Κορυφαίες επτά καλύτερες προσθήκες φωτογραφιών για το WordPress (2020)

Κερδίζοντας προσφορές WordPress


Το WordPress υποστήριζε πάντα καλά μέσα – μεμονωμένα αρχεία πολυμέσων, όπως εικόνες, μπορούν να εισαχθούν απευθείας σε αναρτήσεις και σελίδες με το πάτημα ενός κουμπιού ή, εναλλακτικά, μπορούν να ομαδοποιηθούν σε μια συλλογή.

Οι γκαλερί είναι ένας πρακτικός τρόπος παρουσίασης πολλαπλών εικόνων και βίντεο στους επισκέπτες του ιστότοπου. Προτείνω να χρησιμοποιείτε γκαλερί όπου μπορείτε, γιατί δεν επιτρέπει στους αναγνώστες σας να μετακινηθούν προς τα κάτω στη σελίδα για να δουν τα πάντα. Αντ ‘αυτού, μπορούν να δουν μια περίληψη των μέσων σας μέσω μικρογραφιών εικόνας και, στη συνέχεια, να κάνουν κλικ στο στοιχείο που θέλουν.

Το μπλοκ συλλογής WordPress είναι χρήσιμο αν θέλετε να προσθέσετε μερικές εικόνες ή βίντεο σε μια ανάρτηση ή σελίδα. Ωστόσο, η λειτουργικότητά του είναι εξαιρετικά περιορισμένη – υπάρχουν μόνο μερικές επιλογές και δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τη σχεδίαση της γκαλερί σας.

Γι ‘αυτό προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια αποκλειστική λύση γκαλερί WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ αυτό που θεωρούμε στο WinningWP ως τις επτά καλύτερες προσθήκες γκαλερί εικόνων για το WordPress.

Ενώ η κύρια εστίασή τους είναι στην υποστήριξη γκαλερί εικόνων, οι περισσότερες από αυτές τις λύσεις υποστηρίζουν επίσης βίντεο.

Modula – ΔΩΡΕΑΝ / 29 $-Plus

Το Modula είναι μια λύση συλλογής φωτογραφιών και βίντεο WordPress από τα Θέματα Macho που σας επιτρέπει να προβάλλετε πολυμέσα σε lightbox, τοιχοποιίες και γκαλερί πλέγματος.

Η δωρεάν έκδοση του plugin WordPress ονομάζεται Modula Image Gallery.

Η προσθήκη μιας νέας γκαλερί είναι εύκολη: Εισάγετε το όνομα της γκαλερί σας στο επάνω μέρος της σελίδας και από κάτω ανεβάζετε τα πολυμέσα σας ή το επιλέγετε από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress.

Κάτω από την περιοχή πολυμέσων βρίσκεται το πλαίσιο ρυθμίσεων. Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, ορισμένες λειτουργίες, όπως φίλτρα, βίντεο, προστασία με κωδικό πρόσβασης και υδατογράφημα, δεν είναι διαθέσιμες σε αυτήν την έκδοση. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της συλλογής σας, τον τρόπο εμφάνισης των μικρογραφιών και τον τρόπο εμφάνισης των υπότιτλων. Το στυλ της γκαλερί σας μπορεί επίσης να προσαρμοστεί και υπάρχει υποστήριξη για τεμπέλης φόρτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ειδική σελίδα ρυθμίσεων για την προσθήκη, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι ρυθμίσεις πρέπει να διαμορφωθούν με βάση τη συλλογή από τη συλλογή. Θα ήθελα να δω μια ειδική σελίδα ρυθμίσεων, ώστε να μπορούν να καθοριστούν οι προεπιλεγμένες τιμές.

Ρυθμίσεις συλλογής Modula

Η lite έκδοση του Modula σας περιορίζει σε 20 εικόνες ανά γκαλερί. Είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο εάν θέλετε απλώς να εμφανίσετε μερικές εικόνες, αλλά προτείνω να κάνετε αναβάθμιση σε Modula Pro, καθώς ξεκλειδώνει όλες τις λειτουργίες και δεν έχει περιορισμούς σε πόσα στοιχεία μπορείτε να προσθέσετε σε μια συλλογή.

