Κορυφαίες έξι καλύτερες προσθήκες συστήματος μάθησης (LMS) για WordPress (2020)

Προσφορές WordPress


Το Διαδίκτυο είναι μακράν ο μεγαλύτερος πόρος γνώσεων που είναι διαθέσιμος – επομένως, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, αντί να χρησιμοποιούν αυτόν τον απίστευτο πόρο για inane Googling, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να το χρησιμοποιούν για να μάθουν κάτι ουσία και αξία.

Μπείτε στο eCourse.

Αυτές τις μέρες, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε στο σχολείο ή στο κολέγιο για να μάθετε – εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μαθήματα για να εκπαιδεύσουν με τον δικό τους ρυθμό και από την άνεση του σπιτιού τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν καλά χρήματα για τη γνώση.

Οι webmaster ανοίγουν επιτέλους τα μάτια τους στο δυναμικό των eCourses για κέρδη. Εάν δεν είστε πεπεισμένοι, απλώς δείτε την επιτυχία που απολαμβάνει ο Udemy – πάνω από 100.000 μαθήματα και εκατομμύρια μαθητές.

Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε πλατφόρμες όπως το Udemy, πρέπει να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες κάποιου άλλου. Οι περισσότεροι πάροχοι μαθημάτων προτιμούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των κερδών, της διαχείρισης και της προώθησης του μαθήματος, κάτι που αποτελεί πολυτέλεια μόνο σε όσους φιλοξενούν τα μαθήματά τους στον δικό τους ιστότοπο. Αν θέλετε να φιλοξενήσετε μόνοι σας, ωστόσο, το WordPress είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που έχετε στη διάθεσή σας – δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τον κόσμο.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μεγάλοκερδίζει Μδιοίκηση μικρόplugin ystem (LMS).

Ένα καλό LMS έρχεται εξοπλισμένο με όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να εκτελέσετε διαδικτυακά μαθήματα – από την κατασκευή του μαθήματος από το μηδέν, μέχρι την παροχή έως και στους μαθητές σας με πιστοποιητικά ολοκλήρωσης.

Και υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές προσθηκών LMS εκεί έξω – ας ρίξουμε μια εις βάθος ματιά στο κορυφή έξι.

LearnDash (159 $)

Το LearnDash είναι μια δημοφιλής προσθήκη LMS all-in-one για το WordPress. Έρχεται με ένα εντυπωσιακό φάσμα χαρακτηριστικών που το κάνουν μια καλή επιλογή τόσο για πανεπιστήμια όσο και για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, καθώς και για άτομα που θέλουν να πουλήσουν τα μαθήματά τους στο κοινό.

Ένα σπουδαίο πράγμα για το LearnDash είναι ότι ενσωματώνει λεπτομερή λειτουργικότητα μαθημάτων και ένα πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων μεταφοράς και απόθεσης με ενσωματωμένη διαχείριση πληρωμών και συνδρομών.

Μάθετε Dash

Για να δημιουργήσετε τα μαθήματά σας, θα χρησιμοποιήσετε ένα διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας drag-and-drop που σας διευκολύνει να δημιουργήσετε ολόκληρο το πρόγραμμα μαθημάτων σας, με ξεχωριστά μαθήματα και θέματα. Μπορείτε επίσης να απαιτήσετε την ολοκλήρωση προαπαιτούμενων μαθημάτων ή κουίζ πριν κάποιος μπορεί να ξεκινήσει ένα συγκεκριμένο μάθημα.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ενσωματώνεται τέλεια στο νέο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ WordPress, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια οικεία διεπαφή:

LearnDash drag-and-drop πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων

Μπορείτε να συμπεριλάβετε πολυμέσα στο περιεχόμενο των μαθημάτων σας, μαζί με κουίζ (οκτώ διαφορετικούς τύπους ερωτήσεων) και φόρουμ μαθημάτων. Και η τελευταία έκδοση – LearnDash 3.0 – περιλαμβάνει μια σειρά προτύπων μαθημάτων και μια «Λειτουργία εστίασης» χωρίς περισπασμούς για να παρουσιάσετε το περιεχόμενο των μαθημάτων σας με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο.

Τέλος, για να αποτρέψετε τους χρήστες από το περιεχόμενο του μαθήματος σας σε μία συνεδρίαση, μπορείτε να το στάξετε με την πάροδο του χρόνου.

