεία και επιλογές, όπως τα πεδία CAPTCHA, τα οποία συμβάλλουν στην αποτροπή της χιονοστιβάδας των υποβολών ανεπιθύμητων μηνυμάτων που θα λάβετε εάν εμφανιζόταν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στον ιστότοπό σας.

Απλοποιούν επίσης τη διαδικασία του στυλ και της δομής των φορμών σας και, ίσως το πιο σημαντικό, σας επιτρέπουν να υπαγορεύετε ακριβώς ποιες πληροφορίες λαμβάνετε από έναν χρήστη. Καθορίζετε τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν και αποφασίζετε πότε μπορεί να υποβληθεί η φόρμα.

Το WordPress διαθέτει τεράστιο αριθμό προσθηκών φόρμας επικοινωνίας, και αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν τα πάντα, από απλές φόρμες σχολίων έως πολύπλοκες φόρμες παραγγελιών και ερωτηματολόγια. Το ερώτημα είναι, ποιο θα πρέπει να επιλέξετε?

Χρησιμοποιώ ενεργά το WordPress από τότε που κυκλοφόρησε και έχω δοκιμάσει εκατοντάδες προσθήκες φόρμας επικοινωνίας για το WordPress. Ωστόσο, η αγορά εξελίσσεται πάντα, οπότε έχω περάσει πρόσφατα χρόνο αποκαλύπτοντας τις καλύτερες προσθήκες φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμες για το WordPress το 2020. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που θεωρώ ως τις καλύτερες δωρεάν και premium λύσεις…

(Σημείωση: Τα περισσότερα παραδείγματα φόρμας εμφανίζονται παρακάτω χρησιμοποιώντας το πιο ενημερωμένο προεπιλεγμένο θέμα WordPress: Είκοσι δεκαεννέα).

1. Φόρμες βαρύτητας – 59 $ συν

Τα Gravity Forms είναι αγαπημένα των χρηστών του WordPress από την κυκλοφορία τους πριν από αρκετά χρόνια. Είναι μια φιλική προς το χρήστη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία βασικών φορμών ή πολύπλοκων λύσεων πολλών σελίδων που περιλαμβάνουν μεταφορτώσεις αρχείων, λογική υπό όρους και συστήματα πληρωμών.

Οι φόρμες δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ένα απλό σύστημα μεταφοράς και απόθεσης, και υπάρχουν δεκάδες τυπικά πεδία, σύνθετα πεδία και μοναδικά πεδία για αναρτήσεις και άλλους τύπους δημοσιεύσεων. Διατίθεται πλήθος επιλογών για κάθε πεδίο, όπως στυλ, προτεραιότητα, ορατότητα και πολλά άλλα.

Ρυθμίσεις φόρμας Gravity Forms

Η λειτουργικότητα που περιλαμβάνεται στα Gravity Forms εξαρτάται από το πακέτο που αναζητάτε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τι περιλαμβάνει κάθε άδεια πριν κάνετε την επιλογή σας.

Υπάρχουν δεκάδες πρόσθετα. Είναι κατηγοριοποιημένα ως βασικά, υπέρ και ελίτ, αλλά τα περισσότερα πρόσθετα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρονται ως βασικά. Αυτά περιλαμβάνουν πρόσθετα για MailChimp, AWeber και GetResponse.

Η συλλογή pro πρόσθετων έχει μεγαλύτερη ποικιλία και περιλαμβάνει πολλά πρόσθετα CRM, πρόσθετο Dropbox, πρόσθετο πληρωμών PayPal και πολλά άλλα, ενώ η ελίτ προσφέρει περισσότερες επιλογές πληρωμής και προσθέτει λειτουργικότητα για εγγραφή χρηστών.

Παράδειγμα φόρμας βαρύτητας

Τα Gravity Forms είναι 59 $ ετησίως για τη βασική άδεια. Η αναβάθμιση στην επαγγελματική άδεια στα 159 $ ετησίως αυξάνει τη χρήση του ιστότοπου από έναν ιστότοπο σε τρεις ιστότοπους και προσφέρει τα πρόσθετα καθώς και τα βασικά πρόσθετα.