Μια βασική άδεια για το Modula Pro σάς παρέχει υποστήριξη και ενημερώσεις για έναν ιστότοπο για ένα έτος. Λιανικής πώλησης στα 29 $, αυτή η έκδοση σάς επιτρέπει να προσθέτετε βίντεο σε γκαλερί και θα βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες όταν ανεβάζονται. Διατίθενται επίσης φίλτρα και λειτουργίες ταξινόμησης.

Η άδεια των $ 3 τρίο αυξάνει τη χρήση σε τρεις ιστότοπους και προσθέτει τη δυνατότητα σύνδεσης σε συγκεκριμένες γκαλερί χωρίς τη δημιουργία ειδικών σελίδων για αυτούς. Σας επιτρέπει επίσης να προστατεύετε τις γκαλερί με κωδικό πρόσβασης και να αποτρέπετε τους επισκέπτες να κάνουν δεξί κλικ στις εικόνες και να τις κατεβάσουν.

Η άδεια της επιχείρησης στα 99 $ αυξάνει τη χρήση σε 25 ιστότοπους. Αυτή η έκδοση υποστηρίζει υδατογράφημα κάθε εικόνας και σας επιτρέπει να συνδέεστε απευθείας σε κάθε εικόνα ή βίντεο. Μια απεριόριστη άδεια είναι επίσης διαθέσιμη για 249 $.

Παράδειγμα συλλογής Modula

Το Modula είναι μια εξαιρετική λύση γκαλερί για το WordPress και από μόνο $ 29 μπορείτε να προσθέσετε υποστήριξη για βίντεο, επιλογές φιλτραρίσματος και βελτιστοποίηση εικόνας.

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν προσθήκη συλλογής εικόνων WordPress, θα συνιστούσα πρώτα να δοκιμάσετε κάποιες άλλες λύσεις, καθώς ο περιορισμός των 20 εικόνων ανά γκαλερί θα σας απογοητεύσει.

Envira Gallery – ΔΩΡΕΑΝ / 29 $-Plus

Το Envira είναι ένα όμορφο, ευαίσθητο πρόσθετο γκαλερί που σας επιτρέπει να οργανώνετε τις γκαλερί σας χρησιμοποιώντας drag and drop. Οι γκαλερί μπορούν να εισαχθούν στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας συντομεύσεις ή απευθείας μέσω του προγράμματος επεξεργασίας WordPress.

Η προσθήκη σάς επιτρέπει να οργανώνετε γκαλερί σε άλμπουμ, να προσθέτετε υδατογραφήματα σε εικόνες και να προβάλλετε αντικείμενα σε παρουσιάσεις. Λειτουργεί επίσης με το WooCommerce και υπάρχει υποστήριξη για την εισαγωγή εικόνων στη συλλογή σας από το Instagram, το Dropbox και την προσθήκη NextGen Gallery WordPress.

Η δωρεάν έκδοση του πρόσθετου ονομάζεται Envira Photo Gallery. Όπως το Modula, όλες οι ρυθμίσεις της γκαλερί διατηρούνται στην ίδια τη σελίδα της γκαλερί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ορίσετε προεπιλεγμένες τιμές για όλες τις γκαλερί.

Από την περιοχή ρυθμίσεων, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των στηλών για τη συλλογή σας, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις lightbox και να ενεργοποιήσετε την καθυστέρηση φόρτωσης για εικόνες.

Επεξεργασία συλλογής

Μια βασική άδεια για την πλήρη έκδοση του Envira κοστίζει 29 $ και παρέχει υποστήριξη και ενημερώσεις για έναν ιστότοπο για ένα έτος. Αυτή η έκδοση ξεκλειδώνει αυτόνομες γκαλερί, εισάγοντας από το Dropbox και το NextGen Gallery, παρουσιάσεις διαφανειών, προστασία εικόνας με δεξί κλικ, στυλ CSS και εκτύπωση.

Η άδεια συν, στα 69 $, αυξάνει τη χρήση σε τρεις ιστότοπους. Αυτή η άδεια προσθέτει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως σελιδοποίηση, προστασία με κωδικό πρόσβασης, εισαγωγή Instagram, ετικέτες και υδατογράφημα.