Από το πίσω μέρος, οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν μια λεπτομερή ανάλυση των παραστάσεων κουίζ. Μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις των ατόμων ή να ελέγξουν τη συνολική πρόοδο της ομάδας, εξετάζοντας τα στατιστικά στοιχεία ανά ερώτηση. Και, αν θέλετε αναφορές βαρέων καθηκόντων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Αναβαθμισμένης Αναφοράς ProPanel, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό αποτελεί μια καλή επιλογή για εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τέλος, υπάρχουν επίσης όλες οι σημαντικές επιλογές δημιουργίας εσόδων. Χωρίς να χρειάζεστε εξωτερικό εργαλείο, μπορείτε να χρεώσετε εφάπαξ τέλη ή να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες πληρωμές συνδρομής.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες δημιουργικές δομές πληρωμών. Για παράδειγμα, μπορείτε να πουλήσετε:

 • Συνδρομές που παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε όλα τα μαθήματά σας.
 • Δέσμες που περιλαμβάνουν την πρόσβαση σε πολλαπλά μαθήματα ταυτόχρονα.
 • Μαζικές άδειες μαθημάτων που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να αγοράσουν τα μαθήματά σας για όλα τα μέλη του προσωπικού τους.

Επίσημη ιστοσελίδα

LifterLMS (ΔΩΡΕΑΝ)

Το LifterLMS διατίθεται σε μια δωρεάν έκδοση πυρήνα και προσφέρει επίσης μια σειρά από premium πρόσθετα και πακέτα. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορεί να είναι αρκετά προσιτό… ή αρκετά ακριβό.

Είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένο στην κοινότητα του WordPress, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για την ενίσχυση των μαθημάτων σας. Στην πραγματικότητα, το WP101 μετέφερε πρόσφατα τα μαθήματά του στο LifterLMS – αυτό είναι ακριβώς η έγκριση!

LifterLMS

Η προσθήκη λειτουργεί σαν ιστότοπος μέλους – οι μαθητές εγγράφονται ή αγοράζουν ένα μάθημα, αυτό αναβαθμίζει το επίπεδο συμμετοχής τους και στη συνέχεια μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σχετικό περιεχόμενο.

Όπως με το LearnDash, μπορείτε να δημιουργήσετε το περιεχόμενο των μαθημάτων σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Τα μαθήματα μπορούν να βασίζονται σε κείμενο, βίντεο ή ήχο, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε διαφορετικά στυλ μάθησης. Στην πραγματικότητα, το LifterLMS διαθέτει έναν από τους καλύτερους τρόπους χειρισμού περιεχομένου βίντεο, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για μαθήματα βίντεο.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε:

 • Κουίζ, μαζί με χρονοδιακόπτες
 • Λήψεις μαθήματος
 • Τομείς συζήτησης

Η διεπαφή δημιουργίας μαθημάτων πλήρους οθόνης, μεταφοράς και απόθεσης είναι εξαιρετική και κάνει τα πράγματα να βελτιώνονται πραγματικά:

Διασύνδεση LifterLMS drag-and-drop course builder

Επίσης, όπως το LearnDash, το LifterLMS διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία καλαθιού αγορών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πουλήσετε τα μαθήματά σας. Υποστηρίζει εφάπαξ και επαναλαμβανόμενες πληρωμές μέσω τριών πυλών πληρωμής:

 • Επέκταση 99 $ PayPal
 • Λωρίδα επέκτασης 99 $
 • Εξουσιοδότηση. Καθαρή επέκταση 99 $

Ή υπάρχει μια επέκταση WooCommerce $ 99 που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ολοκλήρωσης αγοράς WooCommerce για να πουλήσετε μαθήματα.

Μπορείτε επίσης να γίνετε δημιουργικοί με κουπόνια, πακέτα μαθημάτων, μαζικές πωλήσεις, σχέδια πρόσβασης και ακόμη και μια επιλογή για την πώληση ιδιωτικών πωλήσεων προπόνησης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα θυγατρικών, με ενσωματωμένες ενσωματώσεις με δημοφιλή πρόσθετα συνεργατών.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν στάγδην περιεχομένου, αναλυτικά στοιχεία, εξατομικευμένα email και gamification.

Για αναβάθμιση, μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένες επεκτάσεις ή ένα πακέτο.

