Soliloquy Review: Προσθέστε όμορφα, ανταποκριτικά ρυθμιστικά στο WordPress

Προσφορές WordPress


Όταν χρησιμοποιείται σωστά, ένα ρυθμιστικό μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιωθεί η εμφάνιση του ιστότοπού σας, να χρησιμοποιήσετε καλύτερα την οθόνη ακινήτων και – υποθέτοντας ότι ο επισκέπτης θα κολλήσει στη σελίδα αρκετά για να δει περισσότερα από την πρώτη διαφάνεια * – τραβήξτε την προσοχή νέων επισκεπτών σε οποιοδήποτε επιπλέον περιεχόμενο ή πληροφορίες που θέλετε να επιδείξετε! Ένα καλά εξελιγμένο ρυθμιστικό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε το κοινό σας ακριβώς εκεί που θέλετε και να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών!

Αλλά ποιο πρόσθετο ρυθμιστικό θα χρησιμοποιηθεί; Με τόσα πολλά διαφορετικά πρόσθετα ρυθμιστικών WordPress διαθέσιμα, γνωρίζοντας ποια να διαλέξετε μπορεί να είναι μια πρόκληση! Ακολουθεί μια γρήγορη κριτική για ένα από τα καλύτερα στην αγορά: Soliloquy.

Ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα ρυθμιστικών, το Soliloquy έρχεται ουσιαστικά σε τρεις γεύσεις: μια βασική ή «Προσωπική» έκδοση (με τιμή 19 $), μια έκδοση «Multi» (με τιμή 49 $) που περιλαμβάνει υποστήριξη email προτεραιότητας και μια σειρά βασικών προσθηκών -ons, και μια έκδοση «προγραμματιστή» (με τιμή 99 $) η οποία, εκτός από όλα όσα έχει να προσφέρει η έκδοση Multi (περισσότερα για αυτό παρακάτω), περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από πιο προηγμένα πρόσθετα περισσότερες πληροφορίες.

Ξεκινώντας

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, η δημιουργία του πρώτου ρυθμιστικού εικόνας με το Soliloquy είναι εκπληκτικά εύκολη – απλά επιλέξτε Soliloquy από το κύριο μενού του πίνακα εργαλείων WordPress και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθεσε νεο.

Προσθήκη νέου ρυθμιστή Soliloquy

Μπορείτε να προσθέσετε την εικόνα σας μέσω της καρτέλας Εικόνες – είτε με τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης είτε χρησιμοποιώντας υπάρχουσες εικόνες που είχαν ήδη ανεβάσει στη βιβλιοθήκη πολυμέσων WordPress. Μόλις ανεβάσετε και προσθέσετε με επιτυχία στη διεπαφή, οι εικόνες σας θα εμφανιστούν ακριβώς κάτω από την περιοχή μεταφοράς και απόθεσης.

Προσθήκη εικόνων στο Soliloquy

Αφού ανεβάσετε τις εικόνες σας, αν θέλετε, μπορείτε στη συνέχεια να επιστρέψετε και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες κάνοντας απλώς κλικ στην επιθυμητή εικόνα – ανοίγοντας ένα παράθυρο στο οποίο μπορείτε να αλλάξετε πράγματα όπως ο τίτλος της εικόνας, το κείμενο alt και η λεζάντα. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ένα URL προορισμού που θα ανοίξει εάν κάνετε κλικ στην εικόνα, καθώς και εάν πρέπει να ανοίξει ο αντίστοιχος υπερσύνδεσμος σε μια νέα καρτέλα.

Και αυτό είναι – το ρυθμιστικό δημιουργήθηκε! Εν ολίγοις: Η διεπαφή Soliloquy το καθιστά απίστευτα γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε τις διαφάνειες σας και να κάνετε όλα τα σημαντικά πράγματα SEO με λίγα μόνο κλικ!

Ρυθμίσεις μεταδεδομένων Soliloquy

Ωστόσο, η Soliloquy δεν σας περιορίζει στη χρήση μόνο εικόνων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαφάνειες βίντεο – χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, βίντεο YouTube ή Vimeo. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “Κάντε κλικ εδώ για να ανεβάσετε εικόνες από άλλες πηγές“Μέσα από την καρτέλα Εικόνες και θα σας εμφανιστούν επιλογές για τη δημιουργία διαφανειών εικόνας, διαφανειών βίντεο ή ακόμη και διαφανειών HTML. Για να δημιουργήσετε μια διαφάνεια βίντεο, για παράδειγμα, απλώς επιλέξτε Διαφάνειες βίντεο και πατήστε το μπλε κουμπί Προσθήκη βίντεο διαφάνειας. Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε τη σχετική διεύθυνση URL βίντεο και το presto, έχετε μια διαφάνεια βίντεο – απλή!