Η ελίτ άδεια ευνοείται από τα πρακτορεία. Κοστίζει 259 $ ετησίως, δεν έχει περιορισμούς χρήσης ιστότοπων, υποστηρίζει πολλές τοποθεσίες WordPress και προσφέρει τα ελίτ πρόσθετα εκτός από τις βασικές και επαγγελματικές επιλογές.

Αν ψάχνετε για μια προηγμένη λύση φόρμας επικοινωνίας, το Gravity Forms είναι ένα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Επίσημη ιστοσελίδα

2. Έντυπα Ninja – ΔΩΡΕΑΝ / 29 $ συν

Οι φόρμες Ninja είναι μια δημοφιλής λύση φόρμας επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν λειτουργίες χρησιμοποιώντας επεκτάσεις (πρόσθετα). Η βασική έκδοση των Ninja Forms έχει πάνω από ένα εκατομμύριο λήψεις στο WordPress.org.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα φόρμα χρησιμοποιώντας ένα κενό πρότυπο ή ένα από τα πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα φόρμας και είναι εύκολο να προσαρμόσετε τη φόρμα σας και να προσαρμόσετε τα πεδία.

Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι το πόσο περιλαμβάνεται στη δωρεάν έκδοση. Θα βρείτε πολλά προηγμένα πεδία για τα οποία χρεώνουν άλλοι, καθώς και επιλογές κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, εισαγωγή και εξαγωγή φόρμας και δυνατότητα αποθήκευσης υποβολών στη βάση δεδομένων του ιστότοπού σας.

Ρυθμίσεις φόρμας Ninja Forms

Η σύγκριση των premium χαρακτηριστικών των εντύπων Ninja με άλλες προσθήκες φόρμας επικοινωνίας μπορεί να είναι δύσκολη. Διαθέτει πολλές μοναδικές επεκτάσεις που προσθέτουν λειτουργικότητα που δεν θα βρείτε αλλού – αλλά διατίθεται σε τιμή. Δυστυχώς, ο καθορισμός της ετήσιας τιμής είναι λίγο πιο περίπλοκος από ό, τι πρέπει.

Η προσωπική άδεια περιορίζει τη χρήση σε έναν ιστότοπο. Κοστίζει 99 $ ετησίως και περιλαμβάνει το πακέτο επεκτάσεων pro Builder και έκπτωση 20% σε όλες τις άλλες επεκτάσεις που αγοράζετε. Η αύξηση της επαγγελματικής άδειας στα 199 $ ετησίως αυξάνει τη χρήση σε 20 ιστότοπους και σας δίνει έκπτωση 40%.

Το πρόγραμμα διαφημίσεων δεν έχει περιορισμούς χρήσης και περιλαμβάνει όλες τις επεκτάσεις. Ωστόσο, με 499 $ ετησίως, είναι σχεδόν διπλάσιο του κόστους εναλλακτικών πρακτορείων, όπως το Gravity Forms.

Οι επεκτάσεις μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα με κόστος μεταξύ 19 $ και 129 $ ανά έτος για μία μόνο άδεια. Εάν χρειάζεστε μόνο μια συγκεκριμένη λειτουργία για τη φόρμα σας για έναν ιστότοπο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει φθηνότερα. Ωστόσο, το κόστος αυξάνεται γρήγορα όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επέκταση σε πολλούς ιστότοπους.

Φόρμα Ninja Παράδειγμα φόρμας

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εγκαταστήσετε την βασική έκδοση των εντύπων Ninja και στη συνέχεια να ελέγξετε τις διαθέσιμες επεκτάσεις για να δείτε τι χρειάζεστε.