Στα 99 $, η επαγγελματική άδεια ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες και παραχωρεί χρήση για έως και 25 ιστότοπους. Θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε αυτήν την άδεια για να λάβετε υποστήριξη για βίντεο, δοκιμή εικόνας για τους πελάτες σας, άλμπουμ, κοινωνικά μέσα, γκαλερί σε βάθος και πλήρη οθόνη.

Ο περιορισμός χρήσης μπορεί να καταργηθεί εάν πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στην άδεια εταιρείας στα 299 $.

Γκαλερί Envira Lightbox

Υπάρχουν πολλές παραλληλισμοί μεταξύ Modula και Envira: Οι εκδόσεις premium και των δύο προσθηκών πωλούνται στα ίδια σημεία τιμών και οι δωρεάν εκδόσεις περιορίζουν τις περισσότερες δυνατότητες.

Η βασική άδεια του Envira σάς επιτρέπει να εισάγετε εικόνες από το NextGen Gallery και το Dropbox, αλλά αν θέλετε να εισαγάγετε μέσα από το Instagram ή να ανεβάσετε βίντεο, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην επαγγελματική άδεια στα 99 $.

FooGallery – ΔΩΡΕΑΝ / 59 $-Plus

Το FooGallery είναι μια ευέλικτη λύση γκαλερί που υποστηρίζει τεμπέλης φόρτωση και χρησιμοποιεί μια διεπαφή χρήστη μεταφοράς και απόθεσης για παραγγελία γκαλερί.

Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει έξι πρότυπα γκαλερί: Αποκριτική εικόνα, προβολή εικόνων, τοιχοποιία, απλό χαρτοφυλάκιο, αιτιολογημένη και μεμονωμένη μικρογραφία. Τα πρότυπα συλλογής Polaroid, πλέγματος και ρυθμιστικών είναι διαθέσιμα στην επαγγελματική έκδοση.

Στο πλαίσιο ρυθμίσεων συλλογής, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε πρότυπο και οι επιλογές θα αλλάξουν ανάλογα με το πρότυπο που επιλέγετε.

Οι προγραμματιστές ήταν αρκετά γενναιόδωροι με την ελαφριά έκδοση του plugin τους. Από την περιοχή ρυθμίσεων, μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε το μέγεθος της συλλογής σας, τις μικρογραφίες, την εμφάνιση, το lightbox, τα εφέ αιωρηματοποίησης, τη σελιδοποίηση και άλλα.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε γκαλερί από το NextGen Gallery και να χρησιμοποιήσετε CSS για να προσθέσετε στυλ σε άλμπουμ φωτογραφιών και γκαλερί.

Περισσότερες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες στη σελίδα ρυθμίσεων της κύριας προσθήκης. Από εδώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση HTML, να ορίσετε το προτιμώμενο πρότυπο συλλογής και να καθορίσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εικόνας, όπως την ποιότητα JPEG που θέλετε να βελτιστοποιηθούν όλες οι εικόνες.

Προσθήκη νέας γκαλερί στο FooGallery

Εκτός από τρία νέα πρότυπα γκαλερί, το FooGallery Pro προσφέρει υποστήριξη για γκαλερί βίντεο. Μπορείτε να προβάλλετε βίντεο από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας ή από υπηρεσίες βίντεο όπως το YouTube, το Vimeo και το Wistia. Διατίθενται επίσης ετικέτες και κατηγορίες, μαζί με απεριόριστη κύλιση και πολλές επιλογές φιλτραρίσματος.

Θα χαρείτε να ακούσετε ότι όλες οι εκδόσεις του FooGallery Pro προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες. Η προσωπική άδεια κοστίζει $ 59 και προσφέρει υποστήριξη και ενημερώσεις για έναν ιστότοπο για ένα έτος. η επιχειρηματική άδεια κοστίζει 109 $ και αυξάνει τη χρήση σε πέντε ιστότοπους. η άδεια εταιρείας, στα 199 $, αυξάνει τη χρήση σε 25 ιστότοπους.