Επειδή η δωρεάν έκδοση είναι τόσο πλούσια σε χαρακτηριστικά, πολλά άτομα μπορούν να τα βρουν μόνο με μία πύλη πληρωμής, η οποία κοστίζει μόνο 99 $. Γι ‘αυτό είπα ότι μπορεί να είναι αρκετά προσιτό.

Ωστόσο, εάν θέλετε πολλά πρόσθετα, πιθανότατα θα θέλετε ένα πακέτο, το οποίο θα είναι λίγο πιο ακριβό είτε στα 299 $ είτε στα 999 $, ανάλογα με τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Επίσημη ιστοσελίδα

WP Courseware (149 $)

Στη συνέχεια, έχουμε ένα από τα πιο ισχυρά και ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης μάθησης εκεί έξω: WP Courseware.

WP Courseware

Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να χωρίζετε τα μαθήματά σας σε ενότητες – σελίδες περιεχομένου που λειτουργούν σαν μεμονωμένα μαθήματα – και ενότητες. Αυτό δίνει στα μαθήματά σας μια οικεία δομή για τους μαθητές να εργάζονται με το δικό τους ρυθμό.

Οι μονάδες δημιουργούνται με τον ίδιο τρόπο όπως οι τυπικές αναρτήσεις του WordPress – σε κάθε μία, μπορείτε να γράφετε κείμενο, να μοιράζεστε συνδέσμους και να ενσωματώνετε πολυμέσα (όπως βίντεο ή ήχος).

Όταν έχετε δημιουργήσει όλες τις μονάδες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαισθητική λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης του WP Courseware για να τις οργανώσετε σε λογική σειρά. Η μεταφορά και απόθεση σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε μονάδες σε μια ενότητα και, στη συνέχεια, να αναδιατάξετε μονάδες / μονάδες για βέλτιστη ροή.

Φυσικά, ο απώτερος στόχος οποιουδήποτε eCourse είναι να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν. Για να βεβαιωθείτε ότι οι μαθητές σας προχωρούν, το WP Courseware διαθέτει μια σειρά λειτουργιών κουίζ. Υπάρχει ένας εντυπωσιακός αριθμός τύπων ερωτήσεων – συμπεριλαμβανομένων ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, ανοιχτών ερωτήσεων και μεταφόρτωσης αρχείων – που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αξιολογήσεις που πραγματικά δοκιμάζουν την κατανόηση των μαθητών σας για μια συγκεκριμένη ενότητα.

Βελτιώνοντας περαιτέρω τη λειτουργία κουίζ, μπορείτε επίσης να καθορίσετε ποια σήματα αποτελούν ποιοι βαθμοί, καθώς και χρονικά όρια, και τον αριθμό των επιτρεπόμενων επαναλήψεων. Και, για την καταπολέμηση της εξοικείωσης των ερωτήσεων (όπου οι μαθητές απλώς απομνημονεύουν τις σωστές απαντήσεις) το WP Courseware υποστηρίζει επίσης τυχαιοποιημένες ερωτήσεις. Τα αποτελέσματα μπορούν να ληφθούν σε μορφή PDF στο τέλος του κουίζ ή οι καθηγητές μπορούν να στείλουν αποτελέσματα απευθείας στα εισερχόμενα ενός μαθητή.

Το WP Courseware διαθέτει επίσης έναν αριθμό widget που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους μαθητές να παρακολουθούν την πρόοδό τους. Το αγαπημένο μου είναι το widget περιγράμματος μαθημάτων, το οποίο οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μεταβούν σε συγκεκριμένες ενότητες και ενότητες. Υπάρχει επίσης ένα δυναμικό widget προόδου, ώστε οι μαθητές να γνωρίζουν πόσο υλικό παραμένει στην τρέχουσα ενότητα.

Widget δυναμικής προόδου WP Courseware

Για να κρατήσει τους μαθητές να εξελίσσονται με παρόμοιο ρυθμό, το WP Courseware αποστέλλει λειτουργικότητα στάγδην τροφοδοσίας, επιτρέποντάς σας να περιορίσετε συγκεκριμένες ενότητες μέχρι αργότερα. Μπορείτε να διαμορφώσετε την πρόσβαση σε νέες ενότητες ώστε να ανοίγουν σε καθορισμένες ημερομηνίες, καθορισμένα διαστήματα μετά την εγγραφή ή μετά την ολοκλήρωση των προηγούμενων ενοτήτων.