Ανάλογα με την περίπτωσή σας, μπορεί να βρείτε ότι οι φόρμες Ninja είναι λίγο φθηνότερες από άλλες λύσεις υψηλής ποιότητας φόρμας επικοινωνίας – ή σημαντικά πιο ακριβές. Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσετε ότι η δωρεάν έκδοση κάνει ό, τι χρειάζεστε.

Δυστυχώς, εάν θέλετε πρόσβαση σε πολλές επεκτάσεις φόρμας Ninja, μπορεί να είναι δαπανηρή. Ο υπολογισμός του συνολικού κόστους σας μπορεί να είναι και πόνος – ειδικά αν συγκρίνετε το κόστος αγοράς επεκτάσεων μεμονωμένα, σε ένα πακέτο ή ως ένα πακέτο μαζί με άλλες επεκτάσεις που αγοράστηκαν μεμονωμένα.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα λήψης προσθήκης

3. Φόρμα επικοινωνίας 7 – ΔΩΡΕΑΝ

Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις, η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι μακράν η πιο δημοφιλής προσθήκη WordPress φόρμας επικοινωνίας στην αγορά. Αυτό μπορεί να εκπλήξει ορισμένους ανθρώπους, καθώς είναι λιγότερο κομψό και λιγότερο φιλικό προς το χρήστη από άλλες λύσεις φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη λίστα.

Η φόρμα επικοινωνίας 7 χρησιμοποιεί ένα σύστημα προτύπου φόρμας, οπότε, αφού μάθετε πώς λειτουργεί όλα, θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε τη φόρμα που θέλετε. Ωστόσο, το σύνολο των ρυθμίσεων φαίνεται χρονολογημένο σε σύγκριση με τους σύγχρονους κατασκευαστές φορμών μεταφοράς και απόθεσης.

Ρυθμίσεις φόρμας επικοινωνίας φόρμας 7

Όπου η φόρμα επικοινωνίας 7 υπερέχει είναι η ολοκλήρωση. Είναι μια από τις πιο ευέλικτες λύσεις φόρμας επικοινωνίας που διατίθενται στους χρήστες του WordPress λόγω του αριθμού των επεκτάσεων που είναι διαθέσιμες για αυτό – η συντριπτική πλειονότητα των οποίων είναι δωρεάν.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Akismet και διάφορες προσθήκες reCAPTCHA για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, του Flamingo για αποθήκευση μηνυμάτων και του Google Analytics για στατιστικά.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πεδία υπό όρους, υποστήριξη για το MailChimp, προσαρμόσιμες εμφανίσεις φόρμας και πολλά άλλα.

Παράδειγμα φόρμας επικοινωνίας 7

Η φόρμα επικοινωνίας 7 δεν θα κερδίσει σύντομα βραβεία στυλ και το σύστημα προτύπων φόρμας θα μπορούσε να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς, αλλά θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια δωρεάν λύση που να είναι πιο ευέλικτη.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα λήψης προσθήκης

4. WPForms – ΔΩΡΕΑΝ / 39,50 $ συν

Το WPForms είναι μια φιλική προς τον χρήστη λύση επαγγελματικής φόρμας επικοινωνίας. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία φορμών και συνοδεύεται από προκατασκευασμένα πρότυπα για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γρήγορα φόρμες.

Η δωρεάν έκδοση, η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, έχει υποστήριξη για το Constant Contact, ένα σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής και τη λειτουργικότητα reCAPTCHA για την αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Αυτή η βασική έκδοση είναι κατάλληλη για μια βασική φόρμα επικοινωνίας, αν και μπορεί να την βρείτε λίγο περιορισμένη, καθώς δεν περιλαμβάνονται πεδία όπως «Ιστότοπος / URL» και «Μεταφόρτωση αρχείου». Οι καταχωρήσεις δεν αποθηκεύονται ούτε σε αυτήν την έκδοση.