Γκαλερί FooGallery Mason

Υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε για το FooGallery.

Η δωρεάν έκδοση είναι εύχρηστη, διαθέτει πολλά πρότυπα συλλογής και σας επιτρέπει να τα προσαρμόσετε με διάφορους τρόπους. Ενώ υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις για το FooGallery Pro, όσοι πληρώνουν 59 $ για αναβάθμιση θα ξεκλειδώσουν όλες τις premium λειτουργίες. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με άλλες λύσεις που σας δίνουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες μόνο εάν κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας.

Essential Grid – 34 $

Με περισσότερες από 40.000 πωλήσεις, το Essential Grid είναι μακράν το μεγαλύτερο σε πωλήσεις γκαλερί WordPress στο CodeCanyon.

Η προσθήκη είναι γεμάτη από χαρακτηριστικά και σας επιτρέπει να εισάγετε εικόνες και βίντεο από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων WordPress, το NextGen Gallery, το WP Gallery, το WooCommerce, το YouTube, το Vimeo, το Instagram, το Flikr και ακόμη και το Twitter.

Διάφορα στυλ προτύπων είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων πλήρους πλάτους, τοιχοποιίας, μεταβλητών στηλών, σελιδοποίησης και άλλων. Όλα αυτά τα πρότυπα μπορούν να τροποποιηθούν χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικού δέρματος.

Επιλογή πηγής στο Essential Grid

Το Essential Grid δεν είναι απλώς μια προσθήκη γκαλερί, μπορεί να κάνει τα πάντα – συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας διατάξεων πλέγματος για κατηγορίες, σχετικές αναρτήσεις, τελευταίες αναρτήσεις, συμβάντα, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και διατάξεις αγορών WooCommerce και πίνακες τιμών.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε επαγγελματικά πρότυπα λίστας αναπαραγωγής βίντεο από πολλές διαφορετικές πηγές, ενώ οι γκαλερί Instagram και Facebook είναι επίσης δυνατές.

Παράδειγμα βασικής συλλογής πλέγματος

Το Essential Grid μπορεί να μην ταιριάζει στην ιδέα όλων για το τι πρέπει να είναι ένα plugin της γκαλερί εικόνων του WordPress, αλλά σας ενθαρρύνω όλους να το ελέγξετε.

Το plugin είναι εξαιρετικά ευέλικτο, φαίνεται υπέροχο και πωλείται μόνο με 34 $.

Gallery NextGen – ΔΩΡΕΑΝ / 99 $ Plus

Όλες οι προσθήκες γκαλερί WordPress που έχω αναφέρει μέχρι τώρα σας επιτρέπουν να εισάγετε εικόνες από το NextGen Gallery. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Με περισσότερες από ένα εκατομμύριο λήψεις ετησίως, το NextGen Gallery, που κυκλοφόρησε το 2007, είναι μακράν η πιο δημοφιλής διαθέσιμη λύση στο WordPress.

Σας βοηθά να οργανώσετε εικόνες χρησιμοποιώντας ετικέτες, άλμπουμ και γκαλερί. Οι εικόνες μπορούν να εμφανίζονται χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά στυλ συλλογής, όπως μικρογραφία, προβολή διαφανειών και λίστα.

Πολλές διαδικασίες μπορούν να γίνουν χύμα. Για παράδειγμα, όταν επιλέγετε πολλές εικόνες, μπορείτε να προσθέσετε υδατογραφήματα σε αυτές, να αλλάξετε το μέγεθος των μικρογραφιών τους, να ανακτήσετε εικόνες από αντίγραφα ασφαλείας, να εισαγάγετε μεταδεδομένα εικόνας και άλλα.

Βασικές ρυθμίσεις μικρογραφιών NextGen Gallery

Η προσθήκη έχει δύο περιοχές ρυθμίσεων. Στην περιοχή ρυθμίσεων συλλογής, μπορείτε να τροποποιήσετε τις προεπιλεγμένες τιμές για μικρογραφίες και για κάθε τύπο προτύπου συλλογής.