Για να ανταμείψετε τους μαθητές σας για την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείτε να απονέμετε εξατομικευμένα πιστοποιητικά. Μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως και είναι μια πολύ ωραία πινελιά.

Το WP Courseware αναπτύχθηκε επίσης για να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα με την πώληση των μαθημάτων σας. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο καλάθι αγορών που υποστηρίζει τόσο το PayPal όσο και το Stripe. Μπορείτε είτε να πουλήσετε τα μαθήματά σας για εφάπαξ πληρωμές είτε να χρεώσετε επαναλαμβανόμενες συνδρομές. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή να επιτρέψετε πληρωμές με δόσεις, κάτι που είναι υπέροχο εάν τα μαθήματά σας βρίσκονται στην πιο ακριβή πλευρά.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το WooCommerce, το EDD ή μια ποικιλία προσθηκών μέλους στο WordPress εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία αντί για το ενσωματωμένο καλάθι αγορών.

Οι άδειες WP Courseware ξεκινούν από 149 $, η οποία περιλαμβάνει ένα έτος υποστήριξης και ενημερώσεων. Η προσθήκη είναι πλήρως συμβατή με οποιοδήποτε θέμα WordPress.

Επίσημη ιστοσελίδα

LearnPress (ΔΩΡΕΑΝ)

Όπως το LifterLMS, το LearnPress έρχεται σε μια δωρεάν έκδοση πυρήνα και διαθέτει premium επεκτάσεις για την αντιμετώπιση επιπλέον λειτουργικότητας. Αυτές οι επεκτάσεις είναι πιο προσιτές από τις επεκτάσεις του LifterLMS, γεγονός που καθιστά το LearnPress εξαιρετικό για όσους έχουν προϋπολογισμό.

Πέρα από αυτές τις επεκτάσεις, η ομάδα LearnPress διαθέτει επίσης μια άλλη μέθοδο δημιουργίας εσόδων – πωλούν θέματα που έχουν σχεδιαστεί για σύζευξη με το LearnPress.

LearnPress

Πώς συγκρίνεται αυτή η προσιτή επιλογή με τις πιο ακριβές εναλλακτικές λύσεις; Πολύ καλά, στην πραγματικότητα. Το LearnPress είναι εύκολο στη χρήση, διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και, όπως και με πολλές δωρεάν προσθήκες, είναι πλήρως επεκτάσιμο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα μεταβαίνοντας στο LearnPress > Σειρά μαθημάτων > Προσθεσε νεο. Αυτό θα μοιάζει με τον προεπιλεγμένο οπτικό επεξεργαστή WordPress, αλλά οι σημαντικές λεπτομέρειες του μαθήματος διαμορφώνονται χρησιμοποιώντας μετα-πλαίσια ακριβώς παρακάτω.

Αυτό το metabox μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών για το μάθημά σας, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών ενοτήτων, μαθημάτων και κουίζ:

LearnPress πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων μεταφοράς και απόθεσης

Από την οθόνη του οπτικού προγράμματος επεξεργασίας, μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε άλλες σημαντικές ρυθμίσεις για το μάθημά σας, συμπεριλαμβανομένων των τελικών λεπτομερειών αξιολόγησης (συμπεριλαμβανομένου του σημείου επιτυχίας), της μέγιστης εγγραφής, της διάρκειας του μαθήματος και του επιτρεπόμενου αριθμού επαναλήψεων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενότητα για τον καθορισμό της τιμής εγγραφής – ο δωρεάν πυρήνας υποστηρίζει την πληρωμή PayPal εκτός κουτιού, με διαθέσιμες επεκτάσεις για την ενσωμάτωση Stripe και WooCommerce.

Οι μαθητές μπορεί να θέλουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, να επικοινωνήσουν με καθηγητές ή απλώς να κοινωνικοποιηθούν, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί δημιουργώντας ένα ειδικό φόρουμ μαθημάτων. Η προσθήκη ενός φόρουμ απαιτεί από εσάς να εγκαταστήσετε ένα από τα δωρεάν πρόσθετα, ωστόσο, με την ενσωμάτωση BuddyPress ή bbPress.