Διαμόρφωση του ρυθμιστικού

Με την προσθήκη των εικόνων σας (ή των βίντεο), ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε το ρυθμιστικό. Κάντε κλικ στην καρτέλα Config για πρόσβαση στις επιλογές διαμόρφωσης του Soliloquy.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε το θέμα του ρυθμιστικού (υπάρχουν δύο προεπιλεγμένες επιλογές: “κλασικό” και “βασικό” και χρησιμοποιούμε τη βασική έκδοση σε αυτήν την κριτική), τις διαστάσεις, το στυλ μετάβασης (από fade, κύλιση οριζόντια και κύλιση κάθετη ), ο χρόνος μεταξύ των μεταβάσεων, ακόμη και η πραγματική ταχύτητα μετάβασης.

Σελίδα ρυθμίσεων SoliloquyConfiguration

Αν θέλετε το ρυθμιστικό σας να είναι πιο φιλικό προς κινητά (που είναι καλή ιδέα), τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε πώς θέλετε να εμφανίζεται το ρυθμιστικό σε τέτοιες συσκευές.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να τυχαιοποιήσετε τη σειρά των διαφανειών σας, να θέσετε σε παύση το ρυθμιστικό όταν ο επισκέπτης αιωρείται πάνω του και αν θα επιτρέψει στους επισκέπτες να κινούνται χειροκίνητα στις διαφάνειες – για να σας δώσουν μια γεύση των δυνατοτήτων!

Όλες οι επιλογές εξηγούνται καλά. Είναι εύκολο να καταλάβετε τι θα κάνει κάθε επιλογή και παρομοίως εύκολο να δουλέψετε χρησιμοποιώντας απλά αναπτυσσόμενα και πλαίσια ελέγχου.

Εν ολίγοις, υπάρχουν πολλές επιλογές διαμόρφωσης για να διαλέξετε, επιτρέποντάς σας να λάβετε τα πράγματα ακριβώς όπως τα θέλετε. Ωστόσο, λείπει ένα πράγμα: η δυνατότητα προεπισκόπησης του ρυθμιστικού σας αμέσως μετά τη δημιουργία του. Ίσως αυτό φαίνεται σαν μια πολύ μικρή ταλαιπωρία, αλλά είναι κάποιο λειτουργικό φαγητό για σκέψη για τους προγραμματιστές εάν στοχεύουν στην τελειότητα, καθώς, προς το παρόν, φαίνεται ο μόνος τρόπος να δοκιμάσετε και να δείτε την τελική σας δημιουργία είναι να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση, προσθέστε το ρυθμιστικό που έχετε δημιουργήσει και, στη συνέχεια, κάντε προεπισκόπηση της ανάρτησης ή της σελίδας που την περιέχει.

Για τους πιο τεχνικούς χρήστες, υπάρχει επίσης μια τελική καρτέλα Διάφορα από την οποία μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο, ένα slug και τυχόν προσαρμοσμένες κατηγορίες CSS – και ενσωματωμένους μηχανισμούς εισαγωγής / εξαγωγής για την εισαγωγή / εξαγωγή διαφανειών προς / από άλλους ιστότοπους.

Το τελικό ρυθμιστικό

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να προσθέσετε το ρυθμιστικό σας σε οποιαδήποτε ανάρτηση, σελίδα, προσαρμοσμένη ανάρτηση ή περιοχή widget χρησιμοποιώντας είτε έναν απλό σύντομο κωδικό που παρέχεται από το Soliloquy είτε το κουμπί Προσθήκη slider που εμφανίζεται πάνω από τον τυπικό επεξεργαστή κειμένου WordPress.

Εάν πρέπει να επιστρέψετε για να κάνετε περαιτέρω αλλαγές, μπορείτε να το κάνετε – απλώς θυμηθείτε να πατήσετε το κουμπί Ενημέρωση όταν τελειώσετε για να βεβαιωθείτε ότι ο σύντομος κωδικός που έχετε χρησιμοποιήσει θα εμφανίζει την τελευταία έκδοση του ρυθμιστικού σας.