Η άλλη περιοχή ρυθμίσεων ονομάζεται κατάλληλα «Άλλες επιλογές». Σε αυτήν την περιοχή, μπορείτε να ορίσετε κανόνες αλλαγής μεγέθους εικόνας, να επιλέξετε ένα από τα έξι εφέ lightbox που θα χρησιμοποιήσετε, να δημιουργήσετε ένα μοναδικό υδατογράφημα για εικόνες και να ενεργοποιήσετε το προσαρμοσμένο CSS. Ρόλοι και δυνατότητες μπορούν επίσης να οριστούν για τυπικούς ρόλους χρηστών του WordPress.

Η premium έκδοση του NextGen Gallery, η άδεια συν, ξεκινά από 99 $. Παρέχει πρόσβαση σε όλα τα θέματα Imagely και προσθέτει αρκετούς νέους τύπους συλλογών, όπως ταινίες ταινίας, τοιχοποιία και στυλ ιστολογίου. Περιλαμβάνονται επίσης η κοινή χρήση εικόνων, η προστασία εικόνων και η σύνδεση σε βάθος.

Η επαγγελματική άδεια, στα 149 $, αυξάνει τη χρήση από έναν ιστότοπο σε τρεις, και προσθέτει λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου και λήψης, υποστήριξη πληρωμής, προστασία από εικόνα και την προσθήκη lightroom. Οι άδειες επιχειρήσεων και διάρκειας ζωής διατίθενται στα 249 $ και στα 499 $ και προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες με την επαγγελματική άδεια, αλλά αυξάνουν τον αριθμό των ιστότοπων που υποστηρίζονται.

Γκαλερί ταινιών NextGen Gallery

Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το NextGen Gallery είναι τόσο δημοφιλές. Η δωρεάν έκδοση της προσθήκης περιέχει προηγμένες λειτουργίες, όπως υδατογράφημα, οι οποίες προορίζονται συνήθως για όσους κάνουν αναβάθμιση. Το σύστημα ετικετών και άλμπουμ λειτουργεί πολύ καλά.

Παρόλο που δεν υπάρχει υποστήριξη για βίντεο, οι επαγγελματίες χρήστες μπορεί να θέλουν να κάνουν αναβάθμιση για να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον τύπους συλλογής και υποστήριξη για ψηφιακές λήψεις και πληρωμές.

Φωτογραφίες – ΔΩΡΕΑΝ / 40 $ συν

Το Photo Gallery είναι μια δημοφιλής λύση συλλογής WordPress που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Διαθέτει τεμπέλης φόρτωση, προ-φόρτωση εικόνας, περιβάλλον εργασίας χρήστη μεταφοράς και απόθεσης, δέκα πρότυπα συλλογής και 15 εφέ lightbox.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες λύσεις γκαλερί WordPress, η δωρεάν έκδοση του Photo Gallery υποστηρίζει βίντεο και μπορείτε να προβάλλετε βίντεο από το YouTube, το Vimeo, το Daily Motion, το Instagram, το Flikr και άλλα.

Οι γκαλερί μπορούν να ομαδοποιηθούν για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα πολυμέσα σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ετικέτες.

Στην κύρια περιοχή ρυθμίσεων προσθηκών, θα δείτε πρόσθετες λειτουργίες που συνήθως προορίζονται για προσθήκες premium, όπως υδατογράφημα, προστασία εικόνας με δεξί κλικ και δυναμικές διευθύνσεις URL.

Γενικές ρυθμίσεις της Συλλογής φωτογραφιών

Τα πρότυπα μικρογραφιών, προβολής διαφανειών και γκαλερί εικόνων είναι διαθέσιμα στη δωρεάν έκδοση της Συλλογής φωτογραφιών. Εάν κάνετε αναβάθμιση σε Photo Gallery Pro, θα ξεκλειδώσετε πρότυπα τοιχοποιίας, μωσαϊκού, στυλ ιστολογίου και καρουζέλ.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε πλήρως προσαρμόσιμα θέματα γκαλερί, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων.