Μιλώντας για πρόσθετα, οι προγραμματιστές LearnPress έχουν κυκλοφορήσει ένα επιβλητικό 24 έως σήμερα – εννέα δωρεάν και 15 premium. Ο δωρεάν πυρήνας είναι από μόνος του εντυπωσιακός, αλλά αυτές οι επεκτάσεις – ιδιαίτερα οι premium – σας επιτρέπουν να προσθέσετε τη φανταστική λειτουργικότητα που φέρνει το LearnPress σε συμφωνία με τις premium εναλλακτικές λύσεις. Μερικά από τα αγαπημένα μου πρόσθετα περιλαμβάνουν:

 • Προαπαιτούμενα μαθήματα LearnPress (ΔΩΡΕΑΝ) – σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προχωρημένα μαθήματα στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε μόνο αφού περάσουν τα προαπαιτούμενα μαθήματα.
 • LearnPress Drip Content (40 $) – σας επιτρέπει να στάξετε το περιεχόμενο των μαθημάτων με την πάροδο του χρόνου.
 • LearnPress Συλλογές ($ 20) – σας επιτρέπει να συνδυάσετε μαθήματα και να τα πουλήσετε με μία τιμή.
 • LearnPress myCRED (30 $) – ενσωματώνει το LearnPress με το myCRED, επιτρέποντας στους μαθητές να κερδίζουν κονκάρδες και πόντους για την πρόοδό τους.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα πακέτο όλων των πρόσθετων για 250 $.

Το LearnPress είναι συμβατό με οποιοδήποτε θέμα WordPress, αλλά ο προγραμματιστής πωλεί επίσης 24 θέματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργούν με το LearnPress.

Επίσημη ιστοσελίδα

Thrive μαθητευόμενος (67 $)

Το Thrive Apprentice είναι ένα βελτιωμένο πρόσθετο LMS που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων. Τα Thrive Themes, οι προγραμματιστές, θέλουν να παραλείψουν μερικές από τις πιο ακαδημαϊκές δυνατότητες του LMS για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε βελτιωμένα επαγγελματικά μαθήματα.

Thrive μαθητευόμενος

Για να δημιουργήσετε τα μαθήματά σας, θα χρησιμοποιήσετε έναν διαισθητικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, μαζί με μια ενσωμάτωση του Thrive Architect για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το περιεχόμενο των μαθημάτων σας με μεταφορά και απόθεση.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα πολυμέσων με:

 • Κείμενο
 • Εικόνες
 • Βίντεο
 • Και τα λοιπά

Δεν προσφέρει ενσωματωμένες επιλογές δημιουργίας εσόδων, αλλά προσφέρει ενοποίηση SendOwl εάν θέλετε να πουλήσετε premium μαθήματα.

Το Thrive Apprentice σίγουρα δεν έχει τόσο βαθιά λίστα χαρακτηριστικών όσο τα άλλα πρόσθετα. Για παράδειγμα, το κάνει δεν έχω:

 • Περιεχόμενο με σταγόνες
 • Κουίζ
 • Πιστοποιητικά / gamification

Όμως, αν θέλετε απλώς έναν εξορθολογισμένο τρόπο για να δημιουργήσετε απλά μαθήματα που φαίνονται υπέροχα (και να ενσωματωθούν σε άλλα προϊόντα Thrive Themes όπως το Thrive Leads), κάνει μια καλή, προσιτή επιλογή.

Επίσημη ιστοσελίδα

Sensei (δωρεάν)

Το Sensei είναι ένα πρόσθετο LMS από την Automattic, την ίδια ομάδα πίσω από το WordPress.com, το Jetpack, το WooCommerce και άλλα μεγάλα έργα. Αυτό θα σας δώσει την εμπιστοσύνη ότι το Sensei έχει πραγματικούς πόρους πίσω από αυτό.

Sensei

Το Sensei ήταν ένα premium plugin βασισμένο αποκλειστικά στο WooCommerce, αλλά η ομάδα κυκλοφόρησε πρόσφατα την κεντρική έκδοση δωρεάν στο WordPress.org, καθιστώντας την μια άλλη εξαιρετική επιλογή δωρεάν LMS plugin. Επιπλέον, με την τελευταία έκδοση, δεν χρειάζεστε πλέον το WooCommerce για τη βασική λειτουργικότητα Sensei LMS.

Ωστόσο, εάν θέλετε να πουλήσετε τα μαθήματά σας, θα πρέπει να το συνδυάσετε με το WooCommerce και το πρόσθετο $ 129 WooCommerce Paid Courses.