Δημιουργία νέας φόρμας σε φόρμες WP

Η βασική άδεια για τα έντυπα WP κοστίζει 39,50 $ ετησίως. Κατάλληλο για έναν ιστότοπο, επιτρέπει απεριόριστες φόρμες και καταχωρήσεις και ξεκλειδώνει όλα τα προηγμένα πεδία, πρότυπα φόρμας, φόρμες πολλών σελίδων και λογική υπό όρους.

Η άδεια plus στα 99,50 $ ετησίως αυξάνει τη χρήση σε τρεις ιστότοπους και ξεκλειδώνει περισσότερα πρόσθετα μάρκετινγκ μέσω email. Η αύξηση της επαγγελματικής άδειας στα 199,50 $ ετησίως αυξάνει τη χρήση σε 20 ιστότοπους και προσθέτει υποστήριξη για εγγραφές χρηστών, συστήματα πληρωμών, υπογραφές, φόρμες εκτός σύνδεσης και άλλα.

Η ελίτ άδεια στα 299,50 $ ετησίως απευθύνεται σε πρακτορεία. Δεν έχει περιορισμό χρήσης και προσθέτει υποστήριξη για διαχείριση WordPress πολλαπλών ιστότοπων και πελατών.

Ρυθμίσεις φόρμας WP Forms

Το WPForms είναι ένα ποιοτικό πρόσθετο που είναι εύκολο στη χρήση. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να θεωρήσουν ότι η δωρεάν έκδοση του WPForms είναι περιορισμένη, αλλά η βασική άδεια διατίθεται σε τιμή 39,50 $ ετησίως και προσφέρει λογική υπό όρους και άλλες εκπληκτικές λειτουργίες.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα λήψης προσθήκης

5. Έντυπες φόρμες – ΔΩΡΕΑΝ / 49 $ συν

Formidable Forms είναι μια φανταστική προσθήκη φόρμας επαφής που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα φόρμες χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης.

Η δωρεάν έκδοση έχει μια καλή επιλογή πεδίων, όπως αναπτυσσόμενα μενού, διεύθυνση URL ιστότοπου, HTML και πεδίο αντι-spam reCAPTCHA.

Η δωρεάν έκδοση αποθηκεύει επίσης τις υποβολές φόρμας και υποστηρίζει την εισαγωγή και εξαγωγή φόρμας. Περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ γεμάτο με χαρακτηριστικά που σας επιτρέπει να αλλάξετε χρώματα, μεγέθη γραμματοσειρών και πολλά άλλα – κάτι που τα περισσότερα πρόσθετα φόρμας επικοινωνίας, δωρεάν και premium, δεν προσφέρουν.

Εάν είστε ικανοποιημένοι με τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στη δωρεάν έκδοση των Formidable Forms, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να λάβετε την προσωπική άδεια στα 49 $ ετησίως. Δεν προστίθεται επιπλέον λειτουργικότητα, αλλά θα λάβετε υποστήριξη από τους προγραμματιστές.

Φτιάξτε μια φόρμη φόρμα

Όπως και πολλές άλλες προσθήκες φόρμας επικοινωνίας, το Formidable Forms κυκλοφόρησε σύμφωνα με το επιχειρηματικό μοντέλο freemium, οπότε πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για να ξεκλειδώσετε προηγμένες λειτουργίες και λειτουργίες.

Η άδεια δημιουργού με 99 $ ετησίως επιτρέπει τη χρήση έως και σε τρεις ιστότοπους και προσθέτει επιπλέον επιλογές στυλ και ενσωμάτωση για MailChimp, Aweber και MailPoet. Η επιχειρηματική άδεια στα 199 $ ετησίως αυξάνει τη χρήση σε 15 ιστότοπους και προσθέτει περισσότερες ενοποιήσεις μάρκετινγκ μέσω email, υποστήριξη PayPal, ενσωμάτωση WPML και άλλα.

Η ελίτ άδεια στα 399 $ ετησίως δεν έχει περιορισμούς χρήσης και προσθέτει υποστήριξη για Stripe, Authorize.net, ActiveCampaign, Salesforce, HubSpot και WooCommerce.