Η επαγγελματική έκδοση ξεκινά από 40 $ για τη βασική άδεια, η οποία σας παρέχει έξι μήνες υποστήριξης και ενημερώσεις για έναν ιστότοπο. Η τυπική άδεια, στα 60 $, επεκτείνει την υποστήριξη και τις ενημερώσεις σε ένα χρόνο και αυξάνει τη χρήση σε τρεις ιστότοπους, ενώ η προηγμένη άδεια κοστίζει 80 $ και αυξάνει τη χρήση σε 30 ιστότοπους.

Τέσσερα πρόσθετα είναι διαθέσιμα. Το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπει να πουλάτε εικόνες στον ιστότοπό σας, ενώ τα πρόσθετα Google Photos και NextGen Gallery μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εισαγωγή εικόνων. Το τελευταίο πρόσθετο σάς βοηθά να μετακινήσετε εικόνες και γκαλερί φωτογραφιών σε άλλον ιστότοπο.

Είναι λίγο απογοητευτικό το γεγονός ότι η λειτουργία μεταφοράς φωτογραφιών σε άλλον ιστότοπο δεν περιλαμβάνεται στις βασικές, τυπικές ή σύνθετες άδειες. Αντ ‘αυτού, οι χρήστες πρέπει να κάνουν αναβάθμιση στο πακέτο προσθηκών 10Web, το οποίο κοστίζει 100 $, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα πρόσθετα και σε 50 άλλα πρόσθετα premium.

Παράδειγμα φωτογραφίας

Η δωρεάν έκδοση της Συλλογής φωτογραφιών είναι εξαιρετική: Υποστηρίζει βίντεο και έχει πολλές χρήσιμες επιλογές που συνήθως πρέπει να πληρώσετε.

Η εξαίρεση των πρόσθετων από το 10Web από την προηγμένη άδεια είναι λίγο παράξενη, αλλά υπάρχουν αρκετές επιπλέον δυνατότητες στο Photo Gallery Pro για να δικαιολογηθεί η αναβάθμιση.

Robo Gallery – Δωρεάν / $ 30-Plus

Το Robo Gallery είναι ένα φιλικό προς το χρήστη plugin γκαλερί WordPress που σας επιτρέπει να προβάλλετε εικόνες σε διάταξη πλέγματος, κλασική διάταξη γκαλερί ή διάταξη polaroid. Τα βίντεο μπορούν να προστεθούν και στις γκαλερί.

Η δωρεάν έκδοση του Robo Gallery διαθέτει μια απλή σελίδα ρυθμίσεων προσθήκης που σας επιτρέπει να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη, να προσθέσετε προσαρμοσμένο CSS και να ελέγξετε τις ρυθμίσεις συμβατότητας, αλλά η πλειονότητα των ρυθμίσεων καθορίζεται στην ίδια τη συλλογή.

Το Robo Gallery σας δίνει πλήρη έλεγχο του μεγέθους των εικόνων και των μικρογραφιών, καθώς και εφέ στυλ, όπως σκιές. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις αργής φόρτωσης και lightbox.

Είναι ενδιαφέρον ότι νέες δημοσιεύσεις ιστολογίου μπορούν να δημιουργηθούν απευθείας από τη σελίδα συλλογής που διαθέτει τη συλλογή σας. Αυτό επιταχύνει τη διαδικασία κοινοποίησης της νέας γκαλερί σας με τους αναγνώστες σας.

Προσθήκη νέας γκαλερί στο Robo Gallery

Δυστυχώς, η δωρεάν έκδοση του Robo Gallery σας περιορίζει σε τρεις γκαλερί. Για να ξεκλειδώσετε απεριόριστες γκαλερί, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση. Αυτό θα ξεκλειδώσει επίσης ρυθμίσεις lightbox, σύνθετα στυλ για τη διεπαφή σας, στυλ μενού συλλογής, το πρότυπο συλλογής polaroid και άλλα.

Η επαγγελματική άδεια κοστίζει $ 30 και συνοδεύεται από υποστήριξη και ενημερώσεις έξι μηνών. Η εκτεταμένη άδεια, στα 65 $, αυξάνει τη χρήση από έναν ιστότοπο σε τρεις ιστότοπους και επεκτείνει την υποστήριξη και τις ενημερώσεις σε 12 μήνες. Η εκτεταμένη άδεια plus κοστίζει $ 95 και παρέχει απεριόριστη χρήση, καθώς και υποστήριξη και ενημερώσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής.