Μόλις εγκαταστήσετε το Sensei από το WordPress.org, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στη δημιουργία των μαθημάτων σας.

Δεν υπάρχει πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων μεταφοράς και απόθεσης, καθώς λαμβάνετε πολλά άλλα πρόσθετα. Αντ ‘αυτού, θα ρυθμίσετε το δικό σας ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ και Μαθήματα χρησιμοποιώντας τον κανονικό επεξεργαστή WordPress, μαζί με μερικά νέα μετα-κουτιά:

Κατασκευαστής μαθημάτων Sensei

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε βίντεο και να συμπεριλάβετε κουίζ και υπάρχει ένα βιβλίο βαθμολογίας που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την εργασία των μαθητών.

Εκτός από την δωρεάν έκδοση πυρήνα και τα μαθήματα επί πληρωμή WooCommerce, η Automattic προσφέρει επίσης επτά δωρεάν και premium επεκτάσεις:

 • Sensei Content Drip (29 $) – επιλέξτε πότε οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος με στάγδην περιεχόμενο.
 • Πιστοποιητικά Sensei (ΔΩΡΕΑΝ) – παρουσιάστε στους μαθητές σας ένα πιστοποιητικό μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος.
 • Συνημμένα Media Sensei (ΔΩΡΕΑΝ) – επισυνάψτε άλλα αρχεία πολυμέσων, όπως PDF, σε μαθήματα.
 • Πρόοδος μαθήματος Sensei (ΔΩΡΕΑΝ) – Αφήστε τους μαθητές να παρακολουθούν την πρόοδό τους μέσω ενός widget πλευρικής γραμμής.
 • Συμμετέχοντες στο μάθημα Sensei (ΔΩΡΕΑΝ) – εμφάνιση ειδώλων άλλων μαθητών που έχουν εγγραφεί στο μάθημα, συν τα συνολικά στοιχεία εγγραφής.
 • Sensei Μοιραστείτε το βαθμό σας (ΔΩΡΕΑΝ) – οι μαθητές μπορούν να μοιραστούν τους βαθμούς μαθημάτων τους μέσω των κοινωνικών μέσων.
 • BuddyPress για Sensei (ΔΩΡΕΑΝ) – συνδέστε το LMS σας στο BuddyPress για μια πιο κοινωνική εμπειρία μάθησης.

Και να θυμάστε – αν θέλετε να πουλήσετε μαθήματα, θα χρειαστείτε το πρόσθετο WooCommerce Paid Courses (129 $), μαζί με τις συνδρομές WooCommerce (199 $) και τις συνδρομές WooCommerce (149 $), ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επίσημη ιστοσελίδα

Τελικές σκέψεις

Και αυτό συμπληρώνει την εμπεριστατωμένη ανάλυση έξι από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης μάθησης για το WordPress!

Επειδή και οι έξι προσθήκες είναι εξαιρετικά καλά εξοπλισμένες για την εργασία, θα βρείτε μια καλή επικάλυψη σε λειτουργίες και λειτουργίες. Για παράδειγμα, σχεδόν όλες οι προσθήκες που εμφανίζονται σήμερα σας διευκολύνουν να δημιουργήσετε μαθήματα από το WordPress back-end, μαθητές κουίζ και, τελικά, να πουλήσετε τα μαθήματά σας.

Ωστόσο, οι προσθήκες διαφέρουν ως προς τις τιμές και ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά πολυτελείας – μερικές φορές προσφέρονται ως επεκτάσεις.

Ποια προσθήκη LMS είναι καλύτερη; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. Η συμβουλή μου είναι να εξετάσω κάθε εξειδικευμένη λειτουργικότητα που απαιτεί το LMS και, στη συνέχεια, να δουλέψουμε προς τα πίσω, ελέγχοντας αν η αγαπημένη σας προσθήκη υποστηρίζει.

Απλώς θυμηθείτε: Όποια προσθήκη και αν επιλέξετε από αυτήν τη λίστα, δεν θα πάει πολύ λάθος. Είναι όλα εύκολα στη χρήση και το καθένα υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες LMS που θα χρειαστείτε.

Και, αν έχετε κολλήσει πραγματικά; Επιλέξτε μία από τις δωρεάν επιλογές, δείτε πώς θα ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης με premium επεκτάσεις!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map