Ρυθμίσεις φόρμας με φόρμες

Το Formidable Forms είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα πρόσθετα φόρμας επικοινωνίας που διατίθεται για το WordPress και ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω των πρόσθετων επιλογών στυλ.

Όσοι από εσάς αναζητάτε μια δωρεάν φόρμα επικοινωνίας plugin WordPress θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό που περιλαμβάνεται στην βασική έκδοση.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα λήψης προσθήκης

6. Happy Forms – ΔΩΡΕΑΝ

Το Happy Forms είναι ένα 100% δωρεάν πρόσθετο φόρμας επαφής WordPress που σχεδιάστηκε από το The Theme Foundry.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως το πρόγραμμα προσαρμογής θέματος WordPress, θα γνωρίζετε πώς λειτουργεί το Happy Forms, καθώς χρησιμοποιεί την ίδια διεπαφή. Η πρώτη στήλη παραθέτει τα πεδία φόρμας και μπορείτε να προσθέσετε νέα πεδία στη δεύτερη στήλη. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της φόρμας στην κύρια περιοχή περιεχομένου στα δεξιά.

Υπάρχει μια καλή επιλογή διαθέσιμων πεδίων, όπως σύνδεσμος ιστότοπου, πίνακας, αξιολόγηση και πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Μπορείτε να καθορίσετε εάν απαιτείται πεδίο και να αλλάξετε το πλάτος του από πλήρες σε μισό, τρίτο ή αυτόματο.

Happy Forms Δημιουργία σελίδας φόρμας

Η ασφάλεια του HoneyPot συμβάλλει στην αποτροπή απόπειρων ανεπιθύμητων μηνυμάτων και το Google reCAPTCHA μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μήνυμα επιβεβαίωσης που εμφανίζεται στους χρήστες.

Κάθε μέρος της φόρμας μπορεί να έχει στυλ, συμπεριλαμβανομένων χρωμάτων, μεγεθών γραμματοσειράς και ευθυγραμμίσεων. Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσαρμοσμένα στυλ σας όπως μπορείτε σε Formidable Forms, αλλά έχετε το πλεονέκτημα να βλέπετε το στυλ σας να αλλάζει σε πραγματικό χρόνο.

Happy Forms Styling

Το Happy Forms δεν προσφέρει λογική υπό όρους – ή άλλα προηγμένα πεδία και δυνατότητες που μπορείτε να βρείτε σε εναλλακτικές λύσεις premium – αλλά είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές φόρμας επικοινωνίας που διατίθενται στους χρήστες του WordPress.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα λήψης προσθήκης

7. Jetpack – ΔΩΡΕΑΝ

Το Jetpack, ή αν προτιμάτε τον πλήρη τίτλο του «Jetpack by WordPress.com», γρήγορα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή plugins που διατίθενται στους χρήστες του WordPress, προσφέροντας μια σειρά εργαλείων και υπηρεσιών από την Automattic.

Μία από τις λιγότερο γνωστές ενότητες είναι η φόρμα επικοινωνίας Jetpack – μια απλή λύση που προσφέρει δέκα πεδία, όπως όνομα, ιστότοπος, αναπτυσσόμενο μενού και ημερομηνία.

Ρυθμίσεις φόρμας Jetpack

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον Κλασικό επεξεργαστή στον ιστότοπό σας, θα δείτε τη φόρμα επικοινωνίας Jetpack στον οπτικό σας επεξεργαστή ως κουμπί «Προσθήκη φόρμας επικοινωνίας».

Στο νέο σύστημα αποκλεισμού WordPress, θα βρείτε τη φόρμα επικοινωνίας στο Jetpack στην κύρια περιοχή μπλοκ. Εάν το μπλοκ φόρμας Jetpack δεν εμφανίζεται, ελέγξτε ότι η μονάδα είναι ενεργοποιημένη.