Τρία πρόσθετα είναι διαθέσιμα για το Robo Gallery. Παραδόξως, όλα αυτά τα πρόσθετα μπορούν να εγκατασταθούν δωρεάν.

Το widget της συλλογής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση γκαλερί στις πλευρικές γραμμές, ενώ το εφεδρικό πρόσθετο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των γκαλερί και των ρυθμίσεών σας και να τις επαναφέρετε αλλού. Υπάρχει επίσης ένα πρόσθετο στατιστικών στοιχείων που σας δείχνει πόσες προβολές, εικόνες και γκαλερί έχετε. Αυτό το πρόσθετο είναι πραγματικά βασικό, αλλά είναι δύσκολο να παραπονεθείτε όταν είναι δωρεάν για λήψη.

Robo Gallery Σχέδια σκίτσων

Η Robo Gallery δεν διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε άλλες λύσεις, όπως η εισαγωγή εικόνων, αλλά οι προγραμματιστές έχουν πολλά πράγματα σωστά.

Η δωρεάν έκδοση του πρόσθετου έχει πολλές επιλογές στυλ και προσφέρει επίσης υποστήριξη βίντεο. Απλώς θυμηθείτε ότι αυτή η έκδοση σας περιορίζει σε τρεις γκαλερί.

Με το Robo Gallery Pro να έχει ανταγωνιστική τιμή στα 30 $, είναι εύκολο να προτείνετε την αναβάθμιση εάν σας αρέσει αυτό που προσφέρει.

Αξιότιμες αναφορές

Όσον αφορά την εισαγωγή γκαλερί σε έναν ιστότοπο, οι χρήστες του WordPress είναι χαλασμένοι για επιλογή.

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική προσθήκη συλλογής WordPress, ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη το μπλοκ συλλογής που είναι διαθέσιμο στο WordPress Editor.

Είναι, ωστόσο, μια απλή λύση. Μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των στηλών που εμφανίζονται, εάν οι εικόνες έχουν περικοπεί για ευθυγράμμιση και εάν οι εικόνες συνδέονται με το αρχείο πολυμέσων, τη σελίδα συνημμένων ή καθόλου. Ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Μπλοκ γκαλερί WordPress

Μερικές άλλες καλές προσθήκες γκαλερί WordPress αξίζουν μια αναφορά.

Το Photo Gallery by Supsystic είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο που σας επιτρέπει να προβάλλετε πολυμέσα με διάφορους τρόπους, προσφέροντας μια γκαλερί πλήρους πλάτους, γκαλερί βίντεο, γκαλερί μετά την τροφοδοσία, γκαλερί καρουζέλ, γκαλερί τοιχοποιίας και άλλα.

Το GridKit είναι ένα άλλο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Έχει φανταστική υποστήριξη για βίντεο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση λογότυπων, μελών του προσωπικού, χορηγών και άλλων. Πολλά παραδοσιακά πρότυπα συλλογής διάταξης εικόνων είναι επίσης διαθέσιμα.

Παράδειγμα συλλογής GridKit

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το Gallery Χαρτοφυλακίου. Αυτή η προσθήκη WordPress σάς επιτρέπει να προβάλλετε εικόνες και βίντεο σε όμορφες γκαλερί lightbox.

Τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να περιορίσουν τα μέσα που θέλουν να δουν – κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν οι γκαλερί σας περιέχουν πολλές εικόνες και βίντεο.

Τελικές σκέψεις

Ενώ το βασικό μπλοκ συλλογής WordPress είναι διαθέσιμο σε εσάς, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δείτε μια από τις ειδικές λύσεις συλλογής που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Φαίνονται καλύτερα, έχουν περισσότερες επιλογές και θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε τον τρόπο παρουσίασης των μέσων σας στους επισκέπτες.

Λάβετε υπόψη ότι οι δωρεάν εκδόσεις των προσθηκών γκαλερί WordPress όπως το Modula και το Envira είναι αρκετά βασικές, οπότε θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στις εκδόσεις premium για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητές τους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map