Εδώ είναι που έκανα νωρίτερα χρησιμοποιώντας το “βασικό” δέρμα. (Μόνο στιγμιότυπο οθόνης, φοβάμαι!):

Soliloquy Base Slide Παράδειγμα

Παρόλο που δεν μπορείτε να τα δείτε εδώ, τα κινούμενα σχέδια μετάβασης φορτίζονται καλά και φαίνονται υπέροχα!

Ταχύτητα και απόδοση

Ένα κοινό παράπονο που ασκείται στα ρυθμιστικά είναι η ταχύτητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η προστιθέμενη χρήση εικόνων, στυλ Javascript και CSS μπορεί – όταν αντιμετωπίζεται άσχημα – να επηρεάζει δραματικά τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές του Soliloquy έχουν προφανώς καταβάλει πολλή δουλειά για να διασφαλίσουν ότι αυτό το συγκεκριμένο slider plugin είναι μπροστά από το πακέτο – καθώς, με χαρά αναφέρω, το Soliloquy είναι εύκολα ένα από τα ταχύτερα πρόσθετα WordPress στην αγορά!

Επιπλέον, το Soliloquy είναι εξαιρετικά καλά κωδικοποιημένο, όχι μόνο για να διασφαλίσει ότι είναι εύκολο στη χρήση και γρήγορη φόρτωση, αλλά και όσον αφορά τόσο την ασφάλεια όσο και την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο WordPress UI.

Με τα λόγια του κύριου προγραμματιστή WordPress Mark Jaquith:

“Το Soliloquy είναι εξίσου εύκολο στη χρήση, όπως ελπίζετε, και ο βασικός κώδικάς του είναι συμπαγής. Ακολουθεί τις συμβάσεις κωδικοποίησης του WordPress, κωδικοποιείται με ασφάλεια και συνδυάζεται τέλεια με το περιβάλλον εργασίας χρήστη του WordPress. “

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε περισσότερο για αριθμούς και στατιστικά στοιχεία, τον Απρίλιο, ο WordPress-γκουρού (και ο καλός τύπος) ο Chris Lema δοκίμασε την απόδοση έξι κορυφαίων πρόσθετων slider: Soliloquy, Royal Slider, LayerSlider, Slider PRO, Slider Revolution, και Slide Deck 2.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των ευρημάτων του:

Χρόνοι φόρτωσης ρυθμιστικού:

 1. Μονόλογος: 0,44 δευτερόλεπτα
 2. SliderPro: 0,53 δευτερόλεπτα
 3. Layer Slider: 1,12 δευτερόλεπτα
 4. Βασιλικό ρυθμιστικό: 2,40 δευτερόλεπτα
 5. SliderDeck 2: 4,14 δευτερόλεπτα
 6. Slider Επανάστασης: 4,95 δευτερόλεπτα

(σημείωση: αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα ευρήματα του Chris, ακολουθεί ένας σύνδεσμος για το αρχικό του άρθρο

Συνοπτικά: σε σύγκριση με το πιο αργό ρυθμιστικό φόρτωσης (Revolution Slider) το Soliloquy φόρτωσε περισσότερα από δέκα φορές πιο γρήγορα – προσθέτοντας λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο στην ταχύτητα φόρτωσης σελίδας σύμφωνα με τα ευρήματα του Chris!

Επεκτάσεις για Soliloquy

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προσθήκη Soliloquy (δηλαδή περισσότερο από την πιο βασική δυνατότητα δημιουργίας ρυθμιστικών), η προσθήκη προσφέρει μια επιλογή επιπλέον λειτουργιών μέσω εννέα premium πρόσθετων. Αυτά τα πρόσθετα έχουν κατασκευαστεί με τις ίδιες φιλοσοφίες κωδικοποίησης για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, αλλά φέρνουν μια ποικιλία από πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά στο τραπέζι.

Η επιλογή της πολλαπλής άδειας (με τιμή 49 $), σας δίνει πρόσβαση σε διάφορα βασικά πρόσθετα.

Βασικά πρόσθετα:

 • Πρόγραμμα: Προγραμματίστε συγκεκριμένες διαφάνειες για εμφάνιση μόνο σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας
 • Θέματα: 2 επιπλέον δέρματα για τα ρυθμιστικά σας – και τα δύο φαίνονται υπέροχα
 • Pinterest: Προσθέστε ένα κουμπί “Pin It” στην εικόνα σε κάθε διαφάνεια για να επιτρέψετε στους επισκέπτες να μοιράζονται εικόνες slider στο Pinterest
 • Ίνσταγκραμ: Προσθέστε εικόνες απευθείας από τον λογαριασμό σας Instagram στα ρυθμιστικά

Η επιλογή της άδειας προγραμματιστή (με τιμή 99 $) σας δίνει πρόσβαση σε ένα επιπλέον σύνολο πιο προηγμένων πρόσθετων.