Μπλοκ φόρμας Jetpack

Μπορείτε να καθορίσετε εάν απαιτείται πεδίο και να επεξεργαστείτε την ετικέτα του, αλλά δεν θα βρείτε επιλογές στυλ ή σύνθετες ρυθμίσεις.

Παράδειγμα φόρμας Jetpack

Εάν θέλετε μια βασική φόρμα επικοινωνίας και έχετε ήδη εγκαταστήσει το Jetpack, τότε είναι μια εξαιρετική λύση. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από μερικά βασικά πεδία στη φόρμα επικοινωνίας σας, το Jetpack είναι πολύ περιορισμένο, επομένως θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική προσθήκη WordPress.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα λήψης προσθήκης

8. Quform – 29 $

Το Quform είναι το plug-in WordPress που δημιουργεί τις καλύτερες πωλήσεις στο CodeCanyon. Λιανίζει στα 29 $ και είναι ένα φιλικό προς το χρήστη προϊόν που είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά.

Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κομψές, σύνθετες φόρμες πολλαπλών σελίδων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λογική υπό όρους για να αλλάξετε ποια πεδία εμφανίζονται και να ελέγχετε ποιες ειδοποιήσεις αποστέλλονται.

Διατίθενται τρεις επιλογές CAPTCHA – Honeypot, image και reCAPTCHA – και υπάρχουν 15 επικυρωτές που θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε και τα δεδομένα.

Δημιουργήστε μια φόρμα Quform

Το Quform διαθέτει διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης με ένα πλήρες σύστημα θεμάτων και διάταξης. Εκτός από τα 11 θέματα που περιλαμβάνονται, θα βρείτε 11 στυλ κουμπιών, κινούμενες εικόνες κουμπιών, στυλ CSS και άλλα. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση όλων των αλλαγών στη φόρμα κατά την προσαρμογή.

Ενώ όλες οι λύσεις σε αυτήν τη λίστα ανταποκρίνονται, το Quform είναι αναμφίβολα μία από τις ομορφότερες επιλογές φόρμας για κινητά και tablet.

Παράδειγμα φόρμας Quform

Το Quform είναι μια από τις πιο πλούσιες σε λειτουργίες λύσεις φόρμας επικοινωνίας που διατίθενται στους χρήστες του WordPress και, με μόλις 29 $, είναι μια εύκολη πρόταση.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα πωλήσεων προσθηκών

9. Φόρμες Καλντέρας – ΔΩΡΕΑΝ / 74,99 $ συν

Το Caldera Forms είναι μια ευέλικτη προσθήκη φόρμας επαφής WordPress που χρησιμοποιεί μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα φόρμα από ένα κενό πρότυπο ή να επιλέξετε ένα από τα πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα φόρμας.

Η δωρεάν έκδοση του Caldera διαθέτει πολλές δυνατότητες που διατηρούν άλλοι προγραμματιστές για εκδόσεις premium – όπως μεταφόρτωση αρχείων, φόρμες πολλών σελίδων, λογική υπό όρους και υποστήριξη για Easy Digital Downloads.

Διατίθεται και anti-spam honeypot και μπορείτε να εισαγάγετε και να εξαγάγετε φόρμες.

Ρυθμίσεις Φόρμας Καλντέρας

Η επαγγελματική έκδοση των Caldera Forms είναι διαθέσιμη με πολλά διαφορετικά σχέδια. Μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα ξεχωριστά, αλλά τα περισσότερα διατίθενται από 74,99 $ και άνω, οπότε μπορεί να είναι αρκετά ακριβό.

Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη δωρεάν έκδοση και χρειάζεστε μόνο υποστήριξη, μπορείτε να πληρώσετε 14,99 $ ανά μήνα για ένα βασικό πρόγραμμα. Ωστόσο, το πρόγραμμα εκκίνησης στα 74,99 $ ετησίως έχει πιο νόημα, καθώς όχι μόνο είναι φθηνότερο ανά έτος, προσθέτει επίσης στατιστικά μηνυμάτων και σας δίνει ένα πρόσθετο της επιλογής σας.

Το μεμονωμένο πρόγραμμα κοστίζει 164,89 $ ετησίως και προσθέτει διατάξεις μηνυμάτων και πρόσθετα προγραμματιστών. Τα πρόσθετα προγραμματιστών περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση PayPal Express, ένα εργαλείο φόρμας σε PDF και στατιστικά στοιχεία φόρμας και αναλυτικά στοιχεία.

Το προχωρημένο πρόγραμμα κοστίζει 274,89 $ ετησίως και προσθέτει προηγμένα πρόσθετα, ενώ το πρόγραμμα διαφημίσεων στα 549,89 $ ετησίως προσθέτει πρόσθετα διαφημίσεων.

Στο σύνθετο πακέτο πρόσθετων θα λάβετε πολλά πρόσθετα, όπως ενοποίηση πληρωμών Stripe, παρακολούθηση του Google Analytics και πρότυπα αλληλογραφίας. Η ελίτ πρακτορείο προσθέτει ένα επιβλητικό 18 πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένης μιας προσθήκης μέλους, της ενσωμάτωσης του YouTube και ενός οπτικού δημιουργού ερωτημάτων.

Φόρμα Καλντέρας Παράδειγμα Φόρμας

Όσοι από εσάς ψάχνετε για μια δωρεάν λύση φόρμας επικοινωνίας θα εντυπωσιαστείτε με αυτό που προσφέρει η βασική έκδοση των Caldera Forms και υπάρχουν δεκάδες εξαιρετικά πρόσθετα διαθέσιμα για προχωρημένους χρήστες. Χωρίς αμφιβολία, τα ετήσια πακέτα έχουν καλύτερη αξία από την αγορά αυτών των πρόσθετων ξεχωριστά.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα λήψης προσθήκης

10. ARForms – 37 $

Από την κυκλοφορία του το 2013, το ARForms είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά πρόσθετα φόρμας επικοινωνίας για το WordPress. Ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός του στο πίσω μέρος και στο μπροστινό μέρος το ξεχωρίζει πάντα.

Η πολύχρωμη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης είναι μια χαρά στη χρήση και διευκολύνει τη δημιουργία φορμών. Υπάρχουν περισσότερες από 40 έτοιμες φόρμες διαθέσιμες, επομένως δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια φόρμα από το μηδέν.

Η διεπαφή τοποθετεί όλα τα πεδία (στοιχεία) στην αριστερή πλευρά της σελίδας με τη φόρμα στη μέση. στη δεξιά πλευρά θα βρείτε επιλογές στυλ. Παρέχονται δεκαπέντε συνδυασμοί χρωμάτων για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Αντί να αντικαταστήσετε μια στήλη με επιλογές πεδίου, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο όταν θέλετε να διαμορφώσετε κάθε πεδίο.

Δημιουργία φόρμας ARForms

Όπως θα περίμενε κανείς, το ARForms διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες. Υπάρχουν πολλά πεδία διαθέσιμα για φόρμες, καθώς και λογική υπό όρους και λεπτομερείς επιλογές για κάθε πεδίο που επιλέγετε.

Το ARForms είναι ένα από τα λίγα πρόσθετα που σας επιτρέπουν να εμφανίζετε φόρμες μέσω αναδυόμενων παραθύρων και μπορείτε να ελέγχετε τι ενεργοποιεί το αναδυόμενο παράθυρο. Υποστηρίζονται επίσης εννέα υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διατίθενται αναλυτικά στοιχεία που εμφανίζουν ποσοστά κλικ και πολλά άλλα.

Παράδειγμα ARForms

Με μόνο 37 $, το ARForms προσφέρει φανταστική σχέση ποιότητας / τιμής – αν θέλετε να εμφανίσετε σχέδια φορμών υψηλής ποιότητας, σας προτείνω να το ελέγξετε.