Προηγμένα πρόσθετα:

 • Επιλεγμένο περιεχόμενο: Δημιουργήστε ένα ρυθμιστικό για να εμφανίσετε τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας σε συγκεκριμένες κατηγορίες – ιδανικό για την αρχική σας σελίδα
 • Δυναμικός: Δημιουργήστε ρυθμιστικά απευθείας από τις γκαλερί NextGen ή WordPress
 • Στροβιλοδρόμιο: Δημιουργήστε όμορφα, ανταποκρινόμενα καρουζέλ εικόνας
 • Lightbox: Αναπτύξτε τις εικόνες κάνοντας κλικ πάνω τους – ιδανικό για εμφάνιση χαρτοφυλακίου
 • Μικρογραφίες: Οι εικόνες μικρογραφίας κάθε διαφάνειας εμφανίζονται κάτω από το ρυθμιστικό

Πιθανότατα θα βρεθείτε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολλές από αυτές τις λειτουργίες, οπότε φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο πριν μεταβείτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε από την άδεια που επιλέγετε!

(Διαβάστε περισσότερα για τα επίσημα πρόσθετα)

Η ετυμηγορία

Συνολικά, είμαι οπαδός του Soliloquy. Με τα σωστά πρόσθετα, η Soliloquy κάνει σχεδόν όλα όσα θα θέλατε να κάνει ένα ρυθμιστικό πρόσθετο.

Η απόδοση είναι προφανώς τεράστιος παράγοντας κατά την επιλογή ενός plugin και η Soliloquy ξεπερνά τους αντιπάλους της (μερικά από αυτά με σημαντικό περιθώριο) όσον αφορά τόσο τα πρόσθετα αιτήματα διακομιστή όσο και την ταχύτητα.

Επιπλέον, από τη σκοπιά της χρηστικότητας, το Soliloquy είναι εξαιρετικό. Η δημιουργία ενός ρυθμιστικού είναι απίστευτα γρήγορη, εύκολη και πάνω απ ‘όλα διασκεδαστική. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχεις ένα όμορφο, πλήρως διαμορφωμένο ρυθμιστικό σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά. και επειδή τα πάντα σχετικά με αυτό το πρόσθετο είναι τόσο διαισθητικά, οι χρήστες WordPress όλων των επιπέδων πιθανότατα θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους να το χρησιμοποιούν.

Το βασικό προϊόν είναι μια κλοπή στα 19 $. Τούτου λεχθέντος, αξίζει να θυμάστε ότι το βασικό προϊόν παρέχει μόνο περιορισμένη λειτουργικότητα και μπορεί να χρειαστείτε λίγο περισσότερο (ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε). Να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε λίγο επιπλέον εάν χρειαστεί (δείτε τη λίστα των βασικών και προηγμένων πρόσθετων που αναφέρονται παραπάνω) και επιλέξτε είτε την άδεια πολλαπλών είτε για προγραμματιστές – δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα όπως να δημιουργήσετε ένα ρυθμιστικό αναρτήσεων για την αρχική σας σελίδα και επεκτείνοντας σε μεγάλο βαθμό τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Soliloquy.

Και τέλος, αν σας ενδιαφέρει να δώσετε μια περιστροφή στο Soliloquy, θυμηθείτε ότι οι οπαδοί του WinningWP μπορούν να λάβουν μια έκπτωση 25% καλωσορίσματος χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο κωδικό έκπτωσης Soliloquy!

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, ρίξτε μια ματιά στον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες!

* κάτι το οποίο, δεδομένου ότι δεν μπορείτε ποτέ να εγγυηθείτε πραγματικά, σημαίνει ότι πρέπει πάντα να είστε βέβαιοι ότι κάνετε το περιεχόμενο της πρώτης (μάλλον ίσως η μόνη) διαφάνειας που οι επισκέπτες σας βλέπουν πραγματικά να μετράνε και να αντιμετωπίζουν το περιεχόμενο όλων των άλλων διαφανειών ως χρήσιμη αλλά όχι – απαραίτητο πρόσθετο μπόνους!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map