Επίσημος ιστότοπος | Σελίδα πωλήσεων προσθηκών

Τιμητικές αναφορές

Όταν έκανα έρευνα για αυτό το άρθρο, έκοψα την αρχική μου λίστα προσθηκών φόρμας επικοινωνίας στα 20 κορυφαία και στη συνέχεια μείωσα αυτήν τη λίστα στα δέκα που βλέπετε παραπάνω.

Έχοντας αυτό κατά νου, ήθελα να δώσω έντιμες αναφορές σε τρεις καλές προσθήκες φόρμας επικοινωνίας που μόλις έχασαν το κόψιμο.

Το Form Maker είναι ένα πρόσθετο φόρμας επικοινωνίας που αποθηκεύει υποβολές και διαθέτει ένα σύστημα προσαρμογής φόρμας πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Δεκάδες πεδία μπορούν να προστεθούν στη φόρμα σας χρησιμοποιώντας τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Η επαγγελματική έκδοση λιανικής στα 30 $ και προσθέτει premium υποστήριξη και πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως η ενσωμάτωση PayPal.

Δημιουργός φορμών

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, ρίξτε μια ματιά στο Ninja Kick. Λιανικής πώλησης στα 19 $, η προσθήκη σάς επιτρέπει να εμφανίζετε μια πανέμορφη φόρμα επικοινωνίας στο πλάι των σελίδων σας.

Η φόρμα μπορεί να αποκαλυφθεί με διάφορους τρόπους, όπως κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί ή κάνοντας κλικ σε μια εικόνα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωμάτωση MailChimp, υποστήριξη και στυλ για τους συντομότερους κώδικες φόρμας επικοινωνίας 7, 15 μοτίβα με φόντο και 15 θολή φόντο. Μπορεί επίσης να προστεθεί μια γραμμή κοινωνικών μέσων.

Φόρμα παραδείγματος Ninja Kick

Το Everest Forms είναι μια όμορφη λύση φόρμας που πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη. Οι φόρμες μπορούν να δημιουργηθούν σε αυτό το πρόσθετο χρησιμοποιώντας μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και να οργανωθούν σε σειρές. Οι υποβολές αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του ιστότοπού σας και το Google reCAPTCHA βοηθά στην αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Η επαγγελματική έκδοση είναι διαθέσιμη από $ 29 και προσθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες, όπως η υπό όρους λογική και η ενοποίηση πληρωμών. Συνιστώ να το ελέγξετε.

Φόρμες Έβερεστ

Τελικές σκέψεις

Η αγορά προσθηκών φόρμας επαφής WordPress είναι τόσο καλή όσο ήταν ποτέ, οπότε, όταν πρόκειται για επιλογή μιας λύσης φόρμας επικοινωνίας, είστε χαλασμένοι για επιλογή.

Ένα πράγμα που με ικανοποιεί είναι ότι το πρότυπο των δωρεάν προσθηκών φόρμας επικοινωνίας για το WordPress έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι γενικά πιο κομψά, διαθέτουν περισσότερες δυνατότητες και χρησιμοποιούν ένα σύγχρονο φιλικό προς το χρήστη εργαλείο δημιουργίας φορμών. Μακροπρόθεσμα μπορεί να συνεχιστεί αυτή η τάση!

Με τόσες πολλές εξαιρετικές λύσεις στην αγορά, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε μια προσθήκη φόρμας WordPress ως πραγματικά «Το καλύτερο» – τελικά, οι ανάγκες διαφέρουν!

Η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσετε τις προσθήκες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να δείτε αν είναι κατάλληλες για εσάς και τον ιστότοπό σας και να γνωρίζετε ότι ορισμένες προσθήκες φόρμας επικοινωνίας μπορεί να είναι δαπανηρές, εάν χρειάζεστε όλες τις προηγμένες λειτουργίες, ενοποίηση και λειτουργικότητα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map